REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
A tánc és az aerobik házassága: Zumbaaaaaaaaa
570 0 0 Pink Izé
The Lost fingers - Billie Jean

Nevüket és zenéjüket, a legendás kétujjú francia gitárosnak, Django Reinhardtnak dedikáló kanadai formáció, a nyolcvanas évek feledhetetlen slágereit a harmincas évek "gypsy jazz" stílusában feldolgozva, szórakoztató zenei abszurdumként igyekeznek a kedvünkbe járni.
1177 3 1 Zene Izé
powdermajom: je ! Viszont ha már itthon is lehet szemezgetni Django-t játszók közül: http://www.youtube.com [...]
Body Melt

Egy bizar, de szórakoztató film bizar, de szórakoztató filmzenéje

Aztán óvatosan az energiaitalokkal :D
596 1 0 Zene Izé
Knorkator - Alter Mann

Ez a számuk inkább rock-os, de ők a "humoros industrial" kitalálói, nagyon szórakoztatóak! (német tudás kell hozzájuk)
539 2 1 Zene Izé
Ron230: Beteg, de rohadt jó :D!
The Dilemma

Ronny, és Nick barátok, és munkatársak. Ronny rájön, hogy barátját a felesége csalja. Ezzel pedig ő nem tud mit kezdeni. Te elmondanád a barátodnak?

A filmnek nagyszerű szereposztása van, az alapötlet nem rossz, és az előzetesben is már olyan poénok vannak, amin jókat lehet röhögni. Ha ez az egészben ugyanígy marad, akkor egy egészen szórakoztató filmet kapunk. Persze nem ez lesz életünk legfelejthetetlenebb vígjátéka.
1393 1 3 Film Izé
HoPpY: A poén, hogy ez a film inkább dráma mint vígjáték... Csak a trailert csinálták meg úgy mint [...]
yvaine: Sajna manapsag SZINTE mindegyik poszter ennyire mu.
CRaPtRaSH: túl műanyaghatású ez a kép... de most tényleg... cseszi a szemem nagyon :S (csak az enyémet?) [...]
A világ 5 legfurább szállodája! 

Egy nyaralás tele van szórakoztató, izgalmas pillanatokkal, főleg, ha olyan helyen szállunk meg utazásunk során, amely egy kicsit eltér a megszokottól. Íme néhány olyan hotel, amely már önmagában egy kaland.
733 1 0 Pink Izé
Hotel Hell Vacation

Ennek a rövidfilmnek a reklámját az idei Super Bowl-os reklámok közt találtam.

Ez a rövidfilm sorozat, ha jól értem egy utazási irodát kíván reklámozni. Melyben arra mennek rá, ha nem őket választod, akkor így is járhatsz mint Griswoldék.

Szórakoztató, humoros, rövidfilmet nézhetünk. A karakterek a Chevey Chase féle vakációs filmekből lehetnek ismerősek.
865 1 0 Film Izé
The Sorcerer's Apprentice

Nicolas Cage jövőre ismét fel fog tűnni néhány filmben, ezek közül az egyik a The Sorcerer's Apprentice (melyben ismét parókát visel). Remélhető, hogy szórakoztató produkciót fogunk látni, mivel Jerry Bruckheimer az alkotás producere.

A film ötletét az 1940-ben bemutatott Fantázia egyik epizódja adta, abban Mickey egér alakította a főszereplőt. Cage egy varázslót fog megformálni, aki azért érkezik New Yorkba, hogy megossza a varázserejét egy olyan emberrel, akivel közösen fel tudják venni a gonosz, sötét erők ellen.

Teresa Palmer, Alfred Molina, Jay Baruchel is játszik a filmben, Monica Belucci pedig egy varázslónőt fog alakítani. Július 16-án mutatják be Amerikában. Jon Turteltaub rendezi a filmet, legutóbb a Nemzet aranya második felvonását készítette, amiben szintén Cage volt a főhős és Bruckheimer producerként állt a háttérben.

