REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Válogatott gyilkosok (Killer Elite)

Egy visszavonult brit ügynöknek (Jason Statham) vissza kell térnie, hogy megmentse egykori mentorát (Robert de Niro). Ahhoz, hogy ez sikerüljön meg kell ölnie három profi bérgyilkost és vezetőjüket (Clive Owen). A filmet már bemutatták Amerikában, ahol az ismert színészek ellenére sem volt túl sikeres, viszont a kritikák nem húzták le nagyon, így egy esélyt talán megérdemel.
1476 1 0 Film Izé
"Tükröm-tükröm, mond meg nékem, ki a legszebb a retusált vidéken?"

Julia Roberts és Christy Turlington tükörsimára retusált reklámfotóját betiltotta a brit reklámhatóság, az ASA. Képtelenségnek tartják ugyanis, hogy a negyven fölötti nők mesebeli ránctalanságával csábítsanak a kozmetikai cégek, és így csorbítsák a fogyasztók, legfőképp a fiatalok testtudatát.
5666 0 23 Izé
Tooni: :D KODÁK! :D
Nyuffi87: válaszvideók közül ez a kedvenc:D http://www.youtube.com/watch?v=ZSOeNb25_SM
bungle: Igen, volt, meg a "válasz videó" is. :) www.ize.hu/comments.php?post_id=1449
Mind a 23 komment
Sherlock Holmes: A game of shadow( Sherlock Holmes: Árnyjáték)

Története egyelőre nem került nyilvánosságra, annyi bizonyos csupán, hogy Holmes detektív (Downey Jr.) és segítőtársa, Dr. Watson (Law) ellenfele ezúttal a zseniális bűnöző, Moriarty Professzor lesz (Harris).

Magyar bemutató: 2012. január.

Szinkronos előzetes:
 
1045 0 0 Film Izé
Conan the Barbarian(Conan a barbár)

A Lionsgate is megirigyelte az Avatar sikerét, 3D-ben forgatnák le a rasztahajú Jason Momoával a 2011-re beharangozott új Conan mozifilmet. A rendező a remake-gyáros Marcus Nispel (Texasi láncfűrészes, Péntek 13.) lesz, aki Mickey Rourke-nak szánta a kimmériai barbár apjának szerepét.

Conan, a barbár Robert E. Howard 20. századi író népszerű fantasyhőse. Conan történetei ősi időkben játszódnak, egy Atlantisz elsüllyedése utáni világban. Conan magányos harcos (ennek ellenére sokszor akadnak társai kalandjai során), aki gyermekkorában szemtanúja volt szülei halálának, majd rabszolgaságba került és gladiátor lett belőle. Nem ismer félelmet, s látszatra fájdalmat sem.
2256 1 0 Film Izé
Hrutka Róbert - Hét nap után
werkfilm

Hrutka Róbert és zenekara új kislemezükhöz készítettek egy kis werkfilmet. Hrutka Róbert neve ismerős lehet a korábbi Jamie-Robi zenekarból, legutóbbi munkája pedig a múlt év végén bemutatott Üvegtigris 3. filmzenéje volt. Ha bejön nektek ez a werkfilm, a zenéje és a csapat, csatlakozzatok hozzájuk a közösségi oldalak egyikén! :) A werkfilm alatt hallható zene pedig az új kislemezen is hallható lesz, persze full minőségben ;)

www.hrutkarobert.hu
400 0 0 Zene Izé
Robert Steven Connett agymenései ;)

Flickr oldala.
1049 1 0 Art Izé
Véget ért a Facebook LIKE nyereményjáték, a 35 nyertes a következő:

Alma József
Bazár Kata
Bekes Erika
Besenyei István
Borsi Zoltán
Dankó Zoltán
Ézsiás Ferenc
Farkas Sándor
Fejes Péter
Flach István
Frittman Kevin
Gali Tiborné Mariann
Gruber Renáta
Horváth Péter
Iglár Mónika
Incze Ágnes
Karsai Péter
Kovács Sándor
Juhász Renáta
Gyebnár Judit
Mihálovics Tamás
Németh Attila
Németh Roland
Nyilas Misi
Pálinkás Konrád
Pilván Adrián
Pogrányi Péter
Reiz Robert
Revesz Istvan
Sándor Imre
Suralik Dániel
Szász Márton
Szeleczki Katalin
Szőnyi Péter
Urbán Adrienn

