REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Free Realms ingyenes MMO a Sonytól
3179 5 8 Game Izé
bleacher: most valami megeket tölt le :D
Eddy: Jo játék csak egy pár dologhoz itt is fizetni kell.
s.csuli: hol kell regiszni?
Mind a 8 komment
ingyenes

online tarot tanfolyam

 
367 4 0 Pink Izé
Nyitott lovardák - Ingyenes lovaglási lehetőség
405 0 1 Pink Izé
pupuc: köszi a posztot nagydee; )
Ha még nem ismernéd a tombola internetes változatát...
Ennél egyszerűbb ingyenes nyerési lehetőség nincs: csak feliratkozol és hetente, csütörtökönként mailben megkapod a tombolajegyed, melyre klikkelve azonnal ellenőrizheted, hogy nyertél-e!
2904 2 64 Izé
1Nsane: Én tavaly valamikor regisztráltam. Hetente kapok egy levelet tőlük, semmi mást. Van spam dögiv [...]
sahinel: A nyelv változik. Wow-al játszok és spam elnevezést nem most kezték el használni másra is. Az [...]
Errtu: Azért a spam-et és a hírlevelet nem kellene ennyire látványosan keverni. Az egy dolog, hogy a c [...]
Mind a 64 komment
Sicko

A film több átlagos amerikai állampolgár ügyének bemutatásával nyit, akiknek életét szétzilálta, tönkretette - és néhány esetben bevégezte -, valamiféle egészségügyi ellátási katasztrófa, így nyilvánvalóvá válik, hogy a válság nem csupán azt a 47 millió polgárt érinti, akik biztosítás nélkül élnek, hanem azokat is, akik lelkiismeretesen fizetik járandóságaikat, ám a bürokrácia bármikor lesújthat rájuk is. Miután bemutatja, hogyan is került ilyen szörnyű állapotba a rendszer (a rövid válasz a profittermelés és Nixon elnöksége), a rendező magával visz minket egy földkörüli útra, amely során olyan országokat is meglátogatunk, mint Kanada, Nagy-Britannia és Franciaország, ahol minden állampolgár alanyi jogon részesül ingyenes egészségügyi ellátásban. Végezetül Moore a 9/11-es katasztrófa hőseinek egy csoportját gyűjti maga köré - olyan mentőmunkásokat, akik ma immunrendszeri betegségekben szenvednek, ám az Egyesült Államokban megtagadják tőlük a megfelelő orvosi ellátást. A rendező a legváratlanabb helyre viszi el ezeket az embereket, ahol, amellett, hogy megfelelő ellátásban részesülnek, diplomáciai bonyodalom részesei is lesznek.

Előzetes
499 2 6 Film Izé
Zadam: Már bocs, de ők már a zárjegyekkel kifizették előre a kezelésüket és sokkal kevesebb ideig [...]
republic666: az én tb-émből gyógyítanak meg láncdohányos tüdőrákosokat meg alkeszokat meg cigókat????? [...]
republic666: de amerikában nincs tb még egyéb költségek amit én fizetek amióta dolgozom és fingom sincs m [...]
Mind a 6 komment
 Kedves gyerekek, 2009 február 24-ikén startolt a QuakeLive beta verziója, ami egy böngészőből játszható ingyenes Quake 3 - first person shooter.

Aki ismeri annak nem kell bemutatni, aki meg nem ismeri az ismerje meg most! :D
5277 6 19 Game Izé
Gery911209: Ha vkit érdekel engem felvehet barátnak JM91 a nevem jó játékot mindenkinek:D
yoman3d: Tegyel Firefoxot, azzal megy.
mounther: én google chrome ot használok de aval nem megy :(
Mind a 19 komment
Online TR-808 / 909 és TB-303 emulator effektpedálokkal (delay, reverb, flanger, stb.), mixerrel. Ingyenes, egyelőre csak beta, nem lehet menteni es renderelni. Jó zenélést! :)
9014 7 21 Izé
bungle: http://html909.com/
bandee1219: csak nyomj startot, aztán meg tekerjél mindent össze vissza, így rájössz, hogy mi mit változt [...]
RaoulDuke: reason powaa
Mind a 21 komment
Fél terabájt bambuszból Egyre terjed a technikai környezettudatoság hangzatos jelszava, de ez még legalább egy pozitív divat - a hullámot pedig legújabban a SimpleTech lovagolta meg, a maga [re]drive névre hallgató bambuszfedeles, egyébként pedig alumínium-borítású külső merevlemezével.

