REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Scott G. Brooks különös emberábrázolásai
520 0 0 Art Izé
Az ICA- kövek után itt vannak az azték leletek is különleges képekkel.
Az 1950-es években földönkívülieket és repülő szerkezeteket ábrázoló különös tárgyak kerültek elő Mexikó középső területéről. A tárgyakon látható lényeket többségében nyújtott fejjel és mandula alakú szemmel ábrázolták. Alaposabban megvizsgálva a rajzokat megtudható az is, hogy ezek az űrutazók miképpen küzdik le a bolygórendszerek közötti több ezer fényévnyi távolságokat. Ez a nagyszámú tárgy csak egy része annak a leletegyüttesnek, amit ez év decemberében egy film keretében fognak bemutatni.
5691 2 7 Izé
szecskamester: Azért ahhoz elég durva halucinációnak kellene lenni, amiben, pontos csillagképeket látnak az e [...]
ismeretlen: Szerintem egyszerűen sok idejük volt ezeknek az embereknek és sok kokát rágtak és sok kukorica [...]
hawkeye: Igaza volt. Nemhiába volt zseni... :)
Mind a 7 komment
A Daazo.com Visegrad Shorts on Tour filmversenyének nyertese, a Numbers két különös fiatal szerelmét meséli el, egzotikus környezetben. Sci-fi és szerelem néhány percben.
599 1 0 Film Izé
 Alexander Jansson különös világa.
1617 1 2 Art Izé
Ravennë: http://www.youtube.com/watch?v=h-NrekgjPGk#!
bungle: Wow, tök jók, elég egyedi látványvilága van.
Amerika után már Új-Zélandon is kiváltságnak számít a saját veteményes.

"Az új törvény két szempontból is különösen aggasztó. Először is hatásának terjedelmében, másodsorban pedig azért, mert szinte teljesen észrevétlenül ment végbe a törvényalkotási folyamat. A média szinte egyáltalán nem foglalkozott az üggyel, ami pedig alapjaiban változtatja meg az ország élelmiszerbiztonságát."

Korábban: A világ a Monsanto szerint
4144 0 11 Izé
BusKeyCome: "Készülünk a világvégére." Na, csak nem utaztok? :D Egyrészt értem én az érvelésed, mert [...]
Nas: Készülünk a világvégére. :D Semmi, visszahúzódtam a mélytengerbe. :) Ez egy nagyon érdekes [...]
Fabian: OMG, ez nagyon brutál, csak csodálkoztam, miközben olvastam, hogy ilyennek egyáltalán a gondola [...]
Mind a 11 komment
Különös állatszerelem. Remélem a nászéjszakáig nem jutnak el.
1413 0 6 Izé
7sleeper: internet is for ANIMAL PORN.. rengeteg bambipurt eregethetett a zőz fartu'rkey biztos a nem a wrong [...]
Nusihusi: Nagyon cukik együtt♥
Tooni: De ez igen ;) NSFW! http://www.b3tards.com/u/9d39b47895ecf57998dd/nsfw2.jpg
Mind a 6 komment
Chiatura valaha az egyik leggazdagabb iparváros volt Grúziában. A völgyben elhelyezkedő városkát magas hegyek vetták körül, ezért a bányákban dolgozók számára felvonórendszert telepítettek a környékre. Mikor a mangán ipar jelentősége csökkent, sok ember elvándorolt a városkából, ám a sok felvonó még ma is különös karaktert ad Chiaturának.
862 0 0 Film Izé
A hegy gyomrában (2009)

Sokaknak ismerős lehet a cím, ez ugyanis annak az 1982-es új-zélandi filmsorozatnak az újrafeldolgozása, amelytől sokan nem tudtak aludni gyerekként. :)

A sztori a régi, a trükkök újultak. Egy csapat emberbőrbe bújt alakváltó földönkívüli féreg (épp heten, mint a gonoszok), a Wilbeforce-család, ódon elhanyagolt Adams-kúria stílusú házukból és rothadtkáposzta-szagú halottaskocsijukkal leigázni készülnek a világot. Ebben egy ikerpár állíthatja meg csak őket Sam Neil segítségével. Bár a vége nem annyira tragikus, mint a régi változatnak ( itt meg lehet tekinteni ha rátok tör a nosztalgia), maga a film különösebben mély nyomot szerintem már nem hagy az ennél sokkal durvább dolgokon ( pl. nyan-cat vagy bármelyik japán film) edződött izélőkben. :)
817 1 2 Film Izé
gutika: megtaláltam, letöltöm és nosztalgiázom! Nagyon imádtuk!!
ben11: Ezt nem vasárnaponként adták délelőtt annak idején? Hogy én hogy féltem ezektől a hínárl [...]
The Dark Knight Rises

