REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Az abortuszról

Sokat vitatott téma, hogy rendelkezhetünk-e a testünkben fejlődő új élet sorsáról
303 0 0 Pink Izé
Aki pofán rúgta a rendőrkutyát

Előd kiábrándult mindenből, de főleg a közéletből. Elege lett abból, hogy egyre többet kell dolgoznia egyre kevesebb pénzért, miközben a zsidók gazdagodnak, a cigányok bűnöznek, a politikusok hazudnak, a buzik meg felvonulnak. Hát hogy képzelik, miközben az ország és benne az ő sorsa egyre csak hanyatlik?
426 0 0 Pink Izé
Gyönyörű dualitásaink
252 0 0 Pink Izé
A Konzolvilággal közösen szervezett legújabb nyereményjátékunkban 1 db Mass Effect 3 játékszoftvert sorsolunk ki. A nyertes a játék végén maga választhatja ki, melyik platformra szeretné megkapni a nyereményét!

A játék részleteiről itt olvashattok!
1107 0 0 Game Izé
„Vagy egy hónapig nagyon rossz volt. De aztán megnéztem, és láttam, hogy jó helyen van a gyerek. Utána jobb lett” – meséli ráérősen a talán elgyötört huszonvégi, talán negyven körüli nő. Fejére tapadó, vállig érő hajfüggönye mögül lassan kifújja a cigifüstöt, majd várakozva néz kísérőire.
234 0 0 Pink Izé
Karácsonyi nyereményjáték - 2. hét (LEGO Harry Potter: Years 5-7 és Lord of the Rings: War in the North)

Folytatódik múlt héten indított karácsonyi nyereményjáték-sorozatunk, melynek második hetében LEGO Harry Potter: Years 5-7 és Lord of the Rings: War in the North nyereményeket sorsolunk ki a szerencsések között.

A játék részleteivel ezen az oldalon ismerkedhettek meg!

Sok szerencsét kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége!
1384 0 0 Game Izé
Ezúttal a következő nyereményeket sorsoljuk ki olvasóink között: Might & Magic Heroes VI (PC) + Might & Magic Heroes VI L-es méretű póló, Orcs Must Die! (PC), X-Men: Destiny (X360), The Cursed Crusade (X360), Bastion (X360), Mercury Hg (X360), Worms Ultimate Mayhem (X360), Batman: Arkham City matricák és egy Battlefield 3 kézigránát. A további részletekért kattintsatok IDE!
773 0 0 Game Izé
Egy PC-s F1 2011 játékot, illetve három darab Mercedes GP Petronas Formula One Team posztert nyerhettek legújabb nyereményjátékunkban!

A PC-s játékot, illetve a posztereket (Michael Schumacher, Nico Rosberg, illetve a DTM-csapat) azok között sorsoljuk ki, akik a Facebook-oldalunkon feltett kérdésünkre jövő hét hétfőig (október 17-ig) válaszolnak. A játékról játéktesztünkben részletesebben is megemlékeztünk.
1688 0 0 Game Izé
A nyár utolsó lehelete kicsit forróra sikeredett. Az időjárás majdhogynem trópusi. Ilyenkor az egyetlen hely, ahol az ember elviselhetően töltheti az idejét, a strand. A medence mellett fekve akarva akaratlanul sorstársaimon legeltetem a szemem. Előfordul itt mindenféle ember: idős, fiatal, magas, alacsony, kövér, sovány, fakó bőrű irodai dolgozó, és jó pár napbarnított (szoláriumos) cicababa. Ez utóbbi típusból szemléltem épp egy “példányt”.
407 0 1 Pink Izé
Purple: egyetlen hely, ahol elviselhetetlenül tudnám tölteni az időmet, az a strand :D
Immortals (Halhatatlanok)

A híres rendező Tarsem Singh, 3 neves producer társaságában elkészítette legújabb filmjét. A Halhatatlanok egy új 3D-s kalandfilm.

