REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Elérkezett a 20000. izé! Ennek örömére egy nyereményjátékkal készültünk, aminek egy kis köze is van a postképhez: ezentúl minden hónapban a legviccesebb, legütősebb kommentet 20000 Ft-tal jutalmazzuk. Igazából semmi mást nem kell tennetek, mint amit a többség eddig is tett: hozzászólni a postokhoz, lehetőleg minél frappánsabb, poénosabb kommenttel megörvendeztetni a többieket. Nem a mennyiség, hanem a minőség számít, vagyis tök mindegy, hogy csak 1 kommented volt, vagy többezer, akár az az 1 is nyerhet - persze nyilván ha több humorosabb kommentet írsz, annál nagyobb az esélyed. :) Az eredmény eldöntésében a komment pontozások (pluszok) is számítanak, de hogy elkerüljük a csalásokat, nem az lesz a döntő. Minden hónap elsején hirdetjük ki itt a post alatt az elmúlt hónap nyerő hozzászólását!

Egyben új fícsört is bejelenthetek: mától facebook acc-cal (egyre szebben írok magyarul, baszki) is lehet kommentelni - az Izés hozzászólások alatt. Természetesen azok a kommentek is részt vesznek a nyereményjátékban!

További jó Izélést és kommenteket! :)
2109 2 131 Izé
bungle: Ha esetleg kijön a 30.000-es bankjegy... ;)
Tooni: 30.000 ?
Royalize: Y?
Mind a 131 komment
Földalatti szénelgázosítás: az ország lehetősége az orosz gáztól való szabadulásra.

Egy ausztrál cég, a Wildhorse Energy európai befektetéseinek fókuszában állunk, amely cég egy az elmúlt években gazdaságossá vált szintetikus gáztermelő technológiával több évtizednyi gázfogyasztásunknak megfelelő szénkészletet lesz képes átalakítani.

Az eljárás az előzetes felmérések szerint Angliában meg 17-szerezte, az USA-ban meg 2,5-szerezte a gazdaságosan hasznosítható szénkészletek nagyságát, és ráadásul már több tucat projekt működik világszerte teljesen gazdaságosan, ami révén a világ energetikai jövőképét megváltoztathatják.
2320 0 15 Izé
7sleeper: hát az oroszok kijárták nekik (így törlesztenek a szerbek felé a délszláv cirkusz kimenetel [...]
exortus: Németországban amúgy pont azért volt napirenden az atomerőművek üzemidejének meghosszabbít [...]
exortus: Az egy másik project, az a makói ultra nagy mélységű márvagáz, ami ugyan egy akkora készlet, [...]
Mind a 15 komment
Míg az 50-es években Detroit az Amerikai Egyesült Államok egyik leggazdagabb városa volt, mára egyre jobban elnéptelenedik. Az autógyártás hanyatlani kezdett, ami miatt idővel általánossá vált a munkanélküliség és az elszegényedés. Az elmúlt évtizedekben a lakosság 25%-a hagyta el otthonait: üresen kongó templomok, felhőkarcolók, iskolák, több mint 33 ezer elhagyott épület és 91 ezer üres lakás maradt utánuk (korábbi post detroiti elhagyatott házakról). Az előrejelzések szerint a lakosság számának csökkenése 2030-ig hasonló ütemben zajlik majd, végleg kísértetvárossá téve Detroitot.
10943 7 19 Izé
bungle: www.origo.hu/itthon/20130722-mi-tortenik-egy-varosban-ha-csodbe-megy.html
Samu.: egy élet munkáját azért nem tenném rá :) Biztos vagyok benne, hogy az ingatlanokat nem adták [...]
Cableguy: Ezek szerint most kéne Detroitban ingatlant venni. Lehet hogy a magyar othonukat elvesztett devizah [...]
Mind a 19 komment
Itt látható egy nagyon boldog férfi: Sam Nickel
Nem azért boldog mert végre találkozhat Putyinnal, hanem mert az elmúlt 30 napban 1000 nő mellét fogta meg és utána azokkal a kezekkel megfogta a miniszterelnök kezét is. :)
12527 5 87 Izé
Ravennë: Boobs man http://www.youtube.com/watch?v=JcFK8zY1m5Y
kotta: Most akkor fordítva: egy olyan kézzel, amivel kezet fogtál ezer politikussal... ...na azt én in [...]
CRaPtRaSH: nem azt mondtam, hogy lóg, hanem hogy nincs rá szükségem hogy nőjön :] van különbség a kett [...]
Mind a 87 komment
Az elmúlt 50 év legjobb Pulitzer-díjas képei
2640 0 3 Art Izé
ismeretlen: Vagy erre csöpögnek és gerjednek a fotósok és az igen tisztelt műértő közönség, ahogy a h [...]
dude: Vagy erről szólt az elmúlt 50 év, jó reggelt.
alternatiwe: A képeknek kb a 90%-án erőszak és fájdalom. Ezek szerint ez kell a Pulitzer-díjhoz, vagy ettő [...]
Mit tesz az emberrel a nyári szünet + az elmúlt hetek esős időszaka... ;)
6703 1 9 Izé
Botos Vendel: köszönöm tezsvérem ha gyöngyösön járol meghilak a preccomba 1 söre!
Botos Vendel: bocs nem attam meg 39
7sleeper: botos vendel tisztában volt ezzel te viszont rátrollkodtál a kommentjére :-D "Hány éves vagy v [...]
Mind a 9 komment
Zacharias Mavroeidis Sarajevo City of Film programban készült filmjében a tíz éve Londonban élő Meri visszatér Szarajevóba, hogy eladja a házat, ahol felnőtt. Amíg a városban van, találkozik régi barátnőjével, akivel az elmúlt években igencsak különböző életstílust alakítottak ki maguknak.
866 0 0 Film Izé
Haywire

