REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Jose Maria Sanchez Garcia építész köralakú építménye Spanyolországban a Tajo folyó vízgyüjtő területén. Az épület sporttal kapcsolatos kutatási központként üzemel, így az ehhez tartozó infrastruktúrát is kialakították a félszigeten. Az épület méretei: 7 méter széles, 200 méter átmérőjű és kerülete kb. 628 méter.
6077 2 6 Izé
Balázs: és ennek semmi értelme xD
brandboy: A nyakam rá, hogy ez "Púniós pénzből" épült.
dclxvi: alaprajz? metszet?
Mind a 6 komment
The Bounty Hunter

Gerard Butler és Jennifer Aniston új akcióvígjátékában Butler egy hivatásos fejvadászt – Milo – alakít, akinek következő megbízása arról szól, hogy gyűjtse be a törvény elől bujkáló ex-nejét. Elfogni sikerül a nőt, ám hosszú út vár rájuk az átadásig, és Nicole a női praktikák igen széles tárházát vonultatja fel a szabadulás érdekében. Ráadásul az egykor lángoló szerelem még mindig nem hunyt ki teljesen…

Úgy tűnik, hogy Mr Butler próbál sokszínű maradni, ez jó, csak talán nem ilyen komédiákkal kéne ezt csinálni, ahol előre sejthetjük a történet kimenetelét, és ahol ilyen primitív kartert kell megformálnia. Bár ha karakterfejlődésnek vesszük, azt hogy a film végére megint egymásba szeretnek... ááh mindegy. Egy vasárnap délutáni, unaloműző filmnek ez is elmegy.

Imdb
889 0 2 Film Izé
kovacslacka: Már csak Aniston miatt is megnézem. :)
punyukli: Nekem Buttlerről mindig a "THIS IS SPARTAAAAAA" fog eszembe jutni, annak összes későbbi "remixé [...]
26 gigapixeles a világ legnagyobb fényképe.
A Drezdáról készült panorámakép mérete jelen pillanatban világcsúcs. A kép több mint 297 500 x 87 500 pixeles (26 gigapixel). 105 méter hosszú és 35 méter széles lenne, ha kinyomtatnák. A 102 gigabájtnyi anyag konvertálását egy 48 gigabájtos memóriával rendelkező, 16 processzoros számítógép 94 óra alatt végezte el.
16581 14 55 Izé
I. C. Wiener: Hova küldhetem? :)
dsi: igen, azért az illesztés nem tökéletes (pl jobb felső sarokba a repülő) de akkor is nagyot n [...]
cse': A jelenlegi legnagyobb mind2 irányba 2,5x akkora mint az a bizonyos "átlagos". Úgy már az a legn [...]
Mind a 55 komment
Vészeld át a hűvös napokat a budmillal! Az idei őszi/téli újdonságok széles kínálatában fellelhetőek a természetes alapanyagokból készült, mindennapi viseletre, a szabadidő kényelmes eltöltéséhez ajánlott termékek. A budmil sportolásra is alkalmas termékeinek speciális tulajdonságai biztosítják a még kényelmesebb viseletet, visszafogottabbak, alapanyaguk követik a funkcionalitást. Frissítsd fel ruhatáradat a budmil kínálatából! Ruházati termékeken felül széles táska választékból választhatod ki az öltözethez illő darabokat. Bízunk benne, hogy az idei kollekciónk elnyeri tetszéseteket, és bizalmatokra továbbra is számíthatunk.
1509 1 3 Izé
AVIREX: alkudni szabad? :D
Valerius: kimaradt egy "is"
Valerius: ez itt a reklám helye. és még nem jó...
Philips 21:9 – Carousel

Az eredeti oldalon láthatjátok, hogy mi a termékben a pláne, de azért megemlítem: tényleg a filmek szélesvásznára kihegyezett tévé, nem pedig az amerikai tvadók által használt 16:9-es szélesvászonra, ami ugyan széles, de nem mozinyi. (Erunder)