Amit ők szerényen csak a világ legkörnyezetbarátabb külső meghajtójának neveznek, valójában egy jó közepes, 500 GB-os egység, Turbo USB 2.0-ás csatlakozóval. Rendkívül környezetbarát mivoltát pedig elsősorban természetesen nem a bambuszfedélnek köszönheti, hanem leginkább a ventilátormentes dizájnjának - ahelyett ugyanis a hőelvezetésről maga az alumínium borítás gondoskodik.

Akár így, akár úgy, 500 GB szép mennyiség, és bár vannak nála gyorsabbak is, azért a Turbo USB 2.0 sem rossz - mi több, a cég ajándékba ad még egy kis bónuszt is, nevezetesen a Fabrik Ultimate Backup online tárhely-rendszerének vagy a teljesen ingyenes használati jogát, amely esetben azonban csak 2 GB áll majd a rendelkezésünkre az éterben, vagy havi $5 ellenében korlátlan tárhely, korlátlan adatátvitellel.

Maga a [re]drive egyébként $160-t kóstál.
553 0 13 Tech Izé
Jozef7: xD Gondoltam én hogy nem alkesz :D (neked tényleg szabad minden ;D )
CRaPtRaSH: ha te tudnád, mennyit... nincs egy normális pillanata... vagy részeg, vagy szerelmes magába ;DDD [...]
Jozef7: Mert mindig iszik?? :D
Mind a 13 komment
Frets On Fire - egy ingyenes zenei játék, olyasmi, mint a Guitar Hero. A játék célja, hogy a lehető legpontosabban gitározz a billentyűzeteden, népszerű zenék ritmusára. Mivel ingyenes és nyílt, nagyon sok magyar és külföldi dal tölthető le hozzá.
(Vigyázat! Rá lehet kattanni!)
3023 1 11 Game Izé
Marton350: 1000 köszi a helpet ,tudtam hogy én vagyok a béna ,általában mindig elcseszek valami egyszerű [...]
Thaddeus: Entert is kell nyomnod, azzal penget.
Marton350: hmm ,nemértem mi lehet a baj ,akkor kell emgnyomni a gombot mikor az izé fölé ér ,mégis 2 perc [...]
Mind a 11 komment
Energiatakarékos pici PC a Cherrypal-tó A Cherrypal, aki tulajdonképpen egy egyelőre ismeretlen gyártó, új megoldással jelentkezik a piacon. A vállalat egy kisméretű komplett PC-t mutatott be, amely alapjáraton mindössze 2W-os fogyasztás mellett üzemel, ára pedig rendkívül kedvező, összesen 250 dollárt kell érte letennünk az asztalra.

A kis számítógép elegendő teljesítménnyel rendelkezik ahhoz, hogy internetezni tudjunk vele, a készülékben egy 400 MHz-es órajelen üzemelő, hárommagos Freescale MPC5121e mobileGT egység található, amely eddig főként autós navigációs rendszerekben volt megtalálható, teljesítménye nem összehasonlítható az Intel és az AMD processzoraival. A rendszer 256 MB DDR2-es memóriával, valamint  4 GB NAND flash memóriával van ellátva, ez utóbbi ad helyet az operációsrendszernek, amely jelen esetben egy Debian alapú linux rendszer. A webböngésző szerepét a FireFox tölti be, amely az összes bővítmény és Linux média plugin kezelésére képes. A kis szerkezet beépített 802.11 b/g  WiFi adapterrel, két darab USB porttal és egy ethernet porttal van ellátva, de ezeken kívül egy VGA kimenetet, valamint egy sztereó hangkimenetet is találunk rajta. A Cloud Computer névre hallgató rendszer az átlagfelhasználók számára gyengének bizonyulhat, de a maga kategóriájában elég ütőképes, és ami a lényeg: rendkívül keveset fogyaszt. A pici PC-vel internetes videókat, flash animációkat, illetve különböző weboldalakat nézegethetünk, de akár irodai munkára is alkalmas a készülék.

