REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
A Cannes-t megjárt Mundruczó Kornél alkotása, a Rövid ideig tartó csend a Lost and Found című szkeccsfilm egyik epizódja. Két testvér találkozik anyjuk holttesténél. Évek óta nem láthatták egymást. Tiltott határ a szülői ház minden küszöbe.
1454 0 0 Film Izé
A küzdősportok gyerekkorban hasznosak lehetnek. Fejleszthetik a szellemet, és a testet egyaránt, de meddig egészséges ez?

Ketrecharcos, és megélhetésért bokszoló gyerekek normálisak lennének a mai nyugati civilizáció normái szerint?

A National Geographic is foglalkozott a témával a Tabu című műsorában. A posztban szereplő videóról pedig itt olvasható egy magyar cikk, itt pedig egy magyar nyelvű riport.
5611 0 11 Izé
Nas: ...vagy rá lehetne uszítani ezt a páciensre: :D (a cápák sírva menekülnének) http://www.ize. [...]
Tooni: Mozgásigény hiányára mit ajánl a patikus kisasszony, cápákat? :D
Nas: Egyetértek. Fegyelmet tanul, megtanul szabályok szerint viselkedni, koncentrálni, kezelni az agre [...]
Mind a 11 komment
Bo-Taoshi

A játék lényege, hogy 75 ember megvédje a cölöpöt attól a 75 támadótól, akiknek az a célja, hogy legalább 3 másodpercig megdöntse a cölöpöt minimum 30 fokkal. A "pusztakezes verekedés" minden válfaja megengedett, így nem sajnálják egymást a játékosok abban a két, három percben, amíg az "ütközet" tart.
935 0 1 Sport Izé
karcsio: Azért én megnézném milyen mikor egy átlag 120 kilós tagokból álló amerikai focin edződött [...]
Összeillő párocska, nem? :)
24607 1 14 Izé
sakhamama: először azt hittem a Fluor........ :DDDDD
Rosta: Kicsit gyúrhatna még, mert egy kézzel eltolom..... a kormányom egy kamionnal:D
Nusihusi: Ezek tuti nem normálisak:D
Mind a 14 komment
Otto Dix - Metal Fatigue

Egy német festőről elnevetett Orosz darkwave trió. Igazi ritka gyöngyszemnek számítanak (legalábbis nekem:)). Minden albumuk egy történetet mesél el, jellegzetes karakterisztikával rendelkezik és mondanivalója van. Az albumok egymást követően is egy átfogó történettel rendelkeznek, hasonlóan Marilyn Manson Trilógiájához és ASP Fekete Pillangó sorozatához. A legújabb albumuk témája "techno-buddhizmus", de persze itt mélyebb mondanivaló is van.

Angol fansite - Német fansite

Köszönet Gyeprollernek, hogy régebben beküldte az egyik számukat és így rájuktaláltam :)
371 1 1 Zene Izé
gyeproller: Igazán nincs mit!
Van a világon egy lakótelep, ahol egzotikus állatok élnek a tömbök között, és kolibrik fészkelnek a villanyoszlopokon. Az ország azúrkék tengerpartján egekig magasodnak a panelházak, és a játszótereken egymást kergetik a gyerekek. A garázssoron iskola után zenekarok próbálnak, és a vidám gitárzene a tízedikig hallatszik fel.

Weiler Péter PANELRENGETEG című kiállítása a hónap végéig látható a TRANZIT-ban. (XI. kerület Kosztolányi Dezső tér és a Bukarest utca sarka)
929 0 0 Art Izé
Egy múltkori, különleges társkereső oldalakat felsorakoztató postban szerepelt már olyan oldal (beautifulpeople.com), ahová csak "szép emberek" regisztrálhatnak. Az angolok olyan rondák, hogy nem engedik fel őket erre a társkeresőre, így kézenfekvő, hogy az Egyesült Királyságban alapították meg a finoman fogalmazva "esztétikailag kihívásokkal küszködő", vagyis ronda emberek társkeresőjét, a The Ugly Bug Ball nevű oldalt. 5 pontba szedve még az okokat is felsorolják, hogy miért jobb rondákkal randizni, ezt magyarul itt olvashatjátok. Most ünneplik első sikerüket: a napokban jegyezte el egymást az első, az oldalon megismerkedett pár!
6526 2 6 Izé
CRaPtRaSH: egy jó haj,egy smink, egy fürdés és némi pozitív felfogás néha csodákra képes :D
Springhill: Ennyire konkrét szexuális jellegű célzást nem akartam kegyed felé irányítani effektíve, de [...]
balalajkalamajka: Belenéztem és azért van 1-2 olyan forma,aki szeintem nem kifejezetten randa,csak éppen nem sová [...]
Mind a 6 komment
Morning Glory

