REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Véreset könnyezik.
5307 3 10 Izé
Fireblade1000: az egyik szeme sír, a másik nevet, de mind a kettő véres!!
Nusihusi: Ez rosszabb, mint az orrvérzés:S
bungle: Ciaó Marina, Könnyelmű csalfa lélek, Ciaó Marina, Hogy is szerethettelek téged, Nem értem. C [...]
Mind a 10 komment
Whiteout (Vakító fehérség)

A Whiteout főszereplője Kate Beckinsale, aki egy Antarktiszi kutatóbázison tölti be a kirendelt rendőrbíró szerepét, és már alig várja a fél éves sötétség beköszöntét, ami számára egyben a távozást is jelenti. Három nappal az indulás előtt azonban egy testet találnak a jégbe fagyva, így Carrie nyomozni kezd az Antarktisz első gyilkossági ügyében. A halottak száma nőni kezd, és Carrie-nek egy hatvan éves rejtélyt kell megfejtenie, mielőtt egyedül marad a gyilkossal a sötétségben egy helyen, ahonnan nincs kiút…

Magyar bemutató: 2009. október 15

Kritika a képregényről | Imdb
1507 0 3 Film Izé
Erunder: Ja, csak kimásoltam a szinapszist, és nem figyelmesen olvastam el csak átfutottam.
bungle: "mielőtt kezdetét egyedül marad a gyilkossal" ??? :)
snake6: jó lessz ez!
THE FOURTH KIND

1972-ben felállítottak egy skálát az idegenekkel találkozásokra. Ha valaki lát egy UFO-t, azt az első típusú találkozásokhoz sorolják. Ha bizonyítékot is szerez a találkozásról, az már a második típusba tartozik. Harmadik típusú találkozás az, amikor konkrét kapcsolatfelvétel történik az idegen lényekkel. A negyedik típust - amikor elrabolják az idegenek az embert - igen nehéz bizonyítani, az esetek nagy részében csak fikciónak, figyelemfelkeltésnek tartják az emberek. Egészen mostanáig.
Az igaz alapokon nyugvó thriller középpontjában egy a mai napig meg nem oldott rejtély áll. Alaszkában, egy kisvárosban 40 évvel ezelőtt szokatlanul magas számban észleltek az emberek megmagyarázhatatlan eseményeket. A kormány tagadja az állításokat…

Imdb
1235 1 7 Film Izé
1nessa: Nagyon jo film, nagyon tetszett.:)
Erunder: Hát Milla Jovovich tényleg nagyot alkot benne. Ez a fél még azokra is rá fogja hozni a frász [...]
destiny13: Reméljük Milla Jovovich megint nagyot alkot
Mind a 7 komment
The Imaginarium of Doctor Parnassus

Idén láthatjuk utoljára filmszerepben a tragikusan fiatalon elhunyt ausztrál színészt. Terry Gilliam, a szépemlékű Monty Python tagja, a Brazil, és a 12 majom rendezője az év végén mutatja be legújabb filmjét, a The Imaginarium of Doctor Parnassus-t. A címszereplő Doctor Parnassus (Christopher Plummer) már ezer esztendeje éli a halhatatlanok életét, amit egy, az Ördöggel kötött egyezségnek köszönhet. Élete fonala soha nem szakad meg, ha gyermekét átadja neki, amint betöltötte tizenhatodik életévét. Parnassus doki utazó színházával, cirkuszával járja a világot. A csapat tagja a zsebmetsző Anton és a kis növésű Percy. A társulat legnagyobb száma az a mágikus tükör, aminek segítségével a nézők áttörhetik a valóság határait és bámulatos dolgoknak lehetnek szemtanúi. Nem lenne semmi gond, ha nem közeledne egy gyorsvonat sebességével a doktor lányának tizenhatodik születésnapja. Az Ördög pedig eljön, hogy behajtsa a tartozást, ahogy az a szerződésben áll.

