REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Akit érdekel a téma, annak tetszeni fog... :)

Pár éve megjelent egy rövid film a Mortal Kombat újragondolásáról Rebirth néven, majd az új Mortal Kombat játék megjelenése előtt úgy döntöttek, hogy készítenek belőle egy mini-web-sorozatot Legacy néven, minden héten megjelenik egy új rész, a héten a másodiknál járnak: első rész, második rész

Elvileg egy egész estés film is várható 2013ra
2568 0 1 Film Izé
HoPpY: Nekem bejött! :D Nézni fogom thx!
Green Lantern - Zöld lámpás

Az univerzum végtelen és titokzatos, ám vannak néhányan, akik jól kiismerik magukat benne, és pontosan tudják, ki jó, ki rossz: ők a Zöld Lámpás harcosai, akik a világegyetem nyugalmáért felelnek - mindegyikük egy olyan gyűrűt hord, ami különleges képességeket biztosít neki. Amikor új, minden eddiginél hatalmasabb ellenség kel fel a béke ellen, kénytelenek - most először - egy földi embert is bevenni a csapatba. És attól kezdve a világ sorsa egy nagyszájú, vagány berepülőpilóta kezébe kerül. Hal (Ryan Reynolds) kisgyerek kora óta kerüli a felelősséget és keresi a veszélyt: most kénytelen megtanulni, hogy újonnan kapott, végtelen erejét a jó ügy oldalán használja. Ő és régi haverja, Carol (Blake Lively) szívesen veti bele magát bármilyen küzdelembe: de ez a mostani nagyobb mindennél, amit földi szem valaha látott.
Négy perces részlet magyar felirattal

Magyar premier: 2011. augusztus 11.
974 0 0 Film Izé
The Eagle - A sas

Egy ókori, római hadvezér légiójával, és a sokat érő aranyból készült sas szimbólummal együtt felszívódott. A már felnőtt fia, hogy a családja becsületét helyre állítsa, a sas keresésére indul. Kísérője csak a szolgája lesz, ám kalandjaik során a rengeteg megpróbáltatás mellett egy titokra is fény derül a szolgáról. Végül pedig kénytelenek lesznek a kor legjobb harcosával is megküzdeni.

Külön érdekesség, hogy ezt is Magyarországon forgatták, és sok kisebb szerepben magyar színészek tűnnek fel. Igaz ettől még nem kerül fel a feltétlenül nézendő filmek listájára, de a történet, és a látványos akciók már sokkal inkább segítenek ezen.
2453 0 0 Film Izé
A film Ip Man (Yip Man, 叶问, 葉問, Yè Wèn, Je Ven) kung-fu mester életének fiatalabb éveit dolgozza fel. Ip Man két dologról nevezetes:

Elsőként tanította nyilvánosan a Wing Chun  (wing tsun) kung-fu stílust, amit a legendák szerint egy nő fejlesztett ki, és főleg gyors, rövid kézmozdulatok, ütések vannak benne, valamint később Bruce Lee is híres tanítványai közé tartozott.

A mester életét húsz-harmincéves korától követhetjük nyomon, amikor feleségével és fiával Foshanban él (ami Kína dél-keleti részén található, Hongkonghoz viszonylag közel). A városkában van egy Dojo utca, ahol már sok más mester tart fent kung-fu iskolát üzletszerűen. Ip Man gazdag családból származik, jómódú, nagy házban él, néha egy-két kihívója akad, akiket persze, legyőz. Ezután a történet főleg 1930-40 között zajlik, a kínai-japán háború, illetve a japán megszállás idején.

A történet szerint Ip Man a kung-fut (és annak tanítását) a japán megszállók elleni harchoz használja fel. Ám a japánokat nem hajlandó tanítani, és ebből számtalan bonyodalom támad...
2063 0 2 Film Izé
madMate: tényleg jóú volt :P
go-free: megnéztük. fasza! :)
Priest

Futurisztikus vámpír gyilok az egyház nevében, és keretein kívül.

A több száz éve dúló háborúk az emberek, és a vámpírok közt odáig fajult, hogy az emberek már visszavonultan élnek egy erőd szerű városban. Az egyik pap nagyszerű harcos, és egy támadás során elrabolják az unokahúgát. Ő pedig az egyház intelmei ellenére a segítségére ered.

