REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
The Karate Kid

A sztori nagyjából ugyan az. Mert ugye mindenkinek rémlik még az eredeti? Új környékre költöző kölyök, szerelmes lesz, de a csaj foglalt, megverik, öreg titokban kung-fu mester fószer tanítani kezdi, és a végére az új gyereké lesz a lány meg a dicsőség, mert legyőzi a gonosz nagymenőket.

A különbség most csak annyi, hogy egy fekete gyerek lesz a karate kölyök. Will Smith fia Jaden lesz az. Jackie Chan a tanító, és Will papa egy kisebb szerepben maga is feltűnik.

Nekem tetszett amikor 12 voltam, biztos a mostani kis kamaszoknak is tetszeni fog, de felnőtt fejjel nagyon gáz.

Imdb
1164 0 5 Film Izé
madMate: összefoglalva: jackie chan besenyő pista bácsinak öltözve tanít meg kungfuzni egy 27 kilós [...]
Erunder: Mert az nem gáz, hogy röpke 2 hónap önvédelmi oktatás után a gyerek elver egy nagyobbat, aki [...]
Rukitarin Moari: De a KARATE kidet, ha már igy hívják, miért wushu mester tanítja kung fu-ra? Ez már anno is ba [...]
Mind a 5 komment
Vadbarmok - Strange Wilderness

Apja halála után Peter megörökli állatokról szóló tévéshow-ját. Az egyetlen gond, hogy a Különös vadon nézettsége esik, ami azzal fenyeget, hogy a csatorna megszünteti a műsort. Peter két hét türelmi időt kap. Elhatározza, hogy olyan állatot kap lencsevégre, amely visszahozná a nézettséget és megmentené a műsort. A régi barátjára hallgatva Equadorba utazik, hogy felkutassa a környék Nagylábúját. Az úton nemcsak a dzsungel veszélyeivel, hanem a konkurens versenytárssal is szembe kell néznie Peternek és csapatának. Eszeveszett versenyfutás kezdődik a Nagylábúért.

IMDB
655 1 1 Film Izé
csuvacs21: A legjobb jelenet az amikor szarrálövik a Jetit :)
Obsessed (Őrült szenvedély)

Mikor a sikeres pénzügyi tanácsadó, Derek Charles (Idris Elba) jól megérdemelt előléptetését követően egy elegáns Los Angeles-i környékre költözik szerető feleségével, a gyönyörű Sharonnal (Beyoncé Knowles) és kisfiával, Kyle-lal, úgy érzi, élete nem is lehetne tökéletesebb. Ám mikor egy vonzó és rámenős új munkatárs tűnik fel a vállalatnál (Ali Larter), Derek rövidesen kellemetlen helyzetben találja magát. Miután egy céges partin lezajlott incidens miatt összezördülnek, Lisa valósággal megszállottan kezd viselkedni – amivel veszélybe sodorja Derek karrierjét, házasságát, sőt Sharon életét is.

Jónak ígérkezik, bár a sztori ismerős lehet, de ebbe azért mégiscsak a hősök legdögösebb nője és korunk egyik szexszimbóluma fog bunyózni.

Magyar bemutató: 2009. augusztus 18.

Imdb
628 0 3 Film Izé
scele: Megvan a magyarázat. Nem DM, hanem Dave Gahan. :-)
scele: Melyik Depeche Mode szám megy a bemutató elején? Nem tudok rájönni. Idegesít.
1nessa: ezt a filmet mar lattam:) nem rossz
Rémségek cirkusza – Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant

A 16 éves Darren olyan, mint a legtöbb környékbéli srác a kertvárosban. A legjobb barátjával lóg, tűrhető jegyeket hoz a suliból, és általában kerüli a bajt. Ám amikor ráakadnak egy utazó cirkuszra, Darranben megváltozik valami. Pontosan ez az a pillanat, amikor egy Lartan Crepsley nevű vámpír, nos, vérszomjassá változtatja.
Az újdonsült élőholt beáll a Rémségek Cirkuszába, az utazó vurstliba, amelyet olyan szörnyű lények töltenek meg, mint a kígyófiú, a farkasember, a szakállas nő vagy a gigantikus kikiáltó. Amint Darren újonnan kapott erejét próbálgatja ebben a sötét világban, értékes közkatonává válik a vámpírok és halálos ellenfeleik között folyó harcban. És miközben megpróbál életben maradni, azért küzd, hogy a készülődő háború ne eméssze fel a maradék emberségét.