A CSI tizedik évad első részének nyitányát ugyanezzel a módszerrel készítették el, szintén nagyszerű lett. Egyébként elsőként a Mátrixban alkalmazták ezt.
(kasy)

533 0 4 Film Izé
kasy: Biztos lehetsz benne, hogy lesz alkalmazva, csak idő kérdése. Már egyre inkább ráállnak a 3D [...]
Idiótaálnév: jaja buli meg fejlődés meg minden... De engem teljesen hidegen hagy még szórakoztatásra szánt [...]
szomoja: ez az :O
Mind a 4 komment
 A nem kívánt terhesség elkerülésének egyre szélesebb körben használt módja a fogamzásgátló tabletták szedése. A készítmények alkalmazása azonban nem csak a különböző nemi úton terjedő fertőzések ellen nem nyújt védelmet, de nagymértékben növeli a trombózis kialakulásának kockázatát is.
396 0 0 Pink Izé
Karcsúsító szoknyák körképe, ha széles a csípőd

Képek, árak, lelőhelyek

csillaghal írj címkéket is.
835 0 0 Pink Izé
Punnany Massif - Telik

2 karizmatikus MC (Wolfie és RendbenMan) és 2 biztoskezű DJ (Stikka és Zsiga) zenei zsonglőrmutatványa, fülbemászó, de mégis ütős alapokra rappelt csípős, de inteligens szövegek, élő hangszerek és gyönyörű melódiák, na és az echte pécsi hangulat: ez a Punnany. A 'Körkórkép' album underground sikere után megérett az idő a szélesebb tömegek meghódítására.
 

Az első klipp a 2009-ben megjelenő LP-ről.

myspace.com/punnanymassif

myspace.com/kompanyrec
©2009 - Kompanyrecords 

Dir.: Kompanyrec
Cut+Shot: e357.hu
716 2 1 Zene Izé
snake6: 1xűen TETSZIK+GRAT!!!!!!!
Április 23-án kerül nálunk a mozikba a Spancserek (I Love You, Man) című vígjáték. A filmben végre főszerepet kap Paul Rudd (magyar hangja: Széles Tamás), akit az utóbbi években többek közt a Felkoppintva és a Lepattintva mellékszerepében láthattunk. Rudd egy házasság előtt álló pasit alakít, aki senkit nem tud megkérni, hogy a vőfélye legyen, mivel nincsenek fiú barátai. Haverkeresés közben ismeri meg Jason Segel (magyar hangja: Nagy Ervin) figuráját, aki lazaságával felszabadítja a kissé nyársat nyelt vőlegényt.

Előzetes | Imdb
392 0 1 Film Izé
Erunder: http://blog.gepember.com/2009/05/11/spancser-filmcimek/ :D
Chicago

