REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
A pofonok földje - Kung Fu Hustle (2004)

Szutyok köz szegény lakói békésen élnék borzasztó életüket, ha nem zavarná meg őket néhány kegyetlen bandita. A Szutyok köziek addig csupán a házinéni önkényeskedését, üvöltözését és csúf hajcsavaróit voltak kénytelenek elviselni, de mert a házbérfizetést úgyis mindig ellógták, ezekért sem haragudtak rá.
A Baltás banda felbukkanása azonban már más eset: egész Hongkong tőlük fél: ha ők védelmi pénzt követelnek, csak a nagyhatalmú Kung-fu Mesterek vagy a komplett bolondok szállnának szembe velük. Szerencsére mindkettőből akad erre néhány. A Baltás banda tagjai hozzászoktak a gyors sikerhez - és most a legváratlanabb helyzetekben kénytelenek megtanulni, milyen a kudarc íze. A banda újabb és újabb, egyre különlegesebb képességű harcost, bérgyilkost és vak zenészt küld a Szutyok köz lakói ellen, ám mindegyik verve távozik. A főbalta ekkor szerződteti Sing-et, a kisstílű tolvajt, aki már úgyis nagyon régen szeretne hivatásos bérgyilkossá előlépni. Hátha neki sikerül, ami a többieknek. És természetesen - neki sem sikerül.

IMDb | Trailer
888 0 0 Film Izé
Orvlövész támadás Japánban. ;)

Kegyetlen! :D
13025 5 11 Izé
Laretta: Nem szívesen élnék át hasonló szívatást... :D
Fireblade1000: Átverésnek kicsit brutális!
sznájpa: na ez igaz az átverős műsor, nem az amit a kész átverésben nyomatnak és a végén csak az akt [...]
Mind a 11 komment
Defendor

Arthur Poppington (Woody Harrelson) fejében elég gyakran keveredik össze a valóság a képzelettel, a teljesen hétköznapi figura ugyanis egy szuperhős személyiségét is viseli, akit Defendor-nak hívnak. Defendor éjszakánként a város utcáit járja a bűnözés ellen harcolva, miközben folyamatosan nemezise, Captain Industry - egy drog- és fegyverkereskedő, aki anyja haláláért felelős - után kutat. Szokatlan fegyvere teljes zavarodottságot okoz ellenfeleiben, és társával, egy ex-prostituálttal (Kat Dennings) az oldalán Defendor méltó ellenfele a sötét és kegyetlen alvilágnak.

Trailer
Hazai premier: 2010. február 25.
948 2 2 Film Izé
Tooni: A nagy D, a nagy igazság nagy bajnoka, kinek vicces jeleneteit csodálhattuk a trailerben, hogy dar [...]
snake6: na ezen is szétröhögtem magam.........................
Ha nem jössz, majd viszlek!

Alabama államban történt. Melissa Catherine Smith-Means, 37 éves "anya" nyakára kötött szíjnál fogva vonszolta gyermekét az áruházban. Azonnal letartóztatták és jelenleg börtönben ül.
10182 2 59 Izé
rubigo: Volt itt is, bocs: http://ize.hu/comments.php?post_id=5384
rubigo: http://www.youtube.com/watch?v=xTFO5OgQs4s Hát így is el lehet rontani egy gyereket.
bigyminyő: Igen,szerencsére!.......és Ő lesz a legjobb barátnőm!....:)
Mind a 59 komment
The Grudge 3 (Átok 3)

Amerikában március 24.-én volt a premierje, hozzánk nem tudni mikor fog elérni, de már dvd-n kapható (na az se nálunk, a lényeg, hogy megtudod nézni, ha nagyon akarod, és nem érdekelnek a törvények). :)

"Ha eddig azt hitted, hogy már vége, és nem lesz több ártatlan áldozat abban a titkokkal teli házban, Tokióban, akkor tévedtél. Januárban kezdték ugyanis forgatni a The Grudge (Átok) című klasszikussá vált horrorfilm harmadik, és félhetően befejező részét. A filmben feltámadnak a holtak, hogy újra megrémisszék a gyanútlan embereket és újabb vérengzős kegyetlenkedés kezdődjön, amelynek végén nem biztos, hogy a jó győz. A hátborzongató történetet ezúttal Toby Wilkins (Devil’s Trade tv sorozat) rendezi."

