REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Mivel ma osztották ki az Oscar-díjakat és ma van nőnap, ez egy "2 in 1" izé lesz...

Hihetetlen színészi alakítások és vérfagyasztó akciójelenetek láthatóak a Deadly Prey c. filmben, nem is értem, hogy kerülhette el anno az Akadémia-tagok figyelmét! A hölgyek pedig gyönyörködhetnek a főszereplő izmos testében, szóval egyben ez egy igazi nőnapi post. ;)
10746 3 26 Izé
he: Az a rész, amikor a kezét levágja a krapeknak oszt elkezdi püfölni vele, nem volt már fent val [...]
BullFrog88: Flippy (happy tree friends) jutott rola az eszembe:)
alpha23: Oscar gyanus
Mind a 26 komment
Mivel ma osztották ki az Oscar-díjakat és ma van nőnap, ez egy "2 in 1" izé lesz...

Hihetetlen színészi alakítások és vérfagyasztó akciójelenetek láthatóak a Deadly Prey c. filmben, nem is értem, hogy kerülhette el anno az Akadémia-tagok figyelmét! A hölgyek pedig gyönyörködhetnek a főszereplő izmos testében, szóval egyben ez egy igazi nőnapi post. ;)
8174 0 2 Film Izé
terence: Hú ezt a filmet nagyon szerettem, csak kazin volt meg. Meg van valakinek ez a Deadly Prey? karpatif [...]
bungle: Hobo With a Shotgun http://www.youtube.com/watch?v=SKd0JRCZi9I
Date Night

A két főszereplő híres tévés komikus, ebben a vígjátékban még akciókba is keverednek. Valamilyen szinten ez is nevezhető akció vígjátéknak, csak ebben több lesz a humor mint az akció.

A történetről és egyebekről a wikin olvashattók.
979 2 0 Film Izé
Whip it

Drew Barrymore által rendezett vígjáték/dráma kategóriába sorolható film egy kamasz lány útkereséséről szól. A főszereplőt Ellen Page alakítja, akit a Juno-ból ismerhetünk. Nagyon hangulatos egyedi stílusú film, jól eltalált színekkel, képekkel, hozzá illő zenével. Aki ismeri, annak sokat mond, hogy a filmben szerepel Juliette Lewis is, aki nem hallott róla, az most elkezdheti pótolni! ;)

(Port) | (Imdb) | Hivatalos honlap
648 0 2 Film Izé
go-free: perszepersze, majd szólj ha megnézted! ;)
Erunder: Tényleg egész jó zenék vannak benne, de akkor se fogom megnézni. Tinikről tiniknek film. Én m [...]
3 idiots - Aal Izz Well

Szerintem büntinek is simán elmenne. :P

(Ez a zs kategóriás bollywood-i remek egy regényen alapszik.

A sztori annyi, hogy két barát keresi az elveszett haverjukat, és közben egy csomó hülyeségbe keverednek. Elrontanak egy esküvőt, és egy temetést is. De itt még nem ért véget, ugyanis van egy romantikus szál is a filmben, a főszereplő Rancho-val kapcsolatban. Erunder)

Imdb | Hivatalos honlap
707 0 0 Film Izé
The Sorcerer's Apprentice

Nicolas Cage jövőre ismét fel fog tűnni néhány filmben, ezek közül az egyik a The Sorcerer's Apprentice (melyben ismét parókát visel). Remélhető, hogy szórakoztató produkciót fogunk látni, mivel Jerry Bruckheimer az alkotás producere.

A film ötletét az 1940-ben bemutatott Fantázia egyik epizódja adta, abban Mickey egér alakította a főszereplőt. Cage egy varázslót fog megformálni, aki azért érkezik New Yorkba, hogy megossza a varázserejét egy olyan emberrel, akivel közösen fel tudják venni a gonosz, sötét erők ellen.

Teresa Palmer, Alfred Molina, Jay Baruchel is játszik a filmben, Monica Belucci pedig egy varázslónőt fog alakítani. Július 16-án mutatják be Amerikában. Jon Turteltaub rendezi a filmet, legutóbb a Nemzet aranya második felvonását készítette, amiben szintén Cage volt a főhős és Bruckheimer producerként állt a háttérben.

WIKI Könyv | IMDB
1104 2 1 Film Izé
4sajtos: láttam youtubeon a trailerjét és csak annyit tudok mondani: MUST HAVE
Clash of The Titans

A film remake lesz, méghozzá az azonos című '81-es filmé.

Ez is a görög mitológiáról, csak ez nem egy gyerek könyvön alapszik hanem egy mítoszon.