Steven Soderbergh sosem pihen, az elmúlt napokban két filmjéhez is érkeztek infók. A Haywire az egyik (a másikat lásd lent), ami egy akció-krimi és kicsit a Bourne filmekre hajaz, legalábbis stílusban.  A főhős egy nő (Gina Carano MMA-harcos), akit sokan ki akarnak nyírni (az okát nem tudni) de hát az meg nem olyan egyszerű, mert nem hagyja magát. Látványnak ott van, hogy a széplány mindenkit lenyom, de akinek ez mégis kevés, majd csodálhatja Michael Douglas, Antonio Banderas, Ewan McGregor, Michael Fassbender játékát is.  A film csak 2012 januárban kerül a mozikba.
1422 0 0 Film Izé
Fertőzés (Contagion)

Steven Soderbergh sosem pihen, az elmúlt napokban két filmjéhez is érkeztek infók. A Fertőzés az egyik (a másikat lásd fent), aminek elég egyszerű a témája, valamiféle vírus támadja meg az embereket, és látszólag semmit sem tudnak kezdeni a fertőzés terjedése ellen. Tucat-történet, de ami miatt igazán érdekes lehet, a rendező személyén kívül, az a szereplőgárda: Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet, Jude Law, Marion Cotillard, és Laurence Fishburne mind-mind ismert és elismert színészek. Már csak miattuk is érdemes lesz megnézni. Amerikában szeptemberben lesz a bemutató.
2179 1 0 Film Izé
"Az elmúlt években a magyar népzenéről alkotott közgondolkodás pozitív fordulatot vett és soha nem látott „retro” divatját éli. Minden talán azzal kezdődött, hogy a hazai underground és mainstream kultúra prominensei felfedezték maguknak a saját gyökereikben rejtőzködő magyar népzenét. Manapság a jazz és rock zenekarok sorra cserkésznek be népzenei elemeket számaikba, de az új generáció autentikus zenészei sem maradtak a kaptafánál, igyekeznek lépést tartani a jelennel. Ennek eredménye egy sajátos népzenei stílus kialakulása. A népzene valóban élővé és recenssé válhat, mert ezek a fiatal formációk visszahozzák a véráramba és érdekes ruhákat adnak rá. Van egyébként a magyar népzenének egy megmagyarázhatatlan csontig hatoló ereje, amit az ember megérezhet mondjuk egy londoni bevásárló központban, amikor a háttérből halkan felcsendül egy-egy közismert Muzsikás szám. A saját kultúránknál keresve sem találhatunk jobb nagykövetet! Jó pár mai zenekarunk már nemzetközi hírnévre tett szert és ilyen lehet a nemrég alakult Buda Folk Band is. A 2007-ben létrejött banda fiatal tagjait olyan zenészek alkotják, akik egytől-egyig, ízig-vérig népzenészek, mégis ha körülnézünk rendre ott találjuk őket a legnépszerűbb jazz és blues zenészek oldalán. A zene határtalan, a műfajok pedig átjárhatóak. „népzene és világzene XXI. századi behatással.”
982 0 0 Zene Izé
Ma reggel a Google címoldaláról megtudtam, hogy 50 éves a Flinstones család és ezzel kapcsolatban találtam egy bejegyzés a magyar wikin, hogy egy városi legenda szerint a Romhányi József féle magyar, verses fordítások annyira jól sikerültek, hogy azok alapján újraszinkronizálták az amerikai változatot. Az elmúlt egy órában megpróbáltam a neten keresgélni erre vonatkozóan információt, de ennél többet, nem találtam.
Szóval igaz ez, vagy csak egy városi legenda?