A Cherrypal kis gépe nem csak egy egyszerű, alacsony fogyasztással üzemelő PC, annál bizony sokkal több. A gyártó a kis készülékhez kevés adattároló kapacitást biztosít ugyan, de cserébe 50 GB-os ingyenes internetes tárhelyet ad minden egyes vásárlónak. Az információk szerint ez a tárhely a jövőben bővülni fog. A Cherrypal megoldása rendkívül biztonságos, ugyanis a Cloud rendszer szoftveres és hardveres adattitkosítással éri el az internetet.

A rendszer az alacsony fogyasztás mellett 80%-kal kevesebb alkatrészből épül fel, mint egy átlagos PC, így környezetkímélőnek mondható, viszont a készülék háza hagyományos műanyagból készül, ami ugyanolyan veszélyes a környezetre, mint a többi PC borítása. A kis készülék mégis különleges, ugyanis gyártója szerint elég jó minőségű ahhoz, hogy akár 10 éven keresztül is hibátlanul tudjon működni, ám a felhasználók nagy része ennyi ideig nem tart meg egy gépet, többnyire 2-3 évente cseréli konfigurációját. A gyártó erre is kitalált egy környezetkímélő és mellesleg ötletes megoldást: a vállalat a megunt készülékeket visszavásárolja, majd a fejlődő országokban újra értékesíti, így a kis gépek valóban hosszú ideig lehetnek majd használatban.
917 0 3 Tech Izé
rivaul: Igen ez csak egy kis pc nem noti... Szal ehez +bill egér monitor stb :)
wowbagger: ööö...ez egy pc sztem.számítógép.nem notebook vagy tablet pc. nincs képernyőő.azt vegyé
gvereb1: mekkorka a képernyője?
ZombieHarmony - hiánypótló weboldal, végre egy ingyenes társkereső zombiknak!
3600 1 6 Izé
wowbagger: olyan kis cukik xD
Bakeyoo: Na mész te a ...ba! ;P
Pajti007: Mindenhol lehet rajta lyukat találni :D (bocs)
Mind a 6 komment
Freq Nasty és Bassnectar közös száma: Viva Tibet
Amúgy ingyenesen letölthető
448 0 3 Zene Izé
focuskoma: Csípem ezt a minimal jelleget :P:P:P:P:P
MStipee: Regisztrálni köll, pls akinek megvan küldje el nekem ide: mstipee@gmail.com téháiksz :)
yoman3d: Na ez igen!!! Tudsz még ilyen kaliberü muzsikát?
Az Ozric Tentacles alapítótagjai 1984 tájékán Angliában a Stonehenge ingyenes fesztiválon találkoztak és azóta nemcsak az angliai, de világszerte a fesztiválok legendás fellépői közé tartoznak. Zenéjük instrumentális, pszichedelikus űr-rock, utánozhatatlanul egyedi hangzással, gazdagon fűszerezve elektronikával, pumpálós basszusfutamokkal, húzós ritmusokkal, savas gitárszólókkal, keleti-távolkeleti ízekkel keverve, pozitív energiát árasztva utaztatja a hallgatót.
Közel 30 kiadott album után, 2008-ban egy új CD/DVD jelent meg Sunrise Celebration címmel a banda 25. évfordulója alkalmából, amin az éveik során több tagváltást megért együttes ismét visszatér az eredeti felálláshoz. (köszi Ivy a szövegért!)