WIKI Könyv | IMDB
1104 2 1 Film Izé
4sajtos: láttam youtubeon a trailerjét és csak annyit tudok mondani: MUST HAVE
Paranormal Activity

Újabb példa a Blair Witch Project után hogy miként lehet minimál költségvetésből, amatőr cuccal plusz egy adag kreativitással igazi beszaratós horrort csinálni. Nem lesz ebben a filmben ugyanis semmi más csak egy csaj, a pasija, egy kézi kamera meg persze hátborzongatás felsőfokon.A sztori szerint a két főszereplő Katie és Micah, nyugodtan élik életüket, amíg furcsa dolgok nem kezdenek történni a lakásukban. Katie-t gyermekkora óta egy rosszindulatú, láthatatlan entitás kísérti, és a csaj szerint a rejtélyes kísértet felelős a fura történésekért. Micah persze baromságnak tartja az egészet, de azért később vásárolnak egy kézi kamerát, és éjszakára bekamerázzák a szobát, hátha sikerül valamilyen paranormális tevékenységet rögzíteniük. Mikor kiderül, hogy bizony, igen, Micah először egész szórakoztatónak találja az egészet, de a dolgok hamar kezdenek bedurvulni, mikor a “látogató” egyre agresszívabbá válik…a DreamWorks már fel is vásárolta a film amerikai forgalmazási jogait, illetve a rendező Oren Peli készíti majd hozzá a nagyobb költségvetésű remake-et.

IMDB


Előzetes a hivatalos oldalon

Előzetes 2 :



 
721 3 10 Film Izé
ffaannyy: én csalódtam...azt hittem, hogy fosatósabb xDD bennem nem állt meg az ütő, pedig nagyon várta [...]
1nessa: Megneztem es o.O kb ilyen volt a reakciom:D Jo film nagyon, bar a vegenel tobbre szamitottam.
pepeti: Ezt látnom kell.
Mind a 10 komment
Wesley Eggebrecht grafikái, firkálmányai.

Az oldal érdekessége, hogy a munkák skiccei (előzményei) is fent vannak, mellette pedig a normál képek, így nyomon lehet követni a változásokat, ami érdekessé és némileg szórakoztatóvá teszi az oldalt.
1043 1 0 Art Izé
Külvárosi mulató - Paris 36 (Faubourg 36)

Hazai premier: 2009. április 23.

Christopher Barratier zenés drámája egy csillag születéséről szól egy olyan korban, melyet a bizonytalanság ural. 1936 Párizsában járunk. Senki sem tudja, mit hoz a holnap: a német Harmadik Birodalom felemelkedése sokak szívében szül félelmet, Leon Blum személyében pedig egy baloldali szakszervezeti vezető lép hatalomra és teljesen felforgatja a dolgozók életét. Ezek az ügyek általában nem igazán izgatják Germain Pigoil-t, aki egy apró mulatót üzemeltet a Fauborg negyedben, ám a városon eluralkodó káosz az ő mindennapjaira is hatással van. A felesége, Viviane megszökött a szeretőjével és arra készül, hogy magához veszi közös fiúkat, Jojo-t, Galapiat, a lelkiismeretlen vállalkozó pedig azzal fenyegetőzik, hogy becsukatja Germain mulatóját. Milou, a helyi politikus és Jacky Jacquet, a veterán szórakoztató segítségével Germainnak sikerül megegyeznie Galapiattal, hogy a színház nyitva maradhasson, ám az üzlet döcög, mígnem bekopogtat hozzá egy munkát kereső fiatal lány, Douce, kinek elbűvölő hangja egész Párizst átjárja.

