REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
A cigánykártya rejtelmei

A cigánykártya használata a XIX. században terjedt el, és csak egyetemes szimbólumrendszerében hasonlít társaihoz.
271 0 0 Pink Izé
Revolution

J.J. Abrams ősztől kezdődő új sorozata a poszt-apokaliptikus jövőben fog játszódni. Az áram egy rejtélyes elektromágneses impulzustól egyik pillanatról a másikra elmegy, és nem is jön vissza. A történet ez után játszódik 15 évvel, ahol az emberek kb. XIX. századi körülmények között kénytelenek élni.
4604 1 49 Izé
lorem_ipsum: vontatott, lassu, kisse idegesito karakterek, en nem kezdenek bele. falling skies is ilyesmi, de tob [...]
bungle: És nézhető? Ezen gondolkodom ill. a Falling Skies-on, mint új post-apoc. sorozaton...
lorem_ipsum: igen
Mind a 49 komment
Revolution

J.J. Abrams ősztől kezdődő új sorozata a poszt-apokaliptikus jövőben fog játszódni. Az áram egy rejtélyes elektromágneses impulzustól egyik pillanatról a másikra elmegy, és nem is jön vissza. A történet ez után játszódik 15 évvel, ahol az emberek kb. XIX. századi körülmények között kénytelenek élni.
5113 0 4 Film Izé
kasy: Hogyan zuhan (vagy inkább esik) le áramhiányban egy repülő függőlegesen?
oturw: ha valami EMP-ről is lenne szó.. egy farraday kalitkán belül elvileg működnie kéne... az elek [...]
SirObrew: Szerintem sincs ez teljesen átgondolva. Akkor villámok sincsenek viharok alatt? Minden akkumuláto [...]
Mind a 4 komment
Éjsötét árnyék (Dark Shadows) - szinkronos előzetes

A nőcsábász Barnabas egy boszorkány szívét töri össze, aki ezért átokkal áll bosszút, vámpírrá változtatja és elégeti. Kétszáz év múlva, a 20. század közepén azonban feléled.
1227 1 2 Film Izé
kasy: Én meg azon agyaltam, hogy valaki biztos beleköt '72 az nem a közepe', erre benézem ezt. :S
DizzyP: 1972 az a 20. század közepe... :) Amúgy részemről várós film.
Conan the Barbarian(Conan a barbár)

A Lionsgate is megirigyelte az Avatar sikerét, 3D-ben forgatnák le a rasztahajú Jason Momoával a 2011-re beharangozott új Conan mozifilmet. A rendező a remake-gyáros Marcus Nispel (Texasi láncfűrészes, Péntek 13.) lesz, aki Mickey Rourke-nak szánta a kimmériai barbár apjának szerepét.

Conan, a barbár Robert E. Howard 20. századi író népszerű fantasyhőse. Conan történetei ősi időkben játszódnak, egy Atlantisz elsüllyedése utáni világban. Conan magányos harcos (ennek ellenére sokszor akadnak társai kalandjai során), aki gyermekkorában szemtanúja volt szülei halálának, majd rabszolgaságba került és gladiátor lett belőle. Nem ismer félelmet, s látszatra fájdalmat sem.
2256 1 0 Film Izé
Irány a nagyvilág - a 21. század sátrával
801 0 1 Pink Izé
Nas: Hát ezt se hátizsákos turistáknak tervezték! Minek megy a természetbe, aki ugyanúgy akar ott [...]
A dogonok Mali bandiagarai száraz fennsíkán élnek a XIV. század óta. Egy évben csak egyszer halászhatnak az Antogo-tó "szent vízében", ilyenkor percek alatt "megszabadítják" a tavat a halaktól.

Kis adalék a dogonokhoz: ez a primitív körülmények között élő nép elképesztő csillagászati ismeretekkel rendelkezik, tudását szájhagyomány útján őrizte napjainkig. Sirius gyermekeinek nevezik magukat, és azzal ejtették ámulatba az 1930-as évek elején a francia antropológusokat, hogy mindenféle műszer nélkül olyan bolygók létezéséről beszéltek, amelyek a Földről nem láthatóak, s melyeket csak a 19. század derekán erősítettek meg a csillagászok, különféle számítások alapján.