Gyermekorom kedvenc ifjúsági regénye Paul Weitz rendezésében kerül vászonra.


A regénysorozatról (igen sorozat valószínűleg jön majd a többi része is) magyar wiki link, és a regénysorozat hivatalos honlapja.

Imdb | Előzetes

 
979 2 13 Film Izé
Erunder: Aki olvasta a regényeket nagyon nagyot fog csalódni. Kezdjük ott, hogy nagyon rövid lett az egé [...]
Madarinfluenza: Ez nagyon állat lesz. Könyvet nem olvastam (nm szeretek olvasni) ,de látom nagyon jónak ígérke [...]
tüpp: A könyvet imádtam,a sztori tényleg nem szokványos :)remélem a filmben sem kell majd csalódnom! [...]
Mind a 13 komment
Orphan

Kate és John lesúlytottan veszik tudomásul meg nem született gyermekekük tragédiáját. Kate-et rémálmok kísértik s az amúgy is törékeny pszichéjét ezek megviselik. Miközben küzd a normális életének visszanyeréséért a pár úgy dönt örökbe fogad egy gyereket. A helyi árvaháznál egy furcsán visszahúzodó lányra esik a választásuk, akit Esthernek neveznek. Amint a házukba fogadják a lányt aggasztó események sorozata kezdődik meg, később Kate is kénytelen belátni, hogy valami nincs rendjén Esther környékén. Persze egy baromi nagy titok övezi az árva múltját.

A főszereplő kislány bekerülhetne az "Utálatos gyerekek" listába is. :)

Imdb

 
1010 2 1 Film Izé
snake6: csak ide ér 1x
Cloudy with a Chance of Meatballs (Derült égből fasírt)

Az élet feleannyit sem ér néhány jó falat nélkül. Flint gyerekkora óta feltalálónak készül és kalandra éhezik. És mert a kis szigeten, ahol felcseperedik, többnyire unalmas halacskákból áll a menü, elhatározza, hogy olyan gépet készít, amely az esőt is ínycsiklandozó fogásokká változtatja. Az első próba a hamburgerzápor és makarónizivatar még jól sikerül, de a találmány sajnos nem tökéletes, és igen nehéz irányítani: a környéket hamarosan elönti a puding-áradás, a forgalmat ketchup-tornádó nehezíti, és a környéken népbetegséggé válik a gyomorrontás. Flint izgulni akart egy jó ízűt – ezúttal alaposan jóllakhat az izgalommal.

Imdb
771 0 3 Film Izé
Erunder: Néha meséket is nézek, mert a sok horror után az se árt, és most erre esett a választás. Err [...]
Mr.T.: Köszi az infót. :)
Erunder: Most néztem meg az HBO-n a Felvétel indul egyik részét amiből kiderült, hogy ez is egyfajta re [...]
Despicable Me

A film főszereplője egy gonosz tudós, Gru (az angol hangot Steve Carell kölcsönzi, bár megjegyezném, hogy híres angol hanggal még nem lehet eladni egy fimet), aki egy békés külvárosi környék alatti és titkos bázisában, és gonoszabbnál gonoszabb dolgokat ötöl ki. Például, hogy ellopja a Föld nevezetességeit. Azonban legújabb tervével még ennél is tovább megy, ezúttal a célpontja a Hold.
A tervének megvalósítását veszély fenyegeti, de igencsak váratlan formában: három árva kislány (Margo, Edith és Agnes) húzza keresztül Gru számításait, amikor a tudósban meglátják az ideális apajelöltet.

