REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
A nukleáris tél árnyékában

Zöld banánt már ne vegyél!
3580 0 0 Izé
Jusson eszedbe, ha Colát iszol!
4051 0 0 Izé
Paks margójára

Befejezetlen atomerőmű építkezések.
2418 0 3 Izé
hawkeye: "Gondoltam szeretnétek néha másoktól is posztot látni, nem csak tőlem..." Ez nem vitás, no d [...]
Erunder: Ha megnézed, a linkelt blogger maga küldte be a cikket. Gondoltam szeretnétek néha másoktól is [...]
hawkeye: Na, szépen megyünk lefelé. A linkelt blogger először is megtanulhatna magyarul, aztán némi i [...]
Az ipari rendszereket támadó vírust jelentettek be!
533 0 0 Tech Izé
Szétszaggatott holttestekre épült a Nobel-birodalom

Akik valóban az életüket adták a Nobel-díjért!
2113 0 1 Izé
a janek: Nem értem ,hisz kirobbanó sikere lett :(
116 élve eltemetett gyerek! Nem ajánlom mindenkinek!
5376 0 0 Izé
Geostorm

Ezúttal Gerard Butler éli át a látványos világvégét.
493 0 0 Film Izé
Nagy mázli, hogy nem tört ki a 3. világháború!
3395 0 0 Izé
Cirkuszi katasztrófa visszafele

Az pedig, hogy mindez egy orosz videoklip, már csak a plusz.
3309 0 3 Izé
gggeee: De jó! Köszönöm!! :)
Niko.: https://www.youtube.com/watch?v=GzS9UV8l2rE
gggeee: Kár, h a youtube csak a lassítás funkciót tette egyenlőre elérhetővé. Igazán megnézném ez [...]
A filmtörténet legbizarrabb halálesetei felvetik a kérdést:

Miért is nem vetik a rendezőket, producereket, gyártásvezetőket előzetesen pszichológiai alkalmassági vizsga alá? Cápa- és oroszlántámadás, hőguta, tűzveszély, életveszélyes allergén anyagok - csak néhány azok közül a veszélyek közül, amelyeknek a stábok rendre ki vannak téve. És akkor a lefejezett gyerekszínészekről még nem is szóltunk.
3471 0 0 Izé
A filmtörténet legbizarrabb halálesetei felvetik a kérdést:

Miért is nem vetik a rendezőket, producereket, gyártásvezetőket előzetesen pszichológiai alkalmassági vizsga alá? Cápa- és oroszlántámadás, hőguta, tűzveszély, életveszélyes allergén anyagok - csak néhány azok közül a veszélyek közül, amelyeknek a stábok rendre ki vannak téve. És akkor a lefejezett gyerekszínészekről még nem is szóltunk.
3840 0 0 Film Izé
Így húztak védőfalat a chernobyli atomerőműre 30 évvel a katasztrófa után
2852 0 8 Izé
cila: Jól van srácok. Kimászhatunk a lövészárokból. Gázmaszkot le.
SilAsh: Na meg aztán az egyéb előnyökről nem is beszélve: https://youtu.be/oCqL0IUxYKY
SilAsh: Nem értem, hogy mi bajotok az atomenergiával, elvégre nektek is jobb, ha pölö a tyúknak nem ke [...]
Mind a 8 komment
Szentté avatták Teréz anyát 

De vajon tényleg olyan nagy „szent” volt vagy a XX. századi történelem egyik legnagyobb svindlije?

