REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Katharsys - Night Terror
952 0 1 Zene Izé
tutituti: ez fejberúgós zene.Nagyon fasza
Interaktív pulyka terror. Válassz karaktert és intézd el a fenevadat! :D
7324 5 8 Izé
közlegény: Monster Truck-os kivéreztetős módszer a legjobb
serci: palin
te.sas!: akkor gondolom most élvezted ezt a postot! ;)
Mind a 8 komment
Rescue Me - Ments Meg

Pofátlantul jó sorozat New York tűzoltóságának 62-es egységéről és annak mindennapi életéről a szeptember 11-i terrortámadás után.

Aki szereti a kifordított, lehetetlen élethelyzeteket, iróniát, szarkazmust és az ehhez kapcsolódó keserű, gyakran kegyetlen humort, annak tudom ajánlani!

(Imdb) | (Port)
445 2 7 Film Izé
CRaPtRaSH: google a barátunk, elég sok helyen fent van ez a sorozat már :]
Erunder: Azért írtam be, hogy a többiek is megértsék. NEM KÉREGETÜNK TORRENT FÁJLOKAT!!! Mindenki ism [...]
cocababy: craptrash legyszives irsz az e-mailemre?szeretnek erdeklodni a sorozartrol.. mccool@citromail.hu [...]
Mind a 7 komment
A holnap a múlté - Next (2007)

Cris "Frank Cadillac" Johnson ( Nicolas Cage ) ismer egy trükköt, amit senki sem tud utánacsinálni: Cris képes megmondani, mi fog következni a közeljövőben, pontosabban az elkövetkezendő két percben. Eme tulajdonságára építi azt a showműsort, amivel Las Vegasban lép fel nap mint nap, ugyanakkor a jövőbelátás jól jön a kártyaasztalnál is, ha épp egy kis pénzre van szüksége. Különleges képességére azonban hamarosan fény derül, s Cris a figyelem központjába kerül: a kaszinók biztonsági őrei mindent megtesznek azért, hogy lebuktassák különös játékmódszerei miatt, ugyanakkor az FBI antiterrorista osztályának ügynöke, Callie Ferris ( Julianne Moore ) egyre csak győzködi, hogy állítsa adottságát a globális terrorizmus ellen folytatott küzdelem szolgálatába. Kitartása érthető, hisz Cris jelenthetné a leghatásosabb fegyvert a terror ellen. Nem csoda hát, hogy egy terrorszervezet szívesen kiiktatná Crist az élők sorából, mielőtt még meghiúsíthatná nagyszabású terveiket. A helyzetet bonyolítja Liz Cooper ( Jessica Biel ), az ártatlan szépség, akiről Cris azonnal tudja, hogy bele fog szeretni, s alig várja, hogy találkozzanak. Mikor ez bekövetkezik, hihetetlen dolog történik: Cris most már nem csak a közvetlen jövőbe lát, hanem messzebb. Sokkal-sokkal messzebb. Cris tudja, hogy hamarosan eljön az a kritikus pillanat, amikor az idő, a terror és a szenvedély találkozik, és ekkor döntenie kell, hogy kit ment meg: akit szeret, vagy mindenkit a világon... A választ csak a jövő és ő tudja.
IMDb
554 0 3 Film Izé
go-free: hát, nekem feketefehérnémafilm is lehet, ha benne van Jessica Biel... :P amúgy Nicolas Cage nagy [...]
snake6: picit töbre számoitottam de nem volt rossz
tutituti: Nekem tetszett.És jó lett szinkron szerintem.Vége üt.
Párizsból szeretettel (From Paris with love)

Pierre Morel rendező az Taken című akciófilm után nem sokkal belefogott egy újabb pörgős akció mozi készítésébe, melyben John Travolta egy őrült amerikai titkos ügynökként próbál Párizsban megakadályozni egy terrorista akciót. Jonathan Rhys Meyers pedig az amerikai nagykövetség egyik dolgozóját alakítja, aki belekeveredik az ügybe.

A filmet jövő februárban mutatjákbe az amerikai mozik.

