REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Castell - emberi piramis, amelynek nagy hagyománya van a különböző katalán közösségekben. Ezeket a néha tíz métert is elérő tornyokat emberek százai alkotják. A csapatok ádáz küzdelemben mérik össze erejüket a szűkös piactereken, bizonyítva a kis közösségek összetartását.

2297 2 12 Izé
bungle: www.funpic.hu/hu/kategoriak/babak-gyerekek/40681_kapaszkodo?mode=latest&position=0
bungle: www.funvid.eu/index.php?page=videos§ion=view&vid_id=105363
Whitee: Szerintem jó móka lehet. És milyen nők vesznek részt rajta... ahhhmmm :D A videó utolsó rész [...]
Mind a 12 komment
Love and other drugs

 "Hollywood bármiből képes ihletet meríteni." Legalábbis az Mtv at the movies műsora ezzel a szöveggel nyitott a filmmel kapcsolatban. Én kiegészíteném azzal, hogy leginkább regényekből.

A film ugyanis egy gyógyszerügynök önéletrajzi könyvéből készült. Gyllenhaal karaktere a Viagrát népszerűsítő ügynök, megismerkedik egy önfejű nővel. A továbbiak meg sejthetőek. Mégsem ennyire egyszerű az egész, hiszen egy jól felépített karakterfejlődés is fontos a történetben. Viszont ez lehet nagyrészt a regényből jön.
1300 0 0 Film Izé
Hajmosó és fejmasszírozó robotot fejlesztett ki a Panasonic. A szerkezet karjai háromdimenziós technológiával mérik fel a fejformát. A robot 16 gumiujja gondosodik a sampon eloszlatásáról és a fejbőr masszírozásáról.

Magyar cikk.
2239 2 10 Izé
izébigyó: Én a hajvágó robotot várom már nagyon. A művelet előtt még különböznének az emberek feje [...]
CRaPtRaSH: én nem hagynám egy robotnak, hogy megmossa a hajam :D amúgyis, az egész fodrászosdinak a legjob [...]
lb7: azt hittem bemutatják, hogy kell használni :D amúgy meg tényleg ennyire lusták már az emberek [...]
Mind a 10 komment
Az igazi Csillagkapu program  keretén belül az amerikai haderő a távérzékelés lehetőségét vizsgálta több éven át. Ugyan ma már hivatalosan lezárták, de ihletet még merítenek belőle olyan filmekhez, mint a Kecskebűvölők című tragédia paródia.

A sikerességéről megoszlanak a vélemények, de most mindenki eldöntheti maga ennek a valóságtartalmát.

Kattints ide, add meg az e-mail címedet. A kapott számsort írd fel egy lapra, majd nyomd meg a Submit gombot. Véletlenszerűen egy célpontot fogsz kapni a címedre (még ne nézd meg!), amit körül kell írnod, minden benyomást és fogalmat, ami csak eszedbe jut róla (anyag, szín, alak, stb., lehet még vázlat, rajz). Ha késznek érzed, megnyithatod a kapott pdf állományt és összehasonlíthatod a leírtakkal.

Kommentekbe jöhetnek a sikerélmények ;)
6431 5 44 Izé
Nas: Áhháá, A link. :D Ezt akkor fogom bárkinek elhinni, ha majd én adhatok neki 10 feladványt, am [...]
I. C. Wiener: Linket tudsz küldeni esetleg?
Gazdiablo: Az a fura hogy amikor ezt izolált körülmények között vizsgálták-az intuíció működését, [...]
Mind a 44 komment
Mayflower - Meritokrácia [mert szabad vagyok]
399 0 1 Zene Izé
weedjay: szerdan (30.-an) delelott 10.-tol a motoroshang online radioban interju + unplugged koncert.
10.000 dollárt ajánlott fel a rendező annak, aki végig meri nézni a Phoonk 2 -t!
3469 2 18 Film Izé
Shifty: Ez csak egy átlagos look-a-like amcsi horror, sok utómunkával fűszerezve. Aki ezt nem meri megn [...]
Madarinfluenza: Hát a Paranormal Activity-ben biztos nem volt szívroham , legalábbis engem nem nagyon kerülgetet [...]
mentone: Itt miért nincs ien?én szeretem az ien típusú filmeket simán megnézném amúgy érdekes kopi a [...]
Mind a 18 komment
Nigel Barker brit világhírű fotós lenyűgöző munkái. Sokaknak talán ismerős lehet az America's Next Top Model című műsorból.
1751 3 0 Art Izé
A falu