Hasonló post, csak fotókkal.
10558 6 15 Izé
Tooni: :D
7sleeper: David Sinkovits-Caruso tizedes: "a feketék már (_) ( _)>⌐■-■ (⌐■ [...]
Mr.T.: bungle elmondta nekik. ;D
Mind a 15 komment
Gulliver's Travels

Nekem ezt már nagyon nem veszi be a gyomrom. Gulliver mint újságíró a 21. században megbízatást kap, aminek keretén belül elutazik az Isten háta mögé, és egy vihar után a Liliputiak földjén ébred fel, ahol az eddigiekhez képest az ott történtek nem csak, hogy meggyalázzák az eredeti történetet, de utána még a farkát bele is törli a függönybe.

Ha már olvastad, akkor azért nem fog tetszeni, ha meg még nem, akkor az azt jelenti, hogy még nem múltál el 16. Szóval az agyad még fejlődésben van. Vigyázz! Megállsz a fejlődésben ha megnézed.
1333 0 2 Film Izé
termi-nator: Óriásit bukott a 3D-s Gulliver 2010.12.27. 11:26 - Cinematrix 115 millió dollárra becsülik a J [...]
axenomorph: "A stúdiótól, amelyik az Éjszaka a múzeumban-t adta nektek" - ez már ajánlólevél.
"Az elmúlt években a magyar népzenéről alkotott közgondolkodás pozitív fordulatot vett és soha nem látott „retro” divatját éli. Minden talán azzal kezdődött, hogy a hazai underground és mainstream kultúra prominensei felfedezték maguknak a saját gyökereikben rejtőzködő magyar népzenét. Manapság a jazz és rock zenekarok sorra cserkésznek be népzenei elemeket számaikba, de az új generáció autentikus zenészei sem maradtak a kaptafánál, igyekeznek lépést tartani a jelennel. Ennek eredménye egy sajátos népzenei stílus kialakulása. A népzene valóban élővé és recenssé válhat, mert ezek a fiatal formációk visszahozzák a véráramba és érdekes ruhákat adnak rá. Van egyébként a magyar népzenének egy megmagyarázhatatlan csontig hatoló ereje, amit az ember megérezhet mondjuk egy londoni bevásárló központban, amikor a háttérből halkan felcsendül egy-egy közismert Muzsikás szám. A saját kultúránknál keresve sem találhatunk jobb nagykövetet! Jó pár mai zenekarunk már nemzetközi hírnévre tett szert és ilyen lehet a nemrég alakult Buda Folk Band is. A 2007-ben létrejött banda fiatal tagjait olyan zenészek alkotják, akik egytől-egyig, ízig-vérig népzenészek, mégis ha körülnézünk rendre ott találjuk őket a legnépszerűbb jazz és blues zenészek oldalán. A zene határtalan, a műfajok pedig átjárhatóak. „népzene és világzene XXI. századi behatással.”
982 0 0 Zene Izé
Hol van már a régi, XX. századi hagyományos csúzli... Annak az ideje lejárt, ne égesd magad, hogy olyannal lövöd ki a szomszédasszony ablakát! A videón láthatod, hogyan készíts magadnak a mai kornak megfelelő lézerirányzékos csúzlit.
8398 2 12 Izé
Ikkyu-san: Ja, gyufaszál fejét!!
Findzs: orgona ágasból meg bicajbelsőből különbet csinálok bármikor azzal ellövöm a gyufaszál fej [...]
Nusihusi: Ez elég veszélyes játék:D
Mind a 12 komment
21. századi tüntetés :D
2844 1 0 Tech Izé
A 21. században már minden a számítógépek körül forog. Miért épp a Nagy Ő megtalálása, és a szerelmes levél lenne ez másképp?
490 0 1 Pink Izé
fincsimi: Minőségi postkép.
Megépítik az gőzmeghajtású számítógépet - Charles Babbage már a XIX. században feltalálta az analitikus számítógépet. A titokzatos masina azonban soha nem készült el. Most Babbage eredeti tervrajzait felhasználva John Graham-Cumming programozó és tudományos blogger tesz kísérletet az eredeti gép megépítésre.
1483 1 1 Tech Izé
Purple: infótöri rulez
XXI. századi magyar rabszolgasors

