REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Elsősorban a popzene fele hajlunk, de jobbak vagyunk annál, minthogy valamilyen kommersszel rukkoljunk elő. Elegyítjük a jazz, a latin és a funky elemeket, némi bossa vonal is kihallható, így elég nehéz bekategorizálni a zenekart. Kevesen csinálnak hozzánk hasonló zenét, a műfaj nem az, amit ma mindenhonnan hallhatunk, éppen ettől lesz nagyon friss az egész. Az alapok, a hangszerelés inkább jazz & funky & latinos jegyűek, a dal, illetve a szöveg pedig pop-os. Röviden fogalmazva: fülbemászó zene egy kis csavarral, humorral...

Hogy a nevünk vajon honnan van? Nem kell messzire menni, mondjuk csak egy dvd kölcsönzőbe a már klasszikusnak számító Las Vegas-i vakáció c. filmért. A temérdek poén között minket üdvözölnek: 'Köszöntjük a Mirage-ban, Mr. PapaGiorgio!' Persze a film jóval előbb készült, mint ahogy a mi zenekarunk megalakult volna... szóval innen van a nevünk.

Zenekari végleges formája: 2009. vége

Aktív tagok:
Petrik György (ének): sokáig dobolt és gitározott, folyamatos énektudás fejlesztése mellett, színpadi tapasztalatot az É-Trend zenekarban szerzett.
Tóth Mátyás (gitár): Játszott az Esclin Syndo-ban; Bartók Esztivel és Caramellel dolgoznak közös projekteken, illetve a Groovus Interruptus jazz formáció tagja. Szaktudását főként az autodidakta tanulásnak, Horányi Sanyinak és a Finnországban töltött idejének köszönheti.
Nyírő Áron (dob): 16 éves kora óta dobol, most 25 éves és már a Kodolányi János Főiskola Jazz tanszakának végzőse, Szekeres Adriennel, Sárvári Sándorral, az Unisex és a Jazzékiel zenekarokkal készítettek közös felvételeket.
Kiss Zsolt (basszusgitár): a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszakán végzett, elismert hangmérnök.
Horváth Bálint (billentyű): a NOX és a Sziámi csapat ex ill. az Odett & goGirlz és az Ablak zenekar aktív tagja.

Daltól függően színező elem: az MC, Henry Onye, a harmonika, Pribojszki Mátyás, a szaxofon Borkó Attila, vagy Kató Zoli (Back2Black) jóvoltából. A Felemel című dalban Gergely Róbert színművészúr szaval.

Megjelent lemez:
TiSört, 2010
764 0 0 Zene Izé
Piranha 3D

Amit tudni érdemes a filmről:
-Az 1978-ban készült, mára már klasszikusnak számító halgyiloknak a feldolgozása.
-A filmet nem utómunkával tették térhatásúvá, hanem eleve 3D-s kamerákkal rögzítették.
-A rendező Alexandre Aja, akinek a Magasfeszültséget és a Sziklák szemét köszönhetjük.
-A fent említett emberke, minden idők legvéresebb filmjeként hírdeti művét, amit a trailer nem bizonyít.
-Főbb szereplők: Elisabeth Shue, Ving Rhames, Jerry O'Connell, Richard Dreyfuss, Christopher Lloyd
-Amerikai mozibemutató: Augusztus 27  (Magyar bemutatóról még nincs hír)

Hivatalos oldal | Imdb
996 1 5 Film Izé
kovacslacka: 9 perc a filmből. Már érthető, hogy miért mondja a rendező véres-trancsírozós filmnek. Mert [...]
kovacslacka: itt az új trailer, cseppet mozgalmasabb, mint az előző és a sztori lényegét is megtudjuk: http [...]
kovacslacka: én is kösz.
Mind a 5 komment
Morgan Page feat. Elisabeth Morris - Believe  
834 0 0 Zene Izé
Az igazi Superman. Minden elismerésem.
15986 5 33 Izé
Briareos86: A nap hőse :) Igaz szerintem csak anyagi kár lett volna, meg pár zúzódás, de nem sok ember csi [...]
Mr. Wallace: Max. riszpekt
PsychoKing: Ez szép volt! Respect!
Mind a 33 komment
A bunyevácok szeretnének önálló, törvényben elismert kisebbséggé válni. A bunyevác öntudat legfőbb hazai képviselője: Muity Mijo.
+ Bunyevác holokauszt
+ Bunyevác fórumok
5254 3 15 Izé
Tóth József: Sajnos, már nem emlékszem történelemből, hogy Mária-Terézia hova telepítette a svábokat, de [...]
vöri: hát nem tudom, de a nagyszüleim svábok :D
markymango: A Nemzeti Front A Bunyevác Autonóm Köztársaságért öngyilkos kommandója jött tiszteletét te [...]
Mind a 15 komment
Megérkezett a Tekken film trailer-e.