Borka Roland

Imdb
885 2 0 Film Izé
A remény rabjai (The Shawshank Redemption) - 1994
Morgan Freeman, és Tim Robbins főszereplésével.

A legjobb film az IMDb 250- es listája szerint, Stephen King kisregénye alapján készült.

1946-ban egy Andy Dufresne (Tim Robbins) nevű bankárt - noha makacsul hangoztatja ártatlanságát - kettős gyilkosság elkövetése miatt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélnek. Dufresne egy Maine állambeli büntetés-végrehajtó intézetbe kerül és hamar meg kell ismerkedjen a börtönélet kegyetlen mindennapjaival, a szadista börtönszemélyzettel, a szinte elállatiasodott rabokkal. Azonban Andy nem törik meg....
456 3 3 Film Izé
pepeti: Egyik legjobb film amit láttam eddig. Nem ragozom túl, alapmű.
Jozeph: Csatlakozom az előttem szólóhoz. Alapmű. Nem tudok megfelelő jelzőket kitalálni, mert annyira [...]
neomatsek: ez egy nagyszerű film,tök jó a vége,akinek van ideje nézze meg egyszer,megéri:D
Kegyetlen Játékok


A milliomosok gondtalan életét élő Sebastian és mostohatestvére, a szép Kathryn gonosz versengésbe kezd: az győz, aki a legtöbb szívet tudja meghódítani és porba tiporni. Könnyű helyzetben vannak, hiszen New York naiv fiataljai mind a lábuk előtt hevernek. Az igazi kihívás azonban hátravan, míg fel nem tűnik a színen Annette, aki elhatározta, hogy megőrzi szüzességét, míg férjhez nem megy. Kathryn fogadást ajánl: ha Sebastiannek sikerül elcsábítania a jégkirálynőt, eltölt vele egy éjszakát.

Csak ajánlani tudom, mindhárom rész nagyon jó, de nekem az első a kedvencem :]

Imdb | a film zenéi szöveggel itt.
415 1 8 Film Izé
CRaPtRaSH: szerintem aki erre azt mondja hogy uncsi, az az uncsi :D (a mama azt mondta hogy az a hülye aki mon [...]
Erunder: Elvégre az élet írja a legizgalmasabb történeteket. Banyek nem igaz, hogy nem tudok leírni egy [...]
Erunder: Akkor tegyünk helyre néhány dolgot. Először is tényleg a trilógia első része sikerült a le [...]
Mind a 8 komment
Eyeborgs

A Megfigyelési Szabadság törvényének bevezetése óta az addig önálló magán és állami biztonsági kamerák nagy tömegét egész Amerikában egyesítve létrejött az Optikai Védelmi Hírszerző Hálózat - Optical Defense Intelligence Network = ODIN -, és a Honvédelmi Minisztérium bevezeti legújabb fegyverét a terrorizmus elleni háborúban - az eyeborgokat.

Gunner (Adrian Paul), a minisztérium egyik ügynöke leleplez egy, az elnök meggyilkolására irányuló tervet. De nyomozását kegyetlen gyilkosságok és balesetek nehezítik. Amikor a nagyhatalmú Eyeborg biztonsági felügyeleti rendszer után kezd nyomozni, úgy érzi, hogy egy ismeretlen ellenség ellenőrzi lépéseit. Hamarosan rájön az igazságra, hogy ODIN van az egész hátterében, és most már magát és az elnököt is egy olyan rendszertől kell megvédenie, mely bárhova követheti és bárhol megölheti őt.