Ha esetleg ismerős lenne a szöveg a poszterről, akkor te minden bizonnyal szereted az angol rock zenét. Ugyanis ez egy Oasis album címe. Hogy ennek mi köze lehet a filmhez, még nem sikerült rájönnöm. Akinek leesne, vagy bármi infója van, nyugodtan ossza meg velünk, és ne hagyjon engem emiatt álmatlanul forgolódni.

A történet egy tv stúdió körül forog. Miután Becky Fullert kirúgják előző állásából, egy olyan csatornánál helyezkedik el, aminek iszonyatosan siralmas a nézettsége. Itt ismét producerként dolgozik, és egy híres bemondóval (Harrison Ford) akarja megmenteni a helyzetet. A két bemondó rühelli egymást, Becky pedig beleszeret egy munkatársába. Konfliktusok adódnak, a megoldásra meg várunk.
750 0 0 Film Izé
Sammy nagy kalandja: A titkos átjáró (3D)

Sammy egy aranyos kis teknős. Először 50 évesen találkozunk vele, amikor belekezd élete történetének elmesélésébe.

Születése után egyből megtalálja őt a nagy szerelem egy Shelly nevű másik kis teknős személyében, de sajnos egyből el is vesztik egymást. Miközben Sammy szerelmét keresi barátokra lel, rengeteg kalandban lesz része, és sajnos az emberek hanyagságával is találkozik, ahogy azok tönkre teszik azt a gyönyörű világot melyben ők élnek.

Igazán bájos, fabula ez, a műfaj minden tulajdonságával együtt. Kicsiknek, nagyoknak nagyszerű időtöltés lehet ez a belga mese.

Magyar nyelvű előzetes
846 1 2 Film Izé
Németh István: én meg akartam nézni 3D-ben csak hejete harry Potter 7 1 részén voltam jó volt szerintem de a2 [...]
Pigi: Én már láttam.... Történetileg szinte ugyanaz mint a Némó nyomában csak teknősökkel. Amúg [...]
Wakachuka - Hívatlan vendég

"2007. nov. 24-én átesett a zenekar a tűzkeresztségen, innentől létezik a zenekar.   Olyan zenekarok előtt kap lehetőséget a Wakachuka, mint a Quimby, Kiscsillag, HS7 vagy a Sziámi. Koncert koncertet követ, gyűlnek az új dalok és 2009. nyarára megérett a zenekar, első nagylemeze, a "Kell ez a levegő" felvételére.   A zenekar dallamvilága a gitáros-énekes, Szilágyi Balázs ötletein és szövegein alapul, majd a basszusgitár, a dob és a szaxofon egymást támogató játékával kiegészülve válik teljessé. A szerzői kiadásban megjelent lemez lényegében ennek a közös zenei építkezésnek az eredménye. Jellegzetes kettősség kíséri végig a 15 számból összefűzött anyagot, a gyakran előforduló stílusbeli elkalandozásokat az egységes megszólalás foglalja szerves egészbe. Ennek köszönhetően a rockosabb hangvételű számok, és a sanzonos, bossanovás vagy épp swinges élű darabok nem egymás szöges ellentéteiként kerültek a lemezre."  
522 2 1 Zene Izé
rDAVE: "A nap után loholva" a legjobb számuk :) http://www.youtube.com/watch?v=jllXvQGF2CQ
Alkoss csapatot három másik személlyel, hogy közösen, egymást segítve megoldjátok a logikai feladatokat!