Egy epikus történetet dolgoz fel az árulásról, a bosszúról és a hallhatatlanok sorsáról.  A hatalomőrült király lerombolja az ókori Görögörszágot mert megszállottan keres egy legendás fegyvert. Egy fiatal falusi férfi félelmet nem ismerve szembeszáll vele és egy izgalmas, ám nagyon veszélyes küldetésre vállalkozik.
1957 0 0 Film Izé
Levél Büdös Anonymushoz
435 0 0 Pink Izé
Détár Enikő a diliházban
560 0 2 Pink Izé
BullFrog: Jahm, jó ez a Tempty.hu, meg a cikkirója. Blikk meg bekaphatja, mindent a pénzért, és nem elős [...]
Purple: azt hittem megint valami bulvárfos, de egyetértek a cikkel...
Itt a bizonyíték arra, hogy mi történt bin Ladennel.

Használj biztonsági övet, különben olyan sorsra jutsz, mint Obama Osama!
13096 0 3 Izé
varvizib: Szerintem Osama kicsit magasabb, egy picit barnább a bőre, a keze pedig ráncosabb, és talán kel [...]
Zsottika: lepottyant
brier: OMG...OMG...OMG... :DD
Alfa Mágneses Spektrométer (AMS)

Az AMS-02 egy - a Nemzetközi Űrállomásra szánt - részecskefizikai kutatóeszköz, melynek legfőbb célja anti- és sötét anyag keresése a világűrben. A műszert az STS-134 jelű űrrepülőgépes küldetés keretében, az Endeavour űrsikló 25. útja alkalmával fogja felszállítani az ISS-re, ahol a tervezett 4 űrséta egyikén szerelik majd fel az űrállomás külső felületére. A 14 naposra tervezett űrrepülés után az Endevour követve a Discovery sorsát, véglegesen "nyugdíjba" vonul.

Magyar cikkek: itt és itt.

Ezalatt a Földön nemrégiben először figyeltek meg antianyagból álló héliumot.
1545 1 6 Izé
Nas: Hehehe. :P Egy csillagászt valóban ismerek, aki volt már a NASA csillagászati központjában, il [...]
Tooni: Hmm, nem rossz ötlet, megkérem, adja át az üzenetet, biztos van ott valami ismerőse :D
bungle: Azt olvastam hirtelen, hogy Nasnak üzened. :D
Mind a 6 komment
Hangyatérkép

Gothár Péter Tóth Krisztina írásából készült legújabb kisfilmje a sorsról Wéber Kata, Pelsőczy Réka és Szirtes Ági főszereplésével. Az alkotás a 42. Magyar Filmszemle versenyprogramjában.
994 0 0 Film Izé
Green Lantern - Zöld lámpás

Az univerzum végtelen és titokzatos, ám vannak néhányan, akik jól kiismerik magukat benne, és pontosan tudják, ki jó, ki rossz: ők a Zöld Lámpás harcosai, akik a világegyetem nyugalmáért felelnek - mindegyikük egy olyan gyűrűt hord, ami különleges képességeket biztosít neki. Amikor új, minden eddiginél hatalmasabb ellenség kel fel a béke ellen, kénytelenek - most először - egy földi embert is bevenni a csapatba. És attól kezdve a világ sorsa egy nagyszájú, vagány berepülőpilóta kezébe kerül. Hal (Ryan Reynolds) kisgyerek kora óta kerüli a felelősséget és keresi a veszélyt: most kénytelen megtanulni, hogy újonnan kapott, végtelen erejét a jó ügy oldalán használja. Ő és régi haverja, Carol (Blake Lively) szívesen veti bele magát bármilyen küzdelembe: de ez a mostani nagyobb mindennél, amit földi szem valaha látott.
Négy perces részlet magyar felirattal

Magyar premier: 2011. augusztus 11.
975 0 0 Film Izé
Folytatjuk a sorozatot, ezúttal a Killzone 3 és a Test Drive Unlimited 2 egy-egy promóciós példányát vihetik haza olvasóink. Aktuális játékunkban két hét áll a rendelkezésetekre a jelentkezéshez.

Bizonyos nyereményekért a Facebook csoportunkhoz csatlakozva tudtok majd versengeni, ennek részleteit a Facebook oldalon fogjuk közzé tenni, míg a más játékokra a szokásos formában lehet jelentkezni, azaz a regisztrációt követően néhány egyszerű kérdésre kell helyesen válaszolnotok.

