REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Mi a sorsszámod? Karmikus feladataid 2010-ben!
830 0 0 Pink Izé
Ha már felmerültek a pszichológiai tesztek: jobb- vagy balkezes vagy valójában? Próbáld ki a leírt feladatokat, és jó közelítéssel megtudod! (A pontos megállapításhoz élettani tesztek kellenek.) Általánosságban aki jobbkezes, annak a bal agyféltekéje domináns, és viszont.

Másik, igen leegyszerűsített teszt az agyfélteki dominancia megállapítására és rövid jellemzés ennek gondolkodásmódra gyakorolt hatására ebben a régi izés postban.
13999 4 52 Izé
focuskoma: Még a seggemmel is tudok spriccelni ;)
Tooni: A teszt kizárólag embereken működik. Ha ettől eltérő az anatómiád, pl. jobb kézzel pisilsz [...]
focuskoma: Ma este pont a folyóügyeimet végezve észrevettem, hogy jobb kézzel csináltam, és belegondolva [...]
Mind a 52 komment
Extraordinary Measures

Az igaz történet által INSPIRÁLT (Ez jó akkor most a film nem igaz történeten alapszik, csak igaz történet INSPIRÁLTA. Értitek?! :)) filmdráma főszereplője egy házaspár, John és Aileen Crowley akiknek a gyermeke egy nagyon ritka genetikai rendellenességben szenved. A szülők már hajszál híján teljesen feladták a reményt gyermekeik gyógyulásának ügyében, amikor John összetalálkozik egy kutatóorvossal aki, a birtokában van egy lehetséges gyógymódnak. A film valós alapját egy Wall Street Journal-ban megjelent cikk, majd az azt követő könyv – Geeta Anand: The Cure – szolgáltatta.

Mellesleg az a plakát ami a hivatalos honlap háttere is lett nagyon akció filmesre sikerült. :)

Imdb
584 0 0 Film Izé
Kéjutazás - Joy Ride (2001)

Az országút nem a szabadság terepe: három fiatal keserves lecke árán tanulja meg, hogy nincs félelmetesebb annál, mint ha az ember egy autóban ül, éjszaka, védtelenül. Pedig csak viccnek indul az egész: Lewis egy távoli egyetemen tanuló barátnőjéért indul egy régi autón, és, ha már úgyis arra jár, felveszi bátyját is, aki épp akkor szabadul a börtönből. Talán ez az első hiba, amit elkövet. A nyughatatlan Fuller ugyanis a a CB-rádión elsütött durva poénokkal próbálja elűzni a hosszú út unalmát. A legjobban sikerült tréfa az, amikor egy kamionost lányhangon felcukkolnak és randevút adnak neki egy út menti motelben. De ezzel véget is ér a játék. A vicc kedvéért megnevezett szoba lakóját az éjjel brutálisan meggyilkolják, a kamion sofőrje pedig hamarosan újra jelentkezik. Az arcát sosem látják, a hangja viszont mindenütt megtalálja a tréfacsinálókat, és egyre lehetetlenebb, borzasztóbb feladatokat tűz eléjük. Hogy az életüket mentsék, minden kívánságát teljesítik, pedig sejtik, hogy hiába: a kamionos az életükre tör.
IMDb
570 1 1 Film Izé
CRaPtRaSH: ahh,ez jó fajta film, nagyon imádom :]
Green Zone

A filmben Damon egy CIA-ügynököt alakít majd, aki azt a feladatot kapja, hogy kerítsen kézre néhány tömegpusztító fegyvert, amely rossz kezekbe került az iraki háborúkellős közepén. Roy Miller - Damon - azonban hamar ráeszmél, hogy semmi sem az, aminek látszik.
699 6 1 Film Izé
pepeti: Fúh ez aztán az eredeti sztori... :D
Season of the Witch

Miközben a pestis végigsöpör a 14. századi Európán, egy dicső lovagot, Laveyt azzal a feladattal bíznak meg, hogy kihallgatás céljára szállítson el egy lányt, akit azzal gyanúsítanak, hogy boszorkány mivolta következtében terjeszti a járványt. Lavey hisz a lány ártatlanságában, ezért néhány társával egyetemben keresztülküzdi magát egy misztikus, hűtlen földön, hogy eljuttassá őt egy megszentelt helyre, ahol bebizonyítható a lány ártatlansága és ezáltal Európa átka feloldódik. Lavey még nem tudja, milyen sötét erők várnak rájuk…

