REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Chen Wei-yih, egy 30 éves tajvani hölgy esküvőszervezőt fogadott, és több mint 1 millió Ft-os összegű, hetedhét országra szóló lakodalmat rittyentett novemberre. Férj nélkül, ugyanis saját magával házasodik össze.

Még több fotó a hölgy facebook oldalán.
4582 1 23 Izé
Nusihusi: És ez, hogy sexel?!:D Magához nyúl?:D
Tooni: Akárkiről is legyen szó, egy biztos: senki sem ütheti bele az orrát a sajátjába...
rajdi: A nászéjszakás képek hol vannak? láthatnánk a punikukiját...
Mind a 23 komment
Bill Wiese, egy átlagos amerikai ingatlanügynök megrázó élményt élt át 1998.november 23-án, hajnali 3 órakor: elragadtatott a pokolba. A sokkoló tapasztalat után azt a feladatot kapta JÉZUSTÓL, hogy mondja el minden embernek a földön: a Pokol valóságos hely, és odakerülhetünk.
773 0 5 Pink Izé
zeiksz: Engem nem tudott lekötni a manus mondanivalója, amit kb. fél percbe is be tudott volna sűríteni [...]
Revanor: Pontosan. Én ezt pár éve megnéztem, elég érdekes/jesztő :D
Purple: be kéne az ilyet zárni... meg azt is, aki elhiszi
Mind a 5 komment
SCARCITY BUDAPEST BACK TO BUSINESS PROMO RELEASE DATE: 2010 NOVEMBER 1

A lemez megrendelhető: itt!
656 1 0 Zene Izé
Na szerintetek 2010-ben game over? Én nagy izgalommal várom a novembert. ;)
9116 8 69 Izé
Nas: Az öregedésnek nincs egy ellenanyaga... :)
Cicamackó: a 2097-es eseményekkel bajban vagyok...vagy mindent túléltem,qrva öreg vagyok,és szerencsém va [...]
I. C. Wiener: Tuti, hogy kamu, hiszen tudjuk, hogy... "2018-ban, 14 évvel az Ítélet napja után, a világ romok [...]
Mind a 69 komment
Hello Izé és art.ize rajongók!

Mindenkit szeretettel meghívok kiállításomra, amit 2009. november 20-án indítunk a budapesti Aquincum szállodában (Ramada Plaza). A kiállítást a londíner nyitja meg.

A kiállítás címe: HOTEL 21. A képeket a linkre kattintva nézhetitek meg. Gyertek el, legyen ez egy art.ize buli! Lesz zene és mini bár.

Weiler Péter
939 0 4 Art Izé
peterweiler: Köszönöm! A Márai-véletlen-ről írt sorokat legalább ennyire :) Gyertek el a kiállításomra [...]
Ivanhoo: KME, vagy MOME-s vagy/voltál? :)
kamubekLaca: Hozzátenném: olvastam A Márai-véletlen című könyvet. Csak ajánlani tudom. Az egyik legjobb k [...]
Mind a 4 komment
A Twilight saga második része: New Moon (Újhold)

Bella majdnem tragikus végkimenetelű 18. szülinapja utána Edward Cullen és családja úgy döntenek: a lány biztonsága érdekében elhagyják Forks városát. Ahogy az összetört szívű Bella kóborol az iskola folyosóin, rájön, szerelmét csak akkor érzi igazán közel magához, amikor veszélyben van. Gyerekkori barátja, Jacob Black segítségével felújít egy régi motort, amellyel szabadon kalandozhat. A közösen eltöltött idő meglágyítja Bella megfagyott szívét, fokozatosan egyre közelebb kerül Jacob-hoz a titokzatos Quileute törzs tagjához, akinek szintén megvan a saját, féltve őrzött titka.