A következőket olvastam róla ma egy ismerősöm üzenőfalán: 
„Nagyjából az ellenkező igaz ahhoz képest, ami a közvéleményben él róla. Megszámolatlanul folytak be a dollármilliók szervezetéhez, a Szeretet misszionáriusaihoz, és aztán a pénz nagy része nyomtalanul el is tűnt, nagyjából 10 százalékát fordították csak jótékonysági célokra, szűkmarkúan bántak a pénzzel, ha a szegényeken kellett segíteni. Sok beszámolót lehet találni arról, hogy az indiai természeti és ipari katasztrófák áldozatainak anyagilag nem segítettek semmit, csak imát és ócska Szűz Mária medálokat osztogattak. Nem csak kétes csatornákon keresztül tűnt el a rengeteg pénz, a bevételi források között is volt erőteljesen megkérdőjelezhető. Teréz kimondottan jó barátságban volt például Papa Doc-kal, a véreskezű diktátorral. Kapott Teréz milliókat egy hírhedt csalótól is, és hiába írt egy ügyész levelet, kérve, hogy juttassák vissza a kisemberek megtakarításainak kifosztásából származó adományt, még csak válaszra sem méltatta. Sokan hiszik azt, hogy Teréz anya kórházakat tartott fent a legszegényebbeknek, de a valóság ennél sokkal durvább. Ezekre az intézményekre sokkal jobb kifejezés a halálgyár, amikhez képest a leglepukkantabb magyar állami kórházak is svájci luxusklinikának számítanak. Zsúfoltságban, elképesztő higiéniai körülmények között, a legalapvetőbb, minimális orvosi segítségnyújtástól is megfosztva, legfeljebb egy-egy aszpirint kapva tengették az életüket az ott szenvedő betegek. Nagyon sok odalátogató orvos és önkéntes fejezte ki a felháborodását az embertelen állapotok miatt. A Nirmal Hriday nevezetű otthon volt Teréz legkedvesebb intézete, mivel ezt alapította először. Közel 50 év alatt bő nyolcvanezer embert fogadtak itt, és ebből harmincötezer nem is hagyta el élve a házat. Nem csak azért, mert fertőtlenítés nélkül használták fel újra és újra a tűket a betegek között, amíg teljesen el nem kopott a hegyük. Nem csak azért, mert lejárt szavatosságú gyógyszereket használtak. Nem csak azért, mert érzéstelenítés nélkül amputáltak. Nem csak azért, mert a rák végső állapotának iszonyu fájdalmait átélő emberek problémáját úgy oldották meg, hogy odakötözték az ágyaikhoz. És nem csak azért, mert a képzetlen misszionáriusok által kezelt betegek között volt olyan, aki csak azért halt meg, mert rosszul etették, és egyszerűen megfulladt. Hanem azért, mert nem a gyógyítás volt a lényeg, hanem az, hogy az emberek szenvedjenek. Na és persze hogy a más vallásúakat életük utolsó órájában akaratuk ellenére megkereszteljék.

Ez a legszomorúbb és legfelháborítóbb az egészben, hogy Teréz milliárdjaiból bőven futotta volna akár indiai mértékkel ultramodern kórházakra is, de legalábbis sok, viszonylag jól felkészült otthonra. Ő mégis inkább százszámra hozta létre ezeket a szenvedésgyárakat. És miért? Emberi ésszel szinte felfoghatatlan, de ez a végletekig fanatikus, még ortodox katolikus körökben is ultra-dogmatikusnak számító, minden evilági szenvedésre érzéketlen, totális valláskárosult elmebeteg nő ebben lelte örömét. Megkérdezték persze őt az intézeteire jellemző embertelen állapotokról, és a válasza mindig ugyanaz volt. A szenvedés áldás és gyönyörű, és minél több a szenvedés, annál jobb az egész világnak. Ugyanis így mindenki, aki elveszti minden evilági reményét, átérezheti Jézus szenvedését a Golgotán. Ez a nő azért okozott évtizedeken keresztül elképesztő mennyiségű szenvedést emberek tízezreinek, hogy azok úgymond lelkileg megtisztulhassanak a képzelt megváltója szenvedését minél mélyebben átélve. Ezt nem én találom ki, könnyű keresni olyan interjúkat tőle, ahol nyíltan beszél a szenvedésmániájáról. Persze amikor neki volt szüksége kórházi ellátásra, akkor nem feküdt be a szerencsétlen haldoklók közé valamelyik saját, kalkuttai halálgyárába, inkább magánrepülőgépen utazott kaliforniai luxusklinikákba. 