Egy kis ízelítő a zenéjükből:


Egy élő felvételük (Chewier):
394 1 3 Zene Izé
bungle: Bár már volt itt róla szó: http://zene.ize.hu/comments.php?post_id=906 , az a megtiszteltetés [...]
MStipee: Engem kicsit a Liquid Tension Experiment-re emlékeztet (amit ha nem ismersz, ajánlom figyelmedbe ; [...]
halacska: nekem tetszik nagyon! bár eddig nem ismertem őket, de úgy néz ki rákeresek torrenten. :) jó k [...]
Big Buck Bunny - az ingyenes Blenderrel készült 3d animáció.
8175 14 27 Izé
olcsibacsi: Ha a Rambo-ból a sztállónéra, a predátorból pedig ááámerika kedvenc kormányzójára asszo [...]
olcsibacsi: Kis vukot még nem láttam dez ez a kis vidi nagyon ott van! Nagyfelbontásban nézve is csak eleny [...]
zoleecool: Nagyon jó kis animáció. :D
Mind a 27 komment
Tasmin Archer első, és talán azóta is a leghíresebb száma a Sleeping Satellite.
A dal szövege, az előadónő honlapja online bolttal, egy-két ingyenes letöltési lehetősséggel, és még egy blog is helyet kapott.
234 0 0 Zene Izé
The Steve feat Bobakrome - Vér a kötélhez
Az album ingyenesen letölthető innen
274 1 3 Zene Izé
xcsokix: Jól tetted:D
OZZYka: már meguntam az anonim MC-s tiniket :) gondoltam mutatok egy kis TELEPI-t
xcsokix: Isten!!! Wacuum 4 evőr!!!!:D
2006-ban, a Kerrang magazin az újság elindulásának 25., illetve a lemez kiadásának 20. évfordulójára megjelentetett egy METALLICA – Kerrang! Remastered (Master Of Puppets Revisited) című lemezt a magazin ingyenes mellékleteként, amelyre ismert mai zenekarok (többek között a Machine Head, a Trivium, vagy a Bullet for my valentine) játszották fel a számokat abban a sorrendben, ahogy az a klasszikus lemezen volt. Minden zenekar külön kapott egy számot, nem egymással közösen készültek a felvételek. Ez is bizonyítja, hogy a Master-rel a Metallica maradandót alkotott.
279 0 2 Zene Izé
Balázs: én tudom:) a szöveget wikiből másoltam:$
ToMz: nem csak a masterrel alkottak maradandót:) szvsz az összes albumuk maradandó:)
Team Fortress 2 ingyenes hétvége: május 2-4.
(Na ennyit a Shutdown Day-ről.)

Itt egy kis kedvcsináló videó:
1594 1 0 Tech Izé
PicLens - ingyenes kép- és videóböngésző Firefox alá.
4953 11 51 Izé
Schabee: én maradok fapados :)
Jetko: Tudnám még ajánlani bárkinek nyugodt szívvel a Maxthon nevű IE alapú böngészőt. Szerintem [...]
mekszamnojz: Jo tett helyebe jot varj ;) Amugymeg jo hogy elkezdted a pofazast, mert! Eleg jol csinalod, legalabb [...]
Mind a 51 komment
Orgazmust előidéző szoftver - és még csak nem is japcsi! :D
A szoftver ingyenesen letölthető.

