REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
6 trükk arra, hogyan tanítsuk beszélni a gyereket

Beszélni, beszélni, beszélni…a kutatók szerint ezzel tehetünk a legtöbbet azért, hogy gyermekeink beszédfejlődése egészséges legyen. Persze nemcsak a mennyiség, hanem a minőség is számít. Íme néhány tipp arra, miként érdemes csemetéinkhez szólni.
755 0 0 Pink Izé
Miért ne szokj rá a dohányzásra? Nemcsak drága és büdös...
415 1 4 Pink Izé
arabicsnusos: Snus-t a népnek. Nekem innen jött pl a nevem (mindenhol ez). Nikotinos szar az is, de előszeretet [...]
csakén: A dohányzás kiment a divatból. Hah. Röhej ... Eddig divatban volt.. ? -.-
süti: elolvastad h nem trendi ?:D én csak azért nem fogok rászokni :D
Mind a 4 komment
Vágási Feri a sztrájkról.

És a ti véleményetek? ;)
9643 2 122 Izé
bungle: http://m.blog.hu/fu/fungie/image/cartoon/cartoon1001/SZ5-230.jpg :D
I. C. Wiener: Ez igaz, de ezeket országon belüli elemzésekre használják. :) Senki nem arra gondol országok k [...]
Nyúzó: "legjobb emlékeim szerint GDP-t, illetve GDP/főt országos szinten néznek" Ennek nézz utána, me [...]
Mind a 122 komment
Vadbarmok - Strange Wilderness

Apja halála után Peter megörökli állatokról szóló tévéshow-ját. Az egyetlen gond, hogy a Különös vadon nézettsége esik, ami azzal fenyeget, hogy a csatorna megszünteti a műsort. Peter két hét türelmi időt kap. Elhatározza, hogy olyan állatot kap lencsevégre, amely visszahozná a nézettséget és megmentené a műsort. A régi barátjára hallgatva Equadorba utazik, hogy felkutassa a környék Nagylábúját. Az úton nemcsak a dzsungel veszélyeivel, hanem a konkurens versenytárssal is szembe kell néznie Peternek és csapatának. Eszeveszett versenyfutás kezdődik a Nagylábúért.

IMDB
657 1 1 Film Izé
csuvacs21: A legjobb jelenet az amikor szarrálövik a Jetit :)
A falu

Az idősebbek tanácsa ellenére a kíváncsi és elszánt Lucius Hunt ellenállhatatlan vágyat érez, hogy átlépje a falu határait és elinduljon az ismeretlenbe. A település vezetője, Edward Walker figyelmezteti Luciust a veszélyekre, és Lucius anyja, Alice Hunt azt tanácsolja a fiának, hogy maradjon otthon, óvja meg magát a mohóságtól és kapzsiságtól, ami a falun kívüli világot uralja.
Lucius csak Ivy Walker, egy gyönyörű vak lány biztatásából meríthet erőt, aki fiatalsága ellenére is meglepően bölcsnek bizonyul. Nemcsak Lucius csodálja Ivyt, de a fékezhetetlen Noah Percy is, bár kettőjük közül csak egyiküknek van hely a lány szívében.
Ivyt a hűsége végül is tiltott utakra vezeti, ahol szörnyű igazságnak bukkan a nyomára. A baljóslatú fenyegetés miatt elszabadulnak az indulatok a faluban, lakói nem élhetnek már többé békésen a titokzatos lények közelében, és csak egy bátor ember mentheti meg a közösséget.

imdb | Port
596 1 6 Film Izé
capricornus: Ez az egyik legkiválóbb film,amit valaha is láttam!Egyedi,precíz és nem hatásvadász.A film ut [...]
grobari: Én nagyon szeretem Shyamaln's filmjeit,szeintem üde szintfoltja-e palettának,rendezzen bármijen [...]
snake6: ez a film nagyon megosztotta az embereket (ismerőseim)
Mind a 6 komment
Halálos ítélet - Death Sentence (2007)

Nick Hume ( Kevin Bacon ) hazafelé tart a fiával, megállnak tankolni, amikor egy banda, valószínűleg beavatási szertartásaként, megölik a gyereket, és csak ő látja a gyilkos arcát. Úgy tűnik valami nevetséges ítéletet garantálnak az ügyészek, ezért végül mégsem vall a srác ellen, hanem megvárja amíg kiengedik, és egyszerűen elintézi. Ám nem is sejti, hogy tettével nemcsak magát, hanem családját is hatalmas veszélybe keverte... James Wan , a Fűrész és a Halálos Hallgatás alkotójának filmje.