A nyereményjáték 2011. február 14-én vette kezdetét, és 2011. február 27-én zárjuk le a sorsolást. A nyertest e-mailben értesítjük, nyereményét pedig postai úton veheti majd át. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége és a nyereményeket felajánló cégek.
1397 0 0 Game Izé
A LittleBigPlanet 2 PS3-as játékot a Sony Central and Southeast Europe ajánlotta fel, míg a Bakugan: Defenders of the Core az Activision-Blizzard jóvoltából kerülhet egy szerencsés olvasónkhoz. A nyereményjátékon való részvételhez csupán három egyszerű kérdésre kell helyesen válaszolnotok.

Bizonyos nyereményekért a Facebook csoportunkhoz csatlakozva tudtok majd versengeni, ennek részleteit a Facebook oldalon fogjuk közzé tenni, míg a más játékokra a szokásos formában lehet jelentkezni, azaz  a regisztrációt követően néhány egyszerű válaszra kell helyesen válaszolnotok.

A nyereményjáték 2011. január 31-én vette kezdetét, és 2011. február 7-én zárjuk le a sorsolást. A nyertest e-mailben értesítjük, nyereményét pedig postai úton veheti majd át. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége és a nyereményeket felajánló cégek.
578 0 0 Game Izé
Az idei esztendő utolsó nyereményjátékában az Activision-Blizzard, az AN-TEC és a HRP-BSC felajánlásának köszönhetően az eddiginél is több nyereményt sorsolunk majd ki. Call of Duty: Black Ops (PS3) Star Wars: The Force Unleashed 2 (X360, PS3) Apache: Air Assault (X360) Singularity (X360) Bakugan: Defenders Of The Core (X360, PS3) Prince of Persia: The Forgotten Sands (PS3) Shaun White Skateboarding (PS3) DJ Hero 2 (X360) Prince of Persia póló, Far Cry 2 póló és kistáska, HAWX 2 póló, Assassins Creed: Brotherhood poszter HRP-BSC nyereménycsomag (pólók, tollak, poszterek, egérpadok stb.) Fable III poszter Egyes nyereményekért a Facebook csoportunkhoz csatlakozva tudtok majd versengeni, ennek részleteit a Facebook oldalon fogjuk közzé tenni, míg a többi játékra a szokásos formában lehet jelentkezni, azaz  a regisztrációt követően néhány egyszerű válaszra kell helyesen válaszolnotok.

A nyereményjáték 2010. december 6-án vette kezdetét, és 2010. december 23-án zárjuk le a sorsolást. A nyertest e-mailben értesítjük, nyereményét pedig postai úton veheti majd át. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége és a nyereményeket felajánló cégek.
1062 0 0 Game Izé
Aktuális akciónkban a Sony Magyarország és az CNG.hu felajánlásának köszönhetően tudunk nyereményekkel szolgálni. A szerencsések között ezúttal kisorsoljuk az év legjobb, legizgalmasabb és legijesztőbb horrorjátékát, az Amnesia: The Dark Descentet, illetve a régóta várt, ezen a héten megjelent PS3 exkluzív Gran Turismo ötödik részét.

Utóbbi megnyerhető díjunkért a Facebook csoportunkhoz csatlakozva tudtok majd versengeni, ennek részleteit a Facebook oldalon fogjuk közzé tenni, míg az Amnesia: The Dark Descent korongokra a szokásos formában lehet jelentkezni, azaz  a regisztrációt követően néhány egyszerű válaszra kell helyesen válaszolnotok.

A nyereményjáték 2010. november 25-én vette kezdetét, és 2010. december3-án zárjuk le a sorsolást. A nyertest e-mailben értesítjük, nyereményét pedig postai úton veheti majd át. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége és a Sony Magyarország és a CNG.hu.
1281 0 0 Game Izé
2010. november 17. és november 24. között tartó akciónkban megnyerhetitek a következő játékokat a JÁTÉKOK magazin oldalain: Assasin's Creed Brotherhood (X360) + 2 előrendelői DLC, The Fight: Lights Out (PS3), Jungle Party (PSP), Eye Pet (PSP) + Invizimals: Shadow Zone (PSP), illetve a játékhoz kapcsolódóan Facebook-oldalunkon szert tehettek a következő nyereményekre: Assasin's Creed Brotherhood bögre, póló, poháralátét, poszter, Star Wars: The Force Unleashed 2 (X360), Blood Stone 007 (X360), Guitar Hero: Warriors of Rock (X360). Az Assassin's Creed Brotherhood-relikviákat köszönjük a játék magyarországi forgalmazójának (AN-TEC), míg a Sony-s játékokat a Sony Magyarországnak, a többi játékot pedig az Activision-Blizzard ajánlotta fel.

