REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Takers

A sztori egy bűnözőkből álló hírhedt csoportról szól (Idris Elba, Paul Walker , T.I., Chris Brown, Hayden Christensen és Michael Ealy), akik tökéletes bankrablásokat hajtanak végre. Óramű pontossággal "dolgoznak" és nem hagynak bizonyítékot maguk után. Az utolsó rablásuknál több pénz forog kockán mint valaha azelőtt. Azonban a nyomukban már ott egy nyomozó (Matt Dillon), aki rács mögé akarja őket juttatni.
Premier: 2010. február 19.

1428 0 3 Film Izé
skad: Nem rossz film, csak egy "kicsit" Olasz meló:)
kasy: Egy "keveset" utándolgoztak ps-sel. :P
dani0001414: Nem tudom hogy csak én látom e rosszul, de Paul Walker elég érdekes ott bal oldalt. Mintha a kez [...]
Defendor

Arthur Poppington (Woody Harrelson) fejében elég gyakran keveredik össze a valóság a képzelettel, a teljesen hétköznapi figura ugyanis egy szuperhős személyiségét is viseli, akit Defendor-nak hívnak. Defendor éjszakánként a város utcáit járja a bűnözés ellen harcolva, miközben folyamatosan nemezise, Captain Industry - egy drog- és fegyverkereskedő, aki anyja haláláért felelős - után kutat. Szokatlan fegyvere teljes zavarodottságot okoz ellenfeleiben, és társával, egy ex-prostituálttal (Kat Dennings) az oldalán Defendor méltó ellenfele a sötét és kegyetlen alvilágnak.

Trailer
Hazai premier: 2010. február 25.
956 2 2 Film Izé
Tooni: A nagy D, a nagy igazság nagy bajnoka, kinek vicces jeleneteit csodálhattuk a trailerben, hogy dar [...]
snake6: na ezen is szétröhögtem magam.........................
My One and Only

Egy 53-as égszínkék Cadillac Coupe de Ville kerekei hasítva tépik szét New York utcáinak a csendjét, és egyik utasa sem néz vissza. A gyönyörű, de szeszélyes  Ann Devereaux (Renée Zellweger) éppen most hagyta ott nőcsábász férjét, Dan Devereaux-t (Kevin Bacon), és elindult két tinédzser fiával , George-dzsal és Robbie-val, hogy megkeressék a jóléthez vezető utat.  Ann biztos benne, hogy nőies csábereje ugyanolyan jól szolgálja majd, mint két évtizeddel ezelőtt tette…

Amerikai bemutató: 2009. augusztus 21.

(A film premiere 2009. február 05 -én volt a Berlin International Film Festival -on)

Nagyszerű zenék szólnak benne (a cím egyben egy híres számnak is a címe ami el is hangzik a filmben), kiváló szereposztás, ez nagyon jó kis vígjátéknak ígérkezik, de nem abból a térdcsapkodós fajtából, rég láttunk már ilyet.

Imdb
466 1 0 Film Izé
Michelle McLaughlin

Playboy Miss February 08 - Geek Quiz
26696 4 5 Izé
eol: Ezek level 1 geek kérdések :p
littleguy: Ez nagyon nagy... :D XD Mennyivel jobb lett volna, hogy azt mondja: Michael Knight :D
Purple: hát ez elég könnyű volt :D bár ez a májkül microsoft odavágott...
Mind a 5 komment
Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief (A villámtolvaj)

Ismét egy Chris Columbus remekkel állunk szemben.

A film Rick Riordan regénye alapján készült (na ja Hollywoodnak sose lesz most már önálló anyaga).

A történet annyi hogy Poseidon 12-14 év között fiának (aki Amerikában él, pfff) kell visszalopnia apja szigonyát mellyel a villámokat szórja és közben még a muterját is meg kell mentenie, mert ha nem háború lesz az istenek között.

A Harry Potter feeling pedig nem véletlen hiszen mint már említettem ezt a szerencsecsomagot bízták meg a rendezéssel. Riordan ötrészes regényt írt Percy Jackson kalandjaiból. Valószínűleg várhatjuk majd a többit is. Hurrá! (Remélem lehet érezni a tömény szarkazmust és iróniát.)