Előzetes
A Szeles Város kalanddal és lehetőséggel kecsegtet, ami elkápráztatja Roxi Hartot (Renée Zellweger), és arról ábrándozik, hogy a tánc és az ének végre meghozza a várt csillogást és sikert. Példaképe a híres/hírhedt Velma Kelly (Catherine Zeta-Jones) varietéművész, és a sors iróniájából mindkét nő börtönbe kerül gyilkosság vádjával.
Morton mama (Queen Latifah) összehozza őket Billy Flynn-nel (Richard Gere), a legendás ügyvéddel, aki elvállalja a védelmüket. Mindkét nő tartogat meglepetést a második felvonásra...
Lenyűgöző látvány, ármány, szerelem, árulás és barátság remek zenékkel és tánccal.
Díjak:
2003 - Oscar-díj - a legjobb film (Martin Richards)
2003 - Oscar-díj - a legjobb női epizódszereplő (Catherine Zeta-Jones)
2003 - Oscar-díj - a legjobb látványtervezés (Gordon Sim, John Myhre)
2003 - Oscar-díj - a legjobb jelmeztervezés (Colleen Atwood)
2003 - Oscar-díj - a legjobb vágás (Martin Walsh)
2003 - Oscar-díj - a legjobb hang (Michael Minkler, Dominick Tavella, David Lee)
2003 - Golden Globe-díj - a legjobb vígjáték vagy musical
2003 - Golden Globe-díj - a legjobb vígjáték vagy musical színésznő (Renée Zellweger)
2003 - Golden Globe-díj - a legjobb vígjáték vagy musical színész (Richard Gere)
779 4 0 Film Izé
Schizoid - A csend elaltat
A formáció 1999. októberében alakult, és egy évre rá már meg is jelent első nagylemezük, “Ösztön” címmel. Ez igen komoly teljesítmény egy rockzenekar esetében, de nézzük hogy tudtak eljutni idáig a fiúk. Lemezszerződéshez a jelenlegi kiadójuk által meghirdetett, tehetségkutató versenyen elért első helyezés nyereményeként jutottak. A Schizoid komoly lehetőséget kapott, amikor a Beatrice előzenekaraként léphetett színpadra, ami nem lehet véletlen, hiszen Laczik Ferencet láthatjuk a basszus szekcióban, aki egyben a Beatrice oszlopos tagja is. Az album egy rendkívül kísérletező, stílusilag nehezen behatárolható, ötletesen hangszerelt lemez. Alap profiljuk a rock, az is a keményebb fajtából. A számok fülbemászó refrénjei a stílustól idegenkedőknek is kellemes élményt nyújthatnak. Hallunk itt fúvósokat, női vokált, gépi hangszereket, effekteket. A szerzemények többsége kemény, gitár alapokra épül, de helyet kaptak lazább rap betétek ugyanúgy, mint hardcore-os, metalos hörgések, alternatív elemek, vagy olykor Ákost idéző, dallamos gondolatok. A lemez szövegvilága jól illeszkedik a zenéhez, és elsősorban nem nevezhetjük primitívnek, a mondanivalót költői mélységekbe helyezik, ami sokat elárul a csapat hozzáállásáról, komolyságáról. Első hallgatásra kétkedve fogadhatjuk a lemezt, ami a stílusok illesztésének kisebb összeforratlanságából adódhat, de ugyanakkor fellelhető a csapat egyedi hangzása is, amely ha az évek során kiforrottabbá, profibbá válik, akkor következő lemezükkel akár egy szélesebb közönség érdeklődését is kiválthatják. A Schizoid bemutatkozó lemeze mindenképp egy üde színfolt a magyar piacon. Ajánlott mindenkinek aki szereti a dallamos zenét, és nem zárkózik el a rockosabb megpróbáltatásoktól sem.
467 0 1 Zene Izé
fadam: egész jó, tetszik a dob a zenéjükben
Gorgoroth - Carving A Giant (Uncensored)

Gorgoroth egy kísértet lakta vidék. Mordor észak-nyugati részén található a széles, elhagyatott fennsík, amely megihletett három norvégot 1992-ben, mikor alakuló zenekaruknak kerestek nevet.
532 0 3 Zene Izé
pepeti: Én kicsit nevetségesnek tartom őket, de kinek a pap kinek a papné. :)
Paapi: Hát nekem is pont muteroméknál kell belenéznem :D Beáll mögém anyám és elkezdi nézni. Kb 1 [...]
koocos: Imááádooom őket(L):D
A múltkori Beauty Smile Trainer után végre a férfiaknak is itt a segítség... :D
3187 2 1 Izé
ismeretlen: de azt eddig nem tudtam, hogy a japcsik direkt elállóvá akarják tenni a fülüket, ez náluk sz [...]
Napra - Bánat, bánat

