REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Dráma: könnyek a Csillag születik színpadán
391 0 0 Pink Izé
Milyen anyagon van a néni??? Noormális??
8150 1 19 Izé
ismeretlen: Majd ő lesz a kultuszminiszterasszony. alig várom! biztos VHK-n nevelkedett, vagy tényleg ős-szi [...]
Registraal: Íme egy Ős Szittya Harcos ! Kár, hogy ezt már annak idején se komázták....
Mr.T.: A címkék közt a hulululul is odab.sz rendesen. :D
Mind a 19 komment
A mások élete (Das Leben der Anderen)

Kelet-Berlin, 1983 novembere, hat évvel a Berlini fal leomlása előtt: az NDK és állambiztonsági szolgálata még mindig elnyomja a (másként) gondolkodókat, és kíméletlen megfigyelő-besúgó rendszere mindenkit behálóz. Ennek a gépezetnek tökéletes fogaskereke Gerd Wiesler százados, akit politikai nyomásra egy sikeres színpadi szerzőre, Georg Dreyman-ra és élettársára, az ünnepelt színésznőre Christa-Maria Sieland-ra állítanak. A rendszerhez vakon hű Wiesler, a mások életét figyelve azonban hamarosan ráébred saját élete kisszerűségére...
417 1 1 Film Izé
donfoto: eeeeeeeeeeez egy nagyon jó film... moziban láttam 2-3 éve... és most volt vasárnap este képír [...]
Dude looks like a (little old) lady

Igen, az ott Steven Tyler, az Aerosmith énekese. Ilyen szépet zakózott a színpadról:

7081 1 13 Izé
bungle: http://www.funvid.eu/index.php?page=videos§ion=view&vid_id=104979
bigyminyő: Bakker......most látom én is.....köszi proto....:)
joovan: Egyedül a keze győzött meg, hogy tényleg nem egy öregasszony (mondjuk Törőcsik Mari) :P
Mind a 13 komment
Újra színpadra áll az 1990-es években ismertté vált svéd popduó, a Roxette: Per Gessle gitáros és Marie Fredriksson énekesnő a Night of the Proms koncertsorozat keretében adja elő dalait, különleges zenekari kísérettel.
A Svenska Dagbladet svéd napilap szerint Fredriksson már szerdán fellép meglepetésvendégként Per Gessle egyik amsterdami koncertjén. Ők ketten hosszú évekig zenéltek együtt, a Roxette működését hét évvel ezelőtt az énekesnő rákbetegsége miatt szakították meg; ebből azóta szerencsésen felgyógyult.

A svéd duó legnagyobb slágerei közé tartozik a Listen To Your Heart, az It Must Have Been Love, a Sleeping In My Car vagy a Look. Eddig világszerte több mint 55 millió albumot adtak el.

A Night of the Proms olyan koncertsorozat, amelyen látványos show keretében a klasszikus zene találkozik a pop-, a rock- és a soulzenével, klasszikus dallamok ötvöződnek öt évtized filmzenéivel és slágereivel. A popzenészeket a 75 tagú Il Novocento szimfonikus zenekar és a Fine Fleur kórus kíséri Robert Groslot vezetésével. Idén a Roxette mellett fellép a Heaven 17, Alan Parsons, John Miles és a magyar Katona Twins gitárduó is.
988 2 0 Zene Izé
Itt az 5 tagú Metallica! :)

Oly sok Grammy és egyéb elismerések után a zenekart idén beiktatták a Rock 'n' Roll Hall of Fame-be. Flea szavai után az öttagú Metallica lépett színpadra, Jason Newsted-del kiegészülve.
812 2 1 Zene Izé
grisin: Metallica és Pantera van náluk jobb?:-)
Ciki a színpadon. :)
6766 1 9 Izé
TeamCo.: Még jó hogy már nem vagyok a hosszú hajú fejrázó suhancok között. Mondjuk könnyebb is a r [...]
FlaW: metál az ész:)
morturus: mettál!ez nem akkora gáz mintha leesett volna a szinpadrol!van ilyen kis szinpadon nem lehet mit [...]
Mind a 9 komment
Dobd be magad!

