REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Spartacus: Blood and Sand

A 300, bár nyilván nem teremtett műfajt azzal, hogy stúdióban, zöld háttér előtt felvett filmként került a mozikba, de a nézők körében kedveltté tette a megoldást, melyet úgy tűnik szép lassan a sorozatok is átvesznek, hogy alkalmazhassák, többek között költségkímélés céljából.Az első ilyen zöld hátteres sorozat az eredetileg webes kísérletként induló, majd a SCIFI-n kikötő széria, a Sanctuary - Génrejtek volt. Most pedig úgy tűnik, hogy a januárban induló Spartacus: Blood and Sand is hasonló megoldásokkal fog élni.

A 300 azonban nem csak a zöld háttérrel írta bele magát a filmtörténelembe, hanem a kissé rajzfilmes, de nagyon erőszakos és véres csatajeleneteivel is, s a Spartacus-sorozat is hasonló szellemben készült, s készítői szerint a 300 és a Gladiátor elegye lesz, a korszellemnek megfelelően rengeteg meztelenséggel, főleg persze férfiakéval, de hölgyek is (többek között Lucy Lawless) megszabadulnak olykor ruháiktól, ha azt megkívánja a dramaturgia.

IMDB 

933 2 6 Film Izé
kasy: Én rápróbáltam de nem igazán szokok rá. Kevés A-s nak, sok(nak akar tűnni) B-hez.
Purple: :DDDDDD és szandáál :DD már megéri megnézni :D
Erunder: Nem kötekedés képen, de mégis mit szeretsz ebben? Vér, homok, szilikon csöcsök, szex, és sza [...]
Mind a 6 komment
Ninja Assassin

A főhős Raizo (Rain), aki még gyerekként került az Ozuno klánhoz, ott pedig a világ leghalálosabb gyilkosává nevelik. Mikor meg kellene ölnie egy régi barátját Raizo a klánja ellen fordul. James McTigue, a V, mint vérbosszú rendezője, valamint J. Michael Straczynski, neves sorozat- és képregényíró lesz a két fő kreatívja az idén bemutatásra kerülő Ninja Assassinnak, amely ráadásul az örökre Mátrix-rendezőkként aposztrofált Wachowski-testvérek produceri gondoskodása alatt készül. 

IMDB

Szereplők:
Rain, Rick Yune, Naomie Harris, Ben Miles, Randall Duk Kim, Sung Kang, Togo Igawa, Stephen Marcus

Bemutató: November 25, 2009

 

 
815 3 2 Film Izé
Erunder: Meglepő hogy mennyire realisztikusan mutatja be a távol keleti militarista képzést. A nyilvános [...]
Lee88: EEZ EEZ kemény. Na, a tréler elején volt egykis ongbak érzésem de aztán láttam hogy azé ez i [...]
Avatar: The Last Airbender (Az utolsó léghajlító)

A Nickelodeon nagysikerű rajzfilmsorozatának élőszereplős moziváltozata lesz. Shyamalan és a Paramount is bízhat a sikerben, hiszen egyből három részre nyújtják a sztorit. A szokásokhoz híven a rendező felel majd a forgatókönyvért is és a produceri teendőket is magára vállalta.
A sztori szerint a világ négy népcsoportra szakadt. Ők a Víz, a Tűz, a Levegő és a Föld népe. Mindegyik társadalomban van egy mester, aki képes a irányítani népe elementálját. Ám csupán egyetlen ember tud parancsolni mind a négy elemnek. Ő az Avatar. 
Mikor az aktuális "vezér" - aki egyébként mindössze 12 éves - látszólag meghal, a Tűz népe globális támadást indít a többiek ellen. 100 évvel később két tinédzser felfedezi és kiszabadítja az Avatart, aki elindul rendet tenni a világban.
Magyar premier: 2010. július

IMDb / WIKI (film) / WIKI (animációs sorozat)
Letölthető tv spot (480p)
1192 2 4 Film Izé
bungle: Jó ez a plakát, tetszik: http://imgur.com/1QDdU.jpg
kasy: snake6 küldött be új dolgokat, update-eltem.
Erunder: go-free küldte: http://www.youtube.com/watch?v=qVhRH78Zj7g (A sorozat záró előzetese Erunder) sz [...]
Mind a 4 komment
Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans

Werner Herzog így nyilatkozott legújabb filmjéről a Cahiers du Cinéma-nak:

- Van egy új filmem, New Orleans-ban forgattam. Ebben teljesen megújítottam a bűnügyi film műfaját…
– A Mocskos zsaru remake-jéről van szó?
– Nem remake-ről van szó, ez is olyan, mint az Oroszországból szeretettel. Az utolsó James Bond sem a remake-je vagy a folytatása a megelőzőnek, hanem önálló mű. Egyébként sohase láttam a Mocskos zsaru című filmet, amit – hogy is hívják – Ferrero vagy valami Ferrari forgatott…
– Abel Ferrara
– Fogalmam sincs, ki is volt ez az Abel Ferrara. Annyit tudok, hogy vannak más filmjei is, de egyiket se láttam. Úgyhogy bízvást mondhatom, az én filmem autonóm alkotás, az én munkámnak semmi köze az övéhez. Egy dolog közös csak a két filmben, a cím, mivel a producer megvásárolta a jogokat. A producer keresett meg az ötlettel, talán mert volt valami, ami már a kezdet kezdetén mellettem szólt: Nicolas Cage világosan értésére adta a producernek, csak akkor írja alá a szerződést, ha én is ott leszek a fedélzeten. Nem ismertük egymást személyesen – találkoztunk ugyan egyszer, ő akkor még tizenkét éves volt, de mindketten elfelejtettük már –, és nekem is az volt az érzésem, hogy ezt a filmet nekünk együtt kell tető alá hozni. A Mocskos zsaru egyszerre vígjáték és bűnügyi komédia. Ezt azért emelem ki, mert a humort eddig nem nagyon vették észre a filmjeimben.

(Mellesleg megjegyezném, hogy mostanában nagyon megy crack a filmekben.:))

Imdb
704 0 0 Film Izé
Kraak & Smaak - Squeeze me ( A Skillz Remix )

Kraak & Smaak a nevétől eltérően nem két, hanem három producer figurát takar. A Kraak & Smaak koncertjein a három producert (Mark Kneppers, Oscar De Jong, Wim Plug) hátul hús-vér ritmusszekció, elöl a mikrofonoknál pedig Rose Spearman énekesnő és MC Seb segíti. A funk-kal, jazz-zel, breakbeat-tel és sok-sok vokállal operáló zenék teljesen ellazítják az embert egy fáradt nap után. Tényleg színvonalas, minőségi produkcióval van dolgunk.

A-Skillz még csak 27 éves, de már fellépett az Egyesült Királyság és a világ legnépszerűbb klubjaiban a funk-ot, hip-hop-ot és a break-et egyedi mix és szkreccs stílusával ötvöző zenéivel.
2003-ban jelent meg a Finger Lickin‘ kiadásában a Krafty Kuts-al közös Tricka Technology című első albuma.

Linkek:

kraaksmaak.com
myspace.com/kraaksmaak
myspace.com/djaskillz
695 1 0 Zene Izé
G-Force (Rágcsávók)

Jerry Bruckheimer producer filmje, ami családi akciófilmnek igérkezik. A történet lényege az, hogy az amerikai kormány állatokat képez ki titkos akciókra. Az állatcsapat most hörcsögökből, vakondból és egy légyből áll.

Imdb | Előzetes
826 2 6 Film Izé
posa86: Tengerimalacok és nem hörcsögök! Egyébként k...a joo lessz
speegy: Ma láttam a 3D-s előzetesét a G-force-nak.Szerintem nagyon el van találva és a látvány sem le [...]
neomatsek: nekem elég erőltetett volt,szal annyira nem jött be:D
Mind a 6 komment
Nine

A Nyolc és fél című Fellini-film musical-feldolgozásában ugyan egy férfi körül bonyolódnak az események, de fontos szerep jut az őt körülvevő nőkoszorúnak is. Guido Conti mellett ugyanis megjelenik többek között a felesége, a szeretője, az édesanyja, a producere, a pártfogoltja… Nem mellékes tehát, hogy kiket sikerül megnyerni a női szerepekre. A névsor ugyan még nem teljes, de már most lenyűgöző. Marion Cotillard, Penélope Cruz, Sophia Loren, Nicole Kidman és Judi Dench biztosan feltűnik majd Rob Marshall filmjében.