A történet szerint Perszeusz felveszi a harcot a démonokkal, hogy megmentse Andromeda hercegnőt. Ahhoz azonban, hogy a fiatal titán sikerrel járjon, azaz az istenek és istenségek közötti háborúban győzedelmeskedjen el kell fogadnia korábban lemondott isteni erejét, mert csakis így szállhat szembe a gonosz teremtményekkel.

Mindezt olyan szereposztásban láthatjuk melyben Ralph Fiennes lesz az alvilág ura Hádész, a főisten Zeusz, pedig Liam Neeson. Ja és csak így mellesleg Perszeusz-t Sam Worthington fogja alakítani. Hogy a Skins első két évad főszereplőjének (Nicholas Hoult) mi lesz benne a szerepe, azt még nem lehet tudni.

Imdb
1385 2 4 Film Izé
BlackHawk94: ez egész jó kis filmnek tűnik:)
Balázs: a zene nagyon király szentem, The Used - The Bird And The Worm a szám címe ami alatta megy, napok [...]
kasy: Akkor ezt nem csak én érzem így. Hangulatosra csinálták a trailer-t, az már biztos.
Mind a 4 komment
Extraordinary Measures

Az igaz történet által INSPIRÁLT (Ez jó akkor most a film nem igaz történeten alapszik, csak igaz történet INSPIRÁLTA. Értitek?! :)) filmdráma főszereplője egy házaspár, John és Aileen Crowley akiknek a gyermeke egy nagyon ritka genetikai rendellenességben szenved. A szülők már hajszál híján teljesen feladták a reményt gyermekeik gyógyulásának ügyében, amikor John összetalálkozik egy kutatóorvossal aki, a birtokában van egy lehetséges gyógymódnak. A film valós alapját egy Wall Street Journal-ban megjelent cikk, majd az azt követő könyv – Geeta Anand: The Cure – szolgáltatta.

Mellesleg az a plakát ami a hivatalos honlap háttere is lett nagyon akció filmesre sikerült. :)

Imdb
584 0 0 Film Izé
Moon

Egy asztronauta három éves megbízatást teljesít a Holdon, Helium III.-at, a Föld új energiaforrását bányászva. Munkáját magányosan végzi, egyetlen társa egy GERTI névre hallgató intelligens számítógép. Ahogy a szerződése végére kezd érni, egyre ijesztőbb változásokat kezd észlelni magán, fejfájások, hallucinációk kezdik gyötörni – egy pillanatnyi koncentrációzavar majdnem végzetes balesetté fajul. Ahogy a hallucináció és a valóság határvonala egyre közelebb kerül egymáshoz, belebotlik a három évvel ezelőtti saját magába.

Tekintsünk el attól egy picit hogy Sam Rockwell a főszereplő (többszörösen is). Eredeti, izgalmas történet, a Skinsből Kaya Scodelario, Kevin Spacey mint robothang (amiből lehet, hogy mi semmit se fogunk élvezni, ha szinkronizálják a filmet). Ez egy tuti kis űrben játszódó sci-fi.

Imdb
1397 4 3 Film Izé
Jokker: Én meg most fejeztem be :) Hát nem konkrétan az, amit vártam tőle (nem rosszabb, nem jobb, más [...]
1nessa: Ma hajnalba neztem meg. Nekem tetszett.:)
Wicked: Ez jónak ígérkezik. És már van R5 belőle! ;)
Dark Country

A rendező és a főszereplő is Thomas Jane (igen, a 2004-es Punisher), és véleményem szerint nagyon is jónak néz ki a cucc. A sztori egy fiatal párt követ, akik a mézesheteiket töltik éppen, amikor hirtelen beüt a gebasz, és onnantól fogva már nem is lesz olyan mézes... Elég érdekes a képi világ, mert helyenként ilyen Sin City utánérzés, máshol meg mintha valami noir-t nézne az ember, de tisztességes egyvelegnek tűnik. Kicsit a Grindhouse-ra is emlékeztetett. Az előzetesnek a hangulatát mindenesetre sikerült maradéktalanul eltalálniuk.

Imdb
1038 0 0 Film Izé
Paranormal Activity

Újabb példa a Blair Witch Project után hogy miként lehet minimál költségvetésből, amatőr cuccal plusz egy adag kreativitással igazi beszaratós horrort csinálni. Nem lesz ebben a filmben ugyanis semmi más csak egy csaj, a pasija, egy kézi kamera meg persze hátborzongatás felsőfokon.A sztori szerint a két főszereplő Katie és Micah, nyugodtan élik életüket, amíg furcsa dolgok nem kezdenek történni a lakásukban. Katie-t gyermekkora óta egy rosszindulatú, láthatatlan entitás kísérti, és a csaj szerint a rejtélyes kísértet felelős a fura történésekért. Micah persze baromságnak tartja az egészet, de azért később vásárolnak egy kézi kamerát, és éjszakára bekamerázzák a szobát, hátha sikerül valamilyen paranormális tevékenységet rögzíteniük. Mikor kiderül, hogy bizony, igen, Micah először egész szórakoztatónak találja az egészet, de a dolgok hamar kezdenek bedurvulni, mikor a “látogató” egyre agresszívabbá válik…a DreamWorks már fel is vásárolta a film amerikai forgalmazási jogait, illetve a rendező Oren Peli készíti majd hozzá a nagyobb költségvetésű remake-et.

