REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
A profi fodrászt szinte semmi sem tántoríthatja el a munkájától... ;)

Egy "hasonló poszt" régebbről.
13019 3 12 Izé
Nusihusi: Ez még a fodrászhoz is autóval jár?!:D
brier: egyébként egyesek gusztustalanul nem tanulnak vezetni a a jogsi megszerzése elött, és magyarors [...]
brier: ez nagyon korrekt :D én lehet letéptem volna a kocsis fejét, de elötte levágom a haját jo pén [...]
Mind a 12 komment
Morning Glory

Ha esetleg ismerős lenne a szöveg a poszterről, akkor te minden bizonnyal szereted az angol rock zenét. Ugyanis ez egy Oasis album címe. Hogy ennek mi köze lehet a filmhez, még nem sikerült rájönnöm. Akinek leesne, vagy bármi infója van, nyugodtan ossza meg velünk, és ne hagyjon engem emiatt álmatlanul forgolódni.

A történet egy tv stúdió körül forog. Miután Becky Fullert kirúgják előző állásából, egy olyan csatornánál helyezkedik el, aminek iszonyatosan siralmas a nézettsége. Itt ismét producerként dolgozik, és egy híres bemondóval (Harrison Ford) akarja megmenteni a helyzetet. A két bemondó rühelli egymást, Becky pedig beleszeret egy munkatársába. Konfliktusok adódnak, a megoldásra meg várunk.
745 0 0 Film Izé
The Room (2003) - A szoba

Terítéken: kétség kívül a valaha is készült legrosszabb film a világon, az IMDB-s 3,1-es pontszáma ellenére.

Az egy személyben producer, író, rendező és fantasztikus színészi alakítást is nyújtó főszereplő Tommy Wiseau 6 millió dolcsit költött személyi kultuszának megalapozására. Az idő teltével ez össze is jött neki, aki csak egyszer is látta, továbbadta másoknak, hogy ez annyira rossz, hogy az már jó. Mára kialakult egy rajongói tábora, akik vetítéseken szívesen elevenítenek fel emlékezetes jeleneteket e filmeposzból, mint a céltalan labdadobálás vagy az "Oh Hi"-al köszönés. A "Szétszakítasz engem, Liza" sorok hivatalosan is mémmé váltak, valamint játék is készült belőle.

Tommy Wiseau Johnnyt alakítja, aki egy bankban dolgozik, és jegyese Lisa, aki többé már nem szerelmes Johnnyba. Lisa megcsalja őt legjobb barátjával, Mark-al, ugyanakkor elterjeszti, hogy Johnny megütötte őt. A végét viszont nem akarom lelőni...megteszi ezt ő maga ;)

A történet említésre sem méltó, az alakítás csapnivaló, egyes...nem is,többes jelenetek rosszul megírtak, hemzseg a hibáktól, céltalan, oda nem illő, bizarr és befejezetlen cselekményektől. Viszont Wiseau úr  bármilyen körülmények között is tiltja művéből jelenetek felhasználását, szerzői jogokra hivatkozva, így nehéz olyan kritikát összehozni, amit ne szedetne le. Úgyhogy addig tekintsétek meg, míg tehetitek!
558 1 4 Film Izé
Tooni: Voilá! https://www.google.hu/#q=the+room+fansite
Teomoart: Nem létezik ebből valami magyar fansite? Csatlakozni akarok a rajongói klubhoz!
bungle: www.youtube.com/watch?v=HRLLjqiKib4 :D
Mind a 4 komment
Burlesque

Christina Aguilera, és Cher együtt a filmvásznon. Aguilera-nak ez az első alkalma, hogy valódi színészi tehetségét is megmutathatja. Igaz a valóságtól nem egy túl elrugaszkodott karaktert kell alakítania.