Imdb
959 0 2 Film Izé
kovacslacka: 3 hót jó kisfilm a minyonokról: http://www.sg.hu/cikkek/78906/itt_megnezhetoek_a_gru_hoz_keszult_ [...]
snake6: a trailer naon aranyos hahahaha
Katicabogarak leptek el egy családi házat és környékét Colorado-ban.
6050 1 13 Izé
SZIA: Egy újabb X-akta!
kisadria: 1. Asszem hivok még tesókat nagy bunyó lesz...:D 2. Svédasztalos vacsora..:D
Mr.T.: Én elkerítettem volna a telket, és odavitettem volna 10 menhelyre való macskát :D cicuk legalá [...]
Mind a 13 komment
A Szaturnusz és környéke - válogatás a legszebb képekből.
4438 6 6 Izé
Fireblade1000: Szépek!
rubigo: szerintem photoshop ;)
Békatallér: Da helyett, meg De
Mind a 6 komment
Az új amerikai vígjáték - Egy boltkóros naplója (Confessions of a Shopaholic)

Érdemes megnézni ; )

Rebecca Bloomwood (Mindenképpen talán) egy 25 éves ifjú lány, aki legjobb barátnőjénél Suze-nál lakik a város egyik elegánsabb környékén. Van egy halálosan unalmas állása is, mindemellett pedig fura betegségben szenved: vásárlás-mániás. Ez a szenvedély pedig leginkább anyagilag megterhelő. Olyannyira, hogy Rebeccának nem is futja rá. Amikor a lány a teljes anyagi csőd szélére kerül, végső kétségbeesésében elhelyezkedik egy pénzügyi tanácsadó lapnál. Hamar ismert és elismert lesz közérthető, hétköznapi embereknek szóló tanácsadó rovata. Cikkei felkeltik egyik jóképű és ambiciózus kollégája, Luke (Hugh Dancy) figyelmét is a lány iránt. Vajon kiderül-e, hogy a lány, akire mindenki hallgat, valójában a behajtók elől menekül? Vajon a plázákban való korzózás marad továbbra is Rebecca életcélja, vagy talál valami fontosabbat is az életben?

Sophie Kinsella nagysikerű regénye alapján.

Bemutató dátuma: 2009. április 9.

Imdb | a film hivatalos honlapja
513 2 0 Film Izé
Gran Torino

Walt Kowalski (Clint Eastwood), a nyugdíjas autószerelő csendesen éli mindennapjait: javítgatja a házát, sörözik, és havonta egyszer ellátogat a borbélyhoz. Egykori szomszédai elköltöztek vagy meghaltak, helyükbe délkelet-ázsiai bevándorlók költöztek, akiket a koreai háborút megjárt veterán mélységesen lenéz. Elégedetlen mindazzal, amit maga körül lát: saját, elidegenedett gyerekeivel; a céltalanul lézengő bandákkal; a latin és afroamerikai tinédzserekkel, akik azt hiszik, övék a környék.
Ám egy napon olyasmi történik, ami felrázza és megváltoztatja az életét. Egy éjjel valaki el akarja lopni az 1972-es féltett Gran Torino autóját, mely ugyanolyan csillogóan áll a garázsában, ahogy annak idején Walt segítette legördülni a futószalagról. Az ázsiaiak bandája ráveszi a szomszéd fiút Thaót (Bee Vang), hogy próbálja ellopni a kocsit, ám az akció nem jár sikerrel, mert Walt megakadályozza a rablást és megmenti a félénk fiút a bandától. Ezzel kivívja a szomszédai nagyrabecsülését, különösen Thao anyja és testvérei istenítik tettéért. Az idősebb nővér, Sue (Ahney Her) ragaszkodik hozzá, hogy az öccse hálából dolgozzon Waltnak, akinek esze ágában sincs kapcsolatba kerülni ezekkel az emberekkel, végül mégis beadja a derekát. A közös munka különös barátság kezdetét jelenti, és Walt sok mindent megtud - nemcsak a szomszédjában élőkről, hanem önmagáról is. Több közös vonást fedez fel a kegyetlen múltjuk elől menekülő emberekkel, mint a saját családjával.