Sajnos se magyarul, se angolul nem találtam hozzá előzetest, és angol hivatalos honlapot se találtam, szóval egy kis francia tudás most nem árt. :)

Imdb | Előzetes
400 1 0 Film Izé
Előzetes

Ez egy újabb amcsi tinivígjáték, ne várjunk tőle sokat, csak arra hivatott, hogy 90 percre kikapcsoljunk. Egyébként rendkívül vicces és szórakoztató a saját maga módján (akinek a Cool Túra, vagy az Amerikai Pite filmek nem jöttek be, annak ez se fog). Külön figyelmet érdemes fordítani azokra a videókra a filmben, amik a netre felkerültek. Azokat sajnos nem találtam meg. Aki rájuk bukkanna, az igazán beküldhetné.
703 1 5 Film Izé
Erunder: Hát igen. Vannak olyanok amik fel se tűnnek pedig eléggé szemet szúróak. És igen van benne he [...]
bungle: A legdurvább az "újjab" volt. :) Bele tudnék javítani, de így egyszerűbb, meg akkor tudsz ról [...]
Erunder: Még lenne vmi. Te nem tudsz a klón oldalakon a posztokba belejavítani?
Mind a 5 komment
A Mézga Aladár Sound System fölöttébb szórakoztató tud lenni, ha egyszer kitör. Van, aki a Bëlgára, van, aki a Vad Fruttikra, vagy a Méhekre asszociál róla, egyszóval sokoldalú, mellesleg roppantul egyedi. A küldött nóta egy képzeletbeli magyar fiúcsapatot figuráz ki, a jó ízlés határain belül. Célközönségük mindenki, aki érti a viccet.
743 1 0 Zene Izé
Second Solar - űrhajó gyerekeknek. A háromszintes, 850 négyzetméteres gyerekjáték egy német kisvárosban, Böblingenben található a Sensapolis nevű szórakoztatóközpontban. Belsejében 3-D mozi, laboratórium, orvosi szoba, energiaközpont és egy űrlény-etető is várja a látogatókat.
3294 0 4 Art Izé
rubigo: mi ez? hajszárító?
Sziszo: jól néz ki, mikor kisgyerek voltam mindig ilyenről álmodtam...
Dawe: kis szemét friccek, mi még a csúzdának is örültünk
Mind a 4 komment
Second Solar - űrhajó gyerekeknek. A háromszintes, 850 négyzetméteres gyerekjáték egy német kisvárosban, Böblingenben található a Sensapolis nevű szórakoztatóközpontban. Belsejében 3-D mozi, laboratórium, orvosi szoba, energiaközpont és egy űrlény-etető is várja a látogatókat.
3494 2 4 Izé
rubigo: mi ez? hajszárító?
Sziszo: jól néz ki, mikor kisgyerek voltam mindig ilyenről álmodtam...
Dawe: kis szemét friccek, mi még a csúzdának is örültünk
Mind a 4 komment
Rabokat szórakoztatott Dundika
2857 0 1 Pink Izé
Angyalkahh: Vannak slágerei? .....te jó ég! Asszem kicsit lemaradtam, mondana valaki akár egyet? Köszi!
Csinálj japán írásjelekből figurákat, vagy csak nézelődj a galériában.
4027 1 36 Art Izé
margitteember: http://fontpark.morisawa.co.jp/permalink?id=0hv46ext70uykwb Ezt nézzétek! ROHADT JÓ!!!!!
TeamCo.: köszi http://fontpark.morisawa.co.jp/permalink?id=fg6898rwwtypqt4 http://fontpark.morisawa.co.jp/pe [...]
Bakeyoo: Nagyon ügyes vagy! :)
Mind a 36 komment
Csinálj japán írásjelekből figurákat, vagy csak nézelődj a galériában.
4197 7 36 Izé
margitteember: http://fontpark.morisawa.co.jp/permalink?id=0hv46ext70uykwb Ezt nézzétek! ROHADT JÓ!!!!!
TeamCo.: köszi http://fontpark.morisawa.co.jp/permalink?id=fg6898rwwtypqt4 http://fontpark.morisawa.co.jp/pe [...]
Bakeyoo: Nagyon ügyes vagy! :)
Mind a 36 komment
DUI - Egy szórakoztató, egyensúlyozós, ügyeskedős gémizé jó zenével. :)
2490 3 14 Game Izé
Nigel: a lista 2. helyén állok a napiban.:D:D 80306 vagy mennyi.:D egész jó kis játék...
anon: Sikerült! :D A 35ös megkínzott de abban is lehet csalni :D
Jozef7: jaja az nagyon jó játék
Mind a 14 komment
The Venetian Macao - a világ legnagyobb kaszinója Makaón (Kína).
A szórakoztató központban több mint 20 olyan épület áll, amely a világ különböző nevezetességei alapján készült. Ilyen például a római Colosseum, egy new orleansi, egy amszterdami, vagy egy velencei utcarészlet, de már a magyar Operaházat is hamisítják Kínában!

