REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
A vaginizmus A félelem legtöbbször csak a tudatos magyarázó elve a vaginizmusnak. A szexuális zavar igazi kiváltó okának hátterében leggyakrabban lelki tényezők állnak.
1288 0 0 Pink Izé
Mikor van szükség hüvelyfali plasztikára?
859 0 5 Pink Izé
babapiskóta: 70 év felett
neomatsek: azért,ha mondjuk szülnél pár gyereket természetes úton,és utána nem állna vissza eredeti á [...]
1nessa: volt egy csaj a tvben..es neki voltak olyan bajai h nem tudja visszatartani a vizeletet...es nem tud [...]
Mind a 5 komment
"Ha bugyi le, akkor gumi fel!"
1649 0 3 Pink Izé
Derill: a kis ratyi
CRaPtRaSH: az hagyján... a köldökében is... :D gujjjmáá
Mmiray: Fúj basszuskulcs, a posztképes csigacicafiú mellbimbójában piercing van :S Gusztuftalan... Am [...]
Az intim sprayekre veszélyes kutatás látott napvilágot: a nők hüvelyének mindennapi megerőszakolása különböző tisztító szerekkel nemcsak egészségtelen, hanem elűzi azok természetes illatát.
552 0 2 Pink Izé
brigi_cica: ki az a hülye aki besprayezi a "nemi szervét"???? nah ez is pff
nagydee: az ízéről nem is beszélve :)
Royal Tumble
Maszkos hüvelykujj birkózás
4813 5 3 Game Izé
Bakkecske: a suliban mi is így intézzük el a nagyobb gondokat
Khendra: hát ez naon gagyi..
Zserigta: Hát szerintem nem volt komplett aki ezt a játékot kitalálta. XD
Hüvelyi orgazmus : Soma mamagésa beszél róla
1166 0 0 Pink Izé
"A Csók és könny 9547. része következik..."
(Itt pedig az előző rész látható: 9546)
695 0 28 Pink Izé
CrazyLime: Esküszöm a cikkek nem is érdekelnek, elég a kommentárokat elolvasni és csorog a könnyem a nev [...]
Errtu: Ez van sajnos. :-S
Derill: ezt most segy kicsit lealacsonyítónak érzem
Mind a 28 komment
Új, Atom processzoros tábla PC-t készít a Fujitsu A Fujitsu is beszáll az Atom-őrületbe, ugyanis legfrissebb noteszgépe, amely tulajdonképpen egy UMPC (Ultra Mobil PC, azaz kisméretű, könnyen hordozható) és egy tablet PC keveréke, az Intel egyik Atom processzorával van felszerelve. A gyártó újdonsága a Lifebook családban foglal majd helyet, az U2010-es típusjelzéssel ellátott újdonság specifikációi első ránézésre egészen jók.

A fenti képen látható Lifebook U2010-es modell egy 5,6 hüvelykes képátlóval rendelkező kijelzőt hordoz magában, amely 1024 x 768 pixeles natív felbontással üzemel. A kis készülék mindössze 680 grammos súllyal bír, így rászolgál az UMPC elnevezésre is, de kihajtható és elforgatható kijelzőjének köszönhetően tablet PC-ként is tökéletesen használható. A Fujitsu újdonsága tartalmaz beépített WiFi és Bluetooth adaptereket, ezen kívül GPS vevővel is ellátja majd a gyártó. A különleges konfigurációban 1,6 GHz-es vagy 1,8 GHz-es Intel Atom processzor kap helyet, a rendszer 1 GB DDR2-es memóriával, 80 GB-os merevlemezzel és Windows Vista operációsrendszerrel kerül forgalomba.

A Fujitsu a kis készülék várható megjelenésével kapcsolatban egyelőre nem szolgált információval, ám az már tudható, hogy a Lifebook U2010-es modell ára valahol 1300 dollár környékén fog elhelyezkedni.

(Szerző: J.o.k.e.r)
859 0 0 Tech Izé
8MP-es kamerás mobilt készít a Samsung A tervezett készülék a dolgok jelen állása szerint várhatóan at i8510 név alatt kerül majd piacra, a kamera pedig a már említett pixelszámon kívül rendelkezne még automata fókusszal és xenonvakuval is, valamint 120fps-el rögzítene videókat.

Nem panaszkodhat majd azonban egyéb téren sem, mivel úgy tűnik, kap majd Wi-Fi-t, integrált GPS- és HSDPA-hozzáférést - valamint TV-kimenetet, DivX-támogatást, dedikált 3D grafikai chipet (hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki a 2,8 hüvelykes, 16 millió színű QVGA (240 x 320 felbontású) képernyőjéből), 16GB beépített memóriát (bár várható 8GB-os változat is), az áramellátásról pedig egy 1200mAh akku gondoskodik majd.
808 0 6 Tech Izé
Jozef7: Ja amúgy jó lenne egy ilyen teló csak SE lenne az jobb lenne :D
Jozef7: xD Te mindig tudsz ilyen hülyeségeket mondani xD
CRaPtRaSH: sztemmeg DE! ;*
Mind a 6 komment
Bemutatkozott a HTC Touch Pro

A 7,2 megabites HSDPA átvitelre képes HTC Touch Pro 2,8 hüvelykes, 480x640 képpontos kijelzőt, QWERTY billentyűzet, 3,2 megapixeles autofókuszos kamerát, WLAN és Bluetooth 2.0 modult, GPS vevőt és 1350 mAh kapacitású akkumulátort kapott. A TouchFLO 3D kezelőfelületet futtató Windows Mobile 6.1 alapú készülék 512 MB ROM és 288 MB RAM tárhellyel gazdálkodhat, melyet microSD kártyával tovább lehet bővíteni. A készülék várhatóan a nyár végén érkezik Európába, de árával kapcsolatban egyelőre nincsenek hivatalos információk.
1016 1 0 Tech Izé
A VX-sorozat harmadik tagja a szokásos luxuskinézetet és a kiváló teljesítményt nyújtja. A mérete 12.1 hüvelyk, a súlya pedig 1.6kg, a szokásos beépített csodákkal rendelkezik, továbbá bőrből készült csuklótámasza van, és természetesen a Lamborghini dizájnborítás virít rajta.

De valóban értékes belsőt rejt a csinos külső?
718 0 2 Tech Izé
winkytct: ha mar nem azert de hogy a szarba lehet egy 2,6 os dual core-os gep 4 GB ram-mal lassu???? ezeknek [...]
bandee1219: Ezt az erik gyereket valahogy jobban el tudom képzelni egy pia + cigi reklámban...