REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Aktuális akciónkban a Sony Magyarország és az AN-TEC Kft. felajánlásának köszönhetően tudunk nyereményekkel szolgálni. A szerencsések hazavihetnek egy PS3-as és PSP-s ModNation Racers-t vagy egy szintén PSP-s Fat Princess: Fistful of Cake-et. Ha Prince of Persia rajongó vagy, akkor pedig egy pólót és tartalomkódokat zsebelhetsz be.

Utóbbi két megnyerhető díjunkért a Facebook csoportunkhoz csatlakozva tudtok majd versengeni, ennek részleteit a Facebook oldalon fogjuk közzé tenni, míg a másik három nyereményre a szokásos formában lehet jelentkezni, azaz  a regisztrációt követően három egyszerű válaszra kell helyesen válaszolnotok.
1413 0 0 Game Izé
Vikings: Journey to New Worlds

A Skandináviából származó vikingek korának kezdete pontosan meghatározható: az első nagy visszhangot kiváltó támadás a lindisfarne-i kolostor ellen, 793. június 8-án történt. A végét már nem lehet egy adott eseményhez kötni, de nagyjából egybeesett a kereszténység felvételének lezárultával, a 11. század végén. Az e két időpont között eltelt három évszázadban a viking harcosok rettegésben tartották egész Nyugat- és Dél-Európát, meghódították Anglia és Írország nagy részét, Normandiában megalapították a hercegséget, a mai Oroszország területén pedig a rusz államot. Elfoglalták Izlandot, felfedezték és gyarmatosították Grönlandot, és egy rövid időre letelepedtek Észak-Amerikában. (részlet a wikiről)
A 40 perces dokumentumfilm négy részletben megnézhető a youtube-on. Angolul nem tudók nagy hátrányban.
Második részlet / Harmadik részlet / Negyedik részlet
724 0 0 Film Izé
Így mentsd meg a "hercegnőt"... :D

Igaz történet! ;)
11023 14 18 Izé
Szemjuel: nyhááááááá ez nagyon jóóó :D
naezazamaz: Hatalmas! Érdemes megnézni! :D
littleguy: Ez kib***ott jóóóó!!! :D Nagyon ott van! ;-)
Mind a 18 komment
A szőke nők sokkal agresszívabbak
406 0 3 Pink Izé
eerix: Uh, de gyönyörű a hajad! *.*
ghostkiss: Tény hogy a szőke nők jobban magukra tudják vonni a figyelmet de hogy agresszívabb lennének-e. [...]
eerix: Hát igen, teljes mértékben úgy érzem, hogy hercegnőnek születtem. -.-"
Bukott hercegnők
14163 6 12 Izé
bungle: Milyen jó, hogy van időgépünk és ezt már 2009-ben elloptuk. IgAzazel? :)
tim petard: hát sztem az ötlet jó volt, de nekem egyik másik elég erőltetett, és a kompozíciókkal sem v [...]
Nusihusi: A legdurvább Hamupipőke a kocsmábanXD
Mind a 12 komment
Bukott hercegnők
14743 2 1 Art Izé
Balázs: jók
Clash of The Titans

A film remake lesz, méghozzá az azonos című '81-es filmé.

Ez is a görög mitológiáról, csak ez nem egy gyerek könyvön alapszik hanem egy mítoszon.

A történet szerint Perszeusz felveszi a harcot a démonokkal, hogy megmentse Andromeda hercegnőt. Ahhoz azonban, hogy a fiatal titán sikerrel járjon, azaz az istenek és istenségek közötti háborúban győzedelmeskedjen el kell fogadnia korábban lemondott isteni erejét, mert csakis így szállhat szembe a gonosz teremtményekkel.

Mindezt olyan szereposztásban láthatjuk melyben Ralph Fiennes lesz az alvilág ura Hádész, a főisten Zeusz, pedig Liam Neeson. Ja és csak így mellesleg Perszeusz-t Sam Worthington fogja alakítani. Hogy a Skins első két évad főszereplőjének (Nicholas Hoult) mi lesz benne a szerepe, azt még nem lehet tudni.

Imdb
1382 2 4 Film Izé
BlackHawk94: ez egész jó kis filmnek tűnik:)
Balázs: a zene nagyon király szentem, The Used - The Bird And The Worm a szám címe ami alatta megy, napok [...]
kasy: Akkor ezt nem csak én érzem így. Hangulatosra csinálták a trailer-t, az már biztos.
Mind a 4 komment
Mononoke-Hime (Princess Mononoke) (A vadon hercegnője)

Nem is tudom, mit lehetne leírni erről a történetről... Talán csak annyit, hogy nagyon érdemes megnézni, engem az elejétől a végéig teljesen lekötött.

