REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
A jövő generációja, némi képzavarral. :)
4336 1 13 Izé
Purple: jajj nekem is volt, de jó volt ez :D de bezzeg amikor még a gyerekek a homokba rajzoltak, mert ily [...]
thisisreal: Nekem is volt ilyenem, csak akkor még nem ipadnak hívták. ;) http://www.imisstheoldschool.com/wp- [...]
Ravennë: Igaz, még nem vagyok annyira idős, de azért örülök, hogy az Én kisgyerekkoromból többnyire [...]
Mind a 13 komment
Julia Roberts fóbia. :D
4921 0 5 Izé
Békatallér: Ezt a kísérletet el akarták végezni brit tudósok, de a Légy Mancs alapítvány megakadályozta [...]
Szobabicikli: Geronazzo Máriára vajon, hogyan reagálna :D
Purple: azt a fejet ááá :DDDD (mármint a kutyáé) hát ez hatalmas :DD
Mind a 5 komment
Jáksó László Marslakók címmel napi szappanoperát fog gyártani a köztévén, 2 milliárdból. Ugyanakkor mától sem regionális híradót, sem magazint nem gyártanak Magyarországon, a vidéki stúdiók leépülnek.
3010 1 26 Izé
bungle: Leállították a Marslakók forgatását http://comment.blog.hu/2012/07/25/leallitottak_a_marslakok [...]
bungle: Megnőtt a melle a Marslakók szőke bombázójának! www.youtube.com/watch?v=q2wh61fTK3Q
Tooni: Te meg honnan jöttél, a Marsról? Mert csak úgy lehetsz MarsLako. Ha van belőled még néhány, [...]
Mind a 26 komment
Pedomaci új kedvenc magazinja... ;)

Magyar cikk.
8833 0 8 Izé
Mr.T.: Ency küldte: URL: http://acidcow.com/pics/22845-child-beauty-pageant-9-pics.html Szöveg: Ez már t [...]
dettybee: Azért eléggé bejött nekik, akár szatíra akár szatír... Most mindenhonnan ez folyik.
Venla: Akár igaz és megdöbbentésnek szánták a fotósorozatot, akár nem s csak takaróznak vele, az a [...]
Mind a 8 komment
Egyedi Bugatti csupán $89,000-ból.

Magyar cikk: Tökéletes Bugatti Veyron-replika
2786 0 0 Autó Izé
A háború "szépségei" :-(
Egy Afganisztánban állomásozó amerikai szakasz története, akik unalomból öldöstek civileket. (Nem amerikai-ellenességről szól a poszt szerintem, de érdemes talán azt is tudnunk, hogy nincs makulátlan, "becsületes" hadsereg sehol a világon.)

A "Kill Team" saját készítésű fényképei a tényeket feltáró Rolling Stone magazinból.
Megrázó képek, csak erős idegzetűeknek!
9455 0 65 Izé
I. C. Wiener: Már háborúzni sem hagyják az embert rendesen :)
Nas: Hát jah. Minden azon múlik, kinek vannak jobb műszerei, hatékonyabb, szofisztikált gépei...enn [...]
I. C. Wiener: Ezt egy pillanatig sem kétlem. :) Amit írtam (nem is annyira a posztra, vagy az elhangzottakra rea [...]
Mind a 65 komment
Folytatjuk a sorozatot, ezúttal a Killzone 3 és a Test Drive Unlimited 2 egy-egy promóciós példányát vihetik haza olvasóink. Aktuális játékunkban két hét áll a rendelkezésetekre a jelentkezéshez.

Bizonyos nyereményekért a Facebook csoportunkhoz csatlakozva tudtok majd versengeni, ennek részleteit a Facebook oldalon fogjuk közzé tenni, míg a más játékokra a szokásos formában lehet jelentkezni, azaz a regisztrációt követően néhány egyszerű kérdésre kell helyesen válaszolnotok.

A nyereményjáték 2011. február 14-én vette kezdetét, és 2011. február 27-én zárjuk le a sorsolást. A nyertest e-mailben értesítjük, nyereményét pedig postai úton veheti majd át. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége és a nyereményeket felajánló cégek.
1375 0 0 Game Izé
Ferrari Four
A történelemben elsőként összkerékhajtással készülhet szériagyártásban egy Ferrari modell és négy teljes férőhely is rendelkezésre áll majd benne.  Az autót egy 6,3 literes V12-es, 660 lóerős motor hajtja a végsebessége pedig 335km/óra.

