REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Nővérke ruhába öltözött japán férfiak MRI vizsgálata. Perverz, mi? Akkor azt már le sem írom, hogy mi történik majd bent a gépben. ;D
15905 6 15 Izé
outfit: Ez olyan mint a zen ökle meg a jackass :D
1nessa: vaaaaa:D:D:D:D a reakciojuk:D:D:D priceless
Voronyezs: Ezek a Tanakáék hatalmas arcok, kb mint a JackAss ^^
Mind a 15 komment
A szemhéjplasztikákról orvosi szemmel
254 0 0 Pink Izé
A hisztériáról orvosi szemmel.
456 0 0 Pink Izé
Mi vezet a narancsbőr kialakulásához? Mit tehetünk a narancsbőr eltüntetésének érdekében? Orvosi szemmel a naracsbőrről...
1423 0 10 Pink Izé
1nessa: de ez akkor is rengeteg...:O:D
Derill: Top postbeküldő (utolsó 7 nap) * 01| balage123 (22) * 02| petya77 (13) * 03| baboca2 [...]
rituska001: balage123....:D
Mind a 10 komment
My Sister's Keeper (A nővérem húga)

A My Sister’s Keeper című film Jodi Picoult írónő – magyarul: A nővérem húga címmel megjelent – regénye alapján készült.

A tizenhárom éves Anna a legkisebb gyerek a Fitzgerald családban. Van egy bátyja, Jesse, és egy nővére, Kate. Kate kétéves kora óta a leukémiában szenved. Anna eleve azért születhetett meg, hogy nővére számára donor legyen. Mikor Kate-nek vesére van szüksége, Anna pert indít szülei ellen, hogy ő maga hozhassa meg az őt érintő orvosi döntéseket.

Cameron Diaz a leukémiás kisgyerek anyukáját játsza a történetben, aki gyermekével való együttérzését jelezve maga is kopaszra borotválja fejét.

Imdb | Az írónő honlapja
1245 3 0 Film Izé
A fogfehérítés - orvosi kezelés és házi praktikák
583 0 1 Pink Izé
brigi_cica: jah... csak amikor fogfehéritö dolgokat veszel, azzal a zománcodat is jól elbaszod. :S velem ez [...]
A biatorbágyi villamosmérnök robotja eredetileg formafűnyírónak készült, de már rajzolni, zongorázni és táncolni is "megtanította" alkotója. Négyszáz pályázó közül bekerült vele az első nyolcba egy többfordulós világversenyen. Európából Figaro az egyetlen robot, amelyik még versenyben van. Ha benne lesz az első ötben, akkor az orvosi műszerfejlesztéssel foglalkozó fiatalembert meghívják a pályázatot meghirdető cég központjába, a kaliforniai Szilícium-völgybe egy konferenciára.

Ha tehetitek, szavazzatok rá, szerintem tehetséges a srác.
3920 4 4 Izé
Ency: Hé, az egyik ismerősöm is a Szilícium-völgybe megy konferenciára, csak ő IT-s arc.
Mr PIMP: Úgyis eladja az amerikaiaknak... Egyébként szívből gratulálok a srácnak! Örülök, hogy ilye [...]
BullFrog: ha pénzmaggal nem is, de szavazattal támogattam :P
Mind a 4 komment
Sicko

A film több átlagos amerikai állampolgár ügyének bemutatásával nyit, akiknek életét szétzilálta, tönkretette - és néhány esetben bevégezte -, valamiféle egészségügyi ellátási katasztrófa, így nyilvánvalóvá válik, hogy a válság nem csupán azt a 47 millió polgárt érinti, akik biztosítás nélkül élnek, hanem azokat is, akik lelkiismeretesen fizetik járandóságaikat, ám a bürokrácia bármikor lesújthat rájuk is. Miután bemutatja, hogyan is került ilyen szörnyű állapotba a rendszer (a rövid válasz a profittermelés és Nixon elnöksége), a rendező magával visz minket egy földkörüli útra, amely során olyan országokat is meglátogatunk, mint Kanada, Nagy-Britannia és Franciaország, ahol minden állampolgár alanyi jogon részesül ingyenes egészségügyi ellátásban. Végezetül Moore a 9/11-es katasztrófa hőseinek egy csoportját gyűjti maga köré - olyan mentőmunkásokat, akik ma immunrendszeri betegségekben szenvednek, ám az Egyesült Államokban megtagadják tőlük a megfelelő orvosi ellátást. A rendező a legváratlanabb helyre viszi el ezeket az embereket, ahol, amellett, hogy megfelelő ellátásban részesülnek, diplomáciai bonyodalom részesei is lesznek.