Tavaly Makaónak már több bevétele volt a szerencsejáték-iparból, mint Las Vegasnak, és 27 millió turista járt a városban.
2599 0 5 Art Izé
Re-Peet: Vajon a Hősök terét is engedéllyel copyzták le? :D ... mert elég jól sikerült..
Belkar: szívesen elmennék :)
anon: Szépnek szép de túl "mű".
Mind a 5 komment
The Venetian Macao - a világ legnagyobb kaszinója Makaón (Kína).
A szórakoztató központban több mint 20 olyan épület áll, amely a világ különböző nevezetességei alapján készült. Ilyen például a római Colosseum, egy new orleansi, egy amszterdami, vagy egy velencei utcarészlet, de már a magyar Operaházat is hamisítják Kínában!

Tavaly Makaónak már több bevétele volt a szerencsejáték-iparból, mint Las Vegasnak, és 27 millió turista járt a városban.
2939 2 5 Izé
Re-Peet: Vajon a Hősök terét is engedéllyel copyzták le? :D ... mert elég jól sikerült..
Belkar: szívesen elmennék :)
anon: Szépnek szép de túl "mű".
Mind a 5 komment
-Aerosmith - Sweet emotion-
Starsky és Hutch
Hol volt ez a filmben? Itt

Aerosmith magyar wikis info
Hivatalos oldal
A filmröl
Nekem amúgy tetszett a film, nem egy fergeteges hú de állat, de szorakoztató volt... és az a kocsi, aaaaaah ; )
772 2 5 Zene Izé
csicsilla: na jo az ellen nekem sincs semmi kifogàsom,csak az hogy nem az én popom alatt dübörög!XD
calipunkszabus: de csakis a shelby gt 500!!!
indiego: Ha már kocsi, legyen Ford Mustang! :P :)
Mind a 5 komment
Vevő vagy a hírekre? Nemcsak olvasni, de küldeni is szeretnél érdekes és értékes infokat, hogy más is beszéljen róla(d)? Láttál valami megdöbbentőt, amit terjesztenél?

Akkor a hir.ize.hu a Te oldalad! Örömmel értesítünk minden hírekre vadászót és fogyasztót, hogy az ize.hu égisze alatt elindult új oldalunk, a hir.ize.hu, fókuszban napi aktualitásokkal, közérdekű, szórakoztató és színes hírekkel.

Itt megtalálsz mindent, ami számít: hírek a nagyvilágból és itthonról, auto-motor-sport, bulvár - és mindaz, amit Te érdekesnek tartasz!

