REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Mi kell a nőnek? ;)
11550 15 74 Izé
bungle: www.youtube.com/watch?v=FHfLBfDDJEw ;)
Nas: Ja, de úgy látszik, muszáj még puffogtatni. (Úgy utálom azt hallgatni / olvasni, hogy a nők / [...]
bungle: Tudom, hogy az volt a legelső hozzászólása. A lepontozást arra az előző kommentjére értette [...]
Mind a 74 komment
Pajzán, a népmeséket idéző kisfilm Erdélyből.

Kerekes János szeretője Máris, de a lányt a szülei a buta és gazdag Demicshez kényszerítik. Máris nem harcol Júliaként a szegény Jánosért; az a vágya, hogy a kecske is jóllakjon, és a káposzta is megmaradjon. Férjhez megy Demicshez, de megígéri Jánosnak, hogy az esküvő után először neki adja magát. Ekkor kezdődnek a bonyodalmak.
4775 1 1 Film Izé
lorem_ipsum: wtf?
Az Amerikai Álom - rajzfilm a gazdagági válságról
5390 4 39 Izé
Bakeszfy: Nos erre pont illik az a mondás, hogy "Az Amerika álom pont azért Amerikai álom mert az ember cs [...]
LittleDeejay: Bocs, hogy csak ilyen későn tudtam válaszolni, de munka is van, sajnos egy ilyen rendszerben él [...]
Samu.: Úgy kiemelni 1 mondatot a szövegkörnyezetből, hogy 2 hozzászólással alatta olvasható a telje [...]
Mind a 39 komment
Lopott idő (In time)

Az idő pénz. Szó szerint. A közeli jövőben a tudósok felfedezték az öregedésért felelős gént, melyet ki tudnak kapcsolni, ezért mindenki csak 25 éves koráig öregszik. Ám ekkor vége is az ember életének, hacsak nem szerez további éveket. Időt kapsz a munkádért, és idővel fizetsz a boltban. A  gazdagok akár örökké is élhetnek, míg a szegényeknek meg kell küzdeniük az utolsó percekért is. A Justin Timberlake által alakított főhős rengeteg időhöz jut, melyet a többi "gazdag" ember nem tud elfogadni, ezért  üldözni kezdik, hogy kiderítsék ki is ő és hogyan jutott az évekhez. Bemutató Október 27.-én. Feliratos előzetes.
1196 2 1 Film Izé
uvby: Nem tűnik rossz filmnek de istenem felejtsük már el ezt a timberlake-et, mert semmi érzéke ninc [...]
15 tevékenység, ami nem fog gazdaggá tenni
841 0 0 Pink Izé
Újabb játszóházak
2673 1 0 Art Izé
Újabb játszóházak
2946 0 6 Izé
Laretta: Én ellaknék egy ilyen házban :))
bungle: A 14-es képről lazán azt hihetné az ember, hogy egy normál méretű ház. :D http://graphics8.n [...]
Mlinarcsik: Hat de most nem ??? :))
Mind a 6 komment
Csúcshatás (Limitless)

Egy újabb példa arra, hogy a világ manapság a geekeknek áll. Tehát ha van a környezetetekben egy még fel nem fedezett zseni, bánjatok vele jól, mert egyszer mocskosul gazdag lesz.

Ez a film arról szól, hogy egy csodapirula segítségével bárki lehet egy szuper zseni. A gyógyszer mellékhatása viszont elég kellemetlen. Ugyanis ha kiürül a szervezetből, akkor halált okoz.

Nagyszerű szereposztással, pörgős fordulatos történet, melyet elég könnyen el lehet szúrni. Azokat a történeteket, melyeket egy zseni mesél el, általában átlagos emberek írják, ezáltal könnyen kerülhet a történetbe némi logikai bukfenc.

A film Alan Glynn regénye alapján készült. Reméljük Alan egy géniusz.
1876 0 0 Film Izé
A leggazdagabb magyarok listája.