IMDB
 

Ekkor bukkan fel egy rejtélyes idegen (Heath Ledger), aki a társulat többi tagjával összefog, s párhuzamos világok veszélyeivel néz szembe, csak hogy végül kiszabaduljon a lány. A The Imaginarium of Doctor Parnassus forgatása Heath Ledger halála után veszélybe került, a rendező először le akarta állítani a projektet. Később azonban beütött az isteni szikra, s Terry Gilliam arra jutott, hogy minden alkalommal, amikor új világban lép a Heath Ledger által megformált alak, akkor a környezethez hasonlóan ő is megváltozik. Így esett meg, hogy a rendező barátja (Johnny Depp) és a színész barátai (Colin Farrell és Jude Law) is beszálltak a filmbe. A három színész egyébiránt a gázsiját egy az egyben Heath Ledger kislányának ajánlotta fel, ahogyan a filmet készítői Heath Ledger emlékének dedikálták.

Hivatalos honlap
850 0 7 Film Izé
Erunder: Most már jó.
Purple: egyébként nem jó a post :)
Purple: hehhe :D én ezért rettegek már előre, mert az alízt elvileg moziba nézzük meg :D
Mind a 7 komment
A 114-es szoba rejtélye. ;)
10722 3 12 Izé
joovan: ezt az egészet a barma azért csinálta sztem, hogy ne legyen olyan "átlagos" hotel. Ezzel csinál [...]
Darkshade: De miért kellett erről itt sajt-ótájékoztatót tartani?
kócimbóc: Vagyis egeret :D
Mind a 12 komment
Miért nem hív fel a pasi?

Válasz a legnagyobb rejtélyre
595 0 19 Pink Izé
csillaghal: ááá már anélkül is ez vagyok. :) köszi köszi
CRaPtRaSH: csak a végére nehogy kávéfüggő nealvós idegbeteg picopata legyél ám itt nekünk ;D drukk dr [...]
csillaghal: na ez most az én cikkem. várom hogy felhívjon életem pasija. (olyan igazi barbie fiúfejű) druk [...]
Mind a 19 komment
One Eyed Monster

Egy felnőtt film stábjának, akik egy hóviharban rekedtek, össze kell fogniuk egy rejtélyes és halálos idegen ellen aki (ami) félelmetesebb, mint az Alien és csúnyább, mint E.T.

A "főszereplőről"

Imdb | Még több poszter a filmről itt.
8966 4 45 Izé
Erunder: Azt tudod-e hogy ki az a hosszúgépfegyver? :)
kocpet: Feliratot nem tud valaki hozzá?
bungle: Akit érdekel: One.Eyed.Monster.DVDRIP.XVID-TFE (torrent oldalakon megtalálja :))
Mind a 45 komment
One Eyed Monster

Egy felnőtt film stábjának, akik egy hóviharban rekedtek, össze kell fogniuk egy rejtélyes és halálos idegen ellen, aki (ami) félelmetesebb, mint az Alien és csúnyább, mint E.T.

A film hivatalos honlapja itt.
 
A "főszereplőről"

Imdb | Még több poszter a filmről itt.
6627 1 19 Film Izé
1nessa: Ha-ha-ha...:D Kepzeld nem.:P Dvd-rol neztem ...
Erunder: És a 18 as karikát nem láttad a sarokban? :D
1nessa: Uristen ez a film....megneztem mert kivancsi voltam h lehet egy nemiszervrol ilyen filmet kesziteni. [...]
Mind a 19 komment
The Reader (A felolvasó)

A második világháború utáni Németországban a tinédzser Michael Berg rosszul lesz az utcán, és a nála kétszer idősebb nő, Hanna segít neki hazajutni. Amint a fiú felgyógyul a skarlátból, meglátogatja, hogy megköszönje gondoskodását, és csakhamar titkos, szenvedélyes viszony alakul ki közöttük. Michael rájön, hogy Hanna szereti, ha felolvas neki, és miközben a fiú az Odüsszeiából és a Huckleberry Finnből olvas, egyre mélyebbre merülnek a testi gyönyör világába is. Ám az egyre erősödő kötelék egyszercsak megszakad Hanna rejtélyes eltűnésével. Amikor nyolc évvel később a joghallgató Michael megfigyelőként részt vesz náci háborús bűnösök perének tárgyalásán, hirtelen megpillantja Hannát a vádlottak padján. Ahogy lehull a lepel a nő múltjáról, Michael olyan titokra döbben rá, mely mindkettejük életére hatással lesz. A felolvasó az igazság, küzdelem, és a megbékélés története, mely azt mutatja be, hogyan tud egyik generáció megbirkózni egy másik bűneivel.