Christopher Nolan Batman-trilógiájának záródarabja. Az előző rész bődületes sikere után (több mint 1 milliárd dollár bevétel világszerte) igen valószínű, hogy ez sem fogja hidegen hagyni a népet, különösen, ha tudjuk, hogy az első két rész minőségileg is rendkívüli volt. Batmannek ezúttal Bane-nel kell megküzdenie, akit elmegyógyintézetben kezeltek. Kísérleteket hajtottak rajta végre, melynek során hatalmas testi erő birtokába jutott (és cseppet inteligensebb is, mint a Batman & Robin-ban szereplő zombi), így igen kemény ellenfél lehet. Feltűnik továbbá Macskanő, aki szerezhet hősünknek egy-két kellemes-kellemetlen meglepetést. A korábbi filmek szereposztása sem volt gyenge, a harmadik részben olyan új arcok tűnnek majd fel, mint Tom Hardy, Anne Hathaway, Marion Cotillard, Joseph-Gordon Levitt.

A bemutató csak jövő nyáron lesz, máris reklámozzák. A teaserből ugyan semmi sem derül ki, de arra tökéletesen megfelel, amire készítették. Felcsigázták az érdeklődésünket.
1880 1 18 Film Izé
kovacslacka: 100 legjobb Batman pillanat (képregény, játék és film is befigyel): http://www.totalfilm.com/f [...]
kovacslacka: Az első 6 perc a filmből, rossz minőségben: http://www.sg.hu/cikkek/86481/itt_megnezheto_az_uj_b [...]
kovacslacka: 50 legjobb pillanat a Batman filmekből: http://www.totalfilm.com/features/50-greatest-batman-movie- [...]
Mind a 18 komment
War Horse(Hadak útján)

Az első világháború idején a gondozót, Albertet és imádott lovát, Joey-t akaratuk ellenére elválasztják. A ló kalandjai során sok új tapasztalatot szerez, és sok új embert ismer meg. Egy biztos, mindenkire különös hatást gyakorol Joey. Útja során a ló szemszögéből kaphatunk képeket a világháború zord világáról.

Magyar bemutató: 2012. február 2.       
3894 0 0 Film Izé
  Ha az építészetet a zene nyelvére fordítanák le pontosan úgy szólna mint az Autechre. Lemezeik időrendi fejlődése logikus konstrukció. Csúcsművük a Tri Repetae++ amely egyesíti a később eluralkodó dekonstruált hangzást a korai (Incunabula, Amber) ambientes textúrákkal. Összhangban az egyedi hangzásukról megjelent írásokkal, az Autechre maga bizonyítja, hogy habár a mai művészeknek elképesztő mennyiségű eszköz áll rendelkezésre, különösképp az elektronika terén, nem mondható, hogy bármely együttes képes úgy hangozni, mint bármely másik. Bizonyították azt is, hogy ki lehet alakítani egy teljesen egyedi hangzást úgy, hogy abban egyszerre jelen legyen a mélyebb jelentés, lélek és a kísérleti jelleget is megőrizze.
420 0 0 Zene Izé
A fekete mamba

Azt vágom, hogy a reklámokat senki nem szereti, meg nem sűrűn szoktak kikerülni, de a Nike legújabb ajánlóját inkább lehet nevezni rövidfilmnek. Különösen csábító lehet, hogy Robert Rodriguez rendezte, és a főszereplő Kobe Bryant mellett feltűnik Danny Trejo és Bruce Willis is. Itt egy magyar nyelvű cikk , ahol egy kis háttérinfó mellett, még David Fincher és Guy Ritchie kisfilmjét is belinkelték.
1118 0 1 Film Izé
kovacslacka: Van itt még néhány reklám, amiket elismert filmrendezők dirigáltak: http://www.empireonline.co [...]
A japán rózsaszín tatu különösen veszélyes, nem ajánlatos vele ujjat húzni!
8460 1 19 Izé
Nusihusi: Ez is valami "művészfilm"?o.O
Mr.T.: Majd kiokosítalak. Az első alkalom ingyenes. :D
lb7: Ezek után muszáj lesz az ELTÉ-re járnom japán szakra, hogy megértsem a "kultúrális kirohaná [...]
Mind a 19 komment
A 639. baba