Most kiderül.
974 0 5 Film Izé
kasy: Az ő ajándékait mindig lenyúlta a Grincs.
Purple: miért, nem? :O
Erunder: Nekem meg baromi sokáig azt hazudták, hogy angyalkák, és a Jézuska hozzák karácsonyra az ajá [...]
Mind a 5 komment
Az elmúlt héten youtube sztárrá vált Antoine Dodson kifejező riportja után természetesen elkészült egy autotune nóta is. XD

+ bonus videó: az autotune remix feldolgozása.
8740 11 34 Izé
kotta: Auto-tune-ról, és a móka hátteréről, "eredményeiről" részletesebben: http://quart.hu/cikk. [...]
bungle: Bed Intruder Cop Show http://www.break.com/index/cbs-has-a-new-viral-lineup-1958131
bungle: Antoine Dodson Interview - Lopez Tonight http://www.youtube.com/watch?v=dObpl0ihwOI
Mind a 34 komment
A Fields of Joy a fesztiválszezon előtti legnagyobb szabadtéri megmozdulás a budapesti elektronikus zenei életben, amelyet elsősorban a tört ütemek rajongói várnak. Nem véletlenül, hiszen az elmúlt tíz alkalommal a drum and bass legnagyobb sztárjai és a legérdekesebb új arcok mutatkoztak be és tették feledhetetlenné a nyár egyik legfontosabb buliját. Idén – ahogy erre már volt is példa a FOJ rendezvények történetében – kétnapossá és négyhelyszínessé, mondhatni mini fesztivállá bővül a rendezvény, a szombati drum and bass és dubstep nap előtt pénteken a techno, a minimal, a house és az electro lesznek főszerepben. Június 18., péntek /techno, minimal, house, electro/ Kincsem Park (bejárat a Hungexpo felől)   NVC stage Agoria (Infiné, Different - FR) - Balance 016 tour Alex Bau (Credo, CLR - DE) - "Being Wayne Sidorsky" album release tour Format:B (Formatik, Highgrade - DE) Ricardo Tobar (Border Community - RCH) Naga + Beta (Hairy) Subotage (NVC) Sinko (NVC)   Noise Nightlife stage Palotai (Tilos) Karányi (CLS, OSH) Andro (Rise FM) Plastickids (Noise Life) GrgFr & Sukee (Electroghetto)   Június 19., szombat /drum and bass, dubstep/ Hungexpo (bejárat a Hungexpo 2-es kapunál)   Bladerunnaz stage Sub Focus (Ram Records - UK) Original Sin (True Playaz - UK) S.P.Y. (Metalheadz - BR) Chris.su (Subtitles) SKC (Commercial Suicide) Safair (Tactile Vinyl) Mastif (Bladerunnaz) Statik (Bladerunnaz) MC I.D. (Shogun Audio - UK) MC Agent (Unusual Suspects -RO) MC Fedora (Mameluk System) MC Blu-ID   TEST stage Ramadanman (Hessle Audio - UK) Cadik (Real Your Nature) DJ Madd (Boka Rec.) Matt-u (Boka Rec.) Gumilap (Dub Phase) MC Kemon (Dub Phase)       Térkép: http://www.hungexpo.hu/upload/Image/hungexpo/BV_terkep_0511.jpg   Megközelíthetőség: http://www.hungexpo.hu/megkozelithetoseg A Kincsem park legkönnyebben a 2-es metró Pillangó utca megállójától közelíthető meg.   Elővétel Első 100db mindkét napra 2500 HUF Június 18-ig 3000 HUF Bérlet elővételben: 4000 HUF   Elővételes helyek Subvibe (V. Váci u. 40.) www.subvibeshop.com Nyugati nonstop (Nyugati tér) Akt Records (VI. Lovag u. 17.) www.aktrecords.hu Deep lemezbolt (VI. Aradi u. 22.) www.deep.hu Ticketportal.hu és offline árusítóhelyei www.ticketportal.hu   Belépő helyszínen: Napijegy a helyszínen: 3500 HUF / nap Kétnapos bérlet a helyszínen
813 1 2 Zene Izé
vöri: majd jól tele lesz ilyen buzi hülyegyrekekkel.....................
fari.tro: egyszer már volt hozzá szerencsém 2007-ben...nagy zúzda, akinek bejön a lazulat drám. Mármint [...]
Tuba Miskolc közelében.
Ez elmúlt hetekben ez már a sokadik... Mi a véleményetek az időjárásról?
7737 3 44 Izé
Maccoyi: Már mindkettőn túl vagyunk, bár attól függ mit értesz a "nálunk" szó fogalmán. ;)
Nusihusi: Legközelebb tornádó vagy földrengés lesz nálunk:(
biokaja: Es itt a pont. Elkurtuk. Nem kicsit...
Mind a 44 komment
  Az elmúlt 10 év legcikisebb stílusbakijai
1329 0 0 Pink Izé
A Gramofon Online debreceni nyitóbulijához készült DJ-mix
Hallható halhatatlanok élőben:
2010. április 17-én, szombaton, 20 órától
Debrecen
MODEM
A Gramofon Online elindulását ünneplő estén az elmúlt évszázad fekete lemezeinek mágusai lángoszlopokként oszlatják el a feledés homályát. Lélegzetelállító és hajmeresztő, borzasztó és bizsergető muzsikák armadáját hadrendbe állítva mutatják meg az alkalomra egybegyűlt fruskák és méltóságos asszonyok, sihederek és nagyságos urak számára, hogy a Monarchiától a Népköztársaságig ívelő rögzített zenei kincs nem pókhálós múzeumi állomány.
371 0 0 Zene Izé
A legjobb és a legrosszabb évek, filmtermés szempontjából az elmúlt 20 évben. Kattints.
853 2 0 Film Izé
Gabin -  Doo Uap, Doo Uap, Doo Uap

