REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Vida Ildikó goings to America
2272 0 1 Izé
Ravennë: Zene alatta LOL! :D Látom alul pont érdeklődnek is iránta: http://youtu.be/z0JPTgAtqzw
Vida Ildikó goings to America
4679 0 0 Game Izé
Mém született
2437 0 21 Izé
tjunior: Viszont van bekeretezett Orbán képe!. Lássuk be, az ma Magyarországon sokkal fontosabb a boldogu [...]
bungle: http://index.hu/belfold/2015/09/30/a_nav_uj_vezetojenek_sincs_nyelvvizsgaja/
norbertvincze: :D http://postimg.org/image/p2pazx73l/
Mind a 21 komment
Leleplezték a gyógyítót! 

Egy mentalista a Fókusz kamerája előtt csinálta meg ugyanazt, amit az 1 hónapja itt is szereplő, meg azóta pl. már a Frizbiben is haknizó, magát látónak kikiáltó Ildikó. (Érdekes, tegnap a Frizbiben is leleplezték egy másik mentalista segítségével, de amilyen bénák Hajdúék, csak hetekkel a műsor után rakják ki a videóikat).

Mi lehet szerintetek a trükk? Mindkettőn elég nagy karóra van, talán abban van valami kamera?
6208 0 46 Izé
Tooni: Nagy fekete óra csinos fellépőrucival, még 2009-ből, román betelefonálós jósműsorból http [...]
bungle: Ez meg pár napos: www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/megfenyegettek-hajdu-petert-2178043 Romániában k [...]
Tooni: OTV felvétele, itt nincs óra a kezén http://www.youtube.com/watch?v=gEOrvG5fYz0 Kanal D http://dr [...]
Mind a 46 komment
Ildikó azt mondja, hogy különleges képességekkel jött a világra. Vak sötétben tud olvasni és felismerni tárgyakat. 

Ti mit gondoltok erről?
6235 0 21 Izé
bungle: http://tv2.hu/musoraink/aktiv/121065_judy_elsirta_magat_a_lato_elemzese_alatt.html
bungle: www.borsonline.hu/20130204_dobbenet_szem_nelkul_olvasott_a_lato_asszony
7sleeper: :-) vagy azt, hogy "Én egy retkesj, öttensonhór caló vagyok, nem látok cemmit." azt nem értem [...]
Mind a 21 komment
X-faktor fordítva: Akasztjuk a hóhért!
235 0 0 Pink Izé
VV Ildikó hollywoodi színésznő lesz?
575 0 0 Pink Izé
Kifütyülték Keresztes Ildikót szülővárosában.
1204 0 0 Pink Izé
Érdekes interjú Keresztes Ildikóval, az X-Faktor sztárjával
590 0 1 Pink Izé
BullFrog: miért a sztárja? azt hittem, hogy csak zsűri?
Nos. Egy poszt Szatmári Orsinak, aki sokkal több hanggal és tehetséggel rendelkezik, mint ahogyan azt eddigi életútja elénk tárja. Bár a legendák szerint  az egykori Carpe Diem Fannyjának (Úristen! És ezt még valakik komolyan vették, sőt, rajongtak érte! :DD) magyar hangja Kersztes Ildikó, de nekem erősebn úgy tűnik, hogy ott is Orsi működött közre. Később az Irigy Hónaljmirigy állandó női hangja lett, majd próbálkozott szólóban és kvartettben is, de valahogy az áttörés mégsem jött össze. Pedig mai viszonylatban, és a popsztárokhoz képest nagyon is jó hangja van, ráadásul tök normális nő és jó bőrben. ;-) Na ennyi.

Bújj hozzám

Emlékszem

Jé! Eurovizilós dal? Biztos ez se nyert...
563 2 0 Zene Izé
A két hete felkerült videó kapcsán, amiben egy férfi szívinfarktust kapott egy könyvesboltban rengeteg hozzászólás érkezett. Sok levelet kaptunk, az egyik a férfi húgától érkezett. Akkor nem tudtuk eldönteni, hogy valódi-e az infarktusos felvétel és a rokoni kapcsolat, most a hölgy egy állítólagos videóval is alá szeretné támasztani mindezt. A segítségünket kéri. A probléma csak annyi volt, hogy a videót nem küldte el. Amit találtunk a videán azt most belinkeljük nektek.

