REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Aki azt hitte, hogy a Diablo 3 leleplezése után a Blizzardnál megállt az élet, az tévedett! Rob Pardo bejelentette, hogy van egy negyedik fejlesztőcsapat is, akik egy next-gen MMO-n dolgoznak, melynek semmi köze a WoW-hoz vagy a Diablohoz. Esetleg StarCraft MMO vagy Lost Vikings? Vagy ne adj isten egy új univerzum?
494 0 0 Tech Izé
A japán Capcom ma hivatalosan is megerősítette, hogy idén nyáron dobja piacra a next-gen konzolokon hatalmas sikert aratott Devil May Cry negyedik részét PC-re.
295 0 0 Tech Izé
Az Activison feje, Bobby Kotick egy interjúban úgy nyilatkozott, hogy a negyedik Guitar Hero-ban a Rock Band által kitaposott ösvényen próbálnak szerencsét.
331 0 0 Tech Izé
Kiegészítőt kap a Gothic 3, mely a készülő negyedik epizóddal köti majd össze az előző rész eseményeit.
224 0 0 Tech Izé
Még igazából meg sem jelent, de már elfogyott a GTA negyedik része?!?
5693 0 23 Izé
Mappa: 10x annyi mint itt ! de nem is kell annyira "nyugatra" menni érsd itt usankát már az osztrákokn [...]
xboxbuci: Csak kérdezlek nyugaton menyi az átlag kereset?
RoGeR: nem értem ezeket a hozzá szólásokat hogy "pár éven belül úgyis meghal a pc" és társait. Mi [...]
Mind a 23 komment
A PSM Spain magazin egy több oldalas előzetesben szellőztette meg a GTA negyedik epizódjának első konkrét multiplayer információit.
269 0 0 Tech Izé
A PSM Spain magazin egy több oldalas előzetesben szellőztette meg a GTA negyedik epizódjának első konkrét multiplayer információit.
241 0 0 Tech Izé
Az eddigi részekkel ellentétben a negyedik részben Liberty City egy valóban élő, lélegző nagyváros lesz, ahol éjjel-nappal zajlik majd az élet.
579 0 1 Tech Izé
Zé: Hogy lehet hét és fél sorban hét helyesírási hibát elkövetni?
Ede vagyok, a csótány. Az emberiség úgy döntött, én vagyok a legalkalmasabb arra, hogy képviseljem a bolygót. Október negyedikén, a Szputnyik kilövésének ötvenedik évfordulóján felszállok egy hordózórakétára, ami elvisz a végtelenig, és tovább. Tarts velem, és kövesd felkészülésemet!

Ede, a csótány blogja.
2482 0 4 Izé
mrschwalbe: Hát ez egy szar már ne is haragudjon aki készítette! Viszont becsülöm, hogy tisztességesen me [...]
hadigabi: kész van
Nakrul: mi lesz a következő? büdi, az ázsiai műszálas zokni blogja?????
Mind a 4 komment
"Ha siet, megtudhatja róla, hogy az adott állomáson a metrószerelvény melyik ajtaja lesz a legközelebb a kijárathoz, s így értékes időt takaríthat meg.
Például a 2.4 azt jelenti, hogy az adott állomásnál a második kocsi negyedik ajtaja van a legközelebb a kijárathoz. A menetirányt a nyilak jelzik."
4237 3 1 Izé
Austin: Hali! Egész jónak tűnik csak épp a M3 metró tele van hibákkal! : )) Népligetnél Újpest ir [...]