REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Mindig is sejtettem, hogy veszélyes lehet baseball meccsre járni. ;D
1346 0 0 Sport Izé
Eat Pray Love

Julia Roberts egy férjét elhagyó, egyéves lelki, és valós utazásra induló nőt alakít, aki Olaszországban, Indiában, és Indonéziában találja meg önmagát. A családját faképnél hagyó, és önfelfedező útra induló nőről szóló filmben Javier Bardem a másik főszereplő, aki egy Felipe nevű fickót alakít, aki majd Roberts figurájával az “utazás” vége felé ismerkedik meg, és “persze” szépen egymásba is szeretnek. A film Elizabeth Gilbert memoárján alapul és eredeti helyszíneken forgatták. 

Imdb
1179 2 3 Film Izé
go-free: is. akkor szupersztár lett az ember, hogy kénytelenek beleszeretni. mindenki! :D
Erunder: Ezt most a Szerelem kolera idején miatt?
go-free: ki másba lehet mostanában beleszeretni, mint javier bardem-be... :o
Bibliotheque Pascal

Hajdu Szabolcs leginkább a Fehér tenyér óta ismert mint rendező. Azonban ez már korántsem hasonló ahhoz az életrajzi filmjéhez. Ugyanis (szerencsére) ez teljes mértékben fikció. Egy román "mágikus-realista horrormese" (est - csmozi) ez.

Mona a kezdetekben ide-oda sodródik a világban, és furcsa dolgok történnek vele. Születik egy kislánya egy Viorel nevű bűnöző fiútól, akinek különleges tulajdonsága, hogy kivetülnek az álmai a valóságra. A film során kiderül, hogy ezt a „tehetséget” a kislány is örökölte tőle. Céltalanul bolyong gyermekével, a megélhetését alkalmi vásári komédiázásból fedezi. A mindaddig elveszettnek hitt apjával való találkozása folytán, gyermekét hátrahagyva Londonban találja magát egy Pascal könyvtárának nevezett luxuskuplerájban. Itt értelmiségiek végzetes vágyainak, valamint a különc tulajdonos, Pascal beteg elméjének foglya, és játékszere lesz. Monának minden erejét és, józan eszét latba kell vetnie ahhoz, hogy ebből a helyzetből kiszabaduljon.

Előzetes | Imdb
1024 1 0 Film Izé
5 könyv, ami segít, hogy rád találjon a szerelem
445 1 7 Pink Izé
tndrkrlylny: a Csúf igazságban Gerard Butler elégeti a hasonló könyveket, kb annyit is érnek.
Purple: :DDDDDDDDDDDDDDDD hülye :D funnyguy :DDD
Derill: ja, pl ha a vagina monológot olvasod a buszon, tuti jön pár funnyguy hogy helloszija mirőlszóla [...]
Mind a 7 komment
Feromonok: orrunknál fogva vezetnek?

Vajon ez az egyéni testszag az, amely a párokat először egymáshoz vonzotta, vagy pedig azért találják egymás illatát vonzónak, mert agyunk tudat alatt azt összekapcsolja a szeretett személlyel?
641 0 0 Pink Izé
Szegény spori pont úgy járt, mint múltkor a kollégája.
933 0 0 Sport Izé
A közeli jövőben vagyunk. A szervtranszplantáció már nem ügy. Kell egy szív? Egy tüdő? Nem probléma. Nem kell várni hónapokig donorra, rettegni a pillanattól, mikor áll le a ketyegő. Minden rettegés száműzve. Az Egyesület nevű cég kifejlesztette a mechanikus pótlókat, futószalagon gyártják azokat. Persze van egy kis hátulütője a dolgoknak. A műszervek ára az egeket veri, s ha nem tudja le tartozását az ügyfél, a cég küldi behajtóembereit, a Repo-kat, hogy visszaszerezzék a potyázóból a szervet, kevésbé udvariasan fogalmazva, még a sz*rt is kibelezzék belőle. Remy (Jude Law) az egyik legjobbjuk, de történik valami, és főhősünk rögvest a másik oldalon találja magát...