IMDB


Előzetes a hivatalos oldalon

Előzetes 2 :



 
721 3 10 Film Izé
ffaannyy: én csalódtam...azt hittem, hogy fosatósabb xDD bennem nem állt meg az ütő, pedig nagyon várta [...]
1nessa: Megneztem es o.O kb ilyen volt a reakciom:D Jo film nagyon, bar a vegenel tobbre szamitottam.
pepeti: Ezt látnom kell.
Mind a 10 komment
Up in the Air (Egek Ura)

A szinte folyton úton levő üzletembert alakító George Clooney megismerkedik Vera Farmigával, egy hasonló életmódot folytató, napjai javát szintén a nagyvállalatok világában és a repülőgépek szűkös kabinjaiban eltöltő vonzó nővel. A sztori gerince, hogy Clooney figurája szeretne összegyűjteni tízmillió ajándékmérföldet, de persze egy éppen most megismert csajnak nem fogja elárulni, hogy mennyire közel jár már ehhez. Úgyhogy Farmiga csak tippeli a felhalmozott mérföldgyűjteményről: “a tiéd biztos hatalmas!”.

A rendező a regényhez nem egészen volt hű ugyanis alapvető dolgokat írt át benne (pl. kitalált bele egy teljesen új női főszereplőt, akit Anna Kendrick alakít). A regény írója Walter Kirn

Imdb
579 1 3 Film Izé
Erunder: Ritkán készítenek ennyire szép filmet, amiben az érzékletes metaforák karakterfejlődéssel, [...]
1nessa: marmint fenntrol
1nessa: nem szeretek repulni mert a fulem nem birja...pedig olyan szep lentrol nezni a felhoket:) egyebkent [...]
Karácsonyi Ének (Christmas Carol)

A Karácsonyi ének Dickens klasszikus meséjének legújabb, Disney adaptációja. A film rendezője Robert Zemeckis, a főszereplő Ebenezer Scrooge arcát és hangját pedig Jim Carrey adja, a látványvilág pedig a Polár Expressz-ből megismert “motion capture“-technikával készül, 3D-ben. Rövid tartalom, aki nem ismerné az alapművet: Ebenezer Scrooge a Karácsonyt a minden évben megszokott gyűlölködéssel kezdi: kirúgja alkalmazottját (Gary Oldman) és alaposan megbántja testvérét (Colin Firth). Egyedül marad hát irodájában, amikor utolsó esélyként a boldog életre meglátogatja őt a múlt, a jelen és a jövő karácsonyának szelleme…
 
893 0 3 Film Izé
pepszi: Hát nem tudom. Az én olvasatomban azért Dickens műve kicsit több mint mese...) Reméljük ad vi [...]
Atomee: Jobban örültem volna ha élőszereplős, de azért megnézzük. Nyami....
snake6: nagyon jóóóóóóóóó :-)
Extract

Mike Judge a Beavis és Butt-head, valamint későbbi rajzfilmjei, a Texas királyai és a The Goode Family mellett élőszereplős filmeket is rendez: a Hivatali patkányok után az Extract-tel ismét a munka világába kalauzolja el a nézőket, csak ezúttal a fehérgallérosoknál feljebb pozicionálja a főszereplőt. Joel Reynold ugyanis saját kis céget vezet (tele lökött alkalmazottakkal), ám amíg az üzleti életben sikeresen megállja a helyét, addig felesége már inkább dzsigolót fogad.

Jelentkezzen aki az előtt ráismert Ben Affleck-re még mielőtt az előzetesben kiírták a nevét. :)


Imdb | Beavis és Butt-head véleménye a filmről :)
628 0 2 Film Izé
vöri: jo kis film lehet
Xavo: jelentkeznék :D
Whiteout (Vakító fehérség)

A Whiteout főszereplője Kate Beckinsale, aki egy Antarktiszi kutatóbázison tölti be a kirendelt rendőrbíró szerepét, és már alig várja a fél éves sötétség beköszöntét, ami számára egyben a távozást is jelenti. Három nappal az indulás előtt azonban egy testet találnak a jégbe fagyva, így Carrie nyomozni kezd az Antarktisz első gyilkossági ügyében. A halottak száma nőni kezd, és Carrie-nek egy hatvan éves rejtélyt kell megfejtenie, mielőtt egyedül marad a gyilkossal a sötétségben egy helyen, ahonnan nincs kiút…

