REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
 Adam Toth - Global Sin
1084 0 0 Zene Izé
State of Mind feat. Thomas Oliver - Parasomnia

Az új-zélandi State of Mind duó 2004-ben robbant be a köztudatba, azóta is a legjobbak között tartják számon őket. Első nagy slágereikkel, mint például a Sunking és a Real McCoy gyorsan közkedveltek lettek: megfordultak a Friction vezette Shogun Audio-nál, a Teebee irányította Subtitles-nél, Doc Scott 31 Records kiadójánál, a Bad Company kiadványain, és még hosszasan sorolhatnánk.
370 0 0 Zene Izé
Hamarosan megjelenik a tech-house műfaj kedvelői számára a Roda Nights Vol. 1
466 0 0 Zene Izé
Blinky™ - egy "aranyos" kis rövidfilm, ütős befejezéssel. ;)
9215 3 17 Izé
Tooni: A vimeós link privát lett, a youtubosat meg törölték, Ki tudja meddig lesz ez is: http://vide [...]
Anthraxia: Baxátok meg!!! csak ennyit fűzök hozzá :P
n!ne: ez azert nagyon beteg am, lattam mar itt a 8kerben lomtalanitast, gyorsan odakepzeltem tooni altal a [...]
Mind a 17 komment
Blinky™ - egy "aranyos" kis rövidfilm, ütős befejezéssel. ;)
9693 0 0 Film Izé
Mayloo & Andrew Style - Szilveszter

Letöltés itt .
651 0 0 Zene Izé
Netsky - Your Way 

Cooperation 1st Anniversary Event with Netsky ( BE // Hospital Rec. )

2010/11/26 (péntek)

Szikra Cool Tour House
...

Ritkán láttunk eddig olyan előadót, aki ilyen gyorsan kapaszkodott volna fel a ranglétrán egyre feljebb és feljebb, vezetve a drum and bass új hullámban érkező tehetségeit Európából. Számos megjelenés a legnagyobb kiadóknál a szakmában, DJ támogatottság, olyan előadóktól, mint Friction, Hype és Fabio, valamint jelölés „Az év legjobb új producer” díjára a Drum + Bass Arena Awards-on, ezek azok a sikerek, melyeket Netsky kevesebb, mint 12 hónapja a háta mögött tudhat! Zenéiben kiemelkedő és egyedi elegyet alkotnak a felemelkedő, melankólikus hatások, a táncparkettre szánt basszusok és dobhatások mellett, így nyilvánvaló, hogy nem kellett ahhoz sok idő, hogy Netsky felkeltse High Contrast és London Elektricity figyelmét.

2010-ben láthattuk Netsky elsöprő sikerű bemutatkozó albumát, melyen számos olyan dal szerepel, amik mára már himnusszá váltak a táncparketten. Éneklős klasszikusok és tiszta új vágású jungle hangzás, ez az ami a védjegyévé vált.

Mióta olyan előadók számaihoz készített elsöprő sikerű remixeket, mint Pendulum, Plan B, Leftfield vagy Swedish House Mafia, Netsky profilja talán még egy szinttel feljebb emelkedett. Mindent összevetve igen fényes jövő elé néz a Hospital kiadó legújabb szupersztárja.

Magyarországi debütáló fellépése November 26. ami a Cooperation csapat első évfordulója alkalmából kerül megrendezésre a már önmagában is vonzerőnek számító vadonatúj Szikra Clubban.



DNB Stage:

Netsky ( Hospital Rec // BE )
Jade ( BSE / Citrus )
Savage & MC Fantom ( Vestax / Legend ) -Exclusive Liquid Set-
Magical Gravity ( Viper )
DigitalPunk ( Cooperation / Nospoon )
Mc Blu-ID

Visual: Still NoiZe
http://www.facebook.com/stillnoize


Belépő: 1500 elővétel
2000 helyszínen

Jegyek elővételben kaphatók a SZIKRA jegypénztárában (Teréz krt. 62.) és online a honlapunkon: www.szikra.eu

SZIKRA cool•tour•house
Cím: 1066 Budapest, Teréz krt. 66

http://www.myspace.com/netskymusic
http://netskymusic.com/
716 1 0 Zene Izé
Chinese Man Records - Skank in the Air
575 1 0 Zene Izé
Óriás - Gyere gyere
501 0 0 Zene Izé
Skream - Listenin' To The Records On My Wall
524 1 0 Zene Izé
Cyantific & Logistics - Brighter Day feat. Natalie Williams (Original Mix)
607 2 0 Zene Izé
Olivia Lufkin - Winter Sleep

Recorded Butterflies

A Little Pain
736 2 1 Zene Izé
spider86: Olivia-chan, érdekes, hogy míg a Nana-ban a visszafogottabb Reira dalait énekelte irl ő sokkal v [...]
Csak nehogy széttépje egy csivava...

