REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Megérkezett a jövő év tavaszán bemutatkozó Rémálom az Elm utcában mozi remake-jének első kedvcsinálója.
1363 3 5 Film Izé
kovacslacka: Melyik a legjobb Freddy-film? Lehet szavazni. http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/2010/06/15/a [...]
pepeti: http://www.youtube.com/watch?v=hN5avIvylDw Csak őket tudom idézni: "Why the hell are the remakes? [...]
snake6: ne igy nézzd bazsi
Mind a 5 komment
Paranormal Activity

Újabb példa a Blair Witch Project után hogy miként lehet minimál költségvetésből, amatőr cuccal plusz egy adag kreativitással igazi beszaratós horrort csinálni. Nem lesz ebben a filmben ugyanis semmi más csak egy csaj, a pasija, egy kézi kamera meg persze hátborzongatás felsőfokon.A sztori szerint a két főszereplő Katie és Micah, nyugodtan élik életüket, amíg furcsa dolgok nem kezdenek történni a lakásukban. Katie-t gyermekkora óta egy rosszindulatú, láthatatlan entitás kísérti, és a csaj szerint a rejtélyes kísértet felelős a fura történésekért. Micah persze baromságnak tartja az egészet, de azért később vásárolnak egy kézi kamerát, és éjszakára bekamerázzák a szobát, hátha sikerül valamilyen paranormális tevékenységet rögzíteniük. Mikor kiderül, hogy bizony, igen, Micah először egész szórakoztatónak találja az egészet, de a dolgok hamar kezdenek bedurvulni, mikor a “látogató” egyre agresszívabbá válik…a DreamWorks már fel is vásárolta a film amerikai forgalmazási jogait, illetve a rendező Oren Peli készíti majd hozzá a nagyobb költségvetésű remake-et.

IMDB


Előzetes a hivatalos oldalon

Előzetes 2 :



 
717 3 10 Film Izé
ffaannyy: én csalódtam...azt hittem, hogy fosatósabb xDD bennem nem állt meg az ütő, pedig nagyon várta [...]
1nessa: Megneztem es o.O kb ilyen volt a reakciom:D Jo film nagyon, bar a vegenel tobbre szamitottam.
pepeti: Ezt látnom kell.
Mind a 10 komment
Egy izgalmas thriller - sajnos csak 'belgául' tudóknak (esetleg valaki tud hozzá feliratot?)

Egy szerelmi fészekben - ahová csupán öt embernek van kulcsa - vérbe fagyva találnak egy nőt. Egy krimiben megszokott, hogy a néző csak az utolsó pillanatban tudja meg, ki a gyilkos, de hogy még a tettes is csak az utolsó pillanatban értesüljön erről...

Nagy összegben mernék fogadni, hogy rövid időn belül elkészül az amerikai 'remake'

Imdb | Hivatalos honlap
467 0 2 Film Izé
kasy: Mert tud hozzá senki feliratot. Gondolom. Egyébként felkeltette az én érdeklődésem is, szóva [...]
bond: gondoltam, hogy erre nem fog komment jönni :-) pedig a film nagyon jó
A 20 éve megszűnt Napoleon Boulevard együttes idén ismét összeállt (sajnos egy tag hiánnyal) és újra feljátszották -kicsit áthangszerelve- a régi slágereket egy remake albumra. Biztos sokunknak okoztak régebben és talán újra örömöt a zenéjükkel.
716 2 1 Zene Izé
ntomtb: Az album kiváló, sokkal jobbak az eredeti daloknál, kicsit rock-osabb hangzás, Lilla kiváló é [...]
The Stepfather

Egy 1987-es thriller remake-jét készítette el Nelson McCormick, amit anno Terry O’Quinn főszereplésével mutattak be. Michael Harding (Penn Badgley) a katonai főiskola végeztével hazatér szülőotthonábam és döbbenten látja, hogy édesanyja (Sela Ward) nagy szerelemben és boldogságban él új pasijával, David-dal (Dylan Walsh). Ahogy a két férfi elkezdi megismerni egymást, Michael-nak egyre gyanúsabb lesz a folyton segítőkész kedves férfi. Vajon tényleg álmai férfiját találta meg anyja, vagy van egy sötétebb oldala is David-nek?

