REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Újabb nyereményjátékot indítunk, amit ezúttal az Assassin's Creed: Revelations hazai forgalmazója, a PlayON támogat! A játék részleteiről itt tájékozódhattok!
1447 1 0 Game Izé
 Egy feltörekvő hazai banda:);)  halgassátok!:)

 LátóHatár - Kimondatlan szavak

 

(Kedves post beküldők, legalább annyi fáradtságot vegyetek, hogy az szerző nevét és a szerzemény címét beírjátok a szöveghez, s néhány címkét irtok)
422 0 0 Zene Izé
A legjobb hazai fesztiválok
369 0 0 Pink Izé
Ноггано ft. Гуф & АК-47 - Тем Кто с Нами Ak-47

Jekatyerinburg hip-hop aktivistái, Витя(Vityjá) АК és Максим (Maxim) nem gyengén minőségi rappet hoznak Oroszországból továbbá ebben a számukban közreműködik  Ноггано(Naggana) és Гуф(Guf)  

mit nem adnék egy hazai koncertért
312 0 0 Zene Izé
Add adód 1%-át a hazai erdők és lakóik védelmére! Segítsd a hiúzokat, mert bajban vannak!
Adószám: 18226814-2-42
2776 1 21 Izé
izébigyó: Néhányan már tigrisnek nézik őket. ;) http://www.origo.hu/itthon/20110518-tigris-vagy-hiuz-kosz [...]
.::JunKieEQ::.: Érdemelne valami oklevelet, vagy kitűzőt... legyen mivel büszkélkednie... Egyébként se volna [...]
Purple: megütötte a szintet :DDD
Mind a 21 komment
Itt az új hazai (rágógumi) sláger, hogy jól induljon a hetetek! ;)

Rebecca Black "Friday" c. számával sem jobb.
13781 0 120 Izé
bungle: abel1451 küldte (Rebecca Black paródia): URL: http://www.youtube.com/watch?v=jzq2O54LLIw Szöveg: [...]
bungle: www.funpic.hu/hu/kategoriak/hiressegek/39842_attol-fugg-hogy-pentek-van-e?categoryId=15&position=&la [...]
kotta: Majdnem sikerült... Szóval csak egy videót (inkább zenét) akartam csak ehhez a szánalom-borzal [...]
Mind a 120 komment
A Krisztalex együttes 2007 nyarán alakult Elnevezésüket nem nehéz kitalálni, a két tag, Kriszta és Alex neveinek egyesüléséből jött létre.

A csapat női tagja Kriszta (Győri Krisztina) 1992-ben Nyíregyházán látta meg először a napvilágot, jelenleg Szakolyban él. Komolyabban 2004-től foglalkozik a zenével, ekkor mutatkozott meg egy tehetségkutató versenyen először. Később felkérték egy ismertebb hazai dal feléneklésére, Dj Sniper – Messze tőlem című dalához.

A duó másik tagja Alex (Varga Sándor) Nyíregyházán született 1989-ben, Balkányban él, és a Debreceni Egyetem hallgatója. Alexet gyakran azonosítják egy 2007-ben otthoni célra felénekelt, Akon – Smack that című számának magyar vagy hungarian néven ismertté lett változatával, melyet valóban ő énekel, és akarva akaratlanul lett a fiatalok körében közismert ezzel az átdolgozással. Azóta eltelt egy kis idő, és mára saját populáris, ritmusos dance dalokat kezdett írni, melynek zenei anyagáért a Progisound.hu Médiastúdió felel. A dalok zeneszerzője, hangszerelője Gulyás Attila, aki egyben a csapat menedzsere is

2011 elején jelentették meg első anyagukat, amely a Nem minden lány címet viseli, és 7 bulizós, trendi hangszerelésű, dallamos dalt tartalmaz.
1316 0 3 Zene Izé
baromka: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD igen. valami hasonló +1 skullman
Skullman: Zeneizé.hu - A legjobb zenék egy helyen Akkor ez mit keres itt?
Reise: szenny
Feliratbotrány a hazai warezvilágban