A világzenét játszó Napra zenekar 2004. őszén alakult Budapesten. Dalaik közös kiindulópontja a Kárpát-medence népzenéje, amelyet azonban nem autentikus formában adnak elő, hanem a mai kulturális környezetbe ágyazva, újszerű hangzásra törekszenek. Ehhez persze szükséges, hogy a tagok széleskörű ismeretekkel rendelkezzenek és otthonosan mozogjanak a térség zenei világában, valamint annak jellegzetes stíluselemeit könnyedén tudják alkalmazni bármilyen zenei szituációban. A zenekar tagjai korábban a világ- és népzenei színpadokról jól ismert és sikerrel szerepelt együttesekben játszottak. Kiemelkedő hangszeres tudásuk, virtuozitásuk, lendületes előadásmódjuk teszi zenéjüket sajátos erejűvé. Az elektronikus és az akusztikus hangzás elegyítése, az elektronikus hangszerek - dob, basszusgitár, gitár - a népiekkel: hegedűvel, brácsával, cimbalommal, tangóharmonikával együtt megszólaltatva eredményezi a Naprára jellemző egyedi hangvételt. 2007 szeptember 29-én jelent meg első nagylemezük "Jaj, a világ!" címmel, két világhírű londoni producer Ben Mandelson és Rob Keyloch rendezésében a FolkEuróba Kiadó gondozásában.
622 0 0 Zene Izé
Peter Gabriel - Sledgehammer
1986 - So című album sikerdala, mely lenyűgöző klippjével (mely a gyurmaanimáció és a pixillációs animáció iskolapéldája - azaz számtalan fotóból lett összeállítva. A rendező Stephen R. Johnson. A felvétel alatt P.G. 16 órát pózolt egy üveglap mögött, melyre a tárgyak kerültek.) minden idők egyik legjobb videója lett és az első számú animációs felvétel (4. hely az MTV válogatáson). A dalra komoly hatással volt az 1960-as évek soul zenéje, mely elsősorban a fúvósokban nyilvánul meg, mely a Stax Records (Memphis-i lemezcég) sajátja volt. Játékos klippje ellenére a dal nem kevés szexuális és fallikus célzást tartalmaz. "Show me round your fruitcage cos I will be your honey bee"
A Sledgehammer - bár a kritikusok elismerték korábbi lemezeit is - az egyetlen széles körben ismert és elismert dala lett, mely a U.S. listán is első lett, kislemezként pedig egyből ott landolt. A dal az MTV történetének legtöbbször játszott felvétele lett.
Szöveg
208 0 0 Zene Izé
A Jindo sziget Dél-Koreában a helyszíne az ún. Mózes csodának. Évente háromszor - márciusban, májusban és júliusban, apály idején - a víz 1 órára megnyílik egy 40 méter széles és 2,8 km hosszú szakaszon. Ilyenkor emberek ezrei látogatják meg a természeti jelenséget, mely 1975-ig nagyjából ismeretlen volt a világ előtt, amíg egy francia nagykövet dél-koreai látogatása után nem írt róla egy francia lapban.