Képek
3955 1 0 Autó Izé
A LittleBigPlanet 2 PS3-as játékot a Sony Central and Southeast Europe ajánlotta fel, míg a Bakugan: Defenders of the Core az Activision-Blizzard jóvoltából kerülhet egy szerencsés olvasónkhoz. A nyereményjátékon való részvételhez csupán három egyszerű kérdésre kell helyesen válaszolnotok.

Bizonyos nyereményekért a Facebook csoportunkhoz csatlakozva tudtok majd versengeni, ennek részleteit a Facebook oldalon fogjuk közzé tenni, míg a más játékokra a szokásos formában lehet jelentkezni, azaz  a regisztrációt követően néhány egyszerű válaszra kell helyesen válaszolnotok.

A nyereményjáték 2011. január 31-én vette kezdetét, és 2011. február 7-én zárjuk le a sorsolást. A nyertest e-mailben értesítjük, nyereményét pedig postai úton veheti majd át. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége és a nyereményeket felajánló cégek.
554 0 0 Game Izé
Traffipax-lottó Svédországban.

Magyar cikk

Igaz csak egy 3 napos próba keretében tesztelték az ötletet, de állítólag bevált.

Szerintetek nálunk bevezetnek valaha egy ilyen, vagy egy ehhez hasonló koncepciót?
7097 3 11 Izé
zeshka: Amíg nálunk előre belekalkulálják a büntetésekből beszedett díjakat a költségvetésbe add [...]
lb7: Nagyon ötletes, de szerintem csak ideig-óráig lehetne csökkenteni vele a gyorshajtók számát.
komcsi: Csak nekem tűnik konvejor Magyarország ellenes zsidó gyökérnek, mert Magyarországot kis betűv [...]
Mind a 11 komment
Bruce (Albert) Dale 30 éven keresztül volt a National Geographic fotósa. Ezalatt több mint 2000 képe jelent meg a neves magazinban. Ez a videó röviden bemutatja az ő munkásságát érdekes háttérsztorikkal. Angoltudás nem árt.
1051 3 0 Art Izé
Az idei esztendő utolsó nyereményjátékában az Activision-Blizzard, az AN-TEC és a HRP-BSC felajánlásának köszönhetően az eddiginél is több nyereményt sorsolunk majd ki. Call of Duty: Black Ops (PS3) Star Wars: The Force Unleashed 2 (X360, PS3) Apache: Air Assault (X360) Singularity (X360) Bakugan: Defenders Of The Core (X360, PS3) Prince of Persia: The Forgotten Sands (PS3) Shaun White Skateboarding (PS3) DJ Hero 2 (X360) Prince of Persia póló, Far Cry 2 póló és kistáska, HAWX 2 póló, Assassins Creed: Brotherhood poszter HRP-BSC nyereménycsomag (pólók, tollak, poszterek, egérpadok stb.) Fable III poszter Egyes nyereményekért a Facebook csoportunkhoz csatlakozva tudtok majd versengeni, ennek részleteit a Facebook oldalon fogjuk közzé tenni, míg a többi játékra a szokásos formában lehet jelentkezni, azaz  a regisztrációt követően néhány egyszerű válaszra kell helyesen válaszolnotok.

A nyereményjáték 2010. december 6-án vette kezdetét, és 2010. december 23-án zárjuk le a sorsolást. A nyertest e-mailben értesítjük, nyereményét pedig postai úton veheti majd át. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége és a nyereményeket felajánló cégek.
1043 0 0 Game Izé
Aktuális akciónkban a Sony Magyarország és az CNG.hu felajánlásának köszönhetően tudunk nyereményekkel szolgálni. A szerencsések között ezúttal kisorsoljuk az év legjobb, legizgalmasabb és legijesztőbb horrorjátékát, az Amnesia: The Dark Descentet, illetve a régóta várt, ezen a héten megjelent PS3 exkluzív Gran Turismo ötödik részét.

Utóbbi megnyerhető díjunkért a Facebook csoportunkhoz csatlakozva tudtok majd versengeni, ennek részleteit a Facebook oldalon fogjuk közzé tenni, míg az Amnesia: The Dark Descent korongokra a szokásos formában lehet jelentkezni, azaz  a regisztrációt követően néhány egyszerű válaszra kell helyesen válaszolnotok.