A Feliratok.hu tíz éve egyfajta ikonja a hazai filmwarez-világnak, a fordítások jó minőségét jelzi, hogy az itthon megjelenő hivatalos kiadványokhoz is loptak már innen feliratfordításokat. A régi oldal néhány napja megszűnt, az önkéntes fordítók egy másik oldalon élesztik újra a szolgáltatást.
2505 0 1 Tech Izé
Tooni: http://asva.info/hova-tunt-a-feliratok-hu-2011-02.html
A világ legfurcsább eladó házai (természetesen csillagászati áron)
7620 2 1 Izé
bandee1219: Vannak árak! :O
A 4 legjobb karácsonyi vásár Ausztriában - ha a hazai vásárokon kivül érdekel, mit vesznek sógorék...
333 0 0 Pink Izé
"Az elmúlt években a magyar népzenéről alkotott közgondolkodás pozitív fordulatot vett és soha nem látott „retro” divatját éli. Minden talán azzal kezdődött, hogy a hazai underground és mainstream kultúra prominensei felfedezték maguknak a saját gyökereikben rejtőzködő magyar népzenét. Manapság a jazz és rock zenekarok sorra cserkésznek be népzenei elemeket számaikba, de az új generáció autentikus zenészei sem maradtak a kaptafánál, igyekeznek lépést tartani a jelennel. Ennek eredménye egy sajátos népzenei stílus kialakulása. A népzene valóban élővé és recenssé válhat, mert ezek a fiatal formációk visszahozzák a véráramba és érdekes ruhákat adnak rá. Van egyébként a magyar népzenének egy megmagyarázhatatlan csontig hatoló ereje, amit az ember megérezhet mondjuk egy londoni bevásárló központban, amikor a háttérből halkan felcsendül egy-egy közismert Muzsikás szám. A saját kultúránknál keresve sem találhatunk jobb nagykövetet! Jó pár mai zenekarunk már nemzetközi hírnévre tett szert és ilyen lehet a nemrég alakult Buda Folk Band is. A 2007-ben létrejött banda fiatal tagjait olyan zenészek alkotják, akik egytől-egyig, ízig-vérig népzenészek, mégis ha körülnézünk rendre ott találjuk őket a legnépszerűbb jazz és blues zenészek oldalán. A zene határtalan, a műfajok pedig átjárhatóak. „népzene és világzene XXI. századi behatással.”
980 0 0 Zene Izé
XXI. századi magyar rabszolgasors

Jól kerestek a magyarokon a külföldi tulajdonú vállalatok és hitelintézetek. Az idei első fél évben 2,77 milliárd eurót vontak ki hazánkból (Multiparadicsom, Kizsigerelik magyar dolgozóikat a multicégek), miközben a fejlettebb országokban pont fordított a helyzet: nem mennek, hanem érkeznek a milliárdok. A hazai jövedelemelszívásoknak csak úgy lehetne gátat szabni, ha a kormány végre komolyan venné: nem érdemes a külföldi vállalatokat támogatni, mert azok, ahogy tehetik, kiviszik a jövedelmet.
7265 1 42 Izé
komcsi: A multik nagyon jól jártak Az adókedvezmények 93 százalékát a külföldi cégek kapták Magya [...]
kotta: Borítékolható, hogy nem fognak tapsolni örömükben, de részemről teszek rájuk. Nehogy már s [...]
izébigyó: Fityiszt mutat Orbánnak a Tesco http://hir.ize.hu/comments.php?post_id=90283
Mind a 42 komment
Négy nap zárka kávélopásért, 25 ezres bírság négy túrórudiért - életbe léptek a kisebb súlyú bűncselekmények elkövetőit sújtó szigorúbb szabályok.

Balogh Artúr: Kisebbségi törvényhez reformjavaslatok írásából: "A Cigány Politológusok és Szakértők Szövetsége reményét fekteti abban, hogy a hazai gádzsó társadalom nem próbál álságos lenni az egyszerű jogszabály módosítások miatt , hiszen alig egy hónapja a cigányságra szabottak törvényeket , amelyek érdekében még az alkotmányt is módosították pl: a 20 ezer forinti lopások esetében, és a büntethetőségi korhatár leszállításával."
LOL?

Bonus "szórakozásként": Nácik haza! - Balogh Artúr, Zorro, Glymboo és Más Antifasiszták Radikális Blogja ("grammar nazi"-k nehogy szívinfarktust kapjanak! ;))
7351 1 101 Izé
Tooni: Alatta az első hsz. XD
izébigyó: Balogh Artúr költeménye: http://nacikhaza.blogspot.com/2010/09/cigany-partizanok-mozgalmi-indulo. [...]
izébigyó: http://tv2.hu/naplo/video/nincs-menekves-az-uj-jogszabaly-elol
Mind a 101 komment
A leghíresebb újság.

