REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Moon

Egy asztronauta három éves megbízatást teljesít a Holdon, Helium III.-at, a Föld új energiaforrását bányászva. Munkáját magányosan végzi, egyetlen társa egy GERTI névre hallgató intelligens számítógép. Ahogy a szerződése végére kezd érni, egyre ijesztőbb változásokat kezd észlelni magán, fejfájások, hallucinációk kezdik gyötörni – egy pillanatnyi koncentrációzavar majdnem végzetes balesetté fajul. Ahogy a hallucináció és a valóság határvonala egyre közelebb kerül egymáshoz, belebotlik a három évvel ezelőtti saját magába.

Tekintsünk el attól egy picit hogy Sam Rockwell a főszereplő (többszörösen is). Eredeti, izgalmas történet, a Skinsből Kaya Scodelario, Kevin Spacey mint robothang (amiből lehet, hogy mi semmit se fogunk élvezni, ha szinkronizálják a filmet). Ez egy tuti kis űrben játszódó sci-fi.

Imdb
1391 4 3 Film Izé
Jokker: Én meg most fejeztem be :) Hát nem konkrétan az, amit vártam tőle (nem rosszabb, nem jobb, más [...]
1nessa: Ma hajnalba neztem meg. Nekem tetszett.:)
Wicked: Ez jónak ígérkezik. És már van R5 belőle! ;)
Pár nappal ezelőtt a GT munkatársai tettek közzé egy mozgóképet, amiben az idei Tokyo Game Show csinos cosplay lányai pózoltak a kamerának. A mostani, nyáltermelést serkentő videóban pedig az IGN legényei kapták lencsevégre az expó hostess csajait.
3110 1 0 Tech Izé
Magyarországon elsőként teszteltük a két évvel ezelőtt bemutatkozott Marvel Ultimate Alliance folytatását. Exkluzív X360-as játéktesztünket olvashatjátok!
1619 0 0 Game Izé
Megérkezett szerkesztőségünkbe a két évvel ezelőtt megjelent Colin McRae: DiRT folytatása, mely még nagyobb sebességre kapcsolt, így még több dagonyázás, még ütősebb vizualitás vár ránk.
1070 1 0 Game Izé
My One and Only

Egy 53-as égszínkék Cadillac Coupe de Ville kerekei hasítva tépik szét New York utcáinak a csendjét, és egyik utasa sem néz vissza. A gyönyörű, de szeszélyes  Ann Devereaux (Renée Zellweger) éppen most hagyta ott nőcsábász férjét, Dan Devereaux-t (Kevin Bacon), és elindult két tinédzser fiával , George-dzsal és Robbie-val, hogy megkeressék a jóléthez vezető utat.  Ann biztos benne, hogy nőies csábereje ugyanolyan jól szolgálja majd, mint két évtizeddel ezelőtt tette…

Amerikai bemutató: 2009. augusztus 21.

(A film premiere 2009. február 05 -én volt a Berlin International Film Festival -on)

Nagyszerű zenék szólnak benne (a cím egyben egy híres számnak is a címe ami el is hangzik a filmben), kiváló szereposztás, ez nagyon jó kis vígjátéknak ígérkezik, de nem abból a térdcsapkodós fajtából, rég láttunk már ilyet.

Imdb
463 1 0 Film Izé
THE FOURTH KIND

1972-ben felállítottak egy skálát az idegenekkel találkozásokra. Ha valaki lát egy UFO-t, azt az első típusú találkozásokhoz sorolják. Ha bizonyítékot is szerez a találkozásról, az már a második típusba tartozik. Harmadik típusú találkozás az, amikor konkrét kapcsolatfelvétel történik az idegen lényekkel. A negyedik típust - amikor elrabolják az idegenek az embert - igen nehéz bizonyítani, az esetek nagy részében csak fikciónak, figyelemfelkeltésnek tartják az emberek. Egészen mostanáig.
Az igaz alapokon nyugvó thriller középpontjában egy a mai napig meg nem oldott rejtély áll. Alaszkában, egy kisvárosban 40 évvel ezelőtt szokatlanul magas számban észleltek az emberek megmagyarázhatatlan eseményeket. A kormány tagadja az állításokat…