6140 3 11 Izé
bungle: http://trasyy.livejournal.com/771223.html
dénes: azt látom, hogy zátony, csak nem értettem miért kell ekkora feneket keríteni neki.
Belkar: xDDDDD
Mind a 11 komment
George Lucas nem tud szabadulni gyermekétől és augusztus 15-én ismét visszatér a Csillagok Háborújával a mozikba. A korábbi élőszereplős szélesvásznú alkotások helyett ezúttal egy animációs filmet vetítenek majd, mely közel 100 percen keresztül ontja ránk a vizuális orgiát. A Star Wars: Clone Wars a második- és a harmadik epizód közötti űrt tölti majd be.
3844 1 21 Film Izé
Jerry: Lucas eredetileg szombat délutáni matiné filmet akart csinálni, nem egy legendát. Az alapsztori [...]
hapont: Csubatka? XDXDXDXDXD asszem egy éve nem vihogtam ekkorát ! B**ki! Aki az alapsztoriért rajong [...]
Jerry: Ja, a lényeg kimaradt: Szerintem nem lesz benne... A Klónok támadása végén Yoda (Joda) otthagy [...]
Mind a 21 komment
George Lucas nem tud szabadulni gyermekétől és augusztus 15-én ismét visszatér a Csillagok Háborújával a mozikba. A korábbi élőszereplős szélesvásznú alkotások helyett ezúttal egy animációs filmet vetítenek majd, mely közel 100 percen keresztül ontja ránk a vizuális orgiát. A Star Wars: Clone Wars a második- és a harmadik epizód közötti űrt tölti majd be.
4101 2 21 Izé
Jerry: Lucas eredetileg szombat délutáni matiné filmet akart csinálni, nem egy legendát. Az alapsztori [...]
hapont: Csubatka? XDXDXDXDXD asszem egy éve nem vihogtam ekkorát ! B**ki! Aki az alapsztoriért rajong [...]
Jerry: Ja, a lényeg kimaradt: Szerintem nem lesz benne... A Klónok támadása végén Yoda (Joda) otthagy [...]
Mind a 21 komment
Az 1995-ös legendás Szemtől szemben után (amiből egyébként jövőre videójáték készül) Al Pacino és Robert de Niro ismét egy filmben uralja a szélesvásznat. A Righteous Kill-ben ezúttal mindketten nyomozót alakítanak, akik épp egy brutális sorozatgyilkos után nyomoznak. Bemutató szeptember 12-én.
2431 0 5 Film Izé
godzsy: Már a trailer is magával ragadó. DeNiro játéka nagyon üt, Pacino még egyelőre visszafogott, [...]
Taki25: hát szerintem hallgasd meg ujra a prison break zenjét na meg a 8 mérföldét :D szerintem inkább [...]
makkos: 20 sec-től nagyon Prison break-es a zene:D Nagyon várom
Mind a 5 komment
Az 1995-ös legendás Szemtől szemben után (amiből egyébként jövőre videójáték készül) Al Pacino és Robert de Niro ismét egy filmben uralja a szélesvásznat. A Righteous Kill-ben ezúttal mindketten nyomozót alakítanak, akik épp egy brutális sorozatgyilkos után nyomoznak. Bemutató szeptember 12-én.
2258 3 5 Izé
godzsy: Már a trailer is magával ragadó. DeNiro játéka nagyon üt, Pacino még egyelőre visszafogott, [...]
Taki25: hát szerintem hallgasd meg ujra a prison break zenjét na meg a 8 mérföldét :D szerintem inkább [...]
makkos: 20 sec-től nagyon Prison break-es a zene:D Nagyon várom
Mind a 5 komment
Érkeznek az új szélesvásznú ASUS-ok!
338 0 0 Tech Izé
A Yamaha ausztrál részlegének megrendelésére készült el ez a 15 méter hosszú 2,5 méter széles és 13.000 liter vizet tartalmazó guruló akvárium.
2083 0 0 Tech Izé
Remekbe szabott holland találmány ez, amivel széles körű derültséget okozhatunk, valamint ízléses zúzódásokat vagy töréseket szerezhetünk.
855 0 1 Tech Izé
ismeretlen: Ez olyan mint a south parkban az a kütyű csak ezt nem kell szopni. még...