Az együttes a neten s az wikin

Az eredeti dal Duke Ellington szerzeménye It don't mean a thing (If it ain't got that swing) cimmel és ez a dal a swingelős jazz első mérföldköve, jó páran feldolgozták az elmult 79 évben.
1007 2 0 Zene Izé
Visszatekintés az elmúlt 10 évre

Az Empire magazin készített egy összeállítást a mögöttünk álló évtizedről. Van itt minden: filmek, poszterek, trendek, sikerek, csalódások, színészek, stb. 26 toplista 1 helyen.
1516 2 12 Film Izé
kasy: A legvégén ahogy volt pofájuk befejezni a sorozatot az viszont készre vágott. Elismerésem a k [...]
Erunder: Ja bocs ez a teljes beszéd. http://www.youtube.com/watch?v=rXn1zJa0K8c&feature=related
Erunder: A legjobb Nathan, és a szöveg amit levág a tetőn. http://www.youtube.com/watch?v=BwWyUCCfLhg
Mind a 12 komment
David Beckham csodás frizurái az elmúlt tizenkét évben
698 0 0 Pink Izé
Pixies - Wave Of Mutilation

Az alternatív zene egyik alapműve!

A szám az 1989-es Doolittle albumról való, a második Pixies albumról, amit még 2 további követett, míg nem a 90-es évek közepén -a Pixies csúcsán- be nem jelentette Black Francis -a frontember- a csapat feloszlását.
Az elmúlt években újra öszeáltak koncertezni, és már az új albumot is megszellőztette Francis bácsi! :P
669 1 0 Zene Izé
Jóslásokról, jósokról, TV-s jósdákról...