Magyar bemutató: 2009. október 15

Kritika a képregényről | Imdb
1507 0 3 Film Izé
Erunder: Ja, csak kimásoltam a szinapszist, és nem figyelmesen olvastam el csak átfutottam.
bungle: "mielőtt kezdetét egyedül marad a gyilkossal" ??? :)
snake6: jó lessz ez!
Jennifer's Body (Jennifer teste)

Ez az a film, amelyet a Júnó forgatókönyvéért Oscar-díjjal jutalmazott Diablo Cody írt. Egy megszállt cheerleader úgy írtja a gimnazista "férfilakosságot", hogy lefekszik velük. Aztán persze valami brutális halál várja őket, vagy közben. Nem tiszta. A legjobb barátja véget tud vetni ennek a horrornak? Hát persze, hiszen film. Mindezt olyan főszereplővel, mint Megan Fox, aki a megszállt cheerleadert fogja alakítani. Vagy mint Adam Brody, akit a Narancsvidékből ismer mindenki, valamint a Mamma Mia-ból láthatott Amanda Seyfried. Műfaja: vígjáték, horror, thriller.

Imdb     Apple Movie Trailer's
1332 1 10 Film Izé
Erunder: Horror szintén beküldte. (Illetve ő csak egy Imdb linket küldött. Ezúton üzenném hogy legkö [...]
Erunder: Ehhez is volt most szerencsém. Mikor ezt írom a stáblista még fut, mert annyira jó zenék volta [...]
Erunder: Release Date: 5 November 2009 (Hungary) Nem véletlenül van belinkelve az Imdb. :)
Mind a 10 komment
Orphan

Kate és John lesúlytottan veszik tudomásul meg nem született gyermekekük tragédiáját. Kate-et rémálmok kísértik s az amúgy is törékeny pszichéjét ezek megviselik. Miközben küzd a normális életének visszanyeréséért a pár úgy dönt örökbe fogad egy gyereket. A helyi árvaháznál egy furcsán visszahúzodó lányra esik a választásuk, akit Esthernek neveznek. Amint a házukba fogadják a lányt aggasztó események sorozata kezdődik meg, később Kate is kénytelen belátni, hogy valami nincs rendjén Esther környékén. Persze egy baromi nagy titok övezi az árva múltját.

A főszereplő kislány bekerülhetne az "Utálatos gyerekek" listába is. :)

Imdb

 
1014 2 1 Film Izé
snake6: csak ide ér 1x
Azt hiszem nem kell bemutatnom a filmet mert az előző része igaszi kultusz darab lett a harművészeti filmek sorában.  A harcművész szupersztár, Tony Jaa epikus meséje a bosszúról amit több száz évvel ezelőttre helyezett el az időben. Hatalmas statiszta gárda és elefánt hordák láthatóak a fimben. Az Ong Bak 2 a következő szintre emeli Jaa tudásának bemutatását, ugyanis több harc stílusban is bemutatkozik tehetsége.
Rendező:
Tony Jaa
Főszereplők:
Tony Jaa, Primrata Dej-Udom, Sorapong Chatree, Saranyu Wongkrajang
Bemutató:
September 25, 2009 (VOD)
October 23, 2009 (Limited)

907 3 7 Film Izé
kasy: Történetében valóban nagyon eltér az elsőtől, még a fight-ok is vissza lettek fokozva. Ez To [...]
Lee88: abszolút semmi, a sztoritól ne várjál sokat de viszont a bunyós jelenetekért megint fain megn [...]
madMate: gondolom semmi köze az első részhez (legalábbis trailer alapján)
Mind a 7 komment
 A The Lovely Bones nagyon érdekes történettel rendelkezik és a képen azt láthatjuk, hogy Jackson milyennek képzeli a Mennyországot. A sztori középpontjában a mindössze 14 éves Susie áll, akit megerőszakol, majd brutálisan meggyilkol saját szomszédja. A lány ezután a Mennyországból nézi végig, hogyan próbál meg családja túllépni a történteken és hogyan próbálja a tettes eltitkolni szörnyű cselekedetét.Az alapanyagot egyébként Alice Sebold világsikerű könyve szolgáltatta, melyből Fran Walsh írta a forgatókönyvet. A főszerepet Saoirse Ronan alakítja, aki nemrégiben buktázott egyet a Szikraváros főszerepében. Szüleit Mark Wahlberg és Rachel Weisz, a szomszédot Stanley Tucci, a barátságos nagymamát Susan Sarandon alakítja.
WIKI könyv

Rendező:
Peter Jackson (King Kong, The Lord of the Rings, Heavenly Creatures)
Főszereplők:
Mark Wahlberg, Rachel Weisz, Susan Sarandon, Saoirse Ronan, Stanley Tucci, Michael Imperioli, Thomas McCarthy, Jake Abel, Charlie Saxton
Bemutatás:
2009. December 11.
499 2 1 Film Izé
Erunder: Izgalmas, szép, művészi. Szurkolsz, hogy a gyilkos lebukjon végre, izgulsz a családért, hogy [...]
The Book of Eli  (2010. január 15.)