2039-ben a világ legjobb harcosai összegyűlnek, hogy megmérkőzzenek minden idők legnagyobb sporteseményén, az Iron Fist Tournament-en. Miután a harmadik világháború elpusztította a civilizáció nagy részét, a fennmaradó területeket nem kormányok, hanem a multicégek uralják, ezek közül is a legerősebb a Tekken. A tömegek szórakoztatása érdekében a Tekken szponzorálja Iron Fist Tournament-et, ahol a harcosok halálig tartó mérkőzéseket vívnak, a győztes pedig hatalmas pénzjutalmat és elismerést kap.
Az erőszakkal teli világot Jin Kazama-n keresztül ismerjük, egy utcai harcosén, aki benevez a viadalra ám nem a dicsőség és a pénz hajtja, hanem bosszút akar állni a Tekken igazgatóján, Heihachi Mishima-n édesanyja haláláért. Az egyetlen lehetőség rá, hogy a közelébe kerüljön, ha megnyeri a harcot…
IMDb / Hivatalos website (bár még nem aktív)
1831 3 11 Film Izé
kasy: Ismerem a játékok, nem vagyok oda érte. (Még azt is utálom aki játszik vele... :D) Emiatt már [...]
tüpp: nekem nagyon tetszik már a trailerje is:) mek is tekkenezni:D
Csabi-Alonso: Ja azt el is felejtettem hogy maga a story, amiről szól a játék az egy hatalmi harcról szól é [...]
Mind a 11 komment
Nike 600 K - a kihívás

A Nike 600 egy maratoni váltófutás, ahol a versenyzők összesen 600 kilométert futnak 4 nap alatt és így jutnak el Sao Paulo-ból Rio de Janeiro-ba. Az út igen kemény, van hegyi szakasz, erdei szakasz, futnak országúton, tengerparton. Egy futó naponta 21 kilométert tesz meg, ez egy félmaratoni távnak felel meg és az egyik alapvető kritérium, hogy minden váltónál legalább három női futónak is indulnia kell.

Én végignéztem ezt a videót és elég keménynek tűnik ez a verseny, így minden elismerésem a övéké.

Képek
527 0 0 Sport Izé
Mai ismeretterjesztő rovatunkban az Egyesült Államok és Mexikó sivatagos terültein élő tüskés békagyík (Phrynosoma cornutum), mely egy igen sajátos védekezési módot fejlesztett ki az evolúció során. Ha zaklatják, az állat képes a támadójára vért spriccelni a belső szemzugából, addig növelvén a nyomást a szemhéjának hajszálereiben, míg azoknak a fala át nem szakad. A vérsugarat így akár 1-1,5 méterre is ki tudja lövellni, egyenesen a támadója arcába, melynek pillanatnyi megzavarodottságát (és undorát, a gyík vére ugyanis teli van kellemetlen ízű vegyületekkel) kihasználva aztán a békagyík gyorsan eliszkolhat.
3954 3 2 Izé
Tóth József: Hm. A barátnőimnek jött volna meg akkor amikor akarták... :)
rubigo: ezt el kell tanulnom tőle....
How to Lose Friends & Alienate People (Hogy veszítsünk el barátokat és idegenítsünk el embereket)

Sidney Young (Simon Pegg) egy londoni celeb lapnál dolgozik. Egy nap minden megváltozik, és úgy tűnik valóra válik élete álma, felajánlanak neki egy munkát New Yorkban, egy elismert és híres sztármagazinnál, a Sharp-nál. Ám a dolgok mégsem úgy alakulnak, mint egy tündérmesében.

IMDB
596 0 0 Film Izé
Országunkat és a magyarokat világszerte ismerik és elismerik, de sose árt emlékeztetni a külföldieket, hogy országunk és fővárosunk mi minden szépet és jót rejtegett, illetve történelmunk során mi magyarok, mi mindenre is lehetünk büszkék.