Imdb | HD előzetes
480 2 8 Film Izé
pepeti: Ezt a filmet csak feliratosan! Szigorúan. Utóbbi évek egyik legjobb alkotása.
Balázs: LoL:) am úgy tippeltem h én ezeket nem nézném meg szal 50%ban egyezik az ízlésünk:P
Erunder: 2 stim 2 nem. Ez csak egy légpengetőt ér (Tedd össze a mutató és a hüvelyk ujjad és meg is k [...]
Mind a 8 komment
Elkezdtem pakolászni az Anubis játék nyerteseinek az ajándékait, és arra a megállapításra jutottam, hogy vészesen fogynak a pólók. A jelenlegi kinézet nem igazán fedi az izé.hu arculatát, így most ünnepélyes keretek közepette meghirdetjük az Első IzésPóló versenyt.

A feladat roppant egyszerű: tervezz pólót, ami Izés!

Lehet neki eleje, meg lehet neki hátulja, meg lehet neki minta az ujján és lehet bármilyen alapszínű.

A technikai megvalósítás szitázással fog történni, ennek megfelelően a varrások környékén lévő kb. 5 centire nem ér rajzolni!

A nyertes nyereménye az öröm és boldogság lesz, hogy az Ő becses kezének munkáját fogja viselni a teljes Izé közösség.

Mivel mindenki karácsonyi shoppingoló lázban ég, ezért a pályamunkák beérkezési ideje jövő év január 5. napjának 23. órájának 59. perce, kommentbe belinkelt képként!

Az elkészült pályaműveket összesítjük, feltötljük, ti pedig megszavazzátok.

Minden további kérdés, technikai részlet, óhaj, sóhaj, hascsikarás szintén kommentben.

Itt találtok további alapokat, amire tudtok dolgozni.
2672 8 207 Izé
Kolbi: már csak dobostorta :D
Maccoyi: És rezlavor "projektjeit" nem veszi át senki? Vagy a gazdasági válság utólérte a habostortát [...]
bungle: Elison írt febr. végén, hogy besegít egy szavazásos oldal elkészítésében (azóta mondjuk ki [...]
Mind a 207 komment
Mai ismeretterjesztő rovatunkban a vámpírvipera (Viperidae Vampira). Elsősorban Észak-Amerikában honos, szereti a feltűnést, kedvenc tartózkodási helye a tetováló és piercing szalonok környékén található.
Sajnos nem tartozik a kihalófélben lévő állatok közé.
8575 5 62 Izé
kukulkan: Egy kis kukacoskodás:) (bocs, szakmai ártalom, de nekem rögtön ez szúrt szemet) Sz'al az élő [...]
Paapi: Brian Élete :) Nagy film :D
kotta: Idézetmegfejtős (könnyű lesz): "-Ne kövessetek!Ti mind egyéniségek vagytok!! (bamba tömeg v [...]
Mind a 62 komment
Új, Atom processzoros tábla PC-t készít a Fujitsu A Fujitsu is beszáll az Atom-őrületbe, ugyanis legfrissebb noteszgépe, amely tulajdonképpen egy UMPC (Ultra Mobil PC, azaz kisméretű, könnyen hordozható) és egy tablet PC keveréke, az Intel egyik Atom processzorával van felszerelve. A gyártó újdonsága a Lifebook családban foglal majd helyet, az U2010-es típusjelzéssel ellátott újdonság specifikációi első ránézésre egészen jók.

A fenti képen látható Lifebook U2010-es modell egy 5,6 hüvelykes képátlóval rendelkező kijelzőt hordoz magában, amely 1024 x 768 pixeles natív felbontással üzemel. A kis készülék mindössze 680 grammos súllyal bír, így rászolgál az UMPC elnevezésre is, de kihajtható és elforgatható kijelzőjének köszönhetően tablet PC-ként is tökéletesen használható. A Fujitsu újdonsága tartalmaz beépített WiFi és Bluetooth adaptereket, ezen kívül GPS vevővel is ellátja majd a gyártó. A különleges konfigurációban 1,6 GHz-es vagy 1,8 GHz-es Intel Atom processzor kap helyet, a rendszer 1 GB DDR2-es memóriával, 80 GB-os merevlemezzel és Windows Vista operációsrendszerrel kerül forgalomba.