A szoftvernyereményre a szokásos módon, honlapunk fejléce alatti hivatkozására kattintva lehet pályázni. Ehhez mindössze három kérdésre kell helyes választ adnotok. A részvételhez regisztráció szükséges, ez ingyenes, és az oldal jobb felső sarkában lévő hivatkozás segítségével valósítható meg, vagy ha ide kattintotok. Facebook-oldalunkon nincs más dolgotok, mint csatlakozni olvasóink táborához, majd a játék meghirdetésekor részt venni a játékon, ahol a felsorolt többi dolgot sorsoljuk ki.
2178 1 0 Izé
Due Date - Terhes társaság

Petert, a nem túl báránylelkű építészt, aki szülni készülő feleségéhez siet, a reptéren hozza össze a balszerencséje a kezdő színész Eathannel, aki pedig apja hamvait viszi a Grand Canyonhoz, egy kávés dobozban. A sors úgy hozza, hogy kettőjüknek egy kocsin kell osztozni, így együtt szelik át az országot.

Az út során nyilván rengeteg veszélyes, és röhejes dolog történik majd velük. Legalábbis reméljük, hogy nem csak annyi, amennyit az előzetesben lehet látni. A Másnaposok rendezője, a szőrmók, buta, de szerethető karakter, és Robert Downey Jr. együttese vajon képes hozni az előző produkció színvonalát?
768 1 1 Film Izé
Davek: Ma láttam, éshát... megkell mondjam többreszámítottam. A poénok 50 %a az előzetesekben el le [...]
Újabb nyereményjátékunkban ismét egy elég nagy címet sikerült összeszednünk, ezúttal ugyanis a Tom Clancy's HAWX 2 egy X360-as és egy PS3-as példányát sorsoljuk ki olvasóink között, két X360-as DLC társaságában.

2010. augusztus 31. és szeptember 6. között az X360-as verzióért szállhattok versenybe, míg szeptember 7. és szeptember 13. között a PS3-as verziót ajánljuk fel a helyes válaszokért cserébe. Mindezek mellett Facebook rajongói oldalunkon két X360-as DLC-t is kisorsolunk, egy Camouflage és egy Tiger névre hallgató csomagot, melynek részleteit a hírfolyamunkban találjátok meg.
2156 1 1 Izé
destiny13: Szerintem meg ne sorsoljunk, adjátok nekem valamelyiket egy hozzáillő konzollal, ami nem az X360, [...]
Újabb nyereményjátékunkban ismét egy elég nagy címet sikerült összeszednünk, ezúttal ugyanis a Tom Clancy's HAWX 2 egy X360-as és egy PS3-as példányát sorsoljuk ki olvasóink között, két X360-as DLC társaságában.

2010. augusztus 31. és szeptember 6. között az X360-as verzióért szállhattok versenybe, míg szeptember 7. és szeptember 13. között a PS3-as verziót ajánljuk fel a helyes válaszokért cserébe. Mindezek mellett Facebook rajongói oldalunkon két X360-as DLC-t is kisorsolunk, egy Camouflage és egy Tiger névre hallgató csomagot, melynek részleteit a hírfolyamunkban találjátok meg.
1432 0 0 Game Izé
Ezúttal a CNG Hungary által felajánlott nyereményeket fogjuk kisorsolni, melyek között megtalálható az általunk is tesztelt LEGO Harry Potter X360-as verziója, a Wings of Prey nevű fantasztikus szimulátorjáték PC-s változata, illetve a kamionszimulátorok királya, a Rig 'n' Roll. Facebookos rajongóink között pedig egy olyan exkluzív cuccot sorsolunk ki, ami minden barátod szemét vonzza majd a suliban: egy LEGO Harry Potteres tornazsákot.