A Budapest Business Region megbízásából, Madarász István által rendezett rövid Budapest/Magyarország imidzsfilmet tekinthetitek most meg, amit az idei Expo Realon vetítettek le az érdeklődök számára.
842 1 2 Film Izé
Leoparde: Szerintem, valójában ennek a videónak nem is konkrétan Budapest bemutatása volt a célja, hanem [...]
scripter: Nekem tetszett :) bár 1-2 dolgot máshogy csináltam volna pl: - látszik a kocsi rendszáma (ált [...]
Vincent Castiglia nemzetközileg elismert new york-i művész, valamennyi alkotását, amelyek az élet, a halál és az emberi felépítés monokróm ábrázolásai, saját vérével festi. Állítása szerint így a megfestett tárgy realizmusa nem pusztán a kidolgozottság által keltett optikai illúzió, hanem a hús és vér valós átvitele minden egyes munkájába - így oldva fel a művész és a művészet közötti határokat.

Kiállításait eddig többek között H.R. Giger svájci múzeumában, ezenkívül amerikai és angol galériákban tekinthették meg az érdeklődők. Alkotásai világszerte megtalálhatók számos magángyűjteményben.

"Személyes meglátásom szerint, a vér egyfajta szent kifejezőeszköz; mialatt alkotásaimhoz használom, úgy érzem, a legközelebbi szálon kapcsolódom az élet lényegéhez. Mert az élet azután is folytatódik majd, ha a testem már nem él; s ebben az értelemben... én soha nem fogok meghalni." (Vincent Castiglia)
1243 2 0 Art Izé
Mai ismeretterjesztő rovatunkban a toyger, vagyis a játéktigrincs. :) Az "új" macskafajta, mely a tigris kicsinyített mása is lehetne, 1990-ben került bejegyzésre, mint új fajta a Nemzetközi Macska Egyesület-nél (TICA), és 2000-ben megkapta az új, elismert fajta kinevezést.



További videók:
1 éves kandúr toyger.
She-Ra, 1 éves nőstény toyger.
5114 3 22 Izé
bungle: www.blikk.hu/blikk_kedvencek/400-ezerbe-kerul-a-kistigris-2179285
Kex: hehe elfogadnék egy ilyet itthonra
Nusihusi: Aranyos és szép:) Macsris is lehetne a neveXD
Mind a 22 komment
Jay Kelly elismert művész színes alkotásai - sok piciből egy nagy. :)
1626 1 0 Art Izé
Barakonyi Szabolcs 33 éves, nemzetközileg elismert fotóművész gyönyörű képei, melyek a világ több pontján készültek.
1043 0 0 Art Izé
Og De Souza - Egy profi deszkás lábak nélkül. Respect.
592 0 0 Sport Izé
Itt az 5 tagú Metallica! :)

Oly sok Grammy és egyéb elismerések után a zenekart idén beiktatták a Rock 'n' Roll Hall of Fame-be. Flea szavai után az öttagú Metallica lépett színpadra, Jason Newsted-del kiegészülve.
811 2 1 Zene Izé
grisin: Metallica és Pantera van náluk jobb?:-)
Az új amerikai vígjáték - Egy boltkóros naplója (Confessions of a Shopaholic)

Érdemes megnézni ; )

Rebecca Bloomwood (Mindenképpen talán) egy 25 éves ifjú lány, aki legjobb barátnőjénél Suze-nál lakik a város egyik elegánsabb környékén. Van egy halálosan unalmas állása is, mindemellett pedig fura betegségben szenved: vásárlás-mániás. Ez a szenvedély pedig leginkább anyagilag megterhelő. Olyannyira, hogy Rebeccának nem is futja rá. Amikor a lány a teljes anyagi csőd szélére kerül, végső kétségbeesésében elhelyezkedik egy pénzügyi tanácsadó lapnál. Hamar ismert és elismert lesz közérthető, hétköznapi embereknek szóló tanácsadó rovata. Cikkei felkeltik egyik jóképű és ambiciózus kollégája, Luke (Hugh Dancy) figyelmét is a lány iránt. Vajon kiderül-e, hogy a lány, akire mindenki hallgat, valójában a behajtók elől menekül? Vajon a plázákban való korzózás marad továbbra is Rebecca életcélja, vagy talál valami fontosabbat is az életben?

Sophie Kinsella nagysikerű regénye alapján.

Bemutató dátuma: 2009. április 9.