IMDb | Trailer
578 2 3 Film Izé
go-free: egyedi történet (pár poszttal lejjebb), veszélyesek a benzinkutak... :D
snake6: 5*(és jó a tene a trailer végén)
kasy: Ez egy fantasztikus film, semmi kommersz. Végre valaki aki nem a kezébe vett egy fegyvert és pro [...]
A csontritkulás jelei, okai és megelőzése
Nemcsak a leggyakoribb csontanyagcsere-betegség, hanem – elsősorban a combnyaktörések révén – számos idő előtti halálesetért is elmarasztalható.
158 0 0 Pink Izé
"A reggeli étkezés nagyon fontos, mert energiával tölt fel, és lendületet ad a naphoz. Nemcsak az emésztőszerveket aktiválja, de a vércukorszint beállításával felélénkíti a gondolkodást, és segít a koncentrációban is. Ha megreggeliztél, könnyebben nézel szembe a kihívásokkal és a mindennapi stresszel, és még a terhelést is tovább bírod."

Aki először beírja, hogy honnan idéztem, az kap kottától egy karton sört. ;)
4844 1 32 Izé
Grábor: hát persze hogy nem járunk olyan hejekre mint a McDonaldS :P Ez csak természetes :) Hogy miért?? [...]
bungle: Nyugi, én se szoktam elolvasni a te post szövegeid. :P
Mr.T.: Az a durva hogy meg se néztem hogy mi van a kép alá írva :D csak most hogy szóltál :D
Mind a 32 komment
Gran Torino

Walt Kowalski (Clint Eastwood), a nyugdíjas autószerelő csendesen éli mindennapjait: javítgatja a házát, sörözik, és havonta egyszer ellátogat a borbélyhoz. Egykori szomszédai elköltöztek vagy meghaltak, helyükbe délkelet-ázsiai bevándorlók költöztek, akiket a koreai háborút megjárt veterán mélységesen lenéz. Elégedetlen mindazzal, amit maga körül lát: saját, elidegenedett gyerekeivel; a céltalanul lézengő bandákkal; a latin és afroamerikai tinédzserekkel, akik azt hiszik, övék a környék.
Ám egy napon olyasmi történik, ami felrázza és megváltoztatja az életét. Egy éjjel valaki el akarja lopni az 1972-es féltett Gran Torino autóját, mely ugyanolyan csillogóan áll a garázsában, ahogy annak idején Walt segítette legördülni a futószalagról. Az ázsiaiak bandája ráveszi a szomszéd fiút Thaót (Bee Vang), hogy próbálja ellopni a kocsit, ám az akció nem jár sikerrel, mert Walt megakadályozza a rablást és megmenti a félénk fiút a bandától. Ezzel kivívja a szomszédai nagyrabecsülését, különösen Thao anyja és testvérei istenítik tettéért. Az idősebb nővér, Sue (Ahney Her) ragaszkodik hozzá, hogy az öccse hálából dolgozzon Waltnak, akinek esze ágában sincs kapcsolatba kerülni ezekkel az emberekkel, végül mégis beadja a derekát. A közös munka különös barátság kezdetét jelenti, és Walt sok mindent megtud - nemcsak a szomszédjában élőkről, hanem önmagáról is. Több közös vonást fedez fel a kegyetlen múltjuk elől menekülő emberekkel, mint a saját családjával.

Imdb | HD előzetes
486 2 8 Film Izé
pepeti: Ezt a filmet csak feliratosan! Szigorúan. Utóbbi évek egyik legjobb alkotása.
Balázs: LoL:) am úgy tippeltem h én ezeket nem nézném meg szal 50%ban egyezik az ízlésünk:P
Erunder: 2 stim 2 nem. Ez csak egy légpengetőt ér (Tedd össze a mutató és a hüvelyk ujjad és meg is k [...]
Mind a 8 komment
Az intim sprayekre veszélyes kutatás látott napvilágot: a nők hüvelyének mindennapi megerőszakolása különböző tisztító szerekkel nemcsak egészségtelen, hanem elűzi azok természetes illatát.
553 0 2 Pink Izé
brigi_cica: ki az a hülye aki besprayezi a "nemi szervét"???? nah ez is pff
nagydee: az ízéről nem is beszélve :)
Drágán add az életed!