 Albert és Allen Hughes (A pokolból) készítik a The Book of Eli filmet, melynek főszereplője Denzel Washington, Gary Oldman, Ray Stevenson és Mila Kunis. A sztori a jövőben játszódik, a posztapokaliptikus világban egy Eli nevezetű fickó (Washington) Amerikán vág keresztül, birtokában van egy olyan könyv, ami megmentheti az emberiséget.
Rendező:
Albert & Allen Hughes (Menace II Society, Dead Presidents, From Hell)
Főszereplők:
Denzel Washington, Gary Oldman, Michael Gambon, Mila Kunis, Ray Stevenson, Jennifer Beals, Tom Waits, Frances de la Tour
Trailer
904 4 2 Film Izé
skad: Nagyon jó film!
Vigyori: Na ez tuti király lesz! Imádom a poszt-apokaliptikus dolgokat! :-)
Despicable Me

A film főszereplője egy gonosz tudós, Gru (az angol hangot Steve Carell kölcsönzi, bár megjegyezném, hogy híres angol hanggal még nem lehet eladni egy fimet), aki egy békés külvárosi környék alatti és titkos bázisában, és gonoszabbnál gonoszabb dolgokat ötöl ki. Például, hogy ellopja a Föld nevezetességeit. Azonban legújabb tervével még ennél is tovább megy, ezúttal a célpontja a Hold.
A tervének megvalósítását veszély fenyegeti, de igencsak váratlan formában: három árva kislány (Margo, Edith és Agnes) húzza keresztül Gru számításait, amikor a tudósban meglátják az ideális apajelöltet.

Imdb
959 0 2 Film Izé
kovacslacka: 3 hót jó kisfilm a minyonokról: http://www.sg.hu/cikkek/78906/itt_megnezhetoek_a_gru_hoz_keszult_ [...]
snake6: a trailer naon aranyos hahahaha
Új sorozat bukkant fel az egyik magyar adón.

ez pedig a Lie to me azaz a Hazudj ha tudsz.

A szerda esti programba érkező Hazudj, ha tudsz, Tim Roth első nagy tévés munkája, és egy olyan fószerról szól, aki afféle élő hazugságvizsgálóként segíti a rendőrség melóját. A főszereplő ugyanis annyira jól olvassa az emberek arcát, mozdulatait és reakcióit, hogy észrevesz olyan piciny rezdüléseket is, melyeket az átlagember nem - ebből von le következtetéseket és segít a nyomozásban. Amiben ez a sorozat mégis több, mint egy sima nyomozós krimi, az Roth játéka és az, hogy nem a rendőrökön, hanem a kicsit House-szerű főnökön és csapatán van a hangsúly.

Imdb Interjúk: Tim Roth Monica Raymund Brendan Hines

Kedvcsináló 1 | Kedvcsináló 2
560 0 1 Film Izé
nagydee: ez tényleg jó sorozat. kár, hogy eddig csak 13 rész van belőle
I Love You Beth Cooper

FIGYELEM!!! Chris Columbus rendező veszély!!!! (Viszont Hayden Panettiere a főszereplő :))

Chris Columbus új vígjátékában egy tipikus lúzer srác szerelmet vall a szalagavató bálon az iskola legmenőbb pompomlányának. Mindenki - beleértve saját magát is - legnagyobb meglepetésére a népszerű lány úgy dönt, együtt tölti vele élete nagy estéjét...

Amerikai premier: 2009. július 10.

Imdb
880 1 6 Film Izé
neomatsek: a háta oldalán fut végig http://mitchieville.com/12846/hayden-panettiere-her-crappy-tattoo/
Madarinfluenza: Hol a tetkója? Nekem bejön a csaj csakhát igen a korasaon 1 mértetet minimum +-ban a real életb [...]
neomatsek: ez már ízlés kérdése,mindenki találhat számára megfelelőt,bár panettiere tényleg szép,m [...]
Mind a 6 komment
One Eyed Monster

Egy felnőtt film stábjának, akik egy hóviharban rekedtek, össze kell fogniuk egy rejtélyes és halálos idegen ellen aki (ami) félelmetesebb, mint az Alien és csúnyább, mint E.T.