(Azért én szerintem maradok a hardveres úton)
6965 7 65 Izé
.::JunKieEQ::.: Ez tiszta tré... :)
bungle: Junkie, ez már volt! :)
tonhalakhat: akárhogy hallgatom, nem megy! semmi se történik! faszom az egészbe, kamu szar!
Mind a 65 komment
AbiWord: ingyenes szövegszerkesztő
380 0 3 Tech Izé
techadmin: dragaim lecci lecci olvassatokmar el mivan oda irva: Frissült a Microsoft Wordre hasonlító, nyíl [...]
deyso: már Vindóz alatt is volt mikor megjelent a 98 nemsokkal azután jött ki nekem is megvolt marhára [...]
duffbeer: Ezer éve ismert Linux alatt. Kár, hogy csak most ért ide...:(
Ingyenes kiegészítés az Unreal Tournament harmadik részéhez
636 0 1 Tech Izé
1up: Mindig is a Facig Worlds lesz a legjobb CTF map akármelyik UT-ban... Elsőre csodálkoztam is, hogy [...]
A Rock 105 rádió ingyenes válással kedveskedik Valentin nap alkalmából a szerencsés hallgatóknak. :D
1489 0 1 Izé
<-{st.one}->: na ezek is úgy állnak a valentájnz-déjhez, mint én XD
Egy ingyenes letöltés segítségével lecsupaszítható a Windows Vista.
958 0 0 Tech Izé
A Fraunhofer Intézet szakemberei olyan navigációs rendszert fejlesztettek ki, amely nem a GPS-, hanem a WLAN-jelek segítségével teszi lehetővé a tájékozódást, és ingyenes hotspotokon alapul.
463 0 0 Tech Izé
Na végre!

"A ToldACuccot.hu egy ingyenesen használható fájlküldő szolgáltatás. Segítségével olyan nagy méretű fájlok küldése lehetéges, melyek feleslegesen terhelik a címzettek postafiókját, vagy az e-mail fiókok méretkorlátai miatt el sem jutnának hozzájuk."
4018 24 27 Izé
bandee1219: Te próbáltál már MSNen, SKYPEon akármitis átküldeni?... Nem hiszem. Mire az átmegy, megősz [...]
rivaul: Pfff már megint :D Joh neked elnézem akkor UJ IP-t kérjetek!!! :DDDDDDDDDDDDDDD
Luflee: inkabb uj ip-t kerjen, es ne ujj ip-t, mert az kisse veresebb lenne :)
Mind a 27 komment
Ingyenes autómosás
7648 1 8 Izé
bandee1219: Az ilyen autómosás nem jó, még ha ingyenes is (olaj, miegymás), főleg ha le van húzva az abla [...]
Zsolt86: Jajj már nem kell leugatni a kissrácot. Ti nyílván nem voltatok "abban a korban".
atyavilaag: Gratulálok drága jó atyádnak :P Most akkor ő a májer, ugye? Szánalmas...
Mind a 8 komment
Ennek a weboldalnak a lényege, hogy minden nap ingyenesen elérhetővé tesznek egy-egy - amúgy fizetős - programot 24 órára. Van, amikor csak egy sima titkosító programot, de van amikor valami komolyabb képszerkesztőt. (na azért nem a Photoshop-ot ;-) )

