REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Októbertől indul a The Walking Dead az amerikai AMC csatornán, amely egy népszerű képregényre alapuló zombisorozat lesz Frank Darabont (Remény rabjai, Halálsoron) készítésében.

A történet a “zombi apokalipszis” után zajlik, és középpontjában Rick Grimes, egy kisvárosi rendőrtiszt áll, aki családjával és néhány hozzájuk csatlakozó emberrel megpróbálnak biztonságos helyre jutni a zombiktól hemzsegő világban.

A szereplők közül kiemelném a Prison Break-ből ismerős  Sarah Wayne Callies-t.

IMDb.
3487 4 54 Izé
bungle: SPOILER: Most a szezonzáróban tényleg az operatőrt agyalta meg Negan? ;)
bungle: Before They Were Famous: The Walking Dead www.youtube.com/watch?v=R-IEsJVNNM0
Ravennë: http://youtu.be/6IF7QX8uMhg
Mind a 54 komment
Októbertől indul a The Walking Dead az amerikai AMC csatornán, amely egy népszerű képregényre alapuló zombisorozat lesz Frank Darabont (Remény rabjai, Halálsoron) készítésében.

A történet a “zombi apokalipszis” után zajlik, és középpontjában Rick Grimes, egy kisvárosi rendőrtiszt áll, aki családjával és néhány hozzájuk csatlakozó emberrel megpróbálnak biztonságos helyre jutni a zombiktól hemzsegő világban.

A szereplők közül kiemelném a Prison Break-ből ismerős  Sarah Wayne Callies-t.

IMDb.
2639 0 1 Film Izé
bungle: Sajnos előzetes még csak ilyen gagyi kamerás van, ha lesz jobb, majd cseréljük...
A Universal Pictures bemutatta a Devil előzetesét, amely történetének nem más az értelmi szerzője, mint M. Night Shyamalan (az utóbbi időkben készített hülyeségei után talán még van remény? b.) A rendező ötletét Brian Nelson írta forgatókönyvé (akkor talán van - b.), és a REC amerikai változatáért, a Quarantineért felelős Dowdle testvérek rendezték. A történet egy néhány egyszerű, hétköznapi emberről szól, akik beszállnak a liftbe, de az megáll és nagyon furcsa dolgok kezdenek el történni odabent. Az öt személy közül valaki nem az, aminek látszik. Azt hiszem ez egy nagyon érdekes film lesz. Egy kevés helyszínen - gyakorlatilag a liftben - játszódó, a karakterekre összpontosító misztikus történet... Ebből még lehet valami és biztosra veszem, hogy tartogat néhány meglepetést is azt a bizonyos személyt illetően.
5798 6 11 Izé
zodiac: Lehet elírták a címet, nem is devil, hanem debil.
zodiac: Nem 2:22-nél? http://kepfeltoltes.hu/100720/devil_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Az valami kötözött fe [...]
zodiac: Ez jó volt, csak a végét nem értettem. :D
Mind a 11 komment
Aki sosem lesz a férjed - 4 reménytelen pasitípus, akivel ne kezdj
1619 0 9 Pink Izé
CRaPtRaSH: késő ... :DDDDDD
DubleB: "10 jótanács, ha a szőnyegre hugyozik"... :)):)):)) na ez megnevettetett
Nas: Úgy bírom az ilyen "használati utasításokat"! :D "Hogyan válaszd ki a neked való pasifajtát" [...]
Mind a 9 komment
Újabb parajelenségek ( Paranormal Activity 2 )

Hamarosan megérkezik 2009 egyik legnagyobb pénzügyi sikerének a folytatása. Egyelőre nagy kérdés, hogy a második rész beváltja-e a hozzáfűzött reményeket, vagy úgy jár mint anno a hasonló pályát befutó Ideglelés (a második rész csúfos bukás lett). Az biztos, hogy nem lesz egyszerű dolga, hiszen a Fűrész sorozat legújabb epizódjával (7. rész és 3D-s) kell megküzdenie Október 22.-én.
1579 2 8 Film Izé
Erunder: A posztra kattintva már a Paranormal Actitvity 3 előzetese található. Kell ehhez még mást is h [...]
CrazyLime: Nekem van olyan ismim aki tényleg be is vette xD Am tényleg ritka sz@r volt az elsőrész, de azé [...]
Penge70: Ritka nagy szar volt az első rész ez sem lesz különb
Mind a 8 komment
Arkaea - Locust
 