Volt már jó, s rossz tapasztalatom egyaránt. Összegyűjtöttem az elmúlt 15 év jósláshoz kötődő emlékeit, élményeit, nem csak a magam szórakoztatására...
208 0 0 Pink Izé
Asperatus - egy új felhőformáció. ("asperitat" latinul vadság)

Az elmúlt ötven évben nem volt példa arra, hogy a meteorológusok új nevet adtak volna valamilyen felhőformációnak. Egyelőre nem tisztázott, hogy az asperatus pontosan hogyan keletkezik. Valószínű, hogy hatalmas hő is közrejátszik kialakulásában, sötét színei pedig arra engednek következtetni, hogy sok vízet tartalmaz. Ennek ellenére eddig azt figyelték meg, hogy bármennyire is fantasztikus és félelmetes, többnyire nem okoz viharokat, s békésen szertefoszlik.

Magyar cikk.
6116 10 15 Izé
bungle: www.origo.hu/idojaras/20130301-fenyegeto-takarofelho-uj-zeland-uj-felhotipus-fon-bukoszel-meteorolog [...]
Nusihusi: Első látásra világvége hangulatuk van:S De jól néznek ki:)
mephistto: http://1.bp.blogspot.com/_Fzq94YVbHHM/SspA2x855UI/AAAAAAAAjDw/7ckJ0bU_6-E/s1600-h/Asperatus_cloud_41 [...]
Mind a 15 komment
Az elmúlt évek legsikeresebb party-játéka, a Guitar Hero Magyarországon is nagyban hódít! Hattól a hatvanévesig, fiúk-lányok, apukák-anyukák, magányos farkasok és csapatjátékosok - az őrület lassan mindenkit elkap.
795 0 0 Tech Izé
Az elmúlt 25 év legjobb brit filmjei
998 1 9 Film Izé
kovacslacka: 100 legjobb brit film: http://www.empireonline.com/100britishfilms/
kovacslacka: Legjobb és legrosszabb brit vígjátékok: http://www.totalfilm.com/features/best-worst-british-com [...]
kasy: +1 Persze van még a listán jó és elfogadható film, de én mindenféleképp kiemelném a Haláli [...]
Mind a 9 komment
Az elmúlt 20 év legjobb horrorfilmjei
3043 3 10 Film Izé
kovacslacka: A horror ikonjainak kedvencei: (A lista végén kevésbé ismert nevek vannak) http://www.totalfilm. [...]
kovacslacka: a legjobb horrorok az index szerint: http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/2009/12/11/13horror/ [...]
kovacslacka: horrorlegendák: http://www.empireonline.com/features/legends-of-horror/
Mind a 10 komment
Az elmúlt 25 év legromantikusabb filmjei
1705 1 1 Film Izé
kovacslacka: A legjobb romantikusfilm-rendezők: http://origo.hu/filmklub/20100218-romantikusfilm-rendezok-garry- [...]
A 20 éves Empire magazin fotósorozata, az elmúlt 20 év filmjeiből ismerős képekkel, beállításokkal.
1796 1 6 Film Izé
neomatsek: simon pegg-ék,bale,hopkins,butler és fishburn nagyon nagy:D viszont a potteresek nagyon bénák,ra [...]
csicsilla: Bale, Gibson meg Nicolson a tuti...
Zsobi: Szerintem is Arnold a legjobb. Ahogy nézem a képeit főleg amin a motorral van teljesen biztos vag [...]
Mind a 6 komment
4 furcsa jel, hogy elmúlt a szerelem
602 0 1 Pink Izé
mekszamnojz: szarok a jelekre. ha a csávó képes úgy találkozgatni, és kapcsolatot tartani az exével hogy a [...]
Made in Hungária