Amikor egy véletlen találkozás alkalmával Bella szemtől-szembe kerül korábbi ellenségével, és egy természetfeletti erőkkel bíró farkas menti meg szörnyű helyzetéből, világos lesz: Bella még mindig nagy veszélynek van kitéve. Versenyre kel az idővel, hogy megtudja a Quileute törzs titkát és a valódi okot, amiért Edward elhagyta őt. Az út végén pedig vár rá szerelme, és feltehetőleg halálos kimenetelű találkozásuk.
November.20-tól a mozikban!!! (Világpremier, tehát 19.-e éfjéltől itthon is vetítik- kasy)
Jegyek elővételben már kaphatóak.
Hivatalos website
725 2 1 Film Izé
kkovi8: Tiszteletem! Ma akadtam erre a cikkre: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1227377/Im-love-Tw [...]
Novembertől nincs többé Sláger és Danubiusz Rádió
436 0 1 Pink Izé
punyukli: Sziasztok! Azoknak akik NEM értenek egyet a megszűnéssel. Tegyünk meg mindent amit lehet. Én en [...]
JÁTÉKOK.hu nyereményjáték

Az év legjobb PlayStation 3-as játékát, az Uncharted 2: Among Thieves-t a Sony Magyarország ajánlotta fel, a csomag érdekessége pedig, hogy egy különleges, exkluzív kiadásról van szó. A Forza Motorsport 3-at a Microsoft Magyarország ajánlotta fel, a Dragon Age: Origins-t pedig állandó partnerünk, az ÜberKonzol. A BioWare november elején megjelenő fantasy-RPG játékát ráadásul bármelyik platformra elviheti a szerencsés nyertes, csak választania kell, hogy PC-s, PS3-as, esetleg X360-as verziót akar magáénak tudni. Az EA Magyarország jóvoltából a FIFA-sorozat legújabb példányát, a FIFA 10-et tudjuk felajánlani, annak is a PC-s verzióját. Végezetül az AN-TEC támogatásával a nagy érdeklődésre való tekintettel egy újabb PC-s AION is gazdára talál majd.
2265 2 5 Izé
pepeti: Hurrá és megnyertem a Dragon Aget!:D Köszönöm jatekok.hu :)
Shifty_: Örülünk, hogy tetszenek a nyeremények és mindenki talál olyat, ami számára érdekes lehet:) [...]
Kampec: jaja tényleg jó gyerekek, pár napja nyertem egy Overlord II-t tőlük ^^
Mind a 5 komment
Ingyen kínálja 130 milliós házát a tönkrement brit házaspár

Itt lehet regisztrálni a november 2-án induló játékban.

A magyar cikk.
4152 4 4 Izé
Kathy: Én pedig egy Első emelet lemezt 10 évesen...................
superxaba: igen, én így már nyertem ingyen pizzát!
Öcsi: a ház ingyen van, de a kiszállítási költség nem... :D
Mind a 4 komment
Szeptember közepén egy nagyszabású, VIP buli keretén belül leplezte le az Activision a novemberben megjelenő Infinity Ward fejlesztette Modern Warfare 2 többjátékos módját, így utánajártunk az eddig ismert részleteknek.

Modern Warfare 2 - Multiplayer próbakör
1318 0 9 Game Izé
blint: nézzetek máshol ilyen szarokat mert tök unalmas az hogy 3 oldalon keresztül csak ilyen szar ját [...]
blint: baszki nem tom mi a faszért kell ide ilyen szar játékteszteket felrakni bnem azért jövünk fel [...]
Csolt: Akkor ez esetben ajánlom mindenki szíves figyelmébe a www.onemorelevel.com www.kongregate.com www [...]
Mind a 9 komment
John Woo elkészített egy háborús eposzt, Red Cliff címmel. A monumentális filmet két részben (part 1, part 2) mutatják be. Bár már ázsiában levetítették, amerikába még csak novemberben érkezik. Így az amerikai trailer is csak most készült el.
2589 1 0 Film Izé
Tooth Fairy

Dwayne Johnson (the rock) továbbra is családi filmeket vállal, ha már az akciófilmjei (mint pl. a Doom vagy Az Amazonas kincse) nem hoztak jól pénzügyileg. Ettől függetlenül azért be kéne még vállalnia egy jó durr durr, bumm bumm alkotást, remélhetőleg azért láthatjuk még ilyen szerepben.