A sorozatjunkien már régóta van olyan cikksorozat aminek az a megnevezése, hogy crossover. Ez az áthajlásokat jelenti. Azaz, hogy milyen hasonlóságokat lehet találni a sorozatokban, filmekben. Az említett oldal mivoltjából inkább csak sorozatokban.

Itt leírják az egész történetét. Igen hölgyeim, és uraim hazai felfedezés, hogy az újság mindenhol ott van. :-)
990 2 7 Film Izé
kotta: Hát ez "kunma" jó!
DJ Öcsike: Basszus megnéztem a kutyás videót és tényleg ott van az az újság !
kuri91: ez nagyon jóó :D
Mind a 7 komment
Addig jó, míg ilyenekkel szórakoztat a hazai Drum and Bass kultúra! :)

Marq Maram - Compound Mission
618 0 0 Zene Izé
Ilyen még nem volt!
Legyél te is virtuális-épületfestő!
Paint up! Visualpower virtuális-épületfestő verseny címmel egyedülálló pályázatot hirdetett animáció és mozgókép készítőknek a Visualpower Kft. A nyílt versenyben bárki részt vehet, aki ki szeretné próbálni a hazánkban még kevésbé ismert architekturális vetítés műfaját.
A Magyar Nemzeti Galéria „B” épületének középső homlokzatához illeszkedő, 3’-es, zenei aláfestéssel komponált pályaműveket 2010. május 21-ig kell eljuttatni a kiírónak. A verseny döntőjét, amelybe a legjobb 12 pályaművet a vizuális kultúra neves hazai szakértőiből álló zsűri választja be, június 19-én a Magyar Nemzeti Galéria Múzeumok Éjszakáján rendezik meg.
A pályázattal kapcsolatban minden információ elérhető a http://paintup.visualpower.hu/ oldalon, illetve a http://www.visualpower.hu/ –n keresztül.
794 1 0 Art Izé
Napokban kattintottam egy Google reklámra "Be The Lowest Bidder". Nem értettem, hogy ez mit akar jelenteni ezért meglestem. Ahogy a neve is mondja, fordított aukció. Az nyer aki a legkisebb - de egyedi - értéket adja.

Jó ötlet és király szórakozás :) Mivel beleszerettem, ezért elkezdtem hazaiakat is keresni és mit találtam? APEH... Csak cikkeket (1, 2), hogy az APEH, hogy írtotta ki ezeket az oldalakat. Miért nem lehet ilyen cég nálunk és miért lehet mindenhol máshol?

Aki viszont kiakarja próbálni ezt külföldön ajánlom a kövektező oldalakat:

www.belobi.com (egyszerű - angol)
www.oltiby.com (kicsit komplikáltabb, de még elmegy - angol)
us.dubli.com (belobi után a másik kedvenc - angol)
1953 2 8 Izé
arabicsnusos: MP4 Player 32GB + Photo Camera 6.81 € Dániel S., Hungary
dsi: attól hogy az egyik szemét, még nem jelenti azt h a másik nem az.. mindenki úgy próbálja leh [...]
mesyre: Életem során ilyen olalakon eljátszottam már kb 150 eurót. Nem akarok laptopot nyerni, nem akar [...]
Mind a 8 komment
A bunyevácok szeretnének önálló, törvényben elismert kisebbséggé válni. A bunyevác öntudat legfőbb hazai képviselője: Muity Mijo.
+ Bunyevác holokauszt
+ Bunyevác fórumok
5251 3 15 Izé
Tóth József: Sajnos, már nem emlékszem történelemből, hogy Mária-Terézia hova telepítette a svábokat, de [...]
vöri: hát nem tudom, de a nagyszüleim svábok :D
markymango: A Nemzeti Front A Bunyevác Autonóm Köztársaságért öngyilkos kommandója jött tiszteletét te [...]
Mind a 15 komment
A svájci Vals falu házai között bújik meg - szó szerint - ez a családi fészek, amely zömében a felszín alatt, a domboldalba épült.

Az egyik képen észrevehető kád egy Dutchtub.
11948 6 11 Izé
M.Andreas: Végülis ja. :)
Nas: Bár lakájossá is lehet tenni a házat...ha beszereznek egy komornyikot. :)
M.Andreas: A viszontválaszt egyhangúlag elfogadom. 8)
Mind a 11 komment
A svájci Vals falu házai között bújik meg - szó szerint - ez a családi fészek, amely zömében a felszín alatt, a domboldalba épült.