A filmet Ausztriában és Magyarországon forgatak

IMDB


   
855 2 0 Film Izé
A Nagy Mályvacukor-teszt

A feladat egyszerű: ülj egy cukorral szemben fél órát és ha nem eszed meg, akkor kapsz egy másikat is.
8365 12 31 Izé
Tooni: Hiányoltam az "adrenalininjekciót a szívbe" jelenetet :)
Mr.T.: A cukor drog, értem? http://vimeo.com/suziyoonessi/oliveandmocha
te.sas!: bazzeg, ezek de aranyosak! :DD (mármint az eredeti post, nem a tiéd, T! :D)
Mind a 31 komment
Hogyan nyertem meg a háborút!

How I Won the War 1967-ből.

Egy igazi ritkaság :)


A háborúban még tapasztalatlan angol katonák a II. világháborúban Afrikában a németek ellen harcolnak. Eközben a régi gyarmatosító hatalom számára krikettpályát kell építeniük az ellenséges vonalak mögött. Különös feladatuk teljesítése során csaknem minden katona meghal. Végül már csak a parancsnok marad életben, aki német ellenfelének egy fedezetlen csekkel egy a háborút eldöntő hidat vásárol.

Imdb | 10 perces részekre bontva a You Tube-on a film itt. (Felirat nincs. Tanulj angolul!)

Előzetes
532 0 0 Film Izé
A balszerencse áradása (The Series of Unfortunate Events)

13 tagú könyvsorozat, szerzője Daniel Handler, aki Lemony Snicket álnév alatt írta.

Az alapsztori egyszerű, adott három gyermek, a Baudelaire-testvérek, akik egy tűzvész hatására Baudelaire-árvákká válnak. Ezzel el is kezdődik Canossa-járásuk, mivel Poe bácsi, az örökség kezelőjének feladata, hogy lepasszoilja a gyerekeket az éppen kéznél lévő rokonoknak nevelés céljából. Csak éppen unos-untalan feltűnik a színen az örökségre (és ezáltal a gyermekek halálára) hajtó rokon, Olaf gróf (Jim Carrey).

Wiki | SG | Port
474 0 6 Film Izé
Strawberryy: Nekem is nagyon tetszett! A képi világa meg csillagosötös!
Jozeph: Abszolút hibátlan film, szenzációs narrációval, és eszméletlen színészi játékokkal! Term [...]
snake6: lessz folytatása!!!
Mind a 6 komment
Mai ismeretterjesztő rovatunkban a Scotoplanes, amely génusznak elvileg még nincs magyar neve (köszi kukulkan, hogy utánanéztél!), és bár az angol nevük találó, a magyarban "tengeri disznóknak" nevezett állatok delfinek.

Így a Ti feladatok, hogy nevet adjatok neki! :)
8295 1 68 Izé
karmigran: George
Pkmici: seggencsáp
unumunu: vízbelógó kézzel "miaráknak" nevezném el :) búvárkodva "másnapos sellőrókának" pár posz [...]
Mind a 68 komment
Iron Man 2

Jelenetek a filmből 2008 egyik legkellemesebb filmes meglepetése volt az Iron Man. A színészként is jegyzett John Favreau (szerintem) első értékelhető filmjét rakta le az asztalra a nagy visszatérő, Robert Downey Jr. főszereplésével. A 140 millió dolláros költségvetéssel készült film eleddig közel 590 milliót hozott vissza, így nem okozott különösebb meglepetést, hogy már néhány héttel az első rész premierje után bejelentették a folytatást. A rendezői székben ismételten John Favreau foglalt helyet, aki apróbb szerepben (Stark testőre és sofőrje) tűnik fel mindkét filmben. Tony Stark elegáns öltönyébe és Vasember fantasztikus páncéljába Robert Downey Jr. bújik vissza, ellenben barátja, Jim Rhodes/Warmachine szerepét a Terrence Howardnál jóval tehetségesebb Don Cheadle vette át. A visszatérők között üdvözölhetjük még a titkárnő (Pepper) szerepében Gwyneth Palthrow-t. Az Iron Man 2 megtekintése során több új karaktert is megismerhetünk. Talán a legfontosabb a SHIELD vezetője, Nick Fury, akit Samuel L. Jackson kelt életre. Az afroamerikai színész a tervek szerint nem kevesebb, mint 9 Marvel adaptációban látja majd el ezt a feladatot. Ebből azért már futja egy új villára Malibuban. A képregényben meglehetősen idős emberként ábrázolt Justin Hammer a filmben fiatal lesz, Sam Rockwell bújik a bőrébe. No de mi a helyzet a rosszfiúval? Ezúttal kettő is lesz, helyesebben egy férfi és egy nő. Az utóbbi években nagyon felkapott Scarlett Johansson alakítja a Stark bizalmába férkőző kémnőt (Black Widow), Mickey Rourke pedig Whiplash karakterét.
Az Iron Man 2 amerikai premierjére 2010 május 7-én kerül sor.
Comic-Con 2009 Footage