(a tech.izé-ről "nyúltuk", köszi Errtu! :))
6191 17 25 Izé
balagee: a cracklock program nem illegális? (én úgy tudom, hogy illegális)
bandee1219: Itt egy progi, ami segíthet mindenkin, aki időkorlátba ütközik.: Cracklock, ami időkorláttal [...]
bandee1219: Egyáltalán kipróbáltad, nekem simán ua. minden... Oo
Mind a 25 komment
Ez annyira nem is küty, nem is bigyó, viszont akár még hasznos is lehet.
Ennek a weboldalnak a lényege, hogy minden nap ingyenesen elérhetővé tesznek egy-egy -amúgy fizetős- programot 24 órára.
Van amikor csak egy sima titkosító programot, de van amikor valami komolyabb képszerkesztőt. (na azért nem a Photoshop-ot ;-) )
1157 2 0 Tech Izé
Azok számára lehet ez az oldal érdekes, akik a grafika valamely területén tevékenykednek.
Több 100 ingyenes, előre kikevert színminta között válogathatunk, vagy akár mi magunk is keverhetünk.
Ráadásul, ha letöltesz egy kis widget-et az Adobe Labs oldaláról akkor  böngésző nélkül is keresgélhetsz köztük. (Adobe AIR szükséges hozzá)
744 4 0 Tech Izé
Ez aranyos. Egy ingyenes sms küldő oldalról küldözgetnek halálos fenyegetéseket a politikusoknak. Amiben az a legjobb, hogy elvileg az ember saját telefonszámát írja ki, úgyhogy simán visszakereshető az illető... :)
3195 0 6 Izé
bandee1219: Volt nekem is, hogy keresett valaki mobilról, vezetékesen(kiírja a számot) és mobilon, persze n [...]
mekecske: Ne mint mobilozzanak a politikusok. Ott az irodájukban 2-3 fix és azon könnyebb fogadni az életv [...]
Luflee: Na vegre tudok irni :) Koszi bungle ! Szoval itt is azt nem ertem, hogy miert nem lehetett volna azt [...]
Mind a 6 komment
Minimálgrafikás... multiplayeres... ingyenes... rohangálós... szerintem :D
7758 5 36 Game Izé
vasasdrukker: Mostmár sikerült,a 7-es pályáért küzdök:)
vasasdrukker: jó játék de nem bírom felfogni hogy hogy lehet magasat ugrani mer hiába nyomom folyamatosan a f [...]
metaljesus: akkor engedélyezd a sütiket
Mind a 36 komment
Minimálgrafikás... multiplayeres... ingyenes... rohangálós... szerintem :D
8299 21 36 Izé
vasasdrukker: Mostmár sikerült,a 7-es pályáért küzdök:)
vasasdrukker: jó játék de nem bírom felfogni hogy hogy lehet magasat ugrani mer hiába nyomom folyamatosan a f [...]
metaljesus: akkor engedélyezd a sütiket
Mind a 36 komment
Online ingyenes stratégiai játék, nagyon jó!
12879 1 18 Game Izé
Feka87: Próbáljátok ki tényleg jó! Itt egy link, kérlek ezt használd. Köszi... http://www.travian.hu [...]
Somi: Ez tök jó játék, mindenki próbálja ki!
kelvyn: Erről a linkről is reggelhettek: http://www.travian.hu/?uc=hu2_73955
Mind a 18 komment
Online ingyenes stratégiai játék, nagyon jó!
13960 7 18 Izé
Maccoyi: Ti hogy álltok ezzel a játékkal ?
Kuly: Hát Szirmi!!! Én pedig innen reggeltem és már 80 főnél tartok! :-) most sajna nem kaptál utá [...]
Maccoyi: S.5. http://www.travian.hu/?uc=hu5_21128 ha kell valami segítség írj!!!
Mind a 18 komment
Távgyógyítás - online vírusirtók
Itt olyan weboldalak vannak összegyűjtve, melyek képesek windowsos gépünket vagy egy fájlt távgyógyítani. A szolgáltatások ingyenesek, megbízhatóak, és különösen hasznosak, ha gyanakodóak vagyunk.
4035 4 2 Izé
zzz: "Néhány online kártevőkereső és likvidáló" c. oldalnak...
Balázs: minek kell bejönnie?
Média konvertáló oldalacska - igen nagy haszonnal bír. (nem kell regisztrálni és tök ingyenes!)
3945 7 1 Izé
bungle: Balázs küldte: http://vixy.net/
BlogMusik - ingyenes virtuális ipod tömérdek zenével
15920 16 9 Izé
lakikiki: NAGYON KÖSSZ NEM TOM KI TETTE FEL DE EZ VALAMI NAGYON KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NEM MINDEN VAN RAJT [...]
bungle: http://www.deezer.com/
Rock'n'Roll Boy: Ja szerintem is jobb lenne ha le lehtne tölteni a zenéket (letölteni le lehet csk az a baj hogy r [...]
Mind a 9 komment
Ingyenes emlékeztetők e-mailben. Születésnapok, névnapok, rendezvények, események.
1839 4 0 Izé