IMDb 
RedBand trailer
Premier: 2010. április 2.

Repo Man-nel találkozhattunk a Repo! The Genetic Opera-ban. Nem összekeverendő.
1101 2 6 Film Izé
Erunder: Én viszont abszolút nem erre számítottam. Totális meglepetésként ért ez a befejezés.
bungle: Jó volt, tetszett a befejezés is (bár sejtettem, hogy ez lesz). :D
ssscsaba: coooooooool
Mind a 6 komment
Terminál - The terminal (2004)

Viktor Navorski éppen New Yorkba repül Kelet-Európából, amikor hazájában heves harcokkal kísért államcsíny bontakozik ki. A gyanútlan utazó egyszerre ott találja magát a John F. Kennedy repülőtéren, Amerika kapujában, ám útlevele egy éppen nem létező országból való, ezért nem teheti be a lábát az Ígéret Földjére.
A reptéren rekedt Navorskinak így fel kell találnia magát, be kell rendezkednie a várakozásra, amíg az otthoni háború véget nem ér. Ahogy telnek-múlnak a hetek, hónapok, Viktor felfedezi, hogy a terminál kicsinyített univerzuma gazdagon összetett világ, ahol fontos szerephez jut az abszurditás, a kicsinyesség, a nagylelkűség, az ambíció, néhány véletlen egybeesés, sőt, még a romantika is egy gyönyörű légikísérő, Amelia képében.
De Viktor már régen visszaélt a reptér biztonsági főnökének vendégszeretetével, aki csak egy porszemnek tekinti őt a bürokrácia gépezetében, egy olyan problémának, amit nem megoldani akar, hanem mindenáron kitörölni.

IMDB | Trailer
459 3 4 Film Izé
Öcsi: "krákóziá" én nekem is az egyik kedvencem
Purple: imáádoom :)
mentone: Nagyon jó film mindenkinek ajánlom!
Mind a 4 komment
Egy igazi hiánypótló, szép, lila hinta hot-dog vagy hintakolbász vagy miahintalóf... :D

Találjátok ki, kinek ajánljuk T.-vel! ;)
3278 4 22 Izé
dude: Én egy lila cicára asszociáltam. Nyertem?
Lilu__cica: Senki más nem asszociált a padlizsánra, csak én?
Nusihusi: A jövő zenéje a lila virsli...:) Nyílván a Milka tehenéből készítik;)
Mind a 22 komment
Paranormal Activity

Újabb példa a Blair Witch Project után hogy miként lehet minimál költségvetésből, amatőr cuccal plusz egy adag kreativitással igazi beszaratós horrort csinálni. Nem lesz ebben a filmben ugyanis semmi más csak egy csaj, a pasija, egy kézi kamera meg persze hátborzongatás felsőfokon.A sztori szerint a két főszereplő Katie és Micah, nyugodtan élik életüket, amíg furcsa dolgok nem kezdenek történni a lakásukban. Katie-t gyermekkora óta egy rosszindulatú, láthatatlan entitás kísérti, és a csaj szerint a rejtélyes kísértet felelős a fura történésekért. Micah persze baromságnak tartja az egészet, de azért később vásárolnak egy kézi kamerát, és éjszakára bekamerázzák a szobát, hátha sikerül valamilyen paranormális tevékenységet rögzíteniük. Mikor kiderül, hogy bizony, igen, Micah először egész szórakoztatónak találja az egészet, de a dolgok hamar kezdenek bedurvulni, mikor a “látogató” egyre agresszívabbá válik…a DreamWorks már fel is vásárolta a film amerikai forgalmazási jogait, illetve a rendező Oren Peli készíti majd hozzá a nagyobb költségvetésű remake-et.