Nem, a Fear Factory nem oszlott fel! (még csak az kéne) :)

A jó öreg Christian Olde Wolbers és Raymond Herrera gondolt egyet és készített egy demót egy új banda reményében. Az anyagot elküldték Jon Howard-nak a Threat Signal énekesének, akinek nagyon megtetszett a dolog és csatlakozott Christianékhoz. Basszus téren viszont akadtak gondjaik. Előszőr Sam Rivers-t (Limp Bizkit) akarták felkérni, hogy segítsen nekik, de ezt később visszamondta. Következő áldozatuk Ryan Martinie (Mudvayne) lett volna, visszautasítását a Mudvayne különleges bass hangzásával magyarázta, amit nem akart belevinni egy másik bandába. Eltelt egy kis idő és megszületett a döntés. Pat Kavanagh-ra esett a választás, aki szintén a Threat Signal tagja.

Első albumuk a Years in the Darkness címet kapta.
507 0 0 Zene Izé
Reménykedjünk benne, hogy idén nyáron nem ez lesz a divat...
15653 3 25 Izé
vöri: háhá nekem van :D
Cheebeeke: Én is azt néztem meg leginkább :D
BoszoN: A 45. képet én is kiszúrtam, már rég akarok csinálni 1-ilyen nadrágot, már tanulgatom a tán [...]
Mind a 25 komment
The Company Men

Afflecket kirúgják a menő üzletemberes melójából a gazdasági válság miatt, és egy építkezésen kezd dolgozni.

Az előzetesből, ami valójában egy pár perces szöveg nélküli klip, nem derül ki túl sok. Az alap történet, amit viszont feltártak előttünk, hát eléggé silány. Sehol egy konfliktus, vagy valami ami felkeltené az érdeklődésünket, ha a film is ilyen lesz akkor az nagy csalódást fog jelenteni sokak számára. Azért reménykedhetünk a szereplőgárda igényességében, hogy milyen filmeket vállalnak el.

Imdb
497 0 0 Film Izé
A vágykeltők többnyire beteljesítik hozzájuk fűzött reményedet, ám léteznek olyanok, amelyeknek a közelébe se merészkedj! Nem csak egészségre, életedre is veszélyesek!
478 0 1 Pink Izé
Purple: wááá csillagánizs, fahéj... imádom :) (a postbelieket meg amúgy sem szándékoztam használ [...]
Vicces, meghökkentő, bizar, durva videók válogatása a 2009-es futballszezonból. :)

2 rész 

Ezzel a postal szeretnék minden kedves Sport Izé látogatónak Boldog Új Évet Kívánni és reménykedem benne, hogy jövőre egy picit több lesz az általatok beküldött postok mennyisége. :)
1788 2 2 Sport Izé
likol: Boldog új évet!:)
Davek: Baromijó kis összeállítás sírtam a röhögéstől 1-2 helyen. B.U.É.K :D
Sunshine Cleaning

A család kicsi kincse producerei feltűnően hasonlót alkottak. itt is fura emberek családok találkoznak érzelmi gondokkal küszködve, és azokat akarják legyűrni. De ebben még nem merült ki a hasonlóság, ugyanis a nagyapát ugyan az a színész alakítja, de ez még hagyján, mert ugyan úgy is. A drogokat leszámítva. A gyereknek itt is valami baj van a fejével, csak most nem néma, hanem nyal. Nem utolsó sorban pedig a cselekmény itt is annyira szürreális és morbid mint a Little Miss Sunshine-ban. viszont akinek az nem jött be ne ijedjen meg ettől, lehet ez tetszeni fog, állítólag ebbe több a humor.


