REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Meddig bírod ki Jessica Alba tekintetét? :)
(nem ijesztegetős!)
36188 5 147 Izé
Decosa: Ja a Tiedét! d:-D
rezso: kuc kuc God bless you
Findzs: micsoda emberek vannak már ide beszabadulva
Mind a 147 komment
Az Omega több tekintetben is úttörőnek számít a magyar könnyűzene történetében. 1968-ban elsőként jelent meg önálló albuma Magyarországon, a Trombitás Frédi és a rettenetes emberek (az Illés zenekar Ezek a fiatalok című albumán más együttesek is játszottak). Az 1969es 10000 lépésé volt az első kinyitható lemezborító, az album zenei anyagából pedig elkészült az első önálló tévéshow, a Tízezer lépés – Omega Show. Az együttes elsőként jutott ki az Egyesült Királyságba, a magyar együttesek közül nekik volt a legtöbb eladott lemezük Magyarországon (az 1979-es Gammapolis, 650 ezer példánnyal) és külföldön (az 1977-es Time Robber, 1 millió példánnyal). Az Omega volt az első együttes, melyet az Állami Hangversenyzenekar kísért (az 1973-as Omega 5 című albumon), valamint a magyar együttesek közül az Omegának volt először digitális stúdiója. Elsőként jelent meg CD-je (az 1988-as Platina című válogatásalbum) és DVD-je (a 2000-ben kiadott OmegakonceRT Népstadion 1999). Az Omega tagjai léptek fel elsőként egységes színpadi ruhában és az együttes koncertjein használtak elsőször füstgépet, lézershow-t, valamint a látványelemek kiegészítésére kivetítőt.

Bolgár lány énekli

Scorpions is feldolgozta
362 0 0 Zene Izé
Nemrég már volt itt valami hasonló, csak akkor Tisza cipellőket ajánlottunk "jóárasítva".
Az akkori nagy sikerre való tekintettel cseppet továbfejlesztettük az ötletet és ennek lett az eredménye a brands.hu vásárlói klub, ahol folyamatosan változó nemzetközileg is ismert termékekből ajánlunk nektek sokat jó áron.
Jelenleg az Eastpak hátizsákjaiból és egyéb táskáiból vásárolhattok 30-70% közötti kedvezménnyel.
A regisztráció meghívóhoz kötött, de ez ne rettentsen el senkit, regisztráljatok és rövidesen meg fog érkezni a meghívó.
3972 2 45 Izé
|-=O=-|: Olvasd el ezt és ne kérj: http://www.ize.hu/comments.php?post_id=9756
luddo: szia! légy olyan kedves küldj eggy meghivót nekem ha megteheted. köszönöm szépen
Mia: én is kérek meghívást!;) Mia a becenevem. Köszi!
Mind a 45 komment
Busta Rhymes - Break you neck

Busta Rhymes az 1991-ben debütáló Leaders Of The New School nevű bandával indította pályafutását. A banda nem tett szert világhírnévre, de ez a fiatal jamaikai srác szólóban megmutatta az embereknek, milyen remek előadó is valójában.
Az 1996-os év legnagyobb durranása kétségkívül Busta Rhymes felbukkanása volt. Már ismert tagja volt a már említett Leaders Of The New School-nak, illetve a New York-i rap szcénának, amikor elérte első igazi sikereit. A vibráló tekintetű, karibi beütésű, saját, össze nem téveszthető stílussal rendelkező Busta Rhymes 12 évesen már rappelt, miután szülőföldjéről Brooklyn-ból Long Island-re költöztek át. A környéken rendezett összes rap tehetségkutató versenyen részt vett, majd végül sorsa összehozta későbbi partnerével Mc Charlie Brown-al. Charlie ekkor még csak kilencedikes, de a Busta-val közös repperkedésükkel olyan támogatókra lelnek, mint Chuck D. A Public Enemy Long Island-i stúdiójában kezdenek felvételeket rögzíteni, majd ezeknek a szalagoknak köszönhetően a világ is megismeri őket.