Gratulálunk a 15. helyre feljövő Gattyán György Zoltánnak, aki a netes pornóval ilyen előkelő helyre felküzdötte magát! :)

Erről jut eszembe a Middle Men c. film, ami "nagyjából arról szól, hogy a kilencvenes évek végén, kétezres évek elején a leghülyébb hülyegyerekek is multimilliárdosok lehettek abból, hogy néhány meztelen nőt ábrázoló képet vagy videót kipakoltak a netre, és online lehetett fizetni a felvételek megtekintéséért."
6292 2 37 Izé
bungle: http://index.hu/gazdasag/ado_es_koltsegvetes/2016/06/02/gattyan_livejasmin_docler_nav/
norbertvincze: http://index.hu/kulfold/eurologus/2015/12/17/az_eu_a_magyar_szexmilliardos_melle_allt_a_nav_helyett/ [...]
norbertvincze: http://hvg.hu/gazdasag/20150916_Az_orszag_egyik_leggazdagabb_embere_lenyo belső infók szerint, az [...]
Mind a 37 komment
Egy prostituált vallomása
1156 0 5 Pink Izé
1boszi: Szerintem tiszta "MŰNŐ"............
Julyette:): Ez a könyv megvan nekem. Érdekes történeteket mesél el benne "Szofi"....:)
CRaPtRaSH: ez a képen nem egy prostituált, hanem egy agyonplasztikázott szardarab :D
Mind a 5 komment
Bad Teacher

Végre találtam a sok hulladék között valami posztolásra érdemeset is. (Eredetileg már unalmamban az Anyát a Marsra című Disney okádmányt akartam.)

Diaz egy igazán rossz tanárnénit alakít benne. (Akinek itt most egy spankelős pornó jutott eszébe az csalódni fog.) Ő füvezik, iszik, káromkodik, és még bunkó is. Egyetlen vágya, hogy megkaparintson egy gazdag csávót, aki eltartja. Meg is jelenik Timberlake helyettesítő tanárúr. Diaznak viszont akad ellenfele, egy másik tanárnő személyében. (Azoknak akiknek ez lenne az első romantikus vígjátékuk, elárulom, hogy nem a helyettesítő tanárral fog összejönni, hanem a tesi tanárral. Igen, ez egy ilyen kiszámítható műfaj.)

Magyar feliratos előzetes (Igazából még a hivatalos oldalukon sincs több, csak abban az előzetesben van néhány jelenet, ami ebből ki lett vágva, plusz a hivatalos oldalon a gyerekbarát szövegű van fent.)
2627 3 2 Film Izé
Erunder: Szerintem sok lehetőség van még benne. Reméljük most tévedsz.
ittakary: traileren nevettem = a poénok 90%át beleraktákj a trailerbe :( ez az igazságom eddig mindig bev [...]
Csirkehúsos szendvics gazdagon :Ha már nagyon éhes vagy!
553 1 0 Pink Izé
Beszélgetés egy húszgyermekes milliárdossal

Lukács Ernő egy igazi "anticeleb", aki negyvenöt éve hűséges feleségéhez, húsz gyermeke van, albérletből költözött tanyára, ahol valóságos munkával gazdagodott meg, életében nincsenek sötét titkok, nem népszerű, és a média által nem ünnepelt személyiség. Felesége 21-től 46 éves koráig mindig terhes volt, és volt, hogy neki kellett ellátni tizenhat marhát egyedül.
13073 10 34 Izé
Pöpe: "üzletfelem " lol :D:D
Pöpe: Igaz igaz....ugye-ugye az értőolvasás....nem hiába csesztetett állandóan az irodalomtanárom : [...]
Nas: :D Már tudom, kinek kell szólni, ha valamelyik kommentemet lemínuszozzák egy vitában. :D (Csak [...]
Mind a 34 komment
A film Ip Man (Yip Man, 叶问, 葉問, Yè Wèn, Je Ven) kung-fu mester életének fiatalabb éveit dolgozza fel. Ip Man két dologról nevezetes:

Elsőként tanította nyilvánosan a Wing Chun  (wing tsun) kung-fu stílust, amit a legendák szerint egy nő fejlesztett ki, és főleg gyors, rövid kézmozdulatok, ütések vannak benne, valamint később Bruce Lee is híres tanítványai közé tartozott.