A Fujitsu a kis készülék várható megjelenésével kapcsolatban egyelőre nem szolgált információval, ám az már tudható, hogy a Lifebook U2010-es modell ára valahol 1300 dollár környékén fog elhelyezkedni.

(Szerző: J.o.k.e.r)
858 0 0 Tech Izé
Mai ismeretterjesztő rovatunkban az orchidea, mert még növény úgy sem volt, ha jól emlékszem és persze aki a virágot szereti rossz ember nem lehet. :D

Rendszertanilag a zárvatermők (Angiospermatophyta) törzsébe, azon belül az egyszikűek (Monocotyledonopsida) osztályába tartozó családba több mint 25 000 ismert faj tartozik, de még napjainkban is fedeznek fel újabb és újabb fajokat. Például 2006-ban Pápua Új-Guineában, a Kutubu tó környéki esőerdőkben mintegy húsz olyan orchideára bukkantak, aminek legtöbbje valószínűleg új fajként kerülhet leírásra. Ezek egyike a képen látható Cadetia kutubu nevű faj.

Magyar Orchidea Társaság

Australian National Botanic Gardens

Bene László Orchideás oldala

Macro
1414 3 3 Izé
izébigyó: Volt már növény ismeretterjesztő, rosszul emlékszel. Pl. a raflézia ( http://www.ize.hu/commen [...]
Purple: szeressük :)
Zsolt86: Megy a tíz pont (:
Hatalmas objektum landolt Londonban vasárnap a Potters Field Parkban sűrű füstöt és furcsa hangokat hallatva magából. A környéket lezárták, fekete öltönyös, a Men In Black-ből jól ismert szemüveges alakok lepték el a parkot. ;)
10794 1 59 Izé
luise: a becsapódáshoz visszatérve nem láthatók azok az izék amik lelasitották volna és így minim [...]
tikshow: ekkora felhajtást egy szaros vectranak...
Purple: :DDDDD ez depoén volt :D
Mind a 59 komment
Busta Rhymes - Break you neck

Busta Rhymes az 1991-ben debütáló Leaders Of The New School nevű bandával indította pályafutását. A banda nem tett szert világhírnévre, de ez a fiatal jamaikai srác szólóban megmutatta az embereknek, milyen remek előadó is valójában.
Az 1996-os év legnagyobb durranása kétségkívül Busta Rhymes felbukkanása volt. Már ismert tagja volt a már említett Leaders Of The New School-nak, illetve a New York-i rap szcénának, amikor elérte első igazi sikereit. A vibráló tekintetű, karibi beütésű, saját, össze nem téveszthető stílussal rendelkező Busta Rhymes 12 évesen már rappelt, miután szülőföldjéről Brooklyn-ból Long Island-re költöztek át. A környéken rendezett összes rap tehetségkutató versenyen részt vett, majd végül sorsa összehozta későbbi partnerével Mc Charlie Brown-al. Charlie ekkor még csak kilencedikes, de a Busta-val közös repperkedésükkel olyan támogatókra lelnek, mint Chuck D. A Public Enemy Long Island-i stúdiójában kezdenek felvételeket rögzíteni, majd ezeknek a szalagoknak köszönhetően a világ is megismeri őket.

Busta Rhymes - Gimme some mo

Busta Rhymes feat. Spliff Star-Make It Clap

Busta Rhymes - I Love My Chick

Busta Rhymes and MC - I know what you want

Busta Rhymes - Put Your Hands Where My Eyes Can See

Busta Rhymes, Chingy, Fat Joe and Nick Cannon - Shorty

Busta rhymes Ft Pharell - Lite ya ass on fire

Busta Rhymes-Get You Some

Busta Rhymes & Mystikal
442 3 11 Zene Izé
Purple: mekkora az a videó :D
csicsilla: dehogy bàntom Isten ments!!!nekem tetszett az a vidi!
Monsy: Ne bántsd Gyulát! Ismerem a srácot, jó arc csak kicsit talán eltévedt. :) Akkor már inkább [...]
Mind a 11 komment
A nyulak háborúja, multiplayerben. :)