Teréz a valaha élt egyik legkegyetlenebb és legperverzebb rohadék volt, egyszerűen nincsenek szavak rá, amit ez a szipirtyó művelt. Jellemző módon még a Nobel-díja elfogadásakor is arról papolt, hogy a legnagyobb veszély, ami a világbékét fenyegeti, az nem a világméretű fegyverkezés, nem az éhínségek, nem a terrorizmus, nem a túlnépesedés, nem a természeti katasztrófák, hanem az abortusz és a fogamzásgátlás. Még akkor is, ha háborúkban ezerszámra megerőszakolt nőkről volt szó, mert természetesen ilyen esetben is kampányolt ellene.”
1518 0 23 Izé
cila: Gyakori, hogy másoknak kell teregetni a szennyest. S ha úgy adódik, a tulaj esetleg letagadja. "E [...]
cila: Valamit nem értek. A Vatikánnak van a világon, talán a legjobb információs hálózata. Ha egy [...]
brandboy: Az élet himnusza Az élet egyetlen - ezért vedd komolyan! Az élet szép - csodáld meg! Az élet [...]
Mind a 23 komment
A nők mellett a férfiak is mehessenek 40 év munkaviszony után nyugdíjba - ezt akarják szakszervezetek. Ezért népszavazást kezdeményeztek. A Tudományos Akadémia szakértője szerint ez katasztrofális lenne, és inkább büntetést kéne fizetnie annak, aki hamarabb akar nyugdíjba menni. A nyugdíjfolyósító szerint, ha ezt bevezetnék, már az első évben 150 ezer férfi mehetne korengedménnyel nyugdíjba. 

Szerintetek a különbségtétel sérti az egyenlőséget?
1096 0 89 Izé
lilaflexninja: Hát, népszavazás már nem lesz erről! http://privatbankar.hu/szemelyes_penzugyek/elbukott-a-neps [...]
Botos Vendel: há tezsvériesen osztyuk el!!!4444
tjunior: http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/old-meg-magad-koszi-.png
Mind a 89 komment
Tavaly becslések szerint 3400 menekült fulladt a Földközi-tengerbe, kétszer annyi, mint ahányan a Titanic katasztrófájában. Idén tízszer ennyi áldozattól tartanak, múlt hét vasárnap pl. kb. 800 menekült fulladt a Földközi-tengerbe

A múlt heti katasztrófa után többen vádolták cinizmussal és az együttérzés hiányával az EU bevándorlási politikáját. Szerintetek mit kellene csinálni a menekültekkel?
4950 0 35 Izé
bungle: "Engem nem zavar, ha valaki bevándorló, amíg otthon, a négy fal között csinálja!" :D
bungle: http://kep.cdn.index.hu/1/0/875/8754/87540/8754089_208367_307c5faffc6fc8d31f2e725ab3b5efd9_wm.jpg S [...]
izé012: Kedves elhülyült liberális barátom! http://tutiblog.com/kedves-elhulyult-liberalis-baratom/
Mind a 35 komment
Ha eldobnak egy csikket vagy becsap egy villám, akkor Pestet evakuálni kell 

Sokkal súlyosabb a helyzet a volt Vegyiművek Illatos úti telepén, mint korábban gondolták. Ha most azonnal nekiállnának a veszélyes anyagok elszállításának, megsemmisítésének és a terület megtisztításának, az körülbelül 15 évbe telne.
3345 0 11 Izé
bungle: http://444.hu/2015/04/29/a-kormany-11-milliardert-hatastalanitana-az-illatos-uti-vegyibombat/
lilaflexninja: Az utolsó rendesen bontja az irodát. Na ezeknek sem adnék fegyvert a kezébe, potenciális tömeg [...]
zedgilette: Majd úgy jár mint a iszap tároló, de cstpszt, me' én hülyeségeket beszélek.
Mind a 11 komment
Végre egy értelmesebb bulvárcikk a témában
3255 0 23 Izé
norbertvincze: A fekete doboz meg tud semmisülni?
közlegény: az üzemanyag fogyasztáson túl van még pár adat, amit rögzíthet egy fekete doboz
bungle: http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1883/9414/original.jpg Innen: http://444.hu/2015/0 [...]
Mind a 23 komment
Titán Soós József elárulja, mi okozta a vörösiszap-katasztrófát!
3792 1 11 Izé
Wisniowiecki: Önérzetes kis latol
Szancso: Csak a Titánról jutott eszembe: -Küldünk hozzátok egy ifjú titánt elvtársak. -És mihez ért [...]
PabY: oké most jól kikacagjuk, aztán meg kiderülne, hogy neki volt igaza :D
Mind a 11 komment
A szörny, amely kipusztíthatja az emberiséget