Imdb | Hivatalos oldal 
505 0 3 Film Izé
kovacslacka: kösz a tippet, legközelebb figyelek az ilyenekre universal meg columbia, mint KIS stúdió, ez az [...]
Erunder: Hivatalos oldalakat mindig úgy keresek, hogy a film címe után beírom hogy "official", vagy a st [...]
kovacslacka: köszi, hogy hozzácsaptad a hivatalos oldalt, én nem találtam. :)
Egykoron Harcosok Voltak (Once Were Warriors)

Ez az új-zélandi film egy kényes témát feszeget, méghozzá a családon belüli erőszakot, ahol az apa  kocsmázni jár, és hazatérve ütlegeli feleségét és terrorizálja gyermekeit.....a feleség ebből a helyzetből keresi a kiutat.....

A film drámai dolgokat mutat be, nagyon erőszakos, durva, szókimondó, de csak a realitást mutatja be!
Bemutató  
Leírás
774 0 1 Film Izé
weedjay: megneztem, tenyleg jo.
Shorts

Black Falls külvárosában járunk. Itt minden ház egyforma, és mindenki a Black Box cégnek dolgozik, mely olyan gépet gyárt, ami tulajdonképpen mindent képes megcsinálni. Egy napon különleges, a szivárvány színeiben pompázó kő hullik le az égből, mely a 11 éves Toe Thompson-t találja fejen, s ezzel mindent megváltoztat. A kő bárkinek a kívánságát teljesíteni tudja, aki azt a kezébe fogja. A gyerekeknél csak a felnőtteknek vannak különlegesebb kívánságai...

Egy ilyen szinapszis és az előzetes után, azt mondanám, hogy erre csak a gyerek menjen be. Addig legalább apának és anyának lesz nyugodt 90 perce.

Premiere Augusztus 20-án volt.

Egyébként ti elbírjátok képzelni, hogy ezt ugyan az a fószer rendezte mint a Sin City-t, vagy hogy a Cápasrác és lávalány ugyan annak a személynek a munkássága mint akié a Terrorbolygó? Ezek után szerintem Rodrigueznek kijárna egy kis idő valamelyik elmegyógyintézetbe, mert tuti, hogy súlyos skizofréniában szenved. :D

Imdb
557 0 2 Film Izé
Erunder: De mit élhet már át az a csávó. Forgatják ezt a Shorts-ot aztán átmegy a mellette lévő st [...]
Jokker: Én Rodrigeznek a Machete-jét várom már. Tény és való hogy pár filmje két külön félteke.
Diákterror és karma! Hol csap le a sors keze?
300 1 1 Pink Izé
l3azsi: WTF? Előszöris mi ez az idióta hablatyolás a karmáról, meg ilyenekről? Másrészt, meg azt pr [...]
Chuck

Ha már te is ábrándoztál róla egy-egy vizsga előtt, hogy milyen lenne, ha az agyad helyén egy vinyó lenne, ahova bármikor fel tudsz tölteni bármit, és az akciók is bejönnek, na meg a geek szubkultúra is, akkor ezt a sorozatot neked találták ki.

Egy számítógépes geekről szól aki megnyit egy e-mailt és így egy vírus által egy szervernyi államtitokkal tölti fel az agyát, így válik egy pillanat alatt a kormány legfontosabb ügynökévé. A világ sorsa egy Buy More-ban dolgozó srác kezébe kerül. Innentől terroristákkal és bérgyilkosokkal kell harcolnia. A védelmére két ügynököt rendelnek ki.

Imdb | Promó
499 0 3 Film Izé
kasy: Én most fejeztem be az első évadot, teljesen korrekt. Nagyon tetszik, hogy egy percig sem akarjá [...]
Dynaa: az egyik kedvenc sorozatom(L)nagyon jó(: alig várom már a harmadik évadot:P mindenkinek ajánlom [...]
NepTum23: nagyon jó sorozat én már láttam mind a 2 évadját és nagyon várom a 3.-at csak ajánlani tudo [...]
United 300
1608 0 0 Film Izé
Eyeborgs

A Megfigyelési Szabadság törvényének bevezetése óta az addig önálló magán és állami biztonsági kamerák nagy tömegét egész Amerikában egyesítve létrejött az Optikai Védelmi Hírszerző Hálózat - Optical Defense Intelligence Network = ODIN -, és a Honvédelmi Minisztérium bevezeti legújabb fegyverét a terrorizmus elleni háborúban - az eyeborgokat.