Lauryn egy poros kisvárosban él, Indiana államban. A fiatal lány szülei meghaltak, ő segít a bátyjának a rájuk maradt családi vállalkozás működtetésében. Könyvelőként dolgozik az autószerelő műhelyben, de álma, hogy profi táncos legyen. Ezért minden szabad percében gyakorol, és élete legnagyobb lehetőségére készül: felvételt akar nyerni az egyik leghíresebb táncakadémiára, a Chicagói Zene- és Tánciskolába. Ám amikor elutasítják, kétségbeesik. Nem akar visszamenni vidékre, de a saját tehetségébe vetett hite is megrendül. Egy véletlen találkozás azonban új fordulatot hoz az életében. Nemcsak szállása, hanem munkája is lesz Chicagóban, mégpedig az egyik legnépszerűbb éjszakai táncos szórakozóhelyen. Igaz, hogy könyvelőként, de a tánctudása nem marad sokáig rejtve. A Rubys bár színpadán olyan magabiztosságra tesz szert, hogy eldönti, újra megpróbálja a felvételit.
621 2 0 Film Izé
Schizoid - A csend elaltat
A formáció 1999. októberében alakult, és egy évre rá már meg is jelent első nagylemezük, “Ösztön” címmel. Ez igen komoly teljesítmény egy rockzenekar esetében, de nézzük hogy tudtak eljutni idáig a fiúk. Lemezszerződéshez a jelenlegi kiadójuk által meghirdetett, tehetségkutató versenyen elért első helyezés nyereményeként jutottak. A Schizoid komoly lehetőséget kapott, amikor a Beatrice előzenekaraként léphetett színpadra, ami nem lehet véletlen, hiszen Laczik Ferencet láthatjuk a basszus szekcióban, aki egyben a Beatrice oszlopos tagja is. Az album egy rendkívül kísérletező, stílusilag nehezen behatárolható, ötletesen hangszerelt lemez. Alap profiljuk a rock, az is a keményebb fajtából. A számok fülbemászó refrénjei a stílustól idegenkedőknek is kellemes élményt nyújthatnak. Hallunk itt fúvósokat, női vokált, gépi hangszereket, effekteket. A szerzemények többsége kemény, gitár alapokra épül, de helyet kaptak lazább rap betétek ugyanúgy, mint hardcore-os, metalos hörgések, alternatív elemek, vagy olykor Ákost idéző, dallamos gondolatok. A lemez szövegvilága jól illeszkedik a zenéhez, és elsősorban nem nevezhetjük primitívnek, a mondanivalót költői mélységekbe helyezik, ami sokat elárul a csapat hozzáállásáról, komolyságáról. Első hallgatásra kétkedve fogadhatjuk a lemezt, ami a stílusok illesztésének kisebb összeforratlanságából adódhat, de ugyanakkor fellelhető a csapat egyedi hangzása is, amely ha az évek során kiforrottabbá, profibbá válik, akkor következő lemezükkel akár egy szélesebb közönség érdeklődését is kiválthatják. A Schizoid bemutatkozó lemeze mindenképp egy üde színfolt a magyar piacon. Ajánlott mindenkinek aki szereti a dallamos zenét, és nem zárkózik el a rockosabb megpróbáltatásoktól sem.
467 0 1 Zene Izé
fadam: egész jó, tetszik a dob a zenéjükben
Napra - Bánat, bánat

A világzenét játszó Napra zenekar 2004. őszén alakult Budapesten. Dalaik közös kiindulópontja a Kárpát-medence népzenéje, amelyet azonban nem autentikus formában adnak elő, hanem a mai kulturális környezetbe ágyazva, újszerű hangzásra törekszenek. Ehhez persze szükséges, hogy a tagok széleskörű ismeretekkel rendelkezzenek és otthonosan mozogjanak a térség zenei világában, valamint annak jellegzetes stíluselemeit könnyedén tudják alkalmazni bármilyen zenei szituációban. A zenekar tagjai korábban a világ- és népzenei színpadokról jól ismert és sikerrel szerepelt együttesekben játszottak. Kiemelkedő hangszeres tudásuk, virtuozitásuk, lendületes előadásmódjuk teszi zenéjüket sajátos erejűvé. Az elektronikus és az akusztikus hangzás elegyítése, az elektronikus hangszerek - dob, basszusgitár, gitár - a népiekkel: hegedűvel, brácsával, cimbalommal, tangóharmonikával együtt megszólaltatva eredményezi a Naprára jellemző egyedi hangvételt. 2007 szeptember 29-én jelent meg első nagylemezük "Jaj, a világ!" címmel, két világhírű londoni producer Ben Mandelson és Rob Keyloch rendezésében a FolkEuróba Kiadó gondozásában.
622 0 0 Zene Izé
Guruló színpad
2997 0 1 Autó Izé
tasman: transformers-e vagy?
Guruló színpad
3140 1 1 Izé
tasman: transformers-e vagy?
Sarah McLeod az ausztrál rockcsapat, a The Superjesus volt frontembere. Az énekesnő az ausztrál zenei színtér egyik legismertebb női alakja, legfőképp egyedi és lelkes színpadi alakításairól híres. Tavaly robbant be a He Doesn't Love You-val,most itt a legújabb száma a White Horse.
 