De hogy valami pozitívat is írjak, és hogy kiderüljön hogy mégis miért legyünk kíváncsiak a filmre. Egyrészt a szereposztás: Pierce Brosnan, Uma Thurman, Sean Bean, Kevin McKidd és Rosario Dawson, másrészt pedig, mert a görög mitológia lényei fantasztikusan fognak mutatni a mozivásznon…

Amerikai premier: 2010. február 12.

Imdb
1324 1 3 Film Izé
Erunder: Hát ez elég gagyi lett. Kezdjük ott, hogy az egész olyan mint ha a Harry Potter, és Héraklész [...]
Erunder: snake6 küldte: http://www.youtube.com/watch?v=yxDEChe_54I&feature=player_embedded (Ez már nem teas [...]
snake6: kellemes meglepetés
Project 25 (Buci km. Karizs) - Lassútorz

Szerintem emészthető :P

A csapat februárban alakult, még elég kezdő szinten van, de megér egy kattintást. Azóta ütemesen fejlődik,most készült el legújabb számuk ami napokon belül kerül fel tetubusra.
667 1 2 Zene Izé
Newtonheat: gondolom ti még sose halottatok igazi zenét... olyat amit az ember örömből csinál,egy darab gi [...]
Steve19+: Karizsnak nemsok köze van ehez a zenéhez! Buci az aki dolgozott vele! De szokjatok hozzá ez Sun C [...]
The 27 Club (27-es Klub, 27 Club, 27-esek Klubja)

A Club 27 elsősorban az amerikai popkultúrában népszerű utalás a 27 éves korukban meghalt, üstökös-szerű karriert befutott (rock)zenészekre. A klub „eredeti” tagjai: Jim Morrison, Robert Johnson, Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Kurt Cobain. A klub később kevésbé ismert tagokkal, illetve nem zenészekkel is bővült.

A klub „eredeti” tagjai:
Jimi Hendrix (1942. november 27. – 1970. szeptember 18.) (The Jimi Hendrix Experience) – vélhetően az előző este elfogyasztott alkohol és az arra beszedett altatók hatására saját hányásába fulladt bele. (halálának körülményei máig vitatottak)
Robert Johnson (1911. május 8. – 1938. augusztus 16.) – A delta blues legendás alakja, számos világhírű zenészt és zenekart (például Bob Dylan, Eric Clapton, Led Zeppelin, Cream, Rolling Stones stb.) inspirált (születésének éve vitatott, így az egyetlen „nem egyértelmű” tagja a klubnak)
Janis Joplin (1943. január 19. – 1970. október 4.) – Herointúladagolás
Brian Jones (1942. február 28. – 1969. július 3.) – A Rolling Stones alapító tagja, gitárosa – máig tisztázatlan körülmények között saját medencéjébe fulladt bele.
Kurt Cobain (1967. február 20.– 1994. április 7.) – a Nirvana énekes gitárosa – öngyilkosság (vitatott kölrülmények között)
Jim Morrison (1943. december 8. – 1971. július 3.) – A Doors együttes énekese – máig tisztázatlan körülmények között saját fürdőkádjában érte a halál, a hivatalos boncolás szerint szívelégtelenségben hunyt el.

Imdb | Előzetes
599 2 1 Film Izé
bone_lord12: Ez eleg jonak nez ki,valami tipp honnan tudnam leszeni?
Elhunyt az Oscar-díjas Maurice Jarre 84 éves korában Los Angelesben rákbetegségben elhunyt a háromszoros Oscar-díjas francia zeneszerző, Maurice Jarre, Jean-Michel Jarre apja.

 Maurice Jarre,1952 óta több, mint 150 filmhez írt zenét, köztük olyan klasszikusokhoz, mint a Holt költők társaságának, Hitchcock Topáza , az Arábiai Lawrence , a Doktor Zsivágó  vagy az Út Indiába, utóbbi három filmért Oscar-díjat is kapott. A zeneszerző filmes munkásságát februárban az 59. Berlini Filmfesztiválon Aranymedvével díjazták, de rossz egészségi állapota miatt már akkor is csak tolószékben ülve tudta átvenni a szobrot.