Gunner (Adrian Paul), a minisztérium egyik ügynöke leleplez egy, az elnök meggyilkolására irányuló tervet. De nyomozását kegyetlen gyilkosságok és balesetek nehezítik. Amikor a nagyhatalmú Eyeborg biztonsági felügyeleti rendszer után kezd nyomozni, úgy érzi, hogy egy ismeretlen ellenség ellenőrzi lépéseit. Hamarosan rájön az igazságra, hogy ODIN van az egész hátterében, és most már magát és az elnököt is egy olyan rendszertől kell megvédenie, mely bárhova követheti és bárhol megölheti őt.

Egy másik, a honlapon nem szereplő előzetes | Imdb
674 2 3 Film Izé
sounman: na most kaptok mokaficekok!!!
Madarinfluenza: Szerintem meg a történetből és, hát Eyeborgs-ból ennyit lehet kihozni, valamint ezek a nagy fi [...]
snake6: nagyon jó a téma és a z elképzelés csak látom hogy ez kicsit zs kaegóriásra sikerült :-(
Ragyogás

Előzetes

Gondolj a legfélelmetesebb terrorra, ami csak érhet! Egy földönkívüli szörny támadása? Egy végzetes kór? Vagy a rettegés attól, hogy olyasvalaki fenyegeti az életed, akiről azt hitted, ő lesz, aki megvéd és szeret, ha bajba kerülsz, a családod egyik tagja!

Kubrick hátborzongatóan izgalmas remekművében - amelyet a Newsweek kritikusa az első epikus horrorfilmnek nevezett - az ember ezen utóbbi, mindenkiben mélyen megbúvó félelme jelenik meg. A Stephen King azonos című regénye alapján készült mesterműben Jack Nicholson élete egyik legjobb alakítását nyújtja, mint Jack Torrace, aki a családjával a téli holtszezon idejére egy, a világtól elzárt kísérteties hotelba költözik gondnoknak. Ha az évszázados falak mesélni tudnának, hátborzongató történetek tucatjai kerülnének a felszínre. Úgy tűnik, hogy Jack kisfia előtt nincsenek is titkai a háznak, mert látja a fürdőkádba fulladt nőt, az elegáns lakosztályban kivégzett férfit és az összes holt lelket, amelyek nem találnak nyugalmat. De lehet, hogy mindezek a rémképek csupán jeleznek valamit. A Jack agyát elborító őrületet, a folyamatot, amelynek hatására a szerető apa vérszomjas, gyilkos indulatokkal teli szörnyeteggé válik.
1019 4 4 Film Izé
tentking: az 1980-as Ragyogás nem létezik szinkronosan?
Balázs: gondolkodtam h melyiket posztoljam:)
grobari: Létezik egy 3 részes film amit maga KING mester rendezet mert nem volt megelégedve Kubrick filmj [...]
Mind a 4 komment
Drágán add az életed!

John McClane nyomozó New Yorkból Los Angelesbe tart, hogy rendbehozza házasságát. Még csak nem is sejti, hogy rajta kívül még mások is nagy dobásra készülnek Los Angelesben, méghozzá éppen a szeretet ünnepén. Terroristák egy csapata a hidegvérű Hans Gruber vezényletével ugyanis arra készül, hogy megszabadítsa a multinacionális Nakatomi céget több száz milliónyi kötvényétől.
John McClane felesége, Holly pedig a Nakatominál dolgozik és munkatársaival éppen a karácsonyi mulatságon ünnepli meg a cég eddigi történetének legsikeresebb esztendejét. McClane türelmesen vár arra, hogy a munkahelyi buli véget érjen, miközben a terroristák gond nélkül behatolnak a szinte üres épületbe, túszul ejtik a Nakatomi cég dolgozóit és nekilátnak, hogy kinyissák a cég széfjét, amelyben a kötvények rejlenek. Ám McClane, akiről a támadóknak fogalma sincs, mindent elkövet, hogy meghiusítsa a tervet. Nem könnyű feladat, hiszen a terroristák nemcsak létszámbeli fölényben vannak, hanem hatalmas fegyverarzenállal is rendelkeznek, szemben McClane szolgálati fegyverével. A 34 emeletes épületben megkezdődik a macska-egér harc.
IMDB
271 0 1 Film Izé
Balázs: despota dolog:) a 3 meg a 4 a legjobb:)
Radio Slave feat Danton Eeprom - Grindhouse (Dubfire Terror Planet Mix)
491 0 0 Zene Izé
Jeff Dunham idei karácsonyi különkiadása.