Ali Los Angelesbe utazik, mert az a vágya, hogy énekesnő legyen, de ahogy az lenni szokott ez nem történik meg varázsütésre (ám később mégis szóval ez is egy picit bárgyú, modern, tündérmese), ezért először pincérnőként dolgozik egy szórakozó helyen, ahol majd felfedezik tehetségét. Ezeket a váratlan fordulatokat fel se bírom fogni, micsoda meglepetések!!
1113 2 4 Film Izé
Erunder: Ja van még egy ok. Szeretem megosztani a jókedvem tárgyát az emberekkel.
pepeti: Hát ez egy világverő sztori tényleg :DD
Erunder: Mert Hannah Montana is tetszik valakinek. :D
Mind a 4 komment
"Aki nem dolgozik, ne is egyék"
7962 3 46 Izé
Nas: xDDD Kend már nagyon pihent volt este. Ajánlom figyelmedbe ezt a segédkönyvet...lehet szent ál [...]
Tooni: Hacsak nem az ősi népi konzerv-tyúkhúsleves - Sprite kombót vetjül be ;)
lb7: te mekkora egy hülye vagy! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD sírok!
Mind a 46 komment
Hull a hó és hózik, a robot meg dolgozik... :)
2680 0 2 Tech Izé
pumukli: az a baj, hogy szerintem hazánkban sehol sem találnánk olyan minőségi járdát, ahol ne akadna [...]
Xorl: lol :D ilyennel én is szívesebben takarítanám a havat :)))
The Ghost Writer

Roman Polanski még a házi őrizetből is a filmjén dolgozik. A film indul a 2010-es Berlinale (Arany Medve) díjátadón is. Ahol "szegény" Polanski nem vehet részt. Gondolom mindenki tudja miért is van ez a helyzet.

Inkább beszéljünk a filmről: Adam Lang volt miniszterelnök úgy dönt, hogy megírja a memoárját, ám igénybe veszi egy ál-író segítségét is, aki a munka folyamán rájön arra, hogy a megbízójának a múltja sötét titkokat rejt.

A szereplők mind nagyon jók, valószínűleg az alakításokkal nem is lesz gond. A rendezés szintén jó lehet, ha már Polanski. A forgatókönyvvel pedig nem lehet túl sok probléma, tekintve hogy regényadaptációról van szó. Erről többet írnak a honlapon. Innentől csak a marketingen múlik a dolog, hogy mennyire lesz sikeres a film, de az, ahogy nézem most nem túl fényes. :)

Imdb
882 1 1 Film Izé
go-free: a színésztársadalom körében kiállnak Polanski mellett. nem tudom, hogy a fogyasztók is hasonl [...]
Mark Evans nem ecsetekkel dolgozik, hanem késsel. :)
Eszméletlen jó bor "portrékat" alkot.
1781 4 1 Art Izé
Nomax: Baszki az nem bor hanem bőr áhhhh:D Mondom mi a fene bor portré késsel höhö:D
Poligamy

Orosz Dénes számomra a Kútfejekkel már bizonyított. Igenis képes a magyar filmipar is minőségit alkotni.

Orosz Dénes eredetileg forgatókönyvíróként végzett, egy régebbi rövidfilmjén alapul a Poligamy ötlete. Mikor az ötlettel előállt először Herendi Gábor akarta rendezni, de végül nagy szerencsékre megmaradtak Dénesnél. Hogy miért szerencse ez? Azért mert nem egy a magyar filmipartól már megszokott silány munkát fogunk nézni.

Egy Tv sorozatokat megrendelésre író forgatókönyves, András és kedvese, Lilla aki tanársegédként dolgozik egy egyetemen a gyerekvállalás előtt állnak. Ám hősünk elbizonytalanodik miután összeköltöznek. Ekkor jön a csavar. Ugyanis András 9 hónapon keresztül más és más Lilla mellett ébred, ezzel megvalósítva minden férfi álmát. :)

Imdb
800 1 0 Film Izé
How to Lose Friends & Alienate People (Hogy veszítsünk el barátokat és idegenítsünk el embereket)

Sidney Young (Simon Pegg) egy londoni celeb lapnál dolgozik. Egy nap minden megváltozik, és úgy tűnik valóra válik élete álma, felajánlanak neki egy munkát New Yorkban, egy elismert és híres sztármagazinnál, a Sharp-nál. Ám a dolgok mégsem úgy alakulnak, mint egy tündérmesében.