IMDB


Előzetes a hivatalos oldalon

Előzetes 2 :



 
721 3 10 Film Izé
ffaannyy: én csalódtam...azt hittem, hogy fosatósabb xDD bennem nem állt meg az ütő, pedig nagyon várta [...]
1nessa: Megneztem es o.O kb ilyen volt a reakciom:D Jo film nagyon, bar a vegenel tobbre szamitottam.
pepeti: Ezt látnom kell.
Mind a 10 komment
Obsessed (Őrült szenvedély)

Mikor a sikeres pénzügyi tanácsadó, Derek Charles (Idris Elba) jól megérdemelt előléptetését követően egy elegáns Los Angeles-i környékre költözik szerető feleségével, a gyönyörű Sharonnal (Beyoncé Knowles) és kisfiával, Kyle-lal, úgy érzi, élete nem is lehetne tökéletesebb. Ám mikor egy vonzó és rámenős új munkatárs tűnik fel a vállalatnál (Ali Larter), Derek rövidesen kellemetlen helyzetben találja magát. Miután egy céges partin lezajlott incidens miatt összezördülnek, Lisa valósággal megszállottan kezd viselkedni – amivel veszélybe sodorja Derek karrierjét, házasságát, sőt Sharon életét is.

Jónak ígérkezik, bár a sztori ismerős lehet, de ebbe azért mégiscsak a hősök legdögösebb nője és korunk egyik szexszimbóluma fog bunyózni.

Magyar bemutató: 2009. augusztus 18.

Imdb
631 0 3 Film Izé
scele: Megvan a magyarázat. Nem DM, hanem Dave Gahan. :-)
scele: Melyik Depeche Mode szám megy a bemutató elején? Nem tudok rájönni. Idegesít.
1nessa: ezt a filmet mar lattam:) nem rossz
Shorts

Black Falls külvárosában járunk. Itt minden ház egyforma, és mindenki a Black Box cégnek dolgozik, mely olyan gépet gyárt, ami tulajdonképpen mindent képes megcsinálni. Egy napon különleges, a szivárvány színeiben pompázó kő hullik le az égből, mely a 11 éves Toe Thompson-t találja fejen, s ezzel mindent megváltoztat. A kő bárkinek a kívánságát teljesíteni tudja, aki azt a kezébe fogja. A gyerekeknél csak a felnőtteknek vannak különlegesebb kívánságai...

Egy ilyen szinapszis és az előzetes után, azt mondanám, hogy erre csak a gyerek menjen be. Addig legalább apának és anyának lesz nyugodt 90 perce.

Premiere Augusztus 20-án volt.

Egyébként ti elbírjátok képzelni, hogy ezt ugyan az a fószer rendezte mint a Sin City-t, vagy hogy a Cápasrác és lávalány ugyan annak a személynek a munkássága mint akié a Terrorbolygó? Ezek után szerintem Rodrigueznek kijárna egy kis idő valamelyik elmegyógyintézetbe, mert tuti, hogy súlyos skizofréniában szenved. :D

Imdb
557 0 2 Film Izé
Erunder: De mit élhet már át az a csávó. Forgatják ezt a Shorts-ot aztán átmegy a mellette lévő st [...]
Jokker: Én Rodrigeznek a Machete-jét várom már. Tény és való hogy pár filmje két külön félteke.
Grotesque

A fiatal lányt és barátját elrabolják. Amikor felébrednek,kikötözve találják magukat egy sötét,kinzókamra stilusu alagsorban,ahol rövidesen farkasszemet néznek rezzenéstelen arcú,beteges kinzójukkal... Ugy tünik végre Japánban is rájöttek,hogy a jó horrorhoz és a zsigeri félelemkeltéshez nem elég egy fehérre mázolt arcú,fekete hajú,bambán tátogójelenés,ennél jóvan több kell... Nos a Grotesque (Gurotesuku) ennél jóval többet is tud Vér,fájdalom,szadizmus,brutalitás,láncfürész,csipetnyi szex,ráadásul bizarr és groteszk módon tálalva... A film újradefiniálja a kinzás pornó fogalmát,emellett pedig hihetetlenül gonosz és brutális!