A nyereményjáték 2010. november 25-én vette kezdetét, és 2010. december3-án zárjuk le a sorsolást. A nyertest e-mailben értesítjük, nyereményét pedig postai úton veheti majd át. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége és a Sony Magyarország és a CNG.hu.
1259 0 0 Game Izé
2010. november 17. és november 24. között tartó akciónkban megnyerhetitek a következő játékokat a JÁTÉKOK magazin oldalain: Assasin's Creed Brotherhood (X360) + 2 előrendelői DLC, The Fight: Lights Out (PS3), Jungle Party (PSP), Eye Pet (PSP) + Invizimals: Shadow Zone (PSP), illetve a játékhoz kapcsolódóan Facebook-oldalunkon szert tehettek a következő nyereményekre: Assasin's Creed Brotherhood bögre, póló, poháralátét, poszter, Star Wars: The Force Unleashed 2 (X360), Blood Stone 007 (X360), Guitar Hero: Warriors of Rock (X360). Az Assassin's Creed Brotherhood-relikviákat köszönjük a játék magyarországi forgalmazójának (AN-TEC), míg a Sony-s játékokat a Sony Magyarországnak, a többi játékot pedig az Activision-Blizzard ajánlotta fel.

A szoftvernyereményre a szokásos módon, honlapunk fejléce alatti hivatkozására kattintva lehet pályázni. Ehhez mindössze három kérdésre kell helyes választ adnotok. A részvételhez regisztráció szükséges, ez ingyenes, és az oldal jobb felső sarkában lévő hivatkozás segítségével valósítható meg, vagy ha ide kattintotok. Facebook-oldalunkon nincs más dolgotok, mint csatlakozni olvasóink táborához, majd a játék meghirdetésekor részt venni a játékon, ahol a felsorolt többi dolgot sorsoljuk ki.
2159 1 0 Izé
2010. november 04. és november 12. között tartó akciónkban megnyerhetitek a Shaun White Skateborading (PS3) játékszoftvert a magazin oldalain, illetve a játékhoz kapcsolódóan Facebook-oldalunkon szert tehettek matricákra, egy A2-es méretű poszterre, illetve néhány ULC-re (jeti pakk, 4 extrém kihívás, 5 plusz deszkafestés).

Sok szerencsét kíván a JÁTÉKOK online magazin és a játékot forgalmazó AN-TEC Kft. csapata!
2381 0 0 Game Izé
5 naponta frissülő trend-detektor!

Az új szezon íratlan szabályai, 60 másodperces beauty tippek, a Szex és New York 10 leginspirálóbb
koktélja, designer lakáskultúra, top of the week, világmárkák 50-70% kedvezménnyel a WoW Magazinban.

www.wowmagazin.hu
1182 0 1 Pink Izé
zeiksz: trend detektor - lol whaaaa
  Zac Efron a Detailes magazín címlapján
604 0 16 Pink Izé
clownessa: Csak vigyázz mit kívánsz! : )
go-free: ez beteges! de tetszik! :P várlak! :D
clownessa: Épp önbeszélgetést folytatok lelkem árnyékvetületével. Amint ezzel végeztem, jelentkezem ; [...]
Mind a 16 komment
Aktuális akciónkban a Sony Magyarország és az AN-TEC Kft. felajánlásának köszönhetően tudunk nyereményekkel szolgálni. A szerencsések hazavihetnek egy PS3-as és PSP-s ModNation Racers-t vagy egy szintén PSP-s Fat Princess: Fistful of Cake-et. Ha Prince of Persia rajongó vagy, akkor pedig egy pólót és tartalomkódokat zsebelhetsz be.

Utóbbi két megnyerhető díjunkért a Facebook csoportunkhoz csatlakozva tudtok majd versengeni, ennek részleteit a Facebook oldalon fogjuk közzé tenni, míg a másik három nyereményre a szokásos formában lehet jelentkezni, azaz  a regisztrációt követően három egyszerű válaszra kell helyesen válaszolnotok.
1390 0 0 Game Izé
Aktuális akciónkban a Sony Magyarország és az AN-TEC Kft. felajánlásának köszönhetően tudunk nyereményekkel szolgálni. A szerencsések hazavihetnek egy PS3-as és PSP-s ModNation Racers-t vagy egy szintén PSP-s Fat Princess: Fistful of Cake-et. Ha Prince of Persia rajongó vagy, akkor pedig egy pólót és tartalomkódokat zsebelhetsz be.