Imdb | Előzetes
1398 2 0 Film Izé
9

Az animációs sci-fi Tim Burton és Timur Bekmambetov közös produceri munkájának gyümölcse, Shane Acker 2005-ös rövidfilmje alapján. A posztapokaliptikus világban, ahol 9 világra jön, az emberiség már kihalt, és félelmetes robotok uralják a Földet. 9 csak a szerencsés véletlennek köszönheti, hogy összetalálkozik egy magához hasonlókból álló társasággal, akik rejtőzködve élnek a lepusztult világban. A robotok elsődleges célja hogy elpusztítsák őket, és hamarosan rájönnek, a túlélés - és a civilizáció jövője - érdekében most nekik kell támadásba lendülni.

Imdb
1100 2 8 Film Izé
kasy: s.csuli beküldte az említett Shane Acker féle rövidfilmet. http://www.youtube.com/watch?v=-hzCf [...]
Jokker: Én ma néztem meg, szerintem jól sikerült. Jó az alapgondolata is. Ájánlásra méltó kis mes [...]
St.KolMi: na végre egy normális rajzfilm abbol a szar disneyböl már rég elegem volt:)
Mind a 8 komment
Elhunyt az Oscar-díjas Maurice Jarre 84 éves korában Los Angelesben rákbetegségben elhunyt a háromszoros Oscar-díjas francia zeneszerző, Maurice Jarre, Jean-Michel Jarre apja.

 Maurice Jarre,1952 óta több, mint 150 filmhez írt zenét, köztük olyan klasszikusokhoz, mint a Holt költők társaságának, Hitchcock Topáza , az Arábiai Lawrence , a Doktor Zsivágó  vagy az Út Indiába, utóbbi három filmért Oscar-díjat is kapott. A zeneszerző filmes munkásságát februárban az 59. Berlini Filmfesztiválon Aranymedvével díjazták, de rossz egészségi állapota miatt már akkor is csak tolószékben ülve tudta átvenni a szobrot.

Jarre 1924. szeptember 13-án született Lyonban. Zenei elhivatottságára akkor ébredt rá, amikor meghallgatta Liszt Ferenc II. Magyar Rapszódiáját Leopold Stokowski vezényletével. Ütőhangszeres tanulmányai után 1946-ban duót alakított a kortárs zene nagy alakjával, Pierre Boulezzel, Madelaine Renaud és Jean-Louis Barrault párizsi színházához szerződtek. Az ütősök később mindig nagy szerepet kaptak filmzenéiben. adocean( 'adoceanindexhumljhfrimwm', 0, 0 ) ado.slave('adoceanindexhumljhfrimwm', {myMaster: '7BRHWPBdhxcFPTw.2s2hCkuKgiDzrR5R8_wdJZ.9MwL.a7' });if(typeof adoceanindexhumljhfrimwm=='function') {adoceanindexhumljhfrimwm();} Öt évvel később Jean Vilar kérte fel Jarre-t, hogy komponáljon zenét a Homburg hercege című Kleist-darabhoz, amelynek főszerepeit Gérard Philipe és Jeanne Moreau játszották. Később balettzenéket is szerzett a párizsi opera számára, köztük a Párizsi Notre-Dame-ot. 1952-ben kezdte filmzeneszerzői pályafutását egy rövidfilmmel, és összesen 164 filmhez komponált zenét.