Trailer (+18)
Nagyon durva, csak saját felelősségre!!!

Betiltották a brutális japán horrorfilmet

Mivel egymásba érnek a durva, megalázó és embertelen jelenetek, arra sem volt mód, hogy megvágják a filmet, és úgy bocsássák a nézők rendelkezésére.

Imdb | Hivatalos honlap

Aki nincs regelve a YouTube-on az itt tudja megnézni.
2108 2 15 Film Izé
Beni0503: hát mit ne mondjak elég undorító film. ettől még az én gyomrom is forgott 1 kicsit.
kasy: iTunes - 10 dódó torrent reg - ingyenes Ez nem letöltős oldal.
-barby02-: Hogy lehet letölteni??amúgy sziasztok
Mind a 15 komment
Egy újabb jófajta headshot. :)

A többi itt.
851 0 1 Sport Izé
kisadria: Mér állt meg??? Semmi nem volt csak ügyesen kiütött egy védőt:D
The Collector

A film Marcus Dunstan, A dög és a Fűrész trilógia utolsó három részének forgatókönyv írójának rendezői debütálása.

Arkin nemrég szabadult a börtönből, és ki szeretné egyenlíteni régi tartozását volt felesége felé, hogy új életet kezdjen. Terve az, hogy betör egy dúsgazdag cégvezető vidéki házába, ám balszerencséjére rossz időben a rossz helyre kerül: hamarosan egy, magát A gyűjtőnek (The Collector) nevező maszkos ember fogságában találja magát, bezárva egy halálos csapdákkal teli labirintusban - a családdal együtt, akiket ki akart rabolni….

Imdb | 18-as karikás előzetes
1214 7 5 Film Izé
snake6: tök mindeggy :-) inkáb várjuk meg a múvit és borzongjunk !!!!
Erunder: Igaz nem egyedül vagyok szerkesztő, de ha találkozok egy értékelhető poszttal én kirakom. A f [...]
kingicike: bejön a film :D vagá XD am én is küldtem be és sose rakják ki :(
Mind a 5 komment
Stuart Franklin 53 éves angol fényképész fotói.
Pályafutását, életét itt találjátok.
1362 0 0 Art Izé
Találjátok ki, mi van a képen! Annyit segítek, hogy japán és Fukitorimushi a neve. :D
15399 4 23 Izé
piton78: ezegyjapánfürdőszivacscsiga...most felállt a hátsó lábaira...vigyázzz!!! támadni akar!!!:)
Szilvike18: Eifel torony?
St.KolMi: párnának álcázott tégla??
Mind a 23 komment
Mai kis mini fejtörőnk: melyik ábra kerül az 5. helyre?

Kiváncsi vagyok, hányan találjátok ki kattintás előtt...
11690 5 71 Izé
Kampec: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
suvomi: hát minek után a felső sor a következő: 1,3,5 és 7 ezért az A, mert az a 9 (mindegyik szám a [...]
zuza: szerintem a fenti négy pinát jelképez , az alsóból meg a d hajaz pinára ugyhogy D ;)
Mind a 71 komment
Alvilági Játékok (Lucky Number Slevin)