A Kapa-Pepe párosból ezúttal az utóbbit láthatjuk egy nagyon kreatív, rövid sci-fiben. Az elidegenedett jövőben játszódó film magányos hőse (Scherer Péter) különös érzéki kapcsolatba kerül egy babával, ami szemet szúr a mindent, és mindenkit figyelő hivatalnak. A 639. baba című film versenyben volt a világ legrangosabb rövidfilmfesztiválján, Clermont-Ferrand-ban, majd sorra nyerte a különböző díjakat. 
716 1 1 Film Izé
mandyedi: 1-2 hangeffekt a Starcraft-ra emlékeztetett. :D
11-11-11

A film azon a hiedelmen alapszik, hogy 2011. november 11.-én megnyílik a menny 11. kapuja, egy természetfeletti lény lép át rajta, és hozza a pusztulást. Tehát egy újabb világvége sztori, amivel nincs is különösebb baj, de elvileg nem a pokolból szoktak az ilyen szörnyű lények jönni?!

A filmet Darren Lynn Bousman (Fűrész 2,3,4) rendezi, a szerepeket pedig csupa ismeretlen arc játsza. (Na jó, Michael Landest már láttuk a Végső állomás 2-ben.)

A bemutató (bármilyen hihetetlen) 2011.11.11.-én lesz. A honlapjuk még fejlesztésre szorul.
2688 2 5 Film Izé
balint23h: Aznap jön ki a Skyrim, ennyi fog történni.
kovacslacka: Nah, szóval igen, imdb-n is, de a legtöbb magyar nyelvű cikk is ugyanezt írja. Kérdést is vá [...]
azadmiral: Schuldigung. Csak a trailert és a honlapot néztem, ahol viszont nem volt szó mennyről. Bocsika.
Mind a 5 komment
Mai ismeretterjesztő rovatunkban bemutatjuk az Afrikai gőtehalat, amely nevéből is adódóan Nyugat-Afrikában él. Azért érdekes ez az angolnaszerű hal, mert elég különös technikát választott a száraz évszak átvészelésére, ami következőképpen néz ki.

"Berágja magát a talajba, mintegy 3-25 centiméter mélyre, ahol fészkelődéssel körtealakba görbül, hogy feje a külvilágra nyíló járat felé nézzen. Testét ebben az állapotban vékony, tokká keményedő nyálkaréteg fedi, levegőzni pedig két tüdejével tud. Ilyen állapotban akár 1 évig is kibírja."
5378 3 26 Izé
Nas: Blöááá... Akkor már használjanak angolnát...annak eleve megvan a formája, tölteni sem kell. [...]
Tooni: Tüdőshal...jó alternatívája lehet a disznóhúsnak, kóser tüdőshurkába ;) :D
B.D. Zett: Ha tudod, mit teszed itt a tudatlant? :):) Jó, csak a pirosszemű afrikai elefántra vadászik... [...]
Mind a 26 komment
Cowboyok és űrlények

Egy különös, amnéziás idegen tűnik fel egy vadnyugati városkában. Azonban ez az idegen lesz megmentőjük, mert csak ő tudja, hogyan lehet legyőzni az űrlényeket.

Érdekes kompozíció. A képregényt olvasta valaki?

Magyar szinkronos előzetes.
4525 2 40 Izé
Btech: Jahm egész jó kis film volt
Rosta: Hehehehe, most leírtad a audiotechinka tanárunk megfogalmazását az MP3 -al kapcsolatban egy má [...]
Tooni: Mythbusters, Top Gear, Mike Rowe, Bear Grylls, meg az a lökött szívenszúrt ausztrál krokodilfar [...]
Mind a 40 komment
Cowboyok és űrlények

Egy különös, amnéziás idegen tűnik fel egy vadnyugati városkában. Azonban ez az idegen lesz megmentőjük, mert csak ő tudja, hogyan lehet legyőzni az űrlényeket.

Érdekes kompozíció. A képregényt olvasta valaki?