Az egyik képen észrevehető kád egy Dutchtub.
11381 3 2 Art Izé
betyár: ez nagyon jó!
mephistto: Valahogy psnek tűnik nem passzolnak a fények :) kellene video :D
Az évtized legjobb magyar filmjei
1894 1 4 Film Izé
pepeti: A Moszkva tér se rossz azért, a sulimoziban 8 éve még nem jött át:D
triniti5: Egyetértek az egyetlen jó a Kontroll.
pepeti: Taxidermia????? Atyaúristen...
Mind a 4 komment
Edge of Darkness

Az Edge of Darkness lenne a 2002 óta komolyabb filmszerepet nem játszó Mel Gibson nagy visszatérőfilmje, amely egyben arra is lehetőséget adhatna, hogy Hollywood túllépjen a sztár 2006-os részeg balhéján. A két és félperces előzetes alapján ez a film nagyszerűségével aligha lesz képes bármit feledtetni. Közben végig azon töprengtem, a klip rendezője vajon fogadást kötött-e valakivel, hogy sikerül minden eddiginél több közhelyet zsúfolnia az ízelítőbe. Olyan mondatok hangzanak el, mint, hogy "isten hozott a pokolban" vagy "én vagyok a fickó, akinek nincs vesztenivalója", de a legjobb: "el kell döntened, hogy te lógsz a kereszten vagy te vered be a szögeket". Ezek az ócska mondatok elég furcsák, tekintve, hogy a filmet az Oscar-díjas William Monahan (A tégla) és Andrew Bovell (Lantana) írta, a rendező pedig Martin Campbell (Casino Royale). A film Campbell azonos című 1985-ös minisorozatán alapul, amelyben egy nyomozó lányát meggyilkolják, és amikor az apa elkezdi felgöngyölíteni az ügyet, rájön, hogy szövevényes politikai ügy áll a háttérben. Egy hatórás sorozat kétórás filmmé alakítása közben óhatatlanul sok részlet elvész, de ha hihetünk az előzetesnek, a tömörítés most sokkal kevésbé sikerült, mint A dolgok állása esetében. Az sem annyira bíztató, hogy a szerepet, amit eredetileg Robert De Niro játszott volna a filmben, (az amúgy remek) Ray Winstone vette át. Az Edge of Darkness-t az USA-ban január 29.-én mutatják be, hazai premierről még nem tudunk. Igazából hivatalos oldalt nem találtam.


705 0 0 Film Izé
Az év legnagyobb magyarországi játékkiállításán bemutatkozik a Microsoft új operációs rendszere a Windows 7, emellett megrendezésre kerülnek a World Cyber Games 2009 hazai selejtezői és döntői valamint a World Cyber Girls szépségverseny.
869 0 0 Tech Izé
A rúdtánc egyre közkedveltebb sport a nőknél. Íme itt egy videó a 2009-es győztesről!

Itthon is egyre több figyelmet szentelnek a rúdtánc és a rúdfitnesz sportnak. Talán a legismertebb hazai képiselője ennek a sportágnak Pirner Alma, aki ebben a riportban elmondja, hogy és miként lehet ezt a sportot műveleni jól. :) (Macc)
18697 3 19 Izé
Maccoyi: Ez sem rossz: http://www.youtube.com/watch?v=Qwvc-RUKOSM A végén még a rudat is magáévá teszi. [...]
kiisb: Remélem, mielőbb olimpiai szám lesz belőle. Órákon át el tudnám nézni a közvetítéseket. [...]
Schabee: hát ez nem semmi
Mind a 19 komment
A rúdtánc egyre közkedveltebb sport a nőknél. Íme itt egy videó a 2009-es győztesről!

