REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Sammy nagy kalandja: A titkos átjáró (3D)

Sammy egy aranyos kis teknős. Először 50 évesen találkozunk vele, amikor belekezd élete történetének elmesélésébe.

Születése után egyből megtalálja őt a nagy szerelem egy Shelly nevű másik kis teknős személyében, de sajnos egyből el is vesztik egymást. Miközben Sammy szerelmét keresi barátokra lel, rengeteg kalandban lesz része, és sajnos az emberek hanyagságával is találkozik, ahogy azok tönkre teszik azt a gyönyörű világot melyben ők élnek.

Igazán bájos, fabula ez, a műfaj minden tulajdonságával együtt. Kicsiknek, nagyoknak nagyszerű időtöltés lehet ez a belga mese.

Magyar nyelvű előzetes
845 1 2 Film Izé
Németh István: én meg akartam nézni 3D-ben csak hejete harry Potter 7 1 részén voltam jó volt szerintem de a2 [...]
Pigi: Én már láttam.... Történetileg szinte ugyanaz mint a Némó nyomában csak teknősökkel. Amúg [...]
"PAINT UP! RÁADÁS" A júniusi döntőt követően, közkívánatra újra levetítik a világ első virtuális épületfestő versenyének pályamunkáit és a világhírű profik bemutatófilmjét!   HELYSZÍN: Budavári Palota, Hunyadi udvar (az Oroszlános kútnál), Magyar Nemzeti Galéria „B” épület homlokzata   IDŐPONT: 2010. szeptember 22. (szerda), 20.00-22.00 óráig   PROGRAM   1000 nm vetített felület, épületmozgató animációk, lenyűgöző látvány, világörökségi környezet, egyedi alkalom.     ÚJRATÖLTVE: a látogatók még egyszer megnézhetik a Múzeumok Éjszakáján, a verseny döntőjében vetített 12 legjobb alkotást, és a +8-as kategóriába jutott filmeket.   EXTRA ADAG: újra látható lesz az a kuriózumnak számító, óriás felbontású 3D animáció, amit a műfaj nemzetközi hírű képviselői, Bordos László Zsolt, Kovács Ivó és Vicsek Viktor készítettek. (Bordos és Kovács nevével a nagyközönség korábban a dubai Pálma-sziget hivatalos avatóünnepségének vetítéséhez készített óriás felbontású 3D animáció kapcsán találkozhatott.)   RÁADÁS: az eseményen levetítik azt a további 12, döntőbe nem jutott pályaművet is, amit még saját alkotóik sem láthattak az adott architektúrán.   Ha már látta, azért, ha még nem, azért, de ezt nem szabad kihagyni! A szervezők a rendezvényre mindenkit szeretettel várnak! BELÉPŐDÍJ NINCS!
690 1 0 Art Izé
A sokoldalú Mr. Hilter több zenei műfajban is megvillantja tehetségét.
10011 6 16 Izé
zoli12: franc tudja ! Úgy tom hogy elégették hogy ne kerüljön a ruszkik kezére! Akkor fent a mennybe [...]
kotta: :O Van neki? (télleg nemtom)
zoli12: most Hitler bácsi biztos forog a sírjában ! XD
Mind a 16 komment
A P.O.T. (Perfect Opportunity) zenekar 2000 nyarán alakult Budapesten. Zenéjében a grunge és a modern metál zenei műfajait ötvözi angol és magyar nyelven.
500 0 1 Zene Izé
winkytct: ez jofele de hol talalok tobb szamot?
Azt már megszokhattuk, hogy a horrorfilmek tele vannak (többé-kevésbé) rémisztő jelenetekkel, mert ugye az egésznek a lényege a félelemkeltés. Viszont vannak ijesztő pillanatok más műfajú filmekben is (sokszor hatásosabbak is). Itt egy válogatás ezekből.
1470 2 1 Film Izé
CRaPtRaSH: nekem ez nem jön be :S
Elsősorban a popzene fele hajlunk, de jobbak vagyunk annál, minthogy valamilyen kommersszel rukkoljunk elő. Elegyítjük a jazz, a latin és a funky elemeket, némi bossa vonal is kihallható, így elég nehéz bekategorizálni a zenekart. Kevesen csinálnak hozzánk hasonló zenét, a műfaj nem az, amit ma mindenhonnan hallhatunk, éppen ettől lesz nagyon friss az egész. Az alapok, a hangszerelés inkább jazz & funky & latinos jegyűek, a dal, illetve a szöveg pedig pop-os. Röviden fogalmazva: fülbemászó zene egy kis csavarral, humorral...