IMDB | A videó
1087 1 8 Film Izé
kovacslacka: Új előzetes: http://videa.hu/videok/film-animacio/a-vasember-2-trailer-iron-man-mickey-rourke-OdWp [...]
Erunder: Balázs küldte: http://www.apple.com/trailers/paramount/ironman/ Szöveg: Vasember 2 előzetes, bei [...]
kovacslacka: új poszter: http://www.twitpic.com/rn0fd
Mind a 8 komment
Semantic Wars

Nem egy klasszikus  várvédős játék, ugyanis itt az a feladat, hogy minnél kevesebb betű felhasználásával kitaláld a szórejtvényt és így kapsz plusz pontokat majd (rontott betű estetén mínusz pont), amiből újabb és újabb katonákat tudsz elindítani várad védelmére. Sajnos csak angol nyelvű, de szerintem így is jól el lehet vele szórakozni.
2894 2 3 Game Izé
donfoto: hardon picit elbambultam elsőre, de másodjára nyertem :) HASZNOS és jó kis játék :)
Marton350: ehh ,hardon nme megy:D
Marton350: ez tök jó:D kb 3adszorra ,4edszerre sikerült:D pedig nem is tok angolul:D
Little Man - The Way Girls Are
8908 2 1 Film Izé
nagydee: szegény :( most megtanulta... :)
Little Man - The Way Girls Are
6503 15 20 Izé
Matyi: ribanc kihasználta a fiút... ,de a fiú se kutya van bátorsága bőven. xD
Sissi: Nagyon jó ez a kisfilm:)
1nessa: koszonom szepen:) olyan ari az a fiu benne szegenyt h at is basszak. nagyon aranyos video :)
Mind a 20 komment
Surrogates

A történet egy olyan cyberpunk jövőben játszódik, ahol mindenki elkészítheti a maga robot alteregóját, aki elvégzi helyette az időrabló feladatokat (bevásárlás, kutyasétáltatás, hivatalban sorban állás). Az elkényelmesedett emberek a hiperbiztonságos otthonaikból irányítják a robotjaikat, de a nagy utópisztikus idillt megzavarja egy gyilkos, aki vadászni kezd az alteregókra. Az ügyet egy régi vágású, hús-vér nyomozó (Bruce Willis) kapja meg, így hosszú idő után ő lesz az első, aki egy rázós helyzetben saját maga intézkedik, ahelyett, hogy a robotjait használná.

A filmet Robert Vendetti The Surrogates című képregénye alapján készítette el a Terminator 3 csapata.

Imdb
858 1 3 Film Izé
1nessa: retusaljak:) nem tudom lattad a the curious case of benjamin button ott rendesen megcsinaljak az ily [...]
Erunder: Sztem az már picit durva h a fószer kap egy szőke parókát, és máris 20 évvel fiatalabbnak n [...]
1nessa: nekem tetszik ez a film..jo a temaja.:)
Nem kellett sokáig várni a M.A.S.S. új videóőrületére. A Celeb címet viselő dal három perc tömény poén, a klubtagok szerint a csapat eddigi legjobb műve. A klip sem fukarkodik vicces megoldásokban, emellett számos utalást tartalmaz, melyek kibogozása már a néző feladata.

Mézgáék legközelebb egyébként a Fishing On Orfű alterfeszten bizonyítják, hogy még mindig nem normálisak.