A mester életét húsz-harmincéves korától követhetjük nyomon, amikor feleségével és fiával Foshanban él (ami Kína dél-keleti részén található, Hongkonghoz viszonylag közel). A városkában van egy Dojo utca, ahol már sok más mester tart fent kung-fu iskolát üzletszerűen. Ip Man gazdag családból származik, jómódú, nagy házban él, néha egy-két kihívója akad, akiket persze, legyőz. Ezután a történet főleg 1930-40 között zajlik, a kínai-japán háború, illetve a japán megszállás idején.

A történet szerint Ip Man a kung-fut (és annak tanítását) a japán megszállók elleni harchoz használja fel. Ám a japánokat nem hajlandó tanítani, és ebből számtalan bonyodalom támad...
2064 0 2 Film Izé
madMate: tényleg jóú volt :P
go-free: megnéztük. fasza! :)
Hagyjuk az óévet és fokuszáljunk az új évre! Hogyan biztosíthatjuk magunknak 2011-re a gazdagságot és a sikert? Íme néhány babona, amely még ma is él.
462 1 3 Pink Izé
clownessa: http://img46.imageshack.us/img46/650/ehehe.gif - Benne vagyok ;D
go-free: elkezdtem. hamarosan találkozunk a yacht-omon! :P :D (ahova a magángépemen érkezel!)
clownessa: Hogy hogyan biztosíthatjuk magunknak a gazdagságot és a sikert 2011-re? Íme egy konstruktív jav [...]
Zsírégető almakúra: 3 kilót fogyhatsz 5 nap alatt
1776 0 0 Pink Izé
Biztos ez hiányzott még a gazdagoknak...

Magyar cikk.
6464 1 7 Izé
superxaba: A Bugattisból innék szilvát!
superxaba: A Bugattistól innék szilvát!
Nusihusi: Durva.O.o Elsőre azt hittem, koporsók:D
Mind a 7 komment
Red Riding Hood

Ugye mindenki ismeri a történetet? Hát ennek az csak a kiindulója. A farkas itt vérfarkas, piroska meg dögös, és iszonyatosan szexi.

Valerie-t (piroskát) egy gazdag család sarjának szánják, ám ő az árva favágóba szerelmes. Meg is akarnak szökni, de a fenevad, mellyel a falu egyezséget kötött megöli a lány nővérét. Emiatt a falu népe felbérel egy farkasvadászt (Gary Oldman), a vadász pedig figyelmezteti őket, hogy a farkas köztük jár.
2768 2 11 Film Izé
Madarinfluenza: Igen lehet van több feldolgozás is,(Nem piszkálásból mondom) de olyan is ami csak erről a tör [...]
scripter: nagydee-vel értek egyet ...pedig ebből olyan jó kis horrort lehetett volna csinálni :/ tuti a fi [...]
mandyedi: Le vagyok maradva:)
Mind a 11 komment
Szomszédok - Teleképregény 2. fejezet

Az első rész itt.
3416 4 1 Izé
naphtha08: Fanatikusnak kell lenni, annyi szent :)
Baaria

A cselekmény egy Szicíliai család három generációjának története: Ciccotól a fián Peppinon keresztül az unokáig, Pietroig. Az ők és családjaik magánéletén keresztül a film felidézi egy Palermói, vidéki közösség szerelmeit, álmait és csalódásait 1930-as évektől egészen a 1980-as évekig. A fasizmus idején Cicco egy egyszerű pásztor, aki ennek ellenére az olvasás szenvedélyének hódol és habzsolja a könyveket, verseket, romantikus regényeket. Az éhezés idején és a második világháború alatt fia, Peppino látva az igazságtalanságokat, szenvedélyesen politizál, majd a háború után találkozik élete szerelmével. Kettőjük viharos kapcsolatát többen ellenzik Peppino politikai szerepvállalásai miatt. Ám a két fiatal mindent megtesz, hogy beteljesítsék álmaikat.

