REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Egy kis olvasnivaló az egészségtudatosságról: Dr. Joel D. Wallach előadása

Dr. Wallach egy igen népszerű orvos Amerikában, akit 1991-ben Nobel-díjra jelöltek.
"Nagy örömömre szolgál, hogy találkozhattam Önökkel. Én egy farmon nőttem fel, St. Louis nyugati részén. Az 50-es években elkezdtünk marhákat tenyészteni. Ha ismerik a  marhatenyésztést, bizonyára tudják, hogy a profithoz vezető egyetlen út önállóan megtermelni a kukoricát, a szójababot és a szénát. A malomban megőrölték ezeket, és rengeteg vitamint és ásványt adtak hozzájuk, így készült a marhatáp. Hat hónap múlva a marhákat piacra lehetett vinni. Gondosan szelektáltuk őket, a legjobb egyedeket magunknak hagytuk. Az az érdekes, hogy miután ennyire gondosan, saját kezűleg készítettük a marhatápot, képzeljék el, sosem szedtünk semmilyen ásványt és vitamint. Pedig fiatalok voltunk, és legalább 100 évig akartunk élni fájdalom és betegség nélkül."
5249 3 12 Izé
norbertvincze: http://tudatbazis.hu/a-halott-orvosok-nem-hazudnak-dr-joel-d-wallach-eloadasa
noobhunter: Törölték cikket vagy mivan? 404-es oldal jön be. Valaki ötlet?
norbertvincze: igazad van:) helyesbítek: terméket
Mind a 12 komment
Sokak szerint az internet egyik legjobb oldala a Kickstarter. A 2009 áprilisában alapított vállalkozás azt tűzte ki céljául, hogy segít pénzt szerezni azoknak az induló vállalkozásoknak és ötletgazdáknak, akik már kitalálták a frankót, de nincs pénzük megvalósítani azt. Tavaly több mint 27 000 művészeti, IT- és egyéb projektet támogattak összesen közel 100 millió dollár adománnyal. Persze már magyar koppintása is van.

A sikeres fejlesztések közül kiemelhető az Eyez kamerás szemüveg és a Sprite miniatűr műhold. A tavaly májusban elindított Diaspora nevű közösségi hálózat pár nap alatt 170 000 dollár adományt gyűjtött össze a Kickstarter segítségével. De szintén az oldalnak köszönhetően készült el a Pioneer One sci-fi sorozat is + rengeteg kisebb érdekességet is találunk, mint pl. ezt a Crypteks számzáras pendrive-ot, vagy az előző postban látható Zen Table-t, valamint filmeket, zenei albumokat, stb.
1620 3 4 Izé
bungle: www.dorkly.com/post/66182/how-to-run-a-successful-videogame-kickstarter
bungle: http://index.hu/tech/2013/02/25/igy_nem_valtotta_meg_a_kickstarter_a_vilagot/
bungle: I Would Like to Buy Kickstarter www.kickstarter.com/projects/1248373633/1130428578?token=869e739e : [...]
Mind a 4 komment
Super Bowl XLVI

Jó ideje, rengetegen, - főleg férfi olvasóim - kérdeztétek, miért nem írok már az amerikai Szuper Kupáról, a Super Bowl-ról, elvégre ez egy igazán amerikai jelenség. Ebben az évben a profi amerikai futball-liga, az NFL, 46. alkalommal rendezi meg a Super Bowl-t. Mesélnék Nektek arról, milyen is valójában a Super Bowl-hangulat és néhány érdekességet is meg szeretnék osztani Veletek.
615 0 0 Sport Izé
Teenage Paparazzo

Ő Austin Visschedyk, a film elkészültekor 14 volt, foglalkozását tekintve pedig profi paparazzo.

Adrian Grenier (Törtetők) az ő hatására kezdett el dokumentumfilmet forgatni a sztárhajkurászás jelenségéről, megszólaltatva benne mindkét felet. Végül pedig az elkészült filmet meg is mutatták Austin édesanyjának.