Magyar feliratos előzetes | Imdb

Bemutató dátuma: 2009. április 23

Díjak és jelölések:
BAFTA-díj (2009) - Legjobb női alakítás: Kate Winslet
Golden Globe díj (2009) - Legjobb női mellékszereplő: Kate Winslet
Oscar-díj (2009) - Legjobb női alakítás: Kate Winslet
BAFTA-díj (2009) - Legjobb film jelölés: Redmond Morris, Donna Gigliotti, Sydney Pollack, Anthony Minghella
BAFTA-díj (2009) - Legjobb rendező jelölés: Stephen Daldry
BAFTA-díj (2009) - Legjobb operatőr jelölés: Chris Menges, Roger Deakins
BAFTA-díj (2009) - Legjobb adaptált forgatókönyv jelölés: David Here
Golden Globe díj (2009) - Legjobb rendező jelölés: Stephen Daldry
Golden Globe díj (2009) - Legjobb film - drámai kategória jelölés
Golden Globe díj (2009) - Legjobb forgatókönyv jelölés: David Here
Oscar-díj (2009) - Legjobb film jelölés: Redmond Morris, Donna Gigliotti, Sydney Pollack, Anthony Minghella
Oscar-díj (2009) - Legjobb rendező jelölés: Stephen Daldry
Oscar-díj (2009) - Legjobb operatőr jelölés: Chris Menges, Roger Deakins
Oscar-díj (2009) - Legjobb adaptált forgatókönyv jelölés: David Here
817 5 2 Film Izé
Jokker: Ritka szép film, érdemes megnézni!
Chamy: uhh, ezt nagyon várom egyszer 'véletlenül' elolvastam a könyvet... kíváncsi vagyok a filmre
Claire Stanwick CIA tisztviselő és Ray Koval brit titkosügynök otthagyják a kormányzati hírszerzés világát, hogy megszedjék magukat a két rivális multicég közt dúló, jól jövedelmező hidegháborúban. A küldetésük? Biztosítani egy termék titkosságát, amely egy vagyont hoz annak a cégnek, amely előbb szabadalmaztatja azt. Ugyanis megbízóik - Howard Tully iparmágnás és Dick Garsik vezérigazgató - semmilyen eszköztől nem riadnak vissza. Ám ahogy a tét nő, a rejtély fokozódik és a taktikák egyre mocskosabbá válnak, Claire és Ray számára a legravaszabb titok mégis egymás iránt érzett egyre növekvő vonzalmuk lesz. És ahogy próbálnak egy átveréssel a másik előtt járni, a két munkamániás profi azon kapja magát, hogy ármánykodásaikat az a valami veszélyezteti, amit nem tudnak kicselezni: a szerelem.

Előzetes | Imdb
592 1 0 Film Izé
Bor, mámor, provence (A Good Year)

Előzetes
A bankár Max új tranzakciójának sikerét beárnyékolja bácsikája halálhíre. Miközben Franciaországba utazik, ahol kastélyt és szőlőbirtokot örökölt, a munkaadója vizsgálatot indít ellene. Kiderül, hogy a pincészet sokat érhet. Max maga sem tudja, mihez kezdjen, vegye át az irányítást, vagy értékesítse. Az emlékei mellett sok idejét foglalja le Fanny, az étterem tulajdonosnője. Az álmodozásnak vége szakad, amikor felbukkan Christie, a nagybácsi törvénytelen lánya. Max szerint viszont szélhámos. De nem ez az egyetlen rejtély a nagybácsi és a birtok életében.
Leírás
430 1 0 Film Izé
Repo! - A genetikus opera (Repo! The Genetic Opera)