A "főszereplőről"

Imdb | Még több poszter a filmről itt.
8966 4 45 Izé
Erunder: Azt tudod-e hogy ki az a hosszúgépfegyver? :)
kocpet: Feliratot nem tud valaki hozzá?
bungle: Akit érdekel: One.Eyed.Monster.DVDRIP.XVID-TFE (torrent oldalakon megtalálja :))
Mind a 45 komment
One Eyed Monster

Egy felnőtt film stábjának, akik egy hóviharban rekedtek, össze kell fogniuk egy rejtélyes és halálos idegen ellen, aki (ami) félelmetesebb, mint az Alien és csúnyább, mint E.T.

A film hivatalos honlapja itt.
 
A "főszereplőről"

Imdb | Még több poszter a filmről itt.
6627 1 19 Film Izé
1nessa: Ha-ha-ha...:D Kepzeld nem.:P Dvd-rol neztem ...
Erunder: És a 18 as karikát nem láttad a sarokban? :D
1nessa: Uristen ez a film....megneztem mert kivancsi voltam h lehet egy nemiszervrol ilyen filmet kesziteni. [...]
Mind a 19 komment
Drag Me to Hell

Sam Raimi (The Evil Dead, Spider-Man) új horrorja.
A történet főszereplője egy sikeres és törtető Los Angeles-i hitelügyintéző, Christine Brown, akinek szinte tökéletes élete van elbűvölő barátja mellett. Egy nap a titokzatos Mrs. Ganush szorul hitelre, ám Christina - hogy főnökénél jó pontokat szerezzen - elutasítja őt és így elveszik az idős nő házát. "Jó tett helyébe jót várj" - tartja a mondás és Ganush néni él is vele: a halálos Lamia átokkal sújtja Christinát, akinek ettől fogva teljesen megváltozik az élete.

A Drag Me to Hell május 29-én kerül a mozikba.

Előzetes: youtube (HD) | apple.com
1430 3 5 Film Izé
weedjay: ez a film nagyon gagyi. raadasul a cigany boszorkany magyarul beszel a filmben, mikor atkozodik. bes [...]
1nessa: jaaaj most neztem meg a moziban ...15os karika ott van de en ugy beszartam rajta...igaz felos vagyok [...]
csicsilla: ja nekem is az jutott rola eszembe,meg hogy nem birom a horrort mert fééélős, hamar megijedős v [...]
Mind a 5 komment
NVC Presents:

PAUL KALKBRENNER LIVE (Bpitch Control) Germany
BERLIN CALLING TOUR BUDAPEST


2009.04.03. Péntek, Merlin

Flyer:
http://nvc.hu/kalkbrenner/front.jpg
http://nvc.hu/kalkbrenner/back.jpg
LINEUP:

PAUL KALKBRENNER LIVE (Bpitch Control) Germany
Naga + Beta (Hairy)
Amb (Chi, Audio Therapy)
Sinko + Subotage (NVC)
Dr. Zoidberg (NVC)

Vetítés + Vizuál: Kiégő Izzók

A Merlinben megvásárolt első 50 jegy tulajdonosa
belépést nyer az április 3-án, az Uránia Filmszinházban
megtartott díszbemutatóra.

2009 egyik klubtörténeti eseményének lehetnek tanúi
azok, akik április 3-án a Merlinbe látogatnak, hiszen nem
gyakran fordul elő, hogy egy filmvászonról kilepő zenész
szórakoztassa a nagyérdeműt. Az est vendége ugyanis
nem más, mint a Berlin Calling című film főszereplője, Paul
Kalkbrenner. A film a berlini underground elektronikus
zenei mozgalmat mutatja be egy feltörekvő dj szemszögéből, drogokkal, bulikkal és alkotói válsaggal fűszerezve. A film egyedi atmoszférájú zenéjét szintén Kalkbrenner írta, amely egyébként önálló albumként is megjelent Ellen Allien kiadójánál, a Bpitch Control-nál, tehát garantáltan filmbe illő hangulat fogadja majd a partizókat a magyarországi premier napján
megrendezett bulin.
Paul '94-ben kezdett el berlini klubbokban fellépni,
'96-ban megvásárolta első vasait, tehát régi motorosnak
számít a szakmában. Neve a szcénában jártasaknak
eddig sem lehetett ismeretlen, hiszen 2000 óta folyamatosan ontja magából a megjelenéseket a BPitch Control-nál,
ahol olyan nevekkel is összefuthatunk, mint az Apparat, a Modeselektor, Sascha Funke vagy a Telefon Tel-Aviv.
A Titanic Filmfesztiválon debütáló filmet a Best
Hollywood jóvoltából a hazai mozik árpilis 2-tól vetítik
összehangolva a másnapi Merlines liveact-tel.