IMDB
592 0 0 Film Izé
Ópium - Egy elmebeteg nő naplója

913, Magyarország. Brenner József író-orvos története egy újkori Faust-történet. Brenner orvosként dolgozik egy múlt század eleji elmegyógyintézetben. Már hónapok óta írói válságban szenved, egy sort sem képes papírra vetni. És közben a morfium rabjává válik. Egy nap új beteget bíznak rá, a huszonnyolc éves Gizellát. Az elmebeteg nő viszont csak ír és ír, ő saját naplója rabja, nem képes letenni a tollat. A fiatal nőn mind jobban elhatalmasodik a kényszerképzet, hogy egy idegen, gonosz erő költözött belé. Brenner féltékeny lesz a nőre, aki zseniálisan, megszállottan alkot. A kezdeti orvos-beteg viszony fokozatosan alakul át, orvos és beteg egymásba szeretnek, kapcsolatuk szexuális tébollyá hatalmasodik. Brenner az asszony testén keresztül akar kapcsolatba lépni a Gonosszal, és visszaszerezni képességét az írásra. Brenner doktor szövetséget akar kötni vele, hogy segítségével mindazt megvalósítsa, ami eddig neki nem sikerült. A Gonosz azonban testestül-lelkestül akarja magának Brennert. Ezért a szövetségért nagy árat kell fizetnie az orvosnak. Gizella cserébe, arra kéri Brennert, hogy vágja ki az agyát, szabadítsa meg a Gonosztól, hozza el számára a felejtést. Brennernek nincs választása. El kell pusztítania Gizellát: az egyetlen embert, akit igazán szeretett.

Imdb | You tube találatok

Csáth Géza
719 0 2 Film Izé
csicsilla: na ez a könyv nagyon nehéz olvasmány...legalábbis az én agyacskám nem tudta rendesen befogadni [...]
Leoparde: Jaajj, én ezt láttam a tv-ben, hogy melyik csatornán arra már nem emlékszem, viszont a film egy [...]
Shorts

Black Falls külvárosában járunk. Itt minden ház egyforma, és mindenki a Black Box cégnek dolgozik, mely olyan gépet gyárt, ami tulajdonképpen mindent képes megcsinálni. Egy napon különleges, a szivárvány színeiben pompázó kő hullik le az égből, mely a 11 éves Toe Thompson-t találja fejen, s ezzel mindent megváltoztat. A kő bárkinek a kívánságát teljesíteni tudja, aki azt a kezébe fogja. A gyerekeknél csak a felnőtteknek vannak különlegesebb kívánságai...

Egy ilyen szinapszis és az előzetes után, azt mondanám, hogy erre csak a gyerek menjen be. Addig legalább apának és anyának lesz nyugodt 90 perce.

Premiere Augusztus 20-án volt.

Egyébként ti elbírjátok képzelni, hogy ezt ugyan az a fószer rendezte mint a Sin City-t, vagy hogy a Cápasrác és lávalány ugyan annak a személynek a munkássága mint akié a Terrorbolygó? Ezek után szerintem Rodrigueznek kijárna egy kis idő valamelyik elmegyógyintézetbe, mert tuti, hogy súlyos skizofréniában szenved. :D

Imdb
553 0 2 Film Izé
Erunder: De mit élhet már át az a csávó. Forgatják ezt a Shorts-ot aztán átmegy a mellette lévő st [...]
Jokker: Én Rodrigeznek a Machete-jét várom már. Tény és való hogy pár filmje két külön félteke.
Katie De Sousa grafikus oldala. 21 éves, 17 évesen kapta az első munkáját és bizony már ennyi idősen több cégnek is dolgozik, mint például a Marvel Entertainmentnek is. :)
2642 2 1 Art Izé
fari.tro: teljesen kész vagyok a képeitől!!
 Fiúk, csak óvatosan! Ha teherbe ejtesz egy lányt egyszerűen nem jogos ráhagyni a döntést! Csak végy példát társaidról, tanulj belőle! Péter 19 éves és 3 gyermeke van! Főiskolára jár, miközben dolgozik és megpróbál segíteni a gyermeke anyjának. Egy elég nagy hibát követett el. Soha nem használt kondomot! 
458 0 39 Pink Izé
Derill: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ott a pont.
Sissi: Milerik, hogy a fenébe jött ez ide?:D Látszik, hogy nincs meló a mekiben az unatkozó bölcsész [...]
Purple: tipikus, ha nem értenek veled egyet, akkor kezdődik a személyeskedés. vagy az szerinted intellig [...]
Mind a 39 komment
Ruven Afanador fotós képei, aki nem csak modellekkel dolgozik,hanem hírességekkel is,mint Jennifer Aniston, Quentin Tarantino, Tyra Banks. Emellett címlapfotózik és ha kell, akkor könyvek számára is készít képeket. Érdemes megtekinteni, hiszen rengeteg szép,igényes munkái vannak!
828 0 0 Art Izé
Az osztály (Entre les murs)

Párizs egyik külvárosi iskolájában dolgozik Francois Marin osztályfőnök, akinek nincs könnyű dolga. A diákok többsége itt bevándorló, nehezen kezelhetőek, és a legtöbben a francia nyelvet sem beszélik anyanyelvi szinten. Francois azonban lelkiismeretes, szakmáját és feladatait kihívásnak tekintő tanár.