Megdöbbentő fotók a világ legkisebb emberéről
6370 3 20 Izé
defty: veszélyes :DDDD
lb7: Jajj annyira torzak, nem csodálkozom, hogy Purple fél tőlük. Nem túl bizalomgerjesztőek.
komcsi: Kicsi ország, kicsi ember, csoda hogy nem találják? :D
Mind a 20 komment
Punnany Massif - Hétvégre
602 1 1 Zene Izé
Kiscsuri: egyik kedvenc :D
A Fields of Joy a fesztiválszezon előtti legnagyobb szabadtéri megmozdulás a budapesti elektronikus zenei életben, amelyet elsősorban a tört ütemek rajongói várnak. Nem véletlenül, hiszen az elmúlt tíz alkalommal a drum and bass legnagyobb sztárjai és a legérdekesebb új arcok mutatkoztak be és tették feledhetetlenné a nyár egyik legfontosabb buliját. Idén – ahogy erre már volt is példa a FOJ rendezvények történetében – kétnapossá és négyhelyszínessé, mondhatni mini fesztivállá bővül a rendezvény, a szombati drum and bass és dubstep nap előtt pénteken a techno, a minimal, a house és az electro lesznek főszerepben. Június 18., péntek /techno, minimal, house, electro/ Kincsem Park (bejárat a Hungexpo felől)   NVC stage Agoria (Infiné, Different - FR) - Balance 016 tour Alex Bau (Credo, CLR - DE) - "Being Wayne Sidorsky" album release tour Format:B (Formatik, Highgrade - DE) Ricardo Tobar (Border Community - RCH) Naga + Beta (Hairy) Subotage (NVC) Sinko (NVC)   Noise Nightlife stage Palotai (Tilos) Karányi (CLS, OSH) Andro (Rise FM) Plastickids (Noise Life) GrgFr & Sukee (Electroghetto)   Június 19., szombat /drum and bass, dubstep/ Hungexpo (bejárat a Hungexpo 2-es kapunál)   Bladerunnaz stage Sub Focus (Ram Records - UK) Original Sin (True Playaz - UK) S.P.Y. (Metalheadz - BR) Chris.su (Subtitles) SKC (Commercial Suicide) Safair (Tactile Vinyl) Mastif (Bladerunnaz) Statik (Bladerunnaz) MC I.D. (Shogun Audio - UK) MC Agent (Unusual Suspects -RO) MC Fedora (Mameluk System) MC Blu-ID   TEST stage Ramadanman (Hessle Audio - UK) Cadik (Real Your Nature) DJ Madd (Boka Rec.) Matt-u (Boka Rec.) Gumilap (Dub Phase) MC Kemon (Dub Phase)       Térkép: http://www.hungexpo.hu/upload/Image/hungexpo/BV_terkep_0511.jpg   Megközelíthetőség: http://www.hungexpo.hu/megkozelithetoseg A Kincsem park legkönnyebben a 2-es metró Pillangó utca megállójától közelíthető meg.   Elővétel Első 100db mindkét napra 2500 HUF Június 18-ig 3000 HUF Bérlet elővételben: 4000 HUF   Elővételes helyek Subvibe (V. Váci u. 40.) www.subvibeshop.com Nyugati nonstop (Nyugati tér) Akt Records (VI. Lovag u. 17.) www.aktrecords.hu Deep lemezbolt (VI. Aradi u. 22.) www.deep.hu Ticketportal.hu és offline árusítóhelyei www.ticketportal.hu   Belépő helyszínen: Napijegy a helyszínen: 3500 HUF / nap Kétnapos bérlet a helyszínen
811 1 2 Zene Izé
vöri: majd jól tele lesz ilyen buzi hülyegyrekekkel.....................
fari.tro: egyszer már volt hozzá szerencsém 2007-ben...nagy zúzda, akinek bejön a lazulat drám. Mármint [...]
High Contrast - Racing Green
657 0 2 Zene Izé
JogiBear: úúgyám :)
vöri: áá de jó is :] ehhez az időhöz nagyon találó
US 3 - Cantaloop (Flip Fantasia)

Ladies and Gentlemen as you know we have something special for you at Birdland this evening a recording for Blue Note Records...

Egy különleges crossover stilus (jazz - rap) egyetlen közismert szerzeménye.
Az eredeti egy Herbie Hancock szerzemény a Cantaloupe Island.