John McClane nyomozó New Yorkból Los Angelesbe tart, hogy rendbehozza házasságát. Még csak nem is sejti, hogy rajta kívül még mások is nagy dobásra készülnek Los Angelesben, méghozzá éppen a szeretet ünnepén. Terroristák egy csapata a hidegvérű Hans Gruber vezényletével ugyanis arra készül, hogy megszabadítsa a multinacionális Nakatomi céget több száz milliónyi kötvényétől.
John McClane felesége, Holly pedig a Nakatominál dolgozik és munkatársaival éppen a karácsonyi mulatságon ünnepli meg a cég eddigi történetének legsikeresebb esztendejét. McClane türelmesen vár arra, hogy a munkahelyi buli véget érjen, miközben a terroristák gond nélkül behatolnak a szinte üres épületbe, túszul ejtik a Nakatomi cég dolgozóit és nekilátnak, hogy kinyissák a cég széfjét, amelyben a kötvények rejlenek. Ám McClane, akiről a támadóknak fogalma sincs, mindent elkövet, hogy meghiusítsa a tervet. Nem könnyű feladat, hiszen a terroristák nemcsak létszámbeli fölényben vannak, hanem hatalmas fegyverarzenállal is rendelkeznek, szemben McClane szolgálati fegyverével. A 34 emeletes épületben megkezdődik a macska-egér harc.
IMDB
271 0 1 Film Izé
Balázs: despota dolog:) a 3 meg a 4 a legjobb:)
Alfie

Alfie (Jude Law) igazi szívtelen szívtipró. A nagy nőcsábász hírében álló jóképű angol úriember nem tud ellenállni egyetlen nőnek sem, és szerencséjére - vagy balszerencséjére - alig találkozott még olyan nővel, aki neki ellent tudott volna állni.
Molett, vagy sovány, fehér, fekete, vagy sárga, alacsony, vagy kosaras-alkat, neki egyre megy. A lényeg: becserkészni a napi "áldozatot", irány az ágy, aztán máris jöhet a következő.
Alfie-nak csak egyetlen komoly elve van: ne randevúzz egyedülálló anyukákkal, mert nemcsak egy gondot veszel a nyakadba!
A világ legnagyobb nőcsábászáról szóló klasszikus angol vígjáték legújabb feldolgozásában eredeti filmes megoldásokkal, nagyszerű sztárokkal és rengeteg poénnal találkozhatunk. Nyugodtan mondhatjuk, hogy az Alfie olyan, mint a Szex és New York férfi szemszögből!
Előzetes
437 3 1 Film Izé
Lee88: ez egy állati jó film, magyar szinkronnal ajánlom. Nagggyon nem azt adja amit vársz tőle :D
Dobd be magad!

Lauryn egy poros kisvárosban él, Indiana államban. A fiatal lány szülei meghaltak, ő segít a bátyjának a rájuk maradt családi vállalkozás működtetésében. Könyvelőként dolgozik az autószerelő műhelyben, de álma, hogy profi táncos legyen. Ezért minden szabad percében gyakorol, és élete legnagyobb lehetőségére készül: felvételt akar nyerni az egyik leghíresebb táncakadémiára, a Chicagói Zene- és Tánciskolába. Ám amikor elutasítják, kétségbeesik. Nem akar visszamenni vidékre, de a saját tehetségébe vetett hite is megrendül. Egy véletlen találkozás azonban új fordulatot hoz az életében. Nemcsak szállása, hanem munkája is lesz Chicagóban, mégpedig az egyik legnépszerűbb éjszakai táncos szórakozóhelyen. Igaz, hogy könyvelőként, de a tánctudása nem marad sokáig rejtve. A Rubys bár színpadán olyan magabiztosságra tesz szert, hogy eldönti, újra megpróbálja a felvételit.
621 2 0 Film Izé
Segítség! Az agyonplasztikázott Cher nemcsak gázul néz ki, de nevetségesen is öltözködik!
891 0 1 Pink Izé
Éjfélilány: Öreg má' na, nem is nézhet ki úgy mint egy 20 éves, még akkor se ha ő ezt szeretné.
Vágási Feri, az akcióhős. :D
6692 7 23 Izé
bandee1219: Nekem megvan az összes, szeretem, reggeltől estig, míg nem végzek, bámulom! :) http://www.yout [...]
Szosztar: Ez a kemény: http://www.youtube.com/watch?v=bRbEp-IPTjo Itt meg Hofi Géza ugrik be:http://www.yout [...]
GAR: Köszi, pár órát beleöltem.
Mind a 23 komment
IncrediBots
9761 3 6 Izé
Belkar: nekem bejött :D
AVIREX: nemtom,de a 2. pálya nem jön be :-\
man_oo: Egy kicsit a Phun progira emlékeztet, vajon miért?
Mind a 6 komment
IncrediBots
15192 4 2 Game Izé
Errtu: MadAce küldte a következő részt: http://incredibots2.com/
tomi77: nem nagyon értem!
Frailty - Ariadne