Kivételesen kiteszek egy olyan játékot is, amihez csapatot kell gyűjteni. Ellenben viszont amennyiben lehetséges CSAK EHHEZ A POSTHOZ ÍRJÁTOK BE A KÉRÉSEITEKET, LINKJEITEKET, STB!
Ellenkező esetben a post törölve lesz és a többi posthoz/IZÉs oldalhoz spammelőt is töröljük!  --  Errtu
3220 6 28 Game Izé
0kimet0: 05:06: 38 de a sárga miatt haltunk meg mer én meghaltam aztán a kék mer a sárga nem vitte fel a [...]
Kexmester: 06:12:94 ! :) lehetett volna picit több is, de én pl laptop touchpaddal voltam és hibázott a mö [...]
nemerdekel: vannak privát szobák :P
Mind a 28 komment
LA Horde (The Horde)

Francia zombis horror. Ilyet én még nem láttam. Sőt ami azt illeti francia horrort se láttam még. Azt tudtam, hogy vígjátékokban nagyon otthon vannak, de ezen film kapcsán olvastam olyat, hogy állítólag a horrorban is tudnak jót mutatni.

A történet az, hogy Párizs északi részén van egy elhagyatott épület, ahol csupa kemény, de annyira kemény gengszterek gyülekeznek, akiktől akkor is megáll benned minden, ha csak rád néznek. Köztük próbál a rendőrség rendet rakni, ami nem könnyű. Eddig egy sima "B" kategóriás akciófilmnek tűnhet, de ezután bekeményít, mert jönnek a zombik akik miatt a bűnözőknek és a zsaruknak össze kell fogniuk, és nem egymást, hanem zombikat kell hentelniük.

Előzetes | Imdb
1150 4 11 Film Izé
snake6: naná!!
Erunder: Azért remélem nincs harag és értetted a viccet?!
snake6: én bűnöm-én bűnöm levágom a hajam megtépem a ruhám és hamutöntök a fejemre (többet il [...]
Mind a 11 komment
Úgy tartja a hagyomány, hogy akik megállnak a fagyöngy alatt, csókolják meg egymást a szeretet jeléül... ;D
8244 3 15 Izé
AVIREX: utóbbi.
plantek: gondolom van kutyád, vagy voltál sokat kutya közelében azért nem:D vagy nekem gyenge a gyomrom: [...]
AVIREX: valamit hallottam jah ,de közben zenét hallgatok,a böngésző hangja meg le van húzva vagy 10%-r [...]
Mind a 15 komment
A bakancslista (The Bucket List)

A "bakancslista" azon dolgok sora, amelyeket az ember meg akar tenni és tapasztalni az életben, mielőtt feldobná a bakancsot. Carter Chambers is jegyezgette terveit, az élet azonban mindig közbeszólt. A milliárdos Edward Cole-t viszont csakis a pénzcsinálás érdekelte, sohasem bajlódott a listával. A két, egymástól teljesen különböző embert azonban a sors egymás mellé sodorja. Közös kórteremben kötnek ki, ahol bőven van idejük azt fontolgatni, mi jöhet még ezután. Égető vágy ébred bennük, hogy a hátralévő idejükben azt tegyék, amit mindig is szerettek volna.

Imdb
467 1 4 Film Izé
Ctx Twin: Nagyon jó film.
nimouki: Ott a pont. Nagyon jól megcsinálták, Fantasztikus alakítás mindkét színésztől!
Leoparde: Az biztos.
Mind a 4 komment
Taxidermia

Kronologikus szerkezetű film Parti Nagy Lajos novellái alapján. Hőse egy család három egymást követő generációja. Sorsuknak alakulása egyfajta szubjektív történelemkönyvként tárja elénk a XX. század második felének legjellemzőbb életérzéseit. A történet mesélője a család legfiatalabb tagja, Lajos. Valójában az ő egyéni, és nem minden torzítás nélküli nézőpontjából ismerhetjük meg elődeinek mindennapjait. Szürreális látomások és történelmi tények elegyednek torz valóságszilánkokká, kificamodott igazságokká, groteszk érzésmozaikokká történetében, létrehozva ezzel egy olyan világot, amely leginkább Garcia Marquez regényeihez hasonlítható, ám jellegzetesen kelet-európai, jellegzetesen magyar.