Az idősebbek tanácsa ellenére a kíváncsi és elszánt Lucius Hunt ellenállhatatlan vágyat érez, hogy átlépje a falu határait és elinduljon az ismeretlenbe. A település vezetője, Edward Walker figyelmezteti Luciust a veszélyekre, és Lucius anyja, Alice Hunt azt tanácsolja a fiának, hogy maradjon otthon, óvja meg magát a mohóságtól és kapzsiságtól, ami a falun kívüli világot uralja.
Lucius csak Ivy Walker, egy gyönyörű vak lány biztatásából meríthet erőt, aki fiatalsága ellenére is meglepően bölcsnek bizonyul. Nemcsak Lucius csodálja Ivyt, de a fékezhetetlen Noah Percy is, bár kettőjük közül csak egyiküknek van hely a lány szívében.
Ivyt a hűsége végül is tiltott utakra vezeti, ahol szörnyű igazságnak bukkan a nyomára. A baljóslatú fenyegetés miatt elszabadulnak az indulatok a faluban, lakói nem élhetnek már többé békésen a titokzatos lények közelében, és csak egy bátor ember mentheti meg a közösséget.

imdb | Port
596 1 6 Film Izé
capricornus: Ez az egyik legkiválóbb film,amit valaha is láttam!Egyedi,precíz és nem hatásvadász.A film ut [...]
grobari: Én nagyon szeretem Shyamaln's filmjeit,szeintem üde szintfoltja-e palettának,rendezzen bármijen [...]
snake6: ez a film nagyon megosztotta az embereket (ismerőseim)
Mind a 6 komment
Jedi Gym

Jeremy Flynn kardvívás koreográfus és Star Wars rajongó Jedi edzőtermet nyit, ahol tanítványai a film szereplőinek bőrébe bújva meríthetnek önbizalmat és juthatnak sikerélményhez, míg meg nem ismerik az ERŐ sötét oldalát...
520 0 0 Film Izé
Orphaned Land - Ocean Land

Izraeli progresszív metáll, a banda sokat merít a zsidó és a közel-keleti népzenéből, a beküldött szám a 2004-es Mabool c. albumról szól.

Wiki | Myspace
574 0 0 Zene Izé
SOLOMON KANE

Robert E. Howard nevéhez fűződik a karakter megalkotása. A történet a 16 században játszódik, Kane pedig egy kardforgató, félelmetes harcos. Howard 16 Solomon Kane történetet írt. A producerek trilógiát terveznek, végülis van miből meríteni.A címszereplő James Purefoy lesz, a filmhez pedig eddig csatlakozott még  Max Von Sydow, Pete Postlethwaite(Közönséges bűnözők), Rachel Hurd-Wood(Parfüm),  Alice Krige (Star Trek: Első kapcsolat) és Mackenzie Crook (A Karib-tenger kalózai filmek). A rendező Michael J. Bassett lesz és a forgatókönyvet is ő írja majd.

Robert E. Howard, Conan megteremtőjének másik híres karaktere a Torontói filmfesztiválon (szept. 16) kerül bemutatásra, a mozik viszont nagy valószínűséggel csal 2010 elején kezdik el vetíteni (Orosz dec 31). A trilógiának szánt filmsorozat első része Solomon Kane “pályafutásának” kezdetét mutatja be: Kane (James Purefoy) Elizabeth királynő hű katonájaként Afrikában harcol, amikor egy tíz láb magas démon - a Kaszás - bukkan fel a csatamezőn, hogy elkapja őt. Miután sikerült elmenekülnie a gonosz lény elől, Kane rájön, hogy meg kell tisztítania a rengeteg gyilkosságtól beszennyezett lelkét, különben pokolra fog kerülni, ahol örök kárhozat vár rá. Visszatér Angliába, és nyugodt, békés életet kezd folytatni, ám egy gonosz varázsló miatt hamarosan újra elő kell vennie a fegyvereit…

IMDB

  More Solomon Kane News & Previews
1159 1 1 Film Izé
kasy: Több helyen is említik a trailer alapján (amivel én is egyet értek), hogy egy Van Helsing - Gy [...]
A kócos hölgy és Mumin (a mesemanó) története rasszista Casperekről és mindenről, ami véletlenül sem meríti ki a hazaszeretet fogalmát.