Hogy a nevünk vajon honnan van? Nem kell messzire menni, mondjuk csak egy dvd kölcsönzőbe a már klasszikusnak számító Las Vegas-i vakáció c. filmért. A temérdek poén között minket üdvözölnek: 'Köszöntjük a Mirage-ban, Mr. PapaGiorgio!' Persze a film jóval előbb készült, mint ahogy a mi zenekarunk megalakult volna... szóval innen van a nevünk.

Zenekari végleges formája: 2009. vége

Aktív tagok:
Petrik György (ének): sokáig dobolt és gitározott, folyamatos énektudás fejlesztése mellett, színpadi tapasztalatot az É-Trend zenekarban szerzett.
Tóth Mátyás (gitár): Játszott az Esclin Syndo-ban; Bartók Esztivel és Caramellel dolgoznak közös projekteken, illetve a Groovus Interruptus jazz formáció tagja. Szaktudását főként az autodidakta tanulásnak, Horányi Sanyinak és a Finnországban töltött idejének köszönheti.
Nyírő Áron (dob): 16 éves kora óta dobol, most 25 éves és már a Kodolányi János Főiskola Jazz tanszakának végzőse, Szekeres Adriennel, Sárvári Sándorral, az Unisex és a Jazzékiel zenekarokkal készítettek közös felvételeket.
Kiss Zsolt (basszusgitár): a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszakán végzett, elismert hangmérnök.
Horváth Bálint (billentyű): a NOX és a Sziámi csapat ex ill. az Odett & goGirlz és az Ablak zenekar aktív tagja.

Daltól függően színező elem: az MC, Henry Onye, a harmonika, Pribojszki Mátyás, a szaxofon Borkó Attila, vagy Kató Zoli (Back2Black) jóvoltából. A Felemel című dalban Gergely Róbert színművészúr szaval.

Megjelent lemez:
TiSört, 2010
764 0 0 Zene Izé
The Hole in 3d - A lyuk 3d-ben

Ne tévesszen meg senkit a film címe. Ez nem egy pornó film. :D

Egy tökéletes kis amcsi család a kertvárosba költözik, de új házuk pincéjében van egy lezárt nagyon mély nyílás.

Gagyiságára némileg választ is kapunk az előzetesben amikor említik, hogy a small soldiers rendezőjének munkája. Úgy tűnik már a gyerekek is igényt tartanak a horror műfajra. :D

Imdb
1245 1 2 Film Izé
Madarinfluenza: Rövid leszek és gyors. Ez egy szar.
donnie81: Nektek is a lyuk a kedvenc testrésetek?:)))))))
Ilyen még nem volt!
Legyél te is virtuális-épületfestő!
Paint up! Visualpower virtuális-épületfestő verseny címmel egyedülálló pályázatot hirdetett animáció és mozgókép készítőknek a Visualpower Kft. A nyílt versenyben bárki részt vehet, aki ki szeretné próbálni a hazánkban még kevésbé ismert architekturális vetítés műfaját.
A Magyar Nemzeti Galéria „B” épületének középső homlokzatához illeszkedő, 3’-es, zenei aláfestéssel komponált pályaműveket 2010. május 21-ig kell eljuttatni a kiírónak. A verseny döntőjét, amelybe a legjobb 12 pályaművet a vizuális kultúra neves hazai szakértőiből álló zsűri választja be, június 19-én a Magyar Nemzeti Galéria Múzeumok Éjszakáján rendezik meg.
A pályázattal kapcsolatban minden információ elérhető a http://paintup.visualpower.hu/ oldalon, illetve a http://www.visualpower.hu/ –n keresztül.
795 1 0 Art Izé
Renaissance

Érdekes animációs film, a sci-fi és akció/thriller műfajok ötvözésévél, film noir stílusban.