Utóbbi két megnyerhető díjunkért a Facebook csoportunkhoz csatlakozva tudtok majd versengeni, ennek részleteit a Facebook oldalon fogjuk közzé tenni, míg a másik három nyereményre a szokásos formában lehet jelentkezni, azaz  a regisztrációt követően három egyszerű válaszra kell helyesen válaszolnotok.
1862 1 4 Izé
Misiandris: Méér kellet celebpofát varrni a Herceg arcából? Méér?
zuza: Engemmondjuk kifejezetten zavarna ha égne a kezemben a kard .
gigo: ez tök jóóóóóóóó! de vasat ki ad alá, ha nyerek valamit? :D
Mind a 4 komment
A LIFE Magazine eheti körlevelének egyik témája a Gyönyörű Budapest címet kapta.

Tény, hogy fővárosunk az előző századforduló egyik legszebb európai városa volt/lehetett és hogy imázsnak sem utolsó ez a cikk, de vajon mit szólnának az emberek a világ másik szegletében Budapest egyes területeinek mai látványához? (A legfrissebb kép 1968-ból származik.)
9656 2 15 Izé
Nas: A Vörösmarti téren épült üvegcsoda egyenesen hányingert keltő, a közeli Szervita téren ál [...]
Nas: Abszolút modern, nem illik a környezetébe, de szerintem építészetileg szintén érdekes: ING s [...]
Nas: Na, de hogy ne csak fanyalogjak, jó példát is tudok mondani történelmi városrészbe illő, mod [...]
Mind a 15 komment
A ONE magazin John Bolino-t választotta meg a 2009-es év korisának.
335 0 0 Sport Izé
Kivételes alkalomból íme egy poszt "csak csajoknak". ;)
679 0 3 Sport Izé
Hada: áááh ezer hála és köszönet.... :D:D:D:D
Ritu: Neeem, az én kis lelkemnek jót tett ez így vizsga után :) Azt hiszem kicsit megkedveltem a focit [...]
Balázs: pont leszarják úgy látom XD :D
Aktuális nyereményjátékunkban kisorsolásra kerül egy Red Dead Redemption szoftver, amit az ÜberKonzol ajánlott fel. A nyertes választhat, hogy X360-ra vagy PS3-ra szeretné-e hazavinni nyereményét. Az AN-TEC Kft. jóvoltából három darab PC-s és három darab X360-as, exkluzív Splinter Cell: Conviction előrendelési csomagot vihetnek haza a szerencsések. A PC-s verziót rendhagyó módon nem kötjük válaszadáshoz és regisztrációhoz, mindössze Facebook csoportunkhoz kell csatlakoznotok. Bővebb infókat erre találtok! Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu, az AN-TEC és az ÜberKonzol csapata.
1978 1 3 Izé
bungle: Ehh, tényleg... nem is figyeltem. Hát ez lett.
bandee1219: A "tetszik"-kel lehet csatlakozni? Nem nagyon tetszik az az oldal...
Tooni: 15 000. ? :)
Aktuális nyereményjátékunkban kisorsolásra kerül egy Red Dead Redemption szoftver, amit az ÜberKonzol ajánlott fel. A nyertes választhat, hogy X360-ra vagy PS3-ra szeretné-e hazavinni nyereményét. Az AN-TEC Kft. jóvoltából három darab PC-s és három darab X360-as, exkluzív Splinter Cell: Conviction előrendelési csomagot vihetnek haza a szerencsések. A PC-s verziót rendhagyó módon nem kötjük válaszadáshoz és regisztrációhoz, mindössze Facebook csoportunkhoz kell csatlakoznotok. Bővebb infókat erre találtok! Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu, az AN-TEC és az ÜberKonzol csapata.
1666 1 0 Game Izé
Egy brit kütyükkel foglalkozó magazinműsor kitalálta, hogy műsorvezetője (Jason Bradbury) mérkőzzön meg egy Boszniát és Irakot is megjárt katonával. A terep a CoD: Modern Warfare 2 első szintje. A műsorvezető XBOX-on fut végig a pályán, ám az arcát és nevét nem vállaló katona egy 1:1 arányban megépített, a játékhoz hű akadálypályát teljesít élesben.
12125 3 22 Izé
littleguy: Natal + FPS...? Én valahogy úgy képzelem, mint a anno a nintendo-s Duck Hunt, és társai. Aki m [...]
he: Jó, van benne valami :)
eol: Ugyan már, nem kell mindent olyan komolyan venni :) Csak egy kis szórakoztató műsor, persze, hog [...]
Mind a 22 komment
Botrány a Glamour Magazin partyján! Szegény Tünci csak a szemöldökét ráncolta. :D
13073 4 55 Izé
Csabusa: ronda és még hülye is
izébigyó: Kiszel Tünde: Megrendezték az egész botrányt! http://hir.ize.hu/comments.php?post_id=66875
hopkins: Kihagytad a Hajdú Petikét ! Meg a Sarka Katikát! Nagy Ő Anikót, Liptai Klaudiát, Gesztesi Kár [...]
Mind a 55 komment
Túl szexi?: Letiltották Lady GaGa melleit
1017 0 0 Pink Izé
Batman golfautója, avagy az A-TAC, a Flybo páncélozott változata.