Magyar szinkronos előzetes.
3948 2 7 Film Izé
kovacslacka: Filmes cowboyok az űrlények ellen: http://www.totalfilm.com/features/movie-cowboys-vs-movie-aliens [...]
Erunder: "...helyett Daniel Craig." Ezt gondolt át jobban. :)
axenomorph: ...helyett Daniel Craig. Egyébként a filmet várom, mert a legújabb Bond jól hozza a kemény faz [...]
Mind a 7 komment
Amit a halfogyasztásról nem tudhatsz

Bár a halaknak – különösen a tengerieknek – nagyon jó tulajdonságait fedezték fel az utóbbi időben a tudósok, számos kevésbé jó tulajdonságuk is van.
336 0 0 Pink Izé
A fantomlakó

Felix sikeres építész, aki egy hatalmas, többszintes házban lakik egyedül amióta barátnője otthagyta. A szakítást még nem dolgozta fel, magányosnak érzi magát, idegileg kimerült, és kezdődő paranoiában szenved. Egy napon beenged egy férfit telefonálni, udvariasan egy másik szobába húzódik vissza, amikor pedig újra kimegy, az idegent már nem találja ott. Attól a naptól kezdve furcsa hangokat hall, mintha valaki zuhanyozna, főzne, beszélgetne, vagy lépkedne, és rájön, hogy olyan hatalmas a ház, hogy akár ketten is lakhatnak bent úgy, hogy soha ne találkozzanak. Az igazság azonban nem hagyja nyugodni, a pince pedig különös titkokat rejteget.

(Szerintem már volt, de semmilyen kereső szóra nem találtam, vagy ha nem ez, egy nagyon hasonló biztos volt már. Kommentbe jöhetne, hogy mi volt az. Erunder)
1150 2 1 Film Izé
bungle: Megnéztem, hát elég fura sztori. Ha valaki szintén látta és van elképzelése, az leírhatná. [...]
Emil.Rulez! - ZangaZanga

Különösebb bemutatás, vagy hozzá szóllás nem szükséges szerintem... esetleg csak annyi hogy

Megfejtette a titkot a szerzői triumvirátus... Butítani kell!!! :)

Weblap - Wiki
628 1 1 Zene Izé
rDAVE: Butítani! Zanga! zanga Butítani! Nána! nána :)
Mesterséges felhőt hoztak létre az idei Velencei Építészeti Biennálén. Ez nem lenne olyan különös, ha a légköri jelenséget nem egy zárt térben, egy épületben hozták volna létre.
6296 6 15 Izé
Cableguy: de érdekes én ezt tésztafőzés közbe nap mint nap létrehozom sokkal kisebb térben. Mert mi is [...]
Laretta: Elsőre azt hittem valami kifüstölt :D
Nas: Kisvakondban volt egy olyan rész, amiben talál egy rakétát a játszótéren, és felrepül vele, [...]
Mind a 15 komment
Mozilla Seabird - úgy tűnik, a Google és a Facebook után a Mozilla közössége is telefont gyártana. A csepp alakú prototípus 8 megapixeles kamerával és vezeték nélküli töltéssel büszkélkedik, hogy a kétoldali projektorokról ne is beszéljünk. Ez utóbbiak egy használható billentyűzetet vetítenek bármilyen felszínre. Különösen jó ötlet az egérként és fülhallgatóként is használható infrás eszköz, amely alaphelyzetben a telefon része.

1520 1 8 Tech Izé
ssscsaba: nem az a gond vele hogy ne létezne, hanem hogy elég komoly EM hullámokat gerjeszt -> kicsi a hat [...]
Kuba84: zsííírrr
szebi: de ami a leginkább nemtetszik az a "vezeték nélküli" akkuumlátor tőltés ami úgytudom nemnagy [...]
Mind a 8 komment
A világ 10 legveszélyesebb helye netezéshez

Érdekes, hogy kik szerepelnek a top 10-ben (2 ország különösen meglepett).
4631 1 1 Tech Izé
nagyonhulyevagyok: parasztvakítás, kitaláció az egész mivel nincs időm, nem tudom kifejteni bővebben, de: - ha [...]
A Guillermo del Toro által rendezett, Don't Be Afraid of The Dark című film remake-je. A főszerepekben Katie Holmes, Bailee Madison, valamint Guy Pearce lesz látható. A posztert aSan Diego-ban megrendezésre kerülő Comic-Con fesztiválon mutatták be. Bár a remake rendezője Troy Nixey, de az egyik író del Toro, meg ha már presents, akkor valszeg producer is.