Egy másik, a honlapon nem szereplő előzetes | Imdb
671 2 3 Film Izé
sounman: na most kaptok mokaficekok!!!
Madarinfluenza: Szerintem meg a történetből és, hát Eyeborgs-ból ennyit lehet kihozni, valamint ezek a nagy fi [...]
snake6: nagyon jó a téma és a z elképzelés csak látom hogy ez kicsit zs kaegóriásra sikerült :-(
Gran Torino

Walt Kowalski (Clint Eastwood), a nyugdíjas autószerelő csendesen éli mindennapjait: javítgatja a házát, sörözik, és havonta egyszer ellátogat a borbélyhoz. Egykori szomszédai elköltöztek vagy meghaltak, helyükbe délkelet-ázsiai bevándorlók költöztek, akiket a koreai háborút megjárt veterán mélységesen lenéz. Elégedetlen mindazzal, amit maga körül lát: saját, elidegenedett gyerekeivel; a céltalanul lézengő bandákkal; a latin és afroamerikai tinédzserekkel, akik azt hiszik, övék a környék.
Ám egy napon olyasmi történik, ami felrázza és megváltoztatja az életét. Egy éjjel valaki el akarja lopni az 1972-es féltett Gran Torino autóját, mely ugyanolyan csillogóan áll a garázsában, ahogy annak idején Walt segítette legördülni a futószalagról. Az ázsiaiak bandája ráveszi a szomszéd fiút Thaót (Bee Vang), hogy próbálja ellopni a kocsit, ám az akció nem jár sikerrel, mert Walt megakadályozza a rablást és megmenti a félénk fiút a bandától. Ezzel kivívja a szomszédai nagyrabecsülését, különösen Thao anyja és testvérei istenítik tettéért. Az idősebb nővér, Sue (Ahney Her) ragaszkodik hozzá, hogy az öccse hálából dolgozzon Waltnak, akinek esze ágában sincs kapcsolatba kerülni ezekkel az emberekkel, végül mégis beadja a derekát. A közös munka különös barátság kezdetét jelenti, és Walt sok mindent megtud - nemcsak a szomszédjában élőkről, hanem önmagáról is. Több közös vonást fedez fel a kegyetlen múltjuk elől menekülő emberekkel, mint a saját családjával.

Imdb | HD előzetes
480 2 8 Film Izé
pepeti: Ezt a filmet csak feliratosan! Szigorúan. Utóbbi évek egyik legjobb alkotása.
Balázs: LoL:) am úgy tippeltem h én ezeket nem nézném meg szal 50%ban egyezik az ízlésünk:P
Erunder: 2 stim 2 nem. Ez csak egy légpengetőt ér (Tedd össze a mutató és a hüvelyk ujjad és meg is k [...]
Mind a 8 komment
Ha újra megszülethetnének, kinek a sorsát vállalnák magukra: a kegyetlenkedő rabszolgatartóét (Tomoceuszkatatiki), aki nem érzi hogy bűnt követ el, amikor rabszolgáit bántalmazza, vagy a rabszolgáét (Gyugyu), akit gazdája megnyomorít és megszégyenít, ám mindezek után megnyugszik, mert bizonyos erkölcsi fölényt érez magában.

IMDb
Wikipédia
331 1 0 Film Izé
Oh Dae-su kegyetlen leszámolásának története egy harmadik évezredbeli görög dráma. Két óra filozófia az énről, a sérelmekről, a törékenységről és a bosszúról.

IMDB

ÉS egy kritika róla itt
241 0 4 Film Izé
weinole: Egyik kedvenc filmem! Chan Wook Park rendezőnek nagyon jó filmjei vannak. Nekem megvan mind. A leg [...]
Sharx: Én pont ezért szeretem. Ez volt benne a különleges és a nem megszokott unalmas séma :P
Apokalipsz István: Nem rossz film és tuti, hogy különleges, de én a végét túl elvontnak, művészfilmesnek érez [...]
Mind a 4 komment
5 dörzsölt szextrükk, amitől kegyetlenül megkíván a pasi
2894 1 1 Pink Izé
papaluige: nagy baj van,ha már trükkökhöz kell folyamodni........
Ez ám a kegyetlenség!!! Igazi vadállat a csávó! XD
14750 4 21 Izé
volkuris: d-vid: és ez így a helyes
D-vid: én egy éve nem nézek semmi ilyesmit és tökéletesen megvagyok nélküle... ami a TVben megy az [...]
közlegény: jellemzően kispályások műsora, és van igény erre? Vagy mindenki köpköd róla, de titokban m [...]
Mind a 21 komment
Barack Roll :)
4094 0 15 Izé
bungle: Leoparde küldte (a fenti link már úgysem működik): URL: http://www.youtube.com/watch?v=RsWpvkLC [...]
bungle: Laci küldte: "Mi történt itt?" http://www.youtube.com/watch?v=_TiQCJXpbKg
AVIREX: én meg telibeszarom az usa feelinget,a video maga jo, de hogy mi van odaát nem érdekel.. a balká [...]
Mind a 15 komment
Bizonyára tőletek is folyton folyvás megkérdezik, és sosem tudjátok rá a jó választ...
Illetve sosem tudtátok.
Ezidáig.
A "Zu" szócskának többféle jelentése is lehet, ezeket itt találhatjátok meg (Inglis).
De ezek közül szeretném kiemelni ezt a borzalmas római avant-garde punk jazz rock borzalmat, ami valóban kegyetlen a fülnek, és drog nélkül aligha élvezhető, ám egy pillantást megér.
Élvezzétek =)