Olvass, keress és küldj! Szerkeszd Te az oldalt!
3854 3 27 Izé
eNMi: :D hát igen, reggel van még! :)
bungle: Fehér, mi a bajod vele? Ja tudom már, nem frissítettél (ctrl-r vagy shift-r), és biztos cache-b [...]
eNMi: wooowwwwww! a legfisseb és top hirizéknek ki adott ily szép betűszint?
Mind a 27 komment
The Happening
M. Night Shyamalan új filmje, reméljük nem lesz annyira béna lesz annyira remek, istenkirály, szórakoztató, félelmetesen izgalmas, hatalmas mondanivalóval rendelkező, fergeteges színészi munkával megáldott film, mint pl. a Jelek.
7123 1 89 Film Izé
Balázs: jó film nekem tetszett de a jelek jobb
nkmedve: vagy inkább rá kell jöjjek hogy én vagyok nagyon fáradt, a 02 sehogyse március, ha jobban megn [...]
nkmedve: Itt úgylátom valami megment az IZÉ órában, különben nem lenne március 9.-i komment, ha még [...]
Mind a 89 komment
The Happening
M. Night Shyamalan új filmje, reméljük nem lesz annyira béna lesz annyira remek, istenkirály, szórakoztató, félelmetesen izgalmas, hatalmas mondanivalóval rendelkező, fergeteges színészi munkával megáldott film, mint pl. a Jelek.
7121 4 88 Izé
nkmedve: vagy inkább rá kell jöjjek hogy én vagyok nagyon fáradt, a 02 sehogyse március, ha jobban megn [...]
nkmedve: Itt úgylátom valami megment az IZÉ órában, különben nem lenne március 9.-i komment, ha még [...]
Nem regisztrált: Az, bár szerintem egy kicsit lenéző azokkal szemben akik szeretik a Jelek című filmet.
Mind a 88 komment
"A D-Link új koncepciójának középpontjában a számítógépen tárolt digitális tartalmak (fotók, filmek, zenei fájlok) egyszerű, könnyen kezelhető, a már meglévő otthoni szórakoztató elektronikai eszközökkel történő lejátszása áll."
273 0 1 Tech Izé
beton: szerintem elhibázott koncepció, hogy nem a a medialounge-ban van a vinyó. napersze ha mindenkinek [...]
Összefoglaló így  félidőben:

- A jelentősebb szórakoztató elektronikai cégek mind hoztak valamit amiben szerepel a HD a Plasma vagy az OLED kifejezés. 
-   Az audió rendszerekkel foglakozó cégeknek kötelező  volt megjelenni legalább egy Iphone kompatibilis bármivel, legyen az dockstation vagy vízálló tok.
- Az Intel elhozta az új Penryn  mobil processzorokat.
- Bill bácsi megkezdte a nyugdíjba vonulást
- Minden fontosabb a témában érintett cég hozott valamiféle UMPC-nek nevezető eszközt: Creative, LG, OQO, iRiver, Samsung
- E papír minden létező formában, ahol csak lehet.
422 0 0 Tech Izé
Egyszerű, de szórakoztató gémizé
10870 2 50 Game Izé
Mec: a zsákot a másik kettő mellé, aztán mikor bemegy a csőbe, akkor rákattintasz és felemeli a l [...]
ledit: Hahó valaki! Az alvajárósnál a 4. pályán, az építkezésen a homokzsákot(asszem az) hova kel [...]
lacccca: A feljárót ne engedd le, az ereszcsatornával el tudod oltani a tüzet, macskát fejbevágod, majd [...]
Mind a 50 komment
Egyszerű, de szórakoztató gémizé
10574 11 52 Izé
Nao: A másodikban az állatkertes pályán, az oroszlánnal mit kell csinálni?? Ha kinyitom az ajtót a [...]
garymayer9839: könnyű volt.amúgy szeretem az ilyen játékokat
Mec: a zsákot a másik kettő mellé, aztán mikor bemegy a csőbe, akkor rákattintasz és felemeli a l [...]
Mind a 52 komment
Nézd végig és véleményezd :P
I - a (elvileg a kép de ide is belinkelem)
I - b
II - a
II - b
Remélem jól szórakoztatok. :-)
1546 0 1 Izé
Élien: Innen ered a faszfej, a faszkalap kifejezés ? Beteges !
Scare Tactics - ez egy jó kis szórakoztató műsor! :D
Szívatások a köbön! A Kész átverés show matinéelőadás ehhez képest... :)
12084 3 10 Izé
s.csuli: de durva :D
bungle: x-32 jsf küldte: http://www.youtube.com/watch?v=xtPZlzxo1YY (úgy látszik a fenti post linkje már [...]
Robsz: Az alien igen tuti :oD beszarás...
Mind a 10 komment