Azt találtuk ki, hogy úgy lenne igazságos, ha mindenki megírná, az ajándékok közül (15 könyv, 10 cd és 10 db vásárlási utalvány) mit választana és azok a beérkezés időpontja szerint kerülnek kiosztásra (nem valószínű, hogy mind a 35 nyertes 30 különböző ajándékot választ). Szóval legyen szíves mindenki megírni itt a nevét/címét ill. hogy a nyeremények közül elsődlegesen ill. másodlagosan mit választana. :)

Gratulálunk a nyerteseknek, mindenkinek további jó Izélést, reméljük továbbra is terjesztitek az Izé hírét és minél több postot lájkoltok! Hamarosan újabb nyereményjáték indul, szóval érdemes sűrűbben visszanézni! :)
1361 1 16 Izé
DonLee: Tegnap meg kaptam postán a nyereményt köszönöm szépen !(D.Zoltán)
HoPpY: Én már 3 levelet küldtem, de ezek szerint nem kaptátok meg! (Pálinkás Konrád)
bungle: Még a következők levelére várok (címmel! Hihetetlen mennyien nem írtak címet. Facebookon mé [...]
Mind a 16 komment
Alain Robert, az elvetemült állat, aki megmászta a 828 méteres Burj Khalifa-t.
4174 0 9 Izé
Some83: Kötéllel? Gagyi. Kötél nélkül izgi.
revans: Jó a zene alatta.
Ditpet: És ezért nem szedték le a rendőrök a mászás végén, csak kötéllel mászhatott legálisan.
Mind a 9 komment
A fekete mamba

Azt vágom, hogy a reklámokat senki nem szereti, meg nem sűrűn szoktak kikerülni, de a Nike legújabb ajánlóját inkább lehet nevezni rövidfilmnek. Különösen csábító lehet, hogy Robert Rodriguez rendezte, és a főszereplő Kobe Bryant mellett feltűnik Danny Trejo és Bruce Willis is. Itt egy magyar nyelvű cikk , ahol egy kis háttérinfó mellett, még David Fincher és Guy Ritchie kisfilmjét is belinkelték.
1120 0 1 Film Izé
kovacslacka: Van itt még néhány reklám, amiket elismert filmrendezők dirigáltak: http://www.empireonline.co [...]
Robert Kubica súlyos balesetet szenvedett Olaszországban.
873 0 0 Sport Izé
Golden Globe 2011

A díjátadó legjobb pillanatai az Origo szerint
808 0 0 Film Izé
Water for Elephants

Robert Pattinson drámai szerepben próbál meg kitörni skatulyájából. Egy vándorcirkuszhoz verődik, ahol a már házas Marlena-ba (Reese Wtiherspoon) szeret bele.

A történet tele van szerethető, és gyűlölhető karakterekkel. Mint például az agresszív cirkuszigazgató, vagy Marléne brutális férje, szerethető vonulaton meg egy törpe, akiben a főhős barátra lel, és egy iszákos cirkuszi melós található.

A film egy best seller regény adaptációja, ami már egyfajta garancia a minőségre.

Mindehhez hozzá tenném, hogy nekem azért is igazán érdekes mert a napokban néztem végig a Carnivel - A vándorcirkusz című misztikus HBO-s sorozatot, és ez a film is ugyan ebben az időszakban játszódik.
1594 1 2 Film Izé
Erunder: Nézd meg a Carnivale-t! Ott az igazgató egy elég érdekes fazon. Nem gonosz, agresszív, vagy bru [...]
Tooni: Ez szemenszedett diszkrimináció a cirkuszigazgatókkal szemben! Lássak már egyetlen filmet, ahol [...]
Crystal Castles - Not In Love ft. Robert Smith of The Cure
689 0 1 Zene Izé
hrankai: na ez nagyon kellett! köszi :)
Sikoly 4


Azt hiszem senkinek sem kell bemutatni a Szellemarcú gyilkost. Sidney Prescott hazatérte után ismét felbukkan a könyörtelen mészáros, hogy elvégezze azt, ami 10 éve nem sikerült neki. Mi meg várjuk nagyon, hogy mi lesz belőle. :)

Visszatérnek a régi szereplők, (Neve Campbell,Courteney Cox, David Arquette) és lesz egy csomó új cuki fiatal, (Kristen Bell, Hayden Pannettiere, Emma Roberts, stb.) akiknek a vérével mossák le a mozivásznat.
1388 3 0 Film Izé
Due Date - Terhes társaság

Petert, a nem túl báránylelkű építészt, aki szülni készülő feleségéhez siet, a reptéren hozza össze a balszerencséje a kezdő színész Eathannel, aki pedig apja hamvait viszi a Grand Canyonhoz, egy kávés dobozban. A sors úgy hozza, hogy kettőjüknek egy kocsin kell osztozni, így együtt szelik át az országot.