Jarre 1924. szeptember 13-án született Lyonban. Zenei elhivatottságára akkor ébredt rá, amikor meghallgatta Liszt Ferenc II. Magyar Rapszódiáját Leopold Stokowski vezényletével. Ütőhangszeres tanulmányai után 1946-ban duót alakított a kortárs zene nagy alakjával, Pierre Boulezzel, Madelaine Renaud és Jean-Louis Barrault párizsi színházához szerződtek. Az ütősök később mindig nagy szerepet kaptak filmzenéiben. adocean( 'adoceanindexhumljhfrimwm', 0, 0 ) ado.slave('adoceanindexhumljhfrimwm', {myMaster: '7BRHWPBdhxcFPTw.2s2hCkuKgiDzrR5R8_wdJZ.9MwL.a7' });if(typeof adoceanindexhumljhfrimwm=='function') {adoceanindexhumljhfrimwm();} Öt évvel később Jean Vilar kérte fel Jarre-t, hogy komponáljon zenét a Homburg hercege című Kleist-darabhoz, amelynek főszerepeit Gérard Philipe és Jeanne Moreau játszották. Később balettzenéket is szerzett a párizsi opera számára, köztük a Párizsi Notre-Dame-ot. 1952-ben kezdte filmzeneszerzői pályafutását egy rövidfilmmel, és összesen 164 filmhez komponált zenét.

Több háborús filmet kísérnek szerzeményei (A leghosszabb nap , A vonat , Két nap az élet , Jákob lajtorjája ), dolgozott Alfred Hitchcockkal (Topáz ), Luchino Viscontival (Az istenek alkonya), Paul Newmannel (A gammasugarak hatása a százszorszépekre), Franco Zeffirellivel (Názáreti Jézus), Volker Schlöndorffal (A bádogdob ). Hozzájárult Peter Weir két filmjének, A kis szemtanúnak  (1985) és a Holt költők társaságának  (1989) sikeréhez is, de ő írta a Ghost  zenéjét is. "Egy filmben a zeneszerző az utolsó láncszem. Gyakran akkor találkozik a producerrel, amikor az már ég a vágytól, hogy bemutassák a filmet és olyankor nagyon gyorsan mennek a dolgok. Az Arábiai Lawrence-hez hat hetet kaptam Sam Spiegeltől arra, hogy két órányi zenét komponáljak" - vallotta be néhány évvel ezelőtt a Journal de Dimanche-nak adott interjúban. Az Egyesült Államokban letelepedett Maurice Jarre 2006-ban ünnepelte pályafutása 50. évfordulóját a lyoni Auditoriumban fiával, Jean-Michel Jarre zenésszel.
604 1 0 Zene Izé
 Kedves gyerekek, 2009 február 24-ikén startolt a QuakeLive beta verziója, ami egy böngészőből játszható ingyenes Quake 3 - first person shooter.

Aki ismeri annak nem kell bemutatni, aki meg nem ismeri az ismerje meg most! :D
5277 6 19 Game Izé
Gery911209: Ha vkit érdekel engem felvehet barátnak JM91 a nevem jó játékot mindenkinek:D
yoman3d: Tegyel Firefoxot, azzal megy.
mounther: én google chrome ot használok de aval nem megy :(
Mind a 19 komment
Lamb Of God - Set To Fail (Official Video)

A február 24-én megjelenő Wrath című albumhoz elkészül az első videó. Az album alcíme lehetne az is, hogy "tökösebben mint valaha" :D , év album gyanus, de amíg nem ismerjük a Mastodon, Chimaira és Static-X albumokat nem mondok semmit. =)
480 1 14 Zene Izé
The_Nameless: sztem sokkal szinvonalassabbak mint mas ilesfajta metalcore,hardcore eggyutes marmint az isten baran [...]
grisin: most máá toom millen jook
fadam: http://www.youtube.com/watch?v=Bd2LfMHivRE
Mind a 14 komment
2009 első mangás játéka!

Szintén sorsolásos alapon - ahogy eddig -, szintén 3 játékos nyerhet Tóme Kei: A bárány panasza című mangájából 1-1 példányt. A három kérdésre megadott három lehetséges válasz közül a (szerintetek) jókat kell kiválasztanotok, és itt, kommentként megírnotok. A szavazás utolsó időpontja 2009. február 16., hétfő éjfél. Eredményhirdetés legkésőbb 18-án, szerdán délig szintén itt. A győztesektől kérjük, hogy e-mailben a mangattack@lira.hu címre küldjék majd el postacímüket, hogy kiküldhessük nekik a nyereményt.