Fenyő Miklós élő legenda. Az elmúlt 40 évben 28 albumot készített, közel 400 dalt írt; zenéjével évtizedeken át markánsan képviselte a hazai rock and roll-t. Története 1962-ben kezdődött: a lázadó fiatal zenész, az "angyalföldi jampi" hazatérve Amerikából elterjesztette a vírust, a rock and rollt, amit magával hozott.
Előzetes
703 6 3 Film Izé
PekySu: Helo mindenki. Mondja mar meg valaki hogy lehet ezt letolteni. koszi PekySu.
madMate: nekem is tetszett pedig annyira nem vagyok oda fenyőmikiért
Géza bá: Nagyon jó film. Én csak ajánlani tudom.
UFO képek az elmúlt 138 évből (1870-től 2008-ig).
10444 0 28 Art Izé
Erunder: Ez mekkora! Pont erről beszéltem. :D Who will stop the humans? :D http://game.ize.hu/comments.php? [...]
Chill: nem tudom mi kamu és mi nem, de a posztkép effektíve egy feldobott kalap...
Zorro: Hát ez attól is függ, hogy ez a bolygó számukra is alkalmas-e az életre? Bár valószínű ők [...]
Mind a 28 komment
UFO képek az elmúlt 138 évből (1870-től 2008-ig).
11478 5 28 Izé
Erunder: Ez mekkora! Pont erről beszéltem. :D Who will stop the humans? :D http://game.ize.hu/comments.php? [...]
Chill: nem tudom mi kamu és mi nem, de a posztkép effektíve egy feldobott kalap...
Zorro: Hát ez attól is függ, hogy ez a bolygó számukra is alkalmas-e az életre? Bár valószínű ők [...]
Mind a 28 komment
Chris Atkison kicsúszása az elmúlt hétvégén megrendezett Írországi rally-n, amelyet Sebastian Loeb nyert meg.

Képek az Ír rally-ról.
728 0 1 Sport Izé
papaluige: nem hiába ba....ták ki a subarutól!
Mivel a karácsony elmúlt... de úgy is itt a szülinapom, ezért meglephetnétek ezzel ;]
1244 0 3 Tech Izé
papaluige: a szomszédok meg dörömbölnének,mert fel is hangosítanád! felejtsd el! :DDDDDD
CRaPtRaSH: nnnneeeeeeeeem :P
papaluige: persze, aztán majd jól elromlana a szemed,me közelről néznéd! :DD
Subkulture - Erasus

A SUBKULTURE mögött Kem Secksdiin áll, ő a Celldweller-ből, illetve a Crossbreed-ből lehet ismerős, az első kislemezt (Erasus) ennek köszönhetően maga Klayton Celldweller pofozta hegyesre, innentől kezdve nyilvánvaló breakbeat per dnb-alapokra helyezett riffelések (9th szerint nyúmetál lenne ez, égbe feldobott keresztgitárokkal meg isten tudja még mivel) adják az alapot az éjszakai száznyolcvan fokos kézifékesekkel bőven megszórt üldözésekhez vagy feszültségűző zonerunokhoz, ha valaki azt mondaná, ez az új Celldweller-album első nótája, beszopnám a legnagyobb természetességgel. Még a vocoder is ugyanúgy szól, ugyanaz a központozás, talán csak dallamosabb és erre még a halfpipeban is szívesebben töri ki az ember a karját, mint az akármelyik új deszkapunkra. Megyek, ki is töröm a karom, az elmúlt pár napban ahány sebesülést kaptam, egy príma szakadékos fracture már csak nem oszt, nem szoroz.
1443 2 4 Zene Izé
gundul: Nincs mit, nekem amúgy a neved tetszik nagyon. :)
Kornadidas: nagyon megtetszett ez a szám, köszi:)
cereal_killer: csatlakozom az elottem szolohoz....en is beporogtem tole elsore eddig meg nem ismertem Celldwellert [...]
Mind a 4 komment
Knowing - Alex Proyas rendező (The Crow, Dark City, I, Robot) új filmje.

1959-ben egy tanórán a diákok azt a feladatot kapják, hogy rajzolják le, szerintük milyen lesz a világ 50 év múlva. Ezt beteszik egy időkapszulába, majd elássák és 50 év után kiveszik. Az egyik lapon azonban nem rajz, hanem titokzatos számkombinációk találhatók, melyek a Nicolas Cage alakította főhős birtokába kerülnek. Mint kiderül, a papíron az elmúlt 50 év legnagyobb katasztrófáinak pontos dátum és a halottak száma található. Ám a sorozat folytatódik és újabb tragédiák várhatók.