Párizs 2054-ben leginkább egy hatalmas labirintusra hasonlít, ahol mindent kamerák figyelnek és rögzítenek. A várost az élet minden területén jelen levő Avalon vállalat uralja.
Ilonát, az Avalonnak fontos kísérletet végző, gyönyörű és intelligens tudósnőt elrabolják. Karas, a nyomozást vezető rendőr az emberrablás tisztázatlan körülményeit próbálja felderíteni, miközben rájön, nem ő az egyetlen, aki a nőt keresi.

Imdb / Hivatalos weboldal / Port
882 1 2 Film Izé
Lee88: furcsa de nagyon érdekes film, érdemes megnézni. Nézzétek meg tényleg
tutituti: hú ez nagyon állat.
Egy rajz, ahol betekintést nyerhetünk a speeddraw műfajába!
1053 0 0 Art Izé
A 10-10 legjobb film, műfajonként
1889 0 0 Film Izé
Lépj be a képzelet birodalmába, ahol káprázatos látványvilág
vár rád a valóság és az álmok találkozásának
síkján! Satoshi Kon, a műfaj mesterének lebilincselő
animethrillere egy forradalmi gépezet körül forog, amely
lehetővé teszi, hogy tudósok nyomon kövessék pácienseik
álmait. Amikor a szerkezetet ellopják, egy félelmet
nem ismerő detektív és egy zseniális pszichiáter összefog,
hogy együttes erővel küzdjenek meg az elvetemült
álomterroristával és visszaszerezzék a gépet.

Anime Addidct / Wiki (angol)
640 2 12 Film Izé
sahinel: Jaja a Mátrix miatt a japánoknak adtak egy lehetőséget hogy az Animátrix filmel bemutassák mit [...]
kasy: Áh értem már. Mármint a Mátrix-hoz nem csak ihletet adott, hanem vettek is át dolgokat. Az tis [...]
sahinel: Pedig nagyon sok minden a Gits, és más animékből lett kiszedve. Pl amikor Neo fejét fogja meg a [...]
Mind a 12 komment
Solitude Aeturnus - Scent of Death

A Candlemass után talán a második legmeghatározóbb doom metal banda (szerintem). Az énekes, Robert Lowe, pedig a legjobb hangu énekes a műfajban!

Akinek öngyilkos hajlamai vannak, az rá se kattintson a linkre:D
639 0 0 Zene Izé
Within Temptation - Never-ending  Story

(ez most nem éppen metal, de azt hiszem, hogy többnyire ebben a műfajban tevékenykednek)

Honlap

 
639 1 0 Zene Izé
Holdviola - Bánat utca

Kb. egy hete hallottam először a rádióban és teljesen magával ragadt. A pontos műfajuk magyar elektro folk.
1076 4 3 Zene Izé
atissita: Én ma hallottam őket először http://www.youtube.com/watch?v=Shsp3hp2TdQ . Remélem nem fognak a [...]
go-free: mint a rágó.. tuddod?! :D
spiritmonger: ragadt.... lol
Circle of Eight

A myspace saját filmes tartalmat gyárt. A sorozat honlapján megtalálható az előzetes és az eddig elkészült 6 rész.

A műfaja horror, és szerepel benne DJ Qualls. Így ránézésre nem valami kis költségvetésű dologról van szó. A Paramount film stúdióval karöltve sikerült ezt létrehozniuk.

Többet nem is írok róla. Nézzétek meg ti is, és utána majd izgatottan várhatjuk együtt, és tippelgethetünk mi történik majd a következő részben.

