REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Többen hisznek az földönkívüliekben és a szellemekben, mint Istenben.
4346 0 168 Izé
bungle: A gyíklényekben jobban hiszünk, mint a Bibliában http://index.hu/tudomany/2014/09/23/a_gyiklenye [...]
bungle: damnfunnypics küldte: URL: http://www.damnfunnypics.com/2013/05/creepy-ghost-photobombs.html Szöve [...]
nyehőce: Földönkívüliek a Naprendszerben? http://hir.ize.hu/comments.php?post_id=20574
Mind a 168 komment
Az olasz nők a legvonzóbbak és a leggátlásosabbak
5763 0 0 Pink Izé
Faithless -  Insomnia

Insomnia (álmatlanság, elégtelen alvás): többé-kevésbé tartós alvási probléma, amely során az adott személy úgy érzi, hogy az alvása zavart, illetve nem pihentető. Az alvászavar kihat a nappali éberségre és a hangulatra is, ily módon memória- és koncentrálási zavarhoz, fáradtsághoz, depresszióhoz vezethet, rontja a munkahelyi teljesítményt, megnöveli a balesetek valószínűségét. Leggyakrabban az alábbi alváspanaszok fordulnak elő: nehezen alszik el, az éjszaka során gyakran felébred (felületes alvás), és nehezen tud újra elaludni, kora reggel spontán felébred, az alvást követő nap fáradt. Felmérések szerint a felnőttek egynegyed része számol be alkalmankénti insomniáról, 10 százalékuknál pedig az insomnia súlyos, kezelést is igénylő probléma. Az insomniák többsége másodlagos (szekunder, szimptómás, tüneti), azaz valamilyen testi vagy lelki betegség, pszichés állapot, kémiai anyag, életmódbeli vagy környezeti tényező a kiváltó oka. Legtöbbször egyidejűleg többféle faktor is felelőssé tehető az insomnia előidézésében. A primer (elsődleges, önálló) insomniák ritkák, ezek hátterében magyarázó ok nem található.
forrás

Bakeyoo-nak ;)
432 3 1 Zene Izé
Bakeyoo: Peeersze, így hogy tudod, hogy szarul alszom, ráteszel még egy lapáttal! :D Köszönöm! :*
A mai magyar tinédzserek 94%-a az interneten fejleszti társas kapcsolatait: ismerkedik és új barátságokat köt. Magyarország ebben a tekintetben semmiben nem marad el a legfejlettebb nyugati országoktól– derül ki a Fanta Trendriport tanulmánysorozat első jelentéséből. Az IT-generáció betemette a felnőttek esetében létező digitális szakadékot. Tagjai beleszülettek az új technológiák uralta világba, melyet kreativitásukkal aktívan formálnak.
409 0 0 Tech Izé
A Banner Health Simulation Education and Training Center két PhD hallgatója felmérése szerint a Nintendo Wii javítja a sebészek képsségeit.
289 0 0 Tech Izé
A világ 99 legjobb nője 2007-ben az ASKMEN portál felmérése alapján
28952 2 23 Izé
brando: szerintem beyonce megérdemli az első helyet nőies alakjával...nem csodálkozom hogy a férfiak t [...]
Zarquon: Ha ezek lettek a legjobbak, akkor milyen lehetett a többi?
Der Fleischer: Igazad van! Penelopé Cruz-tol százszor szebb lányok vannak nálunk a cigány-hegyen. Ez Semmi ext [...]
Mind a 23 komment