REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
die ärzte (szándékosan, csupa kisbetűvel)

Az egyik legsikeresebb német együttes, még 1982-ben alakultak. Két fő alapító tagja, Farin Urlaub (Jan Vetter) és Bela B. (Dirk Felsenheimer) még ma is tagok, csupán a basszusgitárosukat cserélték le többször, míg 1993-ban meg nem találták Rod Gonzálezt, aki azóta is oszlopos tagja az együttesnek. A dátum egyébként azért fontos, mert '89-ben sajnos ideiglenesen feloszlottak, hogy aztán '93-ban annál nagyobb durranással visszatérjenek a zenei életbe. Apró érdekesség, hogy a dobos Bela B.-nek van egy kis vámpíros tikkje, és ezért a néhai magyar színész, Lugosi Béla iránti tiszteletből vette fel művésznevét. Az együttes több zenei díjat (ECHO-kat, Comet-et, Bravo Otto-kat) is besöpört, így talán méltán nevezhetik magukat ironikusan a világ legjobb együttesének (Die beste Band der Welt), legalábbis német szinten biztosan. Nevüket a legelterjedtebb mendemonda szerint annak alapján választották, hogy a zeneboltokban "ä" kezdőbetűvel egyetlen előadót sem lehetett találni az ABC-sorba rakott lemezek között. Az Orvosok egyébként idén négy év után ismét ellátogatnak hozzánk, fellépnek a Szigeten, aki teheti, nézze meg őket! Bővebb info  
411 0 0 Zene Izé
Most a nálam évek óta első helyen álló bandáról szeretnék pár sort írni, ha már holnap kis hazánkban lépnek fel. :)
A svéd Pain of Salvation azon kevés csapatok egyike, amik a szó valódi értelmében progresszív rock/metal zenét játszanak. Eddigi albumaikon egyre tágították muzsikájuk határait és a kimagasló hangszeres tudás megvillantása mellett mindig odafigyeltek, hogy emlékezetes dallamokat írjanak.

A hazai Summer Rocks 2001-en való fellépésük után a csapat egy lépéssel közelebb került a magyar rajongókhoz, mivel a zseniális énekes-gitáros-agy Daniel Gildenlöw (aki már 11 évesen megalakította a Reality nevű bandát, a PoS elődjét, és azóta is ő a fő dalszerző, valamint rengeteg hangszeren játszik) akkori élményei olyan hatással voltak rá, hogy a 2002-es Remedy Lane címet viselő konceptalbum szövegeit teljesen Budapest ill. az itt kialakult szerelmi kapcsolata ihlette! Azóta többször is jártak Budapesten (2005 és 2007), 2008-ban kizárólag fesztiválokon lép fel a zenekar - csak Budapesten adnak önálló koncertet! Tehát mi a vasárnap esti program? A38, 20 óra: Pain of Salvation!!! :)

Egy kis ízelítő a zenéjükből:

És az Ashes c. szám klipje:
1757 0 10 Zene Izé
bungle: http://www.youtube.com/watch?v=sGbgITz_KVY
mekszamnojz: Latszik hogy jovolt a hangulat, ezt a vidit a csaj csinalta? Mertha igen, akkor igazan feled is ford [...]
bungle: Itt egy videó a vasárnapi A38-as koncertről (nem én csináltam): http://www.youtube.com/watch?v= [...]
Mind a 10 komment
Mai ismeretterjesztő rovatunkban a csikóhal (aha,most majd megint jönnek oda a felesleges "L" betűk... :D)
Kevesen tudják, hogy csikóhaléknál az apuka lesz terhes. Egy brit és német tengerbiológus kutatókból álló csoport kilencven egyedet vizsgálva jutott arra a következtetésre, hogy a csikóhal naponta többször, különböző egyedekkel flörtöl és létesít szexuális kapcsolatot.

Bébicsikóhal.
Udvarlási tánc.
Csikóhalszex.
Kínában pálcikás csemege. (bocsi, ezt én írtam hozzá :) bungle)

Pár kép. És pár "fura" (fotóbolt) kép. :)

Csikóhalverseny azoknak, akik játszani akarnak.

1879 2 42 Izé
kKNd: Bírom, hogy így kifossa magából a kicsinyeit. :D
Loncsi69: Figyeltétek az utolsó kis ravasz csikolmányt, az a kedvencem. Nevet kéne adni neki, olyan édes, [...]
csicsilla: csak legyek màr otthon kiprobàlom ezt a csikohal pozituràt!XD
Mind a 42 komment
Hapland

Klikkelj mindenre! De tényleg, mindenre! Egyes dolgokra akár többször is... aztán már csak a klikkelés helyes sorrendjét kell eltalálnod, hogy a nagy karikán található két fáklya kigyulladjon.
10971 3 15 Game Izé
avril100: Én mindegyiket megcsináltam
brigi_cica: jeeeee megcsinàltaaaam:D kösz hogy a szàmba ràgtàtok :DD
greg: Na, azt hiszem ezt rövidre zártuk... :)
Mind a 15 komment
Hapland

Klikkelj mindenre! De tényleg, mindenre! Egyes dolgokra akár többször is... aztán már csak a klikkelés helyes sorrendjét kell eltalálnod, hogy a nagy karikán található két fáklya kigyulladjon.
9659 6 15 Izé
avril100: Én mindegyiket megcsináltam
brigi_cica: jeeeee megcsinàltaaaam:D kösz hogy a szàmba ràgtàtok :DD
greg: Na, azt hiszem ezt rövidre zártuk... :)
Mind a 15 komment
Hogyan készíts magadnak mosható, többször használatos szárnyas betétet.
2686 0 1 Izé
tevolin: Na ne má! DDD
Az Alaska Jewelry Inc. feltalálta a feledékeny férjek jegygyűrűjét. A Remember Ring a miniatűr hőelem révén a testmeleget elektromos energiává alakítja. Csak be kell programozni a beépített órán a házassági évfordulót, amely előtt a gyűrű többször is ötven Celsius-fokra hevül.
3234 3 1 Izé
Fireblade1000: Hát, nem semmi ötlet, de 50 fok helyett felmelegedhetne egyből 250 fokra és az ipsének rendesse [...]