Imdb | Port
620 2 2 Film Izé
szomoja: ezt szeressem :D
snake6: sokat néztem anno vidókazin
Leia hercegnők. :)
11309 2 3 Izé
lokko: http://1.bp.blogspot.com/_mmBw3uzPnJI/Su85v1AgWHI/AAAAAAAA1s0/PgFr6Md757Y/s1600-h/princess_leia_cosp [...]
Killex: ejha...Olivia Munn meg Yvonne Strahovski nagyon komoly:P ofko'sz azért az ismeretlenek közül is l [...]
bungle: Milyen pici volt az "igazi" Leia. :) http://www.funpic.hu/hu.picview.php?id=37241&c=-1&s=dd&p=1
Milliomos pasira vágysz? Milliomosok lelőhelyei itt! Minden lány álmodozik arról gyermekkorában, hogy eljön érte a hófehér paripás herceg, aki kiszabadítja a sárkány (féltő és szigorú anyja) karmaiból…
593 1 7 Pink Izé
CRaPtRaSH: na jó, lehet jönni anélkül is:D
spider86: vannak ám igényeid :)
papaluige: kellett Nekem western ló, most kereshetek egy andalúzt is! :)
Mind a 7 komment
A "herceg", Naseem Hamed legütősebb pillanatai.
769 0 5 Sport Izé
Zsuga: elmondom neked, h ez volt az első és utolsó meccse ahol kikapott Hamed. nagyon jó bokszoló volt [...]
pearl dicky: nagypofájú kis s.gg dugasz :D http://www.youtube.com/watch?v=1ISwivnhMpI&feature=related ebbe a vi [...]
ffaannyy: ez nagyon kígyó xD
Mind a 5 komment
Földtenger varázslója (Gedo senki)

Földtenger távoli szigetvilágát az éhínség réme fenyegeti. A gabona elszárad, a háziállatok hullanak. Két sárkány bukkan elő a viharfellegek közül egymást marcangolva - ez a közelgő katasztrófa előjele. Darabokra szakadhat az egész, kényes egyensúlyban lévő világ.
Ged főmágus, a varázslók legnagyobbika, a fenyegető veszély okait kutatja. Két botcsinálta utitársa - Arren, a száműzött herceg és Therru, a tűz bélyegét viselő lány - társaságában veszélyekkel teli útra kél, melynek végén szembe kell néznie ősellenségével, Cob mágussal, aki az örök élet reményében kaput akar nyitni az élők és a holtak világa közt.
Előzetes
507 1 0 Film Izé
Arthur: Maltazár bosszúja – Arthur and the Revenge of Maltazard

Luc Besson nagysikerű gyermekkönyvének az Arthur and the Invisible (Arthur és a villangók) után most az Arthur and the Revenge of Maltazard (Artúr és Maltazár bosszúja) című mese kerül bemutatásra. A film alapját szolgáló könyveket maga Besson írta a gyermekei számára, aki összesen három filmet tervezett a négy könyből. Az Arthur és a villangók az első két kötetet dolgozta fel, az Arthur and the Vengeance of Malthazar a harmadik, az Arthur and the War of Two Worlds (amit majd 2010-ben mutatnak be a mozik) pedig a negyedik könyvből meríti az alapokat. Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor Selenia hercegnőnek Madonna kölcsönzi a hangját és a hírek szerint hallható lesz majd még Snoop Dogg és David Bowie is.

Imdb | Előzetes1 | Előzetes2
799 0 1 Film Izé
Erunder: Ki mit tippel, a főszereplő "gyerek" a forgatáson hány éves volt?
The Princess and the Frog

Évekkel ezelőtt a Disney stúdió mondogatta bőszen, hogy ezentúl ne nagyon számítsunk tőlük hagyományos, azaz a kézzel rajzolt animációs filmekre. Az utolsó ilyen alkotásuk A legelő hősei volt, amire 110 millió dollárt költöttek és hazájában csak 50 millió kapart össze. Valaki azonban úgy gondolta ott a cégnél jó lenne még egy hasonló mű (talán a nosztalgia hatására?) és hozzá is fogtak a The Princess and The Frog-hoz. A történet a közismert "herceg békává változik és meg kell csókolni, hogy visszanyerje alakját" sztorit dolgozza fel kissé másképpen.