Rose, a középiskolai pompom-lányok csapatkapitánya harmincas éveire gyerekét egyedül nevelő anya és takarítónő, aki egy házasember szeretője. Húga, Norah otthon lóg apjánál, aki botcsinálta üzletemberként még mindig a nagy dobáson gondolkodik. Hogy problémás kisfiát magániskolába írathassa, Rose sajátos vállalkozásba kezd húgával: bűntények helyszínein vállalnak takarítást a gyors pénz reményében. Munkájuk során az ő kapcsolatuk is változik, és más embereknek is próbálnak segíteni.

Imdb
693 0 1 Film Izé
Davek: Nagyonjó film éncsak ajánlani tudom.
London

London nem a jól ismert világváros, hanem egy nő. Méghozzá csinos, ellenállhatatlan nő. Nem csoda hát, hogy Syd kész roncs, miután véget ér kettejük szenvedélyes, ugyanakkor viharos kapcsolata. A szakítás után Syd a kábítószerhez és az alkoholhoz menekült, így próbált felejteni - kevés sikerrel. Amikor megtudja, hogy barátai búcsúbulit szerveznek Londonnak, annyira feldühödik ezen, hogy dílere kíséretében beront a partira. Abban reménykedik, hogy megakadályozhatja volt szerelme költözését - kerül, amibe kerül.

Imdb | Előzetes
618 0 2 Film Izé
go-free: amiben jessica biel benne van... :D
jethro: ez jóóó :))
Extraordinary Measures

Az igaz történet által INSPIRÁLT (Ez jó akkor most a film nem igaz történeten alapszik, csak igaz történet INSPIRÁLTA. Értitek?! :)) filmdráma főszereplője egy házaspár, John és Aileen Crowley akiknek a gyermeke egy nagyon ritka genetikai rendellenességben szenved. A szülők már hajszál híján teljesen feladták a reményt gyermekeik gyógyulásának ügyében, amikor John összetalálkozik egy kutatóorvossal aki, a birtokában van egy lehetséges gyógymódnak. A film valós alapját egy Wall Street Journal-ban megjelent cikk, majd az azt követő könyv – Geeta Anand: The Cure – szolgáltatta.

Mellesleg az a plakát ami a hivatalos honlap háttere is lett nagyon akció filmesre sikerült. :)

Imdb
580 0 0 Film Izé
Reménytelen küzdelem a túlsúly fogságában.
12012 4 26 Izé
Patkányka: [akire nem vonatkozik a kommentem ne vegye magára]
Patkányka: Annyi esetleg hogy minek ment bele,de akkor is kicsi együttérzés már...Általába a szarba tudat [...]
Patkányka: Nagyon gonoszak vagytok nem mondom...Látom valaki otthagyná megszenvedni valaki meg megdögleni,de [...]
Mind a 26 komment
Mikor lesz már babám?
184 0 0 Pink Izé
Földtenger varázslója (Gedo senki)

Földtenger távoli szigetvilágát az éhínség réme fenyegeti. A gabona elszárad, a háziállatok hullanak. Két sárkány bukkan elő a viharfellegek közül egymást marcangolva - ez a közelgő katasztrófa előjele. Darabokra szakadhat az egész, kényes egyensúlyban lévő világ.
Ged főmágus, a varázslók legnagyobbika, a fenyegető veszély okait kutatja. Két botcsinálta utitársa - Arren, a száműzött herceg és Therru, a tűz bélyegét viselő lány - társaságában veszélyekkel teli útra kél, melynek végén szembe kell néznie ősellenségével, Cob mágussal, aki az örök élet reményében kaput akar nyitni az élők és a holtak világa közt.
Előzetes
507 1 0 Film Izé
A meddőség pszichoszomatikája, avagy miért nem jön a baba?
181 0 0 Pink Izé
Sauna (Szauna)

"1595-öt írunk, a svéd-orosz háború idején. Két fivér megerőszakol és megöl egy lányt, ám a meggyilkolt lány lelke visszatér kísérteni. A fivérek megbocsájtást keresve belépnek egy elhagyott szaunába hogy lemossák magukról bűneiket..."

