REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Celldweller - Venus
552 2 0 Zene Izé
Celldweller - Unshakeable [Radio Edit]
302 2 0 Zene Izé
Celldweller - I Can't Wait (Metal Remix by Jay Ray)
233 1 0 Zene Izé
Celldweller - ShutEmDown
315 1 0 Zene Izé
Celldweller - The Last Firstborn

Celldweller debütáló "self-titled" albumáról az egyik kedvenc számom, viszonylag hosszú, de tartogat meglepetéseket!

Az album minden száma licencelve lett filmzenéhez, játékzenéhez, vagy egyéb hasonló médiához, nem véletlenül ;) kreatív és erőteljes zene!
454 1 0 Zene Izé
LVL - Home ( Klayton Remix)
554 0 0 Zene Izé
Subkulture - Erasus

A SUBKULTURE mögött Kem Secksdiin áll, ő a Celldweller-ből, illetve a Crossbreed-ből lehet ismerős, az első kislemezt (Erasus) ennek köszönhetően maga Klayton Celldweller pofozta hegyesre, innentől kezdve nyilvánvaló breakbeat per dnb-alapokra helyezett riffelések (9th szerint nyúmetál lenne ez, égbe feldobott keresztgitárokkal meg isten tudja még mivel) adják az alapot az éjszakai száznyolcvan fokos kézifékesekkel bőven megszórt üldözésekhez vagy feszültségűző zonerunokhoz, ha valaki azt mondaná, ez az új Celldweller-album első nótája, beszopnám a legnagyobb természetességgel. Még a vocoder is ugyanúgy szól, ugyanaz a központozás, talán csak dallamosabb és erre még a halfpipeban is szívesebben töri ki az ember a karját, mint az akármelyik új deszkapunkra. Megyek, ki is töröm a karom, az elmúlt pár napban ahány sebesülést kaptam, egy príma szakadékos fracture már csak nem oszt, nem szoroz.
1415 2 4 Zene Izé
gundul: Nincs mit, nekem amúgy a neved tetszik nagyon. :)
Kornadidas: nagyon megtetszett ez a szám, köszi:)
cereal_killer: csatlakozom az elottem szolohoz....en is beporogtem tole elsore eddig meg nem ismertem Celldwellert [...]
Mind a 4 komment