864 1 0 Zene Izé
King Diamond - Never Ending Hill

King Diamond nagy hangterjedelmével vívta ki hírnevét, felváltva énekel mély hangon illetve nagyon magasan. Színpadi fellépések alkalmával a védjegyévé vált mikrofonját használja, ami két combcsontból áll és egy fordított keresztet mintáz

Give Me Your Soul

The Family Ghost

In The Fire (Roadrunner United)

Mirror Mirror

The Cellar

Moving On
294 0 2 Zene Izé
Balázs: szivi:)
Ganja Master: ez nekem olyan iron maidenes, csak a vasszűz énekesnek kisebb a hangterjedelme... : D neki sokkal [...]
Ezt is megéltük! A "We Are The World" japánoktól. Vagy nem is japánok? :O
2816 0 12 Izé
Lacpas: nep buntire vagyik, de ezzel nincs megelegedve :D
halacska: volt benne egy két szar, de volt benne jó is. ennyi :P
Maccoyi: EZ NEM A MAI NAPI BÜNTI! Megerősítem!:) De ha nem jól viselkedtek minggyyyááá keresek nektek [...]
Mind a 12 komment
Moby Dick - Ugass kutya
Mondtátok, hogy a régebbi számaikat jobban szeretitek, hát itt van egy.

És egy kis ritkaság Moby Dick és Tankcsapda egy színpadon: Gazember
338 1 5 Zene Izé
RokkantTroll: Hja. Ez volt a trú viselet.
MStipee: Aztaqrva :D sportcipő meg fekete farmer bőrdzsekivel l,,l Ezám a rókker cucc he :D
andree: XD
Mind a 5 komment
Japán gasztronómiai bemutató. :D
2404 2 2 Izé
anon: Dá dá dá dá dádá dádádá dádá :D
bandee1219: Ooooooooaaaa... Hát ez elvetemült! XD
Az Omega több tekintetben is úttörőnek számít a magyar könnyűzene történetében. 1968-ban elsőként jelent meg önálló albuma Magyarországon, a Trombitás Frédi és a rettenetes emberek (az Illés zenekar Ezek a fiatalok című albumán más együttesek is játszottak). Az 1969es 10000 lépésé volt az első kinyitható lemezborító, az album zenei anyagából pedig elkészült az első önálló tévéshow, a Tízezer lépés – Omega Show. Az együttes elsőként jutott ki az Egyesült Királyságba, a magyar együttesek közül nekik volt a legtöbb eladott lemezük Magyarországon (az 1979-es Gammapolis, 650 ezer példánnyal) és külföldön (az 1977-es Time Robber, 1 millió példánnyal). Az Omega volt az első együttes, melyet az Állami Hangversenyzenekar kísért (az 1973-as Omega 5 című albumon), valamint a magyar együttesek közül az Omegának volt először digitális stúdiója. Elsőként jelent meg CD-je (az 1988-as Platina című válogatásalbum) és DVD-je (a 2000-ben kiadott OmegakonceRT Népstadion 1999). Az Omega tagjai léptek fel elsőként egységes színpadi ruhában és az együttes koncertjein használtak elsőször füstgépet, lézershow-t, valamint a látványelemek kiegészítésére kivetítőt.