A rigából származó csapat debütáló albumával szabályosan berobbant a nemzetközi doom metal-világba. Zenéjük nemcsak származásuk miatt különleges, hanem azért, mert rengeteg stílust - a funeral doomtól a black metalon keresztül a gyors viking/death metalig - vegyítenek úgy, hogy a doom alaptól ritkán és akkor is csak kis mértékben térnek el.
340 0 0 Zene Izé
3 borzalmasan idegesítő női dolog - a pasik szerint


A nők nemcsak szépek és bájosak, hanem idegesítőek is lehetnek. Ismerd meg a 3 tabut, amivel kikergetheted a férfit a világból.
1232 0 6 Pink Izé
Errtu: nya. így már világos :]
CRaPtRaSH: a cikk... érdekes módon stot sose zavarja hogy elöl van a hajkefém vagy a sminkcuccom, az meg sz [...]
mekszamnojz: I agree
Mind a 6 komment
A Norvég Királyi Őrség lovagjává ütöttek egy skót pingvint.
Nils Olav, a híres királypingvin a norvég király, ötödik Harald engedélyével mostantól nemcsak kabalája, de vezérezredese is testőrségének. Nils Olav 1970-ben lett először a gárda tiszteletbeli tagja, amikor egy fiatal hadnagy Nils Egelien meglátta az állatkertben, megszerette és őrvezetővé nevezte ki. Az a pingvin a nyolcvanas években meghalt, így a norvégok egy fiatal állatot kiáltottak ki az új Nils Olavnak. A pingvin azóta számos kitüntetést kapott és négy szobrot is emeltek a tiszteletére.

1846 2 19 Izé
godzsy: Ez a Batman 126 forgatása... "Pingvin visszatér" alcímmel. xD deVito hol maradt? :D
Öcsi: az még semmi h lovaggá ütötték, de még hozzá is öltözött ;)
Dawe: ezmost komoly? :D
Mind a 19 komment
Hosszas herce-hurca után végül a Cryptic Studios vállalta magára a Star Trek Online fejlesztését, mely a jelenlegi állás szerint nemcsak PC-re érkezik.
472 0 0 Tech Izé
Ma már nemcsak napozni lehet Berlinben a Spree folyó partján, de úszni is, méghozzá egy úgynevezett Badeschiff-ben. Az ötlet nagyon egyszerű: egy 32x8 méter alapterületű uszályt alakítottak át uszodává, belülről kicsempézték, és vagy 400 000 liter vizet öntöttek belé. Az uszoda feszített víztükre alig van magasabban a folyó vízszintjénél, így az élmény teljesen olyan, mintha a folyóban úszna az ember. Amikor hidegre fordul az idő, fedett uszodaként és szaunaként üzemel.
3502 2 9 Izé
Chamy: Én azt néztem, hogy egyetlen medence van csak, ami nincs is zsúfolásig, viszont rengeteg az embe [...]
Turmion Kätilöt: Ha ilyenből párat kitennének a Balatonra is, akkor télen-nyáron nem lenne gond a turizmussal. ( [...]
Éjfélilány: Nekem tetszik :)
Mind a 9 komment
James Blunt - Goodbye My Lover
Nem most ismerkedem vele, már korábban hallottam, de most szerettem meg igazán. Zenéjéhez érzelmek kellenek és [ha létezik ilyen és nemcsak belemagyarázom ;)] egy bizonyos muzikális komolyság. Maga az életútja is tetszik, és a kettő eddig kiadott albuma is.
Wikipédia
226 1 2 Zene Izé
boci: Azért nincs harag, mert egyrészt elmondtad a véleményed, és ez tetszik. :) Másrészt meg azér [...]
RokkantTroll: Valahogy mindig megdöbbent az, hogy az emberek milyen zenéket tudnak szeretni és isteni magasság [...]
Az Ozric Tentacles alapítótagjai 1984 tájékán Angliában a Stonehenge ingyenes fesztiválon találkoztak és azóta nemcsak az angliai, de világszerte a fesztiválok legendás fellépői közé tartoznak. Zenéjük instrumentális, pszichedelikus űr-rock, utánozhatatlanul egyedi hangzással, gazdagon fűszerezve elektronikával, pumpálós basszusfutamokkal, húzós ritmusokkal, savas gitárszólókkal, keleti-távolkeleti ízekkel keverve, pozitív energiát árasztva utaztatja a hallgatót.
Közel 30 kiadott album után, 2008-ban egy új CD/DVD jelent meg Sunrise Celebration címmel a banda 25. évfordulója alkalmából, amin az éveik során több tagváltást megért együttes ismét visszatér az eredeti felálláshoz. (köszi Ivy a szövegért!)

