REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
A professzionális japán masszázsfotel a legújabb technológiával készül! Rendkívül magas minőségben, megbízhatóan nyújtja a frissítő-pihentető masszázs élményét, exkluzív kivitele, valódi bőr borítása és egyedi megjelenése révén egyszerre díszíti a lakást és kényezteti az embert, minimális fogyasztás mellett nyújtva maximális élményt.
5722 2 4 Izé
s.csuli: nekem nem jön be az oldal
anon: ez jó :DDD ilyen nekem is kell :D
lb7: ez k.rva nagy!!! xD
Mind a 4 komment
A CryTek CEO-ja, Cevat Yerli a PC Play-nek adott interjúban kijelentette, hogy a jövőben készülő alkotásaik nem lesznek PC-exkluzívak.
394 0 0 Tech Izé
Mai napunk GTA IV hír nélkül telt. Egészen idáig, ugyanis a Rockstar egy exkluzív Nico Bellick bemutatkozó videóval kedveskedett a kiéhezett rajongóknak.
554 0 0 Tech Izé
Kicsit több mint három perces vadonatúj mozgókép futott be a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots-ból.
412 0 0 Tech Izé
A PS3 exkluzív Heavenly Sword után a Ninja Theory egy újabb alkotáson dolgozik, mely multiplatform stuffnak ígérkezik.
445 0 0 Tech Izé
A RenEvo Software & Designs csapata durván fél évvel ezelőtt vetette fel azon ötletet, miszerint mi lenne, ha az exkluzív PC-s Crysis-t nem csak klaviatúrával, hanem a Nintendo Wii Remote-jával és Nunchuck-jával is mozgásra tudnánk ösztökélni?
442 0 0 Tech Izé
Exkluzív, sorszámozott CPU-hűtő az ASUS-tól.
367 0 0 Tech Izé
Az Ubisoft az exkluzív PlayStation 3-as akciójátékáról tett egy rövidke bejelentést, miszerint a boltokba május 22-én érkezik majd. A bejelentés mellett egy videót is kiadtak a kezeik közül. Brutális!
584 0 0 Tech Izé
A Star Wars világának igen népes rajongói tábora van, és a téma iránti rajongásáról adott tanúbizonyságot Fresli János (Soccer) is. Az AT-AT lépegető nem az első ilyen kaliberű alkotása és információim szerint egyáltalán nem az utolsó. Ugyanis elkészült már egy igen méretes TIE Fighter, és tervbe van véve egy a Mátrix trilógiából jól ismert őrszem is. A kapcsolat a gépek között nem a témában keresendő, hanem a különleges megoldásokban. A TIE Fighter még nem képes mozgásra, de az AT-AT már igen és az őrszem még bonyolultabb aktivitásra lesz képes. A további szófordulatok elkerülése érdekében inkább ugorjunk is neki a munkamenet áttekintésének. A cikk végén egy exkluzív video anyagot is láthattok, melyet Joy készített!
5361 3 4 Izé
Sztiki: A készítő itt képekkel illusztrálva, részletesen leírja hogy rakta össze a modot. http:// [...]
zuza: Nem ilyen a buksia a lépegetőnek ! Tudom én h erre sose lennék képes . De a hba égtelen ! :D s [...]
hadigabi: naon ügyes a cuccos..kreatív a készitö.....tecccik..
Mind a 4 komment
Bódi Sylvi EKSZKLÚZIV fotó :D
20075 1 25 Izé
three.d: Te tudod, én nem ismerem.
bandee1219: Annyira nem, mint mi? :)
three.d: Egy spanom osztálytársa volt gimiben, annyira nem csípték.
Mind a 25 komment