Előre láthatólag ez is egy lesz a 2011-ben agyonreklámozott felkapott filmek közül.
1518 1 22 Film Izé
zmb: Mikor először megláttam a főhőst kereszttel az arcán azt hittem, hogy az egyik kedvenc képreg [...]
.::JunKieEQ::.: Most néztem meg... nem csalódtam... ez tényleg egy szar....
.::JunKieEQ::.: Az utóbbi időben egy jó vámpíros filmet láttam... 30 nap éjszaka...
Mind a 22 komment
Idős harcosok klubja. :D

"Nagyapu fortyogó epéje vagyok..." ;)
8586 6 4 Izé
Apokalipsz István: Esetleg ez? :) http://www.youtube.com/watch?v=GM2LB3eLTc0
te.sas!: nekem meg ez: http://www.explosm.net/db/files/Comics/Kris/grandma.gif :D
.::JunKieEQ::.: Ez ugrott be rögtön : http://href.hu/x/dyq0 :DDDD
Mind a 4 komment
The Warrior's Way

Yang egy távol keleti bérgyilkos. Aktuális küldetésén egy gyermeket kéne megölnie, és mivel nem teszi meg, klánja üldözni kezdi. Kénytelen egy vadnyugati kisvárosban elrejtőzni, és összefogni a város részegével, és egy gyönyörű nővel, hogy mentse saját életét, és megvédje a gyermeket.

Újabb példa, hogy mivel lehet a westernt keverni.
1904 0 0 Film Izé
Az MSZP utcára vonulna tavasszal...  Érdemes megfigyelni a postkép x-men erőkkel felruházott harcosait!
7444 1 112 Izé
kotta: Ha pénzt hagyok bankszámlán, akkor aláírtam, hogy azzal manipulálhatnak, tőzsdézhetnek, keve [...]
sahinel: Ha így gondolod akkor az elég rossz lehet. Akkor pénzt sem mertsz gondolom bankszámlán hagyni, [...]
kotta: Nem vagyok annyira hasraesve az EU parlamentjétől, hogy pont őket ne lehetne átverni... :-) Olya [...]
Mind a 112 komment
Nem túl sportszerű menet, viszont látványos.

(Esetleg fake? ;))
2284 0 2 Sport Izé
madMate: thai pankráció :D ezek olyanok mint a koporsószög
weedorgasm: ezmiertnincsfent izen?
Több, mint 1 év kihagyás után Rácz Dénes visszatér a szorítóba, és az első menetben kiütéssel győz, a román származású Horváth Sergiu Adrián ellen. 
1337 0 1 Sport Izé
arabicsnusos: Gyurma Rudi hamar feladta :)
Napjaink 7 legkeményebb MMA harcosnője.
2520 0 2 Sport Izé
Balázs: inkább vadmacska :D
Vigyori: hmmm cicafight :)
Narnia krónikái 3 – A Hajnalvándor útja – The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader

A sorozatnak amint a címe is mutatja ez már a harmadik része. A készítők viszont szeretnék mind a hat regényt megfilmesíteni.

Én eddig csak az első részt láttam (lehet nem véletlenül), és valószínűleg nem is fogom megnézni a többit, hiszen nem is az én korosztályom a célcsoportja ennek a történetnek. A Harry Potternél jobb, a Gyűrűk uránál rosszabb. Meseszerű, fantasy.

A Hajnalvándor szinapszisa:

"Lucy, és Edmund Pevensie visszatérnek Narniába az unokatestvérükkel, Eustace-szel. A birodalomban összetalálkoznak Caspian herceggel, akivel a Dawn Treader nevű királyi hajón együtt utaznak. Az út során, mielőtt elérik a világ határát találkoznak sárkányokkal, törpékkel, és egy csapat elveszett harcossal." Borka Roland
976 0 3 Film Izé
kasy: Ez nem igaz, van ahová csak 3D-s kópiát küldenek. De szerintem pesten is van amit csak 3D-ben ny [...]
BullFrog: Minden filmet adnak 2D-ben is, úgyhogy nem kell sírni, csak utána nézni.
Vigyori: hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de amióta bejött a 3D azóta néha visszasírom a 2D-t...
Kiszivárgott egy 5 perces THOR film előzetes.
869 1 8 Film Izé
Tooni: Wazz...ebből a sztoriból, ezekkel a színészekkel ekkora filmet csinálni? Egy sorozat egyetlen e [...]
go-free: egész izgalmasnak ígérkezik. amikor feltűnt natalie portman, onnantól már bele is szerettem a [...]
kasy: Na ez is elment, szóval csak ide került az indás. Az áldott jó szívem. :D
Mind a 8 komment
A légy
1839 2 1 Film Izé
kamubekLaca: Egész látványos és tanulságos rajzfilm is egyben. Tetszik! ;)
1945 szeptembere - a világháború végével Sztálin felismerve a kapitalista rezsim terjeszkedésének veszélyét kiadja tudósainak az utasítást: hozzanak létre egy harcost, amelyik fáradhatalan, nem eszik, nem alszik és komoly sérülések után is regenerálódik.