Így húsvét környékén, aktuális ez a játék ;)
1506 2 2 Game Izé
mephistto: A gyémántos neve Hexxagon :) flash verzióba megtalálható sok helyen
gvereb1: 486-oson volt ugyianilyen játékom csak nyulak helyett baktériumokkal. (meg valami gyémántos ver [...]
Vigyázz!!! Szép Kupidó nyíla téged is eltalálhat, így Valentin nap környékén. :D
9759 9 18 Izé
buldozer: ez besz@ras.....nagyon allat. : )
roland66: gecc ez iszonyat nagy! gyorsan el is küldtem mindenkinek :D
Lilu__cica: A szerelem fáj... XDD
Mind a 18 komment
Villanykajak. Sebességtől függően 2-4 órára elegendő töltést tartalmaznak az aksik, a végsebesség pedig valahol 20 km/h környékén van.
666 0 0 Tech Izé
Függesztett gömb alakú fa ház  lehetne a magyar neve, ha nevezné bárki nevén a képen látható dolgot. Az alapanyaga jellemzően üvegszál illetve fa, az árak 7.800 dollártól indulnak, de ez csak az üvegszál  vázat az ajtókat és az ablakokat tartalmazza. A teljesen felszerelt verzió ugyan 150.000 dollértól indul, de ez tartalmazza a 4 fő részére szükséges ágyakat, egyéb bútorokat  és eszközöket, valamint a bronz nyílászáró díszitéseket is.  Kanada környékieknek bérlési lehetőségük is van.

877 1 0 Tech Izé
Ami jó az jó, még akkor is, ha valami hülye céges honlapon van elrejtve. Az AXE gombnyomásra nyögdécselő ajkaival simán el lehet játszani negyed órát, lehetőleg bekapcsolt hangfalakkal, hogy a környéken mindenki egyformán remekül szórakozhasson.

Egyetlen negatívumként a magyarítás hiányát tudnánk említeni, a francért nem lehetett néhány billentyűre valami magyar lihegést rákötni ("szeress, te állat!").
10706 2 5 Game Izé
norbertka1997: mi ennek a játéknak a cime?
szamaba: szupi
Szama: ez cool
Mind a 5 komment
Ami jó az jó, még akkor is, ha valami hülye céges honlapon van elrejtve. Az AXE gombnyomásra nyögdécselő ajkaival simán el lehet játszani negyed órát, lehetőleg bekapcsolt hangfalakkal, hogy a környéken mindenki egyformán remekül szórakozhasson.

Egyetlen negatívumként a magyarítás hiányát tudnánk említeni, a francért nem lehetett néhány billentyűre valami magyar lihegést rákötni ("szeress, te állat!").
10129 5 4 Izé
szamaba: szupi
Szama: ez cool
Ketya: a G meg H betü a legjobb:)
Mind a 4 komment
Motherload - ez volt régen a kedvenc játékom :)
A lényeg, hogy különböző ásványokat, meg kőveket kell felhoznunk a mélyből, hogy fejlesszük a fúrókocsinkat.
(figyelem, 4500 környékén már robban a föld)
16164 9 48 Game Izé
agyas: oké nem szóltam, nem vettem észre az instrukció menüt XD
agyas: Sziasztok, hogy a fenében lehet használni a dinamitot a teleportot, azaz szinte mindent :D jó le [...]
misuka1988: Az AMAZONITE-ből egyszerre 22 darabot vittem fe, amiért kaptam is 11 milliótl, igaz hogy nem tudt [...]
Mind a 48 komment
Motherload - ez volt régen a kedvenc játékom :)
A lényeg, hogy különböző ásványokat, meg kőveket kell felhoznunk a mélyből, hogy fejlesszük a fúrókocsinkat.
(figyelem, 4500 környékén már robban a föld)
10817 7 45 Izé
Hunter: hat ha megveszed mindenbol az utolsot akor nem halsz meg ha felrobban a fold de gyorsabb ha hasznalo [...]
3kori3: Valaki mondja meg hol az anygyalkaaa!!! 832.895 ft-ig felmentem, 2 óra alatt, eddig volt üzemanya [...]
fingi22: Kovy5: Tudsz ilyen csalásokat más miniclip játékokhoz is?
Mind a 45 komment