Imdb | a film hivatalos honlapja
514 2 0 Film Izé
Szoptatás 8 évesen.
9671 2 60 Izé
bungle: http://velvet.hu/elet/2015/01/08/hat_es_fel_eves_a_gyereke_meg_mindig_szoptatja_galeria/
bungle: 13 évesen: www.funpic.hu/hu/kategoriak/fura-emberek/44424_?categoryId=13&position=&large=1
bungle: http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2013/03/07/hatevesen_cumizik_balint_antonia_lanya/
Mind a 60 komment
Oscart a Sötét lovagnak rajongói kampány!
(részemről pártolom a posztumusz elismerést Heath Ledger-nek!)

Haaaaajrááááááááááááá!
3362 0 34 Film Izé
izébigyó: Legjobb mellékszereplő jelölések: Josh Brolin (Milk) Robert Downey jr. (Trópusi vihar) Philip S [...]
kszaten: Hajrá JOKEEEEEER ö az ISTEN.......... Batman az 1 csicska :D
kotta: Egyértelműen övé lesz az oszkár, nem is kéne ezt ennyire felfújni. Ennek a díjnak a "logiká [...]
Mind a 34 komment
Oscart a Sötét lovagnak rajongói kampány!
(részemről pártolom a posztumusz elismerést Heath Ledger-nek!)

Haaaaajrááááááááááááá!
3646 3 34 Izé
izébigyó: Legjobb mellékszereplő jelölések: Josh Brolin (Milk) Robert Downey jr. (Trópusi vihar) Philip S [...]
kszaten: Hajrá JOKEEEEEER ö az ISTEN.......... Batman az 1 csicska :D
kotta: Egyértelműen övé lesz az oszkár, nem is kéne ezt ennyire felfújni. Ennek a díjnak a "logiká [...]
Mind a 34 komment
Chords - Knockin On My Door (Feat. Rantoboko)


Eleinte nem hittem volna itt, Svédorszagban, hogy találok olyan svéd zenét, ami megállja a helyét a világ bármely toplistáján, de pozitivan kellett csalódnom, amikor ismerőseim bemutatták a malmöi származasú rappert. Anyanyelvén kívül, mint azt a link is tanusítja, angolul is osztja a "talp alá valót".
Meg nem erősitett információk szerint elég combos összegért vásárolt beat-eket a mára már elismert Akon-tól. No komment, szerintem érthető, hogy miért, bár még korántsem örvend olyan népszerűségnek, mint Akon báttya... x) ...lényeg, a lényeg, check the link and enjoy the Chords...
435 1 0 Zene Izé
Hogyan készül a kutya alakú torta? 4 nap munkája 4 percben.

A készítő, Elisa Strauss többi tortája.
2931 1 7 Izé
Drevway: Szerintem meg a nyakörv marcipán (kivéve a csat), és jó étvágyat a fél kiló hungarocellhez [...]
NumLock: azt a hét meg a nyolc :o
vasasdrukker: Szeritem a nyakörvet kivéve az egész ehető...
Mind a 7 komment
Győznünk kell!

A Magyar Olimpiai Csapat dala - 2008

A könnyűzenei életben komoly és elismert múlttal rendelkező Rakonczai fivéreket (Viktor és Imre) is megihlették az olimpiai játékok, és mivel hatalmas sportrajongók úgy gondolták, hogy mindezt egy vérpezsdítő, lendületes dal formájában kívánják a nagyközönség elé tárni. Ennek szellemében született a "Győznünk kell!" című szerzeményük. A dalt eljuttatták a Magyar Olimpiai Bizottsághoz, ahol akkora sikert arattak vele, hogy ez a szerzemény lett a Magyar Olimpiai Csapat dala.
209 0 0 Sport Izé
A The Roots (más néven: The Legendary Roots Crew, The Fifth Dynasty, The Square Roots vagy The Foundation) egy nagy hatású, Grammy-díjas hiphop csapat Philadelphiából. Ismertek zenéjük dzsesszes hangzásáról és hangszeres fellépéseikről. A Roots a  kritikától egyöntetű elismerést kapott, valamint jelentős hatással volt és van az R&B és hiphop világára.