A többi rész: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
9264 20 55 Izé
bungle: terrykennedy küldte: Jeff Dunham and Peanut on David Letterman http://www.youtube.com/watch?v=Jd0pY [...]
Pubycsavo: valaki nem tudja torrenten valahol fenn van e?
Pubycsavo: és az összes többit is :S:S:S:S bazdeg
Mind a 55 komment
A Godzilla fa terrorizálja a japán várost. ;)
4808 3 2 Izé
Kampec: "Treezilla" ;))
Jaca: Nem írtad oda, hogy japán tudás nem árt :-)
Küldenék egy videót a kedvenc harcművészemről Mirko "CroCop" Filipovic -ról. Aki nem csak K1-ben, Pride-ban és UFC-ben aratja a győzelmeket, hanem anit-terrorista kommandós és parlamenti képviselő is!
598 0 0 Sport Izé
Tomii - Nézem a szemed

Magasfokú költészet:
"Jó ez így, hisz a basszus szétfeszít,
Arrébb csúszok mert egy csaj a fülembe visít"

Aki szeretné a hallójáratait terrorizálni és a maradék agysejtjeit feláldozni, annak még egy kis repeta: Hajnali 4 ill. Rengeteg titok
7013 0 58 Izé
Dieselboy: Nem tudom minek erőlteti ez a hülyegyerek...
Kopaszfavágó: Ohh "sajnálom" hogy az én anyám apám nem teszi alám a kocsit a lakást mint annak a szarnak... [...]
Errtu: volt pár ember a történelem során akinek erről valahogy más véleménye volt. elnézve a tag f [...]
Mind a 58 komment
TERROR - Always The Hard Way

-terrorhc-
441 1 1 Zene Izé
xcsokix: Qva jó kb 2 éve voltam a koncertjükön nagyon állatok voltak!!!!
 Grindhouse - Main Titles

A Robert Rodriguez és Quentin Tarantino által jegyzett Terrorbolygó és Halálbiztos című filmek főcímdala. Mellesleg a filmeket is ajánlom;)
595 0 1 Zene Izé
xcsokix: Qva jó a filmek meg jó muzsikák!!
Csúnya nagy gonosz banán...
4629 4 7 Izé
rivaul: Azért ezt itt a nyugati aluljáróba eljátsza... Lehet hogy az első római csoport szétkapja min [...]
Éjfélilány: tök jó :D
Kraftwerk: vagy nem is. hátulról megijesztettem volna :D
Mind a 7 komment
Danny Trejo alias Machete

Akik látták a Terrorbolygót, azoknak biztosan megakadt a szeme a film előtt leadott 2,5 perces, Danny Trejo főszereplésével bemutatott filmelőzetesen, a Machete-n. Aki kicsit utánanézett, az hamarosan azt is kideríthette, hogy az egész csak kamu - egy ál-trailer.
Machete ennek ellenére rövid idő belül hihetetlen népszerűségre tett szert, és Rodriguez nem okozott csalódást a rajongóinak - megrendezi a filmet.
5691 1 23 Film Izé
kovacslacka: itt az első nem kamu előzetes: http://www.youtube.com/watch?v=8Y1AbjZIrpk&feature=player_embedded
laci_: Imprisoned for armed robbery and drug offenses Ez azt jelenti, hogy fegyveres rablásért és drogv [...]
rivaul: Én már láttam pár filmbe megmető hős ként :D
Mind a 23 komment
Danny Trejo alias Machete

Akik látták a Terrorbolygót, azoknak biztosan megakadt a szeme a film előtt leadott 2,5 perces, Danny Trejo főszereplésével bemutatott filmelőzetesen, a Machete-n. Aki kicsit utánanézett, az hamarosan azt is kideríthette, hogy az egész csak kamu - egy ál-trailer.
Machete ennek ellenére rövid idő belül hihetetlen népszerűségre tett szert, és Rodriguez nem okozott csalódást a rajongóinak - megrendezi a filmet.
5711 6 24 Izé
bungle: www.youtube.com/watch?v=_eUZ0-_6LqY
kovacslacka: itt van az első nem kamu előzetes: http://www.youtube.com/watch?v=8Y1AbjZIrpk&feature=player_embed [...]
laci_: Imprisoned for armed robbery and drug offenses Ez azt jelenti, hogy fegyveres rablásért és drogv [...]
Mind a 24 komment
Elég ciki, hogy arrafelé nincs jobb dolguk a zsernyákoknak. :)