ImdbElőzetes1 | Előzetes2
619 4 0 Film Izé
Year One

Jack Black és Michael Cera két lusta, de jó szándékú ősembert játszik, akik egy vitás ügy miatt kénytelenek otthagyni a törzset. Portyázás közben összefutnak többek között Káinnal és Ábellel (David Kross és Paul Rudd), és egy gyönyörű hercegnővel (Olivia Wilde) is. A filmet Harold Ramis rendezte aki Ádámot is játssza.

Imdb
897 0 5 Film Izé
Pkmici: a legnagyobb!kedvenc.
Balázs: megkell majd nézni Black nagy király:)a story jónak tűnik
snake6: simán őrület :-)
Mind a 5 komment
Elhunyt az Oscar-díjas Maurice Jarre 84 éves korában Los Angelesben rákbetegségben elhunyt a háromszoros Oscar-díjas francia zeneszerző, Maurice Jarre, Jean-Michel Jarre apja.

 Maurice Jarre,1952 óta több, mint 150 filmhez írt zenét, köztük olyan klasszikusokhoz, mint a Holt költők társaságának, Hitchcock Topáza , az Arábiai Lawrence , a Doktor Zsivágó  vagy az Út Indiába, utóbbi három filmért Oscar-díjat is kapott. A zeneszerző filmes munkásságát februárban az 59. Berlini Filmfesztiválon Aranymedvével díjazták, de rossz egészségi állapota miatt már akkor is csak tolószékben ülve tudta átvenni a szobrot.

Jarre 1924. szeptember 13-án született Lyonban. Zenei elhivatottságára akkor ébredt rá, amikor meghallgatta Liszt Ferenc II. Magyar Rapszódiáját Leopold Stokowski vezényletével. Ütőhangszeres tanulmányai után 1946-ban duót alakított a kortárs zene nagy alakjával, Pierre Boulezzel, Madelaine Renaud és Jean-Louis Barrault párizsi színházához szerződtek. Az ütősök később mindig nagy szerepet kaptak filmzenéiben. adocean( 'adoceanindexhumljhfrimwm', 0, 0 ) ado.slave('adoceanindexhumljhfrimwm', {myMaster: '7BRHWPBdhxcFPTw.2s2hCkuKgiDzrR5R8_wdJZ.9MwL.a7' });if(typeof adoceanindexhumljhfrimwm=='function') {adoceanindexhumljhfrimwm();} Öt évvel később Jean Vilar kérte fel Jarre-t, hogy komponáljon zenét a Homburg hercege című Kleist-darabhoz, amelynek főszerepeit Gérard Philipe és Jeanne Moreau játszották. Később balettzenéket is szerzett a párizsi opera számára, köztük a Párizsi Notre-Dame-ot. 1952-ben kezdte filmzeneszerzői pályafutását egy rövidfilmmel, és összesen 164 filmhez komponált zenét.

Több háborús filmet kísérnek szerzeményei (A leghosszabb nap , A vonat , Két nap az élet , Jákob lajtorjája ), dolgozott Alfred Hitchcockkal (Topáz ), Luchino Viscontival (Az istenek alkonya), Paul Newmannel (A gammasugarak hatása a százszorszépekre), Franco Zeffirellivel (Názáreti Jézus), Volker Schlöndorffal (A bádogdob ). Hozzájárult Peter Weir két filmjének, A kis szemtanúnak  (1985) és a Holt költők társaságának  (1989) sikeréhez is, de ő írta a Ghost  zenéjét is. "Egy filmben a zeneszerző az utolsó láncszem. Gyakran akkor találkozik a producerrel, amikor az már ég a vágytól, hogy bemutassák a filmet és olyankor nagyon gyorsan mennek a dolgok. Az Arábiai Lawrence-hez hat hetet kaptam Sam Spiegeltől arra, hogy két órányi zenét komponáljak" - vallotta be néhány évvel ezelőtt a Journal de Dimanche-nak adott interjúban. Az Egyesült Államokban letelepedett Maurice Jarre 2006-ban ünnepelte pályafutása 50. évfordulóját a lyoni Auditoriumban fiával, Jean-Michel Jarre zenésszel.
602 1 0 Zene Izé
Szőke Herceg hivatalos honlapja (angol!)