Ha nincs quicktime lejátszód, itt a gyengébb minőségű trailer.
5917 0 34 Film Izé
izébigyó: "Időzavarba" került egy város az Egyesült Államokban: nem találja ötven éve eltemetett idők [...]
pr0t3st: okéoké nemtudtam főnök, ujvagyok még itt.: D nebánts
Cromex: Igen, eléggé ótvar film.
Mind a 34 komment
Knowing - Alex Proyas rendező (The Crow, Dark City, I, Robot) új filmje.

1959-ben egy tanórán a diákok azt a feladatot kapják, hogy rajzolják le, szerintük milyen lesz a világ 50 év múlva. Ezt beteszik egy időkapszulába, majd elássák és 50 év után kiveszik. Az egyik lapon azonban nem rajz, hanem titokzatos számkombinációk találhatók, melyek a Nicolas Cage alakította főhős birtokába kerülnek. Mint kiderül, a papíron az elmúlt 50 év legnagyobb katasztrófáinak pontos dátum és a halottak száma található. Ám a sorozat folytatódik és újabb tragédiák várhatók.

Ha nincs quicktime lejátszód, itt a gyengébb minőségű trailer.
6375 5 34 Izé
izébigyó: "Időzavarba" került egy város az Egyesült Államokban: nem találja ötven éve eltemetett idők [...]
pr0t3st: okéoké nemtudtam főnök, ujvagyok még itt.: D nebánts
Cromex: Igen, eléggé ótvar film.
Mind a 34 komment
 Razorlight - Golden Touch

A brit Razorlight az elmúlt néhány évben feltűnt egyik legélvezetesebb és legsikeresebb brit gitárpop zenekar. Az excentrikus viselkedéséről és nagy dumájáról közismert Johnny Borrell gitáros-énekes vezette Razorlightot kezdetben, mint a paradigmaalkotó amerikai Strokes brit kistestvérét emlegették, ám ma már nem kérdés, hogy a zenekar a mai színtéren leginkább csak önmagához hasonlítható, hiszen a Razorlight az elmúlt években megalapozta saját sikerét és kialakította saját zenei nyelvét. Azt a zenei nyelvet, mely élvezetes és okos popdalokban testesül meg, s melyben egyszerre érezhetjük az elmúlt évtizedek angol és amerikai popzenéje, a Talking Heads, a Blondie, Bruce Springsteen, Patti Smith, Bob Geldof, a Police, a Clash, a Pulp vagy a Blur hatását.

 
400 0 0 Zene Izé
Digitális sötét középkor vár ránk?
"Egy mai irodai dolgozó három percenként új feladatot végez. Éppen e-mailt ír, SMS-t küld vagy böngészik a világhálón. Mindez azonban eltereli a figyelmét és könnyen megakadályozhatja az összefüggő gondolkodást. [...] Az emberi kapcsolatok már nem elég mélyek és a családokban esténként gyakran már nem köszönnek egymásnak a családtagok, mert annyira elvonja a figyelmüket a televízió vagy a számítógép. Csak a feleségek egyharmada köszönti a férjét Hellóval vagy mondja, hogy Jó, hogy újra látlak. [...] Az Egyesült Államokban minden negyedik személy mondta azt, hogy nincs egyetlen olyan ismerőse sem, akivel megbeszélhetné a gondjait. Az ilyen emberek száma az elmúlt 20 évben a duplájára nőtt. [...] Az állandó elérhetőség oda vezetett, hogy már olyan sok emberrel vagyunk kapcsolatban, hogy szinte lehetetlen akár csak egyetlennel is közülük szorosabb kapcsolatot fenntartanunk."

Nektek mi a véleményetek erről, tényleg szétromoblja a szociális kapcsolatokat a modern technológia?
2632 3 55 Izé
Schabee: marhaság szerintem
Purple: én meg nem szoktam se csetelni, se máshol kommunikálni, max msn-en, de ott többségében eleve s [...]
Mammut: Azt hiszem én szerencsés helyzetben vagyok. Minden nap órákat ülök a gép előtt, chatelek, de [...]
Mind a 55 komment
Az elmúlt napokban mindenki a Final Fantasy XIII-ról beszélt, így ideje volt, hogy a kissé elfeledett Final Fantasy Versus XIII is mutasson magából valamit.
700 0 0 Tech Izé
Régebbi postok...