REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
A Volver után Almodovar március 16-án új filmmel rukkolt elő!

Íme egy interjú a spanyol rendezővel + pár penelope Cruz fotó

Almodovar szerelmeseknek! :-)
322 0 1 Pink Izé
Balázs: a volver jó volt:)
Egy órára idén is elsötétül a Föld. 2009. március 28-án, szombaton, magyar idő szerint 20.30-kor érkezik el a globális lámpaoltás ideje a világon. A globális felmelegedés elleni akció tavaly nagy siker volt: egy órára a világ nagyvárosaiban kisütött a takarékosság és a felelős gondolkodás sötétsége. Idén még több lámpaoltót várnak.

A Föld Órája (Earth Hour) akció 2008-ban is megmozgatta az amúgy csúnyán pazarló, és sok helyen fölöslegesen világító világot. Tavaly magyar idő szerint március 29-én, este 8 órakor számos nagyváros borította önmagát sötétségbe. Sydney kezdett, majd követte Manila, Bangkok, Budapest, San Francisco, és így tovább...

Az eredeti kampányt az ausztrálok találták ki: először csak Sydney lakosait buzdították otthonaik világításának lekapcsolására. Az első Föld Órája 2007-ben nagy siker volt: Sydneyben 2,2 millió család és üzleti vállalkozás kapcsolta le a villanyokat egy órára. Mára a legnagyobb nemzetközi, klímaváltozás elleni akcióvá nőtte ki magát a kezdeményezés.

Idén március 28-án, magyar idő szerint 20.30-kor a világ minden táján lekapcsolják a villanyt egy órára - ez a Föld Órája. A cél az, hogy 1 milliárd ember és több mint 1000 város csatlakozzon az akcióhoz, bizonyítva, hogy globális összefogással eredményesen lehet fellépni a klímaváltozás ellen.

Tavaly 100 millió ember és 35 ország részvételét hozta az akció. 2008-ban már elsötétült a Golden Gate híd San Franciscóban, a római Colosseum, illetve a Vár és a Lánchíd Budapesten, jelezve egy olyan ügyet, amely minden órával egyre sürgetőbbé válik.

A Föld Órája 2009 világméretű felhívás minden egyes ember, minden üzleti vállalkozás és minden közösség számára. Figyelmeztetés a felelősségvállalásra, a fenntartható jövőért való tenni akarásra. Ezen az estén Európától Amerikáig újra híres épületek és terek fognak sötétbe borulni. Az emberek a világ minden táján lekapcsolják a villanyt egy órára, és csatlakoznak ahhoz a mozgalomhoz, melynek célja a természet megóvása, bolygónk jövőjének biztosítása. Idén több, mint 64 ország vesz részt a Föld Órája 2009 akcióban.

2133 4 48 Izé
bungle: Kolbi küldte: URL: http://www.earthhour.org/ Szöveg: Szavazz a Földre! Új kampány „Szavaz [...]
bungle: cancer1 küldte: http://damncoolpics.blogspot.com/2009/03/earth-hour-2009.html
Luperator: Vicces egy kicsit.Évről évre több autó,repülőgép meg satöbbi van,de ha most egy órára lek [...]
Mind a 48 komment
Gondoltam rátok, ott messze, a magasba :)
488 0 9 Pink Izé
orsyka_001: két cm hó... most kora reggel.
CrazyLime: Bakker 7 ágra süt a nap, száradnak a ruhák és szakad a hó! LOL
CrazyLime: Jaaa neeem! Veszprémbe megjavították (kókányolták)! :)
Mind a 9 komment
A Boszorkány-hegy (Race to Witch Mountain)

A The Rock néven elhíresült pankrátorból lett színész, Dwayne Johnson egy újabb kaland-vígjátékban mutatja meg tehetségét, amelyet a Disney készített.
Johnson egy taxisofőrt alakít, aki két paranormális képességekkel rendelkező gyerek védelmére kel, akiket földönkívűliek üldöznek.
Magyarországi bemutató: 2009. március 26.

 
787 0 0 Film Izé
A pink.ize nevében Boldog Nőnapot minden kedves női olvasónknak! :)
438 0 13 Pink Izé
Derill: méghozzá igen sokféle szabállyal.
neomatsek: szal azért nem tudtok más dolgokat megjegyezni,mert tele van a búrátok mindenféle ffi szabálly [...]
focuskoma: Ha elmondanánk megszegnénk a másodikat. :)
Mind a 13 komment
Március havi horoszkóp
541 0 1 Pink Izé
Infy: E szerint, márciusban még levegőt sem kéne nagyon vennem...:):):):):):):):):):):):):):)
Melyik napon születtél?