Itthon is egyre több figyelmet szentelnek a rúdtánc és a rúdfitnesz sportnak. Talán a legismertebb hazai képiselője ennek a sportágnak Pirner Alma, aki ebben a riportban elmondja, hogy és miként lehet ezt a sportot műveleni jól. :) (Macc)
16653 2 0 Sport Izé
Szerkesztőségünk ismételten meghívást kapott a BSC Kft. csütörtöki nyílt napjára, ahol ismét az Activison játékai voltak terítéken, csak ezúttal az őszi kollekció új termékeit mutatta be a hazai szaksajtó számára a forgalmazó. A jelenlévők ezúttal a Guitar Hero 5-öt, a DJ Hero-t és a Blurt tesztelhették le. Előbbi kettőről már akad egy tesztünk és egy előzetesünk, így ezek részletezésébe nem is nagyon mennénk most bele, viszont a Project Gotham Racing alkotóinak új, abszolút a kikapcsolódást, könnyed játékmenetet ígérő versenyjátéka, a Blur már igenis megérdemli, hogy röviden, de beszámoljunk róla.
1107 0 0 Game Izé
Defendor

Arthur Poppington (Woody Harrelson) fejében elég gyakran keveredik össze a valóság a képzelettel, a teljesen hétköznapi figura ugyanis egy szuperhős személyiségét is viseli, akit Defendor-nak hívnak. Defendor éjszakánként a város utcáit járja a bűnözés ellen harcolva, miközben folyamatosan nemezise, Captain Industry - egy drog- és fegyverkereskedő, aki anyja haláláért felelős - után kutat. Szokatlan fegyvere teljes zavarodottságot okoz ellenfeleiben, és társával, egy ex-prostituálttal (Kat Dennings) az oldalán Defendor méltó ellenfele a sötét és kegyetlen alvilágnak.

Trailer
Hazai premier: 2010. február 25.
955 2 2 Film Izé
Tooni: A nagy D, a nagy igazság nagy bajnoka, kinek vicces jeleneteit csodálhattuk a trailerben, hogy dar [...]
snake6: na ezen is szétröhögtem magam.........................
A végső állomás 3D (The Final Destination)

Nick néhány haverjával egy autóversenyen lazít a hétvégén, amikor egy versenyautó óránként kétszáz kilométeres sebességgel a nézők közé csapódik. Elképesztő mészárlást végez: van, aki elég a robbanásban, van, aki darabokra szakad, egy lányt pedig egy elszabadult kerék fejez le. A pánikban menekülő közönségre rászakad a lelátó. Nick álmában. A srác felriad és ott ül a lelátón. A vízió idejében érkezett, még épp meg tudja győzni a látomásában szereplő barátait, hogy meneküljenek. A katasztrófa bekövetkezik, és csupán pár másodpercen múlik, hogy ők mégis megússzák a szörnyű véget. Ám a halál nem szereti a rögtönzést, és nem engedi, hogy kifogjanak rajta: a nyomukba ered, és egyenként gyilkolja meg őket.
Hazai premier: 2009. szeptember 10. - kizárólag 3D-s vetítés

Apple trailer
Magyar feliratos trailer
1426 1 13 Film Izé
kasy: Atyaég! Ilyen lehangoló kokány filmet is rég láttam. És 70 perc az egész. pff...
Julyette:): Ja és a 90percen keresztul végig rajtam volt a 3D-s szemuveg és az égvilágon semmi bajom nem le [...]
Julyette:): Én tegnap voltam rajta moziban....Igen jó film. Mindig minden az arcomba repult, azt elso 10percbe [...]
Mind a 13 komment
Brüno

FIGYELEM!!! CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE, ERŐS IDEGZETŰEKNEK, ÉS GYOMRÚAKNAK, ÉS 18 ÉV FELETT!!!!!

Szerintem 2009 egyik legjobb filmje.

Sacha Baron Cohen vagyis a Borat alakítója/alkotója új abszurd filmet készített. amiben egy homoszexuálist alakít, aki felforgatja Amerikát, meg a divatvilágot, meg mittoménmégmit. Közben pedig k***ák ostorozzák, de szó szerint.

Hazai premier: 2009. július 9.

A film honlapja | Imdb
1727 0 13 Film Izé
1nessa: orulok h tetszett. en a premier utani 1-2 nappal neztem meg es tenyleg kemeny...nekem a mediumos tet [...]
skad: Hát én most néztem meg és mit mondjak... egyáltalán nem tetszett. Voltak benne vicces dolgok, [...]
bungle: Letterman - Sacha Baron Cohen Interviews a Terrorist http://www.youtube.com/watch?v=Qk2oee2kjT8 Csa [...]
Mind a 13 komment
Last Chance Harvey (Szerelem második látásra)

Harvey-t kirúgták az állásából. Mikor Londonba utazik lánya esküvőjére, újabb kellemetlen meglepetés várja: az örömapa szerepkör már elkelt. Bánatában Harvey felszed egy okos, vicces, kellemes külsejű, húsz évvel fiatalabb nőt.