Több háborús filmet kísérnek szerzeményei (A leghosszabb nap , A vonat , Két nap az élet , Jákob lajtorjája ), dolgozott Alfred Hitchcockkal (Topáz ), Luchino Viscontival (Az istenek alkonya), Paul Newmannel (A gammasugarak hatása a százszorszépekre), Franco Zeffirellivel (Názáreti Jézus), Volker Schlöndorffal (A bádogdob ). Hozzájárult Peter Weir két filmjének, A kis szemtanúnak  (1985) és a Holt költők társaságának  (1989) sikeréhez is, de ő írta a Ghost  zenéjét is. "Egy filmben a zeneszerző az utolsó láncszem. Gyakran akkor találkozik a producerrel, amikor az már ég a vágytól, hogy bemutassák a filmet és olyankor nagyon gyorsan mennek a dolgok. Az Arábiai Lawrence-hez hat hetet kaptam Sam Spiegeltől arra, hogy két órányi zenét komponáljak" - vallotta be néhány évvel ezelőtt a Journal de Dimanche-nak adott interjúban. Az Egyesült Államokban letelepedett Maurice Jarre 2006-ban ünnepelte pályafutása 50. évfordulóját a lyoni Auditoriumban fiával, Jean-Michel Jarre zenésszel.
603 1 0 Zene Izé
Run Kid Run - One In A Million
A négy tagú banda Illinois megyéből származik. Bemutatkozó albumuk 2006. májusában jelent meg a Tooth&Nail Records gondozásában, This Is Who We Are címmel, melynek producere James Paul Wisner, aki nem kisebb bandákkal dolgozott már együtt, mint Dashboard Confessional, Further Seems Forever, New Found Glory

A csapat erősségei közé tartoznak a fülbemászó dallamok, melyek hamar az ember fülébe ragadnak, és a felemelő dalszövegek. A Run Kid Run mint a többi T&N-es banda, keresztény szellemiségű, ám a kiadó legtöbb bandájától eltérően, ők nyíltabban vállalják eme nézetüket, dalszövegeikben nem csak rejtett sorokban található Istenhez való ragaszkodásuk, elkötelezettségük.
"Szeretnénk ha az emberek megéreznék Isten szeretetét, mi ezért dolgozunk, szerencsére fogékonyak az emberek, és ezt csak Neki köszönhetjük"

Az elég tömött emo/pop-rock színtéren a srácok kiemelkedőt alkottak, ha szereted ezt a stílust a Run Kid Run a te zenéd. Ha nem, akkor is tegyél egy próbát. Nem fogsz csalódni...
389 0 0 Zene Izé
Repo! - A genetikus opera (Repo! The Genetic Opera)

A Fűrész producereitől!
A nem túl távoli jövőben belső szerveket pusztító járvány söpör végig a világon. A borzalmakon, mindenki nagy megmentőjeként, a GeneCo lesz úrrá: a biotechnológiával foglalkozó cég jó pénzért szervátültetést ajánl megoldásként. Ám akik nem fizetnek időben, azokat a cég emberei levadásszák, a szerveket pedig visszaveszik.
Ebben a rút világban, hol az operáltak drogokon élnek, az embervadászok pedig a törvény védelme alatt állnak, egy fiatal lány (családja rejtélyes történetét feltárva) gyógymódot keres ritka betegségére...
Előzetes
1260 0 0 Film Izé
Harry Dresden, egy magánnyomozó és varázsló akinek varázspálcája egy hoki ütő, néha pedig egy dobverő, s aki egy koponyába zárt szellemmel (Bobbal) él együtt, akit gyerekkora óta ismer. Olykor segít a rendőröknek is. Édesanyja és rokonainak génjeit örökölve született varázslónak.

Ja és Paul Butcher világhírű best sellere alapján Nicholas Cage produceri munkájával megtámogatva született meg ez a nem hétköznapi természetfeletti sorozat.

Előzetese
828 2 0 Film Izé
Fair To Midland - Dance Of The Manatee

A legutóbbi, 2007-es Fables from a Mayfly: What I Tell You Three Times Is True album producere Serj Tankian volt! (a linkelt szám is ezen az albumon szerepel) Új albumuk 2009-re várható. Myspace
460 0 3 Zene Izé
vandk: az albumon az összes szám ugyanilyen fogós és kidolgozott, szal érdemes beszerezni így vagy ú [...]
Reise: nagyon fasza
Szosztar: Elég jó zene!
A sziget (The Island)
Trailer  
Hivatalos website