(ezt rád bízom bungle. én betenném heti büntinek, de inkább téged utáljanak miatta :D - errtu)
2707 2 12 Izé
Shantey: sorry ... megszokás :D www.myspace.com/hunabku
Shantey: nem zaj ez csak túl komplex az egyszeri embernek :) és ha már avant-garde: [link:www.myspace.com/ [...]
Hullamosó: http://www.youtube.com/watch?v=dqjt-0N-1rs http://www.youtube.com/watch?v=_gqVVQ-q8Zs akkormár ink [...]
Mind a 12 komment
Clawfinger - Out to get me  

A Clawfinger egy skandináv metal együttes. Hangzásában ötvözi a rapcore, industrial és nu metal elemeket, szövege világméretű témákban kemény, kegyetlen, szembesítő kritikát tartalmaz, ideológiák követésétől tartózkodik. Frontembere Zak Tell olyanokról beszél, amiről sokak leginkább hallgatnak, vagy amin nem is gondolkodnának.
407 1 4 Zene Izé
Chino: hát ja. gondolhattak volna arra hogy van aki el akar menni mind a 2re. sztem nem voltunk egyedül a [...]
Géza bá: Én is voltam a koncertjükön. Igen jó volt. Sajna nekem is el kellet lépnem korábban az offspri [...]
wowbagger: engem az offspring annyira nem izgatott,inkább őket néztem/hallgattam:P
Mind a 4 komment
Nonpoint - In The Air Tonight
Szerintem kegyetlen jó dallama van...Miami Vice soundtrackjéből!
291 0 2 Zene Izé
wowbagger: egyetértek...pl a lassabb számok is(moby,mogwai)
fül: az egész OST úgy jó ahogy van
Kegyetlen játékok
The Verve - Bittersweet symphony
551 2 2 Zene Izé
Fanti: Én is így vagyok, egyik kevenc filmem :D
BoshI: Úristen régen de sokat hallgattam,és a filmet is csomószor láttam:)
Kegyetlenség a köbön!!!
8933 0 26 Autó Izé
csicsilla: ezt milyen ègès lehetett bevinni a szervizbe...biztos gondoltàk megint egy megcsalt n [...]
Dede: Nem tudom sajnálni, ha Ö is csak 3 havi bérrel tartozik a beosztottainak. (nincs pénze jelszó a [...]
mtzolee: ennél a festékes cuccnál már csak nagyon kevés dologgal tehetett volna nagyobb kárt a kocsiban [...]
Mind a 26 komment
Kegyetlenség a köbön!!!
9027 2 26 Izé
csicsilla: ezt milyen ègès lehetett bevinni a szervizbe...biztos gondoltàk megint egy megcsalt n [...]
Dede: Nem tudom sajnálni, ha Ö is csak 3 havi bérrel tartozik a beosztottainak. (nincs pénze jelszó a [...]
mtzolee: ennél a festékes cuccnál már csak nagyon kevés dologgal tehetett volna nagyobb kárt a kocsiban [...]
Mind a 26 komment
Camilla Queen! Kegyetlen!!! :)))
4262 4 2 Izé
janóóóó: dehogy nem világi
NaNa: Ez úgy lett összevágva-rakva,mert ilyen a valóságban nincs is .