Giuseppe Tornatore-től én eddig csak két filmet láttam. Azok alapján azt mondanám, hogy ennek a megnézésével is csak gazdagodni lehet. Annak ellenére, hogy filmjei művésziek, nem vontatottak, és unalmasak. Mindezek mellett a humora sem utolsó, a dramatikus jelenetei pedig kőkemények.
680 1 0 Film Izé
The Disappearance of Alice Creed

Emberrablós, visszanyal a fagyi film, de a fordulatok nem érnek azzal véget, hogy az elrabolt gazdag lány nem adja meg magát egykönnyen.

Már az előzetesben utalás van arra, mit utalás, konkrétan mutatják, hogy szövetkezik az egyik elrablójával, aki elárulja társait a lány iránt érzett érzelmeitől vezérelve. Innentől meg már csak sejthetjük, hogy a már először is erős karakter nem egyszerű terveket szőtt.

Az angolok megint alkottak.
1052 0 0 Film Izé
Youtube milliomosok, akik a hálószobájukból lettek gazdagok csupán egy webkamera segítségével.

Hihetetlen, milyen idióta pojácákat néznek és sztárolnak az emberek. (Shane Dawson? Annoying Orange? Pfff...)
11542 2 38 Izé
bungle: www.origo.hu/techbazis/20150707-youtube-pewdiepie-felix-kjellberg-internet-jotekonysag-ketmilliard-f [...]
VS: oh my god, van pár értetlen video számomra ezen a listán (mármint hogy miért nézték ennyien) [...]
lokko: TOE-MAY-TOE !!! most tényleg azon tépjük a szánkat, hogy mi a vicces ? you're an apple!
Mind a 38 komment
A gazdagsági világválság Bruce úrfinak sem kegyelmezett...
4417 1 3 Izé
rubigo: ez a batman ez ilyen...
Szugyi: Csak leszámol a magas koleszterinnel...
Badabim: fatman
"Felülök a KAMAZ-ra, gazdag leszek tavaszra." :)

Wikipédia

Terepen

Dakar
1723 0 0 Autó Izé
Megvált minden vagyonától egy osztrák milliomos.