Imdb
837 1 4 Film Izé
CrazyLime: Úúúúúú, ez akkor egy sz@r film, hogy már jó :D
pepeti: Öncélúskodásról szól az egész, abszolút nem tetszett.
panzerp: a magyarok csak magyar filmet tudnak csinálni:) ami nem is baj mert ez a film szó szerint lélegze [...]
Mind a 4 komment
Földtenger varázslója (Gedo senki)

Földtenger távoli szigetvilágát az éhínség réme fenyegeti. A gabona elszárad, a háziállatok hullanak. Két sárkány bukkan elő a viharfellegek közül egymást marcangolva - ez a közelgő katasztrófa előjele. Darabokra szakadhat az egész, kényes egyensúlyban lévő világ.
Ged főmágus, a varázslók legnagyobbika, a fenyegető veszély okait kutatja. Két botcsinálta utitársa - Arren, a száműzött herceg és Therru, a tűz bélyegét viselő lány - társaságában veszélyekkel teli útra kél, melynek végén szembe kell néznie ősellenségével, Cob mágussal, aki az örök élet reményében kaput akar nyitni az élők és a holtak világa közt.
Előzetes
508 1 0 Film Izé
Gagosian Gallery - ahol egyszerre több művészt is megismerhettek, illetve az ők egymástól különböző stílusaikat! :)
664 0 0 Art Izé
The Stepfather

Egy 1987-es thriller remake-jét készítette el Nelson McCormick, amit anno Terry O’Quinn főszereplésével mutattak be. Michael Harding (Penn Badgley) a katonai főiskola végeztével hazatér szülőotthonábam és döbbenten látja, hogy édesanyja (Sela Ward) nagy szerelemben és boldogságban él új pasijával, David-dal (Dylan Walsh). Ahogy a két férfi elkezdi megismerni egymást, Michael-nak egyre gyanúsabb lesz a folyton segítőkész kedves férfi. Vajon tényleg álmai férfiját találta meg anyja, vagy van egy sötétebb oldala is David-nek?

Imdb
910 1 0 Film Izé
Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans

Werner Herzog így nyilatkozott legújabb filmjéről a Cahiers du Cinéma-nak:

- Van egy új filmem, New Orleans-ban forgattam. Ebben teljesen megújítottam a bűnügyi film műfaját…
– A Mocskos zsaru remake-jéről van szó?
– Nem remake-ről van szó, ez is olyan, mint az Oroszországból szeretettel. Az utolsó James Bond sem a remake-je vagy a folytatása a megelőzőnek, hanem önálló mű. Egyébként sohase láttam a Mocskos zsaru című filmet, amit – hogy is hívják – Ferrero vagy valami Ferrari forgatott…
– Abel Ferrara
– Fogalmam sincs, ki is volt ez az Abel Ferrara. Annyit tudok, hogy vannak más filmjei is, de egyiket se láttam. Úgyhogy bízvást mondhatom, az én filmem autonóm alkotás, az én munkámnak semmi köze az övéhez. Egy dolog közös csak a két filmben, a cím, mivel a producer megvásárolta a jogokat. A producer keresett meg az ötlettel, talán mert volt valami, ami már a kezdet kezdetén mellettem szólt: Nicolas Cage világosan értésére adta a producernek, csak akkor írja alá a szerződést, ha én is ott leszek a fedélzeten. Nem ismertük egymást személyesen – találkoztunk ugyan egyszer, ő akkor még tizenkét éves volt, de mindketten elfelejtettük már –, és nekem is az volt az érzésem, hogy ezt a filmet nekünk együtt kell tető alá hozni. A Mocskos zsaru egyszerre vígjáték és bűnügyi komédia. Ezt azért emelem ki, mert a humort eddig nem nagyon vették észre a filmjeimben.

(Mellesleg megjegyezném, hogy mostanában nagyon megy crack a filmekben.:))

Imdb
705 0 0 Film Izé
Battle Royale ( Batoru Rowaiaru )

A millennium hajnalán a Japán fiatalság a kormány szerint irányíthatatlan, és értéktelen emberek fognak belőlünk válni. Ezért kidolgozzák a Battle Royalet, ahol a "kisorsolt" "szerencsés" osztály tanulói lemészárolhatják egymást. Csak egy túlélő lehet. A győztes.