Kérdések:

1. Hány részes mangasorozat A bárány panasza? a, 3; b, 5; c, 7;

2. Hogy hívják a főszereplő fiútestvért? a, Csizuna; b, Kazuna; c, Jeigasi

3. Mi a központi témája a történetnek? a, vámpirizmus; b, szamuráj hagyományok; c, iskolai pajzánságok

Kellemes játékot és sok szerencsét!
1650 1 47 Izé
mangattack: A nyertesek tehát: hakuren, Elhaym és Kampec. Jövő héten fogjuk postázni a nyereményüket. K [...]
MilkeDriwe: 1. kérdés: B 2. Kérdés: A 3. Kérdés: A
Fighting Spirit: 1-c 2-b 3-a
Mind a 47 komment
Gyulai Reneszánsz karnevál
2009.február.19-22

Aki jön keressen meg! :P
763 0 0 Pink Izé
Nagy februári szexhoroszkóp - Hogyan töltöd a Valentin-napot?
541 0 0 Pink Izé
Február havi horoszkóp
539 0 0 Pink Izé
Torkos csütörtök
2009.02.26

Éttermek listája

 
468 1 3 Pink Izé
CrazyLime: :) Hát remélem nem sokat! Már így is visszaszedtem azt a pár kilót, amit Németo.-ba leadtam. [...]
Derill: és menyit sikerült hizni?:D
CrazyLime: Na megvolt a nagy zabálás! :)
Várod-e? Egy igazi klasszikus újra feldolgozva...

Előzetes az apple.com-on.

Bemutató február 13.-án.
3698 2 11 Film Izé
nemdam: nagyon várom a fimet
|-=O=-|: Ma mutatják be, jelenleg 7.0 az IMDb-n, de sztem lesz az még 6 alatt is...
Vin Dieselke: Lefoglalt a tanulás, vagy ha nézelődtem is, akkor nem jelentkeztem be, és nem kommenteltem.
Mind a 11 komment
Várod-e? Egy igazi klasszikus újra feldolgozva...

Előzetes az apple.com-on.

Bemutató február 13.-án.
3956 1 10 Izé
|-=O=-|: Ma mutatják be, jelenleg 7.0 az IMDb-n, de sztem lesz az még 6 alatt is...
Vin Dieselke: Lefoglalt a tanulás, vagy ha nézelődtem is, akkor nem jelentkeztem be, és nem kommenteltem.
TinusSs: Ez szerintem tök jó megakarom nézni:D meg szerintem az is jó, hogy péntek 13-kor lessz...
Mind a 10 komment
A Pittsburgh Steelers nyerte az AFC főcsoport döntőjét ezáltál ők lesznek az Arizona Cardinals ellenfelei a Február 1.-én megrendezésre kerülő Super Bowl-on.

Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens 23 - 14
279 0 0 Sport Izé
Az Arizona Cardinals nyerte meg az NFC főcsoport döntőjét és ezzel bejutott a Február 1.-én megrendezésre kerülő Super Bowl-ra.

Arizona Cardinals - Philadelphia Eagles 32 - 25

 
212 0 0 Sport Izé
Lamb Of God - Constractor

Február 24.-én jelenik meg az új LOG album Wrath címmel. A Constractor című számukat már megosztották velünk. Cikk

Track List:


01 - "The Passing"
02 - "In Your Words"
03 - "Set To Fail"
04 - "Contractor"
05 - "Fake Messiah"
06 - "Grace"
07 - "Broken Hands"
08 - "Dead Seeds"
09 - "Everything Is Nothing"
10 - "Choke Sermon"
11 - "Reclamation"

megj.: Ha a videót véletlenül leszedik akkor a myspace oldalon meglehet hallgatni a számot.
429 0 3 Zene Izé
Lee77: pöpeeeec
Szosztar: Alig bírom kivárni!
fadam: zsíír I..I,
jön az új windows(?)