"Ami leginkább megragadott a forgatókönyvben, az az, hogy nem a tudósok, vagy a 'lemásolt' emberek szemszögéből van megírva, hanem a klónokéból - mondja Walter F. Parkes producer. - Ez valami teljesen új, eddig a klónokról mindig mint tudományos eredményekről beszéltünk, pedig ők is érző, emberi lények."
953 0 2 Film Izé
Ryan: Anno amikor néztem, (mert ha jól emlékszem ez nem egy mai darab) akkor egészen jó volt elsőre, [...]
laci_: Kicsit unalmas már a "nem is a valódi világ vesz minket körül?" kérdés, de a forgatókönyví [...]
Egy axn-en futó sorozat egyik jelenete. A főszereplő aki egy producert alakít kifejti a véleményét a hollywoodi filmekben jelen lévő erőszakról. :) (angol tudás nem árt)
235 0 0 Film Izé
Nehéz úgy végigmondani a híreket, ha a háttérből folyamatosan belepofáznak.
6537 3 3 Izé
MadAce: :D Igaz Killex! Kiváncsi lennék ki az akit egy ilyen felbukkanó hírdetés meghat, meg hisz neki [...]
Killex: find a sexy partner in Miskolc...imádom az ilyeneket, főleg h mostmár a jutyúb is előszeretette [...]
Schabee: hát ez nagyon lol
Napra - Bánat, bánat

A világzenét játszó Napra zenekar 2004. őszén alakult Budapesten. Dalaik közös kiindulópontja a Kárpát-medence népzenéje, amelyet azonban nem autentikus formában adnak elő, hanem a mai kulturális környezetbe ágyazva, újszerű hangzásra törekszenek. Ehhez persze szükséges, hogy a tagok széleskörű ismeretekkel rendelkezzenek és otthonosan mozogjanak a térség zenei világában, valamint annak jellegzetes stíluselemeit könnyedén tudják alkalmazni bármilyen zenei szituációban. A zenekar tagjai korábban a világ- és népzenei színpadokról jól ismert és sikerrel szerepelt együttesekben játszottak. Kiemelkedő hangszeres tudásuk, virtuozitásuk, lendületes előadásmódjuk teszi zenéjüket sajátos erejűvé. Az elektronikus és az akusztikus hangzás elegyítése, az elektronikus hangszerek - dob, basszusgitár, gitár - a népiekkel: hegedűvel, brácsával, cimbalommal, tangóharmonikával együtt megszólaltatva eredményezi a Naprára jellemző egyedi hangvételt. 2007 szeptember 29-én jelent meg első nagylemezük "Jaj, a világ!" címmel, két világhírű londoni producer Ben Mandelson és Rob Keyloch rendezésében a FolkEuróba Kiadó gondozásában.
622 0 0 Zene Izé
Interview Gigi D'Agostino - DIF 2008
822 2 0 Zene Izé
Ez a mi együttesünk honlapja, 30 meghallgatható electro-pop zenével. Jó hallgatózást mindenkinek!

Bármilyen kérdést, vagy észrevételt az opensources.music@gmail.com -ra várunk. További szép napot!
516 0 1 Zene Izé
dojk2: egy két komment azét jöhetne, éprtékelés gyanánt..vagy csak annyi hogy mennyire tetszett..... [...]
Sons & Daughters - Gilt Complex

A két fiúból és két lányból álló glasgow-i Sons And Daughters szépen kifejlődött 2001-es indulása óta. A debütáló hétszámos minialbum, a 2003-as Love The Cup egyenetlen félakusztikus dalai után a kvartett az első igazi nagylemeznek számító 2005-ös The Repulsion Box idejére már zajos, fésületlen szerzeményekkel hirdette, hogy érdemes odafigyelni rá (ezt a 2006-os Szigeten mi magyarok is megtehettük), és a következő nekifutásra gondos megmunkálással – és egy neves producer segítségével – egy egészen remekbeszabott Sons And Daughters-anyag készült.
326 1 0 Zene Izé
Ultra Nate - Free (Muzzaik Remix)