Imdb | Előzetes | a köny magyar nyelvű honlapja itt



poszter variációk még több kép a fimről itt
477 0 3 Film Izé
neomatsek: a film sem rossz,de a könyv ezerszer jobb,annak ellenére,h elég vastag pár nap alatt elolvastam, [...]
spider86: egyszer érdemes megnézni, bár én a könyvel időm hiányában nem tudtam dűlőre jutni, állít [...]
Erunder: Bocs, amit magyar nyelvű honalapnak írtam be az a könyv (ami alapján a film készült) honlapja, [...]
Harcosok klubja

A film narrátora (Edward Norton) elfoglalt és sikeres biztosítási szakember, akit cége állandóan balesetek helyszínére küld ki, és akinek ennek ellenére az életéből hiányzik valami izgalom. Utálja a munkahelyét és inszomniában szenved. Sokféle kúrával próbálkozik, hogy mások szenvedésével álomba szórakoztassa magát, de ezek csak kezdő lépések, mert az igazi izgalmat végül az hozza meg az életébe, amikor Tyler Durden (Brad Pritt) két lábon járó szappankereskedővel összeakad. Tyler Durden kövér és gazdag nők zsírleszívásainak melléktermékét hasznosítja a szappan- készítéshez, és a szappanokat pedig szintén gazdag, exkövér nőknek árusítja. A "két" férfi között bensőséges kapcsolat alakul ki, amikor barátságból elkezdik egymást ütni-verni.

Hivatalos honlap | Előzetes | Imdb

A harcosok klubjának 8 szabálya itt.
302 1 2 Film Izé
Kornadidas: egyik legjobb film
Balázs: alapmű
Íme a tökéletes első randis film.

Nász-ajánlat (The Prosposal)

Hazai premier: várhatóan 2009. szeptember.

Margaret Tate (Sandra Bullock) Kanadában született, és szép karriert futott be az Egyesült Államokban, kiállhatatlan, karizmatikus főnökként tölti munkaidejét egy multicégnél. Most azonban a bevándorlási hivatal ki akarja őt utasítani az országból, így csak egy dolgot tehet: hozzámegy beosztottjához (Ryan Reynolds), akivel nem mellesleg kölcsönösen utálják egymást.

Imdb
592 6 3 Film Izé
Balázs: tetszett:)
gali74: köszi
kovacslacka: Előzetes alapján ez elég korrekt filmnek tűnik. (Remélem nem lőttek le minden poént ebben a 2 [...]
Kutyaszálló (Hotel for Dogs)

Amikor az energikus testvérpár, Andi (Emma Roberts) és Bruce (Jake T. Austin) egy olyan nevelőotthonban találják magukat, ahová szigorúan nem lehet állatokat vinni, Andinak a villámgyors észjárását kell latba vetnie, hogy otthont találjanak kutyájuknak, Pénteknek.
Noha együttérző nevelőjük, Bernie (Don Cheadle) figyelmezteti őket, hogy kerüljék a bajt, a srácok rábukkannak egy elhagyott hotelre, és elkezdik átalakítani, hogy tökéletes lakhelyet készítsenek Pénteknek és a város összes kóbor kutyájának. Ezzel viszont azt kockáztatják, hogy szétválasztják őket egymástól, ha lebuknak. A két kölyök pillanatok alatt valami varázslatosat alkot a hotelből: otthont a kutyáknak és saját maguknak is.

(Tudom gáz, nagyon gáz, de hát kell valami a gyerekeknek is. Egyébként meg jó kis vasárnap délutános családi matiné. :))

Imdb | Szinkronizált magyar nyelvű előzetes
528 1 1 Film Izé
Madarinfluenza: Én nem szeretem a kutyás filmeket. (Gondolok itt olyanokra mint pl.: Beethoven)
Érdekes pár... és hogy szeretik egymást! :D A nénit biztos galambomnak hívja, ezért is repül el a végén! :D
11134 2 152 Izé
spidy: elrepült a nagy tepsi picsájúúúúúúúúúú
nkmedve: Én már szinte az vagyok, már csak egy félév, és ráadásul ingyé':P
Lui-G: Az is sokba kerül, ég ha nem is "direktbe" fizetsz érte: mozijegyek, vacsorák, benzinpénz, ajá [...]
Mind a 152 komment
Ki a rózsaszín alsógatya? Egymást mosdatják a sztárok
482 0 5 Pink Izé
orsyka_001: Anyámék meg vannak érte őrülve. Vagyis az előző csapatért. Elég unszimpatikus egy banda.
CrazyLime: Én neem! Azt se tom mi az! Főleg h külföldön voltam eddig. Bár ott is van 1 csomó ilyen sz@r! [...]
TinusSs: Van, méghozzá ÉN:D
Mind a 5 komment
Macs vs. kroki. Nem nagyon féltek egymástól.
4343 1 9 Izé
Belkar: pár év múlva harc? én inkább úgy hívnám ebéd :)
Tybbah: fordított esetben néha meg is történik ;)
Jaca: Azé megnézném, mikor derékba kapja a macsekot :-)
Mind a 9 komment
Chimaira - Six