Rengeteg kérdést vet fel a film. Ti engednétek a 14 éves gyereketeknek, hogy hajnali kettőkor klubok előtt várakozzon, hogy több ezer dollárt érő képeket készítsen? A sztárok jogosan háborodnak fel, vagy ez a munkájuk része? A környezetünk ennyire befolyásolna minket?
4246 0 7 Izé
Erunder: Ezzel szerintem Grenier, és én is tisztában voltunk, de azért köszönjük. A másik hogy sem ő [...]
brier: én tuti semmi pénzért nem engedném ki a gyerekemet akkor és oda
termi-nator: "A környezetünk ennyire befolyásolna minket?" úgy hívják: szocializáció, korai tünetei: ci [...]
Mind a 7 komment
Teenage Paparazzo

Ő Austin Visschedyk, a film elkészültekor 14 volt, foglalkozását tekintve pedig profi paparazzo.

Adrian Grenier (Törtetők) az ő hatására kezdett el dokumentumfilmet forgatni a sztárhajkurászás jelenségéről, megszólaltatva benne mindkét felet. Végül pedig az elkészült filmet meg is mutatták Austin édesanyjának.

Rengeteg kérdést vet fel a film. Ti engednétek a 14 éves gyereketeknek, hogy hajnali kettőkor klubok előtt várakozzon, hogy több ezer dollárt érő képeket készítsen? A sztárok jogosan háborodnak fel, vagy ez a munkájuk része? A környezetünk ennyire befolyásolna minket?
3373 0 4 Film Izé
sztewe: kemény melóba szeretett bele a kissrác, és nem mondanám undorítónak. A kakipornó fotózás a [...]
ambushka: Igen, ugyanis egy (akkor még 14 éves) gyerek egy kb 3 kilós felszerelés mellett biztosan nagyon [...]
Erunder: Az önvédelemről is szó esik a filmben. Paprikaspray-vel mászkál.
Mind a 4 komment
Wallbase - rengeteg jó minőségű háttérkép
42161 27 11 Izé
Nope: Ment a kedvencekbe ... éppen most készülök főbe lőni magam, mert már 255 hátteret jelöltem [...]
brier: tényleg jó kis képek...
Hantaboy: Valamint még gyorsabbá teheted a hivatkozott linkek másolását, ha operában használod az egér [...]
Mind a 11 komment
Thy Catafalque - Kék ingem lobogó

A Kátai Tamás (ex-Gire) vezette Thy Catafalque újra zseniálisat alkotott a nemrég megjelent Rengeteg című lemezével. Külföldön és belföldön is kivétel nélkül mindenki "lájkolta" lemezt, ami nem gyakran fordul elő magyar zenekaroknál. Metálos, szintis, ambientes, népies, dallamos, jó.
644 2 1 Zene Izé
jollakott_napkozis: Nagyon bejön!
Késő ősszel rengeteg olvasói levelet kapunk azzal kapcsolatban, hogy szerintünk hol érdemes tárolni egy Pagani Zondát a következő rügyfakadásig. A kérdésre természetesen a Csillagok Háborúja adja meg a választ, amennyiben a Csillagrombolók is a Halálcsillag közelében érzik magukat a legjobban.
6528 0 4 Izé
Öcsi: hmm... Gone in 60 seconds :D
komcsi: Én a Havanna lakótelepen tárolnám a panel tövében.
7sleeper: amíg fel nem ébredsz a ferrarid riasztójának hangjára hajnal négykor? ;-)
Mind a 4 komment
Vigyázni kell ezekkel az ördögi szerkezetekkel, gondolom köztetek is van rengeteg gyanútlan ember, aki már beszorult egy ilyenbe...