Hazai premier: 2009. július 30.

Imdb
421 0 0 Film Izé
Külvárosi mulató - Paris 36 (Faubourg 36)

Hazai premier: 2009. április 23.

Christopher Barratier zenés drámája egy csillag születéséről szól egy olyan korban, melyet a bizonytalanság ural. 1936 Párizsában járunk. Senki sem tudja, mit hoz a holnap: a német Harmadik Birodalom felemelkedése sokak szívében szül félelmet, Leon Blum személyében pedig egy baloldali szakszervezeti vezető lép hatalomra és teljesen felforgatja a dolgozók életét. Ezek az ügyek általában nem igazán izgatják Germain Pigoil-t, aki egy apró mulatót üzemeltet a Fauborg negyedben, ám a városon eluralkodó káosz az ő mindennapjaira is hatással van. A felesége, Viviane megszökött a szeretőjével és arra készül, hogy magához veszi közös fiúkat, Jojo-t, Galapiat, a lelkiismeretlen vállalkozó pedig azzal fenyegetőzik, hogy becsukatja Germain mulatóját. Milou, a helyi politikus és Jacky Jacquet, a veterán szórakoztató segítségével Germainnak sikerül megegyeznie Galapiattal, hogy a színház nyitva maradhasson, ám az üzlet döcög, mígnem bekopogtat hozzá egy munkát kereső fiatal lány, Douce, kinek elbűvölő hangja egész Párizst átjárja.

Sajnos se magyarul, se angolul nem találtam hozzá előzetest, és angol hivatalos honlapot se találtam, szóval egy kis francia tudás most nem árt. :)

Imdb | Előzetes
398 1 0 Film Izé
Az osztály (Entre les murs)

Párizs egyik külvárosi iskolájában dolgozik Francois Marin osztályfőnök, akinek nincs könnyű dolga. A diákok többsége itt bevándorló, nehezen kezelhetőek, és a legtöbben a francia nyelvet sem beszélik anyanyelvi szinten. Francois azonban lelkiismeretes, szakmáját és feladatait kihívásnak tekintő tanár.


Hazai bemutató:2009. április 23.

A film angol nyelvű honlapja itt.

Imdb | angol feliratos előzetes
431 1 2 Film Izé
l3azsi: Na, ilyet próbálna meg valaki csinálni a mi bevándorlóinkkal, azonnal lerasszistáznák, meg pe [...]
Apokalipsz István: Ez ám a roppant "eredeti" téma... :/ További részletek itt : http://zskategoria.blog.hu/2009/0 [...]
A szólista (The Soloist)

Hazai premier: 2009. október.

Steve Lopez újságíró egy nap felfedezi Nathaniel Anthony Ayerst, az egykori komolyzenei őstehetséget, amint hajléktalanként Los Angeles utcáin hegedül. Lopez megpróbál segíteni a hánytatott sorsú férfinak, hogy visszataláljon a társadalomba, és eközben olyan különleges barátság szövődik köztük, amely mindkettőjük életét megváltoztatja.

Imdb | magyar feliratos előzetes
424 1 0 Film Izé
 A népszerű Hannah Montana című sorozatból most mozifilm készült. Hazai bemutató: 2009. április 23 (csütörtök).

323 1 2 Film Izé
Turmion Kätilöt: Kösz a trailert, ebből asszem láttam is az egész filmet 2 percbe sűrítve. Részvétem azoknak, [...]
Erunder: Ez azért már bűntett. De akkor fogok teljesen padlót fogni ha majd vki beküldi a Jonas Brothers [...]
Príma primavéra

Magyar-Bolgár-Angol-Holland Koprodukció

Hazai premier: 2009. április 16.

Gábort - a középkorú, ám gyermeki ártatlansággal és naivitással élő “kisfiát” - anyu kétségbeesetten készíti fel arra az időre, amikor ő már nem lesz. Anyu egy bankrablás során meghal, és Gábor a gyilkosság vétlen tettestársával, a nevelőotthonban felnőtt huszonéves Jolival menekülni kényszerül. Egy ajándékul szánt csillárral felszerelkezve útnak indulnak a nagymama búvóhelynek kiszemelt szerbiai háza felé. Ám a ház romokban, hiszen a nagymama csak Gábor képzeletében és rajzaiban élt. A falu zsidótemetőjében ráakadnak Feri bácsira, akiben Gábor a nagymamánál töltött gyermeknyarak felnőtt barátját ismeri fel. Az ő segítségével és a megsemmisítésükre törő rablóval a sarkukban megkezdődik életre szóló kalandjuk, amely során mindketten felnőnek, és ki-ki békét köthet a világgal és önmagával.