A Muzzaik Productions (Danny-L és Sulliven) 2002-ben alakult.
Pályafutásuk alatt számos sikert értek el itthon és külföldön egyaránt.
2007 - első szerzői album: Between the Beats
2008 - Átvehették "A legjobb Magyar DJ Producer" díjat
Szintén ez évben kaptak egy felkérést Roger Sanchez-től, így június 30.-án az ibizai Pacha-ban zenéltek...
417 0 0 Zene Izé
A THQ ma kiadott sajtóközleménye szerint a pornóipar egyik csillaga, Tera Patrick is csatlakozik a Volition csapatához és "special producer" beosztásban ténykedik a jövőben.
1698 1 3 Tech Izé
Shifty_: És ha tudnád ma milyen tuti posztot küldök be a hölgyről;):) vetkőzik is a drága:D
Máln@: :DD
Errtu: :D az eddigi legtutibb tech post!!! :D
Buju Banton - Driver A

Buju Banton (született Mark Anthony Myrie 1972) Jamaicai dancehall, ragga és reggae énekes-producer.

MÉG infó

Nothing (feat. Ghost, East Coast, Mr. Vegas, New Kidz, Assassin, Mitch, Mr. Lex)

Mighty Dread

Boom Bye Bye

(sajnos azokat a számokat, amiket szertettem volna még, nem találtam...: ( )

Respect!
 

(u.i.: ezt én is a metal-ba raktam megszokásból : D )
672 1 1 Zene Izé
Balázs: Oh what a mighty dread :D nagy zene:) ugye milyen szar a megszokás?! xD
Dj Bobo - Shadows on the Night

DJ BoBo, eredeti nevén René Baumann (Kölliken, 1968. január 5. - ) svájci énekes, dalszövegíró, táncos és zenei producer.

Pár slágere:
Dj Bobo- Let the dream come true
Dj Bobo - Respect yourself

DJ Bobo - Everybody
Dj Bobo - Love Is All Around
DJ BoBo - Take Control

DJ BoBo - Keep On Dancing
DJ Bobo - Where Is Your Love
356 1 4 Zene Izé
CRaPtRaSH: én még most is .... :D éss? ciki? nem ciki,mert felvállalom :D
calipunkszabus: nha most ki az, aki nem vallja be, hogy erre tombolt kiskorában?!..
Purple: http://www.youtube.com/watch?v=UrFhni1fjds&feature=related :DDDD csivávvá :D
Mind a 4 komment
Klute - Phone Call
Klute személyében egy dnb producerről van szó, de nem ritkák tőle a teljesen egyedi, semmihez nem hasonlítható dalok. Jó fülelést.
151 0 0 Zene Izé
Timbaland, Nelly Furtado, Justin Timberlake - Give It To Me

Timothy Z. Mosley (1971. március 10.), ismertebb nevén Timbaland amerikai dalszerző, rapper, zenei producer és szövegíró. Stílusát egyértelműen befolyásolja az R&B, a dance és a hiphop, de a pop műfajában is jeleskedik. Társával, Magoo-val alkotják az Amerikában híres hip-hop duót, a Timbaland & Magoo-t. Manapság főként Brandyvel, Nelly Furtadóval, Justin Timberlake-kel, a The Pussycat Dollsszal, Ludacrisszel és Jay-Z-vel dolgozik együtt.

Több info.: Wikipedia

Slágerei.:

Timbaland - The Way I Are

Madonna ft. Justin Timberlake, Timbaland - 4 Minutes


Timbaland - Apologize (feat. One Republic)


Timbaland Feat. Keri Hilson & Nicole Scherzinger - Scream


Flo-Rida feat. Timbaland - Elevator


Timbaland & Magoo - Flute


Timbaland, Dr.dre, Missy Elliott, Justin Timberlake - Bounce
417 2 1 Zene Izé
MStipee: A OneRepublic - Apologize -hoz annyi köze van Timbaland bácsinak hogy pénzelte a klipet, amivel e [...]
Van 60 db jegyünk a Cukrosnéni c. vígjáték premier előtti bemutatójára (február 5., kedd 20 óra - Palace Lurdy Ház, 9.terem). A jegyeket azon Izé tagok között osztjuk szét, akiknek ki van töltve az adatlapjukon a nemük, születési idejük és az ország/város, ahol élnek; valamint helyesen válaszolnak a következő roppant bonyolult kérdésre: ki játssza a film címszerepét, Candy-t. A helyes megfejtéseket itt küldhetitek be, minden nyertes max. 2 jegyet kap (persze csak ha akar még valakit hívni, nem kötelező, írjátok meg 1 vagy 2 kell).