A mezgaaladar.com oldalról további dalok letölthetők.
692 1 0 Zene Izé
Különböző játékos feladványokban kell megtalálni valamilyen formában az "X" -et.
7962 6 5 Game Izé
Újév1: Ez is olyan jó,hogy elmondhatatlan...
Frankie: azt de szerettem... mindhárom részt végignyomtam :)
kisadria: nem volt rossz de télleg nem veri meg a Hoshi Saga-át.:)
Mind a 5 komment
Mártírok

(Martyrs,2008) Lucie-t több mint egy évig eltűntként tartották nyilván, amikor váratlanul egy út szélén megtalálják. Úgy tűnik megőrült, teljesen zavarodottan viselkedik, képtelen beszélni róla, hogy mi történt vele és ki a felelős az eltűnéséért. A rendőrség talál egy elhagyatott vágóhidat, és minden nyom arra utal, hogy a lány az ottani fagyasztókamrában volt fogvatartva. A nyomozókra nehéz feladat hárul: kideríteni, hogy került oda, mi történt ott és hogy sikerült elszöknie onnan Lucie-nak.

Imdb | az eredeti Francia nyelvű honlap itt

 
634 1 1 Film Izé
Lex: Hát ez mind jó amit leírtatok, de ez kb a film első 2 perce.A nyomozókat kb 2 jelenet erejéig [...]
Evgeny Kiselev képei

Szolgálati közlemény:

Szerkesztő(ke)t keresünk a hamarosan induló art izé oldalhoz. Ha úgy gondolod alkalmas lennél a feladatra, küldj egy postot a Fényképizés vagy a Vizuállatságok kategóriába, lehetőleg olyan oldalt, ami még nem volt és valami köze van a művészethez.
4400 1 52 Art Izé
tüpp: Neghs,Andy Warhol adott ihletet?:Dnekem konkrétan ő jutott eszembe,amikor láttam az első képeke [...]
nehgs: www.flickr.com/wescozation
Kolbi: Küldtem még 1 posztot, hogy ne érje szó a ház elejét :)
Mind a 52 komment
Evgeny Kiselev képei

Szolgálati közlemény:

Szerkesztő(ke)t keresünk a hamarosan induló art izé oldalhoz. Ha úgy gondolod alkalmas lennél a feladatra, küldj egy postot a Fényképizés vagy a Vizuállatságok kategóriába, lehetőleg olyan oldalt, ami még nem volt és valami köze van a művészethez.
4880 7 52 Izé
tüpp: Neghs,Andy Warhol adott ihletet?:Dnekem konkrétan ő jutott eszembe,amikor láttam az első képeke [...]
nehgs: www.flickr.com/wescozation
Kolbi: Küldtem még 1 posztot, hogy ne érje szó a ház elejét :)
Mind a 52 komment
Mai önvédelmi posztunkban bemutatjuk az alsó-madárfogás technikát. A feladat nem túl bonyolult, talán a "kikapok egy tányért az alsó szekrényből" mozdulatra hasonlít, azzal a különbséggel, hogy itt nem egy lapos tárgyat ragadunk meg, hanem közvetlen a "csomagot" vesszük kezelésbe. Talán elméleti síkon ennyit, mert a gyakorlati szemléltetés sokkal hasznosabb. :)
6189 0 1 Sport Izé
superxaba: ... és utána milyen jólesik egy kiadós szex
Mai önvédelmi posztunkban bemutatjuk az alsó-madárfogás technikát. A feladat nem túl bonyolult, talán a "kikapok egy tányért az alsó szekrényből" mozdulatra hasonlít, azzal a különbséggel, hogy itt nem egy lapos tárgyat ragadunk meg, hanem közvetlen a "csomagot" vesszük kezelésbe. Talán elméleti síkon ennyit, mert a gyakorlati szemléltetés sokkal hasznosabb. :)
7324 2 10 Izé
varazs: Jè..
Thibbledorf: wáá :D:D
paperdice: Azért a csaj 00:55 nél már szolidan vigyorog :DXDXDXD én konkrétan sírtam XDXDXD...
Mind a 10 komment
Van olyan bokszoló, akit csak a törölköző bedobás tud megmenteni kiütéstől és van olyan, akit a mamája ment meg. :D
809 0 0 Sport Izé
Ben Southall, egy brit segélyszervezet munkatársa kapta meg a világ legjobb állásának titulált gondnoki feladatot. A hat hónapra szóló munkáért 150 ezer ausztrál dolláros (23,5 millió forint) fizetés jár, legfőbb feladata az lesz, hogy a szigetek között utazgatva felfedezze a Nagy-korallzátony nyújtotta élményeket, és ezekről beszámoljon blogjában illetve videónaplójában. A szigetfelügyelő luxusvillában lakhat majd, és szinte minden költségét az idegenforgalmi hivatal fedezi.