A Fűrész producereitől!
A nem túl távoli jövőben belső szerveket pusztító járvány söpör végig a világon. A borzalmakon, mindenki nagy megmentőjeként, a GeneCo lesz úrrá: a biotechnológiával foglalkozó cég jó pénzért szervátültetést ajánl megoldásként. Ám akik nem fizetnek időben, azokat a cég emberei levadásszák, a szerveket pedig visszaveszik.
Ebben a rút világban, hol az operáltak drogokon élnek, az embervadászok pedig a törvény védelme alatt állnak, egy fiatal lány (családja rejtélyes történetét feltárva) gyógymódot keres ritka betegségére...
Előzetes
1260 0 0 Film Izé
Megoldódott Prawo Jazdy rejtélye
7868 3 15 Izé
Zsobi: Bocsi...NEM A MAGYAR rendőrők voltak a feljelentők!!! Az ÍR rendőrség munkatársai tettek fel [...]
Mr PIMP: Én most kaptam a hírt, hogy a magyar rendőrök 2 éve nyomoznak egy bizonyos "Driving Licence" ne [...]
peanut: Miért van a rendőr fején szappan? Mert hülye....
Mind a 15 komment
Misztikus tűz. Csak dobd a port a tűzbe, és az mindenféle színben lángol. Még jó, hogy lehet kapni...
5758 3 7 Izé
Tóth József: Én is szoktam relaxálni, de az általában fekete-fehér. (azt mondják, az álmok nem szinesek.) [...]
doktorcukor: Pontosítanék.. A kationoknak nincsenek "lazán kötött delokalizált elektronjaik"!! A fémsók a [...]
Jocyka: fémionokat te a mindennapokban általában a sóik formájában találsz...pl: Nárium: nátrium-kl [...]
Mind a 7 komment
Rejtélyes "kísértet-részecskék" jelentek meg.

"Az elméletek szerint a számunkra jelenleg láthatatlan sötét anyag teszi ki a világegyetem anyagának megközelítőleg 85 százalékát. Egy másik verzió a húrelmélet hétdimenziós membránjait citálja elő, olyan elméleti felületeket, melyeket egzotikus részecskék népesítenek be. Ezek a magasabb dimenziójú membránok kölcsönhatás közvetítő részecskéknek, mértékbozonoknak adhatnak otthont, melyek gyenge kölcsönhatásba lépnek háromdimenziós világunkkal és egy halvány, de kimutatható jelet hoznak létre az adatokban."

 Egy kis kultúra =P
2135 0 4 Tech Izé
ga_-bor: Ma a szegedi egyetemen pl többek között erről volt vitafórum... szóval több embert foglalkozt [...]
bob: nem a technológiai részletek a lényeg, következtetni kéne :D
sipijoe: Ezt valaki értette?
Mind a 4 komment
Arcane Season 2 - The Stone Circle: 1 rész

2 rész | 3 rész | 4 rész | 5 rész | 6 rész | 7 rész | 8 rész
7393 1 23 Game Izé
wadricha: vki tudna segíteni a 2-odik résznél azoknál a kis kapcsolóknál? :S nem meegy :(
vadoc66: Köszi szépen a játékot Crepitus, szuper volt :) Köszi-köszi-köszi! Már rég játszottam ilye [...]
Kerlés: A negyedik részt nem tudom végigjátszani. Már régen próbáltam, de túl nehéz. Pont uaz az eg [...]
Mind a 23 komment
Törőcsik Marit gépek tartják életben - rejtélyes kómábaesés
164 0 0 Pink Izé
Arcane Season 1 - The Miller Estate: 1 rész
2. rész | 3. rész | 4. rész
4884 2 30 Game Izé
vadoc66: Azoknak akik elakadnának de szeretnék a játékot végigjátszani itt a végigjátszás :) Have fu [...]
vadoc66: A második játéknál csak az újságpapírt tudom megszerezni. Nem tudom kinyitni se a szekrényt, [...]
414lufi: Középsö sor. Zöldön fog világitani
Mind a 30 komment
The Stone of Destiny
13857 6 6 Game Izé
Kerlés: Köszi witep! Nagyon kedves vagy! :))
hohoju: Sziasztok!Csak mondom,hogy ha letöltitek 60 percet játszhattok vele.Nagyon jó.
witep: Bocs, az a zárójel nem kell a végére
Mind a 6 komment
Mystery Case Files: Ravenhearst
14332 4 5 Game Izé
Beus22: Nagyon jó,köszi!
CrazyLime: Bocs, hülye kérdés volt. Nekem nem hozta be az oldalt először.
CrazyLime: Ha megkérdezhetem honnan töltötted le? Teljes verziót? Köszi
Mind a 5 komment
Mystery Case Files: Prime Suspects
18888 5 7 Game Izé
csicsilla: a cirkuszos részt teljesen le lehet tölteni ,nekem csak azt sikerült de azt végigvittem nagyon t [...]
Beus22: Tök jó,kár,hogy rövid.Majd' kiesett a szemem,de sikerült végigvinnem.
ramalama: Köszi köszi köszi!!!!
Mind a 7 komment
The Secret of Margrave Manor
10872 2 8 Game Izé
ramalama: Köszi!!!
Beus22: Nagyon jó,csak rövid!Én is imádom az ilyen játékokat,Köszi!!!!!!!!!
Kerlés: Ezen az oldalon 4 darab van, a varázskép szóra kell kattintani. Csak rövidek.
Mind a 8 komment
Eagle Eye (Sasszem)