Az út során nyilván rengeteg veszélyes, és röhejes dolog történik majd velük. Legalábbis reméljük, hogy nem csak annyi, amennyit az előzetesben lehet látni. A Másnaposok rendezője, a szőrmók, buta, de szerethető karakter, és Robert Downey Jr. együttese vajon képes hozni az előző produkció színvonalát?
771 1 1 Film Izé
Davek: Ma láttam, éshát... megkell mondjam többreszámítottam. A poénok 50 %a az előzetesekben el le [...]
Roberto Bernardi képei.

Igen, jó kategóriába raktam. :)
2362 1 7 Art Izé
bungle: Most már mondj majd igent is. ;)
Ravennë: ...ja, mondtam már, hogy majdnem? ;D
Ravennë: Akkor már majdnem háromszor került ki majdnem, ugyanis pár hónapja én is majdnem kitettem. Bos [...]
Mind a 7 komment
Rober Pattinson tényleg vámpír!? 
1193 0 9 Pink Izé
Revanor: Amúgy meg kb minden 1000. ember Vlad Tepes leszármazottja kb. :D Múltkor a Hisotryn egy angol fic [...]
Revanor: Igen, vámpír, és téged fog feleségül venni. Amúgy a vámpírok nem halottak? És azért olyan [...]
destiny13: Ádámot és Évát vagy Jancsit és Juliskát nem találták meg az ereiben?
Mind a 9 komment
Melegedő sztárok, a legjobb homoszexuális alakítások.

15-11 10-6
1222 0 1 Film Izé
Izathe: + Hillary Swank: A fiúk nem sírnak.. szerintem
A Crazy Heart egy 2009 amerikai musical-film-dráma, Scott Cooper rendezte, Thomas Cobb 1987-es, azonos című regényéből. Jeff Bridges egy lecsúszott vidéki énekes-dalszerzőt játszik, aki megpróbálja megfordítani az életét miután elkezdett egy kapcsolatot egy fiatal újságíróval. További szereplők: Maggie Gyllenhaal, Colin Farrell, Robert Duvall, Beth Grant és Jack Nation gyerekszínész. Farrell, és Duvall szintén énekel a filmben.

A film főszereplője, Bad Blake (Jeff Bridges), Waylon Jennings, Kris Kristofferson és Merle Haggard egyfajta kombinációján alapul. Az író-rendező a kezdetben egy életrajzi filmet akart Haggardról de a jogokat az élettörténetéhez túl nehéz lett volna megszerezni. Azt a regényt, amin a film ténylegesen alapul, egy vidéki énekes Hank Thompson ihlette. Bridges a 2009 Academy Award Best Actornek járó díját kapta a filmbeli játékáért.
2898 3 0 Zene Izé
Nanny McPhee and the Big Bang

A csoda dada szerepében Emma Thompson-t láthatjuk, ha a neve nem mondana semmit elárulom, hogy ő írta még a Büszkeség, és balítélet című filmet is. Bizony, és ő volt az előző részben is a dada. Ez számomra ugyan akkora talány, mint Robert Rodrigez munkássága.

Ennek a sztorijáról se érdemes sokat írni. Bajban a család, mert a papa háborúzik, anya meg nem bír a kölkökkel, mert azok feszt civakodnak. Jön a dada, varázsolgat, nevelget, és minden jóra fordul. Persze lesz benne könnyeztető rész is. Hiszen adottak hozzá a cuki sanyarú sorsú kölkök.