A szoftvernyereményekre a szokásos módon, a fejléc alatti hivatkozásra kattintva lehet pályázni. Ehhez mindössze három kérdésre kell helyes választ adnotok, illetve megadni a kívánt platformot. A részvételhez regisztráció szükséges, ez ingyenes, és az oldal jobb felső sarkában lévő hivatkozás segítségével valóstíható meg. A Facebookos nyeremény kisorsolásának módját, az erre való jelentkezést, illetve a sorsolás eredményét értelemszerűen a Facebookos oldalunkon találhatjátok meg.

A nyereményjáték július 15-én kezdődött, és augusztus 2-án ér véget. A nyertest e-mailben értesítjük, nyereményét pedig postai úton küldjük el. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége és a CNG Hungary!
2342 2 0 Izé
Ezúttal a CNG Hungary által felajánlott nyereményeket fogjuk kisorsolni, melyek között megtalálható az általunk is tesztelt LEGO Harry Potter X360-as verziója, a Wings of Prey nevű fantasztikus szimulátorjáték PC-s változata, illetve a kamionszimulátorok királya, a Rig 'n' Roll. Facebookos rajongóink között pedig egy olyan exkluzív cuccot sorsolunk ki, ami minden barátod szemét vonzza majd a suliban: egy LEGO Harry Potteres tornazsákot.

A szoftvernyereményekre a szokásos módon, a fejléc alatti hivatkozásra kattintva lehet pályázni. Ehhez mindössze három kérdésre kell helyes választ adnotok, illetve megadni a kívánt platformot. A részvételhez regisztráció szükséges, ez ingyenes, és az oldal jobb felső sarkában lévő hivatkozás segítségével valóstíható meg. A Facebookos nyeremény kisorsolásának módját, az erre való jelentkezést, illetve a sorsolás eredményét értelemszerűen a Facebookos oldalunkon találhatjátok meg.

A nyereményjáték július 15-én kezdődött, és augusztus 2-án ér véget. A nyertest e-mailben értesítjük, nyereményét pedig postai úton küldjük el. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége és a CNG Hungary!
2638 0 1 Game Izé
alaplap: Én nyertem a Wings of Preyt :D
A játék lezárult, a sorsolás megtörtént, a közjegyző mindent rendben talált :)

Mivel több mint 200 megfejtés érkezett, ezért a tervezett 2 páros jegy helyett 5 páros jegyet sorsoltunk ki!

Íme a nyertesek izé user nevei:

Phloem
LoU
psyone3
MikeSylver
szilvaa

A nyerteseket e-mailben értesítettük, kérjük minél előbb jelezzetek vissza!!

Köszönjük, hogy velünk játszottatok!

---------------------

Szeretnél egy páros jegyet a Hegyalja fesztivál-ra?

Küldd el a jatek@ha.hu címre a nevedet, izé user nevedet és hogy hol lesz a buli!

(A megfejtéshez segítséget a képre kattintva kaphatsz...)

A játék szerdáig (július 7.) tart!
2821 3 27 Izé
psyone3: Üdv mindenkinek, köszönöm a jegyeket ;)
MikeSylver: Köszönjük a jegyeket, nagyon-nagyon örülünk párommal el sem hisszük, hogy összejött:)
Gaben: Grat a nyerteseknek. :) Sziget feszt jegyet nem akartok sorsolni amúgy?? :D Children Of Bodom-on mo [...]
Mind a 27 komment
Nanny McPhee and the Big Bang

A csoda dada szerepében Emma Thompson-t láthatjuk, ha a neve nem mondana semmit elárulom, hogy ő írta még a Büszkeség, és balítélet című filmet is. Bizony, és ő volt az előző részben is a dada. Ez számomra ugyan akkora talány, mint Robert Rodrigez munkássága.

Ennek a sztorijáról se érdemes sokat írni. Bajban a család, mert a papa háborúzik, anya meg nem bír a kölkökkel, mert azok feszt civakodnak. Jön a dada, varázsolgat, nevelget, és minden jóra fordul. Persze lesz benne könnyeztető rész is. Hiszen adottak hozzá a cuki sanyarú sorsú kölkök.