A film a reményvonalas horrorfilm rajongóinak valószínűleg csalódást okoz majd, de annál nagyobb gyönyörűséget szerez azoknak, akik a hanguloatokkal és gondolatokkal is eljátszó borzongást kedvelik.
987 1 6 Film Izé
brigi_cica: hát akkor csalódást okozok :D mert a finneknél elvontultabb nép nincs :D
Wicked: Jó elvontnak tűnik, de a finnekben még talán bízhatunk... :D
CRaPtRaSH: nekem eddig tetszetősnek tűnik :]
Mind a 6 komment
Blindness (Vakság)

Egy villanással kezdődik, amint egy férfi az autójában munkából hazafelé tartva hirtelen megvakul és egy csapásra az egész világ hátborzongató fehér köddé válik számára. Egymás után, mindenki, aki az útjába kerül - a felesége, az orvosa, még a látszólag irgalmas szamaritánus is, aki hazaviszi - kellő időben ugyanerre a felkavaró sorsra jut. A járvány terjedésével megindul a pánik és a paranoia a városban. A "fehér kór” újonnan megvakult áldozatait összeterelik, és vesztegzár alá helyezik egy omladozó, elhagyott elmegyógyintézetben, ahol a mindennapi élet minden látszata kezd összedőlni.

A vesztegzár alatt lévő kórházban azonban szemtanú rejtőzik: egy nő, akit nem fertőzött meg a kór, ám vakságot színlel, hogy szeretett férje mellett maradhasson. Egyre nagyobb bátorsággal és élni akarással felvértezve, egy rögtönzött héttagú család élén, iszonyaton és szereteten, gonoszságon és szépségen, háborún és csodán átvezető útra indul, megszökik a kórházból, hogy visszamenjen a feldúlt városba, ahol e kis közösség lehet az utolsó remény.
Útjuk egyszerre mutat rá a társadalom veszedelmes gyengeségére és az emberiség üdítő lelkierejére.

Mozipremier: 2009. június 11.

Imdb
1285 1 6 Film Izé
bungle: Erunder, az első IMDb link a jó, a másik vmi 2007-es rövidfilmhez való (írja is: 32 perces). L [...]
Erunder: Gyanítom, hogy te is olyan vagy aki kattintani már túl lusta, vagy a kíváncsiság veszett ki be [...]
kkovi8: Sziasztok! Megnéztem az IMDB-s linkeket, valamit nagyon összecseréltek ottan... Ezt tudnám ajá [...]
Mind a 6 komment
Che - Az argentin - Che: Part 1 (Guerilla - The Argentine)

Che Guevara neve negyven évvel halála után is élénken él a köztudatban, talán összes kortársánál pontosabban személyesíti meg a hatvanas évek forradalmi hangulatát. Világméretű márkanév lett, arcképe ott figyel minden sarkon: fiatal, jóképű és idealista, az elnyomottak bajnoka - egyfajta ikon, sokak álmainak, reményeinek megtestesítője. Életrajzi filmje két részből épül fel, egymásra vetítve Che pályafutásának két szakaszát: az első rész az 1955 és 1962 közötti eseményeket eleveníti fel, a küzdelmet Batista diktatúrája ellen, aprólékos részletességgel bemutatva azt a kimerítő gerillaháborút, amit Castro és Che Guevara a kubai vidéken folytatott, mielőtt dicsőségesen bevonultak Havannába.