Jerry (Shia LaBeouf) és Rachel (Michelle Monaghan) két idegen, akiket összehoz egy rejtélyes telefonhívás. A hívó fél egy nő, akit egyikük sem ismer, és aki az életüket és a családjukat fenyegetve egyre veszélyesebb helyzetekbe hajszolja Jerryt és Rachelt, miközben a hétköznapok technológiáját használva követi minden lépésüket, és úgy tűnik, mindent lát.

A film D.J. Caruso rendezésével október 2-án kerül bemutatásra Magyarországon.
2599 0 9 Film Izé
csicsilla: egyszer jo volt,nem szeretem mikor nők keménykednek,meg mittomén...nem jön be a páros akciofilm [...]
r3clbull: tudna valaki kuldeni cinemastore.hu meghivot? megkoszonnem :D
xontflong: Mindent lát? Csak nem Byakugan-ja van? XDXDXD
Mind a 9 komment
Eagle Eye (Sasszem)

Jerry (Shia LaBeouf) és Rachel (Michelle Monaghan) két idegen, akiket összehoz egy rejtélyes telefonhívás. A hívó fél egy nő, akit egyikük sem ismer, és aki az életüket és a családjukat fenyegetve egyre veszélyesebb helyzetekbe hajszolja Jerryt és Rachelt, miközben a hétköznapok technológiáját használva követi minden lépésüket, és úgy tűnik, mindent lát.

A film D.J. Caruso rendezésével október 2-án kerül bemutatásra Magyarországon.
3028 2 8 Izé
r3clbull: tudna valaki kuldeni cinemastore.hu meghivot? megkoszonnem :D
xontflong: Mindent lát? Csak nem Byakugan-ja van? XDXDXD
Ujvy: volt az elmúlt két hónapban 3 is, csak neked nem szóltunk..:D
Mind a 8 komment
Brown Dyed Hotel - újabb remek darab a rejtvény/rejtély kedvelőinek
1813 0 17 Game Izé
Sewyra: Akkor ügyi vagy, segítene valaki a fekete tónál? ;)
ramalama: huhh.. kész :) Két órát csavartam az agyamat, de megérte :) Betegebb, mint amilyennek látszik [...]
Sewyra: Ha esetleg véletlen rájössz, akkor majd szólj! ;) Nekem azóta sem jött össze =)
Mind a 17 komment
Amnesya - Eddig még senkinek sem sikerült befejeznie a játékot... na ki lesz az, aki megfejti az összes rejtélyt/rejtvényt? :)
Sok sikert hozzá!
9449 6 321 Game Izé
Irodeak: Most már a 38-ason vagyok megvannak a koordináták megvan a forrásban az origo mégse kapok érte [...]
Irodeak: a tutorialt kell átírni az urlbem :) ha valaki még játszik ezen segíthetne mert megint neki ind [...]
Kiscsuri: Jó de ott amikor villog mit kell teni?Mikor írja h:Don't forget,this is a riddle! Find your way to [...]
Mind a 321 komment
Vándorkövek