Mint elmondta, a meghatározó élmény Latin-Amerikában érte, amikor látta, hogy az ott élő legtöbb szegény ember boldogabb, mint Európában a gazdagok.
7443 1 112 Izé
Zolibaba24: Én azon gondolkodok, hogy megválok minden adósságomtól ( szponzorok jelentkezését várom, a c [...]
Tooni: Höhh, ez egész jó film, amekkora marhaság :D
BusKeyCome: Ez is egy érdekes kezdeményezésnek tűnik. http://www.pappito.com/web/onkentes-mikrohitelezes-ki [...]
Mind a 112 komment
Neked volt gyerekszobád? És gyerekházad? ;)
5304 2 5 Izé
bungle: The ultimate present: Billionaire has £150,000 Wendy house built for his children...and transpo [...]
Laretta: Ha nekem saját szobám lett volna.... Nagyon karaj mindegyik az biztos
Nusihusi: Jól néznek ki, fantáziadúsak:)
Mind a 5 komment
Neked volt gyerekszobád? És gyerekházad? ;)
5754 2 0 Art Izé
Bár nemrég hirdettünk meg egy fotópályázatot (ami még mindig tart és alig érkezett rá eddig kép, mi van, senkinek nem kell egy iPad?!?), most itt egy újabb, elsősorban azoknak, akik környezetében van háziállat: készíts házi kedvencedről (vagy egy ismerőséről, biztos van ilyen barát, szomszéd, stb.) egy fotót, amint épp Izél (na nem úgy ;)), vagyis az ize.hu-t nézi a számítógépen (látszódjon a monitoron az Izé!). A fenti képre kattintva láthatsz pár képet néhány számítógépes zseniről. ;) Persze ők nem épp az Izét nézik, de az ő gazdáik ezért nem is kaptak semmit, nálunk azonban a legjobb kép - amiről a kis házizsűrink dönt majd - nyertese  egy 50.000 Ft értékű ajándékcsomaggal lesz gazdagabb, amiben könyvek és dvd-k találhatóak a Habostorta Kft. felajánlásában. A fotókat 2010 június 13., vasárnap éjfélig várjuk. Töltsétek fel valamilyen képmegosztóra és írjátok be a linket a kommentekbe! Manipulált képeket (pl. neten talált kép átszerkesztve, hogy a monitoron az ize.hu látható) nem fogadunk el, csak saját, eredeti állatkás képet! :)
5011 5 250 Izé
AsTanine: Áhh ne irigyeld, le se feküdtek...
bungle: Mindjárt lesz új post... De irigylem azt a rengeteg embert, aki fel tud kelni hajnali fél 10 elő [...]
thebeast: Van eredmény? :)
Mind a 250 komment
Az Audi gyöngyszeme, az Auto Union Type C pedálos autó gazdag gyerekeknek...
1103 1 1 Autó Izé
tikshow: már csak szobadísznek is vennék egyet a falra, ha megtehetném, olyan gyönyörű autó :) (persz [...]
Szomszédok - Teleképregény
8201 2 15 Izé
Nusihusi: Ma is jó napom lesz:D
bungle: Nem akarsz inkább dalszöveget írni? http://www.youtube.com/watch?v=oRefK6OyvHU :DDD
.::JunKieEQ::.: Borogasd... majd elmúlik... ;)
Mind a 15 komment
Az "annyira gazdagok, hogy rájuk rohad a pénzük" tipikus esete...
13931 2 13 Izé
Briareos86: Drága mulatság lesz ezt az újrahasznosítóba dobni...
cila: Pecunia non olet
Stickhorse: Valami Vespasianus nevű római gyerek...biztos ő volt a helyi dealer :)
Mind a 13 komment
Béltisztító, salaktalanító rostdiéta - 7 nap, 3 kiló

Óriás képgalériával!
1003 0 2 Pink Izé
eerix: Bennem is, de szerencsére sehol nem találtam óriási képgalériát. :D
Norci: Az "óriás képgaléria" kiírás a béltisztító, salaktalanító szavak után meglehetősen undo [...]
NecroMac fáraós mod
Hihetetlenül részlet gazdag, hieroglifákkal borított G3.
4012 3 12 Izé
Valerius: G3? G3:http://video.google.com/videoplay?docid=-3593623584137678217#
dude: Odaégett almás rétes. :D
Tooni: Most hogy jobban megnéztem, nem is odaégetett pirítós. Inkább egy gázrobbanásból kikerült b [...]
Mind a 12 komment
Mit ettek a gazdagok szilveszterkor? Fotósunk bebocsátást nyert egy buli előkészületeibe.
30 nyálcsorgató fotót sikerült magáévá tennie,. majd megosztania...
484 0 4 Pink Izé
papaluige: ezt az Én gyomrom nem venné be!
Grex: egy igazi ínyenc menü valahol itt kezdődik.............: Előétel: Füstölt kacsamell gy [...]
papaluige: tényleg gyanúsan beállított és bevilágított fotók! :) "megeshet,h egyiket-másikat otthon T [...]
Mind a 4 komment
Báthory - A legenda másik arca (Bathory)