Szerencsétlen hölgyet a tűzoltók szabadították ki! És a szomorú, hogy ez nem tréfa.
6981 0 20 Izé
bungle: Újratöltve (yt-ról leszedték).
varvizib: Ez egy idióta. Aki képes ilyen helyzetbe hozni magát, az meg is érdemli.
kiisb: Nekem meg egy malac: http://youtu.be/I93VNbsaqtE
Mind a 20 komment
Lopott idő (In time)

Az idő pénz. Szó szerint. A közeli jövőben a tudósok felfedezték az öregedésért felelős gént, melyet ki tudnak kapcsolni, ezért mindenki csak 25 éves koráig öregszik. Ám ekkor vége is az ember életének, hacsak nem szerez további éveket. Időt kapsz a munkádért, és idővel fizetsz a boltban. A  gazdagok akár örökké is élhetnek, míg a szegényeknek meg kell küzdeniük az utolsó percekért is. A Justin Timberlake által alakított főhős rengeteg időhöz jut, melyet a többi "gazdag" ember nem tud elfogadni, ezért  üldözni kezdik, hogy kiderítsék ki is ő és hogyan jutott az évekhez. Bemutató Október 27.-én. Feliratos előzetes.
1198 2 1 Film Izé
uvby: Nem tűnik rossz filmnek de istenem felejtsük már el ezt a timberlake-et, mert semmi érzéke ninc [...]
E.T.-X

A klasszikus film fiktív folytatásához készített előzetes, melyben rengeteg E.T. érkezik hozzánk, hogy leigázzaaz emberiséget.
1705 1 4 Film Izé
destiny13: Mega Shark & Giant Octopus vs. E.T.? :D
Winston: Kíváncsi lennék ilyenekre: Alien vs. ET Predator vs. ET
go-free: ez gáz.
Mind a 4 komment
Aryton Senna Beyond The Speed Of Sound (vagy csak Senna)

Aryton Senna-t gondolom egy autóverseny drukkolónak sem kell bemutatnom!

Ezt a dokumentumfilm az ő sikeres, kivételes, de sajnos rövid életéről szól melyben 3 Formula 1-es világbajnoki címet szerzett meg és rengeteg olyan rekordot állított fel melyet csak a mai autóversenyző generáció volt képes túlszárnyalni!

Arról sajnos nincsen semmilyen információm, hogy a magyar mozikban tervezik-e leadni, de van egy olyan érzésem, hogy nem...
536 0 0 Film Izé
Az Interfacelift oldalán rengeteg igényes, jó minőségű háttérképet találhatsz. Amennyiben te is fényképezel, töltsd fel sajátod, vagy ha van kedved, akkor csak regisztrálj és szavazz a felkerülésre váró képek közül azokra, amiket szívesen látnál az oprendszered háttereként. Jó nézelődést!
891 1 0 Art Izé
 

Nate Dogg 1969-2011

Negyvenegy éves korában elhunyt Nathaniel D. Hale, aki rengeteg G-Funk-slágerben játszott meghatározó szerepet soulos hangjával. 213 nevű csapatában unokatestvére, Snoop Dogg és Warren G szerepelt, Dr. Dre felfedezte őket, így lettek mindannyian a nyugati parti hiphop meghatározó alakjai.

Rest in peace
619 0 1 Zene Izé
ebgonzii: vegre rap ;)
The Eagle - A sas

Egy ókori, római hadvezér légiójával, és a sokat érő aranyból készült sas szimbólummal együtt felszívódott. A már felnőtt fia, hogy a családja becsületét helyre állítsa, a sas keresésére indul. Kísérője csak a szolgája lesz, ám kalandjaik során a rengeteg megpróbáltatás mellett egy titokra is fény derül a szolgáról. Végül pedig kénytelenek lesznek a kor legjobb harcosával is megküzdeni.

Külön érdekesség, hogy ezt is Magyarországon forgatták, és sok kisebb szerepben magyar színészek tűnnek fel. Igaz ettől még nem kerül fel a feltétlenül nézendő filmek listájára, de a történet, és a látványos akciók már sokkal inkább segítenek ezen.
2481 0 0 Film Izé
Zongorát találtak Floridában, egy a parttól 200 méterre lévő homokzátonyon.