Ez vár rád márciusban
693 0 3 Pink Izé
TinusSs: Nekem nem írtak valami fényeset... szerencse,hogy nem hiszek bennük:D Csak úgy mindig hajt a kí [...]
Purple: :DDDDDD hát már rájuk férne :D
papaluige: nah úgy legyen! :) mert ha nem, akkor leformázom a femina szerverét! :))
Mastodon - Divinations

A boltok polcaira várhatóan márciusban érkezik az atlantai banda új albuma, a Crack the Skye. Erről hallgatható a beküldött dal, számomra év albuma gyanús. A srácok az artwork munkálatait a szintén zseniális Paul Romanora bízták, akivel előző lemezeiknél is dolgoztak.
590 0 7 Zene Izé
Balázs: hát meghallgattam, a BM hez képest csalódás, vannak benne jó részek de alapvetően rettentő h [...]
pepeti: http://cracktheskye.com/ nézzétek meg ezt....én szóhoz sem jutottam. Paul Romano egy kibaszott z [...]
MStipee: Aaaaah! Köszi az infot, már alig várom.
Mind a 7 komment
Az Ektomorf What Doesn't Kill Me című albuma március 20.-án jelenik meg Európában, erről az albumról kaptunk most egy kis ízelítőt.
573 1 0 Zene Izé
Friss trailerek és teaser videók érkeztek Hollywoodból! Ezúttal újra betekintést kaphatunk a jövő év március végén debütáló Monsters vs. Aliens animációs filmbe, amit a Dreamworks kalapál, továbbá Tim Burton legújabb szuperprodukciójába, a 9!-be, mely olyan neves sztárok közreműködésével készül, mint Elijah Wood, John C. Reilly, Jennifer Connelly, Crispin Glover, Martin Landau és Christopher Plummer. Ezenkívül kaptunk két Terminator: Salvation állóképet is!
4814 0 4 Film Izé
Erunder: Balázs küldte: Remélem tényleg ilyen lesz az első kapcsolat felvétel :D http://www.youtube.com [...]
csicsilla: sajnos csak ost tudtam megnézni de iádom a D-t. tényleg jó poénok vannak benne utoljára a sz [...]
tikshow: te jó isten :D ebbe mi poénok vannak :D
Mind a 4 komment
Friss trailerek és teaser videók érkeztek Hollywoodból! Ezúttal újra betekintést kaphatunk a jövő év március végén debütáló Monsters vs. Aliens animációs filmbe, amit a Dreamworks kalapál, továbbá Tim Burton legújabb szuperprodukciójába, a 9!-be, mely olyan neves sztárok közreműködésével készül, mint Elijah Wood, John C. Reilly, Jennifer Connelly, Crispin Glover, Martin Landau és Christopher Plummer. Ezenkívül kaptunk két Terminator: Salvation állóképet is!
5219 3 2 Izé
tikshow: te jó isten :D ebbe mi poénok vannak :D
Belkar: a Monsters vs Aliens nekem nagyon tetszik :) a Terminátorról meg annyit hogy remélem jó film les [...]
Kézi-Chopin - Ha eljön a Csend
A Kézi-Chopint 1983-ban alakította Budapesten Legát Tibor énekes szövegíró. Kezdetben iskolai rendezvényeken léptek fel, majd az akkoriban ismét virágkorát élő klubmozgalom egyik meghatározó zenekarává váltak nyers zenéjük és politikai szövegeik miatt. E kezdeti periódus 1985-ben zárult le, amikor a Kézi-Chopin Kassák Klubbéli koncertjét a rendőrség márciusban betiltotta. Az eseményről - jellemző módon - csupán a los angelesi SPEX magazin emlékezett meg. A második periódus 1986-tól datálható, amikor csatlakozott a zenekarhoz Tóth László gitáros-zeneszerző, s általa ígényesebb zenét kezdett játszani az együttes. A szövegek árnyaltabbá váltak, így a rendőrség sem tudott kifogást találni. Ettől függetlenül a zenekar publikálási lehetőségei nem változtak, bár úgymond "tűrt" kategóriába került, lemezt nem adhattak ki. 1988-ban Legát kilépett a zenekarból. Az újjáalakulásra 1990-ig kellett várni, de a koncepció akkorra teljesen átalakult. Gitárcentrikus zene,ironikus-tragikomikus szövegek jellemezték az akkori műsort, ami 1991-ben kazettán jelent meg az Utolsó Magyar Playboy címmel a Fekete Lyuk Kiadó gondozásában.
313 1 2 Zene Izé
Laci: Sajnos "The page cannot be found", de itt van egy kétkezi Chopin: http://www.youtube.com/watch?v=ZN [...]
Errtu: Mivel ez is mp3, ezért itt a link, ha le akarod tölteni: http://droid242.extra.hu/other/kezi_chopi [...]
Timbaland, Nelly Furtado, Justin Timberlake - Give It To Me

Timothy Z. Mosley (1971. március 10.), ismertebb nevén Timbaland amerikai dalszerző, rapper, zenei producer és szövegíró. Stílusát egyértelműen befolyásolja az R&B, a dance és a hiphop, de a pop műfajában is jeleskedik. Társával, Magoo-val alkotják az Amerikában híres hip-hop duót, a Timbaland & Magoo-t. Manapság főként Brandyvel, Nelly Furtadóval, Justin Timberlake-kel, a The Pussycat Dollsszal, Ludacrisszel és Jay-Z-vel dolgozik együtt.