A történet középpontjában Slevin Kelevra áll, akit még az ág is húz. Nem elég, hogy az épületet, ahol lakik, lebontják, iratait egy zsebes elemeli, kiderül, hogy még a barátnője is folyamatosan csalja. Slevin, Los Angelesből New Yorkba menekül a gondok elől, ahol barátja, Nick Fisher lakásában húzza meg magát. Nem is gondolja, hogy ez a húzás végzetes lehet számára.
New York alvilági életét, két gengszter tartja markában. A Főnök és a Rabbi. Régen cimborák voltak, ma esküdt ellenségek. A Főnök egyeduralmat akar, ezért Goodkatet, a bérgyilkost bízza meg azzal, hogy találja meg Nick Fishert, aki nagyon sok pénzzel tartozik neki, és "vegye rá" arra, hogy az adósság fejébe tegye el láb alól a Rabbi fiát. Nick Fisher lakásán Goodkat azonban Slevint találja, és Selevin hiába mondja, hogy ő nem az, akinek gondolják, senki sem hisz neki. Hősünk, rövid időn belül, tehát nem kis slamasztikában találja magát, és az már csak hab a tortán, hogy kiderül, barátja Nick, nem csak a Főnöknek tartozik, hanem természetesen a Rabbinak is lekötelezettje. Az egyetlen ember kinek segítségére számíthat, az gyönyörű szomszédja, Lindsey, akivel kettesben kénytelenek felvenni a harcot New York megátalkodott gengsztereivel szemben.

Imdb | Hivatalos honlap
504 0 3 Film Izé
Lee88: fúú-ge legdurvább krimi cucc amit valaha láttam NAGGYON ADJA
Slevin: kedvenc filmem mindenkinek csak ajánlani tudom!!
guti73: Rég csalódtam ekkorát POZITÍVAN! Kár hogy itthon csak videón jött ki!!
Kutyaszálló (Hotel for Dogs)

Amikor az energikus testvérpár, Andi (Emma Roberts) és Bruce (Jake T. Austin) egy olyan nevelőotthonban találják magukat, ahová szigorúan nem lehet állatokat vinni, Andinak a villámgyors észjárását kell latba vetnie, hogy otthont találjanak kutyájuknak, Pénteknek.
Noha együttérző nevelőjük, Bernie (Don Cheadle) figyelmezteti őket, hogy kerüljék a bajt, a srácok rábukkannak egy elhagyott hotelre, és elkezdik átalakítani, hogy tökéletes lakhelyet készítsenek Pénteknek és a város összes kóbor kutyájának. Ezzel viszont azt kockáztatják, hogy szétválasztják őket egymástól, ha lebuknak. A két kölyök pillanatok alatt valami varázslatosat alkot a hotelből: otthont a kutyáknak és saját maguknak is.

(Tudom gáz, nagyon gáz, de hát kell valami a gyerekeknek is. Egyébként meg jó kis vasárnap délutános családi matiné. :))

Imdb | Szinkronizált magyar nyelvű előzetes
527 1 1 Film Izé
Madarinfluenza: Én nem szeretem a kutyás filmeket. (Gondolok itt olyanokra mint pl.: Beethoven)
Coraline

Coraline egy kislány, aki egy titkos ajtót fedez fel új otthonában, mely mögött saját életének egy másik változatát találja. A felszínen ez a párhuzamos valóság hátborzongatóan emlékeztet valós életére - csak éppen sokkal jobb. Ám ez a hihetetlenül eredeti, fantasztikus kaland egyre veszélyesebbé válik, és amikor a másik, az álanya örökre ott akarja fogni, Coraline latba veti minden makacs elszántságát, bátorságát: segítségül hívja szomszédjait és egy beszélő fekete macskát, hogy megmentse igazi szüleit, néhány szellemgyermeket, és hazatérjen.
526 3 0 Film Izé
Sivatagi Cápák (Three Kings)