A Tooth Fairy filmben Johnson egy hoki játékost alakít, akinek egy hétig Fogtündérként kell tevékenykednie.  Ashley Judd, Julie Andrews és Billy Crystal lesznek láthatóak a további szerepekben. Michael Lembeck rendezte a filmet, aki korábban a Télapu második és harmadik részét és a Nők transzban produkciót dirigálta. Eredetileg novemberben lett volna a bemutató, ezt azonban januárra tolták át, ami semmi jót nem jelent.

Imdb
833 0 0 Film Izé
A mások élete (Das Leben der Anderen)

Kelet-Berlin, 1983 novembere, hat évvel a Berlini fal leomlása előtt: az NDK és állambiztonsági szolgálata még mindig elnyomja a (másként) gondolkodókat, és kíméletlen megfigyelő-besúgó rendszere mindenkit behálóz. Ennek a gépezetnek tökéletes fogaskereke Gerd Wiesler százados, akit politikai nyomásra egy sikeres színpadi szerzőre, Georg Dreyman-ra és élettársára, az ünnepelt színésznőre Christa-Maria Sieland-ra állítanak. A rendszerhez vakon hű Wiesler, a mások életét figyelve azonban hamarosan ráébred saját élete kisszerűségére...
415 1 1 Film Izé
donfoto: eeeeeeeeeeez egy nagyon jó film... moziban láttam 2-3 éve... és most volt vasárnap este képír [...]
Ninja Assassin

A főhős Raizo (Rain), aki még gyerekként került az Ozuno klánhoz, ott pedig a világ leghalálosabb gyilkosává nevelik. Mikor meg kellene ölnie egy régi barátját Raizo a klánja ellen fordul. James McTigue, a V, mint vérbosszú rendezője, valamint J. Michael Straczynski, neves sorozat- és képregényíró lesz a két fő kreatívja az idén bemutatásra kerülő Ninja Assassinnak, amely ráadásul az örökre Mátrix-rendezőkként aposztrofált Wachowski-testvérek produceri gondoskodása alatt készül. 

IMDB

Szereplők:
Rain, Rick Yune, Naomie Harris, Ben Miles, Randall Duk Kim, Sung Kang, Togo Igawa, Stephen Marcus

Bemutató: November 25, 2009

 

 
813 3 2 Film Izé
Erunder: Meglepő hogy mennyire realisztikusan mutatja be a távol keleti militarista képzést. A nyilvános [...]
Lee88: EEZ EEZ kemény. Na, a tréler elején volt egykis ongbak érzésem de aztán láttam hogy azé ez i [...]
The 27 Club (27-es Klub, 27 Club, 27-esek Klubja)

A Club 27 elsősorban az amerikai popkultúrában népszerű utalás a 27 éves korukban meghalt, üstökös-szerű karriert befutott (rock)zenészekre. A klub „eredeti” tagjai: Jim Morrison, Robert Johnson, Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Kurt Cobain. A klub később kevésbé ismert tagokkal, illetve nem zenészekkel is bővült.

A klub „eredeti” tagjai:
Jimi Hendrix (1942. november 27. – 1970. szeptember 18.) (The Jimi Hendrix Experience) – vélhetően az előző este elfogyasztott alkohol és az arra beszedett altatók hatására saját hányásába fulladt bele. (halálának körülményei máig vitatottak)
Robert Johnson (1911. május 8. – 1938. augusztus 16.) – A delta blues legendás alakja, számos világhírű zenészt és zenekart (például Bob Dylan, Eric Clapton, Led Zeppelin, Cream, Rolling Stones stb.) inspirált (születésének éve vitatott, így az egyetlen „nem egyértelmű” tagja a klubnak)
Janis Joplin (1943. január 19. – 1970. október 4.) – Herointúladagolás
Brian Jones (1942. február 28. – 1969. július 3.) – A Rolling Stones alapító tagja, gitárosa – máig tisztázatlan körülmények között saját medencéjébe fulladt bele.
Kurt Cobain (1967. február 20.– 1994. április 7.) – a Nirvana énekes gitárosa – öngyilkosság (vitatott kölrülmények között)
Jim Morrison (1943. december 8. – 1971. július 3.) – A Doors együttes énekese – máig tisztázatlan körülmények között saját fürdőkádjában érte a halál, a hivatalos boncolás szerint szívelégtelenségben hunyt el.