Imdb
1229 1 7 Film Izé
1nessa: Nagyon jo film, nagyon tetszett.:)
Erunder: Hát Milla Jovovich tényleg nagyot alkot benne. Ez a fél még azokra is rá fogja hozni a frász [...]
destiny13: Reméljük Milla Jovovich megint nagyot alkot
Mind a 7 komment
Azt hiszem nem kell bemutatnom a filmet mert az előző része igaszi kultusz darab lett a harművészeti filmek sorában.  A harcművész szupersztár, Tony Jaa epikus meséje a bosszúról amit több száz évvel ezelőttre helyezett el az időben. Hatalmas statiszta gárda és elefánt hordák láthatóak a fimben. Az Ong Bak 2 a következő szintre emeli Jaa tudásának bemutatását, ugyanis több harc stílusban is bemutatkozik tehetsége.
Rendező:
Tony Jaa
Főszereplők:
Tony Jaa, Primrata Dej-Udom, Sorapong Chatree, Saranyu Wongkrajang
Bemutató:
September 25, 2009 (VOD)
October 23, 2009 (Limited)

882 3 7 Film Izé
kasy: Történetében valóban nagyon eltér az elsőtől, még a fight-ok is vissza lettek fokozva. Ez To [...]
Lee88: abszolút semmi, a sztoritól ne várjál sokat de viszont a bunyós jelenetekért megint fain megn [...]
madMate: gondolom semmi köze az első részhez (legalábbis trailer alapján)
Mind a 7 komment
Újra színpadra áll az 1990-es években ismertté vált svéd popduó, a Roxette: Per Gessle gitáros és Marie Fredriksson énekesnő a Night of the Proms koncertsorozat keretében adja elő dalait, különleges zenekari kísérettel.
A Svenska Dagbladet svéd napilap szerint Fredriksson már szerdán fellép meglepetésvendégként Per Gessle egyik amsterdami koncertjén. Ők ketten hosszú évekig zenéltek együtt, a Roxette működését hét évvel ezelőtt az énekesnő rákbetegsége miatt szakították meg; ebből azóta szerencsésen felgyógyult.

A svéd duó legnagyobb slágerei közé tartozik a Listen To Your Heart, az It Must Have Been Love, a Sleeping In My Car vagy a Look. Eddig világszerte több mint 55 millió albumot adtak el.

A Night of the Proms olyan koncertsorozat, amelyen látványos show keretében a klasszikus zene találkozik a pop-, a rock- és a soulzenével, klasszikus dallamok ötvöződnek öt évtized filmzenéivel és slágereivel. A popzenészeket a 75 tagú Il Novocento szimfonikus zenekar és a Fine Fleur kórus kíséri Robert Groslot vezetésével. Idén a Roxette mellett fellép a Heaven 17, Alan Parsons, John Miles és a magyar Katona Twins gitárduó is.
982 2 0 Zene Izé
The Princess and the Frog

Évekkel ezelőtt a Disney stúdió mondogatta bőszen, hogy ezentúl ne nagyon számítsunk tőlük hagyományos, azaz a kézzel rajzolt animációs filmekre. Az utolsó ilyen alkotásuk A legelő hősei volt, amire 110 millió dollárt költöttek és hazájában csak 50 millió kapart össze. Valaki azonban úgy gondolta ott a cégnél jó lenne még egy hasonló mű (talán a nosztalgia hatására?) és hozzá is fogtak a The Princess and The Frog-hoz. A történet a közismert "herceg békává változik és meg kell csókolni, hogy visszanyerje alakját" sztorit dolgozza fel kissé másképpen.

ImdbElőzetes1 | Előzetes2
618 4 0 Film Izé
Elhunyt az Oscar-díjas Maurice Jarre 84 éves korában Los Angelesben rákbetegségben elhunyt a háromszoros Oscar-díjas francia zeneszerző, Maurice Jarre, Jean-Michel Jarre apja.