Busta Rhymes - Gimme some mo

Busta Rhymes feat. Spliff Star-Make It Clap

Busta Rhymes - I Love My Chick

Busta Rhymes and MC - I know what you want

Busta Rhymes - Put Your Hands Where My Eyes Can See

Busta Rhymes, Chingy, Fat Joe and Nick Cannon - Shorty

Busta rhymes Ft Pharell - Lite ya ass on fire

Busta Rhymes-Get You Some

Busta Rhymes & Mystikal
443 3 11 Zene Izé
Purple: mekkora az a videó :D
csicsilla: dehogy bàntom Isten ments!!!nekem tetszett az a vidi!
Monsy: Ne bántsd Gyulát! Ismerem a srácot, jó arc csak kicsit talán eltévedt. :) Akkor már inkább [...]
Mind a 11 komment
Kinek milyen nagy? ;) Ha elég érdekes a péniszed, akkor az Izlandi Fallosz Múzeumnak is felajánlhatod! :D

Idézet a cikkből: "Már csak egy emberi darab hiányzik Sigurdur Hjartarson gyűjteményéből, de nem aggódik: eddig négy férfi is felajánlotta a gyűjteményébe nemi szervét. A férfi 1974-ben kezdett el péniszeket gyűjteni. Az első darab egy bika nemi szerve volt, és a gyűjtemény ma már 261 darabból áll, összesen ennyi faj képviselteti magát. A legnagyobb egy ámbrás ceté a maga 70 kilójával és 1,7 méter hosszával, a legkisebb pedig egy hörcsögé, ami 2 milliméter hosszú és csak nagyítón át látható. A tavalyi évben hatezer látogató tekintette meg a múzeumot, a 60 százalékuk nő volt."

7585 0 75 Izé
Mr.T.: zsuzsizsi küldte: URL: http://www.phallus.is/ Szöveg: Péniszmúzeum.
bungle: Kiegészítettem a postot egy videóval. :)
eNMi: 1 tyúkot minden f@sz fel tud szedni ;)
Mind a 75 komment
A mai magyar tinédzserek 94%-a az interneten fejleszti társas kapcsolatait: ismerkedik és új barátságokat köt. Magyarország ebben a tekintetben semmiben nem marad el a legfejlettebb nyugati országoktól– derül ki a Fanta Trendriport tanulmánysorozat első jelentéséből. Az IT-generáció betemette a felnőttek esetében létező digitális szakadékot. Tagjai beleszülettek az új technológiák uralta világba, melyet kreativitásukkal aktívan formálnak.
411 0 0 Tech Izé
Az első hazai játékfejlesztői találkozó, a *Game Developers Forum* tavalyi nagy sikerére való tekintettel az IDG Hungary és az MCB - a Microsoft Xbox és az Electronic Arts kiemelt támogatásával - 2008-ban ismét megrendezi a szakma és a nagyközönség érdeklődésére egyaránt számot tartó eseményt.
309 0 1 Tech Izé
Zé: Még mennék is, csak ötezer kicsit sok lenne érte :(
Egy trükk, ha már unnád a fehér tejet.

(A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérjük keresse fel tejárusát és vegyszerészét!)
5579 3 13 Izé
cimpi: Hát ez nagyon jó,kipróbálom otthon a kinderekkel:D
bandee1219: A zsír is szétoszlik, ha belecseppented a vízzel telt edénybe mosogatáskor, csak ez jobban lát [...]
Zsolt86: Szép, szép, de erre vajon h jöttek rá?
Mind a 13 komment
Nem árt korán kezdeni a színészmesterséget! ;)
7716 9 10 Izé
bandee1219: A suliban hang nélkül nem volt túl érdekes, de mostmár hallom, hogy a kis Szurkos Peti értti, [...]
katus: És tudjátok mitől fantasztikus még? Hogy tudja, mi az a HUMOR! Mert van hogy magától néz úgy [...]
ebihalacska: Csatlakozóm az olvadozó kommentekhez :) tündéri!
Mind a 10 komment