REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Claire Stanwick CIA tisztviselő és Ray Koval brit titkosügynök otthagyják a kormányzati hírszerzés világát, hogy megszedjék magukat a két rivális multicég közt dúló, jól jövedelmező hidegháborúban. A küldetésük? Biztosítani egy termék titkosságát, amely egy vagyont hoz annak a cégnek, amely előbb szabadalmaztatja azt. Ugyanis megbízóik - Howard Tully iparmágnás és Dick Garsik vezérigazgató - semmilyen eszköztől nem riadnak vissza. Ám ahogy a tét nő, a rejtély fokozódik és a taktikák egyre mocskosabbá válnak, Claire és Ray számára a legravaszabb titok mégis egymás iránt érzett egyre növekvő vonzalmuk lesz. És ahogy próbálnak egy átveréssel a másik előtt járni, a két munkamániás profi azon kapja magát, hogy ármánykodásaikat az a valami veszélyezteti, amit nem tudnak kicselezni: a szerelem.

Előzetes | Imdb
592 1 0 Film Izé
Penge trilógia:
Penge - Előzetes
Penge II - Előzetes
Penge: Szentháromság - Előzetes
Penge (Wesley Snipes) félig ember, félig vámpír. Erős és gyorsan gyógyul a sebe, tud a fényben is járni. Ő a kulcs és a kiválasztott a két faj között. Barátjával a vámpírok ellen harcol gyerekkora óta, s egy nap melléjük szegődik Karen doktornő, akinek megmentette az életét. A vérszomjas, átalakult Frost a vámpírok uralmát akarja megteremteni a Földön. A vér istenének uralma mindent megváltoztathat. De Penge felveszi vele a harcot.
A második részben a vámpírok legyőzhetetlen ellensége, Penge kénytelen szövetséget kötni a vérszívókkal, amikor egy újabb, még rémítőbb faj fenyegeti kihalással a táplálékláncban alattuk álló fajokat, vagyis mindenkit! A Sötét Tanács szövetséget ajánl a vámpírvadásznak, és ő rövid habozás után elfogadja a feladatot. Újratoborozza a régi csapatot, és együtt vetik be különleges fegyverzetüket a különleges ellenség ellen. A vérfürdő egészen idilli volt a rájuk váró harchoz képest.
A trilógia befejező részében, a sivatag mélyén a vámpír lordok életre keltik a faj ősatyját, Drakulát. Hogy megnehezítsék az ellenük harcoló félig ember-félig vámpír Penge dolgát, a vérivók rágalomhadjáratot indítanak ellene. Gyilkos szörnyetegként mutatják be, és felkeltik iránta az FBI érdeklődését. A Cumberland ügynök vezette FBI-csatlósokkal vívott küzdelem után Penge szövetséget köt az emberekből álló vámpírvadász klánnal, amelyet tanítómesterének gyönyörű lánya, Abigail illetve Hannibal King vezet. Oldalán a két rettenthetetlen ifjúval Penge az ősi ellenfél nyomába szegődik.
483 1 5 Film Izé
Maccoyi: Ennek a posztnak a szövegkörnyezetében le kellene zárni félkővér betűt, mert most minden fé [...]
apoloes: grat
Balázs: :D akkor respect van :D
Mind a 5 komment
Vízen járni tanítja társait Billie, a nőstény delfin a nyugat-ausztrál partoknál. Billie húsz éve töltött rövid időt egy delfináriumban, ahol betegségeit kezelték, ott tanulhatta el a többiektől, hogyan kell farokkal a vízen járni. A tudósok szerint a Port River-i partoknál kialakulóban van egy "vízen járó kultúra" a delfinek közt.
3366 1 4 Izé
sparkey6: Viszlát és kösz a halakat!
Laci: Aki csak teheti olvassa el Robert Merle: Állati elmék c. könyvét. http://www.kihagy6atlan.hu/te [...]
esmein: Ha oda figyelünk, akkor is.
Mind a 4 komment
Veszélyes üzem baseball meccsre járni.
393 0 1 Sport Izé
anon: Az utolsó nagyon komoly :D
Hát akkor büntessünk ma egy francia számmal, aminek inkább a klippje büntet, a zene még egész elviselhető... remélem ez fog járni minden kedves kis Izélő fejében!
5008 0 21 Izé
csicsilla: ugye? engem is a fejek fogtak meg elsöre...mint valami dinogyik olyan a sràc...a zenèhez [...]
tian: hát nem tudom.... nekem a zene sem tetszik egyáltalán, még elviselhetőnek sem mondanám:) deh [...]
dega44: A zene télleg egész jó.....de azok a fejek.....
Mind a 21 komment
Amíg mások 2 évesen járni tanulnak, addig ő szörfölni... :)
2992 0 1 Izé
Luflee: hát ez nagyon édes ! :)