REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Ez az új figyelemfelkeltő koncepció autó belül legalább olyan látványos, mint kívül: ergonómiai szempontból tökéletes helyre kerültek az egyes elemek, a nyitottság érzetét az ablakok gondosan megtervezett hiánya csak fokozza. Az egész modellre jellemző kifinomultság, játékosság az utaskabinra is rányomta a bélyegét, a hátsó ülésen akár magasabb emberek is kényelmesen elférnek a lendületes vonalvezetésnek és a kecses tetővonalnak köszönhetően. A nagyfokú alkotói szabadság ellenére a formatervezők szem előtt tartották a környezetvédelmet is: ez a modell a bizonyíték arra, hogy egy autónak akkor is lehet kicsi a károsanyag-kibocsátása, ha a sportkocsiktól elvárt vezetési élményt nyújtja.
6313 0 4 Izé
bandee1219: Ez egy szamara? Ezekszerint elég strapabíró szerkezet.
emma690101: Lada foreva! :)))
Slaytone: A Ladánál nincs jobb autó, csak drágább... Ezek úgy néz ki mindent kibírnak.
Mind a 4 komment
Új funkció az Izén: Hozzáadás a kedvencekhez.
Minden regisztrált felhasználó elmentheti kedvenc posztjait, elég csak a poszt alatti Hozzáadás a kedvencekhez linkre kattintani! Ezután a Kedvenc izéim linken (fenti menüsor) megnézhetitek az elmentett posztokat, valamint meg is oszthatjátok azokat ilyen formátumban:
http://www.ize.hu/kedvencek/ide_jön_a_neved , vagyis pl. az én kedvenceim a http://www.ize.hu/kedvencek/bungle címen érhető el.
Írjátok a kommentekbe a tiéteket... :)
1718 4 19 Izé
Errtu: Chat-elni már lehet!!! ;) [bocs, hogy így és most]
Kiscsuri: Én beraktam a kedvenceim közé eszt :D
Bakeyoo: Köszi.
Mind a 19 komment
Ez az oldal képes az iwiw ismerőseid listáját olyan formátumokba alakítani, amit utána egyszerűen hozzáadhatsz levelezőprogramokhoz, üzenetküldőkhöz, mobiltelefonra stb.
4491 12 3 Izé
CsendesMark: postolok, napinta olyan 4et :)
bungle: http://www.ize.hu/comments.php?post_id=938 Inkább postoljál, tegyél is valamit a közösségért. [...]
CsendesMark: hát jó, akkor kölcsön veszek párat én is :)