Jól kerestek a magyarokon a külföldi tulajdonú vállalatok és hitelintézetek. Az idei első fél évben 2,77 milliárd eurót vontak ki hazánkból (Multiparadicsom, Kizsigerelik magyar dolgozóikat a multicégek), miközben a fejlettebb országokban pont fordított a helyzet: nem mennek, hanem érkeznek a milliárdok. A hazai jövedelemelszívásoknak csak úgy lehetne gátat szabni, ha a kormány végre komolyan venné: nem érdemes a külföldi vállalatokat támogatni, mert azok, ahogy tehetik, kiviszik a jövedelmet.
7267 1 42 Izé
komcsi: A multik nagyon jól jártak Az adókedvezmények 93 százalékát a külföldi cégek kapták Magya [...]
kotta: Borítékolható, hogy nem fognak tapsolni örömükben, de részemről teszek rájuk. Nehogy már s [...]
izébigyó: Fityiszt mutat Orbánnak a Tesco http://hir.ize.hu/comments.php?post_id=90283
Mind a 42 komment
Az internetes randizás egyrészt a 21. század egyik legelterjedtebb ismerkedési formája amely egyrészt számtalan lehetőséget kínál, hogy megtaláljuk a másik felünket, másrészt számtalan veszélyt is rejt magában.
324 0 1 Pink Izé
zeiksz: +1: legyél képes felfogni, hogy ha "egyszerűen csak nem jöttél be neki".
Barbie valódi élete...
1624 0 6 Pink Izé
CrazyLime: NSFW: http://kutyushop.blog.hu/2010/10/20/ken_es_barbie_mocskos_titkai_18
Hada: az nem lehet, Barbie árja...
eerix: a 2. az kisebbségi barbie
Mind a 6 komment
A XXI. század magyar szuperhősei:

Angyalszem, az atlantiszi fényjáró
István, a csakrahangolás mestere
Merlin szerelemenergiát küld a tévéből
Nyilas Misi járókelőknek jósol az utcán
Odin, a boszorkány főpap (itt épp csúnyán beég)
Papa Wango is járókelőknek jósol
István és Papa Wango

Ők szerintem még a lottószámokat is tudják előre, csak nem alacsonyodnak le arra a szintre, hogy lottószelvényt vegyenek. ;)
5465 3 42 Izé
bungle: http://444.hu/2016/02/13/egy-ev-bortonre-iteltek-a-tv2-es-jost-aki-3-millios-csaladi-orokseget-csalt [...]
bungle: Robi Lakatos: https://goo.gl/L7jeKN "FIGYELEM !!!! ÉRTESÍTEM A RÉGÍ UGYFELEÍMET ÉS A LEEEND [...]
AVIREX: Na, kár, hogy ezt a példányt már nem láthatom, így most kétségek között maradok, ki az iga [...]
Mind a 42 komment
Wankel motor felépítése és működése

A Wankel-motor a belső égésű motorok egyik fajtája, amelyben a dugattyú a hagyományos belső égésű motoroktól eltérően nem alternáló mozgást végez, hanem vízszintes tengely körül forog egy speciális alakú hengerben. A forgótárcsás motorok története korántsem olyan fiatal, mint azt gondolhatnánk. A meghajtás elvét Felix Wankel német mérnök dolgozta ki a 20. század első negyedében. A tömítés és a megbízhatóság problémáit ugyan sikerült megoldania, de a mai napig nem használják széles körben. Bár nem az egyetlen forgódugattyús motortípus, de a Wankel-motort sorozatban gyártották autókhoz, és így vált a legismertebbé.
1923 1 0 Autó Izé
Box of Shadows

Három egyetemista srác talál egy XV. századi koporsót, ami szellemmé változtatja azt, aki belefekszik. A várható következményekkel nem is számolva, a srácok elkezdik használni a szerkezetet.

Picit Végső állomásos, plusz engem nagyon emlékeztet a falon átmászós Dresden akták részre. Ezeket nem is negatívumként említem, hiszen ezek elegyéből egész jó horrort lehet kerekíteni. Reméljük, hogy nem megy el valamilyen tini-horror vonulatba.
38334 4 0 Film Izé
A LIFE Magazine eheti körlevelének egyik témája a Gyönyörű Budapest címet kapta.