Báthory Erzsébet A hírhedt 16. századi “vérgrófnő” történetét sokan feldolgozták már: az emberiség legvéresebb gyilkosaként szerepel a Guinness Rekordok Könyvében. A legenda szerint többnyire nők estek áldozatul a grófnő kegyetlenségének: megkínozta és megalázta őket, kiontott vérükben fürdött, fogaival tépte szét az áldozatok eleven húsát, majd végzett velük. De valóban ez történt a grófnő várában? Az eltelt négy évszázad alatt semmilyen történelmi dokumentum nem került elő, ami mindezt egyértelműen igazolná. A film a hagyományos elképzelésektől eltérő módon ábrázolja a grófnő alakját. A történet egy védtelen özvegyről szól, aki gazdagabb és sokkal nagyobb vagyonnal rendelkezik, mint maga a király. Báthory Erzsébet modern gondolkodású, reneszánsz asszonyként szerepel a filmben, aki egy összeesküvés áldozatává válik.

A történelmi dráma egy cseh - szlovák - angol - magyar koprodukció, amelyet Csehországban már 2008. július 10.-én bemutattak. Hazánkban 2010. január 20.-ától vetítik a mozik.
Maga a film már post-olva lett, de gondolom kevesen beszélitek a cseh nyelvet.
trailer:
804 1 0 Film Izé
Arab Emirátusok légitársaságának Airbusa, avagy nesze neked M@LÉV. :D
8429 12 12 Izé
Nas: Mert kereslet az viszont nincs rá, amiből utána a jegyet kifizesd...
Dawe: hol élsz? mindenhol erről lehet hallani tv, rádió, internet....
Jokker: A volán miért nem tud ilyen buszokat gyártani? Lenne rá igény :)
Mind a 12 komment
Milliomos pasira vágysz? Milliomosok lelőhelyei itt! Minden lány álmodozik arról gyermekkorában, hogy eljön érte a hófehér paripás herceg, aki kiszabadítja a sárkány (féltő és szigorú anyja) karmaiból…
593 1 7 Pink Izé
CRaPtRaSH: na jó, lehet jönni anélkül is:D
spider86: vannak ám igényeid :)
papaluige: kellett Nekem western ló, most kereshetek egy andalúzt is! :)
Mind a 7 komment
Terminál - The terminal (2004)

Viktor Navorski éppen New Yorkba repül Kelet-Európából, amikor hazájában heves harcokkal kísért államcsíny bontakozik ki. A gyanútlan utazó egyszerre ott találja magát a John F. Kennedy repülőtéren, Amerika kapujában, ám útlevele egy éppen nem létező országból való, ezért nem teheti be a lábát az Ígéret Földjére.
A reptéren rekedt Navorskinak így fel kell találnia magát, be kell rendezkednie a várakozásra, amíg az otthoni háború véget nem ér. Ahogy telnek-múlnak a hetek, hónapok, Viktor felfedezi, hogy a terminál kicsinyített univerzuma gazdagon összetett világ, ahol fontos szerephez jut az abszurditás, a kicsinyesség, a nagylelkűség, az ambíció, néhány véletlen egybeesés, sőt, még a romantika is egy gyönyörű légikísérő, Amelia képében.
De Viktor már régen visszaélt a reptér biztonsági főnökének vendégszeretetével, aki csak egy porszemnek tekinti őt a bürokrácia gépezetében, egy olyan problémának, amit nem megoldani akar, hanem mindenáron kitörölni.

IMDB | Trailer
457 3 4 Film Izé
Öcsi: "krákóziá" én nekem is az egyik kedvencem
Purple: imáádoom :)
mentone: Nagyon jó film mindenkinek ajánlom!
Mind a 4 komment
Mutasd a kisujjad! Szerencsés és gazdag leszel?
435 0 8 Pink Izé
clownessa: 1. az oldalt nemcsak lányok nézik. 2. amit az értelmi képességről mondtam, arról csak annyit, [...]
clownessa: Igen, elég tapló voltál, különösen, hogy én csak a véleményemet mondtam el, azt sem abban a [...]
1nessa: ott a pont:D
Mind a 8 komment
Mikor születtél? Gyarapodás vagy szűkösködés jellemez?
512 0 0 Pink Izé
Régebbi postok...