+ egy tegnapi cikk: Menekülnek a cigányok Magyarországról?
5594 4 77 Izé
bungle: De inkább 2 vagon. :D login, ha még egyszer beírod (már unom törölgetni a postok alól), nem [...]
Purple: ez egy vagon szar
bungle: Köszönjük, most már elég helyre beírtad, nem kérjük többet.
Mind a 77 komment
Camila Vieira ötletes fényképei. Próbál a hétköznapokból ihletet meríteni. :)
390 0 0 Art Izé
Arthur: Maltazár bosszúja – Arthur and the Revenge of Maltazard

Luc Besson nagysikerű gyermekkönyvének az Arthur and the Invisible (Arthur és a villangók) után most az Arthur and the Revenge of Maltazard (Artúr és Maltazár bosszúja) című mese kerül bemutatásra. A film alapját szolgáló könyveket maga Besson írta a gyermekei számára, aki összesen három filmet tervezett a négy könyből. Az Arthur és a villangók az első két kötetet dolgozta fel, az Arthur and the Vengeance of Malthazar a harmadik, az Arthur and the War of Two Worlds (amit majd 2010-ben mutatnak be a mozik) pedig a negyedik könyvből meríti az alapokat. Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor Selenia hercegnőnek Madonna kölcsönzi a hangját és a hírek szerint hallható lesz majd még Snoop Dogg és David Bowie is.

Imdb | Előzetes1 | Előzetes2
802 0 1 Film Izé
Erunder: Ki mit tippel, a főszereplő "gyerek" a forgatáson hány éves volt?
David Bowie : Strangers when we meet

Heroes
 
Let's Dance


David Bowie az egyik legnagyobb hatású zenei előadó, (és színész is, de az már felejthetőbb). Megkerülhetetlen. Legszembetűnőbben Marilyn Manson merített külsőségeiből.
308 1 2 Zene Izé
tüpp: Imádom David Bowie-t!A zenei világ legnagyobb kaméleonja:)Az első Madonna:D
Skatopia: http://hu.wikipedia.org/wiki/David_Bowie
Európa Kiadó - Mocskos idők (Helló bébi :) )
Aki nem is meri, pótolja! Hatalmas Zene Live @ A38 2004.
411 2 1 Zene Izé
Purple: ez jóóó
GYM CLASS HEROES: Cupid's Chokehold
Az "új" klip
És hogy honnan lehet iserős az alapzene, a "babadada" és a szöveg egy része (take a look at my girlfriend)? hááát innen gyerekek. :]
Clothes Off!
Kelly Rowland featuring Travis McCoy (Gym Class Heroes) - Daylight
honlapjuk

A New York-i illetőségű Gym Class Heroes zenekar magja 1997-ben jött össze, ugyanis a frontember Travis McCoy és a dobos Matt McGinley ekkor találkozott egymással egy tornaórán.
A banda hivatalos megalakulásának időpontja azonban 2001-re tehető, amikor a gitáros Disashi Lumumba-Kasongo és a basszeres Eric Roberts is csatlakozott a formációhoz. Ebben az évben jelent meg debütáló albumuk a For The Kids, melyet két év múlva a The Papercut Chronicles című korong követett. Ezt követően a zenekar két évig folyamatosan koncertezett. 2006-ban újra stúdióba vonultak és felvételre került legújabb albumuk, az As Cruel As School Children, amely olyan zenei elődöktől merít, mint Phil Collins, a Hall & Oates, a Radiohead vagy Prince, műfajilag pedig a rap, a rock és az R&B elemeiből egyaránt építkezik. A korongról legutolsó kislemez és video a „Cupid’s Chokehold” című szerzeményből készült.
359 1 7 Zene Izé
Digo: Ezt samplingnek hívják,a hiphop kezdete óta szerepel.
calipunkszabus: tényleg szerintem nem kell megszólni semmiféle zenét, mert mondjuk hiába hallgatok punkot, regg [...]
CRaPtRaSH: de szerintem a GCH nem nyulta le ennyire egyértelműen és durván ... :S
Mind a 7 komment
Egy kutya és egy macska méri össze a tudását Nintedo Wii-n...
2840 0 11 Izé
Adri: A gazdit kellene egy székhez kötözni, érzékelőket meg kötelet kötni a lábaira meg a kezére [...]
Menyet: :D:D
espi: a macska nem nyávog hanem nyög,mivel tul nagyot üt :D
Mind a 11 komment
Egyelőre még csak koncepció a képen látható vízcsap, ami méri a fogyasztást és az aktuális vízhőmérsékletet.
1613 0 0 Tech Izé