Tény, hogy fővárosunk az előző századforduló egyik legszebb európai városa volt/lehetett és hogy imázsnak sem utolsó ez a cikk, de vajon mit szólnának az emberek a világ másik szegletében Budapest egyes területeinek mai látványához? (A legfrissebb kép 1968-ból származik.)
9684 2 15 Izé
Nas: A Vörösmarti téren épült üvegcsoda egyenesen hányingert keltő, a közeli Szervita téren ál [...]
Nas: Abszolút modern, nem illik a környezetébe, de szerintem építészetileg szintén érdekes: ING s [...]
Nas: Na, de hogy ne csak fanyalogjak, jó példát is tudok mondani történelmi városrészbe illő, mod [...]
Mind a 15 komment
Vikings: Journey to New Worlds

A Skandináviából származó vikingek korának kezdete pontosan meghatározható: az első nagy visszhangot kiváltó támadás a lindisfarne-i kolostor ellen, 793. június 8-án történt. A végét már nem lehet egy adott eseményhez kötni, de nagyjából egybeesett a kereszténység felvételének lezárultával, a 11. század végén. Az e két időpont között eltelt három évszázadban a viking harcosok rettegésben tartották egész Nyugat- és Dél-Európát, meghódították Anglia és Írország nagy részét, Normandiában megalapították a hercegséget, a mai Oroszország területén pedig a rusz államot. Elfoglalták Izlandot, felfedezték és gyarmatosították Grönlandot, és egy rövid időre letelepedtek Észak-Amerikában. (részlet a wikiről)
A 40 perces dokumentumfilm négy részletben megnézhető a youtube-on. Angolul nem tudók nagy hátrányban.
Második részlet / Harmadik részlet / Negyedik részlet
728 0 0 Film Izé
Vajon mivel játszottak a (városi) gyerekek a 19. század vége felé? ;)

(A postkép picit segíthet, tippek, ötletek jöhetnek a kommentekhez.)
9380 2 14 Izé
Nas: Valld be, te is szeretnél egy ilyet. :D
Tooni: Elégedheted, majd ha leszúrták. Élő disznót nem perzselünk! :P Ízléstelen lenne az a tologa [...]
Lacpas: Csak nem a Disznóvágás 2000 nevű pc játékot nyomták a gyerekek? :)
Mind a 14 komment
Elérhető A szupercsapat film trailer-e!

John 'Hannibal' Smith ezredes, Templeton 'Szépfiú' Peck hadnagy, H.M. 'Bolond' Murdock százados, Bosco 'B.A.', 'Roszfiú' Baracus őrmester majd Amy Amanda 'Tripla A' Allen. Egy ütős csapat, sokak által ismert és szeretett - egyéni módszerekkel dolgozó bűnüldöző szervezet, ez A szupercsapat (The A-Team).

1983-ban indult a népszerű akció sorozat, melyből mint már azt tudjuk régóta, készítenek egy egész estés filmet. A Füstölgő Ászokat rendező Joe Carnahan rendezi,  négyen dolgoztak a forgatókönyvön. Ridley és Tony Scott producerként vesznek részt a forgatáson.
Fő szereplők: Liam Neeson, Bradley Cooper, Sharlto Copley, Jessica Biel, Quinton Jackson és Yul Vazguez.
Premier: 2010. június 11.
1657 1 6 Film Izé
kasy: Mármint sunáztadnád magad vele. Nem? Balról a második játsza Mr.T-t. (Az origy nem vállalta m [...]
csicsilla: huuu szépfiút sunáznám :D de hol van Mr.T? :(
panzerp: áááááááááááááááááááááááááááá kikezek??????? és hol a retrooooo???? és [...]
Mind a 6 komment
Báthory - A legenda másik arca (Bathory)

Báthory Erzsébet A hírhedt 16. századi “vérgrófnő” történetét sokan feldolgozták már: az emberiség legvéresebb gyilkosaként szerepel a Guinness Rekordok Könyvében. A legenda szerint többnyire nők estek áldozatul a grófnő kegyetlenségének: megkínozta és megalázta őket, kiontott vérükben fürdött, fogaival tépte szét az áldozatok eleven húsát, majd végzett velük. De valóban ez történt a grófnő várában? Az eltelt négy évszázad alatt semmilyen történelmi dokumentum nem került elő, ami mindezt egyértelműen igazolná. A film a hagyományos elképzelésektől eltérő módon ábrázolja a grófnő alakját. A történet egy védtelen özvegyről szól, aki gazdagabb és sokkal nagyobb vagyonnal rendelkezik, mint maga a király. Báthory Erzsébet modern gondolkodású, reneszánsz asszonyként szerepel a filmben, aki egy összeesküvés áldozatává válik.