A Sivatagi vihar hadművelet véget ért: három amerikai katona elhagyja a sereget, és elindulnak, hogy elrabolják Szaddam Husszein titkos aranykincsét.
David O. Russell fergetegesen tomboló, zakataloló képei tele vannak páncélökölcsatákkal, mérgesgáz-felhőkkel és elaknásított marhacsordákkal. A film legszatírikusabb momentuma, hogy a Szaddam Husszein Kuvaitban zsákmányolt kincseinek lelőhelyét feltáró térkép egy hadifogoly végbelében rejtőzik. A film legbátrabb megnyilvánulása pedig az, hogy George Bush egykori amerikai elnököt az iraki ellenállók cserbenhagyásával vádolja.
A Sivatagi cápák négy katona története, akik arany után kutatva végül is a becsületüket találják meg. Gates kapitány (George Clooney) katonái végül az iraki ellenállók segítségére sietnek. Mark Wahlberg játéka csodálatos, Spike Jonze pedig szívdöglesztő eleganciával van jelen a háttérben.
Előzetes
1805 1 4 Film Izé
Geist: Ja és erre visszatérve.....emlékszem...szép emlékek kötnek hozzá..... Megnéztük kazin... az [...]
Geist: :D Mintha ezek a filmek tökre azonosak lennének :) Segítség: én a Saharát szeretném megs [...]
Erunder: Geist eléggé egy rugóra jár az agyunk mert pont én is a Dávid vagyok-ot a Bor, mámor ,porvanc [...]
Mind a 4 komment
The Objective

Afganisztán, 2001 novembere - két hónappal a World Trade Center elleni támadás után. Egy különleges kiképzésben részesült csapatot azzal a feladattal dobnak le az afganisztáni sivatagba, hogy találjanak meg és vegyék fel a kapcsolatot egy emberrel, akit úgy hívnak hogy "Mohammed Aban". A célszemély helyett viszont valami mást találnak. Valamit, amire még a speciális kiképzésük sem készíthette fel őket...

650 0 5 Film Izé
egyemaszived: nekem az "Outpost" c. film jutott eszembe róla.
Collector: Ez olyan mint a "Falu" meg a "Jelek" a jó kis Shyamalan filmek ahol várod várod a csattanót de a [...]
szomoja: ohjaj asszem van egy utam a Babámmal a moziba :O
Mind a 5 komment
Találjátok ki mire megoldás ez a villa, természetesen a japánoktól!
10471 2 24 Izé
noartis: az egész világ egy sörnyitó!
iw84u4t: Elég gyenge design, én a nyelére terveztem volna egy fűrészt, a másik végére meg egy csavarh [...]
TeamCo.: én azt hittem hogy ez egy olyan villa ami szolgál villakén, sör és konzervnyitóként és az eg [...]
Mind a 24 komment
Marhára figyelt... hogy legalább fejbe ne találja...
361 0 0 Sport Izé
A tökéletes mutatvány: hogyan álljunk fejen motoron és hogyan találjuk meg a parkoló egyetlen oszlopát 2 in 1. :)
857 0 0 Sport Izé
Motoros jogsi, 1. lecke: Találjuk meg a féket!
10433 3 13 Izé
szaki77: Kuss én így csinálok posztert. :DDD
bungle: http://break.com/index/first-time-biker-slams-wall.html
Pataky: Jó dolog ilyet nézni mikor épp kulcscsonttöréssel fekszem itthon!:) Én "kicsit" nagyobbat zak [...]
Mind a 13 komment
Elértünk a 10000. izéhez. Jobb ötletem nem volt (és sajnos azoknak se, akiket megkérdeztem), így azt találtam ki, hogy - mivel ha minden beküldött postot jóváhagytam volna, akkor már talán az 50000.-nél tartanánk - ide írjuk, írjátok azokat a postokat, amik nem voltak elég "izések" ahhoz, hogy kikerüljenek, de hátha attól még lesz valaki, aki érdekesnek találja (természetesen reklámcélú linkeket nem kérünk).