1946 - miután egy titkos bázison fémre cseréltek minden csontot az önkéntes testében, a katona elszabadul... Emlékeit elvesztve hosszasan vándorol a vadonban, míg nem 2010 márciusában aktiválódik a "hódítsd meg a világot" programja, és... jelentkezik az X-faktorba.
4782 2 7 Izé
Nas: Nagyon beteg. :D
kuri91: postleírás - EPIC!!! :D:D
velo: azért akkoriban ez igencsak komolynak számíthatott... az egyszerű emberek el sem tudták képzel [...]
Mind a 7 komment
Vikings: Journey to New Worlds

A Skandináviából származó vikingek korának kezdete pontosan meghatározható: az első nagy visszhangot kiváltó támadás a lindisfarne-i kolostor ellen, 793. június 8-án történt. A végét már nem lehet egy adott eseményhez kötni, de nagyjából egybeesett a kereszténység felvételének lezárultával, a 11. század végén. Az e két időpont között eltelt három évszázadban a viking harcosok rettegésben tartották egész Nyugat- és Dél-Európát, meghódították Anglia és Írország nagy részét, Normandiában megalapították a hercegséget, a mai Oroszország területén pedig a rusz államot. Elfoglalták Izlandot, felfedezték és gyarmatosították Grönlandot, és egy rövid időre letelepedtek Észak-Amerikában. (részlet a wikiről)
A 40 perces dokumentumfilm négy részletben megnézhető a youtube-on. Angolul nem tudók nagy hátrányban.
Második részlet / Harmadik részlet / Negyedik részlet
724 0 0 Film Izé
Legend of The Guardians (Ga-Húl őrzői)

Soren, az ifjú bagoly, egész életében arról álmodozott, hogy a nemes Ga’Hoole-klán tagja lesz. Egy szép napon elrabolják a St. Aggie gonosz baglyai, hogy agy mosott harcost faragjanak belőle. Soren, és új cimborái azonban megszöknek, és Ga’Hoole szigete felé veszik az irányt, hogy a bölcs, és nemes baglyokat segítsék a St. Aggie zsarnokai ellen folytatott harcban.

A regény (ami sorozat, és valószínűleg később találkozhatunk még a mozikban a többi résszel is, ha ez sikeres lesz) adaptációjában, az animált állatok hangját nagyszerű színészek fogják kölcsönözni, de ezt csak azért írtam le, hogy a regény szó ne árválkodjon a történet alatt. :)

Imdb 
1322 1 3 Film Izé
snake6: SRY de nincs időm postot össze álliteni (többet nem arcoskodok hogy ebből ne legyen nézet elt [...]
Erunder: Igazán beküldhetted volna ha már korábban is tudtál róla. (Én március ötödike óta tudok c [...]
snake6: nagyon kidolgozott és igényes látvány világ [látom végre ide ért :-)]
Megérkezett a Tekken film trailer-e.

2039-ben a világ legjobb harcosai összegyűlnek, hogy megmérkőzzenek minden idők legnagyobb sporteseményén, az Iron Fist Tournament-en. Miután a harmadik világháború elpusztította a civilizáció nagy részét, a fennmaradó területeket nem kormányok, hanem a multicégek uralják, ezek közül is a legerősebb a Tekken. A tömegek szórakoztatása érdekében a Tekken szponzorálja Iron Fist Tournament-et, ahol a harcosok halálig tartó mérkőzéseket vívnak, a győztes pedig hatalmas pénzjutalmat és elismerést kap.
Az erőszakkal teli világot Jin Kazama-n keresztül ismerjük, egy utcai harcosén, aki benevez a viadalra ám nem a dicsőség és a pénz hajtja, hanem bosszút akar állni a Tekken igazgatóján, Heihachi Mishima-n édesanyja haláláért. Az egyetlen lehetőség rá, hogy a közelébe kerüljön, ha megnyeri a harcot…
IMDb / Hivatalos website (bár még nem aktív)
1830 3 11 Film Izé
kasy: Ismerem a játékok, nem vagyok oda érte. (Még azt is utálom aki játszik vele... :D) Emiatt már [...]
tüpp: nekem nagyon tetszik már a trailerje is:) mek is tekkenezni:D
Csabi-Alonso: Ja azt el is felejtettem hogy maga a story, amiről szól a játék az egy hatalmi harcról szól é [...]
Mind a 11 komment
Állati harcok, harcos állatok
560 0 1 Pink Izé
clownessa: "egy elefánt ront fajtája beli AGANCSOS társának" What the fuck?! :O A cikk írója kicsit eltá [...]
Betyársereg - "Ne bántsd a magyart, mert pórul jársz!"