Az igazán "szélesvásznú" notebook. ;)
3592 0 10 Izé
bandee1219: Repülőn biztos nem nyitod ki... (de tényleg konzolos, szal nem ilyesmi használatra szánják)
mumus: szelesebb mint a kolis agyam :(
Dawe: fúú de gagyi ! ez biztos valami sufni tuning xD
Mind a 10 komment
A HBO is belép a szélessávú  filmkölcsönzés piacára.
323 0 0 Tech Izé
A világ egyik legnagyobb teherautója. Motor: 169,5 literes, 16 hengeres,3300 LE (2460 KW); Súlya: 260 tonna, hasznos teher: 350 tonna; hossza: 20m, magassága: 6,88m (felemelt rakfelülettel: 17,07m), szélessége: 7,57m; kerékmagasság:3,35m...
Másik két haveja: Caterpilla r 797 és Liebherr T282.
8205 0 37 Autó Izé
bandee1219: Nem akksiról, hanem a nagy (általában diesel) motor termel áramot, amellyel meghajtják a kereke [...]
bandee1219: Ja, meg nem túl gyors a végsebessége, de ha a tömeg/gyorsulás arányt nézzük, bármelyik spor [...]
Tádi: Felhúzós:-)!
Mind a 37 komment
A világ egyik legnagyobb teherautója. Motor: 169,5 literes, 16 hengeres,3300 LE (2460 KW); Súlya: 260 tonna, hasznos teher: 350 tonna; hossza: 20m, magassága: 6,88m (felemelt rakfelülettel: 17,07m), szélessége: 7,57m; kerékmagasság:3,35m...
Másik két haveja: Caterpilla r 797 és Liebherr T282.
8337 7 37 Izé
bandee1219: Nem akksiról, hanem a nagy (általában diesel) motor termel áramot, amellyel meghajtják a kereke [...]
bandee1219: Ja, meg nem túl gyors a végsebessége, de ha a tömeg/gyorsulás arányt nézzük, bármelyik spor [...]
Tádi: Felhúzós:-)!
Mind a 37 komment
Most ,hogy idehaza is  alkalmasak a domboldalak  a  szánkózásra, érdemes megfontolni egy  masszivabb  szánkó beszerzését.  Mondjuk ezt.  A 165 miliméteres  hátsó lengéscsillapító 120 miliméteres mozgási tartománnyal  rendelkezik, a 7,5  kilós  tömeg jelentős része  aluminium és  polikarbonát, a 4,7 centi széles polietilén talpak pedig a tökéletes csúszást segítik elő.  Összehajtva 101 x 47 x 28 centis, saját hordtáskával.  Ezek után a  közel 110.000 Forintos ár  már nem is tűnik annyira sokknak :)
889 1 0 Tech Izé
Fából épült múzeum a 7 km hosszú, 500 méter széles Kizhi szigeten.
2827 0 4 Art Izé
Balázs: múzeum???de miért pont múzeum???
Nakrul: maradt még fa a szigeten? ;)
metaljohsy: jaja...meg ha valaki eldob egy csikket... de azért nagyon állatul néz ki...szívesen megnézném. [...]
Mind a 4 komment
Fából épült múzeum a 7 km hosszú, 500 méter széles Kizhi szigeten.
2869 2 4 Izé
Balázs: múzeum???de miért pont múzeum???
Nakrul: maradt még fa a szigeten? ;)
metaljohsy: jaja...meg ha valaki eldob egy csikket... de azért nagyon állatul néz ki...szívesen megnézném. [...]
Mind a 4 komment
16 méter hosszú, 8 méter széles, 4 tonnás gitár
1326 2 10 Izé
Laci: Megbocsáss,a kép láttán lelki szemeim előtt olyan dolgok lebegtek mint a hétmérföldes csizma [...]
JackSlater: huu bazd ne legyél már gyík XD
varazs: Szerintem Laci a gitàrra èrtette, odafenn, nem làttad?
Mind a 10 komment
Élő-halott babák leánygyermekünk világképének szélesítéséhez. Fasza...
1797 0 3 Izé
nyehőce: Ennyire nem lehetsz béna. Ott van a site-on, hogy Store, ott árulják.
Shinigami: Ha valaki tudja hol árulják, írja be! Tökéletes ajándék lenne...
Sátáni Kacaj: ez aranyos nagyoon.. nekem legalábbis tetszik.. X) az már más kérdés, hogy gyerek kezébe nem [...]