Szerintem csak annyi lehet az egész, hogy  David Copperfield rossz koordinátákat adott meg otthoni gyakorlása közben. ;)

Angol cikk
Magyar cikk
5655 1 11 Izé
bungle: Megoldódott a rejtély, így került oda: www.pianostreet.com/blog/piano-news/sandbar-became-world- [...]
Nusihusi: Valakinek nyílván kedve támadt a homokpadon játszani rajta és otthagyta;)
Szancso: Igen!:)
Mind a 11 komment
Rengeteg filmnek készült már folytatása. Sok jobban sikerült, mint az eredeti, de a legtöbb sajnos rosszabb lett. Tovább kattintva nagyobb felbontásban is megnézhetitek a grafikont.
7232 4 3 Izé
GerzSonka: Mert te megelégedtél egy agyatlan akciófilmmel, és fogadok, hogy nem láttad a Faun labirintusá [...]
balogh predator: nekem jobban tetszett a 2
sf: A Hellboy 2 jobb mint az első?? na nemááá...
Rengeteg filmnek készült már folytatása. Sok jobban sikerült, mint az eredeti, de a legtöbb sajnos rosszabb lett. Tovább kattintva nagyobb felbontásban is megnézhetitek a grafikont.
7480 0 0 Film Izé
Hová tűnik az a rengeteg fegyver és egyéb felszerelés, amit egy FPS-ben (pl. Doom) a játékos épp nem használ? A videóból kiderül... :)
11227 4 6 Izé
kukulkan: Ez jó! :) Újabb FPS-ekben (pl. Singularity) amúgy már gyakran csak két-három fegyver lehet n [...]
bungle: Igazából minden post az.
b4ndee: méltatlanul alulkommentelt poszt.
Mind a 6 komment
Sintel

15 perces, megható animációs mese egy lány és egy sárkány barátságáról. Blender-rel készült (akárcsak ez), ami egy ingyenes és nyílt forráskódú 3D modellező grafikai program.

A hivatalos oldalról letölthető a rövidfilm mindenféle minőségben ill. rengeteg videó, kép és információ található a készítésről.
6531 14 18 Izé
Tooni: Most már nem, de akkor igen.
Lako: Benderre gondolsz?:) http://goo.gl/sStrj
sahinel: Azért kemény hogy mennyire osztották mindíg az opensource progikat, hogy azok nem elég fejlette [...]
Mind a 18 komment
Sintel

15 perces, megható animációs mese egy lány és egy sárkány barátságáról. Blender-rel készült (akárcsak ez), ami egy ingyenes és nyílt forráskódú 3D modellező grafikai program.

A hivatalos oldalról letölthető a rövidfilm mindenféle minőségben ill. rengeteg videó, kép és információ található a készítésről.
6411 3 0 Film Izé
A hidegháború idején rengeteg rakétasiló épült az Egyesült Államokban, melyek többsége mára elhagyatottan áll. Ezt a New York államban található Atlas-F silót alakította át az új tulajdonosa takaros kis otthonná. Mondjuk rakhatott volna fel jobb minőségű fotókat is, ha már 2.3 millió dollárért árulja...
13683 5 12 Izé
Németh István: ;P
joetheghost: A kép minőség a azét ilyen mert maradt egy kis sugárzása betonban :)
Nusihusi: Bejövős, csak tényleg lehetnének jobb képek:)
Mind a 12 komment
Rengeteg rajzfilm főcímdala egy 7 perces dalban.
10095 12 10 Izé
lokko: ismert dallomok eredeti nyelven :D már ezért megérte :D ... régi álmom alapítani egy rockzenek [...]
breadboy: zenélni jó:)
breadboy: én szoktam harsonázgatni.5-6 órát napot egy teremben egymagam.Ezt hívják gyakorlásnak.egy zen [...]
Mind a 10 komment
Due Date - Terhes társaság

Petert, a nem túl báránylelkű építészt, aki szülni készülő feleségéhez siet, a reptéren hozza össze a balszerencséje a kezdő színész Eathannel, aki pedig apja hamvait viszi a Grand Canyonhoz, egy kávés dobozban. A sors úgy hozza, hogy kettőjüknek egy kocsin kell osztozni, így együtt szelik át az országot.