US3  a dal elején elhangzó szöveggel (amit Pee Wee Marquette mond)  egy hires jazz lemezkiadó|nak a Blue Note-nak és az egyik hires New York-i jazz clubnak a Birdland-nek tiszteleg. Ami utólag vissza fordul, mivel a Cantaloop maxi lett az első arany single lemeze a kiadónak.    
640 1 1 Zene Izé
baromka: hihetetlenül jó(és már régóta kerestem)
Record Tripping
5782 2 2 Game Izé
Khendra: ************** #Ð
[conejillo]: ez rohadtjoo :D
  FOREIGN BEGGARS & NOISIA 'CONTACT' OFFICIAL VIDEO (DENTED RECORDS)  
712 1 3 Zene Izé
krokostamas: eléggé nemgyenge :D :D
snake6: kib asszott a SOUND EMBER!!!!
Rájmó: bejövős
Tony Day - Richmond in Blue (speaker bots remix)
______________________________________

Artist Tony Day
Label Electric Life Records
Genre Breaks
Released Thursday, July 9, 2009
719 0 0 Zene Izé
Art from Vinyl Records

(avagy a régi bakelitlemez újrahasznosítása :) )
624 0 0 Art Izé
A The Ting Tings egy angol indie-pop duó, melynek tagjai Jules De Martino (dob, vokál) és Katie White (ének, gitár, basszusdob). Eredetileg Leighből származnak. A banda 2006-ban, Salfordban alakult. Eddig három kislemezt jelentettek meg a Columbia Records lemezcég által kiadott debütáló albumukról. Az első, bemutatkozó kislemez a "That's Not My Name" 2008 május 12-én látott napvilágot, majd rögtön a brit kislemezlista első helyére kúszott. Első, We Started Nothing című albumuk ugyanebben az évben, május 19-én jelent meg, és szintén az első helyig jutott Angliában.
629 0 0 Zene Izé
Nem gyenge a fazon, abban elfáradtam, hogy megnéztem a videót...
10092 6 23 Izé
focuskoma: :D:D:D Nem baj dolgozok rajta, hogy jó legyek. :)
Wald: focuskoma, szar vagy XD
focuskoma: Köszi Mr. T. most látom, hogy mit írtál. Hát igen, sok a figyelmetlen ember...
Mind a 23 komment
Nem gyenge a fazon, abban elfáradtam, hogy megnéztem a videót...
10852 2 0 Sport Izé
Run Kid Run - One In A Million
A négy tagú banda Illinois megyéből származik. Bemutatkozó albumuk 2006. májusában jelent meg a Tooth&Nail Records gondozásában, This Is Who We Are címmel, melynek producere James Paul Wisner, aki nem kisebb bandákkal dolgozott már együtt, mint Dashboard Confessional, Further Seems Forever, New Found Glory

A csapat erősségei közé tartoznak a fülbemászó dallamok, melyek hamar az ember fülébe ragadnak, és a felemelő dalszövegek. A Run Kid Run mint a többi T&N-es banda, keresztény szellemiségű, ám a kiadó legtöbb bandájától eltérően, ők nyíltabban vállalják eme nézetüket, dalszövegeikben nem csak rejtett sorokban található Istenhez való ragaszkodásuk, elkötelezettségük.
"Szeretnénk ha az emberek megéreznék Isten szeretetét, mi ezért dolgozunk, szerencsére fogékonyak az emberek, és ezt csak Neki köszönhetjük"

Az elég tömött emo/pop-rock színtéren a srácok kiemelkedőt alkottak, ha szereted ezt a stílust a Run Kid Run a te zenéd. Ha nem, akkor is tegyél egy próbát. Nem fogsz csalódni...
388 0 0 Zene Izé
Capital Lights - Outrage"

Amerikai "puha -poppunk" együttes.
Az első EP után a Tooth & Nail Records csapott le rájuk.
387 0 0 Zene Izé
NVC Presents:

PAUL KALKBRENNER LIVE (Bpitch Control) Germany
BERLIN CALLING TOUR BUDAPEST


2009.04.03. Péntek, Merlin

Flyer:
http://nvc.hu/kalkbrenner/front.jpg
http://nvc.hu/kalkbrenner/back.jpg
LINEUP:

PAUL KALKBRENNER LIVE (Bpitch Control) Germany
Naga + Beta (Hairy)
Amb (Chi, Audio Therapy)
Sinko + Subotage (NVC)
Dr. Zoidberg (NVC)

Vetítés + Vizuál: Kiégő Izzók

A Merlinben megvásárolt első 50 jegy tulajdonosa
belépést nyer az április 3-án, az Uránia Filmszinházban
megtartott díszbemutatóra.