Imdb
385 0 0 Film Izé
Emalkay - When I Look At You

Dubstep. Talán az eddigi legjobb szám ebből a műfajból, bár ez eléggé szubjektív. Bővebben, erről a nem egészen 10 éves zenei stílusról innen tudtok informálódni.
650 0 1 Zene Izé
Lisa: Waaa imádom ezt a tracket^^ de sztem ennél van jobb is:)
Jennifer's Body (Jennifer teste)

Ez az a film, amelyet a Júnó forgatókönyvéért Oscar-díjjal jutalmazott Diablo Cody írt. Egy megszállt cheerleader úgy írtja a gimnazista "férfilakosságot", hogy lefekszik velük. Aztán persze valami brutális halál várja őket, vagy közben. Nem tiszta. A legjobb barátja véget tud vetni ennek a horrornak? Hát persze, hiszen film. Mindezt olyan főszereplővel, mint Megan Fox, aki a megszállt cheerleadert fogja alakítani. Vagy mint Adam Brody, akit a Narancsvidékből ismer mindenki, valamint a Mamma Mia-ból láthatott Amanda Seyfried. Műfaja: vígjáték, horror, thriller.

Imdb     Apple Movie Trailer's
1331 1 10 Film Izé
Erunder: Horror szintén beküldte. (Illetve ő csak egy Imdb linket küldött. Ezúton üzenném hogy legkö [...]
Erunder: Ehhez is volt most szerencsém. Mikor ezt írom a stáblista még fut, mert annyira jó zenék volta [...]
Erunder: Release Date: 5 November 2009 (Hungary) Nem véletlenül van belinkelve az Imdb. :)
Mind a 10 komment
Spartacus: Blood and Sand

A 300, bár nyilván nem teremtett műfajt azzal, hogy stúdióban, zöld háttér előtt felvett filmként került a mozikba, de a nézők körében kedveltté tette a megoldást, melyet úgy tűnik szép lassan a sorozatok is átvesznek, hogy alkalmazhassák, többek között költségkímélés céljából.Az első ilyen zöld hátteres sorozat az eredetileg webes kísérletként induló, majd a SCIFI-n kikötő széria, a Sanctuary - Génrejtek volt. Most pedig úgy tűnik, hogy a januárban induló Spartacus: Blood and Sand is hasonló megoldásokkal fog élni.

A 300 azonban nem csak a zöld háttérrel írta bele magát a filmtörténelembe, hanem a kissé rajzfilmes, de nagyon erőszakos és véres csatajeleneteivel is, s a Spartacus-sorozat is hasonló szellemben készült, s készítői szerint a 300 és a Gladiátor elegye lesz, a korszellemnek megfelelően rengeteg meztelenséggel, főleg persze férfiakéval, de hölgyek is (többek között Lucy Lawless) megszabadulnak olykor ruháiktól, ha azt megkívánja a dramaturgia.

IMDB 

926 2 6 Film Izé
kasy: Én rápróbáltam de nem igazán szokok rá. Kevés A-s nak, sok(nak akar tűnni) B-hez.
Purple: :DDDDDD és szandáál :DD már megéri megnézni :D
Erunder: Nem kötekedés képen, de mégis mit szeretsz ebben? Vér, homok, szilikon csöcsök, szex, és sza [...]
Mind a 6 komment
After Dark film stúdió, és horror fesztivál rendezők

A fesztivál minden évben a Halloween előtti héten zajlik. Horrorra, sci-fi-re, fantasyra és egyéb rokon műfajokra szakosodott. A filmek Észak-Amerikából, Európából és Ázsiából érekeznek. A díjakat a közönség szavazza meg.

A fesztivál szlogenje: "Truly out of this world."

A fesztivál honlapja

Az oldalon 9 nagyszerű horror/krimi/thriller film honlapja/Imdb linkje tekinthető meg (bocs, hogy nem posztolom a maradék 8-at külön-külön, egy volt már).

3 másik linken meg találtok még 8 filmet amiért érdemes meghalni. (Ezekért is bocs.)

Ezen fesztiválon mutatták be a Pillangóhatás harmadik részét, aminek magyar vetítési időpontja még nincs.
1778 2 5 Izé
izébigyó: Én is láttam már rég, a 2-nél tényleg jobb, de ettől még nekem kiszámítható és erőltete [...]
Logitor: A Butterfly Effect második része nekem sem tetszett, a harmadik részt viszont már hónapokkal ez [...]
izébigyó: The Butterfly Effect 3 sztem max. dvd-n jön ki, de talán jobb is, már a 2-t sem értem, minek kel [...]
Mind a 5 komment
After Dark film stúdió, és horror fesztivál rendezők

A fesztivál minden évben a Halloween előtti héten zajlik. Horrorra, sci-fi-re, fantasyra és egyéb rokon műfajokra szakosodott. A filmek Észak-Amerikából, Európából és Ázsiából érekeznek. A díjakat a közönség szavazza meg.