 Maurice Jarre,1952 óta több, mint 150 filmhez írt zenét, köztük olyan klasszikusokhoz, mint a Holt költők társaságának, Hitchcock Topáza , az Arábiai Lawrence , a Doktor Zsivágó  vagy az Út Indiába, utóbbi három filmért Oscar-díjat is kapott. A zeneszerző filmes munkásságát februárban az 59. Berlini Filmfesztiválon Aranymedvével díjazták, de rossz egészségi állapota miatt már akkor is csak tolószékben ülve tudta átvenni a szobrot.

Jarre 1924. szeptember 13-án született Lyonban. Zenei elhivatottságára akkor ébredt rá, amikor meghallgatta Liszt Ferenc II. Magyar Rapszódiáját Leopold Stokowski vezényletével. Ütőhangszeres tanulmányai után 1946-ban duót alakított a kortárs zene nagy alakjával, Pierre Boulezzel, Madelaine Renaud és Jean-Louis Barrault párizsi színházához szerződtek. Az ütősök később mindig nagy szerepet kaptak filmzenéiben. adocean( 'adoceanindexhumljhfrimwm', 0, 0 ) ado.slave('adoceanindexhumljhfrimwm', {myMaster: '7BRHWPBdhxcFPTw.2s2hCkuKgiDzrR5R8_wdJZ.9MwL.a7' });if(typeof adoceanindexhumljhfrimwm=='function') {adoceanindexhumljhfrimwm();} Öt évvel később Jean Vilar kérte fel Jarre-t, hogy komponáljon zenét a Homburg hercege című Kleist-darabhoz, amelynek főszerepeit Gérard Philipe és Jeanne Moreau játszották. Később balettzenéket is szerzett a párizsi opera számára, köztük a Párizsi Notre-Dame-ot. 1952-ben kezdte filmzeneszerzői pályafutását egy rövidfilmmel, és összesen 164 filmhez komponált zenét.

Több háborús filmet kísérnek szerzeményei (A leghosszabb nap , A vonat , Két nap az élet , Jákob lajtorjája ), dolgozott Alfred Hitchcockkal (Topáz ), Luchino Viscontival (Az istenek alkonya), Paul Newmannel (A gammasugarak hatása a százszorszépekre), Franco Zeffirellivel (Názáreti Jézus), Volker Schlöndorffal (A bádogdob ). Hozzájárult Peter Weir két filmjének, A kis szemtanúnak  (1985) és a Holt költők társaságának  (1989) sikeréhez is, de ő írta a Ghost  zenéjét is. "Egy filmben a zeneszerző az utolsó láncszem. Gyakran akkor találkozik a producerrel, amikor az már ég a vágytól, hogy bemutassák a filmet és olyankor nagyon gyorsan mennek a dolgok. Az Arábiai Lawrence-hez hat hetet kaptam Sam Spiegeltől arra, hogy két órányi zenét komponáljak" - vallotta be néhány évvel ezelőtt a Journal de Dimanche-nak adott interjúban. Az Egyesült Államokban letelepedett Maurice Jarre 2006-ban ünnepelte pályafutása 50. évfordulóját a lyoni Auditoriumban fiával, Jean-Michel Jarre zenésszel.
599 1 0 Zene Izé
Tárgyaink története

A pár nappal ezelőtti videó eszembe juttatta ezt a valamivel érdekesebb és kézenfoghatóbb videót, noha Amerika-orientált, nagyon ajánlom mindenkinek, mutassátok meg másnak is.

Tessék elgondolkozni a látottakon s hallottakon. Köszönöm a bolygónk nevében is.

(bocsánat a szegényes minőségért és láma post szövegért)
3586 12 5 Izé
Erunder: Halál, űr (bár az már nem sokáig, sőt lehet h már most is elég szennyezett hisz már ott is [...]
konvejor: undorító, de egy kérdés, és várom a válaszokat: Hova tudok menekülni ez ellen és mit csiná [...]
TeamCo.: ez még nem jelenti azt hogy nem éljük fel a környezetünket.
Mind a 5 komment
Tudom volt már egy post nagyjából erről, de most gondoltam írok bővebben a témáról...