Az út során nyilván rengeteg veszélyes, és röhejes dolog történik majd velük. Legalábbis reméljük, hogy nem csak annyi, amennyit az előzetesben lehet látni. A Másnaposok rendezője, a szőrmók, buta, de szerethető karakter, és Robert Downey Jr. együttese vajon képes hozni az előző produkció színvonalát?
769 1 1 Film Izé
Davek: Ma láttam, éshát... megkell mondjam többreszámítottam. A poénok 50 %a az előzetesekben el le [...]
Sammy nagy kalandja: A titkos átjáró (3D)

Sammy egy aranyos kis teknős. Először 50 évesen találkozunk vele, amikor belekezd élete történetének elmesélésébe.

Születése után egyből megtalálja őt a nagy szerelem egy Shelly nevű másik kis teknős személyében, de sajnos egyből el is vesztik egymást. Miközben Sammy szerelmét keresi barátokra lel, rengeteg kalandban lesz része, és sajnos az emberek hanyagságával is találkozik, ahogy azok tönkre teszik azt a gyönyörű világot melyben ők élnek.

Igazán bájos, fabula ez, a műfaj minden tulajdonságával együtt. Kicsiknek, nagyoknak nagyszerű időtöltés lehet ez a belga mese.

Magyar nyelvű előzetes
845 1 2 Film Izé
Németh István: én meg akartam nézni 3D-ben csak hejete harry Potter 7 1 részén voltam jó volt szerintem de a2 [...]
Pigi: Én már láttam.... Történetileg szinte ugyanaz mint a Némó nyomában csak teknősökkel. Amúg [...]
Easy A - Könnyű nőcske

Olive egy kedves lány, és csak segíteni szeretett volna az egyik barátján egy hazugsággal, éppenséggel azzal, hogy azt mondja lefeküdtek. A dolog elsőre még jól is sül el, ám a lúzerek körében hamar terjedni kezd a hír, hogy Olive segíteni tud a gondjaikon.

Vicces az alaptörténet, és rengeteg poén lehetőséget kínál. Attól hogy középiskolás sztori még nem kell idegenkedni tőle. Hiszen az Amerikai Pite első része is jó volt.
1250 1 0 Film Izé
Heartbreaker

Ha úgy találod, hogy egy ismerősöd, barátod, vagy családtagod egy gyökérrel jár, akkor fel kell bérelned Alexet és nővérét, akik  párkapcsolatokat szakítanak meg. A munka jellege miatt ki is alakítottak két szabályt: 1: Boldog párt nem szabad elszakítani! 2: Munkában nincs szerelem!
Miután felbérli őket egy kőkazdag muksó, hogy szakítsák szét a lányát és leendő férjét, kiderül, hogy azok boldog párkapcsolatban élnek. Viszont őket jobban érdekli a pénz, mint az emberek boldogsága, így az első szabály el is lett felejtve. A másodikat pedig Alex felejti el, mikor pár napot együtt tölt a gyönyörű lánnyal.

Rengeteg lehetőség van ebben a filmben, romantikusnak tökéletes a felvezetése, a vígjátékként pedig szintén sok helyzet komikum lehetőség adódik, reméljük ki is használják őket, és a történet sem lesz túl csöpögős.
1700 0 2 Film Izé
Erunder: Majdnem, csak fordítva.
VaCaK_Effect: A ,,Spanom Csaja" c. film nem ugyan erről szólt?
Újabb érdekes téma, aminek hívei rengeteg lehetséges felhasználási módot tulajdonítottak az orvoslástól kezdve a katonai célokig, mások viszont sokáig áltudománynak tartották, és különböző aspektusainak megítélése ma sem egyértelmű.