Előzetes
496 2 6 Film Izé
Zadam: Már bocs, de ők már a zárjegyekkel kifizették előre a kezelésüket és sokkal kevesebb ideig [...]
republic666: az én tb-émből gyógyítanak meg láncdohányos tüdőrákosokat meg alkeszokat meg cigókat????? [...]
republic666: de amerikában nincs tb még egyéb költségek amit én fizetek amióta dolgozom és fingom sincs m [...]
Mind a 6 komment
Tough Guy Challenge 2009

Minden évben több ezren próbálják bebizonyítani Közép-Angliában, hogy méltók a Kemény Csávó (Tough Guy) címre. Férfiak és nők százai dőltek ki csonttörés, ficam, fagyási, égési sérülések és kiszáradás miatt. A huszonegy akadály többsége életveszélyes, még a győztes, James Appleton is orvosi kezelésre szorult.

Videó.
9902 1 11 Izé
toxity-fa: helyesírás versenyre is mehetnél
spidy: nem tom sztem nem ojan nagy werseny lehet ez én sztem simán MEGTUDNÁM CSINÁLNI
papaluige: lehet,h a Borat- egyenruhás a kakukktojás,vagy Ő a tavalyi nyertes? :))
Mind a 11 komment
Kis hazánk újra reflekorfényben... ;)

Nem, nem strucctojás...
14021 4 22 Izé
gerbala: Milyen rossz lehetett szegénynek kipisilnie :))))))))))))))))))
csicsilla: én azt nem értem hogy ő nem érezte? nem hiszem el hogy nem fájt a hasa vagy rendesen tudott pis [...]
noldika: gyonyoru...
Mind a 22 komment
Paris Hilton mellei összenőttek. Orvosi műhiba!
1449 0 5 Pink Izé
eváj: Én most is csipem a hülye miliomos mocskos kurváját ^^
Re-Peet: Flex-szel szétvágni... és kész :)
TinusSs: Miért egész életében dugdossa a melleit és ne vehessen fel kivágott felsőt?!...Szerintem azt [...]
Mind a 5 komment
A jövő terhessége!

"Ki nem akarja látni a gyermekét, mielőtt az világra jön? Az Echography a legjobb orvosi képanyagot ajánlja fel, hogy a gyermeket váró párok láthassák a fejlődő magzatot. Nagyon kényelmes és a családoddal, barátaiddal is megoszthatod ezt a fantasztikus élményt. A legfontosabb, hogy részletes információval bír, mivel teljességében megmutatja a képeket a magzatról, színéről és még az arckifejezést is láthatod."
2736 1 7 Izé
Findzs: minden magzat ronda mit nézzek rajta ? a sajátom is ronda lesz ez van egészséges legyen, az a l [...]
ismeretlen: én aztán tökre nem akarnám látni a gyereket születés előtt, pont ez a jó, hogy meglepetés, [...]
VerHalal: (Echography=ultrahang, ha valaki nem jött volna rá.) Ez a 3D, 4D babamozi igazából csak arra j [...]
Mind a 7 komment
Second Solar - űrhajó gyerekeknek. A háromszintes, 850 négyzetméteres gyerekjáték egy német kisvárosban, Böblingenben található a Sensapolis nevű szórakoztatóközpontban. Belsejében 3-D mozi, laboratórium, orvosi szoba, energiaközpont és egy űrlény-etető is várja a látogatókat.
3293 0 4 Art Izé
rubigo: mi ez? hajszárító?
Sziszo: jól néz ki, mikor kisgyerek voltam mindig ilyenről álmodtam...
Dawe: kis szemét friccek, mi még a csúzdának is örültünk
Mind a 4 komment
Second Solar - űrhajó gyerekeknek. A háromszintes, 850 négyzetméteres gyerekjáték egy német kisvárosban, Böblingenben található a Sensapolis nevű szórakoztatóközpontban. Belsejében 3-D mozi, laboratórium, orvosi szoba, energiaközpont és egy űrlény-etető is várja a látogatókat.
3492 2 4 Izé
rubigo: mi ez? hajszárító?
Sziszo: jól néz ki, mikor kisgyerek voltam mindig ilyenről álmodtam...
Dawe: kis szemét friccek, mi még a csúzdának is örültünk
Mind a 4 komment
SD-kártya CD-stílusban, 100 év élettartammal
A "CD-stílus" ez esetben annyit tesz, hogy "egyszer írható". Bemutatta ugyanis a SanDisk a "WORM"(=féreg), úgy is mint "Write Once, Read Many" (=írd egyszer, olvasd sokszor) névre hallgató új, professzionális használatra szánt SD kártyáját, amelynek különlegessége egyrészt a már említett egyszer írhatóság, másrészt pedig a címben is számszerűsített hosszú élettartam.

Állítják, hogy az ily módon a kártyára egyszer felvitt anyagok "lényegében lepecsételtetnek", így "semmiféle fizikai lehetőség nincs a fájlok módosítására vagy törlésére". Ami pedig a használati lehetőségeket illeti, igen komoly példákat hoztak fel: rendőrségi-bírósági bizonyíték- vagy tanúvallomások, orvosi feljegyzések vagy elektronikus úton leadott szavazatok tárolását - annál is inkább, hogy a kártyák így egyben le is válthatnák a hagyományos (elsősorban analóg, szalag-alapú) tárolóeszközöket, tekintélyes fizikai helyet is felszabadítva az érintett hivatalok archívumaiban.