Helyszín: MERLIN
Cím / address: 1052 Budapest, Gerlóczy utca 4.

Jegyár:
Első 100 jegy: 2500 Ft !!!
Elővételben: 3000 Ft
Helyszínen: 3500 Ft
Jegyek kaphatók a Merlinben és az Akt Recordsban (Bp, Üllői út 51.)


info:

http://berlin-calling.de
http://bpitchcontrol.de/

http://minimaltechno.hu
http://titanicfilmfest.hu
http://besthollywood.hu

http://myspace.com/novidracrew
http://myspace.com/paulkalkbrenner
http://myspace.com/berlincallingfilm
http://myspace.com/bpitchcontrol

képek:
http://nvc.hu/kalkbrenner/1.jpg http://nvc.hu/kalkbrenner/2.jpg http://nvc.hu/kalkbrenner/3.jpg http://nvc.hu/kalkbrenner/4.jpg http://nvc.hu/kalkbrenner/5.jpg


videók:
http://www.youtube.com/watch?v =tM0DYQUAMQk
http://www.youtube.com/watch?v =drdf8OeBUUM
http://www.youtube.com/watch?v =bF0XyJNTEHI
http://www.youtube.com/watch?v =h6wPo5ZWmSc
2029 0 3 Zene Izé
nvc: már csak 1 hét ;)
bandit: MEG VAN AZ ALBUM ÉS CSAK EZT HALLGATOM !!!!!!! KÖSZÖNÖM A LINKET :D
bandit: NAGYON JÓK A ZENÉK!!!!!! ajánlom figyelmetekbe!
The Weather Man (Az Időjós)

Egy elég szokatlan film Nicolas Cage -től, eléggé melankólikus, depis film, melyben egy eléggé elcseszett szereplőt alakít. A depis hangulatot a filmben szereplő befagyott tenger és a zene nagyon jól érzékelteti, a film hangulatát is fokozza. Unalmas? Egyáltalán nem, legalábbis a kategóriáján belül megállja a helyét. Nagyon elgondolkodtató, hogy a főszereplőnek "mindene" (siker, pénz, hírnév....) megvan és mégis elcseszett életet él, melyből megpróbál kilábalni....hogy sikerül-e neki? A filmből kiderül!
Csendes kis film, nem sok vizet zavar, pedig határozottan igényes darab.

Előzetes

 
365 2 0 Film Izé
36 - 36 Quai des Orfévres

Előzetes
A lebilincselő akciókrimi két főszereplője Daniel Auteuil és Gerard Depardieu eddigi legjobb alakításukat láthajtuk a 36 -ban.
Kritika
516 0 0 Film Izé
A tavalyi Forma 1-es szezon rajzfilmes összefoglalói spanyol szemmel (nem titok ki a főszereplő... :D)

2. rész.
3. rész.
1011 0 1 Sport Izé
Fireblade1000: Über király, nagyon tetszik:))
A csíkos pizsamás fiú (The Boy in the Striped Pyjamas)
Trailer
Port

"A film - csakúgy, mint az alapjául szolgáló könyv - újszerű, szokatlan szemszögből mutatja be a holokauszt borzalmát, hisz egy gyermek, ráadásul egy német gyermek szemével láttatja a történetet" - mondta el Mark Herman. "A két főszereplő ártatlansága, gyermeki naivitása az, ami igazán érdekessé teszi a filmet" - tette hozzá.
351 2 1 Film Izé
vöri: ez egy egészen zseniális film, engem eléggé megragadott.
Egy axn-en futó sorozat egyik jelenete. A főszereplő aki egy producert alakít kifejti a véleményét a hollywoodi filmekben jelen lévő erőszakról. :) (angol tudás nem árt)
235 0 0 Film Izé
2009 első mangás játéka!

Szintén sorsolásos alapon - ahogy eddig -, szintén 3 játékos nyerhet Tóme Kei: A bárány panasza című mangájából 1-1 példányt. A három kérdésre megadott három lehetséges válasz közül a (szerintetek) jókat kell kiválasztanotok, és itt, kommentként megírnotok. A szavazás utolsó időpontja 2009. február 16., hétfő éjfél. Eredményhirdetés legkésőbb 18-án, szerdán délig szintén itt. A győztesektől kérjük, hogy e-mailben a mangattack@lira.hu címre küldjék majd el postacímüket, hogy kiküldhessük nekik a nyereményt.