A Microsoft Windows 7 (régi kódnevén Vienna, azelőtt Blackcomb) a Windows Server 2008-ra épülő operációs rendszer, melynek megjelenése2009-re várható. A fejlesztését eredetileg 2000 februárjában jelentették be, azóta folyamatosan késik, a megjelenését sorozatosan átütemezik. Nemrég a Microsoft kiadta a Vienna Béta előtti változatát a fejlesztőknek. Mivel egy fejlesztés alatt lévő rendszerről van szó, a programról semmi biztosat nem lehet tudni, a továbbiak az eddigi sajtóhíreket tükrözik.
2500 2 12 Tech Izé
Diccsó: Kinek mih....:P:D
JoinR: épp ma raktam fel, egész jónak tűnik
CRaPtRaSH: örülök hogy ilyen jól tájékozott vagy, én meg nem. hát sajnálom. pont leszarom. poszt kelle [...]
Mind a 12 komment
Szeretnél 1 hetet egy 4 csillagos egyiptomi szállodában eltölteni a pároddal januárban vagy februárban? Nincs más teendőd, mint ajánlani ismerőseidnek az Izé-t.

Aki a legtöbb ismerősének ajánlja bármelyik postot (vagyis elküldi az alatta található "Ez jó, elküldöm másnak is!" linkkel) dec. 7 (vasárnap) éjfélig, az nyer. Bal oldalon található a jelenlegi állás (LEGTÖBB IZÉT AJÁNLÓK). Fontos, hogy a küldésnél be legyél jelentkezve, és akinek küldöd, az meg is nézze (csak ekkor növekszik a pontszám) és 1 címre csak egyszer számolja a küldést (tehát felesleges ugyanarra a címre többet küldeni). A csalókat (saját címre küldők, e-mail aliasokkal aljaskodók ;), stb.) kiszűrjűk, szóval a lényeg, hogy tényleg minél több valódi ismerősödnek ajánld az oldalt (bármelyik postot). Az első 10 ajánló továbbá Izés ajándékokat is nyer (bögre, póló, sapka, a szokásos...)

A nyereményt köszönjük az Anubis Travel-nek!

(Hétfőig legfelül marad a post, gy.k. a legújabb post eggyel lejjebb található :P)
4985 6 479 Izé
AVIREX: Töprengtem is,miért ment volna a repcsi a Gibraltári felé:] xD
Jocyka: A Nílus, kb. 5-10 km-es körzetben a folyó mentén mindenhol termőföld, alatta, fölötte kizár [...]
Kolbi: gratulálok és köszönjük a képeket :)
Mind a 479 komment
Egy hibája van. Nem tud szexelni... :)

A februárban már megemlített Sony Xperia hazai bemutatója.
1870 0 10 Tech Izé
Groovebird: Nagyon jó kis teló...de a formája,az nem jön be,főleg hátulról.Kicsit elnagyolt:S Mintha nem [...]
gvereb1: pda-s webáruházban 180ezerért rendelik. Szerintem az a 16-bit vagy 65ezer szín is elég, csillog [...]
Cromex: Mennyit kóstál vajon?
Mind a 10 komment
The Cure - Just Like Heaven

A 80-as évek második felének egyik legnagyobb európai tinédzser-őrületéért felelős zenekar eredetileg Easy Cure néven alakult 1976-ban, mire azonban a három iskolatárs által életre hívott csapat 1979 februárjában megjelentette első kislemezét, az Albert Camus munkái által inspirált Killing An Arab-ot, már simán csak Cure-nak hívták őket.
402 0 5 Zene Izé
Balázs: "Legyetek szívesek a minőséget a mennyiség elé helyezni! Egy youtube linket + képet bárki tud [...]
Balázs: én jobban szeretem az "igényest", ha nem tetszik nem nézed, és b(amúgy B)alázska nagyon nem va [...]
CRaPtRaSH: elég lenne a youtube-ot linkelni balázskám :P
Mind a 5 komment
 Star Wars -  Imperial March Darth Vader's Theme