A történet röviden annyi, hogy fiatal lányka a faterjához (Guy Pearce) és annak barátnőjéhez költözik, akiknek a házában különös lények vannak, akik maguk közé valónak tartják.Amúgy rated R besorolású horror
990 1 0 Film Izé
Let Me In

A Cloverfield rendezője készíti a Let The Right One In reamake-jét, a The Road gyerek főszereplőjével. Jónak ígérkezik.

Különösen tetszik, hogy a morze kódokat is belevették, amit még Eli, és Oskar használt. Aki megmondja, hogy az előzetes végén lévő mit jelent, az jelentkezhet nálam este egy sörre, abban a kocsmában, ahol inni fogok. :) (Nem azért mert nem tudom, hanem azért, hogy keressétek meg! :))

A különbség az eredeti és e között - ahogy látom - eddig csak a nevek és a helyszín. Ha jól gondolom ők is minden másban hűek maradnak a regényhez. (Reméljük).
1240 1 4 Film Izé
Balázs: trailer zenéről info valakinek? :)
Mihail: Szerencsére van 2 tippem arra is!
Erunder: Már csak a kocsmát kell megtalálnod. :D
Mind a 4 komment
Sub Bass Monster - 4 ütem

(Ez egy állat szám! Aki nem ismeri annak különösen ajánlanám!)
476 3 2 Zene Izé
Kiscsuri: Tudom, de annyira nincs jó kép SBM-ről h hihetetlen :D
Agnusdei: Hatalmas port kavart anno ez a szám a kétértelműsége miatt. :) Am. a post kép-hez tartozó ze [...]
  A Google 10 legrejtélyesebb fotója.
6068 0 3 Tech Izé
Melcsa: Ez mekkora para már... mikor megláttam engem speciel kirázott a hideg... persze a bennem élő ny [...]
Purple: jahh ettől meg egyenesen rettegek: http://href.hu/x/btmn meeennyire durva már? :D tudom, hogy csak [...]
Purple: nagyon kivagyok ettől a lótól :D tök parás...
Alessandro Bavari különös világa
959 0 1 Art Izé
Tomesz: Húú! Ezeket hol fényképezte??? :D
Tréfa

A múltszázad elején játszódó film a 40.-ik magyar filmszemlén a legjobb rendező díját nyerte el.

Egy egyházi iskola életébe tekinthetünk be, azokban az időkben amikor még a megaláztatás, és a verés elfogadott nevelési eszközök voltak. Személy szerint rám egy-egy ilyen témájú film nagyobb hatással van mint némely véres horror.

Történet: Egy kisvárosi, papok vezette felekezeti iskolában a hagyományok szellemében kezdődik a tanév. A gyerekeken ezen az őszön valami különös vadság vesz erőt, egymás után eszelik ki a bolondnál bolondabb tréfákat. A fiatal Weigl atya - a kollégiumba érkező új tornatanár - megütközik azon a liberális gondolkodásmódon, ahogy a tanárok többsége viszonyul a kamaszok szertelenségéhez. Zoltán atya, a hetedikesek osztályfőnöke is egyre kevésbé tud a körülötte zajló eseményekre figyelni. Öccsét, akit egy bokszmeccsen megsüketítettek, néhány hónapja rábeszélte egy bostoni műtétre. A testvére a jéghegynek ütköző Titanicon utazott az orvoshoz, de a hivatalos lista - megmenekültekről, halottakról - egyre késik. Az események egy napon döntő fordulatot vesznek.
1183 0 1 Film Izé
Erunder: Megnéztem és értem hogy miért ez nyerte el a díjat. Olyan gyönyörűen van felépítve az egé [...]
A képen látható úriember csak egy a néhány közül, akik különös testtel/betegséggel születtek.

Magyar cikk.