A fesztivál szlogenje: "Truly out of this world."

A fesztivál honlapja

Az oldalon 9 nagyszerű horror/krimi/thriller film honlapja/Imdb linkje tekinthető meg (bocs hogy nem posztolom a maradék 8-at külön-külön, egy már járt a film izén).

3 másik linken meg találtok még 8 filmet amiért érdemes meghalni. (Ezekért is bocs)

Ezen fesztiválon mutatták be a Pillangóhatás harmadik részét, aminek magyar vetítési időpontja még nincs.
1538 0 1 Film Izé
Skatopia: lol
Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans

Werner Herzog így nyilatkozott legújabb filmjéről a Cahiers du Cinéma-nak:

- Van egy új filmem, New Orleans-ban forgattam. Ebben teljesen megújítottam a bűnügyi film műfaját…
– A Mocskos zsaru remake-jéről van szó?
– Nem remake-ről van szó, ez is olyan, mint az Oroszországból szeretettel. Az utolsó James Bond sem a remake-je vagy a folytatása a megelőzőnek, hanem önálló mű. Egyébként sohase láttam a Mocskos zsaru című filmet, amit – hogy is hívják – Ferrero vagy valami Ferrari forgatott…
– Abel Ferrara
– Fogalmam sincs, ki is volt ez az Abel Ferrara. Annyit tudok, hogy vannak más filmjei is, de egyiket se láttam. Úgyhogy bízvást mondhatom, az én filmem autonóm alkotás, az én munkámnak semmi köze az övéhez. Egy dolog közös csak a két filmben, a cím, mivel a producer megvásárolta a jogokat. A producer keresett meg az ötlettel, talán mert volt valami, ami már a kezdet kezdetén mellettem szólt: Nicolas Cage világosan értésére adta a producernek, csak akkor írja alá a szerződést, ha én is ott leszek a fedélzeten. Nem ismertük egymást személyesen – találkoztunk ugyan egyszer, ő akkor még tizenkét éves volt, de mindketten elfelejtettük már –, és nekem is az volt az érzésem, hogy ezt a filmet nekünk együtt kell tető alá hozni. A Mocskos zsaru egyszerre vígjáték és bűnügyi komédia. Ezt azért emelem ki, mert a humort eddig nem nagyon vették észre a filmjeimben.

(Mellesleg megjegyezném, hogy mostanában nagyon megy crack a filmekben.:))

Imdb
703 0 0 Film Izé
Terminator Theme (Peter Dafnous Remix)

Hogy a sok félrekategorizált, illetve lapos hangzású mai trance zene között legyen egy igazi, gazdag hangzású is, ami a trance fénykorának hangzását idézi! A legjobb terminator feldolgozás a műfajban amit, ismerek! Peter Dafnous porig alázza az összes DJ-t, aki azt hiszi magáról hogy tud remixelni!
 

musicman2047 Peter Dafnous maga. Ajánlom mindenkinek, hogy először hallgassa meg a remixek eredetijét, amennyiben még nem ismeri, az nagyban növeli a remixek hatását!
1220 0 0 Zene Izé
Hysterical Psycho

Ez a film a Tribeca filmfesztiválon bukkant fel, a "Moonlake Series Horror Stories," első darabja ként. Dan Fogler-nek ezúttal egy röhejes horrort sikerült alkotnia, mely mégis valamiféleképpen művészibb, értékesebb és kiemelkedik az eddigi művek közül ebben a műfajban (horror -vígjáték).


Imdb | Előzetes
618 0 2 Film Izé
Jokker: Elméletileg mostmár jó.
regetonio: 1st-röl tudtok valamit?
A brillenBagage zenekar második videója Tesztoszteron címmel. A zenekar megtalálható a myspace n is.