2009 egyik klubtörténeti eseményének lehetnek tanúi
azok, akik április 3-án a Merlinbe látogatnak, hiszen nem
gyakran fordul elő, hogy egy filmvászonról kilepő zenész
szórakoztassa a nagyérdeműt. Az est vendége ugyanis
nem más, mint a Berlin Calling című film főszereplője, Paul
Kalkbrenner. A film a berlini underground elektronikus
zenei mozgalmat mutatja be egy feltörekvő dj szemszögéből, drogokkal, bulikkal és alkotói válsaggal fűszerezve. A film egyedi atmoszférájú zenéjét szintén Kalkbrenner írta, amely egyébként önálló albumként is megjelent Ellen Allien kiadójánál, a Bpitch Control-nál, tehát garantáltan filmbe illő hangulat fogadja majd a partizókat a magyarországi premier napján
megrendezett bulin.
Paul '94-ben kezdett el berlini klubbokban fellépni,
'96-ban megvásárolta első vasait, tehát régi motorosnak
számít a szakmában. Neve a szcénában jártasaknak
eddig sem lehetett ismeretlen, hiszen 2000 óta folyamatosan ontja magából a megjelenéseket a BPitch Control-nál,
ahol olyan nevekkel is összefuthatunk, mint az Apparat, a Modeselektor, Sascha Funke vagy a Telefon Tel-Aviv.
A Titanic Filmfesztiválon debütáló filmet a Best
Hollywood jóvoltából a hazai mozik árpilis 2-tól vetítik
összehangolva a másnapi Merlines liveact-tel.

Helyszín: MERLIN
Cím / address: 1052 Budapest, Gerlóczy utca 4.

Jegyár:
Első 100 jegy: 2500 Ft !!!
Elővételben: 3000 Ft
Helyszínen: 3500 Ft
Jegyek kaphatók a Merlinben és az Akt Recordsban (Bp, Üllői út 51.)


info:

http://berlin-calling.de
http://bpitchcontrol.de/

http://minimaltechno.hu
http://titanicfilmfest.hu
http://besthollywood.hu

http://myspace.com/novidracrew
http://myspace.com/paulkalkbrenner
http://myspace.com/berlincallingfilm
http://myspace.com/bpitchcontrol

képek:
http://nvc.hu/kalkbrenner/1.jpg http://nvc.hu/kalkbrenner/2.jpg http://nvc.hu/kalkbrenner/3.jpg http://nvc.hu/kalkbrenner/4.jpg http://nvc.hu/kalkbrenner/5.jpg


videók:
http://www.youtube.com/watch?v =tM0DYQUAMQk
http://www.youtube.com/watch?v =drdf8OeBUUM
http://www.youtube.com/watch?v =bF0XyJNTEHI
http://www.youtube.com/watch?v =h6wPo5ZWmSc
2026 0 3 Zene Izé
nvc: már csak 1 hét ;)
bandit: MEG VAN AZ ALBUM ÉS CSAK EZT HALLGATOM !!!!!!! KÖSZÖNÖM A LINKET :D
bandit: NAGYON JÓK A ZENÉK!!!!!! ajánlom figyelmetekbe!
Beatman and Ludmilla - Lizarb The Sad Clown (Original Mix)
893 1 0 Zene Izé
Ulver - Hymn I: Of Wolf And Fear

A norvég black trió 1996-os Nattens madrigal - Aette hymne til ulven i manden című kultikus nagylemezéről. Az album érdekessége az, hogy a 1995-ös Kveldssanger c. lemezük után szerződtette őket a Century Media, hogy csináljanak még ahhoz hasonló albumot. De az Ulver a lemezre szánt pénzt többek között autóra, Armani-öltönyre, alkoholra stb. költötte, és a Nattens madrigalt az erdőben egy 4 sávos magnóval vették fel. 
590 0 2 Zene Izé
pepeti: Örülök hogy tetszik, számomra marha szimpatikussá váltak a tagok ezzel a sztorival:) Amúgy é [...]
közlegény: Én a kveldssanger lemezzel ismertem meg őket. Noha sok black-et is hallgattam anno, mostanra csök [...]
Wall of Sleep - Buried 1000 Times