Palau köztársaság a Karolina-szigetek legnyugatibb szigetcsoportján helyezkedik el, 241 szigetből áll. Az egyiken található Medúza tóban 10 millió medúza él, mivel nem veszélyeztetik őket ragadozók. Több száz évvel ezelőtt a tó összeköttetésben állt az óceánnal, de ahogy a tengerszint csökkent, az algában gazdag tóban ragadt állatok elszaporodtak. Mivel nem leselkedik rájuk veszély, a csalánsejtjeik legyengültek, így csípésük nem jelent veszélyt a tóban fürdőzőkre.

4304 8 23 Izé
Maccoyi: 14 látványos medúza: http://www.environmentalgraffiti.com/news-most-beautiful-jellyfish-earth
Powaflips: nagyon jó poszt ,grat
TeamCo.: hehe de a 25 és a 2% között van némi különbség...
Mind a 23 komment
Tétova Lelkek (Gummo)

"Néhány évvel ezelőtt tornádó söpört végig a városon.
Sorra ölte az embereket.
Kutyák, macskák döglöttek meg.
A házakon lyukak tátongtak, a fák ágairól nyakláncok lógtak.
Lábak szakadtak le, kilátszódtak a csontok.
Oliver talált egy lábat a házuk tetején.
Sok ember veszítette el a szeretteit. Tornádó vitte el őket.
Láttam, ahogy egy lány átrepül előttem az égen...
...és benéztem a szoknyája alá."

318 1 0 Film Izé
Talán sokan emlékeznek a 8 évvel ezelőtti wazzup-os Budweiser reklámokra... Erre utal a jelenlegi "Rosszabbul élünk mint 8 éve" ;) politikai hirdetés.
6278 8 8 Izé
bungle: Lako küldte (2006-os videó): URL: http://youtu.be/b9ctjJ65o3Y Szöveg: "WWWWAAAZZZUUUUUUPPPPPPPPPP [...]
szrobert: Jó kis reklám,köszi!!!
Samure: http://www.youtube.com/watch?v=caiH7yAAJTs xDDDDDD
Mind a 8 komment
Extrém vasalás (mivel a 2 évvel ezelőtti postnál leszedték a videót, most képekben...)
2102 2 6 Izé
Maccoyi: Egy újabb eszement vasalás. :D http://www.youtube.com/watch?v=_2siVCR5EBs
bungle: http://www.youtube.com/watch?v=k7UMUAbW6kk&fmt=18
sznájpa: fábrysóban is ezt próbálta kivitelezni 3 darab 12 éves, mondjuk nekik az volt az extrém, hogy [...]
Mind a 6 komment
Cesare Bonizzi testvér 15 évvel ezelőtt ellátogatott egy Metallica koncertre, ami olyan hatással volt rá, hogy a 62 éves olasz kapucinus szerzetes most egy heavy metal bandában énekel. :)
A Fratello Metallo (Metál Testvér) nevű zenekar most jelentette meg 2. albumát és a Gods of Metal fesztiválon is felléptek olyan együttesekkel, mint az Iron Maidennel.