"A Betyárseregnek nem lehet bárki tagja. Kizárólag életerős, lehetőleg valamilyen küzdősportban jártas, kisportolt, jó kiállású férfiemberek, igazi harcosok jelentkezzenek."
10343 9 92 Izé
sahinel: Itt csak egyszerűen betartatják a törvényeket. Kb 3 hete pl letartóztattak egy muszlim papot ak [...]
radicalhun: Nem kell a videoban az "enyhen rasszista beallitottsagu egyen" kommentarjat figyelembe venni, eleg h [...]
Drevway: Látom személyes tapasztalatból szidod általánosságban az összes orvos,t de azért nem kéne e [...]
Mind a 92 komment
A világ első számú bunyósa Fedor „The Last Emperor” Emelianenko ismét megvédte nehézsúlyú bajnoki címét és veretlenségét a nála 12 kilogrammal nehezebb Brett Rogers ellen az éjszaka, aki eddig úgyszintén veretlen volt. A Strikorforce szervezet gálája annyiban volt más Fedor számára, hogy a megszokott ring után ezúttal ketrecben zajlott az MMA szabályrendszerű meccs, ami látszólag nem jelentett neki gondot!
816 0 0 Sport Izé
A pofonok földje - Kung Fu Hustle (2004)

Szutyok köz szegény lakói békésen élnék borzasztó életüket, ha nem zavarná meg őket néhány kegyetlen bandita. A Szutyok köziek addig csupán a házinéni önkényeskedését, üvöltözését és csúf hajcsavaróit voltak kénytelenek elviselni, de mert a házbérfizetést úgyis mindig ellógták, ezekért sem haragudtak rá.
A Baltás banda felbukkanása azonban már más eset: egész Hongkong tőlük fél: ha ők védelmi pénzt követelnek, csak a nagyhatalmú Kung-fu Mesterek vagy a komplett bolondok szállnának szembe velük. Szerencsére mindkettőből akad erre néhány. A Baltás banda tagjai hozzászoktak a gyors sikerhez - és most a legváratlanabb helyzetekben kénytelenek megtanulni, milyen a kudarc íze. A banda újabb és újabb, egyre különlegesebb képességű harcost, bérgyilkost és vak zenészt küld a Szutyok köz lakói ellen, ám mindegyik verve távozik. A főbalta ekkor szerződteti Sing-et, a kisstílű tolvajt, aki már úgyis nagyon régen szeretne hivatásos bérgyilkossá előlépni. Hátha neki sikerül, ami a többieknek. És természetesen - neki sem sikerül.

IMDb | Trailer
888 0 0 Film Izé
Blood And Bone

Emlékeztek még a Bunyóra? Na az egy édes kis esti mese ehhez képest.

Isaiah Bone egy olyan világban él ahol a gengszterek uralják az utcákat. Ő egy ilyen világban próbál meg érvényesülni. Ahol nincsenek szabályok, ő megteremti a sajátjait.

Ez egy posztmodern szamuráj film, pisztolyokkal, alvilági figurákkal, és harcművészetekkel.

Imdb | Bunyós jelenet
1546 2 5 Film Izé
barirudolf: koszi
tutituti: meg is néztem délután.10/5.5 Meglehet nézni,nem rosszak a harcok,elmegy a történet.De nem sz@r [...]
Erunder: Egyáltalán nem hasonlít a Harcosok Klubjára.
Mind a 5 komment
Aki még az élő fába is beleköt...
9161 4 9 Izé
Kiscsuri: De haj önne még csák noris akkor már elegen lennének.:D Amúgy egyszer énis csináltam ilyen r [...]
Schabee: hát ez marhajó:) hogy osztja a fát a faszi:) mire képes a vodka:)
közlegény: zsan klód vandál kevés ehhez
Mind a 9 komment
MMA - Very painful