Bolgár lány énekli

Scorpions is feldolgozta
363 0 0 Zene Izé
Az idei GDC legnagyobb bejelentése egyértelműen a Gears of War folytatása volt. Cliffy B a tőle megszokott lazasággal vonult be a színpadra egy láncfűrésszel a kezében, mely azonnal sejtette, hogy valami egészen újat láthatunk majd a második részben.
466 0 0 Tech Izé
Nem lehet elég korán elkezdeni! :D
Avagy a múltkori kissrác méltó párja...
5967 2 21 Izé
Dzsedáj: http://www.bebo.com/FlashBox.jsp?FlashViewType=Personal&FlashBoxId=1407272936
nkmedve: Ilyen hozzáállással úgy 14 évesre tippelnélek max. Azt nem értem ha nem akarod hogy a gyereke [...]
Adri: Az én gyerekem úgy fog felnőni, hogy megismeri a rock-kultúrát, és talán köze lesz alapfokon [...]
Mind a 21 komment
Multimilliomos robodobos,
Multimilliomos lesz a robodobos,
Multimilliomos robodobos,
A robodobos! :)
4217 1 15 Izé
Schabee: valahogy a terminátor jutott róla eszembe :)
Balázs: http://www.youtube.com/watch?v=sp_PJrPgpk8
Meistro: Hát azért ez sem utolsó: http://youtube.com/watch?v=A_hlVrFHE_A
Mind a 15 komment
Olimpiai játékok bemutatása lassított felvételes dizájnnal + itt van pár másik Kasou Taishou videó (talán 1-2 volt már itt is):
Ping Pong Matrix
Last Supper
Morning Musume
Beethoven
Baseball Dance
Scuba Diving
5897 8 9 Izé
bandee1219: Sztem a vacsorázós a legjobb és a "feketeruhások" csak világítótól függve látszanak, ha od [...]
kKNd: Mondjuk, írni megtanulhatnál.
Ryker: Ez kurvajó !!!!!!:D:D:D:D:D
Mind a 9 komment
A playbacknek is megvan az előnye! :D
11169 7 33 Izé
bandee1219: Sztorim nekem is van: Itt vol Békéscsabán a fresh és ugye ők is "jó" énekesek, ment a pléhbe [...]
bandee1219: Na, az a PS! ;) (ezt én ritkán írom)
bandee1219: Na igen, itt azért tényleg elgondolkozik az ember, hogy folytassa-e? De elég gáz mindenképp. 8O [...]
Mind a 33 komment
"Szédületes" showműsor :D
5709 1 9 Izé
bandee1219: Hát, az biztos, hogy rossz helyen volt, mert a másikoldalon visszamegy a sorba a lány és nyilvá [...]
Kuly: Seeeegééényeeek! :-) Ebben annyi meló lehet hogy nem igaz. Legalábbis ahhoz túl sok, hogy így [...]
Ash Qwery: Egyetértek. Miért, kinek, mi okból kifolyólag helyezkedett ilyen remek módom? MIndenki ment a h [...]
Mind a 9 komment
Régi kedvencem B. J. Thomas 1970-es slágerlistás dala, a Raindrops Keep Fallin' on My Head. Az egyik korabeli show felvételén egész komoly mennyiségű víz zúdult a nyakába... :D
3751 0 6 Izé
Attila: Szerintem a legviccesebb a videóban, az amit a youtube post-ok között olvastam, mégpedig: 0:36 n [...]
P071: Hát én csak 19 vagyok de ezt a számot milliószor hallgattam meg az autóban a szüleim mellett [...]
Mage_ster: Mér ti nem ezen a zenén nőttetek fel ?:)))))
Mind a 6 komment
2 lába van a sztárnak, mégis megbotlik... ;)
Britney Spears, Christina Aguilera, Shakira, Bono, Kylie Minogue, Robbie Williams színpadi esése... Nagyon jó kis válogatás! :)
11484 4 13 Izé
peet: Hamarosan -remélem, ha minden úgy alakul- erre visszatérünk. Belemásztam egy nagyon olvasott po [...]
bungle: Persze, van az a pénz. :)
peet: Oké. Értem. Köszi. Tehetek majd fel reklámot ide? :)
Mind a 13 komment
Szépségkirálynő szépségdíjas rosszmozdulatai. Akkorát esik a szépségkirálynő mint egy ház. Érdemes megfigyelni, hogy a nehezén mintha már túl lenne... hiszen a színpadról lelépni sikerül - pedig ez szűk ruhában és igenmagassarkúban - nem is könnyű. A figyelem dekoncentrált, és már itt is a baj. Tessék csak vidulni rajta! :)
33059 0 21 Izé
bungle: Boldog 10. szülinapot, ize.hu első postja! :)
zeiksz: Huhh tényleg kétszer írtam - szori.
bungle: Van ez így frissebb videókkal is.
Mind a 21 komment