Viszont a reklámpszichológiától elkezdve a klinikai orvostudományig több szakterület is foglalkozik vele bizonyos szinten, figyelembe veszi a jelenséget. Persze a sarlatánok is meglovagolják.

Nektek mi a véleményetek? Élt már át valaki hipnózist (iiletve tud róla, hogy átélt)? :D Mit tudtok az önhipnózisról és az önszuggesszióról?

(Most kommentelni kezdtek...sok, sok kommentet írtok...értelmes kommenteket...sokat...írni szeretnétek...) :D
4209 6 80 Izé
bungle: Pszichológusok állítják, mégis van hipnotikus állapot http://hvg.hu/egeszseg/20111104_hipnotik [...]
Purple: mi pont a logikusat vesszük meg, mert a por az nekünk benne marad a ruhában, ehelyett gélt vesz [...]
Worren: Nem erről van szó, hanem egyszerűen arról hogy mikor épp mosóport veszel akkor nem a leg logik [...]
Mind a 80 komment
Sucker Punch

Vajon Zack Snyder ezúttal beletrafál vagy mellényúl? A rendező eddigi filmjei is nagyszerűek voltak látvány szempontjából, de úgy tűnik, hogy a Sucker Punch az eddigiekre is rá kíván tenni egy lapáttal. Kérdés, hogy a közönség érdeklődni fog-e a látványorgia iránt. Végre lesz egy olyan produkció, ahol csajok állnak a középpontban és ők akcióznak. A történet nagy része egy fantáziavilágban játszódik, Baby Doll ugyan egy elmegyógyintézetben él és fájdalmai elől egy alternatív valóságba menekül, itt 5 tárgyat kell összegyűjtenie, amelyek segítségével kijutna a való világbeli intézetből. A rengeteg akción kívül mire számíthatunk még? Zombikatonákra, sárkányokra, hatalmas gépekre és némi (vagyis inkább sok) steampunk stílusra. Bemutató jövő márciusban.
1103 2 8 Film Izé
snake6: majd megnézük és akkor vitázunk,hogy volt e benne steampunk vagy nem
EarthPie: De akkoris elírta a leírásban xD
Erunder: Én meg inkább le se sz**tam. :D
Mind a 8 komment
Az Oscar-díjas The Cove (Az öböl) című filmet titokban forgatták, azonban a filmet forgalmazó Unplugged tokiói irodája előtti tüntetések miatt törölni kényszerültek a bemutatót. A tiltakozók szerint az amerikai dokumentumfilm - amely arról szól, hogy a falusiak minden évben miként ejtenek el kétezer delfint - sérti a japánok büszkeségét.

2102 0 2 Film Izé
Inferno: Ezt a két dolgot szerintem ne emelgessük egy szinten! Teljesen eltér egymástól! Amúgy meg amit [...]
man_oo: Én meg azt nem szeretem, hogy az amerikaiak ennél több gyereket ölnek meg minden évben a közel [...]
Az Oscar-díjas The Cove (Az öböl) című filmet titokban forgatták, azonban a filmet forgalmazó Unplugged tokiói irodája előtti tüntetések miatt törölni kényszerültek a bemutatót. A tiltakozók szerint az amerikai dokumentumfilm - amely arról szól, hogy a falusiak minden évben miként ejtenek el kétezer delfint - sérti a japánok büszkeségét.

4655 1 92 Izé
bungle: http://okoanyu.blog.hu/2014/09/15/15_napja_all_a_delfinmeszarlas_japanban
bungle: www.origo.hu/nagyvilag/20140120-kezdodik-a-tajdzsi-delfinmeszarlas-japanban.html
Laretta: Norvégiában is hasonló a helyzet
Mind a 92 komment
Jóképű Pasik Klubja - rengeteg sztárral. :D
8213 9 18 Izé
FanaF1: Hatalmas. Tökéletes! :DDD
iw84u4t: EZ HALÁLOS... 10*****
Kornadidas: ez nagyon jó!!:)
Mind a 18 komment
Renato Carosone - Tu Vuo' Fa' L'Americano