Imdb | Előzetes
598 2 1 Film Izé
bone_lord12: Ez eleg jonak nez ki,valami tipp honnan tudnam leszeni?
The Objective

Afganisztán, 2001 novembere - két hónappal a World Trade Center elleni támadás után. Egy különleges kiképzésben részesült csapatot azzal a feladattal dobnak le az afganisztáni sivatagba, hogy találjanak meg és vegyék fel a kapcsolatot egy emberrel, akit úgy hívnak hogy "Mohammed Aban". A célszemély helyett viszont valami mást találnak. Valamit, amire még a speciális kiképzésük sem készíthette fel őket...

648 0 5 Film Izé
egyemaszived: nekem az "Outpost" c. film jutott eszembe róla.
Collector: Ez olyan mint a "Falu" meg a "Jelek" a jó kis Shyamalan filmek ahol várod várod a csattanót de a [...]
szomoja: ohjaj asszem van egy utam a Babámmal a moziba :O
Mind a 5 komment
Az Alkonyat (Twilight) Stephenie Meyer azonos című regénye alapján készült. Új Hold (New Moon) címmel jelent meg a regény folytatása, melyet szintén feldolgoznak, 2009 novemberében érkezik.
További két regény jelent meg, Eclipse és Breaking Dawn címeken.
812 2 4 Film Izé
Erunder: Akkor már inkább a kommentet töröld
kasy: Nah, úgy látszik kétszer küldte el. Én meg jó akarattal átdolgoztam és kiraktam. pff. Lehet [...]
Erunder: esztike:) küldte: http://origo.hu/filmklub/20091030-25-millioan-lattak-az-alkonyat-ujhold-elozetese [...]
Mind a 4 komment
Twilight-Alkonyat,még novemberben játszották nálunk,de még meglehet tekinteni!:)
A történet röviden annyi,hogy a vámpír beleszeret a halandóba...innentől sejthetitek:)A film alapja a Stephenie Meyer által alkotott könyv.
747 2 3 Film Izé
ildikeee6: Én is így vagyok vele... Sosem olvastam.... de miután megnéztem az Alkonyatot kíváncsi lettem [...]
Balázs: de minek?!
Aislinn: A film miatt olvastam el a 4 könyvet, nekem nagyon bejöttek. Majd márciusban kezdik el forgatni a [...]
Planet 51 - a Sony Pictures új animációs filmje, az előzetes alapján szerintem elég jónak ígérkezik :)

2009 november 20-án érkezik a mozikba.
4537 0 17 Film Izé
Erunder: Vicces kis mese. Mondjuk nem jobb, mint a Szörny Rt., vagy mint a Jégkorszak. A történet picit g [...]
Atomee: Első ránézésre balról jobbra: Dr.Horváth Ágnes, Shrek, Kelemen Anna, Jar Jar Binks +1zöld gy [...]
TinusSs: Csak az amit leírtál vagyis nekem csak annyi. Nekem így első látásra a képről jutott eszembe [...]
Mind a 17 komment
Planet 51 - a Sony Pictures új animációs filmje, az előzetes alapján szerintem elég jónak ígérkezik :)

2009 november 20-án érkezik a mozikba.
4814 1 15 Izé
TinusSs: Csak az amit leírtál vagyis nekem csak annyi. Nekem így első látásra a képről jutott eszembe [...]
mekszamnojz: a sok hülye aki megnézte :D
Belkar: de most komolyan Shrek utánzat? azon kívül hogy ebben is zöldek a főszereplők meg két csápju [...]
Mind a 15 komment
A hétvégén a magyar női floorball történetében először egy 4 csapatos nemzetközi tornára kerül sor Budapesten Szlovákia, Ausztria és Szlovénia vendéglátásával.
345 0 0 Sport Izé
Kedves Játékosok!

Újabb manga, újabb lehetőség. A szóban forgó mű a világ egyik legsikeresebb, 12 részes mangasorozatának magyarul megjelent első része. Három kérdés, mindegyikhez három lehetőség. Szavazni megintcsak itt lehet kommentként november 17-én hétfőn éjfélig. A nyertesek között - akiknek a nevét itt tesszük közzé kedden délelőtt - ismét 3 mangát sorsolunk ki (vagyis a jó válaszok mellet a szerencse is játékban van).