“Soderbergh filmeposzát nem fűtik romantikus érzelmek, de forradalmi hév sem. Lehet, hogy Che a mai napig abszolút menőnek számít, a rendező hozzáállása azonban még nála is menőbb. Miközben a címszereplő és társproducer Benicio del Toro izzó szenvedélyt visz alakításába, Soderbergh törekvése inkább arra irányul, hogy felfedezze a forradalom rock-bálványának személyisége mélyén rejlő hidegfejű mérnököt.” (J. Hoberman)

Imdb | Előzetes
1281 0 7 Film Izé
Erunder: Mik voltak azok? Én az elmúlt pár napban nem voltam itt, mert elkezdtem melózni.
Bejja: AZ ÉN POSTJAIMAT IS LESZEDTÉK :((((
superxaba: és ki más lenne a főszereplő, ha nem Benicio del Torró.... tá-dá-dá-dáááá
Mind a 7 komment
A remény rabjai (The Shawshank Redemption) - 1994
Morgan Freeman, és Tim Robbins főszereplésével.

A legjobb film az IMDb 250- es listája szerint, Stephen King kisregénye alapján készült.

1946-ban egy Andy Dufresne (Tim Robbins) nevű bankárt - noha makacsul hangoztatja ártatlanságát - kettős gyilkosság elkövetése miatt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélnek. Dufresne egy Maine állambeli büntetés-végrehajtó intézetbe kerül és hamar meg kell ismerkedjen a börtönélet kegyetlen mindennapjaival, a szadista börtönszemélyzettel, a szinte elállatiasodott rabokkal. Azonban Andy nem törik meg....
456 3 3 Film Izé
pepeti: Egyik legjobb film amit láttam eddig. Nem ragozom túl, alapmű.
Jozeph: Csatlakozom az előttem szólóhoz. Alapmű. Nem tudok megfelelő jelzőket kitalálni, mert annyira [...]
neomatsek: ez egy nagyszerű film,tök jó a vége,akinek van ideje nézze meg egyszer,megéri:D
Az utolsó ház balra (The last house on the left)

Aznap este, hogy megérkeznek az elhagyatott helyen fekvő tóparti házba, Marit és barátait elrabolja egy szökött rab és a bandája. Az ezt követő borzalmak után a rémült és sorsára hagyott Mari egyetlen reménye, hogy vissza tud jutni a szüleihez, Johnhoz és Emmához. Balszerencséjére azonban támadói véletlenül pont azon a helyen kérnek szállást, ahol a lány biztonságban lehetne. Amikor a családja értesül a tragédiáról, gondoskodnak arról, hogy megbánják a napot, amikor betértek balra az utolsó házba...

A film egy többszörös remake, az 1972-es film is egy feldolgozás volt, méghozzá Ingmar Bergman 1960-as Szűzforrás című filmjének az amerikásított változata.

Előzetes | Imdb 2009 | Imdb 1972
999 2 4 Film Izé
Erunder: Ennél talán csak a Hard Candy a brutálisabb visszanyal a fagyi és hentelünk témában. Tudom mi [...]
Erunder: Banyek tényleg. Kösz h szólsz.
bungle: A 72-es verzió volt Craven rendezése, az idei remake rendezője Dennis Iliadis.
Mind a 4 komment
Egy igencsak felkavaró témájú film.

Kétely (Doubt)

(színes, feliratos amerikai filmdráma, 104 perc, 2008)

Tartalom: 1964-ben járunk a bronxi St. Nicholas iskolában. A vibráló egyéniségű, karizmatikus Flynn atya (Philip Seymour Hoffman) szeretné kicsit megváltoztatni az iskola túl szigorú szokásait, melyeket már réges-régen állított fel a vaskezű igazgatónő, Aloysius Beauvier nővér (Meryl Streep), aki a félelem és a szabályok erejében bízik. A politikai változások szele eléri a közösséget és az iskola a falai közé fogadja az első fekete diákot, Donald Millert. Amikor a reménytelien ártatlan James nővér (Amy Adams) megosztja az igazgatónővel észrevételét, miszerint Flynn atya túlságosan személyes érdeklődést mutat Miller iránt, az igazgatónő személyes keresztes hadjáratba kezd a pap ellen azzal a céllal, hogy eltüntesse őt az iskolából. Bár bizonyítékkal nem rendelkezik, Aloysius nővér a hite szerint száll szembe Flynn atyával.

