REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Elméletileg a következő hónapban debütált volna a Star Wars: The Force Unleashed, azonban az Activison ma jelezte, hogy sajnos csúszni fog a megjelenés.
582 0 1 Tech Izé
Anti tokio hotel hungary: Én ezt a játékot rohadtul vártom és most még csúszik is erre tényleg ezt lehet mondani,hogy [...]
Befutott a Namco Bandai-tól az augusztus végén debütáló Soul Calibur IV két dobozképe - PS3 és X360 -, illetve egy tízer videót is kaptunk.
372 0 0 Tech Izé
Közel tív évvel ezelőtt debütált a legutolsó Street Fighter epizód. Nem csoda, hogy a japán Capcom előtúrta a pincéből a verekedős játékok királyát, leporolta és némi ráncfelvarrás után újabb büntetést készülnek majd kiadni.
410 0 0 Tech Izé
Április közepén debütál a GT 5 előzetes verziója, a Prologue, melyben körülbelül olyan látványorgia fogad majd bennünket, mint a most említett fantasztikus videóban.
599 0 1 Tech Izé
Gyilok: már ezelőtt is néztem róla képeket, és már akkor eldőlt h ez a játék büntetni fog u.i.: [...]
"A RockStar ma hivatalosan is megerősítette a GTA IV legújabb debütálási dátumát. Ezek szerint Nico-val április 29-én - keddi nap - vehetjük be a "Nagy Almát", hogy kuzinunk hátsó felét megmentsük a maffiától."

T ovábbi friss részletek itt.
403 0 0 Tech Izé
A JVC kézikamerájában debütál a Samsung minimerevlemeze
351 0 0 Tech Izé
Az idei CES kiderítette, hogy a közeljövőben debütáló 9800GX2 után mégsem lesz G100-as GeForce. Azaz de, csak picit másképp. A lényeg, hogy az új lapka kódneve GT200-ra változott Dan Vivolinak köszönhetően, aki nagy rajongója a GT elnevezésnek. A névváltás pontos indokát egyelőre nem tudjuk, a kettes szám talán két magot sejtet egyetlen ostyára integrálva - de ez utóbbi csak kósza találgatás.
433 0 0 Tech Izé