REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
A filmgyártás történetében sokszor előfordult már, hogy a rendező és a producerek összekülönböztek, mert más volt az elképzelésük a filmről. Az is többször megtörtént, hogy egy ilyen vita után a rendező egyszerűen kiszállt a produkcióból. Meg(ki)találták azonban azt az embert, akire ilyen esetekben mindig számítani lehet és átveszi a rendező helyét. Ő

 
959 0 0 Film Izé
The Pacific

Az Elit alakulat egyfajta folytatásának tekinthető ez, bár annak a történetéhez csupán annyiban kapcsolódik, hogy ez is a II. Vh.-ban játszódik. Ugyanis ez a csendes-óceáni hadszíntéren játszódik, és Eugene Sledge memoárjának adaptációja. Gondolom azt tudtátok, hogy az Elit alakulat is megtörtént eseteket dolgozott fel. Abban még az élő veteránok az elején meséltek is.

Wiki
805 0 20 Film Izé
Erunder: Úgy gondolom, hogy ezt sokaknak el kell olvasni. Köszönjük Winnie! http://www.sorozatjunkie.hu/2 [...]
Erunder: Az 1x00-t making the pacific-et látta valaki? Nekem az kimaradt. Viszont az 1x01 Guadalcanal/Leckie [...]
andras33: :):):)
Mind a 20 komment
THE FOURTH KIND

1972-ben felállítottak egy skálát az idegenekkel találkozásokra. Ha valaki lát egy UFO-t, azt az első típusú találkozásokhoz sorolják. Ha bizonyítékot is szerez a találkozásról, az már a második típusba tartozik. Harmadik típusú találkozás az, amikor konkrét kapcsolatfelvétel történik az idegen lényekkel. A negyedik típust - amikor elrabolják az idegenek az embert - igen nehéz bizonyítani, az esetek nagy részében csak fikciónak, figyelemfelkeltésnek tartják az emberek. Egészen mostanáig.
Az igaz alapokon nyugvó thriller középpontjában egy a mai napig meg nem oldott rejtély áll. Alaszkában, egy kisvárosban 40 évvel ezelőtt szokatlanul magas számban észleltek az emberek megmagyarázhatatlan eseményeket. A kormány tagadja az állításokat…

Imdb
1235 1 7 Film Izé
1nessa: Nagyon jo film, nagyon tetszett.:)
Erunder: Hát Milla Jovovich tényleg nagyot alkot benne. Ez a fél még azokra is rá fogja hozni a frász [...]
destiny13: Reméljük Milla Jovovich megint nagyot alkot
Mind a 7 komment
 Fiúk, csak óvatosan! Ha teherbe ejtesz egy lányt egyszerűen nem jogos ráhagyni a döntést! Csak végy példát társaidról, tanulj belőle! Péter 19 éves és 3 gyermeke van! Főiskolára jár, miközben dolgozik és megpróbál segíteni a gyermeke anyjának. Egy elég nagy hibát követett el. Soha nem használt kondomot! 
458 0 39 Pink Izé
Derill: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ott a pont.
Sissi: Milerik, hogy a fenébe jött ez ide?:D Látszik, hogy nincs meló a mekiben az unatkozó bölcsész [...]
Purple: tipikus, ha nem értenek veled egyet, akkor kezdődik a személyeskedés. vagy az szerinted intellig [...]
Mind a 39 komment
Antibiotikum és fogamzásgátló Az antibiotikumok alkalmazása csökkenti a fogamzásgátló tabletták hatékonyságát, rendszertelen vérzés és az esetek körülbelül 5 százalékban nemkívánt terhesség is létrejöhet.
333 0 1 Pink Izé
1nessa: jo tudni
Megtörtént esetek!

Egy ördögűző tapasztalatai!
870 0 0 Pink Izé
Kellemetlen "tökös" esetek.
536 1 0 Sport Izé
Érdekes esetek a forma1-es bokszutcákból
1022 0 1 Sport Izé
narancshéj: azzzigen... szépen füstöltek..