1. Melyik a keresztneve az alkotónak? a, Maki; b, Murakami; c, egyik sem, mert álnév

2. A borítón is látható két főhős, akik a történet során egymásba habarodnak a, különböző neműek? b, azonos neműek? c, nemtelenek mint az angyalok?

3. Hány tagja van történetünk elején a főhős, Súicsi zenekarának? a, 1; b, 2; c, 4

(A kérdésekre a választ megtaláljátok a honlapon, ahová felkerült a kiadvány első 16 bemutató oldala is.)

Kellemes időtöltést!

Frissítés:
A helyes megfejtések:
1. a
2. b
3. b

A nyertesek pedig:
Hiko-chan
kasmat
laura75

Gratulálunk nekik!
1492 4 48 Izé
laura75: Én még nem kaptam meg :( Remélem csak a hülye postásunk miatt van xD
bungle: Akkor ezek szerint megvan a 3 nyertes (most már én is tudom a nevüket, de jó...) Hiko-chan kasma [...]
kasmat: Én is megkaptam tegnap, a témaválasztás nem tetszik a könyvben...
Mind a 48 komment
Játékunkban 1 db World of Warcraft: Wrath of the Lich King PC-s játékszoftvert, valamint 3db exkluzív WoW-os pólót sorsolunk ki, melyek megnyeréséhez nem kell mást tennetek, mint válaszolni két egyszerű kérdésre. A nyereményeket a BSC Kft. ajánlotta fel. A válaszok beérkezési határideje: november 26.
Sorsolás és a nyertesek értesítése e-mailben: november 27. FONTOS!
A nyereményjátékban csakis regisztrált felhasználóink vehetnek részt, ugyanis a megválaszolandó kérdések csak számukra jelennek meg a főoldalon! Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu csapata!
3409 1 31 Izé
dzsánszön: nemolyan lényeges az :D van benne sok más dolog ami pl nincs a wowba :D nemtom mivan a wowba mert [...]
eol: Öhm... nem :) Az ilyensmit egyébként jól meg lehet állapítani abból, hogy minek jobb a minős [...]
TeamCo.: Öhm... a KÖNYV hamarabb voltak mint a játék...
Mind a 31 komment
FankaDeli - November 1.

Nem nagyon lehet mit hozzáfűzni.
598 3 3 Zene Izé
gundul: Így már értem.
etele: mert akkor irta mikor november 1ején volt az ominozus szlovák incidens
gundul: Hozta a formáját, bár a szöveg alapján akár Árpád sávos zászlót is tarthatott volna a kez [...]
7 szépségtipp novemberre - vibráló szempillaspirál!
361 0 0 Pink Izé
Cymarshall Law Feat. KRS-ONE - Control (Produced By Mr. Joeker)

Cymarshall Law egy amerikai rapper, akinek november 4-én jelenik meg az albuma, aminek teljes zenei tartalmáért Mr. Joeker felelős. Mr. Joeker a magyarországi Hősök-ből lehet ismerős mindenkinek.
485 1 0 Zene Izé
Játékunkban 1 db Fallout 3 (X360 vagy PS3, választható) játékszoftvert sorsolunk ki, aminek megnyeréséhez nem kell mást tennetek, mint válaszolni két egyszerű kérdésre. A nyereményeket az ÜberKonzol ajánlotta fel.

A válaszok beérkezési határideje: november 12.

Sorsolás és a nyertesek értesítése e-mailben: november 13.

FONTOS!
A nyereményjátékban csakis regisztrált felhasználóink vehetnek részt, ugyanis a megválaszolandó kérdések csak számukra jelennek meg a főoldalon! Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu csapata!
2627 1 12 Izé
xboxbuci: én is tudom a választ deeeeeeeeeeeeee nem tudom a kérdést !!!!!!!!
arabicsnusos: Engem annyira nem érdekel a nyereményjáték! De valaki megmondaná, h mi volt a kérdés?
sznájpa: a kérdések könnyűek voltak, meg megtalálni a választ mindkettőhöz, csak hát még van az a h [...]
Mind a 12 komment
A SteelSeries és a Blizzard fejlesztette egy egeret, kifejezetten a World of Warcraft megszállotjainak.