A cikk és a nyertes videója.
4879 5 16 Izé
Mol: Egy szakközepes osztálytársam is jelentkezett rá. Mo-ról talán Ő egyedül... Ezek szerint nem [...]
nyehőce: Csak egy kisebb, 5 hektáros golfpálya! ;)
kócimbóc: Én nyírom a 'füved' szívesen, milyen fajta? :DD
Mind a 16 komment
12 Rounds (12 menet)

Danny Fisher nyomozó (John Cena) elkap egy tolvajt, de az akció során egy szerencsétlen balesetben meghal annak barátnője. Miután a bűnöző kiszabadul a börtönből bosszút akar állni. Hősünknek 12 feladatot kell megoldani, hogy megmentse a barátnőjét.

Imdb | magyar nyelvű előzetes
525 0 1 Film Izé
insider: Cenanak csak jó filmjei vannak ő a kedvenc pankrátorom,szal ez is jó lehet
Observe and Report

A veszélyes gondolatokkal küszködő Ronnie Barnhardt egy pláza biztonsági őreként tevékenykedik. Egy nap egy szatír üti fel a fejét a plázában, és Ronni-re vár a feladat, hogy elkapja. Mikor ez nem megy, egy rendőrt küldenek, hogy fejezze be helyette a melót.

Imdb | egy másik előzetes
758 0 1 Film Izé
yvaine: ez nagyon jo lesz :D
Az osztály (Entre les murs)

Párizs egyik külvárosi iskolájában dolgozik Francois Marin osztályfőnök, akinek nincs könnyű dolga. A diákok többsége itt bevándorló, nehezen kezelhetőek, és a legtöbben a francia nyelvet sem beszélik anyanyelvi szinten. Francois azonban lelkiismeretes, szakmáját és feladatait kihívásnak tekintő tanár.


Hazai bemutató:2009. április 23.

A film angol nyelvű honlapja itt.

Imdb | angol feliratos előzetes
435 1 2 Film Izé
l3azsi: Na, ilyet próbálna meg valaki csinálni a mi bevándorlóinkkal, azonnal lerasszistáznák, meg pe [...]
Apokalipsz István: Ez ám a roppant "eredeti" téma... :/ További részletek itt : http://zskategoria.blog.hu/2009/0 [...]
D-War

Egy koreai legenda szerint minden ötszáz évben az égiek kitüntetnek egy kígyót (azaz egy Imoogit) jócselekedeteiért, s átváltoztatják mennyei sárkánnyá, akinek az a feladata, hogy a Földön megtaláljon egy nagyhatalmú medált mielőtt a gonosz sárkány rá nem akad.
A történet az ősi Koreában kezdődik, ahol születik egy leánygyermek, Narin, kinek vállán egy sárkány alakú tetoválást lehet tisztán kivenni. Ő a kiválasztott, aki magában hordozza a medált. A rá ügyelő szerzetes kiképez egy fiatal fiút, Haramot, hogy óvja meg a lányt, és gondoskodjon róla, hogy az általa hordozott hatalom ne kerüljön rossz kézbe. A két fiatal természetesen egymásba szeret, ám harcuk tragédiával végződik, a gonosz elől menekülve egy szakadékba vetik magukat, s így az Imooginak várni kell, hogy a medál újra feltűnjön.

IMDB
867 0 2 Film Izé
madMate: egyszerűen minősíthetetlen. 20 percig bírja egy átlag-ember.
Collector: Nagy rakás tőzeg . Ha jót akarsz magadnak ne nézd meg .
Pontot érő feladás lábbal.
509 0 0 Sport Izé
New in Town (Miért éppen Minnesota?)

Lucy (Renee Zellweger) előkelő Miami-i életvitelhez szokott. Tanácsadóként dolgozik és legújabb feladata, hogy a semmi közepén lévő Minnesota-i kisvárosba küldik, hogy az ottani erőmű újrafejlesztési munkálatait felügyelje. A helyiek hűvös fogadtatása, a jeges utak és a dermesztő időjárás ellenére a kisváros bája idővel magával ragadja hősnőnket és a közösség is befogadja végül. Amikor arra utasítják, hogy bezárja az erőművet és ezzel az ott élőket munkanélkülivé tegye, arra kényszerül, hogy újragondolja céljait és azt, hogy mi az igazán fontos az életben...közben persze a szerelem is beszövi hálóját...