Szerintem nem túlzok azzal hogy a hazai doom legigényesebb csapata a soproni/budapesti Wall of Sleep, 2007-es albumuk az ...And Hell Followed With Him az esztendő csúcsteljesítménye volt. Így nem icsodálkozunk hogy a svéd I Hate Records vette őket a szárnyai alá.
Myspace
273 0 0 Zene Izé
A vége felé már azt vártam, mikor fúrja le magát a csávó az alsó szomszédhoz...
4371 3 7 Izé
Bubba: Szépen ki "vikszolhatta" azt a kis területet a padlón :D
Wync: szerintem csapágyas a feje
Dawe: közepe olyan darabos mintha GIF lenne xD
Mind a 7 komment
Guinness World Record Football Freestyler
473 0 0 Sport Izé
Új világrekord: Nick Valenda 76 méter magasan biciklizik drótkötélen.
1855 0 18 Izé
Re-Peet: Pedig legalább priviben elárulhatnád neki, hogy merre biciklizzen.. ;)
TinusSs: De jót nevettem:D Egyébként engem totál nem érdekel,hogy hol csajozik, csak ne velem próbálko [...]
sahinel: az egy kecske aki épp csokibarakja az imádkozó turbános bácsit:D Egyébként nincs harag:D
Mind a 18 komment
Gloria Balsam - Fluffy

Szép szerelmes dal egy gyönyörű hangú énekestől (azt is mondhatnám, hogy hangja balzsam a fülnek). Ajánlom a lemezét, igazán profi alkotás!
2747 0 27 Izé
rubigo: ez nem a nő az alien sorozatból?
Phinix: Megkönnyeztem... köszönöm ;)
Kampec: ez gyönyörű volt -.- alig vérzett a fülem tőle "D
Mind a 27 komment
Nightmare Revisited a lemeznek a címe, amin az 1993-as Karácsonyi Lidércnyomás (Tim Burton rendezésében) soundtrack-jén található dalok kerültek feldolgozásra. Az album szeptember 30-án fog megjelenni a Walt Disney Records kiadásában. A Kidnap The Sandy Claws átiratát pedig a Korn előadásában hallhatjátok.


Íme a korongon található nóták és előadóik listája:

01. Overture - DEVOTCHKA
02. Opening - DANNY ELFMAN
03. This Is Halloween - MARILYN MANSON
04. Jack's Lament - ALL AMERICAN REJECTS
05. Doctor Finkelstein/In The Forest - AMIINA
06. What's This? - FLYLEAF
07. Town Meeting Song - POLYPHONIC SPREE
08. Jack And Sally Montage - THE VITAMIN STRING QUARTET
09. Jack's Obsession - SPARKLEHORSE
10. Kidnap The Sandy Claws - KORN
11. Making Christmas - RISE AGAINST
12. Nabbed - YOSHIDA BROTHERS
13. Oogie Boogie's Song - TIGER ARMY
14. Sally's Song - AMY LEE
15. Christmas Eve Montage - RJD2
16. Poor Jack - PLAIN WHITE TS
17. To The Rescue - DATAROCK
18. Finale/Reprise - SHINY TOY GUNS
19. Closing - DANNY ELFMAN
20. End Title - THE ALBUM LEAF
21. Oogie Boogie's Song - RODRIGO Y GABRIELA
808 2 3 Zene Izé
Balázs: szivisen:)
Notimeforlovepony: Atytavilag!!!!!!Mekkora otlet. en az eredeti albumot meg most is halgatom...hitetelen kossz a postot [...]
fadam: ez baróó lesz
Oh No - I can't help myself
stones throw records


A jazzesebb vonal kedvelőinek kifejezetten ajánlom, ha még esetleg nem ismernék.
286 0 0 Zene Izé
Eric B. & Rakim - I know you got soul [Acen remix]

Kicsit régi, de hátha van, aki nem ismeri. :)

Sokaknak ebből a videóból ismerős.

Eredeti verzió 1987-ből - valljuk be, ráfért már egy remix. ;)

Acen Razvi a 90-es évek elején prodecor volt (főleg rave és breakbeat) a Production House Records -nál.

Acen - Close your eyes (1992)

 
421 1 0 Zene Izé
A pekingi olimpián megdöntentő összes futós világrekord. :D
327 0 0 Sport Izé
Gitár gyorsasági világrekord
731 2 2 Zene Izé
fadam: jo volt az elején az a kényszeres pofa amikor 170el kellett kezdenie :D .. tisztelem az ilyet, gon [...]
koocos: wow
Egy izlandi csapat:
MúM - The ballad of the broken birdie records
211 0 2 Zene Izé
közlegény: Ja, és ott vannak myspace-en is http://www.myspace.com/mumtheband
közlegény: Ez irtó jó, nem gondoltam h. ide is felkerül, én Finally We Are No One albumukkal ismertem meg [...]
Régebbi postok...