Magyar feliratos előzetes.
622 2 0 Film Izé
Nick Vujicic - Élet végtagok nélkül
4113 4 32 Izé
7sleeper: tudta a menyasszony ha nem fizet lábadót nagy a libidó
Tooni: Házasember, kéremszépen. http://noob.hu/2012/02/15/vujicic.jpg
bungle: http://www.youtube.com/watch?v=JkxtlwX8LB0
Mind a 32 komment
Bajnokok ligája Selejtező mérkőzés 2 kör 1 forduló

Fenerbahce- MTK 2:0

Nézd meg a gólokat.

Egyebet nem tudok elmondani, reménykedjünk, hogy a visszavágó jobban sikerül.
249 0 0 Sport Izé
Ursula 1000-Lets go to a disco

Az Ursula 1000 művésznév a legkevésbé sem a Doktor Bubó főnővérét vagy a tengerből kiemelkedő Bond-girlt takarja, hanem egy reménytelenül értelmiségi kinézetű New York-i DJ-t. A polgári nevén Alex Gimenóként törzskönyvezett úriember a kilencvenes évek végén, a hűvös-elegáns-retrós lounge tetőpontján robbant be a keleti parti színtérre, és lett a Thievery Corporation által fémjelzett ESL kiadó egyik kulcsfigurája.

Azóta menetrendszerűen jelentkezik ötletes-szellemes és nagyon táncos lemezeivel, melyeken egészséges arányban keveredik a szving, a mambó, a funk és a diszkó. Ursula 1000 igazi stíluskirály - évek óta tolja New York egyik legfelkapottabb partisorozatát az Aptben. myspace  
269 0 0 Zene Izé
Újabb mangás játék a sorozatszerű fehér-fekete képek kedvelőinek! Nyeremény a MANGATTACK gondozásában megjelentetett Micuki Rjóko: A káosz kapui mangasorozat első része (minél többen ráizgultok, annál több pld.). Itt lehet válaszolni (kommentként), aztán kisorsoljuk, ilyenek. A válaszok beérkezési határideje hétfő nulla óra nulla perc. A kérdések után megadott lehetséges válaszok közül kell választanotok, ami itt nem szerepel, az nincs is.

Kérdések:

1.: Melyik hazai könyvkereskedés árul május 23-án 16 óra és május 26-án 10 óra közt 30% kedvezménnyel képregényeket egy "Hihetetlen Hétvége" keretében? (Lehetséges válaszok: Líra, Libri, Alexandra, Bookline)

2.: Hány új sorozatot indított útjára hazánban 2008 tavaszán a Mangattack? (Lehetséges válaszok: 3, 4, 6, 8)

3.: Hány részes lesz (a jelenlegi tervek alapján) A káosz kapui mangasorozat? (Lehetséges válaszok: 1, 3, 4, 5)

Mentő kérdés (4.): A világ mely országában értékesítik a legtöbb mangát? (Lehetséges válaszok: USA, Japán, Franciaország, Németország).

Frissítés:
A helyes megfejtések:
1. Bookline
2. 4
3. 3
4. Japán

A helyes megfejtők közül pedig a következő öt emberke reménykedhet, hogy a kézbesítést végző cég munkatársai nem kedvelik a mangát és teszik a bögrék-pólók mellé a nyereményeket:
Hakuren, Aniko-Chan, halaszpal, andyka014, mucki

Különdíjas papaluige, akin nincs sapka, de most újra elpostázzuk a sapit, hátha...

A nyertesekkel privát üzenet formájában fogjuk felvenni a kapcsolatot, ezért legyenek kedvesek és figyeljék a regisztrációnál beállított mailcímüket.

Köszönöm a figyelmet, oszoljunk kérem, nincs itt semmi látványosság.
2028 1 72 Izé
papaluige: Nekem pénteken meghozta a postás(végre)! úgy,h van sapim,pólóm,bögrém meg matricám! :) kös [...]
papaluige: :)
hakuren: úgy értem a mangát mikor kapom meg, mikor hozzák XD De jó lesz nem félreérthető dolgokat ír [...]
Mind a 72 komment
A fények elhalványulnak, diszkrét liftzene szól, én pedig ünnepélyes keretek közepete kihirdetem a mangattack.huval közös játék végeredményét és ezzel egy ütemben a nyerteseket is értesítjük.