A film sztorija röviden (a válasz megtalálható a szövegben :) ):
Joe és Baggy szerint teljesen természetes, hogy a szakdoga témája egy pornófilm. Apró bonyodalmak azért nehezítik a munkát: például a producer, aki a pénzéért sztárt akar a filmbe, méghozzá nem akárkit.

Candy Fiveways (Carmen Electra), a világ első számú felnőtt filmese kellene, aki nemrég vonult vissza a szakmából... Viszont senki nem mondta, hogy egyszerű lesz áttörni a szülői hálószobában forgatott diploma-pornóval.

Előzetes:
4113 0 89 Film Izé
kulika: Utólag is de én is köszi a jegyeket! 8) Én is most nyertem először vhol 8) És Luflee én i [...]
rezlavor: Jelentem lezajlott a sorsolas, megkezdodott a nyertesek kiertesitese, ettol fuggetlenul rovidesen po [...]
Luflee: Es ? Nyertem ? :D
Mind a 89 komment
Van 60 db jegyünk a Cukrosnéni c. vígjáték premier előtti bemutatójára (február 5., kedd 20 óra - Palace Lurdy Ház, 9.terem). A jegyeket azon Izé tagok között osztjuk szét, akiknek ki van töltve az adatlapjukon a nemük, születési idejük és az ország/város, ahol élnek; valamint helyesen válaszolnak a következő roppant bonyolult kérdésre: ki játssza a film címszerepét, Candy-t. A helyes megfejtéseket itt küldhetitek be, minden nyertes max. 2 jegyet kap (persze csak ha akar még valakit hívni, nem kötelező, írjátok meg 1 vagy 2 kell).

A film sztorija röviden (a válasz megtalálható a szövegben :) ):
Joe és Baggy szerint teljesen természetes, hogy a szakdoga témája egy pornófilm. Apró bonyodalmak azért nehezítik a munkát: például a producer, aki a pénzéért sztárt akar a filmbe, méghozzá nem akárkit.

Candy Fiveways (Carmen Electra), a világ első számú felnőtt filmese kellene, aki nemrég vonult vissza a szakmából... Viszont senki nem mondta, hogy egyszerű lesz áttörni a szülői hálószobában forgatott diploma-pornóval.

Előzetes:
4712 1 89 Izé
kulika: Utólag is de én is köszi a jegyeket! 8) Én is most nyertem először vhol 8) És Luflee én i [...]
rezlavor: Jelentem lezajlott a sorsolas, megkezdodott a nyertesek kiertesitese, ettol fuggetlenul rovidesen po [...]
Luflee: Es ? Nyertem ? :D
Mind a 89 komment
Egy igazi warthog a Halo-ból! :) A 2009-ben moziba kerülő Halo filmhez készült - nyugi, Peter Jackson a producer, szerencsére nem Uwe Boll! :D
2859 0 14 Autó Izé
bandee1219: Sajna a gépágyú tuti nem működik, pedig elkérném egy kicsit...
Arunson: Amúgy meg a halo filmet lefújták de mind1...
Arunson: te nagyon baro..Uwe Boll-t a saját népe elnevezte a" német rémnek"...szerinted?láttam szinte az [...]
Mind a 14 komment
Egy igazi warthog a Halo-ból! :) A 2009-ben moziba kerülő Halo filmhez készült - nyugi, Peter Jackson a producer, szerencsére nem Uwe Boll! :D
2848 1 14 Izé
bandee1219: Sajna a gépágyú tuti nem működik, pedig elkérném egy kicsit...
Arunson: Amúgy meg a halo filmet lefújták de mind1...
Arunson: te nagyon baro..Uwe Boll-t a saját népe elnevezte a" német rémnek"...szerinted?láttam szinte az [...]
Mind a 14 komment