John Williams 1932 február 8.-án született. Zongorista, zeneszerző, karmester. Ő írta a Cápa, az E.T., a Superman, az Elveszett frigyláda fosztogatói, a Jurassic Park, a Hook, a Schindler listája valamint a Harry Potter filmek zenéjét.
Honlapja
570 1 0 Zene Izé
A február végén megrendezett GDC-n a német illetőségű CryTek zárt ajtók mögött mutatta be először futás közben a Crysis X360-as verzióját. Most fény derült az okra is...
708 0 1 Tech Izé
nkmedve: Amig lesz olyan jo mint a pc-s változat addig ez nem baj, de viszont mivel tudjuk mennyire elavult [...]
Új romantikus vígjáték az Igazából szerelem és a Bridget Jones alkotóitól: Mindenképpen talán. És egyben új Izés nyereményjáték: 30 darab mozijegyet sorsolunk ki azok között, akik a következő három kérdésre a helyes megfejtést elküldik a mozi@ize.hu címre február 25-ig. A kérdések pedig: a főszereplő férfi (Ryan Reynolds)
1. 2002-ben milyen filmekben jatszott? (filmcímek)
2. Mikor született? (év/hónap/nap)
3. Hol született? (város neve)

A vetítés időpontja február 27. (szerda).

1660 0 36 Film Izé
Balpar: Sajnos nem tudok elmenni, ugyh van két jegyem a filmre este 7ig írjatok és megkapjátok: limpbizk [...]
Ujvy: Hi! Szóljon ha vki nem ér rá..:D ujvy87@gmail.com
Whitee: Nah most tudtam meg, hogy ők se tudnak menni, mert dolgoznak. :-/ Szóval van két plusz jegyetek. [...]
Mind a 36 komment
Új romantikus vígjáték az Igazából szerelem és a Bridget Jones alkotóitól: Mindenképpen talán. És egyben új Izés nyereményjáték: 30 darab mozijegyet sorsolunk ki azok között, akik a következő három kérdésre a helyes megfejtést elküldik a mozi@ize.hu címre február 25-ig. A kérdések pedig: a főszereplő férfi (Ryan Reynolds)
1. 2002-ben milyen filmekben jatszott? (filmcímek)
2. Mikor született? (év/hónap/nap)
3. Hol született? (város neve)

A vetítés időpontja február 27. (szerda).

2216 1 36 Izé
Balpar: Sajnos nem tudok elmenni, ugyh van két jegyem a filmre este 7ig írjatok és megkapjátok: limpbizk [...]
Ujvy: Hi! Szóljon ha vki nem ér rá..:D ujvy87@gmail.com
Whitee: Nah most tudtam meg, hogy ők se tudnak menni, mert dolgoznak. :-/ Szóval van két plusz jegyetek. [...]
Mind a 36 komment
Több, mint 200 helyes megfejtés érkezett a Cukrosnéni nyereményjátékra és szinte mindenki 2 jegyet kért, így ki kellett sorsolnunk a 30 szerencsést. Szóval...
Kedves arnold19, Bagoly, Balpar, Balu 28, bearney, beni, Conscripter, Dawe, Dopamine, Fery alias Teszta, Jetko, Kolbi, kulika, kundakker, Leone 510, lime, Luflee, nemtombaje, PETTJ, petyamester, puting, soibegin, solberci, Spálya, Stellus, Tierno, Tyto, Vince Carter, xtatka, Yoki!

Nagy boldogság számomra, hogy ünnepélyes keretek közepette elsőként tudathatom veletek, hogy ti vagytok azon szerencsés 30, akik másodmagukkal meghívást nyertek a Cukrosnéni c. vígjáték premier előtti bemutatójára. (február 5., kedd 20 óra - Palace Lurdy Ház, 9. terem).

Figyeljétek a regisztrációnál megadott e-mail címeteket, oda továbbítjuk a bejutáshoz szükséges titkos térképeket és egyéb instrukciókat.

Minden nyertesnek gratulálunk és jó mozizást kívánunk!
2734 3 79 Izé
Vince Carter: Igen ott fent a váróban ott jöttetek be ahol mi ültünk :D Azért nem volt nehéz kiszúrni Tég [...]
<-{st.one}->: adná az ég!!!! ;D
Luflee: Vigyazz, ezzel az orok halaval meg visszaelhetek ;) :)))
Mind a 79 komment
Van 60 db jegyünk a Cukrosnéni c. vígjáték premier előtti bemutatójára (február 5., kedd 20 óra - Palace Lurdy Ház, 9.terem). A jegyeket azon Izé tagok között osztjuk szét, akiknek ki van töltve az adatlapjukon a nemük, születési idejük és az ország/város, ahol élnek; valamint helyesen válaszolnak a következő roppant bonyolult kérdésre: ki játssza a film címszerepét, Candy-t. A helyes megfejtéseket itt küldhetitek be, minden nyertes max. 2 jegyet kap (persze csak ha akar még valakit hívni, nem kötelező, írjátok meg 1 vagy 2 kell).