Több info.: Wikipedia

Slágerei.:

Timbaland - The Way I Are

Madonna ft. Justin Timberlake, Timbaland - 4 Minutes


Timbaland - Apologize (feat. One Republic)


Timbaland Feat. Keri Hilson & Nicole Scherzinger - Scream


Flo-Rida feat. Timbaland - Elevator


Timbaland & Magoo - Flute


Timbaland, Dr.dre, Missy Elliott, Justin Timberlake - Bounce
414 2 1 Zene Izé
MStipee: A OneRepublic - Apologize -hoz annyi köze van Timbaland bácsinak hogy pénzelte a klipet, amivel e [...]
A Jindo sziget Dél-Koreában a helyszíne az ún. Mózes csodának. Évente háromszor - márciusban, májusban és júliusban, apály idején - a víz 1 órára megnyílik egy 40 méter széles és 2,8 km hosszú szakaszon. Ilyenkor emberek ezrei látogatják meg a természeti jelenséget, mely 1975-ig nagyjából ismeretlen volt a világ előtt, amíg egy francia nagykövet dél-koreai látogatása után nem írt róla egy francia lapban.

6136 3 11 Izé
bungle: http://trasyy.livejournal.com/771223.html
dénes: azt látom, hogy zátony, csak nem értettem miért kell ekkora feneket keríteni neki.
Belkar: xDDDDD
Mind a 11 komment
A március 15-én Londonban tartott Gaming Eventen a francia UbiSoft egy rövid prezentációt tartott a Far Cry 2-ből. A felvétel sajnos shaky-cam, de azért élvezhető!
535 0 0 Tech Izé
Március utolsó napja igazán izgalmasnak ígérkeznek, ugyanis a GTA 4 hivatalos oldala több ízben is frissülni fog.
253 0 0 Tech Izé
A Tech Radar értesülései szerint jövő héttől, egészen pontosan március 14-től csökken az X360 next-gen konzol bolti ára.
255 0 0 Tech Izé
A Microsoft ma jelezte, hogy a közelgő Vista SP1 márciusi érkezésével egy időben a dobozos és az upgrade Visták ára csökkeni fog.
309 0 0 Tech Izé
A Nyko kiváló minűségű utángyártott konzolos tartozék palettája márciusban egy új termékkel bővül. Az új kontroller az árérzékeny PlayStation 3 tulajdonosok szívét dobogtathatja meg igazán.
266 0 0 Tech Izé
Sok friss Nikon cucc:

- Coolpix L18 - 8 megapixeles kompakt
- S550 - 10 megapixel, 5x zoom, elektronikus stabilizátor rendszer , 2.5-inch LCD, 229 USD
- S520 - 8 megapixel, 3x zoom, optikai stabilizátor rendszer , ISO 2000, 2.5-inch LCD, 229 USD
- S210 - 8 megapixel, elektronikus képstabilizátor rendszer, up to ISO 2000, 2.5-inch LCD, 179 USD

DSLR lencsék:

AF-S Micro NIKKOR 60mm f/2.8G ED
Macro  0.185m boltokban  kapható: 2008 március, 549 USD
 AF-S DX NIKKOR 16-85mm f/3.5-5.6G ED VR
Vibráció csökkentés II / OIS  boltokban  kapható: 2008 március, 649 USD
 PC-E NIKKOR 24mm f/3.5D ED
Perspektíva  kontroll  (lineáris torzítás szűrése) 2008 tavaszától kapható , 1929 USD

És persze a D60.
616 0 0 Tech Izé
Kína építi a legnagyobb óriáskereket, a Beijing Great Wheelt. 208 méter magas lesz és jövő márciusban adják át.
3666 3 17 Izé
ladyann: és erre ki fog felülni??XD
csicsilla: leugrik vagy összefossa magàt!
espi: és ennyi idő alatt fordulna meg?mondjuk 40 perc alatt. de ha valakire rájön a cifra,na akkor mi [...]
Mind a 17 komment
Márciusban még megvolt, májusra már eltűnt egy tó. Kinek a keze lehet a dologban? David Copperfield már megint unatkozott? Esetleg szomjas ufók jártak arra? Vagy netán familiárisan hiperpigmentált egyének ellopták a drága H2O-t? Tippelj te is... :D
2621 0 3 Izé
kanoc: Szerintem kiitta a gödény
varazs: Biztos, hogy ugyanott kèszùlt a kèt kèp?
Szama: elpárolgott..:Dami nem lehet..