(bungle szerint, "Kedves emberek barátkoznak benne.", szóval ne hagyjátok ki ezt a videót. :D Macc)
1205 1 1 Sport Izé
Maccoyi: Szintén cserewarrior küldte: Bad Boys of MMA http://www.youtube.com/watch?v=jM_gzsUOB0U
SOLOMON KANE

Robert E. Howard nevéhez fűződik a karakter megalkotása. A történet a 16 században játszódik, Kane pedig egy kardforgató, félelmetes harcos. Howard 16 Solomon Kane történetet írt. A producerek trilógiát terveznek, végülis van miből meríteni.A címszereplő James Purefoy lesz, a filmhez pedig eddig csatlakozott még  Max Von Sydow, Pete Postlethwaite(Közönséges bűnözők), Rachel Hurd-Wood(Parfüm),  Alice Krige (Star Trek: Első kapcsolat) és Mackenzie Crook (A Karib-tenger kalózai filmek). A rendező Michael J. Bassett lesz és a forgatókönyvet is ő írja majd.

Robert E. Howard, Conan megteremtőjének másik híres karaktere a Torontói filmfesztiválon (szept. 16) kerül bemutatásra, a mozik viszont nagy valószínűséggel csal 2010 elején kezdik el vetíteni (Orosz dec 31). A trilógiának szánt filmsorozat első része Solomon Kane “pályafutásának” kezdetét mutatja be: Kane (James Purefoy) Elizabeth királynő hű katonájaként Afrikában harcol, amikor egy tíz láb magas démon - a Kaszás - bukkan fel a csatamezőn, hogy elkapja őt. Miután sikerült elmenekülnie a gonosz lény elől, Kane rájön, hogy meg kell tisztítania a rengeteg gyilkosságtól beszennyezett lelkét, különben pokolra fog kerülni, ahol örök kárhozat vár rá. Visszatér Angliába, és nyugodt, békés életet kezd folytatni, ám egy gonosz varázsló miatt hamarosan újra elő kell vennie a fegyvereit…

IMDB

  More Solomon Kane News & Previews
1153 1 1 Film Izé
kasy: Több helyen is említik a trailer alapján (amivel én is egyet értek), hogy egy Van Helsing - Gy [...]
Egykoron Harcosok Voltak (Once Were Warriors)

Ez az új-zélandi film egy kényes témát feszeget, méghozzá a családon belüli erőszakot, ahol az apa  kocsmázni jár, és hazatérve ütlegeli feleségét és terrorizálja gyermekeit.....a feleség ebből a helyzetből keresi a kiutat.....

A film drámai dolgokat mutat be, nagyon erőszakos, durva, szókimondó, de csak a realitást mutatja be!
Bemutató  
Leírás
702 0 1 Film Izé
weedjay: megneztem, tenyleg jo.
A Galaktikus Birodalom megszállta San Francisco-t!
Képek - A Csillagok háborúja megelevenedik a Földön. Robotok, gépek a város utcáin.
Videók - A birodalmi harcosok nem kimélnek senkit és semmit.
A Halálcsillaggal elpusztítják az Enterprise űrhajót.
A megszállás pillanatairól is készült videóanyag.
1922 3 3 Film Izé
kasy: Ha regisztrálsz Horn oldalán akkor letöltheted az összes képet háttérnek.
Balázs: nekem ez a Golden Gate vs Romboló kép kellene háttérkép méretbe, aki tud segíteni írjon:)
Digo: Aki tud ilyeneket "rajzolni" és videóba illeszteni szóljon, szívesen együttműködnék vele egy [...]
Kartoncső harcosok szemtől szemben.
669 0 5 Sport Izé
Maccoyi: Találtam videót is: http://www.youtube.com/watch?v=qhjCMJVyHps :)
Re-Peet: ..mérnem fénycsővel? :D
papaluige: am rohadt nagyot lehet ütni egy ilyen csővel tapasztaltam............
Mind a 5 komment
Egy UFC harcos, így jön (ugrik) ki a medencéből. ;)
1368 0 3 Sport Izé
Rukitarin Moari: Érdekes de..... Szerintem is fellép valamire..
kisadria: Szerintem is...O.o
Balázs: lehetetlen geccc:O
A keleti zene és az AK-47-es szerelmeseinek... ;)
5624 1 14 Izé
izébigyó: Múltkor írta, hogy lefagy neki többször a liveleak oldalon. Erre írtam azt a megoldást, ami t [...]
Gabi69: Nos a Magyar Hadseregben az Ak-63 van rendszeresítve. Ott is van fatusás és behajthatós válltá [...]
joovan: Kis költségvetésű klip
Mind a 14 komment
Agresszor utcai harcos találkozik a házi kedvenccel. :D