Előzetes | Imdb
457 0 0 Film Izé
Íme a tökéletes első randis film.

Nász-ajánlat (The Prosposal)

Hazai premier: várhatóan 2009. szeptember.

Margaret Tate (Sandra Bullock) Kanadában született, és szép karriert futott be az Egyesült Államokban, kiállhatatlan, karizmatikus főnökként tölti munkaidejét egy multicégnél. Most azonban a bevándorlási hivatal ki akarja őt utasítani az országból, így csak egy dolgot tehet: hozzámegy beosztottjához (Ryan Reynolds), akivel nem mellesleg kölcsönösen utálják egymást.

Imdb
590 6 3 Film Izé
Balázs: tetszett:)
gali74: köszi
kovacslacka: Előzetes alapján ez elég korrekt filmnek tűnik. (Remélem nem lőttek le minden poént ebben a 2 [...]
Táncfilm (Dance Flick)

A Wayans testvérek újra büntetnek!

Először is eddig minden lehetséges filmkategóriát kiparodizáltak már amit csak lehet (még a táncfilmeket is, csak nem egész estésen). Most itt az újabb agymenésük, amiről az előzetes alapján azt lehet mondani, hogy szokásos Wayans produkció, tipikus amcsi humorral. (De azért az "úúú black girls" ütött)

Hazai premier: 2009. szeptember.

Előzetes | Imdb
566 0 1 Film Izé
Speedy: Nem akarok nagyon tarhálós lenni de valaki tudta adni egy torrenet, mert nagyon kéne ez a film!?! [...]
New in Town (Miért éppen Minnesota?)

Lucy (Renee Zellweger) előkelő Miami-i életvitelhez szokott. Tanácsadóként dolgozik és legújabb feladata, hogy a semmi közepén lévő Minnesota-i kisvárosba küldik, hogy az ottani erőmű újrafejlesztési munkálatait felügyelje. A helyiek hűvös fogadtatása, a jeges utak és a dermesztő időjárás ellenére a kisváros bája idővel magával ragadja hősnőnket és a közösség is befogadja végül. Amikor arra utasítják, hogy bezárja az erőművet és ezzel az ott élőket munkanélkülivé tegye, arra kényszerül, hogy újragondolja céljait és azt, hogy mi az igazán fontos az életben...közben persze a szerelem is beszövi hálóját...


Hazai premier: 2009. április 23.

Imdb | magyar feliratos előzetes
418 1 0 Film Izé
Seholország (Imagine That [Nowhereland])
hazai premier időpontja: 2009. október

Eddie Murphy Nowhereland című filmben egy hétéves kislány, Olivia apját játssza. A kislány szerepére úgynevezett open castinggal kerestek színésznőpalántát, azaz bárki jelentkezhetett, aki kedvet érzett hozzá. A szerepet végül Yara Shahidi kapta meg, aki természetes bájával üde színfolt a profi színészek között.
Murphy egy leszállóágba érkezett üzletembert alakít, akinek a feje fölött előbb-utóbb összecsapnak a hullámok. Kislánya, Olivia azonban a segítségére siet: elviszi apját az általa kitalált seholországba, ahol a mesebeli lények megoldást találnak a férfi minden problémájára. A sztori alapján a jövő nyári film meglehetősen hasonlít  A boldogság nyomában című mozihoz, úgy látszik most a komikus beindítja a gyermekem-ad-erőt-ahhoz-hogy-újra-talpraálljak franchise-t.

magyar nyelvű előzetes | Imdb
543 1 0 Film Izé
Az 5 legbénább reklám hazai celebbel
1060 0 3 Pink Izé
Monique Lime: Tényleg! Azt már el is felejtettem! :)
neomatsek: ha egy híres emberke legyen az színész,zenész,sportoló vagy bármi a nevét adja egy termékhez [...]
Monique Lime: Tök más az, amikor a színész eljátszik egy karaktert a reklámban (gondolok itt pl. Emesére me [...]
Régebbi postok...