Könnyed, nosztalgikus "zenécske".
414 1 0 Zene Izé


WENDIGO - Thousand Voices


" A WENDIGO 2003 végén alakult a nagy szakmai elismerést kiváltó Stonehenge és Da Capo tagjaiból. A zenekar célja már induláskor az volt, hogy kombinálja a közérthető, modern metal elemeit az elődök zenei világának igényességével, és több stílus elemeinek felhasználásával egy egyéni hangzást hozzon létre. "

Egy igazán tehetséges magyar metál együttes. Az énekes, azaz BZ a GameStar-t olvasóknak ismerős arc lehet. Valamint itt a MySpace oldaluk , ahol több számuk is megtalálható.
272 1 6 Zene Izé
Shantey: ha jól rémlik anno ők is indultak jelöltként eurovíziós dalfesztre csak a "magyarock" Rúzsá [...]
bungle: Hehe, BZ volt az énekesünk még a Five Seasons meg Serenity bandákban. :)
xD: Az egy másik történet, hogy a koncert 2 órát késett. Szóval úgyse maradtam volna le róluk s [...]
Mind a 6 komment
Százával kapja a rajongó és szerelmesleveleket börtönében az amstetteni rém, Josef Fritzl (73). Az üzeneteket küldő nők szerint Fritzl a lelke mélyén megértő és jó ember, s valójában csak jót akart lányának, Elisabethnek, amikor 24 évre bezárta a pincébe, és hét gyermeket csinált neki. A börtönvezetés szerint nem ritka, hogy a nők szexuálisan is felajánlkoznak neki, arra kérik, váljon el idős feleségétől, és vegye el őket.
4050 1 53 Izé
bungle: Luxusbörtönbe vonul Fritzl http://www.blikk.hu/aktualis/felhaborito-luxusbortonbe-vonul-fritzl-139 [...]
zizi: Most olvastam, hogy 2-3 év, mire elkészülhet a vádirat és mivel valami komoly szívbetegsége v [...]
olcsibacsi: beteg, rossz pfúj köpd ki! lelőni, felakasztani, memgmérgezni és fajtalankodni vele erősen hog [...]
Mind a 53 komment
Peter Gabriel - Sledgehammer
1986 - So című album sikerdala, mely lenyűgöző klippjével (mely a gyurmaanimáció és a pixillációs animáció iskolapéldája - azaz számtalan fotóból lett összeállítva. A rendező Stephen R. Johnson. A felvétel alatt P.G. 16 órát pózolt egy üveglap mögött, melyre a tárgyak kerültek.) minden idők egyik legjobb videója lett és az első számú animációs felvétel (4. hely az MTV válogatáson). A dalra komoly hatással volt az 1960-as évek soul zenéje, mely elsősorban a fúvósokban nyilvánul meg, mely a Stax Records (Memphis-i lemezcég) sajátja volt. Játékos klippje ellenére a dal nem kevés szexuális és fallikus célzást tartalmaz. "Show me round your fruitcage cos I will be your honey bee"
A Sledgehammer - bár a kritikusok elismerték korábbi lemezeit is - az egyetlen széles körben ismert és elismert dala lett, mely a U.S. listán is első lett, kislemezként pedig egyből ott landolt. A dal az MTV történetének legtöbbször játszott felvétele lett.
Szöveg
208 0 0 Zene Izé
Amy Winehouse nagy sikerű száma, a Rehab, amelyet majdnem 22 millióan néztek meg eddig a Youtubeon. Az énekesnőről mostanság csak botrányai miatt hallani, pedig kétségkívül nagyon tehetséges. Eddig 2 albuma jelent meg, a Frank és a Back to black. Már a Franket is elismerték és díjazták szakmai berkekben, de az áttörést a Back to blackről elsőként kimásolt lemez, a Rehab hozta meg neki. Növekvő drogproblémái azonban mostanság lehetetlenné teszik, hogy a karrierre koncentráljon.
Még pár kedvenc:

You know I'm no good

Tears dry on their own

És egy régebbi:
Fuck me pumps


Honlap
Myspace
610 1 3 Zene Izé
Kremy: Hát én nagyon szeretem a zenéjét,tehetségesnek is tartom. A magánélete meg rá tartozik..A ze [...]
Ágii: Én sem...csajt se, meg azt a számát se...
Sza Sza: nem szeretem...-.- ...a számot eleinte elviseltem..de már most nagyon nem .... Views: 21,821,1 [...]
Cseppet offtopic post lesz ez, de úgy érzem a téma megérdemli.
Bálint Richárd eddig 113 WRC futamon vett részt mint szakmailag maximálisan elismert rally fotós. Ezen képekbők nyílt kiállítása egy budapesti fotószaküzletben.  Első lépésként ajánlom a hivatalos blogját, másodikban pedig a kiállítás megtekintését Budapesten a   Révay utca 3 szám alatt minden nap 10 és 18 óra között.
608 0 0 Tech Izé
Ez az egyetlen nap, amikor a férfiak elismerik, hogy néha szoktak hibázni... ;)