Említették azt is, hogy digitális kamerák és hangrögzítők, pénztárgépek, orvosi felszerelések és számos további eszköz gyártóival is együttműködnek annak érdekében, hogy minél több készüléket elláthassanak a WORM-kártyák használatához szükséges firmware-el.

Christopher Moore, a cég OEM memóriakártya-marketingese kiemelte azt is, hogy a digitális média előretörése oda vezetett, hogy az analóg médiára továbbra is nagy mértékben támaszkodó szervezetek (mint például a fentebb említettek) egyre nagyobb gondokkal néznek szembe, így az ő megoldásuk annál is inkább hasznosabb lehet. Ezt kezdetben meglepően kicsi, 128MB-os méretben szállítják majd, árakat viszont még nem közöltek.
892 0 3 Tech Izé
rivaul: Így van :)
Thaddeus: Valszeg szöveges dokumentumokat fognak tárolni, arra pedig - úgy gondolom - egyelőre elég ennyi [...]
Dawe: 128MB nem sok mindenre elég
Super High Me
Doug Benson stand-up komikus kísérletének beszámolója, amelyben bemutatja, hogyan hat az emberi testre 30 nap kőkemény füvezés (Kaliforniában legális a fű, ha orvosi célra szánják). Míg a 2004-es Super Size Me végére a főszereplőnek minden baja lett a gyorskajáktól, addig egy hónap non-stop betépés után a vizsgálatok elég meglepő eredményeket adtak, több a pozitívum (kivétel ez alól a memória) és Doug elmondása szerint élete legjobb hónapján van túl.

3227 0 68 Film Izé
ANDor: Ja és a film qva nagy :D mindenki nézze meg.
ANDor: Hogy a fű miatt nyúl valaki keményebb droghoz az HÜLYESÉG! az hogy aki kemény drogokat haszná [...]
nemvágoom: mármint azt amire én is gondoltam h ide írom:D
Mind a 68 komment
Super High Me
Doug Benson stand-up komikus kísérletének beszámolója, amelyben bemutatja, hogyan hat az emberi testre 30 nap kőkemény füvezés (Kaliforniában legális a fű, ha orvosi célra szánják). Míg a 2004-es Super Size Me végére a főszereplőnek minden baja lett a gyorskajáktól, addig egy hónap non-stop betépés után a vizsgálatok elég meglepő eredményeket adtak, több a pozitívum (kivétel ez alól a memória) és Doug elmondása szerint élete legjobb hónapján van túl.

3314 7 70 Izé
7sleeper: csak nevet változtatott Szegedi Csanádra
beni9512: ez eltűnt
ANDor: Ja és a film qva nagy :D mindenki nézze meg.
Mind a 70 komment
Mona Lisa-szindróma, Rubens-típusú elhízás, Pisa-szindróma és egyéb orvosi elnevezések különböző alkotásokról.
6627 4 8 Izé
bandee1219: Inkáb az az érdekes, hogy van olyan elhízás, amit egy festő után kéne elnevezni? Ő "találta [...]
Lilu__cica: Én se tom pontosan megfogalmazni, hogy a "nervus facialis (arcideg, VII. agyideg) részleges degene [...]
Schabee: érdekes
Mind a 8 komment
"Régen azt mondták, az menjen sebésznek, akinek biztos a keze. Ma is ezt mondják, csak a történet kiegészült más tényezőkkel is. Például a kéz remegését a modern sebészi robotok már nem veszik át. Sőt, ki hitte volna, hogy valaha az orvosi szakmában azt mondhatjuk: aki videójátékokkal rendszeresen játszik, az nagyobb sikereket érhet el sebészként (természetesen akkor, ha a megfelelő háttértudás is rendelkezésére áll)."


via MedIQ
643 0 0 Tech Izé
Minden jel arra mutat, hogy ma valahogy pörögnek az orvosi diagnosztikával foglalkozó cégek. A képen látható notebook Acuson P50 névre hallgat, ami azon felül hogy egy Macbook Pro, még egy integrált ultrahang vizsgálatra allkalmas berendezést is tartalmaz.
865 0 0 Tech Izé
A Philips napokban bemutatott orvosi képalkotó eljárása jó eséllyel indul a diagnosztikai képalkotás átalakulásának úttörője címért. Az 1/3 másodpercenként leadott impulzusokból a szerkezet kevesebb mint egy perc alatt képes egy teljes 360 fokos röntgenképet készíteni az emberi testről, a hagyományos eszközökhöz képest kevesebb mint 80%os sugárterheléssel.
1200 0 0 Tech Izé