Hazai bemutató:2009. április 23.

A film angol nyelvű honlapja itt.

Imdb | angol feliratos előzetes
429 1 2 Film Izé
l3azsi: Na, ilyet próbálna meg valaki csinálni a mi bevándorlóinkkal, azonnal lerasszistáznák, meg pe [...]
Apokalipsz István: Ez ám a roppant "eredeti" téma... :/ További részletek itt : http://zskategoria.blog.hu/2009/0 [...]
New in Town (Miért éppen Minnesota?)

Lucy (Renee Zellweger) előkelő Miami-i életvitelhez szokott. Tanácsadóként dolgozik és legújabb feladata, hogy a semmi közepén lévő Minnesota-i kisvárosba küldik, hogy az ottani erőmű újrafejlesztési munkálatait felügyelje. A helyiek hűvös fogadtatása, a jeges utak és a dermesztő időjárás ellenére a kisváros bája idővel magával ragadja hősnőnket és a közösség is befogadja végül. Amikor arra utasítják, hogy bezárja az erőművet és ezzel az ott élőket munkanélkülivé tegye, arra kényszerül, hogy újragondolja céljait és azt, hogy mi az igazán fontos az életben...közben persze a szerelem is beszövi hálóját...


Hazai premier: 2009. április 23.

Imdb | magyar feliratos előzetes
418 1 0 Film Izé
Drágán add az életed!

John McClane nyomozó New Yorkból Los Angelesbe tart, hogy rendbehozza házasságát. Még csak nem is sejti, hogy rajta kívül még mások is nagy dobásra készülnek Los Angelesben, méghozzá éppen a szeretet ünnepén. Terroristák egy csapata a hidegvérű Hans Gruber vezényletével ugyanis arra készül, hogy megszabadítsa a multinacionális Nakatomi céget több száz milliónyi kötvényétől.
John McClane felesége, Holly pedig a Nakatominál dolgozik és munkatársaival éppen a karácsonyi mulatságon ünnepli meg a cég eddigi történetének legsikeresebb esztendejét. McClane türelmesen vár arra, hogy a munkahelyi buli véget érjen, miközben a terroristák gond nélkül behatolnak a szinte üres épületbe, túszul ejtik a Nakatomi cég dolgozóit és nekilátnak, hogy kinyissák a cég széfjét, amelyben a kötvények rejlenek. Ám McClane, akiről a támadóknak fogalma sincs, mindent elkövet, hogy meghiusítsa a tervet. Nem könnyű feladat, hiszen a terroristák nemcsak létszámbeli fölényben vannak, hanem hatalmas fegyverarzenállal is rendelkeznek, szemben McClane szolgálati fegyverével. A 34 emeletes épületben megkezdődik a macska-egér harc.
IMDB
269 0 1 Film Izé
Balázs: despota dolog:) a 3 meg a 4 a legjobb:)
Audray Kawasaki

"Kawasaki mindössze két évig tanult festeni egy képzőművészeti iskolában New Yorkban, ahonnan végülis diploma és papírok nélkül távozott. Ma Los Angelesben él és alkot.

Kawasaki festményeit és grafikáit már önmagábán jellegzetessé teszi, hogy fapanelekre dolgozik (általában). Minden munkája mögött diszkréten érzékelhetjük a fa egyedülálló erezetét. Saját bevallása szerint a képeit ellentmondások építik fel: egyszerre hat rá a manga-kultúra és az Art Nouveau.

A honlapon van egy külön rész, ahol a vázlatfüzetének lapjai vannak feltéve, tök érdekes, hogy miből, hogyan alakul egy-egy kép, és ott a bizonyíték, hogy tud rendes arcokat, alakokat is rajzolni, csak éppen ő a sajátjait szereti."
11838 2 27 Art Izé
Dyke: OK. Ezek szerint van kivétel... :)
Lilu__cica: nekem tetszenek (lehet, hogy még túl fiatal vok) : )
Dyke: Ez érdekes. Volt itt elég régen egy link amin egy amcsi tyúk valami iszonyat giccses szines szar [...]
Mind a 27 komment
Audray Kawasaki

"Kawasaki mindössze két évig tanult festeni egy képzőművészeti iskolában New Yorkban, ahonnan végülis diploma és papírok nélkül távozott. Ma Los Angelesben él és alkot.