Valamint a brillenbagage.blogspot.com címen is .

 
Tesztoszteron

Mutál a hajlam fajtalan a műfaj
Keringőt jár két aberrált overál
Nyállal keverem a sós vért
Anyának mondtam, hogy nem akarok testvért

Átoperálják megunt feleségét
Cinege kihányja a lenyelt eleségét
Ez a ritmus táncolhatatlan
Kísértünk emberi alakban

Refr
Galambszürke szíved a komposzton
Évszaktól független alkalom
Az érkező oldali peronon
Vigyázz a plafonon a tesztoszteronom

Ez a város töri a lábam és töri a magyart
Gyenge a jel a biztosíték
Lemos a színről a monszun
Univerzum zimme-zum

Az energia elvész te átalakulsz
Torzulsz, aztán hozzáidomulsz
A plakáttal együtt jön le a vakolat
Nosztalgia már csak a patyolat
583 0 0 Zene Izé
T. Raumschmiere - The game is not over

Műfajilag nagyon nehéz lenne behatárolni, elektro, hiphop, dance, punk, rock keveréke, de egy biztos: nagyon elvetemült...

2002-ben saját metál-punk bandát alapított Crack Whore Society néven. Legutóbbi albuma a Random Noize Sessions, Vol. 1.

 
Itt élőben a Viva Elektro című műsorában, nem gyöngén szét esett figura, állat.
534 0 0 Zene Izé
Soilwork - Follow the Hollow


Göteborgi (alias melodic death) metal, az éneklősebb fajtából.
Ha valaki nem ismeri a műfajt és belehallgat, az mindenképp halgassa végig a számot.

 

Soilworker's Song of the Damned

Exile
533 3 0 Zene Izé
Beyond The Clouds

2004-es dráma és sci-fi műfajú anime.
Trailer
319 1 0 Film Izé
Ayreon...mi is ez?

Az Ayreon egy egyszemélyes zenekar. Élén a holland Arjen Lucassennel. Ez az egész úgy működik, hogy a híres ÉS tehettséges zenészeket felkéri arra, hogy játszanak az albumán. Arjen lemezeinek nagy része konceptalbum, tehát az egész cédé egy kerek történetet mesél el. Ez a The human equationról van. Alapsztori: csávó autóbalesetben kómába esik, aztán a fejében az érzelmek alakot öltenek, és piszkálják őt. :)

Műfajilag progresszív metál, amit kicsit jobban kell tudni emészteni. Ez nem olyan ordítós "b*megmetálb*meg" .  (:
558 0 5 Zene Izé
Andie.: hajjaj... :S neki is a legjobbkor kellett...nagyon tehettséges zenész volt, a shadow gallery meg p [...]
pepeti: Közben belehallgattam az albumba, a Loser nagyon nagy dal szerintem. Kár hogy Mike Baker már nem [...]
Andie.: akkor elnézést, így a pontos. :) a DVD szerint csak így volt hajlandó elvállalni, és elmélet [...]
Mind a 5 komment
Turisas - Rasputin

Ez egy átdolgozás, a Boney M - Rasputin című számát dolgozták át, a metál műfaján belül, szerintem elég jól. Az együttesben a finn metál zenekar, érezni is a jellegzetességét.

Nevüket egy ősi finn háború isten után választották. Nevük választása és a lemezcímük is már önmagáért beszél, sejteti, hogy valami vikinges, harcos zenére számíthatunk. És azt is játszanak. Epikus, folkos, középkoris metál klasszikus heavy metálra épülve, kiegészítő hangszerekkel (harmonika, síp, hegedű) alapozva meg a szükséges emelkedett hangulatot.
1133 4 2 Zene Izé
MStipee: A Turisas Battle Metal albuma alapjában véve is epic, de ez az átdolgozás felejthetetlen, istenk [...]
pepeti: Nagyon állat!:D \m/
Krux - Nimis