Egy kis ízelítő a zenéjükből:


Egy élő felvételük (Chewier):
393 1 3 Zene Izé
bungle: Bár már volt itt róla szó: http://zene.ize.hu/comments.php?post_id=906 , az a megtiszteltetés [...]
MStipee: Engem kicsit a Liquid Tension Experiment-re emlékeztet (amit ha nem ismersz, ajánlom figyelmedbe ; [...]
halacska: nekem tetszik nagyon! bár eddig nem ismertem őket, de úgy néz ki rákeresek torrenten. :) jó k [...]
A biciklizéstől jobb lesz a szex - ezzel a gondolattal kampányol a kormány a bicikli mellett.

Bécsben ötször annyi bicikliút van, mint Budapesten, de a kormány szerint nem csak útból van kevés, kevés a kerékpáros is. Ezért akart a minisztérium - ahogy fogalmaztak - "ütős, figyelemfelkeltő kampányt". A Gazdasági Minisztérium szóvivője azt mondta, nemcsak azzal foglalkoznak, hogy több út épüljön, több biciklis is kell. Erről szól a mostani kampány, amiért a minisztérium 3,2 millió forintot fizetett.
13736 9 34 Izé
Schabee: hát ez állat XDXDXDXD
Dawe: attól csaknem kapok hererákot hogy néha felülök a szakadt bmx-emre
Villa27: Igaz! Férfiaknál a biciklizés inpotenciát okoz! Miért nem olvastak utána azok akik ezt a kamp [...]
Mind a 34 komment
Vevő vagy a hírekre? Nemcsak olvasni, de küldeni is szeretnél érdekes és értékes infokat, hogy más is beszéljen róla(d)? Láttál valami megdöbbentőt, amit terjesztenél?

Akkor a hir.ize.hu a Te oldalad! Örömmel értesítünk minden hírekre vadászót és fogyasztót, hogy az ize.hu égisze alatt elindult új oldalunk, a hir.ize.hu, fókuszban napi aktualitásokkal, közérdekű, szórakoztató és színes hírekkel.

Itt megtalálsz mindent, ami számít: hírek a nagyvilágból és itthonról, auto-motor-sport, bulvár - és mindaz, amit Te érdekesnek tartasz!

Olvass, keress és küldj! Szerkeszd Te az oldalt!
3854 3 27 Izé
eNMi: :D hát igen, reggel van még! :)
bungle: Fehér, mi a bajod vele? Ja tudom már, nem frissítettél (ctrl-r vagy shift-r), és biztos cache-b [...]
eNMi: wooowwwwww! a legfisseb és top hirizéknek ki adott ily szép betűszint?
Mind a 27 komment
Egy igen egyszerű felépítésű, de annál érdekesebb oldalon kalandozva, sok mindent megtudtam magamról a születésnapom alapján, amit eddig nem. Az oldal angolul van, de különösebb angol tudást nem szükséges az értelmezéséhez. A kezdőlapon megadjuk a kért adatokat, egy klikk és máris értékelhetjük az eredményt. Nemcsak a szerencseszámaimat vagy a szerencseköveimet tudtam meg így, hanem azt is, hogy mik voltak éppen az aktuális slágerek amikor születtem.
5990 5 18 Izé
Balázs: inkább joey mint gugli :))
metaljesus: gugli a barátod
Balázs: az melyik anpon van???
Mind a 18 komment