Van „valami”, ami mélyen az Arktisz és az Antarktisz, vagyis az Északi-sark és a Déli-sark jégpáncélja alatt rejtőzik, és ha egyszer kiszabadul onnan, sosem látott katasztrófát okozhat. Katasztrófát, ami az egész emberiséget veszélyezteti...
8120 0 4 Izé
POC: Hú kösz, most megnyugtattál! Akkor ezek szerint nem halunk ki, csak imitál majd valami. :)
skad03: Bizony, bár már régóta köztudott: http://images.cinemas-online.co.uk/0/4/82/The-Thing-UK-Poster [...]
Szancso: Akkor a tehénfingot sem kell már, zsákokba gyűjteni...
Mind a 4 komment
Dráma, vér és katasztrófa, idén is ezekkel lehetett díjat nyerni a World Press Photo pályázatán.
2286 0 0 Izé
Bolygómérnökség, avagy egy katasztrófa kezdete 

A bolygómérnökök hivatottak a teljes Földre kiható tervekkel előállni, hogy megállítsák, vagy lassítsák a globális felmelegedést, és a negatív környezeti folyamatokat. Azonban, mivel ilyen szimulációkat egyelőre lehetetlen készíteni, minden beavatkozás végletes lehet. Ötletek márpedig vannak, általában ijesztőek...
4289 1 6 Izé
velo: zsíííír :D
Tooni: Keptönplenöt! http://www.funnyordie.com/videos/5876f2aced/don-cheadle-is-captain-planet?playlist=f [...]
velo: http://www.jatekshop.eu/upload_files/captain-planet.jpg
Mind a 6 komment
Az a hülye GPS ;)

A kép innen
4660 0 4 Izé
CsaneszZ: rossz cheat kód, rossz helyen.
LittleDeejay: Apple maps
Ravennë: http://www.protectyourlife.it/
Mind a 4 komment
Repülősó ;)
1710 3 0 Film Izé
Hónapokig tartó áramszünetet is okozhat egy űrvihar, bármikor jöhet ilyen ma is
3386 0 1 Izé
LGocs: 3 percenkent frissitett weboldal http://www.solarham.net/index.htm
25 film, ami utálja Londont
2027 0 0 Film Izé
A Little Eva katasztrófája 

A 2. világháború idején lezuhant egy amerikai bombázó Ausztráliában. A gép személyzete hónapokig (!) bolyongott a vadonban, és képtelenek voltak kijutni, azt ették, amit találtak... Bear Grylls kismiska hozzájuk képest.
6127 1 2 Izé
zed911: Ezt jó volt végigolvasni. Akkoriban még nem volt Bear Gryls sorozat így ma már ez rutinból men [...]
Opra: Most néztünk éppen egy ilyen történettel rendelkező filmet (Fehér Pokol - The Grey), ha valak [...]
Tűzoltók nyílt levele a kormányhoz
12145 1 36 Izé
imki: Befejezted? :)
MecHa: Egyszerűen tényleg kezdem azthinni hogy csak én látom így a helyzetet.. Nektek nem tűnik fel [...]
MecHa: De megintcsak mindenkinek igaza van... Én vagyok a hülye hogy ilyet merek mondani.. Az orvos kere [...]
Mind a 36 komment
Ha hó a vége