A film sztorija röviden (a válasz megtalálható a szövegben :) ):
Joe és Baggy szerint teljesen természetes, hogy a szakdoga témája egy pornófilm. Apró bonyodalmak azért nehezítik a munkát: például a producer, aki a pénzéért sztárt akar a filmbe, méghozzá nem akárkit.

Candy Fiveways (Carmen Electra), a világ első számú felnőtt filmese kellene, aki nemrég vonult vissza a szakmából... Viszont senki nem mondta, hogy egyszerű lesz áttörni a szülői hálószobában forgatott diploma-pornóval.

Előzetes:
4113 0 89 Film Izé
kulika: Utólag is de én is köszi a jegyeket! 8) Én is most nyertem először vhol 8) És Luflee én i [...]
rezlavor: Jelentem lezajlott a sorsolas, megkezdodott a nyertesek kiertesitese, ettol fuggetlenul rovidesen po [...]
Luflee: Es ? Nyertem ? :D
Mind a 89 komment
Van 60 db jegyünk a Cukrosnéni c. vígjáték premier előtti bemutatójára (február 5., kedd 20 óra - Palace Lurdy Ház, 9.terem). A jegyeket azon Izé tagok között osztjuk szét, akiknek ki van töltve az adatlapjukon a nemük, születési idejük és az ország/város, ahol élnek; valamint helyesen válaszolnak a következő roppant bonyolult kérdésre: ki játssza a film címszerepét, Candy-t. A helyes megfejtéseket itt küldhetitek be, minden nyertes max. 2 jegyet kap (persze csak ha akar még valakit hívni, nem kötelező, írjátok meg 1 vagy 2 kell).

A film sztorija röviden (a válasz megtalálható a szövegben :) ):
Joe és Baggy szerint teljesen természetes, hogy a szakdoga témája egy pornófilm. Apró bonyodalmak azért nehezítik a munkát: például a producer, aki a pénzéért sztárt akar a filmbe, méghozzá nem akárkit.

Candy Fiveways (Carmen Electra), a világ első számú felnőtt filmese kellene, aki nemrég vonult vissza a szakmából... Viszont senki nem mondta, hogy egyszerű lesz áttörni a szülői hálószobában forgatott diploma-pornóval.

Előzetes:
4712 1 89 Izé
kulika: Utólag is de én is köszi a jegyeket! 8) Én is most nyertem először vhol 8) És Luflee én i [...]
rezlavor: Jelentem lezajlott a sorsolas, megkezdodott a nyertesek kiertesitese, ettol fuggetlenul rovidesen po [...]
Luflee: Es ? Nyertem ? :D
Mind a 89 komment
A Hitachi bemutatta a roppant sokatmondó nevü DZ-BD9H hybrid Blu-Ray HD videokamera rendszerét, ami azon felül, hogy full HD felbontásban (1920 x 1024 MPEG-4 AVC/H.264) dolgozik, a kész anyagot vagy blue-ray lemezre rögzíti, vagy a saját 60 gigás merevlemezére. Japánban február 12-én kezdik meg a forgalmazását. Az ára 180,000 Yen ($ 1691).
401 1 0 Tech Izé
Az első magyar mangalica fesztivál, 2008. február 8-10-ig. Kolbász-, hurkatöltő meg bográcsoló verseny jól!
2463 3 7 Izé
bandee1219: Az. :D Itt, Békéscsabán évente van Kolbfest, ez ennek a szőrősebb rendezvénytestvére. :)
bandee1219: Még nem láttad bungle címeit? Sokszor így adja ő is, és a magazinoknál is emberek dolgoznak [...]
Mimis: Tőled tanultak... ;)))
Mind a 7 komment