(Harryé itt: http://www. princeofwales.gov.uk/personalprofiles/princeharry/ )
476 0 0 Pink Izé
Vilmos herceg farkat villantott
1077 0 0 Pink Izé
Diana hercegnő óvszeres képeslapot írt a séfjének!
348 0 2 Pink Izé
Erunder: Azért az alsó sorból jobbról a 4-ik is elég durva
Derill: fölső sor balról a 3. menniyre kemény :D
Jót buliztak a hercegek
400 0 1 Pink Izé
babapiskóta: jaj, de helyesek!
Nem lesz sorozatsztár Károly herceg
180 0 0 Pink Izé
Kütyük Barbie hercegnőknek
887 0 0 Tech Izé
Prince of Persia: Next Gen - Decemberben érkezik
745 0 0 Tech Izé
"Úgy táncolok, mint egy elefánt..."
4361 0 0 Pink Izé
A hercegnő új orra
3024 0 0 Pink Izé
Prince of Persia - Lesz limitált kiadvány!
954 0 0 Tech Izé
Ez a Herceg már nem az a Herceg! Egy teljesen új hőst mutat be a UbiSoft a legújabb Prince of Persia-ban, mely nem csak karaktereivel kíván új irányt venni. Prince of Persia: Prodigy előzetes.
826 0 0 Tech Izé
Escape of Blue Door
3804 0 13 Game Izé
nicky80: a gyöngyöt be kell rakni a gyűrűbe,oda kell adni a hercegnek.oda kell adni még neki a virágot [...]
Kis Dolche: háth én nem tudok kimenni sehogy:(már kint van a herceg is a halnak a nyoma a falon a gyöngy is [...]
Syerafy: azzal csak a tintát nyomod fel a falra :) aztán ott marad neked büdösödni x)
Mind a 13 komment
Végre befutott a Harry Potter és a Félvér Herceg első kedvcsinálója, mely minden eddigi epizódnál sötétebb hangulatúnak ígérkezik.
4716 0 24 Film Izé
anon: Én is pont így vagyok vele, könyvben valahogy jobb, de azért várom a hatodikat.
tüpp: hát én már abban sem vagyok biztos,h ezt megnézem....a négy és az öt filmben elég nagy csal [...]
0tibi0307: Hát remélem az utolsó olyan sötét lesz hogy csak 1 fekete képernyő és ennyi...Az lenne a leg [...]
Mind a 24 komment
Végre befutott a Harry Potter és a Félvér Herceg első kedvcsinálója, mely minden eddigi epizódnál sötétebb hangulatúnak ígérkezik.
4786 1 24 Izé
anon: Én is pont így vagyok vele, könyvben valahogy jobb, de azért várom a hatodikat.
tüpp: hát én már abban sem vagyok biztos,h ezt megnézem....a négy és az öt filmben elég nagy csal [...]
0tibi0307: Hát remélem az utolsó olyan sötét lesz hogy csak 1 fekete képernyő és ennyi...Az lenne a leg [...]
Mind a 24 komment
Narnia Krónikái - Caspian herceg című film egyik betétdala.

Info a mesevilágról
620 0 0 Zene Izé
Állandó rovatunk ezúttal egy Kung Fu Panda kedvcsinálóval, a készülő Prince of Persia mozifilm első plakátjával és a Star Wars: Clone Wars médiaanyagaival.
3323 0 3 Film Izé
csicsilla: ez kész ez a mese!XD nekem màr kicsit elegem van ezekböl a tipusu mesékböl nem füztem hozz [...]
Belkar: kung fu panda, hmm... valahogy south park jut róla eszembe vagy nemis ott szexuális zaklatás pand [...]
anon: A Kung Fu Pandára nem sorsoltok jegyeket? :DDD
Állandó rovatunk ezúttal egy Kung Fu Panda kedvcsinálóval, a készülő Prince of Persia mozifilm első plakátjával és a Star Wars: Clone Wars médiaanyagaival.
3475 3 3 Izé
csicsilla: ez kész ez a mese!XD nekem màr kicsit elegem van ezekböl a tipusu mesékböl nem füztem hozz [...]
Belkar: kung fu panda, hmm... valahogy south park jut róla eszembe vagy nemis ott szexuális zaklatás pand [...]
anon: A Kung Fu Pandára nem sorsoltok jegyeket? :DDD
A francia Joypad magazin szállította a tegnap hivatalosan is bejelentett legújabb Prince of Persia első információit és képeit.
579 0 0 Tech Izé