Tehát eleget téve a kérésnek, most közreadjuk ezt a felettébb furcsa felvételt. Mivel a hölgy nem kérte, hogy az eredeti postot töröljük, amíg másként nem rendelkezik mi fent hagyjuk azt is.

A videó szó szerint sokkoló. Nem akarunk a könyvkiadó hibájába esni, mi előre elmondjuk, hogy ez a felvétel veszélyes az egészségre. Vigyázzatok!

Íme a levél, amit kaptunk:

Tisztelt Ize.hu szerkesztő!
 
Szenci-Molnár Ildikó vagyok. Bátyám és felesége nevében szeretném megköszönni az e-maileket és hozzászólásokat, amiket az elmúlt napokban jóérzésű internetező emberektől kaptunk.
 
Nagyon megható az a támogatás, amiben az interneten megjelent felháborító és szégyenletes videó kapcsán részesítették családunkat.
 
Bátyám, Szenci Gábor egy budapesti könyvesboltban kapott szívrohamot. Az esetet valaki megörökítette, és az interneten, így többek között az Izé.hu oldalon is elérhetővé tette. Azóta sok ezer ember látta, ahogy bátyám kezében egy könyvvel összeesik.
 
Bátyámnak mindig is gyenge volt a szíve. Gyerekkora óta járt szakorvoshoz. Kerülte az izgalmakat, és kímélő életet élt. Az internetre feltöltött videó kapcsán egyértelmű családunk számára, hogy a rohamot az a könyv okozta, amelyet a könyvesboltban éppen olvasott.
 
A felvétel, ha már meggyalázta bátyámat, talán valami jónak, egy pozitív kezdeményezésnek lehet az alapja. Mindig úgy neveltek bennünket, hogy a rosszban próbáljuk meg a jót megkeresni.
 
Ez a felvétel döbbentett rá, hogy micsoda felelőtlenség a könyvkiadók részéről, hogy nem tüntetik fel a könyvek borítóján, hogy hány éves embereknek szánják a kiadványaikat. A televízióban sugárzott filmek előtt megjelenik a korhatárt ismertető karika. A CD-k borítóin feltüntetik, ha a számok szövegei trágár vagy durva szavakat tartalmaznak. Még a vidámparkban is kiírják, hogy szívbeteg emberek mely játékokra ne üljenek fel. Ez alól a könyvek kivételt képeznek. Bátyám pedig ennek esett áldozatul.
 
Úgy érzem, hogy bátyám esete talán nem kirívó. Sokan élhetnek ma Magyarországon, akik féltik gyermekeiket vagy szívbeteg hozzátartozójukat egyes könyvektől. Az ő védelmükben fogalmaztam meg ezt a sajtóközleményt.
 
Bátyám sajnos még mindig kritikus állapotban fekszik a kórházban. Ha most eszméleténél lehetne, biztos vagyok benne, hogy támogatná a kezdeményezésem.
 
Követeljük, hogy a könyvkiadók a könyvek borítóin tüntessék fel, ha egy adott mű szívbeteg vagy kiskorú emberek számára nem ajánlott. Ne lehessen ma Magyarországon úgy könyvet kiadni, hogy az a megrázó, vagy sokkoló tartalomra ne figyelmeztesse az olvasót.  
 
Kérem, tegyék lehetővé, hogy ez a közlemény és az általam készített film az oldalon megjelenjen. Bízom benne, hogy a nyilvánosság a kezdeményezést felkarolja, és rövidesen változás történik Magyarországon.
 
Szenci-Molnár Ildikó
8385 5 460 Izé
Savitra: Javíthatatlan vagy XD És menthetetlen...
Purple: fogd már fel h nem igazi
Maggi: Így van szókincs , másoknak sajnos keveset adott a teremtő én megpróbálom kihasználni azt am [...]
Mind a 460 komment