Kérdések:

1. Hány részes mangasorozat A bárány panasza? a, 3; b, 5; c, 7;

2. Hogy hívják a főszereplő fiútestvért? a, Csizuna; b, Kazuna; c, Jeigasi

3. Mi a központi témája a történetnek? a, vámpirizmus; b, szamuráj hagyományok; c, iskolai pajzánságok

Kellemes játékot és sok szerencsét!
1650 1 47 Izé
mangattack: A nyertesek tehát: hakuren, Elhaym és Kampec. Jövő héten fogjuk postázni a nyereményüket. K [...]
MilkeDriwe: 1. kérdés: B 2. Kérdés: A 3. Kérdés: A
Fighting Spirit: 1-c 2-b 3-a
Mind a 47 komment
Egy kutya volt a főszereplője a Budapest Honvéd-Haladás focimeccsnek. :)
498 1 2 Sport Izé
Maccoyi: A Lengyelek is tudnak ilyet, délután te is láthatod majd. ;)
Balázs: ez azé nagyon királyság volt:D éljen a magyar foci!!!
Mai ismeretterjesztő rovatunk főszereplői a sünhal.

Ezért ne dugjuk az ujjunkat a szájához. :)
1796 1 5 Izé
mekszamnojz: estére vacsira tálalom :)
bungle: Hát nem ennivaló? :D http://bp3.blogger.com/_wGr8njEWjtI/SH43o3w44gI/AAAAAAAAAJk/MlxWKk-lhts/s1600 [...]
Szamooca: jáj,deszép a szeme:D "...kék a szeme...arca csupa derű....sálálálálálá":))
Mind a 5 komment
Érdemes megnéni !

Szerintem sokan ismeritek a "főszereplőjét" :)

B-boy Junior
448 0 0 Zene Izé
Mai ismeretterjesztőnk főszereplője a lamantin (vagy karibi manátusz).

Pár videó róluk:
Amikor kéjenckednek.
Amikor nem látja az üveget.
Amikor eszik.
Amikor játszik.
1734 3 15 Izé
bungle: Manatees Swimming Gracefully Under Paddleboarders: www.youtube.com/watch?v=NL76VFlBhWM
Luflee: Ez annyira edes allat ! :)
kenny123: xD az igen nagy voltxD
Mind a 15 komment
Super High Me
Doug Benson stand-up komikus kísérletének beszámolója, amelyben bemutatja, hogyan hat az emberi testre 30 nap kőkemény füvezés (Kaliforniában legális a fű, ha orvosi célra szánják). Míg a 2004-es Super Size Me végére a főszereplőnek minden baja lett a gyorskajáktól, addig egy hónap non-stop betépés után a vizsgálatok elég meglepő eredményeket adtak, több a pozitívum (kivétel ez alól a memória) és Doug elmondása szerint élete legjobb hónapján van túl.

3228 0 68 Film Izé
ANDor: Ja és a film qva nagy :D mindenki nézze meg.
ANDor: Hogy a fű miatt nyúl valaki keményebb droghoz az HÜLYESÉG! az hogy aki kemény drogokat haszná [...]
nemvágoom: mármint azt amire én is gondoltam h ide írom:D
Mind a 68 komment
Super High Me
Doug Benson stand-up komikus kísérletének beszámolója, amelyben bemutatja, hogyan hat az emberi testre 30 nap kőkemény füvezés (Kaliforniában legális a fű, ha orvosi célra szánják). Míg a 2004-es Super Size Me végére a főszereplőnek minden baja lett a gyorskajáktól, addig egy hónap non-stop betépés után a vizsgálatok elég meglepő eredményeket adtak, több a pozitívum (kivétel ez alól a memória) és Doug elmondása szerint élete legjobb hónapján van túl.

3315 7 70 Izé
7sleeper: csak nevet változtatott Szegedi Csanádra
beni9512: ez eltűnt
ANDor: Ja és a film qva nagy :D mindenki nézze meg.
Mind a 70 komment
Az Amerikai história X című film vége (Hallelujah)

Aki nem látta még, annak ajánlanám.
A filmet 1998-ban rendezte Tony Kaye. A két főszereplő Edward Norton(Derek) és Edward Furlong(Danny). Testvéreket alakítanak a filmben, akiknek mindennél fontosabb a család.
Derek bajba kerül, Danny a példaképe...
7 évesen láttam életemben előszöra filmet,akkor nem nagyon értettem, de azóta "átjött"... és mai napig az egyik kedvenc filmem.
Eddig vagy azt hallottam, hogy nagyon jó film, vagy hogy húúú az nagyonszaar... mindenesetre ez az utolsó négy perc szerintem nagyon szép...
1475 3 33 Zene Izé
pepeti: Ez kérdés? :D
Balázs: miért?:)
dXter: nem láttam, de fél perc, és kiderítem az eredeti címét, és megyek is a torrent-tékába, és [...]
Mind a 33 komment
Régebbi postok...