Vidd el rá a tiedet is. Hátha utána jobban megbecsül téged. A filmre viszont te ne ülj be, addig inkább igyál meg egy sört.
675 1 1 Film Izé
Ófi: nem nagy durranás ez a film.Kb mary poppins koppintás.
Elsősorban a popzene fele hajlunk, de jobbak vagyunk annál, minthogy valamilyen kommersszel rukkoljunk elő. Elegyítjük a jazz, a latin és a funky elemeket, némi bossa vonal is kihallható, így elég nehéz bekategorizálni a zenekart. Kevesen csinálnak hozzánk hasonló zenét, a műfaj nem az, amit ma mindenhonnan hallhatunk, éppen ettől lesz nagyon friss az egész. Az alapok, a hangszerelés inkább jazz & funky & latinos jegyűek, a dal, illetve a szöveg pedig pop-os. Röviden fogalmazva: fülbemászó zene egy kis csavarral, humorral...

Hogy a nevünk vajon honnan van? Nem kell messzire menni, mondjuk csak egy dvd kölcsönzőbe a már klasszikusnak számító Las Vegas-i vakáció c. filmért. A temérdek poén között minket üdvözölnek: 'Köszöntjük a Mirage-ban, Mr. PapaGiorgio!' Persze a film jóval előbb készült, mint ahogy a mi zenekarunk megalakult volna... szóval innen van a nevünk.

Zenekari végleges formája: 2009. vége

Aktív tagok:
Petrik György (ének): sokáig dobolt és gitározott, folyamatos énektudás fejlesztése mellett, színpadi tapasztalatot az É-Trend zenekarban szerzett.
Tóth Mátyás (gitár): Játszott az Esclin Syndo-ban; Bartók Esztivel és Caramellel dolgoznak közös projekteken, illetve a Groovus Interruptus jazz formáció tagja. Szaktudását főként az autodidakta tanulásnak, Horányi Sanyinak és a Finnországban töltött idejének köszönheti.
Nyírő Áron (dob): 16 éves kora óta dobol, most 25 éves és már a Kodolányi János Főiskola Jazz tanszakának végzőse, Szekeres Adriennel, Sárvári Sándorral, az Unisex és a Jazzékiel zenekarokkal készítettek közös felvételeket.
Kiss Zsolt (basszusgitár): a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszakán végzett, elismert hangmérnök.
Horváth Bálint (billentyű): a NOX és a Sziámi csapat ex ill. az Odett & goGirlz és az Ablak zenekar aktív tagja.

Daltól függően színező elem: az MC, Henry Onye, a harmonika, Pribojszki Mátyás, a szaxofon Borkó Attila, vagy Kató Zoli (Back2Black) jóvoltából. A Felemel című dalban Gergely Róbert színművészúr szaval.

Megjelent lemez:
TiSört, 2010
764 0 0 Zene Izé
 VAST - egy májusban érkező ígéretes "freeride" film trailere HD minőségben.

A filmet egyébként  Svájc, Olaszország, Németország, Ausztria és Franciaország gyönyörű tájain forgatták.

Íme a filmben szereplő Riderek listája:

René Wildhaber, Ross Schnell, Samuel Zbinden, Carlo Dieckmann, Romeo Volken, Pascal Breitenstein, Mischa Breitenstein, Adrian Fischer, Sacha Robert, Katja Rupf, Marco Bugnone, Vinzenz Guntern, Roman Roschi, Mathé Hüsler
983 2 1 Sport Izé
man_oo: Na majd kiderül veri e az NWD sorozatot. Szeretettel várjuk.Hajrá bringások!
A világ legnagyobb nyuszija

Még több kép.

Roberto, egy korábbi óriásnyúl.
648 0 2 Pink Izé
süti: de nekem an nyuszim csak nem engedi hogy igy felvegyem:/
Purple: JAAAAJJDEÉÉÉDES kelllllll kellll :)))))))
Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jason Statham, Jet Lee, Mickey Rourke és még jó pár akciósztár egy jelenetben a The Expendables előzetesében. Premier: 2010. augusztus 19.
12930 8 42 Izé
Nas: https://www.youtube.com/watch?v=hufJjSVMHjU
wtf: http://www.youtube.com/watch?v=4v0HHXrp8Bk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=4v0HHXrp8 [...]
BusKeyCome: Ő készítette a fotót. De hogy ő sem maradjon le róla, ezért megkérte Jason Statham-et, hogy [...]
Mind a 42 komment
Eat Pray Love

Julia Roberts egy férjét elhagyó, egyéves lelki, és valós utazásra induló nőt alakít, aki Olaszországban, Indiában, és Indonéziában találja meg önmagát. A családját faképnél hagyó, és önfelfedező útra induló nőről szóló filmben Javier Bardem a másik főszereplő, aki egy Felipe nevű fickót alakít, aki majd Roberts figurájával az “utazás” vége felé ismerkedik meg, és “persze” szépen egymásba is szeretnek. A film Elizabeth Gilbert memoárján alapul és eredeti helyszíneken forgatták. 