Ja, és köszi mindenkinek, aki hozzájárult a 10000 posthoz! :)
5016 14 2395 Izé
Erunder: Ezt MrMezy69 küldte be: https://www.youtube.com/watch?v=gwA8igFJwc4 Ezzel a szöveggel: A kressz vi [...]
lilaflexninja: Rövidebben: https://goo.gl/qdmruu
lilaflexninja: Hiánypótló termékek egy csokorra: https://mivoltma.444.hu/2017/03/25/19-fantasztikus-talalmany-a [...]
Mind a 2395 komment
Ezt szedd ki! :D
669 1 0 Sport Izé
Kellemetlen "tökös" esetek.
536 1 0 Sport Izé
Ez egy eszméletlenül rossz passz volt.
652 0 0 Sport Izé
Na ezért nem érdemes focimeccsen a kapu mögötti lelátóra ülni, ha nincs védőháló. ;)
484 0 1 Sport Izé
Niccoyi: huu de fájhatott szegénynek. Látszott, hogy abszolut nem látta, hogy felé repül a labda.
A világ legkisebb kígyója. Barbadoson fedezték fel, mindössze 10 centiméter, és spagettivékony.
A kígyó Leptothphlos carlae névre lett keresztelve - a 3100 ismert kígyófaj legkisebbje. Az állatot Dr. Blair Hedges amerikai biológus fedezte fel. Miután a kutatók megtalálták az első egyedet, több száz követ fordítottak fel, hogy még egyet találjanak. Összességében Hedges és felesége mindössze két nőstényt talált.
Elmondása szerint valójában ezen fajból már volt három igen régi példánya, az egyik a londoni Természettudományi Múzeumban, és kettő Martinique-en, szintén múzeumban. Ám azon fajokat rosszul azonosították. Hedges magyarázata szerint egy új faj azonosítását igen megnehezíti, ha az élőlény ilyen apró. "Az apró állatoknál a különbségek sokkal finomabbak, és gyakran nem veszik őket észre". A modern genetikai ujjlenyomat vizsgálat gyakran az egyetlen módja a fajok szétválasztásának. "Az a nagyszerű, hogy két kistermetű kígyó között is ugyanolyan különböző a DNS, mint két nagyobb faj esetén, így lehetővé válik, hogy olyan különbözőségeket is észrevegyünk, amelyeket egyébként puszta szemmel nem látunk" - mondja Hedges.
Más kígyófajjal ellentétben - melyek egy nemzés során akár 100 tojást is leraknak -, a világ legkisebb kígyója mindössze egyetlen tojást rak.
1781 3 8 Izé
MonTom: Én? ÁÁÁ dehogy. Rafinált jószágok ezek.Biztos kifigyelték az őrök viselkedését, majd az [...]
rivaul: Igen s én olvastam először... Még az a példány is volt a kezembe ami nálad kötött ki :P
Dawe: ez benne volt a mai blikkben :D
Mind a 8 komment
Troll Gnet El - Orosz sörözős folkzene. Olyan zenét játszanak, mint a Finntroll - Asfagelns Död, vagy a Korpiklaani - Beer Beer számai, de ugyanakkor ez kimondottan kocsmai zene, korsó sör mellé. Ajánlom minden trollnak és sörbarátnak ;)

Strawberry Berserk

Hivatalos oldaluk

Wiki cikk

Ha valakit érdekelne teljes album, és nem találja sehol, lépjen bátran kapcsolatba velem! ;)
753 0 4 Zene Izé
mikk86: Szevasz Pisti;)
mikk86: lehet itt linket találni?
MStipee: Azé a plakátot toltam be mert azon látszik normálisan mind az öt. :D Amugy két hölgyemény is [...]
Mind a 4 komment
Yankovic honlapja
 

Szerintem az egyik legjobb parodista, és egészen jól utánozza az eredeti énekeseket. Találjátok ki, hogy kiket parodizál ki!