Magyar cikk itt.

Mivel elektromos, szerintem inkább az ökoterroristák fogják venni. :)
2742 0 7 Autó Izé
Nusihusi: Meglehetősen furán néz ki:I Ha az utcán ilyet meglátnékXD
Tooni: Ha tönkremenne, ebből egy rolleren katapultálna a Batman :)
Karesz52: Nyáron jó meleg lesz benne ;)
Mind a 7 komment
Batman golfautója, avagy az A-TAC, a Flybo páncélozott változata.

Magyar cikk itt.

Mivel elektromos, szerintem inkább az ökoterroristák fogják venni. :)
2831 1 7 Izé
Nusihusi: Meglehetősen furán néz ki:I Ha az utcán ilyet meglátnékXD
Tooni: Ha tönkremenne, ebből egy rolleren katapultálna a Batman :)
Karesz52: Nyáron jó meleg lesz benne ;)
Mind a 7 komment
Lehet eljött az az idő, mikor lecserelődnek a gebe modellek egy kicsit husisabbakra.:)

Mi a véleményetek?

 

(az admin isten tudja hol van, ezért megcsináltam - Errtu)
2504 0 18 Pink Izé
l3azsi: Személy szerint a környezetemben lévő kézzelfogható lányok jobban bejönnek, mint a modellek. [...]
Monique Lime: Szerintem is inkább a teltebb nők, mint az anorexiások. De ezt a férfiak jobban tudják...:)
cukorcica89: a post képen a feje milyen fehér már a testéhez képes..
Mind a 18 komment
Annette Edwards, egy 57 éves brit nyúltenyésztő 10000 fontot (~3 millió Ft) költött arra, hogy plasztikai sebészek létrehozzák belőle Jessica Rabbitet, a Roger nyúl a pácban rajzfilmfiguráját.

Állítása szerint már a Playboy tárgyal vele egy lehetséges fotósorozat érdekében, így várható, hogy tömegesen kezdik el lemondani a nyuszis magazin előfizetői az újságot. ;)
11598 2 38 Izé
tulpa: Remélem ez a kép műtét előtt készült. Mert ha ez a végeredmény, akkor inkább adta volna a [...]
CRaPtRaSH: legnagyobb a film,de a néni nem tulságosan jó :D
Sissi: http://www.therepublica.com/2009/02/13/heidi-klum-jessica-rabbit.jpg Heidinek azért jobban sikerü [...]
Mind a 38 komment
Visszatekintés az elmúlt 10 évre

Az Empire magazin készített egy összeállítást a mögöttünk álló évtizedről. Van itt minden: filmek, poszterek, trendek, sikerek, csalódások, színészek, stb. 26 toplista 1 helyen.
1505 2 12 Film Izé
kasy: A legvégén ahogy volt pofájuk befejezni a sorozatot az viszont készre vágott. Elismerésem a k [...]
Erunder: Ja bocs ez a teljes beszéd. http://www.youtube.com/watch?v=rXn1zJa0K8c&feature=related
Erunder: A legjobb Nathan, és a szöveg amit levág a tetőn. http://www.youtube.com/watch?v=BwWyUCCfLhg
Mind a 12 komment
A bekapcsolva felejtett mikroport esete.

A 2009 október 21-i adásban István Dani alázza kolléganőit, miközben ezt a nézők élőben hallhatták.