Az ohio-i Chimaira (ejtsd: kiméra) a bizonyíték a halál utáni életre.

Hiába volt egy hihetetlenül ütős anyag, hónapokkal a self-titled kiadása után úgy látszott, a Chimaira a végét járja. A tagok egymást anyázták, a kilépésükkel fenyegetőztek, problémák adódtak az akkori kiadójukkal.

2007-ben, a Resurrection más volt. "Újra egy banda vagyunk, nem egy egy-személyes-show. Rob vitte szinte az egész előző lemezt, ami jó volt. De most mindenki részt vesz a számok megírásában. A lemez olyan, mint egy hullámvasút. Összekevertük az előző két lemezünket és telepumpáltuk szteroidokkal."
234 0 0 Zene Izé
Jaaj, ez aaaannyira romantikus!!!!!!

Egy férfi és egy nő a világ két végéből az internet segítségével megtalálja egymást... Nem csak a kutyában kedvelik ugyanazt a fajtát, hanem öltözködésben is... Miután az első randit (itt a cenzúrázatlan, jobb minőségű verzió) sikerült emlékezetessé tenniük, egy igazán felejthetetlen esüvőt terveztek. Az első, aki talál róla képeket vagy videót, és belinkeli a kommentek közé, annak a srácok majd adnak sört (már megint mi, mi? :) bungle).
12827 2 23 Izé
babapiskóta: Ezek nem ők! :( Az itteni srác sokkal helyesebb. :P
nyehőce: http://www.ize.hu/comments.php?post_id=5219 ??? :)
anon: Az esküvőről nem találtam képet, de az esküvői tortát megtaláltam :D http://www.funpic.hu/ [...]
Mind a 23 komment
Mai ismeretterjesztő rovatunkban a lótücsök (vagy lótetű, Gryllotalpa gryllotalpa).

Sokan keresik, de nem barátkozás céljából. Pedig horgászni jól tud. Meg muzsikálni is.

Aki pedig barátkozás céljából keresi, az is könnyen pórul járhat, ha nem értik meg egymást zeneileg. "..különben megismerkedhettek éles ásóimmal!..."

(Purple-nek, kézcsókkal)

2635 2 39 Izé
olcsibacsi: Maccoyi javaslatára, íme amit én fotóztam egyébként szerintem kb 6-7 centi lehetett :) web.t- [...]
Schabee: félelmetes
Mimis: Ááááá, ez max. 10-15cm. :) ;))
Mind a 39 komment
Van egy olyan érzésem, hogy ezek munka után nem együtt söröznek... :D
5662 2 21 Izé
bungle: Top Ten Angry On-Camera Meltdowns http://www.youtube.com/watch?v=t-dnhztjLdY
kissodon: mega lol de ez sem rossz :D http://youtube.com/watch?v=oW0vhNRMFVQ
sphott: gondoltam úgyis elfelejti...
Mind a 21 komment
The Signal - egy ismeretlen eredetű, rejtélyes rádiójel száll meg minden TV-t, mobiltelefont és rádiót, aminek hatására az emberek agresszív őrültté válnak és hentelni kezdik egymást (quicktime trailer az apple.com-on). Ennyi röviden a film története, amiben érzek egy kis irónikus üzenetet a média felé ("Why can't you just keep your mouth shut and watch TV?" LOL!). Ami viszont kicsit Izéssé teszi az egészet: egy kaliforniai moziban a vetítés során valaki bekattant és leszúrt két, számára teljesen ismeretlen embert, majd elmenekült. Morbid lennék, azt mondanám, jó kis reklám a filmnek. ;) Ha lesz hazai vetítés, javaslom közös Izés vetítésnek, hátha páran  lerendezik egymással a problémájukat. :D