Kawasaki festményeit és grafikáit már önmagábán jellegzetessé teszi, hogy fapanelekre dolgozik (általában). Minden munkája mögött diszkréten érzékelhetjük a fa egyedülálló erezetét. Saját bevallása szerint a képeit ellentmondások építik fel: egyszerre hat rá a manga-kultúra és az Art Nouveau.

A honlapon van egy külön rész, ahol a vázlatfüzetének lapjai vannak feltéve, tök érdekes, hogy miből, hogyan alakul egy-egy kép, és ott a bizonyíték, hogy tud rendes arcokat, alakokat is rajzolni, csak éppen ő a sajátjait szereti."
7043 13 27 Izé
Dyke: OK. Ezek szerint van kivétel... :)
Lilu__cica: nekem tetszenek (lehet, hogy még túl fiatal vok) : )
Dyke: Ez érdekes. Volt itt elég régen egy link amin egy amcsi tyúk valami iszonyat giccses szines szar [...]
Mind a 27 komment
Dobd be magad!

Lauryn egy poros kisvárosban él, Indiana államban. A fiatal lány szülei meghaltak, ő segít a bátyjának a rájuk maradt családi vállalkozás működtetésében. Könyvelőként dolgozik az autószerelő műhelyben, de álma, hogy profi táncos legyen. Ezért minden szabad percében gyakorol, és élete legnagyobb lehetőségére készül: felvételt akar nyerni az egyik leghíresebb táncakadémiára, a Chicagói Zene- és Tánciskolába. Ám amikor elutasítják, kétségbeesik. Nem akar visszamenni vidékre, de a saját tehetségébe vetett hite is megrendül. Egy véletlen találkozás azonban új fordulatot hoz az életében. Nemcsak szállása, hanem munkája is lesz Chicagóban, mégpedig az egyik legnépszerűbb éjszakai táncos szórakozóhelyen. Igaz, hogy könyvelőként, de a tánctudása nem marad sokáig rejtve. A Rubys bár színpadán olyan magabiztosságra tesz szert, hogy eldönti, újra megpróbálja a felvételit.
621 2 0 Film Izé
Dolgozik a hókotró... vagy valami UFO?
14645 0 17 Autó Izé
kszaten: Szeretnék bocsánatot kérni mindenkitöl nem akartam bunkó lenni. De az az igazság hogy itt Gyö [...]
kszaten: Hát azért mondtam ilyet mert már megundorodtam tölük csináltam annyit amennyit ti még nem lá [...]
tian: khmm...khmmm.... Ha így látatlanban ítélkezünk, akkor te pedig még állatnak sem vagy mondhat [...]
Mind a 17 komment
Dolgozik a hókotró... vagy valami UFO?
14892 4 17 Izé
kszaten: Szeretnék bocsánatot kérni mindenkitöl nem akartam bunkó lenni. De az az igazság hogy itt Gyö [...]
kszaten: Hát azért mondtam ilyet mert már megundorodtam tölük csináltam annyit amennyit ti még nem lá [...]
tian: khmm...khmmm.... Ha így látatlanban ítélkezünk, akkor te pedig még állatnak sem vagy mondhat [...]
Mind a 17 komment
 FPS-RPG-n dolgozik a Deux Ex ex-dizájnere
585 1 0 Tech Izé
Peter Molyneux, a Lionhead fejese MMO-n dolgozik?
363 0 0 Tech Izé
A brazil Sepultura jelenleg is a stúdió mélyén dolgozik új albumán, mely Anthony Burgess klasszikus novelláján, az 1962-es A Clockwork Orange-en (Mechanikus Narancs) alapul. A lemez (melyhez egy videó teaser is dukál) előreláthatólag év vége felé érkezne a boltok polcaira.

+ a stúdióban
annak aki nem ismerné őket
318 0 4 Zene Izé
fadam: a postszövegben írt regényt Stanley Kubrick filmesítette meg 1971ben, ennek a magyar címe a Mec [...]
Balázs: a szöveg nuskullról van te fenomén
Ganja Master: írd már meg kommentbe hogy melyik volt az a "csodaszótár"? : D majd beküldjük izére XD
Mind a 4 komment
Timbaland, Nelly Furtado, Justin Timberlake - Give It To Me

Timothy Z. Mosley (1971. március 10.), ismertebb nevén Timbaland amerikai dalszerző, rapper, zenei producer és szövegíró. Stílusát egyértelműen befolyásolja az R&B, a dance és a hiphop, de a pop műfajában is jeleskedik. Társával, Magoo-val alkotják az Amerikában híres hip-hop duót, a Timbaland & Magoo-t. Manapság főként Brandyvel, Nelly Furtadóval, Justin Timberlake-kel, a The Pussycat Dollsszal, Ludacrisszel és Jay-Z-vel dolgozik együtt.