A történelmi dráma egy cseh - szlovák - angol - magyar koprodukció, amelyet Csehországban már 2008. július 10.-én bemutattak. Hazánkban 2010. január 20.-ától vetítik a mozik.
Maga a film már post-olva lett, de gondolom kevesen beszélitek a cseh nyelvet.
trailer:
805 1 0 Film Izé
A 21. század új találmánya - az internetfüggőség
325 0 0 Pink Izé
Season of the Witch

Miközben a pestis végigsöpör a 14. századi Európán, egy dicső lovagot, Laveyt azzal a feladattal bíznak meg, hogy kihallgatás céljára szállítson el egy lányt, akit azzal gyanúsítanak, hogy boszorkány mivolta következtében terjeszti a járványt. Lavey hisz a lány ártatlanságában, ezért néhány társával egyetemben keresztülküzdi magát egy misztikus, hűtlen földön, hogy eljuttassá őt egy megszentelt helyre, ahol bebizonyítható a lány ártatlansága és ezáltal Európa átka feloldódik. Lavey még nem tudja, milyen sötét erők várnak rájuk…

A filmet Ausztriában és Magyarországon forgatak

IMDB


   
855 2 0 Film Izé
SOLOMON KANE

Robert E. Howard nevéhez fűződik a karakter megalkotása. A történet a 16 században játszódik, Kane pedig egy kardforgató, félelmetes harcos. Howard 16 Solomon Kane történetet írt. A producerek trilógiát terveznek, végülis van miből meríteni.A címszereplő James Purefoy lesz, a filmhez pedig eddig csatlakozott még  Max Von Sydow, Pete Postlethwaite(Közönséges bűnözők), Rachel Hurd-Wood(Parfüm),  Alice Krige (Star Trek: Első kapcsolat) és Mackenzie Crook (A Karib-tenger kalózai filmek). A rendező Michael J. Bassett lesz és a forgatókönyvet is ő írja majd.

Robert E. Howard, Conan megteremtőjének másik híres karaktere a Torontói filmfesztiválon (szept. 16) kerül bemutatásra, a mozik viszont nagy valószínűséggel csal 2010 elején kezdik el vetíteni (Orosz dec 31). A trilógiának szánt filmsorozat első része Solomon Kane “pályafutásának” kezdetét mutatja be: Kane (James Purefoy) Elizabeth királynő hű katonájaként Afrikában harcol, amikor egy tíz láb magas démon - a Kaszás - bukkan fel a csatamezőn, hogy elkapja őt. Miután sikerült elmenekülnie a gonosz lény elől, Kane rájön, hogy meg kell tisztítania a rengeteg gyilkosságtól beszennyezett lelkét, különben pokolra fog kerülni, ahol örök kárhozat vár rá. Visszatér Angliába, és nyugodt, békés életet kezd folytatni, ám egy gonosz varázsló miatt hamarosan újra elő kell vennie a fegyvereit…

IMDB

  More Solomon Kane News & Previews
1159 1 1 Film Izé
kasy: Több helyen is említik a trailer alapján (amivel én is egyet értek), hogy egy Van Helsing - Gy [...]
A mások élete (Das Leben der Anderen)

Kelet-Berlin, 1983 novembere, hat évvel a Berlini fal leomlása előtt: az NDK és állambiztonsági szolgálata még mindig elnyomja a (másként) gondolkodókat, és kíméletlen megfigyelő-besúgó rendszere mindenkit behálóz. Ennek a gépezetnek tökéletes fogaskereke Gerd Wiesler százados, akit politikai nyomásra egy sikeres színpadi szerzőre, Georg Dreyman-ra és élettársára, az ünnepelt színésznőre Christa-Maria Sieland-ra állítanak. A rendszerhez vakon hű Wiesler, a mások életét figyelve azonban hamarosan ráébred saját élete kisszerűségére...
417 1 1 Film Izé
donfoto: eeeeeeeeeeez egy nagyon jó film... moziban láttam 2-3 éve... és most volt vasárnap este képír [...]
Taxidermia