Hazai premier: 2009. április 23.

Imdb | magyar feliratos előzetes
418 1 0 Film Izé
Mi a neved?

 Ez a karmád a szerelemben
989 1 4 Pink Izé
szökkehercegné: király, X meg sehol... Xéniák mit kezdenek?:O nincs karmám a szerelemben?:S
Mmiray: Nekem ez most nagyon betalált
spider86: nos ez megint nem talált be :D mert nálam lassabban és megfontoltabban kevesen kezdenek új kapc [...]
Mind a 4 komment
Penge trilógia:
Penge - Előzetes
Penge II - Előzetes
Penge: Szentháromság - Előzetes
Penge (Wesley Snipes) félig ember, félig vámpír. Erős és gyorsan gyógyul a sebe, tud a fényben is járni. Ő a kulcs és a kiválasztott a két faj között. Barátjával a vámpírok ellen harcol gyerekkora óta, s egy nap melléjük szegődik Karen doktornő, akinek megmentette az életét. A vérszomjas, átalakult Frost a vámpírok uralmát akarja megteremteni a Földön. A vér istenének uralma mindent megváltoztathat. De Penge felveszi vele a harcot.
A második részben a vámpírok legyőzhetetlen ellensége, Penge kénytelen szövetséget kötni a vérszívókkal, amikor egy újabb, még rémítőbb faj fenyegeti kihalással a táplálékláncban alattuk álló fajokat, vagyis mindenkit! A Sötét Tanács szövetséget ajánl a vámpírvadásznak, és ő rövid habozás után elfogadja a feladatot. Újratoborozza a régi csapatot, és együtt vetik be különleges fegyverzetüket a különleges ellenség ellen. A vérfürdő egészen idilli volt a rájuk váró harchoz képest.
A trilógia befejező részében, a sivatag mélyén a vámpír lordok életre keltik a faj ősatyját, Drakulát. Hogy megnehezítsék az ellenük harcoló félig ember-félig vámpír Penge dolgát, a vérivók rágalomhadjáratot indítanak ellene. Gyilkos szörnyetegként mutatják be, és felkeltik iránta az FBI érdeklődését. A Cumberland ügynök vezette FBI-csatlósokkal vívott küzdelem után Penge szövetséget köt az emberekből álló vámpírvadász klánnal, amelyet tanítómesterének gyönyörű lánya, Abigail illetve Hannibal King vezet. Oldalán a két rettenthetetlen ifjúval Penge az ősi ellenfél nyomába szegődik.
483 1 5 Film Izé
Maccoyi: Ennek a posztnak a szövegkörnyezetében le kellene zárni félkővér betűt, mert most minden fé [...]
apoloes: grat
Balázs: :D akkor respect van :D
Mind a 5 komment
Drágán add az életed!

John McClane nyomozó New Yorkból Los Angelesbe tart, hogy rendbehozza házasságát. Még csak nem is sejti, hogy rajta kívül még mások is nagy dobásra készülnek Los Angelesben, méghozzá éppen a szeretet ünnepén. Terroristák egy csapata a hidegvérű Hans Gruber vezényletével ugyanis arra készül, hogy megszabadítsa a multinacionális Nakatomi céget több száz milliónyi kötvényétől.
John McClane felesége, Holly pedig a Nakatominál dolgozik és munkatársaival éppen a karácsonyi mulatságon ünnepli meg a cég eddigi történetének legsikeresebb esztendejét. McClane türelmesen vár arra, hogy a munkahelyi buli véget érjen, miközben a terroristák gond nélkül behatolnak a szinte üres épületbe, túszul ejtik a Nakatomi cég dolgozóit és nekilátnak, hogy kinyissák a cég széfjét, amelyben a kötvények rejlenek. Ám McClane, akiről a támadóknak fogalma sincs, mindent elkövet, hogy meghiusítsa a tervet. Nem könnyű feladat, hiszen a terroristák nemcsak létszámbeli fölényben vannak, hanem hatalmas fegyverarzenállal is rendelkeznek, szemben McClane szolgálati fegyverével. A 34 emeletes épületben megkezdődik a macska-egér harc.
IMDB
271 0 1 Film Izé
Balázs: despota dolog:) a 3 meg a 4 a legjobb:)
The Objective

Afganisztán, 2001 novembere - két hónappal a World Trade Center elleni támadás után. Egy különleges kiképzésben részesült csapatot azzal a feladattal dobnak le az afganisztáni sivatagba, hogy találjanak meg és vegyék fel a kapcsolatot egy emberrel, akit úgy hívnak hogy "Mohammed Aban". A célszemély helyett viszont valami mást találnak. Valamit, amire még a speciális kiképzésük sem készíthette fel őket...