„Á, úgysem lesz semmi baj” - gondoltad, és útnak indultál a hóviharban. Pedig olvastad a neten, bemondták a rádióban meg a tévében: igencsak sanszos a vészhelyzet. Tökösebb vagy te annál, mintsem hogy az időjárás kicsesszen veled!
318 0 0 Pink Izé
Világvége montázs.
1002 0 0 Film Izé
Nem sárvári thermál kristály ;)
5228 2 4 Izé
jimmypage: Hasonló mint a Brian élete film zenéje hehe (Mindig az élet napos oldalát nézd) Nagy film :) [...]
Nusihusi: Szerintem nagyon jó lett:)))
nyenyecc: Always look on the bright side of life...
Mind a 4 komment
A Nemzetközi Energia Ügynökség (Internatinal Energy Agency)(IEA) szerint a világ működhet tiszta energiaforrásokból.

Viszont ugyanez a szervezet azt állítja, hogy ennek ellenére a bolygó energiafogyasztása olyan pályán van, amely mellett a katasztrofális mértékű klímaváltozás elkerülhetetlen.
1147 1 4 Izé
dE4f: Ha már IEA (ami EU-s), akkor érdemes megnézni, mit mond a témáról az EIA :D (Energy Informatio [...]
Stickhorse: Az IEA semmi újat nem mondott. Annak ellenére, hogy az energiaszükségleteink kielégítésére j [...]
Hoember: Volt egy igen jó előadás a témában nem olyan rég az ELTE-n, hogy miféle akadályai vannak a m [...]
Mind a 4 komment
UFO-k érkezésére is felkészítik az amerikai tűzoltókat?
3249 0 4 Izé
Tooni: Jószándékú meg értelmes földönkívüli nem megy neki a földbolygónak, balfaszok lesznek azo [...]
varvizib: Vajon békés szándékú, értelmes földönkívüliek fogadására is felkészítik a tűzoltókat [...]
norbertvincze: :D
Mind a 4 komment
A festői környezetben fekvő somogyi kis falucskában visznek mindent, ami csak mozdítható, sőt még azt is, ami nem, az elmúlt években ui. komplett házak tűntek el! A 350 falusiból 160 gyerek. Mit csinál majd a faluban ennyi gyerek, ha felnő? Szerintetek hogyan előzhető meg a társadalmi katasztrófa?
4354 0 42 Izé
7sleeper: "már"? "is"? :-DD (a puruttyás be'lharc vitte le mélyebbre a mélynél)
bungle: Már ez is ilyen napiszar szintű oldal lett? :D
hawkeye: Ész és értelem: http://subba.blog.hu/2012/05/14/rohaggyon_ki_ady_pattannyon_ki
Mind a 42 komment
Chernobyl Diaries

Egy baráti társaság látogat el Ukrajnába, a csernobili atomkatasztrófa helyszínének közelébe. Bár egy helyi kísérővel vannak, mégis ott rekednek. Az éjszaka nem várt meglepetéseket hoz.
A Paranormal Activity kiötlőjének új agyszüleménye.
8881 2 2 Film Izé
bungle: A csernobilos film nem az évtized horrorja http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2012/06/29/a_s [...]
DZSjoker: S.T.A.L.K.E.R
Megesszük a világot (We Feed the World)

Svájcban a kenyérgabona 4/5-e Indiából származik, abból az országból, ahol százezrek éheznek; a francia halkereskedők azt mondják, az ipari módszerrel fogott tenger gyümölcse nem evésre való, hanem eladásra; Romániában 50 centes órabérért dolgoznak az asszonyok a hagymaföldeken, amelyet távoli országokba szállítanak tovább; Spanyolország legnagyobb üvegházas agrárvidéke nagyobb mint Luxemburg és Hollandia együtt - a világban mégis 5 percenként hal éhen egy gyermek. A világ élelmiszertermelése és az élelmiszer elosztása katasztrofális szintre jutott. A 3000 kilométerről importált paradicsom olcsóbb mint a hazai; az ásványvíz ugyanolyan kereskedelmi értéket képvisel mint bármely más termék; a legtöbb élelmiszert szójával dúsítják. Hová vezet ez a folyamat? Az emberiség élelmiszerellátása nem több mint néhány tucat multinacionális cég versengésének színtere?
2457 2 36 Izé
norbertvincze: új url a poszthoz https://www.youtube.com/watch?v=n-DayakhyCM
lvd: Mondjuk neked is van igazságod, nehéz ez ügyben állást foglalni....
lvd: Jól beszélsz.
Mind a 36 komment
Milliós bírság az ablakba tett virágcserépért