5019 4 24 Izé
kotta: Ezt meg csak most hallottam (bár biztos régi, de nekem még új volt és tetszik): A Biblia arra t [...]
kotta: Most hájjal kenegetnek... :DDD De komolyan. Jólesik, h valaki elfogadja h vannak előítéletei. N [...]
joceszko: Ebben teljesen igazad van de ugye be kell látnod hogy elvileg ők isten szolgái szóval ha valakin [...]
Mind a 24 komment
Ha valaki régen is nagy zenerajongó volt, akkor biztos összegyűlt pár kazetta, amiket nem dobna ki, például 10 évvel ezelőtti szerelmünk válogatás kazettája... :) Egy új eszköz jelent meg, ami segít abban, hogy egyszerűen a számítógépre vigyük a kazettáink tartalmát, méghozzá 7.1-ben, usb csatlakozással a pc-hez.
1080 1 4 Tech Izé
Forgi: Nekem ez volt a gyerekkorom. Mikor még azt sem tudtuk mi az, h CD. Még a DAT is luxus volt. Bakeli [...]
CRaPtRaSH: annyira édesen fikáztok mindent... :]
yoman3d: 7.1? maximum stereo lesz, oszt annyi...
Mind a 4 komment
A RenEvo Software & Designs csapata durván fél évvel ezelőtt vetette fel azon ötletet, miszerint mi lenne, ha az exkluzív PC-s Crysis-t nem csak klaviatúrával, hanem a Nintendo Wii Remote-jával és Nunchuck-jával is mozgásra tudnánk ösztökélni?
439 0 0 Tech Izé
Közel tív évvel ezelőtt debütált a legutolsó Street Fighter epizód. Nem csoda, hogy a japán Capcom előtúrta a pincéből a verekedős játékok királyát, leporolta és némi ráncfelvarrás után újabb büntetést készülnek majd kiadni.
405 0 0 Tech Izé
DJ Friki aka Rotti (DJ Rotterdam) évekkel ezelőtti videóját talán már mindenki látta (fenti képek ebből vannak). Kedvenc DJ-nk most visszatér és megbüntet mindenkit sok-sok videóval. :)
(Aki nem akar az avikkal vesződni, itt egy youtube lista a videóival - bungle).
3063 3 15 Izé
bungle: Spion0025, ez már volt!
sai: ez az ember készen van!!! :D valami jó cumot szed az biztos..
Schabee: ez egy kurva jó komment XD
Mind a 15 komment
Pár nappal ezelőtt FutureRetrO kolléga megosztott Veletek pár krémet, melyekről a világhálón mindenki azt feltételezte, hogy a Crysis második részének kezdetleges fázisban leledző verziójának képei. Lássuk, mi is az igazság!
634 0 0 Tech Izé
Ki mer erre ráülni egyáltalán...?

(húú, mit fogok én attól kapni, aki napokkal ezelőtt egy másik linkkel már beküldte ezt :D - bungle)
3020 2 20 Izé
bandee1219: Bocs, félre értettem valamit Oo, amúgy nekem a könyv megvan, ha kell valakinek. (845 KB, jpg)
Purple: nem hiszed el? ittvan http://blogocska.myip.hu/cimkek/k%C3%B6nyvaj%C3%A1nl%C3%B3/
bandee1219: Persze! Akárcsak bort vagy akármilyen piját, sőt, úgy hallottam hamarosan bármit. ;)
Mind a 20 komment
A világ első felhőkarcolói - Sibám, Jemen.
Az agyagtéglából épült több emeletes lakóházak nagy része 500 évvel ezelőtt épült.
5789 1 6 Art Izé
bungle: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1163719/THE-WIDER-VIEW-Towering-skyscrapers-Manhattan-desert [...]
Arunson: én már ott is vagyok és nagyon zsirály
three.d: Szépek. Máris indulok!
Mind a 6 komment
A világ első felhőkarcolói - Sibám, Jemen.
Az agyagtéglából épült több emeletes lakóházak nagy része 500 évvel ezelőtt épült.
6084 2 6 Izé
bungle: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1163719/THE-WIDER-VIEW-Towering-skyscrapers-Manhattan-desert [...]
Arunson: én már ott is vagyok és nagyon zsirály
three.d: Szépek. Máris indulok!
Mind a 6 komment
Őshalat fogtak Indonéziában A bojtosúszójú őshalak kb. 350-400 millió évvel ezelőtt is már a tengerekben úszkáltak.
9415 1 16 Izé
bubi66: OK.
LittleDeejay: Miért haragudnék :D Csak poénkodunk. Csak ez az egy érdekes volt :D Persze, hogy ronda, meg nem [...]
bubi66: Ja annyit még erről a halról ... pontosabban amiért hírértéke van ...hogy azon kívül , hog [...]
Mind a 16 komment