Több info.: Wikipedia

Slágerei.:

Timbaland - The Way I Are

Madonna ft. Justin Timberlake, Timbaland - 4 Minutes


Timbaland - Apologize (feat. One Republic)


Timbaland Feat. Keri Hilson & Nicole Scherzinger - Scream


Flo-Rida feat. Timbaland - Elevator


Timbaland & Magoo - Flute


Timbaland, Dr.dre, Missy Elliott, Justin Timberlake - Bounce
414 2 1 Zene Izé
MStipee: A OneRepublic - Apologize -hoz annyi köze van Timbaland bácsinak hogy pénzelte a klipet, amivel e [...]
Songza - zenék minden mennyiségben. Youtube videók hangsávjaiból dolgozik.

Ha regisztráltok (tök egyszerű, kb. 10 mp), akkor saját playlist-et is összeállíthattok, amit aztán megoszthattok (írjátok a kommentekbe), pl. így: http://www.songza.com/bungle
2216 12 36 Izé
bungle: icccuss küldte: URL: http://www.technet.hu/techtud/20090311/15_evesen_borsot_tor_a_youtube_orra_ala [...]
Máln@: köszi :) Úgy szeretem a fia07 zenéjét,a Trash.Inc -től a Punk rock chick -et (L) thanks
bungle: De lehet. Ahogy az összes youtube videót.
Mind a 36 komment
Az Obsidian Entertainment nem régiben kötött egyezséget a japán SEGA-val, mely azonnal meghozta gyümölcsét, ugyanis jelenleg két nagyszabású produkción is dolgozik a stúdió. Jelenlegi cikkünk témája most az Alpha Protocol.
377 0 0 Tech Izé
Corvus - Szerepjátékon dolgozik a Digital Reality!
606 0 0 Tech Izé
A Zalman is a játékosok keze alá dolgozik!
600 0 0 Tech Izé
A PS3 exkluzív Heavenly Sword után a Ninja Theory egy újabb alkotáson dolgozik, mely multiplatform stuffnak ígérkezik.
443 0 0 Tech Izé
Egy dj, aki csak a lábával dolgozik! :O

Egy másik videó tőle...
2607 1 3 Izé
Sziszo: Nagyon ügyes, minden tiszteletem az övé! De nekem a zene is nagyon tetszett!
atesz91: Sajnálom a srácot h nincs keze, de az amikor felteszi a lábát és integet vele az kész :D
CsabiBp: A 2. video is ugyanaz, csak nem eredeti zenével...:) Jól nyomja, le a kalappal előtte!
Az Atari alapítója és a Pong atyja, Nolan Bushnell a GameSpotnak adott interjújában elárulta, hogy egy MMO-n dolgozik.
234 0 1 Tech Izé
Zé: Wááááu, Pong MMO! Alig várom! xd
Vadonatúj OLED kijelzős billentyűzeten dolgozik a United Keys és a Foxconn Technology Group.
400 0 0 Tech Izé
A Hitachi bemutatta a roppant sokatmondó nevü DZ-BD9H hybrid Blu-Ray HD videokamera rendszerét, ami azon felül, hogy full HD felbontásban (1920 x 1024 MPEG-4 AVC/H.264) dolgozik, a kész anyagot vagy blue-ray lemezre rögzíti, vagy a saját 60 gigás merevlemezére. Japánban február 12-én kezdik meg a forgalmazását. Az ára 180,000 Yen ($ 1691).
399 1 0 Tech Izé
A mai napon jelentette be a  Samsung  legújabb, 1 terrabyte tárolókapacítású merevlemezét, ami jelenleg a világon (Földön) a legsűrübb adatrögzítéssel dolgozik.  Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a képen látható lemezek mindegyike egyenként 334 Gb adatot képes tárolni.  A várható szállítási dátuma valamikor 2008 első negyedéve.
391 0 1 Tech Izé
Zodiack: MAgyarországon Már 2007 novembere ota kaphatp budapesten.