Imdb
907 1 0 Film Izé
A legjobb és legrosszabb remake-ek
1186 0 9 Film Izé
kovacslacka: 30 legrosszabb: http://www.totalfilm.com/features/30-worst-remakes
kovacslacka: 20 "meglepő" remake. Tudtad, hogy ezek feldolgozások? http://www.totalfilm.com/features/20-surpris [...]
kovacslacka: 50(!) közelgő remék: http://www.nextmovie.com/blog/upcoming-movie-remakes/
Mind a 9 komment
Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans

Werner Herzog így nyilatkozott legújabb filmjéről a Cahiers du Cinéma-nak:

- Van egy új filmem, New Orleans-ban forgattam. Ebben teljesen megújítottam a bűnügyi film műfaját…
– A Mocskos zsaru remake-jéről van szó?
– Nem remake-ről van szó, ez is olyan, mint az Oroszországból szeretettel. Az utolsó James Bond sem a remake-je vagy a folytatása a megelőzőnek, hanem önálló mű. Egyébként sohase láttam a Mocskos zsaru című filmet, amit – hogy is hívják – Ferrero vagy valami Ferrari forgatott…
– Abel Ferrara
– Fogalmam sincs, ki is volt ez az Abel Ferrara. Annyit tudok, hogy vannak más filmjei is, de egyiket se láttam. Úgyhogy bízvást mondhatom, az én filmem autonóm alkotás, az én munkámnak semmi köze az övéhez. Egy dolog közös csak a két filmben, a cím, mivel a producer megvásárolta a jogokat. A producer keresett meg az ötlettel, talán mert volt valami, ami már a kezdet kezdetén mellettem szólt: Nicolas Cage világosan értésére adta a producernek, csak akkor írja alá a szerződést, ha én is ott leszek a fedélzeten. Nem ismertük egymást személyesen – találkoztunk ugyan egyszer, ő akkor még tizenkét éves volt, de mindketten elfelejtettük már –, és nekem is az volt az érzésem, hogy ezt a filmet nekünk együtt kell tető alá hozni. A Mocskos zsaru egyszerre vígjáték és bűnügyi komédia. Ezt azért emelem ki, mert a humort eddig nem nagyon vették észre a filmjeimben.

(Mellesleg megjegyezném, hogy mostanában nagyon megy crack a filmekben.:))

Imdb
702 0 0 Film Izé
State of Play (A dolgok állása)

Az angol minisorozat remake-jében Russell Crowe oknyomozó újságírót alakít, aki egy fiatal nő meggyilkolásának körülményeit próbálja feltárni. A lány egy befolyásos politikusnak - Ben Affleck - dolgozott, akit az újságíró régről ismer, ezért nyomozása során erkölcsi és szakmai elvei egy idő után komoly összeütközésbe kerülnek.

Imdb | Cikk a hír.izén | Előzetes
506 0 1 Film Izé
guti73: Ennyire szar fordítást!!!!!!!! A film biztos jobb!!!
The uninvited (Hívatlan vendég)

Imdb 1944 | Imdb 2009

Előzetes

Anna (Emily Browning) édesanyja tragikus körülmények között távozott az élők sorából, mely után lánya kórházba vonult. Hosszú idő után most először tér haza, azonban csalódottan tapasztalja, hogy apja (David Strathairn) eljegyezte anyjának korábbi ápolóját, Rachelt (Elizabeth Banks). Azon az éjjelen Annát meglátogatja halott anyja szelleme, hogy figyelmeztesse Rachel szándékairól. Anna és testvére (Arielle Kebbel) próbálják meggyőzni apjukat, hogy menyasszonya nem az, akinek mutatja magát. Az eredetileg boldognak ígérkező családi összejövetel a mostohalányok és mostohaanyjuk közötti véres harccá alakul…
1315 5 0 Film Izé
Az utolsó ház balra (The last house on the left)

Aznap este, hogy megérkeznek az elhagyatott helyen fekvő tóparti házba, Marit és barátait elrabolja egy szökött rab és a bandája. Az ezt követő borzalmak után a rémült és sorsára hagyott Mari egyetlen reménye, hogy vissza tud jutni a szüleihez, Johnhoz és Emmához. Balszerencséjére azonban támadói véletlenül pont azon a helyen kérnek szállást, ahol a lány biztonságban lehetne. Amikor a családja értesül a tragédiáról, gondoskodnak arról, hogy megbánják a napot, amikor betértek balra az utolsó házba...