 Szerintem az egyik legjobb doom-metal banda, rendkívűl jó zenészek. A műfaj kedvelőinek kihagyhatatlan zenekar (bocs a videó minőségért de nem találtam jobbat).
294 0 0 Zene Izé
Jewel már 17 éves korában elkezdett dalokat írni és ezzel a jó szokásával mind a mai napig nem hagyott fel, nagy szerencsénkre. Sajátos zenéje sokszínű gyökerekre nyúlik vissza a pop, folk, blues, country és a rock ‘n’ roll műfaján belül. Dalainak nemes egyszerűsége, spiritualitása egyszerűen varázslatos. Bátran ajánlom mindenkinek!
„Ha most fedeznének fel, azt hiszem country énekesként lennék leszerződtetve. Mint énekes-zeneszerző mondhatom, hogy ódivatú vagyok: szeretem, ha a dalaimnak van eleje, közepe és vége. Olyan amilyet a country rádiókban hallhattok.-” Jewel Kilcher
2473 3 0 Zene Izé
Gravediggaz - Zig Zag Chamber

 6 Feet Deep

1-800 Suicide

Hip-hop-on belül a műfaj horrorcore.
389 0 0 Zene Izé
Criss Source - Hugs 'N' Kisses

A német dj legismertebb zenéje 2004-ből.
Műfaja electro, csak nem volt olyan kategória.
584 0 0 Zene Izé
Bocs emberek...tényleg...XD

3+2- Kombiné

(u.i.: mulatós rock??! nem értem ezt a műfajt...)
1054 2 3 Zene Izé
Ganja Master: Purple: maaaaajd... : D spider: képzelem mennyire jól esett, amúgy nm...: D
spider86: te komolyan megakadályoztad volna h Mester úr örömet szerezzen másoknak? :D... hát ez a hozzá [...]
Purple: bazki... de csak azért, mert jó napom van :DDD legközelebb lakodalmas blackmetált küldjetek!! : [...]
Jófajta dubstep e műfaj ifjú titánjától: Skream-Superfly
260 0 0 Zene Izé
Stop. Olyan világban élünk, ahol a tévében látott filmes műfajok között könnyen eligazodunk. Az akció az akció, a doksi meg doksi. Mathijs Geijkes filmje éppen ezt kuszálja össze. Remekül.
5796 0 12 Film Izé
Vin Dieselke: Hát öhhhm lehet én nem értek, az ilyen rövidfilmekhez, de szerintem ez egyáltalán nem jó. Ne [...]
makkos: Azért megnéztem volna, hogy veszik fel monnyuk ezt a kisfilmet. Meg azt is, akik azt felveszik aho [...]
Dawe: pont ez a lényeg benne
Mind a 12 komment
Stop. Olyan világban élünk, ahol a tévében látott filmes műfajok között könnyen eligazodunk. Az akció az akció, a doksi meg doksi. Mathijs Geijkes filmje éppen ezt kuszálja össze. Remekül.
5988 2 12 Izé
Vin Dieselke: Hát öhhhm lehet én nem értek, az ilyen rövidfilmekhez, de szerintem ez egyáltalán nem jó. Ne [...]
makkos: Azért megnéztem volna, hogy veszik fel monnyuk ezt a kisfilmet. Meg azt is, akik azt felveszik aho [...]
Dawe: pont ez a lényeg benne
Mind a 12 komment
Industrial a műfaj, az előadó Servo.Hatred.
562 0 1 Zene Izé
ghostkiss: Ahh...imádom :)
God's Lonely Man - Őszinte Érzés
Egy veszprémi-zirci 6 tagú banda (2 énekes, 2 gitáros, dob+basszus) metál zenét csinál jól...
Az első demójuk 2003-ban ("Skizofrén") jelent meg, ezt követte egy 3 számos EP "Egyedül" címmel. Műfajilag besorolni őket a metálon belül nem igazán tudtam... maradjunk a jóféle magyar metal kategóriánál...



Myspace
Lemezkritika (Passzió.hu)
254 0 2 Zene Izé
közlegény: Van egy hasonló című film is (trailer): http://www.youtube.com/watch?v=x45zUUoV5wI
xcsokix: Zsír én kb 1 éve voltam Csornán ott játszottak jól küldik!!!:D
Régebbi postok...