A lényeg magyarul is.
Néhány átirat.
3329 0 3 Izé
teglalap: az x minisztériumban nem valószínű hogy azon gondolkodtak, hogy ettől jobb lesz, mert pontosan [...]
esthof: csodálkozom, hogy ehhez eddig csak egy hozzászólás érkezett, pedig ez elég érdekes poszt... [...]
bandee1219: Nekem is Hawk véleménye ugrott be előszőr, hogy most már akkor mész az utcán és mintha fegyv [...]
Ön terrorista?
13032 9 49 Izé
Máln@: Ezt "megjegyeztem". :)
bandee1219: nekem is, milyen helyre keveredtünk?... 8O
Spálya: Működik a vissza gomb, így nem nagy kunszt. Három kérdéssel a vége elött 100%on voltam
Mind a 49 komment
Preventív terrorelhárítás
713 1 0 Tech Izé
Jeff Dunham és Achmed karácsonyi akciója. :)
9723 14 28 Izé
Purple: :)
bungle: Cseréltem a linket a feliratosra.
bandee1219: Aha! Felirattal érthetőbb.
Mind a 28 komment
Jeff Dunham - Achmed The Dead Terrorist

Frissítés: magyar feliratos verzió.
6178 21 25 Izé
Schabee: nagyonnagy
Maccoyi: Pedig, de be küldeném :P Na mindegy:D Elsö sorban Bakeyoo-nak ;), de minden kedves Izé látog [...]
Máln@: hát ez jó!!!PONT MOST AKRTAM BEKÜLDENi...........:) csak rákerestem,nem-e fent van már........x [...]
Mind a 25 komment
A palesztin Miki egér nem szarozik, terrorra tanítja a gyerekeket... :O
3310 0 15 Izé
bungle: Bobek küldte (kb. ugyanez, mint ez a post): http://www.youtube.com/watch?v=TrieBhaGgHM
Luflee: :D:D:D
Laci: Hogy mondják a Hetihetesben? "Elfogtunk egy levelet?" Mi is. Íme, így szól: "Hamas TV sztárja v [...]
Mind a 15 komment
Schwarzenegger pályája csúcsán, ahogy egy terrorista medvét bántalmaz. :D
(kár, hogy a medve jobb színész, na mindegy...)
4933 0 6 Izé
wtf: Rave-ben is nagyon jó: http://www.youtube.com/watch?v=9bRUsEbfyYQ" target="_blank">http://www.youtu [...]
alphadog: Arnold shares his deepest feelings http://eeuauaughhhuauaahh.ytmnd.com/" target="_blank">http://eeua [...]
Mimis: Jómunkásember Árpád legújabb fejlesztése: "A kabát" Atomtámadástó nem vééééd, de a med [...]
Mind a 6 komment
Ööö, csókolom, szeretnék jegyet kérni a Night of the Day of the Dawn of the Son of the Bride of the Return of the Revenge of the Terror of the Attack of the Evil, Mutant, Hellbound, Flesh-Eating Subhumanoid Zombified Living Dead, Part 3 című filmre...
3544 0 0 Film Izé
Ööö, csókolom, szeretnék jegyet kérni a Night of the Day of the Dawn of the Son of the Bride of the Return of the Revenge of the Terror of the Attack of the Evil, Mutant, Hellbound, Flesh-Eating Subhumanoid Zombified Living Dead, Part 3 című filmre...
3634 0 0 Izé
Játék öko-terroristáknak
9144 1 8 Game Izé
Papa: Vaze,megjötté Malmö-bő ozst má megy a svéd ?
kolompír: micsoda érzékenység lol
Holy: Akkor kussolj te is,mint a levadászott fóka. Tényleg felháborító,hogy ilyen dologból játéko [...]
Mind a 8 komment
Játék öko-terroristáknak
8546 3 8 Izé
Papa: Vaze,megjötté Malmö-bő ozst má megy a svéd ?
kolompír: micsoda érzékenység lol
Holy: Akkor kussolj te is,mint a levadászott fóka. Tényleg felháborító,hogy ilyen dologból játéko [...]
Mind a 8 komment