1867 1 30 Film Izé
bungle: Csak szólok, már van felirat a limited dvdrip-hez. ;)
csirek: jah bocs :S
JOkeRpappa: hát bizony ez nekem tetszik, 100% hogy megnézem:) szal tessék rettegni aki a közelemben lakik:D
Mind a 30 komment
The Signal - egy ismeretlen eredetű, rejtélyes rádiójel száll meg minden TV-t, mobiltelefont és rádiót, aminek hatására az emberek agresszív őrültté válnak és hentelni kezdik egymást (quicktime trailer az apple.com-on). Ennyi röviden a film története, amiben érzek egy kis irónikus üzenetet a média felé ("Why can't you just keep your mouth shut and watch TV?" LOL!). Ami viszont kicsit Izéssé teszi az egészet: egy kaliforniai moziban a vetítés során valaki bekattant és leszúrt két, számára teljesen ismeretlen embert, majd elmenekült. Morbid lennék, azt mondanám, jó kis reklám a filmnek. ;) Ha lesz hazai vetítés, javaslom közös Izés vetítésnek, hátha páran  lerendezik egymással a problémájukat. :D

2242 1 30 Izé
bungle: Csak szólok, már van felirat a limited dvdrip-hez. ;)
csirek: jah bocs :S
JOkeRpappa: hát bizony ez nekem tetszik, 100% hogy megnézem:) szal tessék rettegni aki a közelemben lakik:D
Mind a 30 komment
Közkívánatra! Újra itt az Izé Rádió (gy.k. a bal oszlopban), de most már Ti szerkesztitek! :) Hogyan? Nagyon eccerű: mindenki küldhet napi 1 számot, ami a másnapi "adásban" megjelenik jól.

Update: Feloldottuk a napi 1 limitet, mostantól bárki bármennyi zenét tölthet az Izé Rádióba. :)

Remélem sikerül jó kis zenéket megismeretetni másokkal, ill. jobban megismerni egymást a zenei ízléseken keresztül. ;)
8503 37 3065 Izé
Ravennë: A rádijó már nem üzemképes, vagy csak nekem nem játssza le a zenét? https://youtu.be/DelhLpp [...]
bungle: Spongebob Sings Black Sabbath www.youtube.com/watch?v=EvPvQjDU7_c
bungle: SIDRIP Alliance - Second Reality http://zene.ize.hu/comments.php?post_id=8187
Mind a 3065 komment
Ha fogunk két edény desztillált vizet (ami, mint tudjuk, nem vezeti az áramot), és egy-egy elektródát helyezünk bele 5-8000 Voltos egyenárammal, akkor létrejön a két edény között egy megmagyarázhatatlan, 1-3 mm átmérőjű vízhíd, amely dacol a gravitációval. A két edényt 5 cm-re el lehet távolítani egymástól, és a vízhíd megmarad, efelett azonban már bizonytalanná válik. A kísérlet kezdetekor látható, ahogy a víz felkúszik az edény falán, és összeköti a két edényt.
10212 10 43 Izé
Zack: felőlem keressék:D sztem ez van de lehte hogy nincs igazam! de én ezt tom elképzelni... ja és n [...]
emma690101: Azér a magyarázat nem lesz ennyire egyszerű. Évekig fogják ezt a jelenséget boncolgatni válas [...]
Zack: csak logika kérdése...
Mind a 43 komment
Bow man
Állat! Lehet egymást is nyilazni! :)
15042 4 10 Game Izé
Errtu: A második része: http://www.freeworldgroup.com/games4/gameindex/bowman2.htm
Szamooca: IMÁDOM..........................................egy picit :) *-* x)))
Valaki:): Ez a kép nagyon kész:))))
Mind a 10 komment
Bow man
Állat! Lehet egymást is nyilazni! :)
14408 2 8 Izé
Valaki:): Ez a kép nagyon kész:))))
cyr: hogyan lehet megszerezni nagyon vad
kissjuni: Ebben a gameben én pro vok XD
Mind a 8 komment