Imdb
1179 2 3 Film Izé
go-free: is. akkor szupersztár lett az ember, hogy kénytelenek beleszeretni. mindenki! :D
Erunder: Ezt most a Szerelem kolera idején miatt?
go-free: ki másba lehet mostanában beleszeretni, mint javier bardem-be... :o
Pagani Zonda R - Versenyre tervezve
838 2 0 Sport Izé
Robert Evans (többnyire) esküvői fotói
1149 1 0 Art Izé
Ragadozók (Predators)

Lassan megérkezik (július 7.) a mozikba a várva várt film, melyben Adrien Brody, Laurence Fishburne, és társai a Ragadozók bolygójára kerülnek. A helyi őslakosok pedig természetesen a vadat látják bennük, akiket le kell vadászni, ezért mindent megtesznek, hogy ne is kerüljenek ki onnan.

A film azért is lehet érdekes a magyar ember számára, mert az az Antal Nimród rendezte, aki a Kontrollt és a Szállítmányt is.

Imdb
2607 1 17 Film Izé
kovacslacka: A Ragadozó-filmek emlékezetes pillanatai: http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/2010/08/23/pre [...]
kovacslacka: a ragadozók történelme: http://www.screenjunkies.com/movienews/predator-history-world
kasy: Itt a trailer: http://bit.ly/d9hQMl
Mind a 17 komment
A Summit entertainment a Remember Me-nek, és a Lettes to Julietnek saját honlapot sajnos még nem csinált, de a szinopszisukat, és előzeteseiket itt is megtekinthetitek. A weblapként feltüntetett oldalak csak facebook oldalak. Mellesleg megtalálható még az oldalon a Furry Vengeance hivatalos lapja, szinopszisa, és előzetese is.

A Remember Me-ben Robert "sármos vámpír" Pattinson tesója öngyi lesz, ami miatt széthullik a családja, és ezért maga a srác is depis lesz. Ezek után találkozik a shift+ő-vel, akinek az anyját a saját szem láttára nyírják ki. A csaj viszont a boldogságot próbálja megtalálni újra az életben. A Ying-Yang-elmélet alapján egymásba is szeretnek.


A Lettes To Juliet-ben Sophia Veronában egy 50 évvel ezelőtt íródott levélre lel. Úgy dönt, hogy válaszol a címzettnek, Claire-nek. Később megismerkedik a nővel, és annak unokájával, majd együtt indulnak útnak, hogy megkeressék a hölgy régi nagy szerelmét.
1134 1 0 Film Izé
Robert Babicz - Markatech

A világ legnagyobb kiállásával (4:02)!!!
1214 0 0 Zene Izé
Solitude Aeturnus - Scent of Death

A Candlemass után talán a második legmeghatározóbb doom metal banda (szerintem). Az énekes, Robert Lowe, pedig a legjobb hangu énekes a műfajban!