Pár cikk az esetről:
Műsorban alázta a magyar sztárokat a műsorvezető - "Disznós vagy te, nem fiús"
Durva beszólások - bekapcsolva maradt a műsorvezető mikrofonja!
Bocsánatot kért az RTL Klub az alázott celebektől
23554 3 53 Izé
viktorvagyok: Tökéletesen igazad van, Punyukli.
punyukli: Hát mosmáá hozzászólok énis. Szóval volt itt olyan h hogy merjük mi itt név nélkül fikáz [...]
godzsy: Ez sztem nem kamu. valószínű úgy megy a felvétel mint a híradónál. a megszokott időben leny [...]
Mind a 53 komment
Új divathóbort hódit: a minimalac (vagy mikromalac). Okos, engedelmes állat, az intelligenciája vetekszik a kutyákéval. 200 ezer forintba is kerülhet, de máris olyan népszerűek, hogy akár 3 hónapot is várni kell egyre.

Magyar cikk: Minimalacot minden háztartásba! ;)
5099 7 21 Izé
bungle: http://www.youtube.com/watch?v=Nd5uptCfOmc
eol: A képen újszülöttek :) A videóban Angliáról beszélt, tehát nem véletlenül mondott 14 inch [...]
Tóth József: Sajnos nem tudok angolul, de azt tudom, hogy nagyon sok tévedés van a mértékegységek átszámí [...]
Mind a 21 komment
The Runner

Magazinunk legújabb rovatában remélhetőleg komolyabb rendszerességgel mutatjuk majd be független stúdiók, esetleg animátor iskolában tanuló hallgatók látványos és elgondolkodtató munkáit.
1620 4 2 Art Izé
Kiscsuri: Ez inkább Parkour-ozik mint fut.Érdekes dolgokat csinál igaz ezekre egy robot,v gép képes lehet [...]
kreizi: ieneket elnézegetnék a tévébe a hüvelygomba és mosógépszerelők reklámjai helyett :D
Az Empire magazin idén is meghirdeti a 100 legszexisebb filmsztár szavazását. Te is befolyásolhatod az eredményt, ha szavazol kedvenceidre.

Az eredmény (kösz kovacslacka)
1138 1 1 Film Izé
kovacslacka: Hát igazán nincs mit. :)
 Minden évben a DJmag nevű magazin kihirdeti a világ legjobb 100 DJ-jét.

Szavazz te is a kedvenc 5 DJ-re ezen az oldalon, hogy minél előkelőbb helyen végezzenek.
563 0 0 Zene Izé
Ami megmentheti a papír alapú médiát, az a kibővített valóság.

Tovább gondolva gyakorlatilag bármilyen témában megjelenhet egy magazin vagy újság lapjain egy 3D modell. Lehet akár az egy tál étel egy receptkönyvben, épület, szobor, gyakorlatilag bármi. Ami ehhez kell, már létezik is, hiszen egy erősebb teljesítményű kamerás mobiltelefon megfelelő szofverrel egy pillanat alatt beolvassa az újság hasábjáról a kódot, ami alapján a mobil letölti a netről a 3d modellt és textúrákat és már élvezhetjük is, hogy milyen egy új autómodell, vagy mobiltelefon vagy bármi, hiszen manaság szinte mindent meg tudnak építeni 3D modellként. Te milyen újságot vennél így újra meg?
4394 4 11 Izé
rubigo: minimum playboy-t
Cromex: Ezt a videót komolyan gondolták?:D
sahinel: Számítógép vagy telefon kell hogy megnézd így akkor megint minek vennék újságot:D + még az [...]
Mind a 11 komment
Annie Leibovitz a kortárs amerikai fotóművészet egyik legimsertebb portékészítője.Karrierje 1970-ben indult amikor a Rolling Stones magazin fotósa lett, '73-ban már az magazin vezető fotográfusa. Ezután a Life, a Vogue, az Esquire és a Time Newsweek magazinoknak is dolgozott, jelenleg a Vanity Fair munkatársa, emellett divat -és reklámfotókat is készít.
Az oldalon összegyűjtött képei láthatók, azért is különleges, mert az interneten kevés képe érhető el.
Hivatalos oldala
1223 0 1 Art Izé
közlegény: Ez a nő még él? :))) Érdemes szétnézni a transindexen, vannak ott egyéb jó képek és hasonl [...]
Stephen Alvarez 44 éves francia fotótudósító. Munkái a globális történésekkel, vallásokkal, kultúrával és a konfliktusokkal kapcsolatos. Több rangos díjat nyert meg munkáival, képeit a Time Magazine-ban valamint a National Geographic Magazine-ban is megtalálhatóak. Utóbbi magazinnal több expedíciót folytatott.
846 0 0 Art Izé
Régebbi postok...