Először is, elképesztően néz ki. Ha az idegenek is használnának egeret a számítógépeikhez, biztos így néznének ki.

Másodszor, funkcionalitása. Az egérnek van 15 programozható gombja. 15! (ez több gomb, mint amit némelyek használnak az egész játékban, beleértve a mozgást is). Érthető ez a szám, mert PvP-hez kell a sok gomb, és azokat gyorsan kell tudni elérni-lenyomni, anélkül hogy le kellene venni a szemünket a monitorról.

Nem utolsó sorban: választható, hogy milyen színben világítson az egér. Választhatsz 16 millió színből (!!). Ez kicsit soknak tűnhet, de legalább lefoglalja az unatkozó játékost, aki épp nem tud mit csinálni, mert várja hogy battleground-ba kerüljön.

Az egér megjelenése November 13, ugyanaz a dátum, amikor a Wrath of the Lich King jelenik meg, és az ára körülbelül $90 lesz.
1349 2 17 Tech Izé
Jozef7: xD ez a film xD xD Amúgy azt sem tudom honnnan alehtene letölteni xD
koocos: Hát, lassú nettel tényleg szar, összevissza 15 gigát foglal(t) a gépemen:D Divatból nem megy [...]
Jozef7: hát azt értem hogy vannak tört szerverek de most amire letöltöm 1Gigás netel a játékot addig [...]
Mind a 17 komment
Amon Amarth - Twilight Of The Thunder God

Twilight of the Thunder God a címe az Amon Amarth 7. albumának. Pontos megjelenési dátum: szeptember 22.(hétfő)

A lemez érdekessége amellett hogy, egy igen ígéretesnek tűnő speciális kiadásban (bonusz CD+DVD) is elérhető lesz, még híres zenészek is tiszteletüket teszik rajta egy-egy nótában. Nevezetesen L.G. Petrov, az Entombed énekese a Guardians Of Asgaardban, a Childreon of Bodom gitárosa, Roope Latvala egy szóló erejéig a Twilight Of The Thunder Godban, és az Apocalyptica egész tagsága a Live For The Killben.

Késő ősszel a zenekar csatlakozik az Unholy Alliance III nevezetű turnéhoz, melyen a Mastodon, a Trivium és a Slayer társaságában zúzzák le Európa egy részét, hozzánk legközelebb Bécset, november 16-án.
443 0 7 Zene Izé
Balázs: ennyi:DDDD
Cromex: Igen, viszont én azt hittem, hogy paganról beszélünk. Amon témához a slipknot fájdalmad nem n [...]
Balázs: jó, tudom volt Apocalyptica meg Metallica is, de nekem a nagy fájdalmam a Slipknot hiány meg a Tr [...]
Mind a 7 komment
GTA IV gépigény

Végre kihirdették a Games for Windows oldalán a Rockstar sikerjátékának gépigényét. A konzolokon 10 milliós eladott példányszám felett járó Grand Theft Auto IV hamarosan a PC-s játékosok szívét is meghódítja.

Ehhez szükség lesz egy jobb számítógépre is, de szerencsére a Rockstar közel két hónappal a megjelenés előtt nyilvánosságra hozta az ajánlott gépigényt, így még lehet túlórázni. Lássuk, milyen vas kell a játék alá.

 

Intel Pentium Dual Core processzor
2 GB RAM
18 GB szabad hely a winyón
512MB Direct3D 10 kompatibilis videókártya vagy Direct3D 9 kártya Shader-támogatással
Kétrétegű DVD-t olvasó DVD ROM