Akinek öngyilkos hajlamai vannak, az rá se kattintson a linkre:D
640 0 0 Zene Izé
Veres Róbert-MC DC új videóklippje flesseljétek:)
1176 1 6 Zene Izé
Halacska 1234: Ö magyarország legnagyobb hip hopere..Vigyázni kell vele...OCSKA FOS!!!!!!
pepeti: Ezért kéne az rtl klubot betiltani :D
herihg: Hát... még a csillag születik-be is jobb volt...pfff
Mind a 6 komment
Robert Harvey Oshatz által tervezett lakóépületek
6513 0 0 Art Izé
Robert Harvey Oshatz által tervezett lakóépületek
5452 4 2 Izé
AVIREX: kívülről sem olyan rosszak azért,tök egyediek.
Nas: Belül nem rosszak. Kívülről a legtöbb úgy néz ki mint egy háztartási kisgép és egy kukori [...]
A "Most te jössz! Az alkonyat nyomában" című kisfilm a webcsillag legnézettebb videója. Nagy Ricsi extornász ugrálja körbe Győr belvárosát Kovács Róbert kisfilmjében. A tévéből jól ismert Csillag születik, tehetségkutató produkció netes testvére, a Webcsillag. A filmet Sándor Pál és Sebestyén Balázs is méltatta.
727 0 0 Film Izé
Roberta Ridolfi képei
2499 0 4 Art Izé
tüpp: rendben semmi gond:)
mjkiuz: Nem kell magadra venned amit írtam, csak egyszerűen már dühítő számomra, hogy manapság már [...]
tüpp: Mjkiuz...az ízlés egyedi dolog..de azért köszi a véleményt!
Mind a 4 komment
Robert Venosa képei
2773 3 9 Izé
sickofitall: Végül nem adtam ki 10 rugót fél óra zenéért, ráadásul a Focusról nem játszottak semmit. S [...]
izébigyó: Tényleg hasonlít. http://www.ize.hu/comments.php?post_id=4180
tool: jó poszt jó komment;)
Mind a 9 komment
Robert Venosa képei
2701 0 1 Art Izé
CS1985: huuuu :) nagyon jók
Edge of Darkness

Az Edge of Darkness lenne a 2002 óta komolyabb filmszerepet nem játszó Mel Gibson nagy visszatérőfilmje, amely egyben arra is lehetőséget adhatna, hogy Hollywood túllépjen a sztár 2006-os részeg balhéján. A két és félperces előzetes alapján ez a film nagyszerűségével aligha lesz képes bármit feledtetni. Közben végig azon töprengtem, a klip rendezője vajon fogadást kötött-e valakivel, hogy sikerül minden eddiginél több közhelyet zsúfolnia az ízelítőbe. Olyan mondatok hangzanak el, mint, hogy "isten hozott a pokolban" vagy "én vagyok a fickó, akinek nincs vesztenivalója", de a legjobb: "el kell döntened, hogy te lógsz a kereszten vagy te vered be a szögeket". Ezek az ócska mondatok elég furcsák, tekintve, hogy a filmet az Oscar-díjas William Monahan (A tégla) és Andrew Bovell (Lantana) írta, a rendező pedig Martin Campbell (Casino Royale). A film Campbell azonos című 1985-ös minisorozatán alapul, amelyben egy nyomozó lányát meggyilkolják, és amikor az apa elkezdi felgöngyölíteni az ügyet, rájön, hogy szövevényes politikai ügy áll a háttérben. Egy hatórás sorozat kétórás filmmé alakítása közben óhatatlanul sok részlet elvész, de ha hihetünk az előzetesnek, a tömörítés most sokkal kevésbé sikerült, mint A dolgok állása esetében. Az sem annyira bíztató, hogy a szerepet, amit eredetileg Robert De Niro játszott volna a filmben, (az amúgy remek) Ray Winstone vette át. Az Edge of Darkness-t az USA-ban január 29.-én mutatják be, hazai premierről még nem tudunk. Igazából hivatalos oldalt nem találtam.


708 0 0 Film Izé
The Expendables

Sylvester Stallone legújabb filmje már a  castingjával is hihetetlen nagy port kavart, gyakorlatilag emberenként újjonghattuk végig a teljes szereplőcsapat kiválogatását. Ha valaki nem értené miért, annak itt a felsorolás: Jason Statham, Sylvester Stallone, Jet Li, Randy Couture, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Danny Trejo, Steve Austin, Curtis Jackson  – szinte az összes magára valamit is adó akcióhős szerepelni fog benne.

A sztoriról egyenlőre csak nyomokban lehet tudni: egy csapat zsoldos egy dél-amerikai diktátor megbuktatására verbuválódik össze. Az akciófilmek szerelmeseinek kötelező darab lesz!

IMDB


1894 1 5 Film Izé
Tooni: Oscar-gyanús alkotás, a "Túl a bajtársiasságon" rendezőjétől, világsztárok főszereplésé [...]
kovacslacka: Marha jó. A film sztárjai egy "mit kell tudni róluk" táblázatban: http://www.empireonline.com/f [...]
kovacslacka: képek: http://movies.sky.com/gallery-the-expendables
Mind a 5 komment
Régebbi postok...