A film egy többszörös remake, az 1972-es film is egy feldolgozás volt, méghozzá Ingmar Bergman 1960-as Szűzforrás című filmjének az amerikásított változata.

Előzetes | Imdb 2009 | Imdb 1972
1014 2 4 Film Izé
Erunder: Ennél talán csak a Hard Candy a brutálisabb visszanyal a fagyi és hentelünk témában. Tudom mi [...]
Erunder: Banyek tényleg. Kösz h szólsz.
bungle: A 72-es verzió volt Craven rendezése, az idei remake rendezője Dennis Iliadis.
Mind a 4 komment
Alfie

Alfie (Jude Law) igazi szívtelen szívtipró. A nagy nőcsábász hírében álló jóképű angol úriember nem tud ellenállni egyetlen nőnek sem, és szerencséjére - vagy balszerencséjére - alig találkozott még olyan nővel, aki neki ellent tudott volna állni.
Molett, vagy sovány, fehér, fekete, vagy sárga, alacsony, vagy kosaras-alkat, neki egyre megy. A lényeg: becserkészni a napi "áldozatot", irány az ágy, aztán máris jöhet a következő.
Alfie-nak csak egyetlen komoly elve van: ne randevúzz egyedülálló anyukákkal, mert nemcsak egy gondot veszel a nyakadba!
A világ legnagyobb nőcsábászáról szóló klasszikus angol vígjáték legújabb feldolgozásában eredeti filmes megoldásokkal, nagyszerű sztárokkal és rengeteg poénnal találkozhatunk. Nyugodtan mondhatjuk, hogy az Alfie olyan, mint a Szex és New York férfi szemszögből!
Előzetes
435 3 1 Film Izé
Lee88: ez egy állati jó film, magyar szinkronnal ajánlom. Nagggyon nem azt adja amit vársz tőle :D
J-Horrors

Globalizált mozivásznaink előtt hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról a tényről, mely szerint a legtöbb amerikai horror-remek, remake, azaz Japánban fogant. Gondljunk csak a legismertebbekre: A japán Ringu-ból adaptált Ring-re, vagy a Godzilla néven amerikanizált, Gorija című alkotásra.

További infók
664 0 2 Film Izé
lipitsaby: Sokan nem szeretik a J-Horrorokat, de a "génkezelt" hálivúdi változatokat már beveszi a gyomruk [...]
spider86: utoljára a Battle Royalet néztem meg (illetve azt olvasom épp de nagyon hosszú :D, + még van eg [...]
Bambi egy újabb verziója...
7737 11 15 Izé
bungle: Bambo: www.funpic.hu/hu/kategoriak/allat-sag-ok/44446_bambo
nick56: zsííííír! ez nagyon jó bembi, júúú mászt ged áp! :) Bööööörd :D
kisadria: AAAAA ezek nagyon unatkoztak:D
Mind a 15 komment
The Guru Josh Project - Infinity 2008