Házi jószág is tud agresszor lenni kisebb kutyákkal, ha nem szólnak rá. Nekem egyszer meg kellett fognom a barátnőmét és bezárni egy másik szobába, mert haverom kiskutyáját simán betámadta.
10650 6 50 Izé
bungle: http://www.youtube.com/watch?v=g96AFEQ0DEM
megmondóember: Hát akkor nekem vmi különleges macskám van!;) Ő egyértelműen figyeli a mozdulataimat és a be [...]
Schwed: Na akkor mondok neked néhány tényt: Egy kifejlett puma akár 120 kg is lehet és egy nagyon jó v [...]
Mind a 50 komment
Gina Carano, egy harcos amazon (Sport Izén már volt róla post).
26984 9 62 Izé
Purple: nem értem miért van az, ha AKÁRKI (sportoló, politikus, zenész, színész, újságíró, könyv [...]
Maccoyi: Celebfan küldte a Sport Izére: Szöveg: Nézd meg az idei év legszexibb MMA harcos topless kép [...]
Maccoyi: Ha jól tudom az UFC-ben vannak olyan bajnokságok, ahol a földre kényszerített harcost lehet üt [...]
Mind a 62 komment
Se keze, se lába, mégis laposra ver MMA-ban? Mi az? :D
11687 0 2 Sport Izé
superxaba: nem értem miért nem rúgja fejen...
laci_: Legutóbbi meccsén Fedor Emelienko-t ütötte ki ezzel a nekiszaladós teknikával.
Se keze, se lába, mégis laposra ver MMA-ban? Mi az? :D
11340 3 30 Izé
fokhagyma: Nekem speciel ez jutott eszembe:http://www.youtube.com/watch?v=JN5mQ7WQzN0&feature=fvsr
sf: ő speciel lehetne igazi törzsvendég. ez nem a Csonka András? :)
focuskoma: Egyetlen egy rúgás is elég lett volna. :) De gondolom meg volt beszélve, hogy csak ütést haszn [...]
Mind a 30 komment
Harcosok klubja

A film narrátora (Edward Norton) elfoglalt és sikeres biztosítási szakember, akit cége állandóan balesetek helyszínére küld ki, és akinek ennek ellenére az életéből hiányzik valami izgalom. Utálja a munkahelyét és inszomniában szenved. Sokféle kúrával próbálkozik, hogy mások szenvedésével álomba szórakoztassa magát, de ezek csak kezdő lépések, mert az igazi izgalmat végül az hozza meg az életébe, amikor Tyler Durden (Brad Pritt) két lábon járó szappankereskedővel összeakad. Tyler Durden kövér és gazdag nők zsírleszívásainak melléktermékét hasznosítja a szappan- készítéshez, és a szappanokat pedig szintén gazdag, exkövér nőknek árusítja. A "két" férfi között bensőséges kapcsolat alakul ki, amikor barátságból elkezdik egymást ütni-verni.

Hivatalos honlap | Előzetes | Imdb

A harcosok klubjának 8 szabálya itt.
299 1 2 Film Izé
Kornadidas: egyik legjobb film
Balázs: alapmű
Egy félelmetes külsejű pankrátor és az ő harci üvöltése. ;)
7502 4 22 Izé
Errtu: XD néha megszoktam lesni előre mi várható, szóval tudom :D mellesleg az utolsó beküldött po [...]
bungle: Jobb esetben olyat küldött, ami már volt (bár azoknak meg szoktam írni, hogy már volt). Rossza [...]
Errtu: vérvörös naplemente 78 féle módon fotózva? vagy mi volt az az értelmes dolog?
Mind a 22 komment
Nincs önbizalamad, de szeretnéd magad megvédeni?

Ez a zöld ruhás bácsi segít neked, mert ő az önvédelmi sportok mestere. Nézd meg a videót, mert én tudom, hogy a szavad majd eláll és csak ennyit tudsz majd mondani...wooow. ;)
681 0 1 Sport Izé
tomi77: :)
Igényes K1 KO-k láthatóak a videóban. Szerintme érdemes megnézni!
933 1 1 Sport Izé
Fireblade1000: Ez nagyon durva cucc!!
Az igazi "comb KO".
691 0 1 Sport Izé
Maccoyi: Vigyázat, csak erős idegzetűeknek. :)
Régebbi postok...