A Grand Theft Auto IV hivatalos megjelenési dátuma november 18.
726 1 3 Tech Izé
Lako: 18Giga? :O Az szép... Nah meg a videokártya :/
dXter: gondolom a dual-layer DVD nem szükséges szinte senkinek, mivel leszedi iso-ban (persze a boltok po [...]
tutituti: Na el fog döcögni épp hogy.De legalább ki lehet majd játszani.Remélem majd itthon is lehet maj [...]
Egy két órás előzetes kedvéért november 23-án visszatér Jack Bauer CTU ügynök, hogy aztán 2009. januárjában 24 epizódon keresztül próbálja felgöngyölíteni aktuális küldetését. Itt a 24: Redemtion első kedvcsinálója, amit megfejeltünk egy hét perces The Day the Earth Stood Still videóval.
1085 0 2 Film Izé
Wald: szerencsére nálam kimaradtak ezek szemét sorozatok.A legjobbak a: waczak szállo, feketevipera, b [...]
babence: Basszus, ez már nem is Jack Bauer, hanem Rambo!
Egy két órás előzetes kedvéért november 23-án visszatér Jack Bauer CTU ügynök, hogy aztán 2009. januárjában 24 epizódon keresztül próbálja felgöngyölíteni aktuális küldetését. Itt a 24: Redemtion első kedvcsinálója, amit megfejeltünk egy hét perces The Day the Earth Stood Still videóval.
1240 0 2 Izé
Wald: szerencsére nálam kimaradtak ezek szemét sorozatok.A legjobbak a: waczak szállo, feketevipera, b [...]
babence: Basszus, ez már nem is Jack Bauer, hanem Rambo!
Jean Michel Jarre - Oxygene (part 1)

A poszt apropója pedig:

"Ötven legendásnak számító analóg szintetizátor és három zenésztársa társaságában újra életre kelti a a zenetörténelem áttörést jelentő művét, az Oxygene-t! Nincs más dolgunk, mint egy mély levegőt vennünk és átadni magunkat a csodának!"

Szóval koncert lesz novemberben a Papp Lászó Sportarénában.
555 1 0 Zene Izé
Megérkezett a Transporter 3 - itthon A szállító - első teaser kedvcsinálója! Bemutató november 26-án.
5012 0 9 Film Izé
Lizsu: ahh már megint Audi... Miért nem lehet 6-os vagy 7-es szériájú béemvé...miért miért m.i.é. [...]
Rogi: Életem során egy olyan film volt amit elkezdtem nézni de azért nem néztem végig mert már nem [...]
Derill: ja azt énis komáztam:D
Mind a 9 komment
Megérkezett a Transporter 3 - itthon A szállító - első teaser kedvcsinálója! Bemutató november 26-án.
5163 3 9 Izé
Lizsu: ahh már megint Audi... Miért nem lehet 6-os vagy 7-es szériájú béemvé...miért miért m.i.é. [...]
Rogi: Életem során egy olyan film volt amit elkezdtem nézni de azért nem néztem végig mert már nem [...]
Derill: ja azt énis komáztam:D
Mind a 9 komment
Édes November
711 3 1 Zene Izé
zuckerfrei: szeretem ezt a filmet. nagyon jó.
Végre befutott a Daniel Craig nevével fémjelzett második James Bond - Quantum of Solace első kedvcsinálója. Bemutató november 7-én!
2861 0 20 Film Izé
Belkar: hehh van egy fegyverszakértőnk is :D
Dalaran: Az egy H&K MP5 ös hangtompítóval, és válltámasszal.
Belkar: Ak-74u -ra tippelek de nem biztos :) amúgymeg nekem az összes james bond film tetszett és mint ti [...]
Mind a 20 komment
Végre befutott a Daniel Craig nevével fémjelzett második James Bond - Quantum of Solace első kedvcsinálója. Bemutató november 7-én!
2932 2 20 Izé
Belkar: hehh van egy fegyverszakértőnk is :D
Dalaran: Az egy H&K MP5 ös hangtompítóval, és válltámasszal.
Belkar: Ak-74u -ra tippelek de nem biztos :) amúgymeg nekem az összes james bond film tetszett és mint ti [...]
Mind a 20 komment
Guns and Roses - November Rain
195 2 0 Zene Izé
Japánban a fehér verzió múlt év novemberében jelent meg, 40 GB-os merevlemezzel és egy fehér DualShock 3 irányítóval. A Sony még a múlt év során benyújtotta igényét az amerikai felügyeleti szerveknek is, így idén már ott is megjelenhet a konzol fehér színű változata. Az árszabásról és a pontos megjelenési dátumról még nincsenek információink. (Hogy az európai megjelenést akkor még ne is említsük...)
269 0 0 Tech Izé
Régebbi postok...