650 0 5 Film Izé
egyemaszived: nekem az "Outpost" c. film jutott eszembe róla.
Collector: Ez olyan mint a "Falu" meg a "Jelek" a jó kis Shyamalan filmek ahol várod várod a csattanót de a [...]
szomoja: ohjaj asszem van egy utam a Babámmal a moziba :O
Mind a 5 komment
The Corporation

Leírás
A "The Corporation" lebilincselő esettanulmányokon és őszinte vallomásokon keresztül tárja a néző elé a kirakatok mögötti feszültségeket, a társaságokon belül és az ellenük vívott harcban kibontakozó drámai fejleményeket.
Ez a hiánypótló film a világkereskedelem legújabb jelenségeit elemezve felteszi a meglehetősen aggasztó kérdést: Milyen következményekkel jár az emberekre, a környezetre, a demokráciára és Földünk jövőjére nézve, ha mérhetetlen hatalmat adunk egy olyan intézménynek, melynek legfőbb törekvése, hogy a részvényesek vagyonát növelje, és nem tartja feladatának, hogy erkölcsi szempontokkal is foglalkozzon? Van olyan módszer, mellyel a könyörtelen profithajszolási kényszere gyógyítható, vagy csak az erős korlátozó intézkedésekben bízhatunk?

Előzetes
434 3 0 Film Izé
Ismerd meg életfeladatod!

Mire születtél?
813 0 8 Pink Izé
M4RCI: Én elismerlek :)
orsyka_001: nálam is inkább az elismerés az, amire hajtok, ha már itthon úgysemkapom meg...:)))
papaluige: ááá kamu az egész! a nők érdekében! :)
Mind a 8 komment
Milyen jegyben születtél? - Így teljesítheted karmikus feladatod a szerelemben!
610 0 0 Pink Izé
Mind Cards
2133 5 1 Game Izé
Traktorman: Tökállat! Csak lassú vagyok! De a zene nagyon bejön!
Elkezdtem pakolászni az Anubis játék nyerteseinek az ajándékait, és arra a megállapításra jutottam, hogy vészesen fogynak a pólók. A jelenlegi kinézet nem igazán fedi az izé.hu arculatát, így most ünnepélyes keretek közepette meghirdetjük az Első IzésPóló versenyt.

A feladat roppant egyszerű: tervezz pólót, ami Izés!

Lehet neki eleje, meg lehet neki hátulja, meg lehet neki minta az ujján és lehet bármilyen alapszínű.

A technikai megvalósítás szitázással fog történni, ennek megfelelően a varrások környékén lévő kb. 5 centire nem ér rajzolni!

A nyertes nyereménye az öröm és boldogság lesz, hogy az Ő becses kezének munkáját fogja viselni a teljes Izé közösség.

Mivel mindenki karácsonyi shoppingoló lázban ég, ezért a pályamunkák beérkezési ideje jövő év január 5. napjának 23. órájának 59. perce, kommentbe belinkelt képként!

Az elkészült pályaműveket összesítjük, feltötljük, ti pedig megszavazzátok.

Minden további kérdés, technikai részlet, óhaj, sóhaj, hascsikarás szintén kommentben.

Itt találtok további alapokat, amire tudtok dolgozni.
2674 8 207 Izé
Kolbi: már csak dobostorta :D
Maccoyi: És rezlavor "projektjeit" nem veszi át senki? Vagy a gazdasági válság utólérte a habostortát [...]
bungle: Elison írt febr. végén, hogy besegít egy szavazásos oldal elkészítésében (azóta mondjuk ki [...]
Mind a 207 komment
A minap egy érdekes apróhirdetést olvastam: "Szivar audim hátsó része ingyen elvihető".

Szerintem megtaláltam a hirdetés feladóját. :D
4154 0 5 Autó Izé
Tóth József: De hol van a benzintankja?
ibor90: az még haggyán de nem voltak még bekötve se :D
Re-Peet: Kicsit felfelé hord a fényszórója.. nem hiszem, hogy átmenne a vizsgán
Mind a 5 komment
Régebbi postok...