Kronologikus szerkezetű film Parti Nagy Lajos novellái alapján. Hőse egy család három egymást követő generációja. Sorsuknak alakulása egyfajta szubjektív történelemkönyvként tárja elénk a XX. század második felének legjellemzőbb életérzéseit. A történet mesélője a család legfiatalabb tagja, Lajos. Valójában az ő egyéni, és nem minden torzítás nélküli nézőpontjából ismerhetjük meg elődeinek mindennapjait. Szürreális látomások és történelmi tények elegyednek torz valóságszilánkokká, kificamodott igazságokká, groteszk érzésmozaikokká történetében, létrehozva ezzel egy olyan világot, amely leginkább Garcia Marquez regényeihez hasonlítható, ám jellegzetesen kelet-európai, jellegzetesen magyar.

Imdb
837 1 4 Film Izé
CrazyLime: Úúúúúú, ez akkor egy sz@r film, hogy már jó :D
pepeti: Öncélúskodásról szól az egész, abszolút nem tetszett.
panzerp: a magyarok csak magyar filmet tudnak csinálni:) ami nem is baj mert ez a film szó szerint lélegze [...]
Mind a 4 komment
Ópium - Egy elmebeteg nő naplója

913, Magyarország. Brenner József író-orvos története egy újkori Faust-történet. Brenner orvosként dolgozik egy múlt század eleji elmegyógyintézetben. Már hónapok óta írói válságban szenved, egy sort sem képes papírra vetni. És közben a morfium rabjává válik. Egy nap új beteget bíznak rá, a huszonnyolc éves Gizellát. Az elmebeteg nő viszont csak ír és ír, ő saját naplója rabja, nem képes letenni a tollat. A fiatal nőn mind jobban elhatalmasodik a kényszerképzet, hogy egy idegen, gonosz erő költözött belé. Brenner féltékeny lesz a nőre, aki zseniálisan, megszállottan alkot. A kezdeti orvos-beteg viszony fokozatosan alakul át, orvos és beteg egymásba szeretnek, kapcsolatuk szexuális tébollyá hatalmasodik. Brenner az asszony testén keresztül akar kapcsolatba lépni a Gonosszal, és visszaszerezni képességét az írásra. Brenner doktor szövetséget akar kötni vele, hogy segítségével mindazt megvalósítsa, ami eddig neki nem sikerült. A Gonosz azonban testestül-lelkestül akarja magának Brennert. Ezért a szövetségért nagy árat kell fizetnie az orvosnak. Gizella cserébe, arra kéri Brennert, hogy vágja ki az agyát, szabadítsa meg a Gonosztól, hozza el számára a felejtést. Brennernek nincs választása. El kell pusztítania Gizellát: az egyetlen embert, akit igazán szeretett.

Imdb | You tube találatok

Csáth Géza
721 0 2 Film Izé
csicsilla: na ez a könyv nagyon nehéz olvasmány...legalábbis az én agyacskám nem tudta rendesen befogadni [...]
Leoparde: Jaajj, én ezt láttam a tv-ben, hogy melyik csatornán arra már nem emlékszem, viszont a film egy [...]
Agora

Alejandro Amenabar, spanyol rendező nagyszabású történelmi eposzt készít, a negyedik századbeli Alexandriában élő és alkotó Hüpatia (Rachel Weisz) történetéből. (Egy rabszolga, valamint gazdája között szerelem szövődik. A nő a Platóni filozófia tanítója és ateista, míg a férfi az éppen felemelkedő kereszténység híve.)  A netre felkerült előzetesből egyértelműen látszik, hogy elképesztően látványos alkotással lesz dolgunk.