"Virágok és lábtörlők miatt is büntethetnek. Mondván ezekben megbotolhat a tűzoltó, vagy beverheti a fejét – mesélte Szilágyi, aki hozzátette: egy kicsi kaspóban elhelyezett, ökölnyi kaktuszt is „felszámoltak nekik”, noha az semmiképp sem „akadályozza a tűzoltót az esetleges mentésben”."

A küszöböt is bontsuk fel, és a bútorokat is pakoljuk ki? Vagy mit csinál a tűzoltó, akinek egy lábtörlő is "váratlan akadály" mondjuk egy zsúfolt épületben, ami beomlott?
2778 0 53 Izé
brier: ááá már vissza is vonták mert rájöttek hogy ez hülyeség -.-
7sleeper: de visszatérve a poszttémára ha tűzoltó azt mondja nem lesz úgy jó, ahogy van mégha nem is h [...]
7sleeper: azért előfordul elég gyakran, hogy kivitelező+építtető+önkormányzat+szakhatóságok egyike- [...]
Mind a 53 komment
Eddig az év magyarázkodása a Costa Concordia luxushajó kapitányától származik: „Azért hagytam el a hajót, mert amikor segíteni próbáltam, a hajó hirtelen megdőlt, és én véletlen beestem a mentőcsónakba!”
8072 1 40 Izé
bungle: www.theguardian.com/artanddesign/gallery/2016/jan/22/inside-costa-concordia-in-pictures
bungle: Schettinonak nem is volt megfelelő jogosítványa arra, hogy a Concordiahoz hasonló luxushajót el [...]
bungle: Schettino kapitány új melója: www.funpic.hu/hu/kategoriak/autok-motorok/42043_schettino-kapitany- [...]
Mind a 40 komment
Habos hó? Bálnatakony? Esetleg Masanobu Sato újabb rekordja? ;)

A magyarázat
5146 1 9 Izé
Anthraxia: 9gag oldalán volt a "No Fap December" (fap=maszturbáció angoloknál/amerikaiaknál aki esetleg ne [...]
Zolibaba24: Kéne hozzá egy kis eper :)
Tooni: Azért habozik, mert tengernyi ideje van.
Mind a 9 komment
Jövő hétfőn katasztrófavédelmi gyakorlat lesz, megszólalnak a légvédelmi szirénák és több alkalommal megszakítják adásukat a rádiók, tévék.

Azért megnéznék egy-két arcot, akik nem tudnak erről. :)
4719 1 22 Izé
Szancso: Pont a szirénakezelő központra esett a műhold.Pech. :D
Purple: lófasse volt :D bár nem lepődök meg ezen itt... -.- :D
Tooni: Addigra mindenki tömje be a fülét viasszal és kösse magát az árbóchoz...
Mind a 22 komment
Norilszk - az orosz Mordor, a hideg pokol fővárosa.

A külföldiek által nem látogatható, 100 ezer főnél több lakossal rendelkező panelváros a világ legnagyobb ipari katasztrófája: Csernobil, a Mexokói-öböl eltörpülnek mellette. A fémszennyezettség olyan mértékű, hogy 70 kilométeres körzetben nem élnek meg a fák, a permafroszt évenkénti megolvadása miatt pedig minden évben tönkremegy a közműhálózat. A Föld leggazdagabb nyersanyaglelőhelye felett épült település viszont milliárdokat termel.
16119 8 21 Izé
bungle: http://24.hu/elet-stilus/2015/12/30/a-foldi-pokol-norilszk-a-vilag-legelhetetlenebb-nagyvarosa/
TomCheGuevara: 70km-es korzetben nem no meg a fa o.O erdotuz kizarva azert ez odabasz
Samu.: olyan mint az ncore xD
Mind a 21 komment
Régebbi postok...