Egy régi, 1958-as olasz sláger modern feldolgozása

(már rengeteg partyn játszák a világon)
1382 3 1 Zene Izé
snake6: bocsi elirtam a postot Renato Carosone- Tu.... az eredeti és a feldolgozás Yolanda Be Cool & D [...]
Egy internetes honlap fotópályázatot hirdetett. Rengeteg gyöngyörű kép van, érdemes szétnézni.. és persze szavazni :)
1712 3 0 Art Izé
A történelem 4 legfurcsább elnökfelesége

A képen Imelda Marcos, aki, ha mától egy cipőt sem venne, akkor is nyolc éven keresztül mindennap másikban indulhatna el otthonról. Nincs még egy olyan first lady, akit annyira a hatalmába kerített volna a fényűzés és a pénz, mint őt. Ferdinand Marcos Fülöp-szigeteki elnök felesége - akit csak Vaspillangó néven emlegetnek látszólag törékeny és kedves, ám annál akaratosabb személyisége miatt - több mint háromezer topánnal és rengeteg luxuskiegészítővel rendelkezik.
1001 0 1 Pink Izé
Balázs: üljön bele mindbe
Rage Against the Machine - Born of a Broken Man

Mindezidáig a RATM utolsó studió albuma, a "the Battle of Los Angeles" 1999-ben jelent meg, rengeteg mára rock-klasszikusnak számitó számmal. Mint például a "Guerrilla radio" a "Sleep now in the fire" vagy a nyitó track "Testify". De mindközzül a legkarakteresebb és legnagyobb energiát öszpontosító szám kétség kívül a "Born of a Broken Man", különösen ezen a felvételen.
776 3 5 Zene Izé
Xavo: nekem a guerilla radio-t hozza be
kuri91: igazából akármit művelnek, az tuti hogy minőségi cucc lesz. az Evil Empire-höz is csak idő k [...]
Newtonheat: osztom a véleményed. a RATM legjobb albuma, remélem ha valaha is fognak még ki adni uj albumot a [...]
Mind a 5 komment
Egy kis sorozat-főcímdal előadás jól ;)

Írjátok meg, mi a Ti kedvenc sorozatotok (bár már 2007-ben megírhattátok itt, de azóta úgyis van rengeteg új sorozat)!
10236 14 44 Izé
Luflee: Gossip girl, How I Met Your Mother.
Kremy: Weeds,Californication,HIMYM,Big bang theory..:) Meg van még,de ezek a favoritok.
alaplap: Nálam a How I Met Your Mother viszi a prímet. Nagyon jó videó : ) Tud a srác - de tényleg.
Mind a 44 komment
The Switch

Aniston egy egyedülálló nőt alakít a filmben, aki spermadonor segítségével szeretne teherbe esni, amit legjobb barátja – aki persze titkon szerelmes belé – hevesen ellenez. Aztán egy részeg bulin hogy, hogy nem a tökéletes donor spermája helyére a neurotikus jó barát spermája kerül...

Már az előzetesen is jókat lehet röhögni, és van egy sejtésem, hogy a film még jó sok poént rejteget. Rengeteg poén lehetőség adódik, egy ilyen helyzetből.

Imdb
1105 0 5 Film Izé
kasy: Gondolom online mozizni akarna, a nagy gúglizásban meg itt kötött ki.
Erunder: Lehetőleg nyitott szemmel. :D Mégis ezt hogy érted, milyen választ vársz?
homine: hogy kell nézni a filmet??????,
Mind a 5 komment
One minute fly - egy percnyi élet és rengeteg teendő. :)
5337 13 27 Izé
Lacpas: Oscart neki!!! :D
Luflee: nagyon nagyon tetszett :))))) Koszi !
Nusihusi: :) Aranyos:) A legjobb, amikor szerelembe esik:)
Mind a 27 komment
One minute fly - egy percnyi élet és rengeteg teendő. :)
6868 3 0 Film Izé
Régebbi postok...