(A honlapon a karakterek elolvasása után ajánlom megnézni a letöltésekben a posztereket)

másik előzetes

Imdb
903 3 0 Film Izé
Robotizált Marinéni, a 21.századi fejőnő, full extrás tőgypolírral, wellness tejzsír-leszívással. :)
12506 5 11 Izé
BeetlB: Pár hete ilyen helyen dolgozunk (Darnózselin). :) Majdnem besirtam amikor megláttam az új fejőg [...]
Fireblade1000: Még tőgy polírozó is van benne!!:D
C1MH: múúúúúúúúúúúúúú
Mind a 11 komment
Vizuális effektek a múlt század elejétől napjainkig.
9683 2 3 Film Izé
Balázs: a mélység titka örök királyság:)na meg a halálcsillag felrobbantása is:D
Maccoyi: Benne van csak pont a láthatattlanság effektet mutatják belőle. ;D
snake6: a MATRIX miért nincs benne???
Vizuális effektek a múlt század elejétől napjainkig.
10007 9 12 Izé
Szosztar: Nagyon jó videó, csak azt sajnálom, hogy a régi filmekből kicsit keveset mutattak!
Éjfélilány: nagyon jó videó :)
Tonoic: Csak az előttem szólóhoz tudok csatlakozni Szuper!! kösz hogy megosztottad velünk.
Mind a 12 komment
A XXI. Század Top 5 építészeti remekműve.
1417 0 3 Art Izé
Kolbi: amik a XXI. században készültek/készülnek?:)
levike: szerintem ezek az építmények minden szempontból alkalmasak arra, hogy a jövő építményei leg [...]
bond: Az ötödik olyan, mint egy modern Stonehenge, a negyedikhez hasonlót Párizsban lehet látni pár [...]
Egy igen hasznos védőberendezés az amerikai Sawstop cégtől, amely 3-5 századmásodperc alatt állítja meg a fűrésztárcsát, ha emberi bőrszövetet érzékel. Ha valami, hát ez hasznos dolog, főleg annak tekintetében, hogy évente több, mint 3000 amputálás történik az asztali körfűrészek miatt/által. (amerikai adatok alapján)
4650 0 6 Tech Izé
AVIREX: Question: akko' igy hogy lesz levagva a tetves ciganyok feje? Hmmmmm??? Answer: baltaval [:
PyrO: Nem fake, a Time Warp című discovery Channel-en futó műsorban volt bemutatva. Most indult magyar [...]
orsyka_001: Tökjó:)) Csak az a fém bigyó, ami megállítja a fűrészt... az nem kicsit hajlott meg... azt m [...]
Mind a 6 komment
XIX. sz.-i japán babák.
4690 3 8 Izé
kócimbóc: Vigyorogjá fényképeznek :))
Kool: ÓRIÁS LEGO!!!!XD
DarthSith: Marhák..vagytok... Azért a 19. században ilyen pontosságú oktatóbabákról az európai orvosok [...]
Mind a 8 komment
Nővé operáltatta magát a kommandós - Fotóval

Ian Hamilton százados a maga 190 centijével, 115 kiló izomzatával a brit tengerészgyalogság büszkesége volt.
1072 0 3 Pink Izé
spider86: beépített ügynökösdit játszik a nőgyógyászaton...
focuskoma: Az a 20 év frontszolgálat tuti betett az agyának csöppet.
Derill: ...gyönyörűvagy béla
A 20. század 3 legszebb férfifelsőteste

Szexi fotók!
1082 0 1 Pink Izé
Infy: Ki szerint???????? :D:D:D:D:D:D:D:D:D Azért ennél klasszisokkal jobb hasak, karok, vállak, popók [...]
Mutáns Krónikák

Előzetes

Egy híres táblás szerepjátékból készítettek egy egész estét betöltő filmet. A The Mutant Chronicles című sci-fi filmet Simon Hunter rendezte. A történet egy 23. századi elképzelt világban játszódik, ahol a világunk egy hatalmas világháború miatt a megszűnés fenyegeti. Elérkezik egy olyan idő, amikor az emberiséget a kipusztulás veszélye fenyegeti. Ez nem más, mint a Mutant Chronicles. De nincs semmi veszve, hiszen Mitch Hunter (Thomas Jane – Magnolia, Médium) felveszi a harcot és mindent megtesz, hogy visszaállítsa a világunk rendjét. A további szerepekben Devon Aoki (Sin City- A bűnös város), Ron Pearlman (Pokolfajzat), Sean Pertwee (Equilibrium), valamint John Malkovich (Eragon, Con Air) tündököl.
861 2 1 Film Izé
nagydee: Ez egy akkora nulla film, hogy ehhez képest még a DOOM is fényesen ragyogó remekmű volt.
Régebbi postok...