Vidd el rá a tiedet is. Hátha utána jobban megbecsül téged. A filmre viszont te ne ülj be, addig inkább igyál meg egy sört.
671 1 1 Film Izé
Ófi: nem nagy durranás ez a film.Kb mary poppins koppintás.
Mi az életcélod? Van egyáltalán?
476 0 4 Pink Izé
Kathy: De csak ha a kamaszpanaszt is!!!
süti: Csatlakozom !!! =]
Errtu: :DDD Segítek! :DDD
Mind a 4 komment
Létezik sorsszerű szex?
612 0 3 Pink Izé
spider86: ezer éve nem kommenteltem a pink izére, úgyhogy most tessék...
Balázs: remélem igen :D
szűzirónia: az lehet,de például sorstalan-szerű?
JÁTÉKOK.hu nyereményjáték - Aktuális akciónkban a Sony Magyarország jóvoltából egy darab, PlayStation 3 exkluzív God of War 3 korongot sorsolunk ki.
2056 1 0 Izé
JÁTÉKOK.hu nyereményjáték - Aktuális akciónkban a Sony Magyarország jóvoltából egy darab, PlayStation 3 exkluzív God of War 3 korongot sorsolunk ki.
1886 1 0 Game Izé
A február elejéig tartó legújabb nyereményjátékunkban az idei PlayStation 3 felhozatal egyik ígéretes játékát, a SOCOM részeket jegyző Zipper Interactive-féle Massive Action Game egy példányát sorsoljuk ki.
1977 1 0 Izé
A február elejéig tartó legújabb nyereményjátékunkban az idei PlayStation 3 felhozatal egyik ígéretes játékát, a SOCOM részeket jegyző Zipper Interactive-féle Massive Action Game egy példányát sorsoljuk ki.
1992 0 0 Game Izé
MacGruber

Will Forte agyszüleménye, MacGruber, a híres Saturday Night Live showban debütált, majd Pepsi reklámként rendkívül népszerűvé vált. A MacGyver paródia nem kerülhette el sorsát, és az Universal égisze alatt mozifilmmé válhatott, melyet már áprilisban be is mutathatnak az USA-ban.
(Az oldalon korhatáros és bárki által megtekinthető trailer is található)
853 1 0 Film Izé
Mi a sorsszámod? Karmikus feladataid 2010-ben!
829 0 0 Pink Izé
Az év első nyereményakciójában egyetlen egy, eredeti, dobozos, X360-as Darksiders-t sorsolunk majd ki, amit ezúttal az ÜberKonzol ajánlott fel.
1731 1 3 Izé
Lacpas: BAC
papaluige: nyertél is!
Smile:P: ELSŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ:D
Aktuális nyereményakciónkban három darab PS3-as Bad Company 2 bétakulcsot, és Assassin's Creed 2 nyalánkságokat sorsolunk ki.
2714 1 2 Izé
Shifty_: A PC-s lesz jövőre, ez meg PS3-as!!!
Skullman: Nem csak jövőre lesz béta? elég hamar szereztetek hozzá.:D
Aktuális nyereményakciónkban három darab PS3-as Bad Company 2 bétakulcsot, és Assassin's Creed 2 nyalánkságokat sorsolunk ki.
786 1 1 Game Izé
snake6: ez a játék lessz a COD:MW2 nagy ellenfele http://www.gametrailers.com/player/58727.html
A bakancslista (The Bucket List)

A "bakancslista" azon dolgok sora, amelyeket az ember meg akar tenni és tapasztalni az életben, mielőtt feldobná a bakancsot. Carter Chambers is jegyezgette terveit, az élet azonban mindig közbeszólt. A milliárdos Edward Cole-t viszont csakis a pénzcsinálás érdekelte, sohasem bajlódott a listával. A két, egymástól teljesen különböző embert azonban a sors egymás mellé sodorja. Közös kórteremben kötnek ki, ahol bőven van idejük azt fontolgatni, mi jöhet még ezután. Égető vágy ébred bennük, hogy a hátralévő idejükben azt tegyék, amit mindig is szerettek volna.

Imdb
466 1 4 Film Izé
Ctx Twin: Nagyon jó film.
nimouki: Ott a pont. Nagyon jól megcsinálták, Fantasztikus alakítás mindkét színésztől!
Leoparde: Az biztos.
Mind a 4 komment
Régebbi postok...