Wiki cikk.
10707 7 45 Izé
crassus88: Oh. Köszi, akkor utána nézek, mert én csak a gleccseres verziót tanultam :D
pepeti: Még mindig jobb mint olyan tudálékosak akik nem tudják megmagyarázni csak leírják vmiről hog [...]
winkytct: nem, nem nezek TV-t... de nem is hiszem h koze van a TC-nek a hulye emberekhez ... nah mindegy ... [...]
Mind a 45 komment
Huntsville - Keresd a tárgyakat
7331 6 8 Game Izé
csicsilla: - MCF Madame Fate isohuntrol nekem mèg most is megy lekopogom pedig tolom rendesen a többi nek [...]
Kerlés: "isohuntot" pontosítanád? Én is megpróbáltam letölteni, de csak ideig óráig működött!
Purple: akkor demo-t szedtél! nekem az összes teljes verziós, és baromi hosszuak :) de nagyon jó! én i [...]
Mind a 8 komment
The Signal - egy ismeretlen eredetű, rejtélyes rádiójel száll meg minden TV-t, mobiltelefont és rádiót, aminek hatására az emberek agresszív őrültté válnak és hentelni kezdik egymást (quicktime trailer az apple.com-on). Ennyi röviden a film története, amiben érzek egy kis irónikus üzenetet a média felé ("Why can't you just keep your mouth shut and watch TV?" LOL!). Ami viszont kicsit Izéssé teszi az egészet: egy kaliforniai moziban a vetítés során valaki bekattant és leszúrt két, számára teljesen ismeretlen embert, majd elmenekült. Morbid lennék, azt mondanám, jó kis reklám a filmnek. ;) Ha lesz hazai vetítés, javaslom közös Izés vetítésnek, hátha páran  lerendezik egymással a problémájukat. :D

1866 1 30 Film Izé
bungle: Csak szólok, már van felirat a limited dvdrip-hez. ;)
csirek: jah bocs :S
JOkeRpappa: hát bizony ez nekem tetszik, 100% hogy megnézem:) szal tessék rettegni aki a közelemben lakik:D
Mind a 30 komment
The Signal - egy ismeretlen eredetű, rejtélyes rádiójel száll meg minden TV-t, mobiltelefont és rádiót, aminek hatására az emberek agresszív őrültté válnak és hentelni kezdik egymást (quicktime trailer az apple.com-on). Ennyi röviden a film története, amiben érzek egy kis irónikus üzenetet a média felé ("Why can't you just keep your mouth shut and watch TV?" LOL!). Ami viszont kicsit Izéssé teszi az egészet: egy kaliforniai moziban a vetítés során valaki bekattant és leszúrt két, számára teljesen ismeretlen embert, majd elmenekült. Morbid lennék, azt mondanám, jó kis reklám a filmnek. ;) Ha lesz hazai vetítés, javaslom közös Izés vetítésnek, hátha páran  lerendezik egymással a problémájukat. :D

2242 1 30 Izé
bungle: Csak szólok, már van felirat a limited dvdrip-hez. ;)
csirek: jah bocs :S
JOkeRpappa: hát bizony ez nekem tetszik, 100% hogy megnézem:) szal tessék rettegni aki a közelemben lakik:D
Mind a 30 komment
Gyerekkorom nagy rejtélye volt, hogy készül az üveggolyó. Most végre megtudtam! :)
7384 5 3 Izé
sahinel: lol ezen én is borultam kiskoromban.
attti: tényleg sokáig tart,de nagyon jól néznek ki.
triniti: Nem gondoltam volna, hogy egyes darabokkal ennyit kínlódnak.
A hét rejtélye: honnan esett egy bazi nagy jégtömb erre a floridai kocsira? (Állítólag nem jár repülő arrafelé...)
6472 1 3 Izé
loller: aszongya a csaj a riportban, hogy netán egy űrhajórol? vagy mi... mennymá, egy meteorit elégne, [...]
mtzolee: hja:) huhhh de szomorú lennék én is ha így kinyírnák a verdám... főleg ha ilyen verdám lenn [...]
Connektor: (J)égből pottyant mesék! :)