Még van egy rakat klippje, nézzétek meg, feltéve ha érdekel:



Weird Al Yankovic - Fat
Weird Al Yankovic-Eat It
Weird Al Yankovic - Like a surgeon
Weird Al Yankovic - Smells Like Nirvana
 
377 3 4 Zene Izé
indiego: Ja bocs:D Mindenhova kattintottam csak oda nem. :P
Purple: necsiii :O akkor katt a képre :DD
indiego: Nekem az Amish Paradise a kedvencem: http://www.youtube.com/watch?v=GsfVw9xxoNY
Mind a 4 komment
Vodka a tubusban
A 10.5% alkoholtartalmú szeszesitalt áfonya, citrom, és "energia" ízesítésben lehet kapni. A Go Wodka Extreme első ránézésre nem különbözik egy fogkrémes tubustól, ebből kell kiszopogatni az alkoholos italt.

Bonus cikk: ehető vodka és gin-tonik zselé.

Itt pedig a hírhedt vodka zselé receptje, amitől állítólag nagyon könnyen be lehet baszcsizni. ;)

Hozzávalók: 2 zacskó tortazselé/aszpik, fél lityó vodka, 2 evőkanál cukor. Elkészítjük a zselét (a zacskó hátulján rajta van, hogyan kell), de az előírtnál 20%-al kevesebb folyadékkal. Amikor készen van, egy téglalap alakú edénybe töltjük, de jégkockatartókba is lehet. A cukrot elkeverjük benne, majd 2-5 percet állni hagyjuk, míg le nem hül, de még nem dermed meg. Ekkor adjuk hozzá a vodkát és óvatosan elkeverjük, hűtőbe rakjuk. Megdermedés után 2x2cm-es kockákra vágjuk föl és mignon-os papíron tálaljuk. FIGYELEM: 3-4 kocka = feles!
2864 9 28 Izé
vöri: ez nagyon tuti, ilyet én is toltam (:
livy: Azt a pohár aljára teszik, nem bele a szifonba. http://www.barkapizzeria.hu/index.php?option=com_p [...]
csicsilla: kedvencekbe vele...:$
Mind a 28 komment
Találja meg a két képen a 2 apró különbséget!
31752 1 293 Izé
Wertical: hát igen azért az emberek ízulése is változik :P XD
CRaPtRaSH: annyira nem értem hogy mi tetszik az ilyenekben bárkinek is:S aztán lehet bennemvan a hiba:S
bandee1219: Ja, ez a postolt csaj azért szebb, eltekintve a "betegségétől": http://bp1.blogger.com/_GpIqc5vZ [...]
Mind a 293 komment
A Codemasters olyannyira ígéretesnek találja a Damnation névre keresztelt UT2004 modot, hogy most egyedül, teljes játékként kívánja megjelentetni.
526 0 0 Tech Izé
1. Keress egy tetszőleges képet a neten.
2. Az URL-jét add meg az oldalon az első boxban.
3. Találj ki valami jópofa szöveget, karakterhalmazt, stb.
4. Írd be a megfelelő boxba.
5. Nyomd meg a Textorize! gombot.
6. Viola! Tapsikolhatsz örömödben... :D
1121 1 2 Tech Izé
rezlavor: http://hu.wikipedia.org/wiki/SVG Csinalj rola screenshotot ezzel http://tech.ize.hu/comments.php?p [...]
Menzo: milyen formátumban menti el? nemtudom megnyitni
A "Search String" mezőbe beírod, hogy hol laksz (ha nem találja akkor vmi közeli nagyvárost írj), a következő oldalon klikk a városra, majd a "Satellites" részben találsz olyat hogy ISS, Genesis-1, Envisat. Azokra klikkelve egy listtát kapsz, amiből meg lehet tudni, hogy az adott műhold (Envisat, Genesis-1) vagy a nemzetközi űrállomás (ISS) legközelebb mettől meddig és milyen irányban lesz látható az égbolton.

Ja és az előző oldalon van egy kis földgömb. Azon pedig az űrállomás jelenlegi pozíciója látható.
4396 4 1 Izé
tibz: ez régi lehet már jól! veszprémnél még felszabadulás lakótelepet ír :D
Régebbi postok...