És azt is elismerik még ezen a napon, hogy a nők tökéletesek. :)

Isten éltessen minden kedves hölgyet a mai napon! :)
9492 8 11 Izé
Schabee: váááá ez nagy
CRaPtRaSH: már láttam őket,de igenjóóók XD
Cole: Jahjj!! 2* néztem meg, de mind 2* úgy röhögtem, hogy majdnem elszédültem! Nagyon jó!!!
Mind a 11 komment
Elisabetta Gregoraci
30564 3 16 Izé
lacizs: tízpontnulla
troodons: Ugy latszik ez a legujabb divat... http://www.popcrunch.com/wp-content/uploads/2008/02/logantom.jpg [...]
spiritmonger: vagy a férfi spermája...:D
Mind a 16 komment
Ünnepélyes eredményhirdető post ez.

A nagy érdeklődés melett megrendezett Első tech.izé.hu levitáló sószóró verseny nyertesei véletlenszerű sorrendben a következők: 

- Roland 66
- Elison
- PokerEZ
- SteveBoy

A furcsa egyezés az indulók és a nyertesek listájában azért van, mert nem tudtunk dönteni ezért úgy döntöttünk, hogy minden kedves induló kap egy bögrét.

Elison a remek remixért különdíjban részesül, ami meglepetés (még nekünk is)

Gratulálunk a győzteseknek, kellemes kávézást/teazást/tejezést kívánunk.
503 1 7 Tech Izé
Steveboy: Fantasztikus! Gratula minden indulónak és egyben tehát minden nyertesnek is! :D
Elison: YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ! :)
roland66: na hogy megnyugtassalak elküldtem!! :D
Mind a 7 komment
Lezárult az Első tech.izé.hu levitáló sószóró verseny.

Az indulók:

- Roland66 műve
- PokerEZ ezt csinálta
- SteveBoy pályaműve itt hallható (ez pedig a v2)
- Elison erre levitál a sószóróval

Az alap kiírás alapján Elison második műve nem értékelhető, viszont egyértelmű különdíjas alkotás!

Megkezdjük a pályaművek szakszerű és objektív zsűrizését, a végeredményről hasonló postban tájékoztatunk mindenkit!

Minden felvétel mp3 formátumban az izé szerverkötelékén belül található.

Köszönjük az indulóknak az indulást, a többiekben a támogatást.
1487 0 21 Tech Izé
Elison: egy pillanatra elképzeléásem sem volt hogy ez a poszt hogy csúszott ide téren és időn kereszt [...]
roland66: juj nekem is megjött!!! KÖSZÖNÖM!!! tökre jóóóóóó na második forduló? xD
Steveboy: Halihó! Tisztelettel jelentem, hogy én is megérkeztem, mert az én bögrém is megérkezett! :-) [...]
Mind a 21 komment
Így is lehet szép és jó focit játszani. Minden elismerésem az övéké!
2233 1 5 Izé
Mimis: erre én is csak annyit tudok mondani: RESPECT!!!
Bobek: Nem gyenge az tuti! Minden elismerésem az övék! Nem tudom , hogy én is így ragaszkodnék az él [...]
Arunson: Elég komolyan nyomják...szép!
Mind a 5 komment
Na végre egy lány, aki tud bánni a labdával! Minden elismerésem az övé... :)
4410 1 6 Izé
brando: lehet h fiu hosszu hajjal... vagy rsg-zik és nekik nagyon jol megy a labdáva..:):)vagy mi... nem [...]
pilu: Attól,hogy ügyes még nem biztos,h. jól is focizik! De,ha megnézed amikor fejelget nem is mozog [...]
Doranbo: Azthiszem egyszóval nehézz lenne ezt komentálni,de az aki járt már futbalpályán nem csak néz [...]
Mind a 6 komment
Zack Kim - Für Elise
5444 1 15 Izé
MAGura: kíváncsi lettem már hogy hogy jött a boci aero téma a gitáros japcsihoz, ezért benéztem, de [...]
Luflee: Igen ez a boci aero szerintem onnan jött, de egyébként abból ettem már olyan fehér csokis bels [...]
Luflee: Jah, kár hogy nem LUFTlée lett. amúgy igazad van, az első e az é. Egyébként most ahol dolgozo [...]
Mind a 15 komment