A helyes válaszok:

1. Milyen címmel jelent meg a Pirontan című eromanga/hentai szerzőjének, Hiroki Otsukának másik mangasorozata Magyarországon? Nyári srácok

2. Hány eromangát/hentait jelentetett meg eddig összesen Magyarországon a Mangattack? 1

3. Hány új mangát jelentet meg az április 19-20-án a Petőfi csarnokban rendezendő SakuraCon alkalmából a Mangattack? 4

Akik a vastag betűvel szedett válaszokat küldték el mailben, azok most reménykedhetnek, hogy ők lesznek a nyertesek. Őket viszont nem fogom tudni ide kiírni a polgári nevük védelme érdekében. Ha gondolják, majd itt kommentben jelentkeznek és elmesélik milyen a nyeremény.
4653 1 1 Izé
zindel: Én elvileg nyertem, és már nagyon szeretnék beszámolni róla,hogy milyen a nyeremény, de sajno [...]
Kattints a képre, add meg az e-mail címed és reménykedj, hogy TE leszel az, aki a heti egy bögrét megnyeri. (A hírlevélre feliratkozók között heti egy Izés bögrét osztunk szét!)
3369 5 24 Izé
<-{st.one}->: én egyből "kiszúrom" a tömegből a "felfuvalkodottakat"! :D:DD ;)
Laci: Ne félj, nem írok többet "olyat", nem szoktam ismételni magam. Azt akartam szóvá tenni a magam [...]
<-{st.one}->: bungle! akár ilyen bögrét is osztogathatnátok: http://www.funpic.hu/hu.picview.php?id=4453 XD
Mind a 24 komment
Állítólag létezik egy rákellenes szer, amely mellékhatások nélkül csökkenti szinte az összes daganat méretét, ráadásul olcsón és könnyen előállítható. Ez a DCA (diklór-acetát).
A gyógyszergyárak viszont nem akarnak milliókat költeni a klinikai kísérletekre - mivel a szer nem szabadalmazható és így nem profitálhatnak belőle. Többi a videóban...

+ pár magyar cikk, amit találtam a témában:
Rákellenes csodaszer - vagy mégse?
Új remény a daganatok kezelésében
Rákbetegek engedélyezés nélküli gyógyszert próbálnak ki
1648 2 9 Izé
wnw: osztom yorgash!a pénz a kulcs itt ezt mindenki tudja, úgytudom a legnagyobb biznisz a gyógyszerip [...]
Balázs: jól értem?ha nincs belőle profit akkor hagynak millliókat meghalni???
metaljesus: a cikkek jók de a pasi nekem kicsit tvshopos :S remélem egyszer tényleg működni fog ez a cucc
Mind a 9 komment
Skócia legújabb reménysége. A hangját tömegpusztító fegyverként lehetne használni, a megjelenése pedig nők tömegeit kergeti őrületbe (vagy apácazárdába)... ;)
11030 1 27 Izé
Szpia: Ez tényleg olyan, mint a Muppet Show! :D
kKNd: úúúú ez annyira égő XD ilyet akkor se csinálnék ha fegyverrel kényszerítenének egyébkén [...]
twitch: ember ilyen mozgásra nem képes!!!
Mind a 27 komment
Friss lazac párna. Csak reménykedni tudok, hogy szaga nincs... (természetesen japán találmány).
2377 1 3 Izé
Jack Langsam: van macskátok? imádná. De ha visszamegyünk pár évet a pukipárna meg a műkaki is hasonló kat [...]
Skylynx: Nem tudom konkrétan én sem, hogy mire/miért/hogyan találnak ki ilyeneket... Ez például szerin [...]
mtzolee: én ezt már nem is értem! van egy programuk ami ilyen hülyeségeket generál??? szerintem úgy fu [...]