(a híres 1989-es szám remake-je, "egy őrült a billentyűk mögött és egy belevaló néni egy bazi nagy kalapáccsal" :D)
580 4 1 Zene Izé
eerix: Úristen! Hogy én ezt mennyit kerestem, de csak mixeket találtam... Köszi köszi köszi köszi! : [...]
The Day The Earth Stood Still
A 20th Century Fox remake-et csinált a The Day the Earth Stood Still (A nap, amikor a Föld elhallgatott) című 1951-es sci-fi klasszikusból (jelenleg 201. az IMDb-n).
Klaatu (Keanu Reeves), egy humanoid idegent játszik, aki egy elpusztíthatatlan, alaposan felfegyverzett robot társaságában látogat a Földre. Üzenetük egyértelmű és világos a világ vezetői számára: ha nem hagyják abba agresszív viselkedésüket, az a Föld pusztulásához fog vezetni - a bolygót figyelő fajok fogják megsemmisíteni.
A filmet december 12-én mutatják be.
3975 0 22 Film Izé
guti73: Ilyen unalmas filmet!!! Csalódtam Reevseben,ilyen filmet elfogadni!!
Grex: én ma néztem meg....elgondolkodtató nekem tetszik,az hogy lesz neki második része az egyértelm [...]
|-=O=-|: Látta valaki innen? Tényleg nagyon gagyi és unalmas lett?
Mind a 22 komment
The Day The Earth Stood Still
A 20th Century Fox remake-et csinált a The Day the Earth Stood Still (A nap, amikor a Föld elhallgatott) című 1951-es sci-fi klasszikusból (jelenleg 201. az IMDb-n).
Klaatu (Keanu Reeves), egy humanoid idegent játszik, aki egy elpusztíthatatlan, alaposan felfegyverzett robot társaságában látogat a Földre. Üzenetük egyértelmű és világos a világ vezetői számára: ha nem hagyják abba agresszív viselkedésüket, az a Föld pusztulásához fog vezetni - a bolygót figyelő fajok fogják megsemmisíteni.
A filmet december 12-én mutatják be.
4244 2 22 Izé
Gäboh: http://float.sadkeanu.com/?url=index.hu&bgheight=1550&bgwidth=1270&size=50&facing=left&t=35&l=900
Grex: én ma néztem meg....elgondolkodtató nekem tetszik,az hogy lesz neki második része az egyértelm [...]
|-=O=-|: Látta valaki innen? Tényleg nagyon gagyi és unalmas lett?
Mind a 22 komment
Alien Remake
4764 5 6 Izé
Lazarus: Van plüss változata ^^ http://www.mentalfloss.com/wp-content/uploads/2007/11/435_alien.jpg
pityaa: Az MIB-s tényleg nagyonállat! :D
varazs: Hogy ràngattàk màr azt a fòrmedvènyt..Fùùj
Mind a 6 komment
A '75-ös Death Race 2000 remake-je (Stallone és David Carradine főszereplésével), az idén mozikba kerülő Death Race (Jason Statham) autói.
7043 0 10 Film Izé
Zserigta: Azok a régi szép DOS-os idők. :D
Zserigta: Na, látom egy páran egyetértenek velem, hogy ez egy Carmageddon és Death Rally szerű film lesz. [...]
rókakoma: LOL ez tényleg death rally.. csak nem felülnézetből van :D
Mind a 10 komment
A '75-ös Death Race 2000 remake-je (Stallone és David Carradine főszereplésével), az idén mozikba kerülő Death Race (Jason Statham) autói.
7880 5 11 Izé
szrobert: Készül a 2.rész ami az előzményekről fog szólni...
Zserigta: Azok a régi szép DOS-os idők. :D
Zserigta: Na, látom egy páran egyetértenek velem, hogy ez egy Carmageddon és Death Rally szerű film lesz. [...]
Mind a 11 komment
A Szomszédok remake-jének első, nem hivatalos előzetese!
(Avagy: Mehet a tánc, hozd a magnót!)
6968 0 48 Film Izé
Lizsu: Post update: Buli a szomszédoknál, új szereplőkkel http://www.youtube.com/watch?v=whWcgYLaI5k
kotta: A legnagyobb ajándékok egyike h nem láttam még viszont magam így táncolni. De nekik nagyon ör [...]
CRaPtRaSH: bibi én má láttam előőbb:D:D
Mind a 48 komment
A Szomszédok remake-jének első, nem hivatalos előzetese!
(Avagy: Mehet a tánc, hozd a magnót!)
7122 3 50 Izé
Purple: kurvanagy :DDDDD
bungle: Pöpe küldte: URL: http://www.youtube.com/watch?v=boirH1DBUzE Szöveg: "Szilveszter after buli Szom [...]
Lizsu: Post update: Buli a szomszédoknál, új szereplőkkel http://www.youtube.com/watch?v=whWcgYLaI5k
Mind a 50 komment
Moorhuhn remake
5314 5 13 Game Izé
<-{st.one}->: hát mostanában inkább sehol nem köt ki... :)
Kerlés: Másrészt annál "izgalmasabb" nincs mikor Pestre indul az ember, és valahol Lökösházán köt k [...]
Kerlés: Sajna nem. Belföldön vonatozom.
Mind a 13 komment