Ha valakit még érdekel, ezen az oldalon még találkozhat a természet jó pár furcsa fintorával.
8592 6 25 Izé
Szemjuel: és milyen hasznosan élnek ezek az emberek! nem mint ő, akinek a munkájáról nem hallottunk... : [...]
zodiac: Nem csak te vagy beteges. Egy rakás bűvész, "illuzionista" ilyen torzszülöttekkel dolgozik. Itt [...]
eerix: Kell, hogy legyen, másképp nem tudott volna összehozni egy gyereket, ami nem biztos, hogy az öv [...]
Mind a 25 komment
Rage Against the Machine - Born of a Broken Man

Mindezidáig a RATM utolsó studió albuma, a "the Battle of Los Angeles" 1999-ben jelent meg, rengeteg mára rock-klasszikusnak számitó számmal. Mint például a "Guerrilla radio" a "Sleep now in the fire" vagy a nyitó track "Testify". De mindközzül a legkarakteresebb és legnagyobb energiát öszpontosító szám kétség kívül a "Born of a Broken Man", különösen ezen a felvételen.
778 3 5 Zene Izé
Xavo: nekem a guerilla radio-t hozza be
kuri91: igazából akármit művelnek, az tuti hogy minőségi cucc lesz. az Evil Empire-höz is csak idő k [...]
Newtonheat: osztom a véleményed. a RATM legjobb albuma, remélem ha valaha is fognak még ki adni uj albumot a [...]
Mind a 5 komment
A sztárok őrült egészségügyi praktikái
440 0 0 Pink Izé
Ondskan - Evil - Könyörtelenek

Mikael Håfström svéd rendező alkotása. Egy gimnazista korú srácról szól, aki bekerül egy elit iskolába és az ott uralkodó aranyifjakkal rögtön támad egy kis nézeteltérése.

Nem tudom hogy álltok az észak-európai filmekkel, én szeretem őket, ez a film különösképpen tetszik mert hasonló a témája Ottlik Géza: Iskola a határon című regényével, ami az egyik kedvenc olvasmányom, hiába kötelező! :) (Hogy még meggyőzőbb legyek: Oscar-ra is jelölték.)

Mindenképpen svédül nézzétek meg, ha megnézitek, a nyelv is nagyon sokat ad hozzá a film értékéhez!

(Imdb) | (Port)
468 2 0 Film Izé
Különös fotók: fák a Marson?
471 0 0 Pink Izé
Jamin Winans rövidfilmje egy rejtélyes DJ-ről aki egy városban életeket ment különös képességével

IMDB
949 0 7 Film Izé
fajkus: Ez volt az köszi!
pakfong: http://www.youtube.com/watch?v=YhBmNTvvFHA ez lesz az
kasy: Valahonnan rémlik nekem is, de itt az oldalon nincs youtube-n meg nem találtam rá.
Mind a 7 komment
Invictus - A legyőzhetetlen

Clint Eastwood legújabb filmje a Dél-Afrikai Köztársaságban, nem sokkal az apartheid rendszer bukása után, az első rögbi-világbajnokság idején játszódik. Nelson Mandela (Morgan Freeman) életének egy különösen izgalmas szakaszát meséli el.

Imdb
1355 0 0 Film Izé
Constantine  - A démonvadász

Az emberi érzékek számára felfoghatatlan vidékeket különös lények, angyalok és démonok népesítik be, tetteik sokszor a mi világunkban is következményekkel járnak. John Constantine magándetektív ebben a másik világban is járatos. Ugyanis megjárta már a poklot - szó szerint. A természetfeletti ügyekre specializált nyomozó egyik nap a szokásosnál is nehezebb ügybe botlik. Megbízója nem hisz a túlvilágban. A rendőrnő eddig csupán a kézzelfogható bizonyítékokban hitt, most azonban még az ördöggel is szövetséget kötne, hogy megtalálja ikertestvére gyilkosát.
2245 1 1 Film Izé
Mokka: Ez jó film már vagy 100szór láttam de megnézném 101szer is rengeteg fordulat igazi akció. Ked [...]
Mai ismeretterjesztő rovatunkban a piprafélék családjába tartozó manakin, a tollaival éneklő madárfaj: egy friss felfedezés szerint a dél-amerikai énekesmadárfaj, a manakin nem a csőrével, hanem különösen fejlett, rezgő tollaival adja ki jellegzetesen éles, hegedűhöz hasonló hangját.

+ van egy másik egyedülálló képessége, amit Jackotól tanult. ;) Moonwalking manakin:

3012 6 13 Izé
AVIREX: jah,ezt láttam én is [:
Mr.T.: Most találtam rá: http://ize.hu/comments.php?post_id=4270
AVIREX: akkor már az év postja,úgy fair :P
Mind a 13 komment
Különös: Szivárvány az éjszakai égbolton
311 0 0 Pink Izé
Régebbi postok...